Sunday, 4 May 2014

filter switch, triggered focus

Egy idő után rájöttem, hogy a legtöbb seggfej a mossad hálózatában van, tekintve hogy nekik volt a legnagyobb kiterjedésű összetartó hálózatuk és ők vettek többnyire komolyan - tekintve, hogy komoly hagyományokkal rendelkeztek már a kémkedés (információ lopás) terén (ebből éltek).
Sajnos spirituális szempontból a legnagyobb része a zsidó hálózatnak a mindenféle emberi tartást nélkülöző élőhulla szintjén állt (áll). Viszont tudtak az emlékezettörlés technológiájának jelenlétéről, tudtak a telepátia, a távolbalátás és egyéb "para" pszichológiai képességek használatáról - így velük legalább lehetett erről beszélgetni.
Eleinte amikor bekerültem ebbe a moslékba, akkor még nem rendelkeztem akkora hatalommal (befolyás, influence, trust) de a rejtett, rögzített hierarchia nélküli hálózat gyorsan változott.
A titkos hálózat egyik nagy előnye, hogy a természetes kiválasztódás működik benne. Azok akik nem látják át a folyamatokat és nem a valóságra építik a stratégiájukat - hamar elpusztulnak. Azok akik nem értik meg saját képességeik határait és nem fogadják el azokat szintén hamar elpusztulnak. És ugyanígy akik jó képességekkel rendelkeznek hamar a megfelelő pozíciókba kerülnek, mert kialakul az egyén tudásába és a képességeibe vetett bizalom. Ezzel sokféle módon vissza is élnek sokan rövidtávon és akik nem veszik észre hogy átverik őket - a büntetésük halál. A rendszer kegyetlen, de igazságos. Az ügyes megtévesztők sokakat tudnak irányítani és sokakat elpusztítanak rövid és középtávon - de a sorsuk megpecsételődik amint összetalálkoznak valakivel aki átlát rajtuk.
Egy idő után rádöbbentem, hogy a sok évszázados hazudozás az összetartó zsidó hálózat egyik legmarkánsabb összetevője. A zsidó hálózat működésmódját tekintve a következőképpen néz ki:
A bekerülő a "kiválasztott" tudatállapotában nevekedik, és keményen megdolgozzák, a legnehezebb kihívásokkal kell szembenéznie, kora gyermekkorban gyilkolásra kényszerítik. Kialakítanak egy egyszerre tudatalatti és tudatos érzelmi kötést a "hálózattal" ami egy lufi-fogalom hiszen a legnagyobb része a "hálózatot" alkotó embereknek elpusztul és folyamatosan cserélődik - erre a lufi-fogalomra pont ezért is van szükség (ha következetesen egy konkrét személyekből álló közösséghez ragaszkodnának, akkor hamar észrevennék a rendszerük iszonyatos embertelenségét - ha nincs jól meghatározott közösség, akkor könnyű átverni az életben maradókat). A CIA-KGB és a Mosszad házassága után ezt a hálózatot a "cég" ként emlegették vagy más egyéb beceneveken. (Történetileg a CIA-t és a KGB-t ugyanaz a csoport hozta létre az oszd meg és uralkodj jegyében. Ez a csoport szabadkőművesek és egyéb titkos társaságok kimagasló intelligenciával rendelkező tagjai alkották különleges képességekkel - para. A Mossad is elég régi és nagy hálózat a zsidó kereskedelmi és hírszerzői lánc részeként hatalmasra nőtt, tagjai állandóan beolvadtak, álcázták magukat így szert tettek egy bizonyos fajta éberségre, de komoly intelligenciával nem rendelkeztek.)
A kiesőket mindig átfestették rendszeren kívüli szinekbe - azaz a bennmaradóknak (akik nem látják át a rendszert) azt hazudják, hogy  egy áruló, beépülő, tégla, mole, stb. A rendszert irányítók viszont olyan képességekkel rendelkeznek amik nem pótolhatók olyan könnyedén. Egy hamiskártyást vagy jó könyvelőt, jó matekost, jó bérgyilkost könnyű pótolni ezért ezek fogyóeszközök - de azok akik képesek valóban pontos pszichlógiai profilt felállítani és akár csoportok pszichológiai folyamatait előre modellezni az egyének és a csoport ismerete alapján - ilyet nem lehet csak úgy leakasztani a fogasról.
