Thursday, 24 November 2016

Shit squered

Ezzel az úttal tartoztam az Ördögnek. Személyesen: katasztrófa - a céljaimat tekintve: V.Gábor likvidálva, Chip karaktere feltörve, használhatatlanná téve kivégezve, kiürítve, evoL karaktere (clara) kiürítve, kivégezve az utolsó kuglival benne, Partrick lebukott a hazugságaival, lekerült a tábláról, az a nemzetközi csapatk akiket az Öregék helyettesítésére szinkronizáltam össze kivégezve... no ja, "majd újracsináljuk őket" mondják a nagyokosok, cska azt nem tudják hogy azok nem felépített és újrafelépíthető karakterek, hanem úgy kellett az egyéneket összeválogatni és összeszinkronizálni az elémjüket ahhoz hogy pótolni tudják az Öregék jelenlétét és bizonyos szinten meg tudják ugyanazokat a feladatokat oldani. És mg így se lett olyan teljesen... meg lehet számolni hány ember kellett az Öregék pótlására... Hogyan? Nos én is tudom használni ugyanazokat a zombi távirányítható gépeket akiket ők használnak. A kocsmáros csinálta. Előre be lett szépen programozva mindegyik még a csapatnak is beépítettem egy triggert hogy adott jelre jöjjenek oda. Én fejlesztettem a gázt. Odakészítettem és a kocsmáros adott jelre megnyitotta a csapot. A takarítókat is szépen leabálta a gáz. Azért kellett a 24 órás határ hogy aki el akarta volna őket takarítani az is dögöljön meg. A többi szarházival meg megbeszéltem, hogy szereljék fel a helyet sokféle passzív figyelőelemmel amiket akkor aktiválnak csak amikor valami igen furcsa történik. Erre azért volt szükség hogy a csapat ne fogjon gyanút. Így is volt egy pár akinek "volt némi rossz érzése" de maradtak mert úgy tűnt a számukra hogy minenkit ők kontrollálnak: engem, a kocsmárost stb... nos tévedtek. Ez is egyfajta utolsó figyelmeztetés az atomos csapatoknak... Azért kellet a takarítókat is megnyuvasztani, mert azt akartam hogy hivatalosan is bekerüljön az a hullahegy legalább a titkosszolgálatok írott naplóiba. Az ott sszegyűjtött bizonyítékok ugyanis kikerültek a kezükből mindjárt ahogy begyűjtötték. Volt ott teljes test ultrahang, csontszerkezet, belső szervek, röntgen, fogsor, ujjlenyomat, stb... minden amivel jól be lehet azonosítnai a maszkok alatti kuglikat.
És a videófelvétel arról hogy mi történt...
"Meg kell nyomnom a vészcsengőt...." "mi? milyen vészcsengőt? mi nem mondtunk neki semmi ilyesmit... Tűnés innen..." és már ugrott is fel a nagyképű szarházi kis kurva az ajtó közelében... de már az ajtót nem érte el...
---
Belesétáltam ebbe a csapdába... elég szar volt de lekerült egy csomó lényeges szarházi karakter...
Az antraxot elopattam és semlegesítettem a harcsa lány eredeti karakterével... ő a lagjobb az ilyen besurranásokban... aaki az antraxos srácot alakította, az a brit special forces egyik legjobb embere volt, megalkudtunk hogy ő tudatosan segít nekem, és utána majd emlékezhet mindenre amire vissza tud emlékezni. Sokmindenre nem fog tudni visszaemlékezni, de segítek. Meg kellett tanulnia hogyan kell kezelni egy ennyire veszélyes anyagot, hogyan tud a szemétből olyan biztonságos tartót építeni amit csak ő tud kinyitni és ha más nyitja ki akkor az összetöri a fiolát, meg kellett tanulnia harcolni ezzel a dobozzal a kezében úgy hogy ne törje össze, meg kellett tanulnia úgy aludni hogy senki se tudja ellopni a dobozt és a tartalmát... stb... Sok értékes tudás lehetne a birtokában... viszont a céljaihoz kötöttem az emlékeinek a triggerét, ha hazudott akkor nem fog emlékezni, ha a főnökei hazudtak akkor se fog emlékezni... sorry.