Az ilyen típusú tudás a legértékesebb a hálózaton belül, minden más tudás ez alá rendelődik. Miért? Azért mert mindent mi emberek csinálunk és mindent a pszichénken keresztül gondolunk végig és ez határozza meg a tetteinket. A matekot is a pszichénken keresztül végezzük, ugyanúgy mint a hazudozást vagy az igazmondást.
Nos a zsidó hálózat nem bővelkedik olyan személyekben akiknek annyira tiszta maradt volna a tudata, hogy valódi pontos elemzéseket tudjon készíteni. Azért nem maradt ilyen emberük, mert a működésmódjuk gyakorlatilag mindenkit arra kényszerített, hogy kettős hármas életet éljen, azaz folyamatos skizofrén állapotokban "hazugságban" éljen. Ehhez is hozzá lehet szokni. És hozzá is szoknak, sőt kialakul a hazudozától való függőség is (ugyanis folyamatos emelt szintű éberséget igényel, mindig oda kell figyelni mit mondasz (kinek mit hazudsz), hogyan mozogsz, milyen szokásaid vannak stb, mert a lebukás a halált jelenti többnyire (legalábbis az Öreg idején). Adrenalin, az átverés sikeréménye stb).
Azok viszont, akik pontos elemzést tudnak készíteni azért tuják ezt a feladatot megoldani, mert nem tévednek el a különböző tudatállapotok között és rendelkeznek azzal a különleges érzékenységgel ami a másik ember legmélyebb megértéséhez szükséges. Ezt a képességet mindenki elveszíti, ha huzamosabb időt tölt különböző mesterségesen felvett személyiségprofilokban. Gyakorlatilag ez a jelenség az amikor a beépülőt elveszítik a beépítők. (A mosszad ügynökei különösen, de mindenki aki huzamosabb időt tölt hasonló szerkezetű skizofrén hazug világban - nem tud továbbfejlődni pontosan amiatt, mert elveszíti a képességét az őszinte létezésre. Ennek következtében ezen "ügy-nökségek" emberei nem fogják tudni használni az új típusú fegyvereket, amiket a fejlesztését én irányítottam. Ezért ez a fajta gondolkodás és viselkedésmód halálra van ítélve.) Az emberi psziché ugyanis nem arra lett tervezve és nem az a természetes működésmódja, hogy feldarabolt egymásra nem emlékező személyiségprofilokból ugrabugráljon. Egységre törekszik és teljességre. Ezért egy idő után valamelyik profil állandósul. (Ezért vezették be a szavatossági időt a speciális ügynököknél, ami sokáig 27 éves kornál majd később 30 éves kornál lett meghúzva. Aki elérte ezt a kort az hirtelen elhunyt valami különös módon, lásd 27-esek klubja.)
Emiatt a rendszerhiba miatt volt szükségük és van szükségük olyanokra akik a rendszeren kívülről érkeznek és képesek segíteni nekik. De a rendszer mocskát mégsem mutathatják meg a maga valójában, mert akkor senki sem segítene nekik. És itt a 22-es csapdája.
Szóval ezért dobtak engem bele (Byrd, alias Cornelius, alias Papa az oroszknál - igen, igen ő ugyanaz a személy) a redszerbe és ezért igyekezett az Öreg megtartani a tiszta tudatomat, miközben igyekezett a kontrollt is kiépíteni a tudatom felett. A tudatomat úgy igyekezett tisztán megőrizni, hogy az elején elmondott mindent, azaz majdnem mindent. Ő ugyanis azonnal észrevette azt amit a többiek még a legmagasabb szinteken sem: hogy én azonnal észlelem, ha hazudnak nekem. Itt elbukott a remekül végiggondolt és sokszor begyakorolt "beoltási" folyamat ami során a "mind-set" azaz a gondolkodás keretrendszere beállításra kerül. Ez a leglényegesebb kérdések mezején történik sokféle módszerrel és keretben. Lehet nyelvi eszközökkel, viselkedésbeli folyamatokkal és egyéb szemfényvesztő mutatványok segítségével, de a lényege a miértek tisztázása és elültetése.