A csávó aki semlegesítette az antraxot ott be is végezte, egyike volt a partrick embereinek, akikért nem kár, ember? robot, aki lépésről lépésre meg tudott csinálni elképesztő dolgokat, és csak az ura tudta irányítani. Adott a patrick egy két ilyen embert... Arra épített hogy majd letakarítom ezt a csapatot akik az öregéket helyettesítették, és akkor majd ő kerül a legtetejére, ezért oda a hídhoz odakészített egy pár embert... persze később rájött hogy nem ölhet meg, mert kiszedtem belőle is mindent... habriel is el lett intézve már ott belgiumban, azért volt a nagy eső... sikerült nekik technikailag megoldani hogy úgy tűnjön mintha még lenne...
németeknél is beindult a darálás keményen most már szerették volna hogy segítsek, persze csak úgy hogy ők meghúzódnak a háttérben és úgy irányítgatnak engem hogy ingyen és feltételek nélkül segítsek nekik, takarítsam el a szemetet... Nos anno úgy gondolták hogy nekik nem kell a segítségem - persze azért mert azt hitték majd irányítani fognak engem és majd úgy takarítanak - nos most már kezdik belátni hogy tévedtek.
---
Előkerült a fertő tó közelében épült tábor emléke is ahol gyerekeket képeztek ki. Az Öreg akkora szarházi volt még ki is írta a telep oldalára hogy kiképzőközpont.
Az eszter, a gábor, a kriszta (a szocrehabos banda) hármójukat onnan szedtem ki anno. A szarházik akiket most itt szekszárdon és környékén láttam ők valósították meg. Még a legelején vizsgáltam az alapértékeket amikre lehet építeni és amikre nem. Az Öreg bizonygatta nekem hogy a félelem és a rettegés igen erős összetartó erő, mert nézzem meg amikor egy közösséget valami erős külső fenyegetés éri akkor azonnal összefognak még azok is akik egyébként állandóan veszekednek a közösségen belül. 
Iszonyat volt az a hely. Nem tudtunk aludni. Olyan feladatokat adtak a gyerekeknek - nekünk - hogy pl jóska ölje meg bélát álmában késsel úgy hogy a többiek fel se ébredjenek. És minden éjszakára és nappalra volt valami ilyen rohadt feladat kiadva. Azok lettek díjazva és bátorítva akik sikerrel végrehajtottak valami ilyen feladatot. Közben zajlott a közelharc, felderítés és egyéb kondícionáló kiképzés. Szinte minden gyereket megbasztak a kiérkező felnőttek és sok gyerek elpusztult. Az egészet leromboltam, csak meg kellett várnom a tábor irányítóját és odacsalnom valamivel. Közben kiválogattam pár gyereket akik megpróbáltak maguktól ellenállni és hajlandóak voltak segíteni egymásnak. Végül a fő szervezőket nem sikerült akkor elkapni mert soha nem jelentek meg fizikailag a táborban, csak távolról irányították a folyamatot telepata üzengetéssel. Most került rájük sor. Be kellett bizonyítani a többieknek ezeknek a módszereknek a létét és taníthatóvá kellett tenni. Még most is kirázott a hideg attól a helytől. Még a körülötte lévő bokroktól is féltem...csak azért nem tettem még a földdel egyenlővé mert kellett emlékeztetőnek. A gáborék azért csinálták a fertő tó körli bringatúrát, egyrészt hogy ők is emlékezzenek és legyen valós alap hogy engem is emlékeztessenek. Így mondhatta hogy voltak fertő tó kerülő bringatúrán. 
---
A mávos csapat is eszembe jutott, és rájöttem hogy az a csaj is a lóbaszó nagyfaszt kedvelő aranka karaktere volt. Az a véleményvezért vették körül és manipulálták abban a karakterében is aki akkor a távközlős főnököm volt. A harcsa baszú pocakos csávó és az ari fogták ott, meg persze az öreg kishajó hordóhasú szarházi is, meg a lapert is hozzájuk tartozott, és ott volt a gábor is a balettmester is időnként az egyik karakterben. Nos ha ő takarít a mávnál akkor szarul csinálja vagy még mindig fogják, vagy már elrohadt ő is... Látszik a felálláson.