Az Öreg már itt elbukott azaz kicsúszott a kezéből az irányítás (kontroll, hatalom) mert ha hazudik, akkor elveszíti a bizalmi figura szerepét (nem bíztam volna benne többé), ha igazat mond akkor meg nem segítek neki (szintén ugyanaz történik). Viszont rendkívül nagy gyakorlata volt a megtévesztésben ezért nem hazudott és nem mondta el a teljes igazságot sem. Erre magamtól kellett rájönnöm kicsit később (Ez a folyamat egészen kiskoromban kezdődött mivel már születésem előtt sejtette, hogy a családomban van esélye egy olyan karakterisztikával megszületendő gyereknek mint én. Gyakorlatilag végig követte és formálta az agyam kifejlődésének folyamatát és végig befolyásolta azt. Meg kell jegyeznem hogy elképesztő tudományos adathalmaz állt a rendelkezésére mivel rengeteg emberrel kísérleteztek, volt olyan gyermek aki magzatkortól kezdve kínoztak hogy vizsgálják a lehető legkorábbi életkorban átélt kínzás hatását az emberi pszichére. Azért kutatták ezt a területet, mert keresték a megoldást a tudat végleges megosztására.)
Amikor rájöttem, hogy hol van a kutya elásva újra végig kellett gondolnom mit tegyek. Lépjek ki a rendszerből, hogy ne okozzak még nagyobb nyomort és szenvedést a világban, vagy nézzem meg van-e valamilyen megoldás amivel fordítani lehet az egész rendszer mozgásirányán.
Ezen a ponton már volt tekintélyem egy kisebb irányítói körön belül. Kaptam támogatást és biztatást. Volt közöttük őszinte is, hazug is.
A zsidó hálózat egyik sajátosága, hogy egy csoport mindig "get along" beilleszkedik az új irányok folyamataiba, hogy ott legyenek és megpróbálják eltaposni és ha nem megy akkor legalább irányítani, kontrollálni. Vannak figyelők, akiknek csak az a dolguk hogy bármilyen új a közösség, azaz a köz tudatában megjelenő gondolatot és tevékenységi irányt monitoroznak, ehhez vannak jól meghatározott markerek, jelzések hogy mikortól számít egy gondolat, hír, ide, elv, a köz tudatában mozgósító tényezőnek és a közösség markerekre való reagálását rendszeresen tesztelik is.
A figyelők amikor találkoznak kb így nézhet ki: "Hallottad mi az új divat? Az emberek paint-ball-oznak." Ebből a hírlánc következő tagja tudja hogy a paint ball mozgalom, divat, tömeget vonzó vagy fontos területére szervezni kell valakiket. Olyanokat küldenek mindig akiket érdekel a terület - tehát olyanok mennek akik tényleg személyes és őszinte érdeklődéssel vannak a téma iránt. Aktívan részt vesznek és ha tudják átveszik a szervezési feladatokat, majd lassan a megmondóemberek pozíciójára törnek. Azután pedig elvágják vagy teljesen eluralják a kezdeményezést. Ez történt például a Critical Mass rendezvénnyel, melynek az eredti célja nem az volt amire a legtöbb ember ma emlékszik. Az eredeti cél elsikkadt, de nincs elfelejtve. A zsidó maffia viszont aktív részvételével beszivárgott majd idővel átvette az irányítást és végül megszüntette a mozgalmat. De a politikai pártok terén is ugyanez a módszer működik. Elég csak az LMP sorsát, vagy a fidesz példáját említeni. Természetesen ha van lehetőségük akkor ők maguk indítanak el folyamatokat a feszültségek elcsitítására vagy a hullámok meglovagolására.
Szóval egy csoport minden új bizonyos mozgósító erőt elérő irányító erőt meglovagol a többi meg marad a régi vonalakon. Állandóan toboroznak és egyre alacsonyabb életkorban.
Ilyen módon váltak kiirthatatlanná. Mert saját csoportjaikat is elpusztítják ám az irányítók, ha tudják. (A Hitler-jelenség is zsidók által szervezett és irányított zsidóirtás volt, mert a zsidó közösségekben kezdett elterjedni a háború ellenesség viszont az irányítók meg iszonyú profitra tettek szert.) Ők iszonyú kegyetlenek a céljaik tulajdonképpen az egyéni életsorsuk és az őket érő filozófiai hatások irányítják, de elsőrendő céljuk a hatalom megtartása és a háttérből való irányítás. Ezért mindig nagyon gondosan személyre szabott fedőtörténetekkel és magyarázatokkal állítják be a csoportjaik tevékenységi körét és feladatait és az ehhez szükséges motivációs "drive"-okat. Pontosabban mindig valósan létező pontos pszichikai ismeretekre kell alapozniuk az egyének és a csoportjaik működését ahhoz hogy túléljenek. Tehát pl egyik csoport megnyargalja a következő hullámot míg a másik csoport (egymásról nem tudnak, és vagy egymásról ellenségképük van) megpróbálja elcsitítani. konkrétabban: amikor túlságosan nagy feszültésget okoznak a társadalom életében, ami már nem csillapítható akkor előre bekészítve ott a következő csoport amelyik átveszi a régiek helyét: akiket likvidálnak, neutralizálnak, magukra hagynak, vagy tartalékban tartanak. Az irányítók így továbbra is nyeregben maradnak.
A hazugságok ilyen mocskos rendszere azért működőképes, mert a csoportok amiket felépítenek valódi csoportérdekekre épülnek. Komoly összetartóerővel rendelkeznek és megtanítják nekik hogyan legyenek erősebbek a csoportösszetartásra képtelen "ellenség", "gój" "birka" "hasznonlény" csoportjainál. Tehát anyagi előnyhöz és valamiféle csökevény csoportban megélt összetartozásélményhez (valamicske boldogsághoz) juttatják a csoportokat. Arra viszont nagyon vigyáznak hogy a rendszer átlátására képes egyének véletlenül se kerülhessenek fizikailag egy összetartó csoportba, mert akkor az a csoport sokkal erősebbé válik mint ők maguk. Amitől meg irtózatosan félnek, mert függővé váltak a kontroll, a hatalom, megtartásától és saját mocskos stratégiáik alapján nem számítanak semmilyen irgalomra. "Mindenki magából indul ki... a saját gondolkodási keretrendszer határai"
Ezek a jellemzők tették CIA-Mossad (KGB-Mossad keleten, hogy meg tudja tartani az oszd meg és uralkodj elvet a mossad keretein belül is) házasság során ezt a rendszert egyeduralkodóvá. Gyakorlatilag mindenkit lesöpörtek a hatalmi pozíciókból. Ugyanakkor a rendszer a saját kegyetlensége folytán kezdte önmagát felszámolni. Az irányítók is kezdék elveszíteni a fonalat. És a teljes bolygó elpusztulásának a rémképe (és realitása) lebegett az irányítók szeme előtt is. Ők ugyanis pontosan tudták milyen pusztítóerőt fejlesztettek ki a hadseregek. És itt szarták teli a gatyájukat, mert mások nyomorát és fájdalmát kedvelték nézni, de a szenvedéstől és a haláltól maguk rettegtek (nek).
Szóval amikor rájöttem ezekre akkor elkezdtem válogatás nélkül segíteni mindenkinek aki kérte a segítségemet. Ennek több célja volt (sokat tanultam tőlük addigra): az elismerés kivívása (hatalom: ezért nem akarnak elismerni most sem a patkányok) és ezen keresztül a harcosok, gyilkosok között a befolyás megszerzése. Másrészt pedig szintemelés minden területen. A katonai elit kommandók tehát az elsőrendő célpontomat jelentették - hiszen minden forradalom a puskacsöveknél kezdődik. Ha meg tudom nyerni a katonai kommandókat akkor onnantól kiesik a kezükből az a kényszerítő eszköz, amivel a világuralmat elérték.
Tehát azok a csoportok, egyének akiket segítettem, fejlődtek és egyre nagyobb szeletet kezdtek átlátni a rendszer működéséből. Idővel arra is rájöttek, hogy én vagyok az egyetlen ember aki tényleg őszintén segít - amennyiben ők is őszintén elmondják mit akarnak és miért. Ugyanis természetesen a sok szarházi mindig a saját céljai szerint akarta a képességeimet igénybe venni. Ezeket általában keményen megszivattam vagy beillesztettem a hosszú távú projektek valamelyikébe.
De voltak olyan egyének és csoportok akik elértek egy bizonyos szintet az őszinteség és a saját magukkal szembeni őszinteség terén - sőt olyanok is akadtak, akik hajlandóvá váltak változtatni is, kilépni a régi rendszer működésmódjából. Nos ilyenkor nagy szükség volt azokra a katonákra, akik meg tudták őket védeni, mert a régi rendszer ilyenkor teljes arzenállal csapott le.