---
Nos amint észleltétek mind tudatos mind robot egyszer használatos időzített "ember"ekkel meg tudom oldani amit akarok. Akármelyik csapatotokat át tudom verni és azok akik el fogják indítani nekem a pusztító mechanizmust azok bárkik lehetnek... sőt azt is megtanítottam nekik, hogy hogyan tanítsák meg másoknak ha esetleg erre lenne szükség, bizonyos triggerek esetén megteszik. Beporgramoznak egy fiatal gyereket. A saját szarotokat használom fel.
Ez a háború egy módon fog véget érni. Az összes szarházi halálával. Nincs olyan hogy semleges. Aki semleges az szarházi.
---
"De most már akkor együtt dolgozunk." mondja varga gábor
"Igen. Remek." mondom én
"De akkor a biztosítékodra már nincs is szükség nem? Óriási veszélyforrás egy ilyen pusztító potenciált készenlétben tartani, nem kéne semlegesíteni?"
"Nem. Az marad." gábor kétségbeesetten néz a földre én gúnyosan mosolyogva ("hú de naiv azt hiszi hogy a humorral meg tudja változtatni a céljaimat és a véleményemet..." "miért nem? Már most azon gondolkozol hogy hogyan tudnál neki segíteni..." "De csak azért mert a biztosítéka kinyír mindannyiunkat, ha megöljük. Nem ölhetjük meg és nem is lehetetleníthetjük el teljesen... baszki nekünk kell majd eltartani...")
"De miért?"
"Mert mi akik már kikerültünk és megszabadultunk a sátánista horda irányítása alól, egy idő után elkényelmesedünk. Azok a számítások amiket én végeztem viszont pontosak és 2016-max19 táján elérkezünk a végső határidőhöz amikor az ember által végzett rombolás hatása már nem lesz orvosolható, visszafordíthatatlanná válik. Ez a legtöbb embert nem érdekli fel sem fogja és rengeteg hazudozó fogja bizonygatni ennek a számításnak a pontatlanságát, diszkreditálni óhajtva a szakrételmemet. Ezért ez a fenyegetés sok mással együtt marad, hogy biztosan mindenki azért a célért dolgozzon amit én kitűztem: a maskarabál és a rabszolgatartó rendszer végéért, a levegő, a víz, a pszichikai tér tisztaságáért... S ha ez nem jön ösze akkor viszont aktivizálva lesznek ezek a triggerek... megy mindenki a picsába...
Pontosan tudtam hogy még akkor is ezen dolgozott hogyan tudnának engem eltenni az útból...
---
Sok más is volt, de azt inkább hagyom.
Én végeztem. A többi rajtatok múlik. És egyenlőre nem látom hogy bármi jó dolog történne, csak forr rotyog ez a szarkupac. Még mindig csak a szarházik tudnak előre lépni a többi meg nehezen - egy kettő akiket tudnak valamilyen módon irányítani azokat hagyják előre jutni, a többit akit nem - a legjobbakat még mindig próbálják teljesen eltaposni.
---
Gábor: amikor bekerülök a chip akrakterébe akkor rá tudom venni hogy dohányozzon és ne mtudja abbahagyni, de csak ott." később... "oké amíg én élek addig ő dohányozni fog..." hahaha te mondtad gabikám...
A V gábort és a melinda helyetetsítőjét is ezért hipnozitáltam és tanítottam a legerősebb hipnózisbó való felébredésre, mert a karakterek amiket még 3-4 évesen írtam amikor az Öreg tanította a karakterírás csínját bínját, úgy írtam meg őket hogy majd akkor fognak kiürülni és meghalni amikor valaki képessé váli arra hogy feltörje őket. Mivel rosszul számoltam és az Öreg sikerrel elszigetelt mindenkitől akinek tiszta szándékai lehettek volna, ezért szarházikat kellett rávennem hogy feltörjék őket. Azzal etettem meg őket hogy ha ezeket fel tudják törni akkor korlátlan hatalommal fognak rendelkezni felettük és azt alakítnak át benne amit csak akarnak. Persze azt nem mondtam el hogy miután feltörik őket azután a design-on kívül minden elveszik...