Az ilyen szinteléréseket közben meg kellett tanulnom felismerni és helyesen cselekedni. Ugyanis én magam is egy "butított" rejtőzködő tudatállapotban léteztem, a civil személyiségbeli profilomhoz illően. Amikor kérték a segítségemet az esetek többségében ragaszkodtam a személyes találkozáshoz, mert ez már egy jelzőtrigger volt az őszinteség és vagy felkészültség szintjét illetően, akik ugyanis tartották a távoságot azok azért tették ezt, mert vagy féltek, vagy szarházik votak )tudták hogy a pontos elemzéshez nekem találkoznom kell és időt kell eltöltenem az elemzés célpontjával és ha időt tötöttem el akkor hatást is kifejtettem rájuk, aminek többnyire nem örültek hiszen felébresztettem őket, és ilyenkor elveszíteték a kontrollt a célpont tudata felett) és mint ilyenek nem akartam nekik hathatós segítséget adni.
Szóval beállítottam ilyen triggerpontokat. Az első pl ez: aki nem mer személyesen találkozni velem az már eleve szarházi vagy félelemvezérelt - s mint ilyen semmi dolgom velük, használhatatlanok - megszivathatók. Ezáltal a trigger meghatározta a kapcsolódó pszichikai profilt is.
A következő trigger pl a probléma aminek kapcsán a segítségemet kérik. merre irányul, és hajlandóak e részleteiben belemenni? stb. Sokmindenhez kötöttem itt a triggert ezt nem írom le a manipulátorok szarakodásait nem akarom segíteni elegem van belőlük (dióhéjban a cselekvés irányultsága és az őszinteség minősége a két fő faktor ami a kapcsolót meghatározta határozza). Pl Sarah esetében megjelent a csoportban az igény arra, hogy szorosabb kötelékkel kapcsolódjanak egymáshoz és megkérdezte (mellékszál) hogy szerintem G jó apa lenne-e. Ez bekapcsolta bennem a "magasabb szintre lépett" triggert és elmagyaráztam nekik hogyan tudja ezt a kérdést saját maga eldönteni egy egyszerű elemzési formát használva. Ezt elmondtam az egész csoportnak, mert tulajdonképpen a szintlépés azért jöhetett létre, mert a csoport egésze létrehozta azt a légkört és közös tudatállapotot amiben megszülethetett a valódi őszinteség és saját irány meletti elkötelezettség, mellyel egyet tudtam érteni és segíteni is tudtam.
Így ők magasabb szintre léptek. Azt hogy mit mondok el nekik meg a saját érdeklődésük, a megértésük minősége és mélysége, és a hajlandóságuk határozza meg. A sok szarházi után igazi felüdülés volt ilyen csoportot találni.
A Finn speciális erők például annyira lelkesedtek az általam bemutatott kiképzési módszer és stratégia miatt, hogy az oktatási rendszerükben is meg akarták ugyanezt az irányvonalat valósítani. És oda is elhívtak. Meg lehet nézni. Iskolapéldája a jó stratégiára épülő jó rendszerszervezésnek - a UN (ENSZ) első helyre sorolja a világ oktatási rendszerei között.
Ezzel a repülő triggerrel azaz szűrőfolyamattal vagy irányított tudatállapot-kapcsolóval gyakorlatilag maga a segített egyén vagy csoport kapcsolta ki-be az átadni szándékolt tudáshoz való hozzáfárásem tudatszintjét. Szóval ezzel a módszerrel nem kellett gondolkodnom azon kivel állok szemben, a tudatalattim nem kapcsolt olyan szintre hogy valódi segítséget nyújtsak olyanoknak akik csak rombolásra használtál volna a tudásomat. Ezeket a kapcsolókat, triggereket vizualizációval, meditációval, hanghatásokkal és mások segítségével állítottam be. Elég egyszer beállítani egy jól átgondolt alapprogramot és bizonyos paramétereket pedig változókhoz rendelve nyitva hagyni hogy a fejlődés is biztosítva legyen. Ez az önkéntesség, a legjobb szándék, és a közöss tudatalatti segítségével (és egy minden emberi hatalomnál nagyobb hatalom segítségével) élethosszra beállítható. Hasznos dolog. Olyasmi mint ahogy egy tranzisztor működik. Ha jön a megfelelő jel akkor kinyit, ha nem akkor lezár.
Alaplapi cucc, mindegy milyen oprendszer és alkalmazás fut felette.