Úgy írtam meg őket eredetileg hogy ez megtörténik és a jók feltörik ezeket a karaktereket. De rájuk nem lehetett számítani. Keserű tapasztalat volt, hogy az Öregék tulajdonképen már akkor képesek voltak arra hogy a tudatomat átverjék és becsapjanak bárkit. Sikerült engem is 3-4 évesen. Arra is rájöttek hogy a vér szerinti apám karaktereit nem képesek legyőzni és feltörni - módosítani mert nincs olyan emberük aki ellen tudna állni a hipnózisának. Az én karaktereimet én meg egy részükben nyitva hagytam hogy az eredeti kuglik - akik szintén az Öreg emberei voltak - kényelmesebben tudjanak bennük létezni és legyen mozgásterük. Az eredeti céljuk ezeknek az volt hogy: szivárogtassák ki a használt módszereket és gyilkolási technikákat hatalmi módszereket, de mindezt úgy hogy közben a szarházikat teszik el láb alól és a mieinket békén hagyják. Nos ott tévedtem hogy az Öregék képesek voltak átalakítani a nyitottságuk miatt és ellenem fordították mindet, s pont fordítva cselekedtek. A szarházikat védték "he,she is one of us...card" és minket a sárva tapostak. A másik nagy feladat az volt hogy mindenkit öjenek meg akik erősebbek náluk. Ezt a feladatot végül is az Öregk is fontosnak találták, ezért ezt meghagyták bennük, bár ezt nem is tudták volna módosítani. Azért kellettek nekik az én karaktereim, mert az Öreg karaktereit is kiszorították mert az anyémek is erősebbek voltak az övéiknél. Azt remélték hogy ezekből majd a vér szerinti apám karaktereit is legyőzik és átvehetik a hatalmat.
Közben persze a vér szerinti apám hálózatát is sikerrel félrevezették. Azok is támadtak mindket.
De ezt a feladatot elvégezték és kinyírtam őket. Az erejük szertefoszlott az információk kiszivárogtak és közben az Öregék hálózatának az erős karakterei is fel lettek törve - mert a hipnózisból való kitörést is elterjesztettem. Ezért kellett a tolószékes dolog. Olyan erős hipnózist építettünk fel a gáborral közösen hogy ő maga egyedül nem volt képes kitörni belőle eleinte. Erre azért is szükségem volt hogy elvégeztessek vele egy feladatot. Ő volt az Öreg legjobb embere a vidó, kép és hang hamisításokban... Mind analóg mind digitális téren. Ezért vele dolgoztattam ki annak a módszerét hogyan lehet ezeket a változtatásokat nyomon követni és eltüntethetetlenné tenni. Addig onnan nem állsz fel amíg ez nincs kész... mondtam neki a legelső próba után... és nem is állt fel. Amikor készen lett akkor segítettem neki. Utána annyira jól ment már neki hogy bármikor fel tudott állni. És ezzel a módszerrel közben az Öreg ék régi karaktereit is sokat fel tudtak törni, amiket azután át is tudtak alakítani - bár azok meg úgy veszítették el az erejüket, amikor átalakította őket valaki. Az enyémek meg úgy ha valaki feltörte őket. Azért pl evoL akarterének az Öregék úgy módosították, hogy soha de soha ne mondja ki és ne tudja kimondani hangosan a parancsait, amikor valakinek a halálát rendeli meg. Mert egyébként ő volt a szeretet apostola a hálózatban... Sokan követték és nagyobb hatalma volt mind az Öregnek magának... Viszont nem volt túl okos...
De ennyi volt. Azután megkértek hogy csináljak helyettesítőt az Öreg karakterének a pótlására. Ki kellett elemeznem hogy mire képes az Öreg (hetesikrekről beszélünk magas szinten szinkronizált telepata elmével) és megépítenem különböző emebrekből különböző képességekkel rendelkeve egy csaatot akik képesek voltak közel ugyanazt produkálni. Nos ezeket végeztem ki a vendéglőben hazafelé.
Egy ember segített ezt külön kiemelem. Egy.
A vonaton az a pár elopta 15 eurómat majd ittak egy sört belőle, majd amikor a kaller ki lett nyírva, akkor megijedtek és visszaadott a nő 10 eurót ami "kiesett" a zsebemből... de ők se mentek messzire onnan. A szarházi meg ott szembe rendelkezett a legjobb figyelőkkel... megkínozta őket...
MEgállt amikor leszállt a vonatról és várta hogy a figyelője a panelekből jelezzen hogy biztosnágos-e vagy sem... jelzett neki... persze azt nem tudta hogy az a figyelő már nekem dolgozott, mert kérte a segítségemet és segítettem is neki. Több kilóméteres körzetet tudott egyszerre figyelni... elképesztő... de kínzással érték el nála ezeket a képességeket... a felépülés még előtte áll és rajta áll...
---
Ja az a gáz az én fejlesztésem és csak úgy mellesleg említem meg hogy bement két takarító a llegmodernebb gázmaszkban, ami még a legjobb special forces alakuatok számára sem elérhető csak a nagyon titkos takarítók és gyilkosok számára - és ők sem jöttek ki élve... Azt a maszkot is én fejlesztettem. A Práczki hozzám képest kis traubisüveg, és ezt meg is fogom nektek tanítani... olyan gázokat és kémiai mérgeket is fejlesztettem amik iszonyú pusztítást képesek végezni rövid idő alatt. Ezért utáltam meg a kémiát annyira, mert rohadt egy pusztító potenciált építettem rá. Ezek ind semlegesítve lesznek - ha ! és itt még egyszer leírom ide hogy HA én időben odaérek vagy le tudom adni a semlegesítő triggert. Ha nem akkor megy a buli. Sima ügy! Vált szólássá ez a mondat jelentve azt hogy valamit gyorsan és feltűnés nélkül is el lehet intézni... célozva arra a kis szabolcsi falura amit az Öreg egyik embere kiirtott majdnem teljesen, mert az egyik figyelőm ott lakott... Később az olaszliszkai cigánygyilkosságokat valami véres emlékeztetőnek szánták a többiek... bár nem sikerült erre emlékezetniük mert nem az én embereim voltak, de most már beugrott, hogy miért csinálhatták. Nyilván megszivattam őket azzal hogy hogyan építünk mi emlékeztetőket... nos nem így.
Az atom csapat irányító gárdája volt abban a fancia vendéglőben...egyébiránt. Végül is ők is irányítottak voltak valamilyen szinten ezek által itt helyben, ugyanazok által akik a fertő melletti kiképző kínzó tábrot is irányították... a háttérből. Ezért ez végül is egyfajta utolsó utolsó előtti figyelmeztetés, ezután persze az urakkal együtt a szolgákat is temetni szokták című műsor következik, mivel nem változtatnak semmit sem még most sem. Desig elemeket változtattak, a fősulin is elvitték a nylvánvalóan láthatóan kondícionált kurváikat, de ott maradt mindenki a vezérlésből... és emezek is kondícionálva vannak csak a külső megjelenésük kicsit simább pozitívabb, belül ugyanlyan zombik és rohadtak.
A csapat amelyik ott figyelt és rögzítette az adatokat, szintén elsikálta volna az ügyet, ezért még ott felülírtam a technikai készülékeiket - azt is én fejlesztettem nekik igen - hogy több ilyen fórumon is megjelenjen a végeredmény dokumentációja.
VG a dombról lejövet halt meg, közvetlenül az után hogy ott "kiabált" nekem hogy ki vagyok én... hahaha én még lehet hogy fogok dohányozni de te élni már nem gabikám...
Az a figyelő csaat egyébként szintén maskarabálos csapat mint szinte mindegyik ma már ebben a realmban. Rohadtak hazugok és szarházik. Németországban a Fugger dinasztia az egyik jelentős erő, akik szintén kiválóan ismerik az ilyesfajta trónok harcát... a maskara és karakterépítést és az ilyen módszerekkel való uralkodást. De nekik is lett komoly veszteségük... A sors őket se kíméli.
A kis kurva a vendéglőben még az utolsó pillanataiban is azon gondolkodott hogy "elvetted tőlünk a clara evoL) karakterét most innentől kezdve csak álmodozhatsz a dugásról... még hogy beképzelt én..." hahaha
Azt hitték hogy ha elhintik hogy ott volt a rendőrség...- ott volt csak épp ezek nem rendőrök hanem ugynaolyan kurvák, zombi robotok mint az utolsó cba-s kurva akiknek szopni nyalni kell ahhoz hogy bekerülhessenek oda dolgozni... jó kis rendszer mi? De nem csináltak ők se semmit se, pedig tudták mi készül elmondtam nekik és elmondtam mi a megoldás, mégis szartak rá... úgyhogy megérdemlik amit most fognak kapni...
Az a francia csávó is meglett, megtalálták aki a Masa gyuri bácsi szerepét játszotta... Nem emlékszik semmire se csak töredékekre... Előbb utóbb mindenki meglesz aki még él... aki nem az már nem él.
Ugyanazt folytatják mg mindig semmi változás... egy két dolog kijött de többnyire csak azok amiket én elintéztem hogy kijöjjön. még max négy év. De inkább három. Utána már nem fog semmi se számítani. Elindul a psuztító mechanizmus lesz minden ami akartok, csak épp nem fogjátok nagyon élvezni... megkeserítettétek az életemet én megkeserítem a tiéteket mielőtt kínhalált haltok. Mind.
---
A deltás cba-s csapat "beszélgetése érdekes volt egyébiránt. A nő aki előttem fizetett a pénztárossal: "És így lépegetünk mi egyre feljebb a ranglétrán..." nevetnek... Nos akkor ők mehetnek egyből a csúcsra, ha értitek.
A többi: "Egy kalap alá vesz minket is ezekkel a szarházikkal..." "Azért mert nem csináltunk semmit se..." "Nem hiszem el hogy nem tudja valamelyik al ába közé kapni, s még azt mondják jó is vele a szex..." "De nem erről van szó, nem csak simán dugni akar, megmondta hogy csak olyan jöjjön a közelébe aki tényleg tudja szeretni nem csak baszni akar..." "Akkor nincs a fiatalok között egy se aki elkapná?" "De azok is mind kondícionálva vannak már..."
Nos Erről van szó. Ők pontosan tudták mi történik. És semmit se tettek ellene. Kiszabadultak a nagyon fájó szorításból és ott megálltak amikor a saját anyagi létproblémájuk megoldódott. Elkényelmesedtek. Tudták mit csinálnak azok a gyerekekkel és elnézték, miközben azt hangoztatták hogy ők semlegesek maradnak, meg ők tisztán tartják saját portájukat és a többi nem az ő dolguk. Viszont a pénzt ezektől kapták és ezért itt ott részt kellett venniük a folyamatban. Ők ugyanolyan részei és mozgatói ennek a pusztító és rohasztó gépezetnek mint azok akik aktívan csinálják, miközben magukat olyan színben tüntetik fel önmaguk előtt is - még ők is elhiszik - hogy ők a jók, akik már leszámoltak a rothadó rendszerrel. Nos ez nem így van. Ugyanolyan cinkos társai a többi féregnek akik aktívan benne vannak, mint előtte, csak elaltatták a lelkiismeretüket. Elnézték hogy a gyerekeket viszik kis gyermekkoran baszni és kondícionálni, és most kezdenek csak felocsúdni hogy közben ők maguk is ezektől a patkányoktól kapnak mindent ami az anyagi jól létükhöz kell. De azért ez sem ilyen egyszerű, mert néhányuk pontosan tudja hogy amit tesznek a fos.
"Kinyír mindenkit aki segít nekünk." ez is elhangzott. Aki segít nekünk. nos VGábort kellett használnom egy idő után hogy el tudjam nekik adni a fejlesztéseimet és ezzel emlejem tovább a szintet és végrehajtsam azokat a vltoztatásokat amik végül a saját vesztüket fogják okozni. Egy idő után rájöttek hogy megszivatom őket mindennel amit kapnak - mivel folyamatosan hazudtak nekem és mindent amit adtam arra használtak hogy engem kinyírjanak vele. Ezért amikor rájöttek hogy velem rábasznak másokat kezdtek keresi, de ilyen jó nem akadt mint én. Ezért amiket még el akrtam nekik hinteni azokat a gábornak adtam meg a többinek és rajtuk keresztül juttattam el hozzájuk. Ezeket a szarházikat kedvelték és elfogadták tőlük a segítséget... Csak a helyzet az hogy azt is mind én csináltam... Ezeken a férgeken kersztül jutattam el hozzájuk a következő szivatáshoz kellő eszközöket amik ugyanúgy visszaütnek rájuk mint azok amiket korábban adtam nekik, mert mind úgy lett megalkotva hogy visszaüssenek.
---
A figyelő csapat a vendéglőnél szintén kapott egy nagy pofont. Ott volt ugyanis az egyik mocsok féreg, aki kinyírta a technikusuk gyerekét... nos mikor feltörtem és átirányítottam az infókat amiket összegyűjtöttek, akkor a monitoraikra a figyelő fugonban feltettem a csávó összes karakterét. A technikus pedig kinyírta. Egyszerűen fejbe lőtte. Viszont amaz meg tartott magánál a egy kill switch-et, amiről emez nem tudott így aki a furgonban volt az szintén mind odaveszett. kinyírták egymást. Mindegyik szarházi volt megérdemelték de az információkat összegyűjtötték és a feladatot elvégezték amit én adtam nekik.
Ezek az ő módszereik.
Amikor a Parótrick adott egy pár ilyen embert akik robot módjára képesek voltak elvégezni egy egy feladatot anélkül hogy tudták volna mit csinálnak, akkor ő maga mondta nekem: "Péter ezekből te se senki se csinál embert újra." "Miért?" "Mert megkínoztam őket." Ű"Azért én szeretném átnézni az anyagukat legalább az első tízét minimum." "Renben." Átnéztem őket később újra találkoztunk. "Nos találtál valamit?" "Semmit." mondtam beletörődve. "Na látod mondtam én. Hiába a Patrick is egyike volt azoknak akik kiválóan ismerték az emberi psziché töréspontjait. Ezek mind meg lettek törve. Úgy rogramozta őket hogy kínzással fizikai fájdalommal hosszan végigment minden egyes lépésen hogy mit kell tenniük, majd addig csinálta újra és újra az egészet amíg teljes részletességgel és pontossággal vissza nem mondták neki az egészet. Majd elfelejtette velük az egészet. Így egyik se emlékezett arra mi a következő lépés és mit miért csinál. Amikor jött a trigger kapcsoló, jelzés, akkor megtették amit beléjük porgamozott és elfelejtették. Vagy meghaltak bele. A sérülésük alakalmassá tette őket arra hogy mások is eflhasználhassák őket a szarházik közül más célokra mert jól porgamozhatókká váltak jól lehetett őket irányítani szuggesztiókkal akaratuk ellenére. Viszont a megfelelő pillanatban az eredeti programozó bármikor át tudja venni felettük az irányítást. Később megtanultam a Patricktól ezt a programozási technikát hogy magam is készítsek biztosíték végrehajtókat. Olyanokat használtam akiket már kondícinolátak a szarházik és megtörték a pszichéjüket vagy úgy ítéltem meg hogy nem érdemes őket másra felhasználni. Mocsoks dolog utáltam, de elfogadtam és megértettem hogy vér szerinti apámnak igaza van. Ezekkel másképpen nem lehet elbánni. A saját módszereiket kell felhasználnom ellenük különben soha nem lesz vége a fostengernek amit ontanak magukból.
---
Party girl - a felvételt előre felvettem... ebből is látszik mennyir jól ítéltem meg egyes személyek pszichés beállítottságát... Egy hiba volt csak. Azt hittem káromkodni fog, pedig nem tette. Segítséget kért tőlem... "Péter segíts..." Akkora pofája volt hogy ő úgy fog meghalni mint egy igazi party girl nyalatni fogja a picsáját és kokózni fog és úgy jöhet a halál... Nos úgy jött. Lent voltak a föld alatt az egyik irányítóhelységben, elárasztottam az egészet vízzel. A víz jó hideg volt. Amikor rájött hogy itt a vége bezártuk őket akkor ráparancsolt a kurvájára hogy térdre és szívjon egy kis kokót és nyaljon... tudta hogy vannak kamerék ás figyelik a műsort, be akarta váltani az ígéretét. De a víz hideg volt és nem ölte meg őket azonnal. Hagytam egy egérutat, tudtam hogy menekülni fog amikor eléri őket a hideg áradat. Egy lezárt szellőzőt tettem oda neki és egy úszót amibe kapaszkodhat egy kamerával. Nagy ofával hirdette hogy beszivárgott a bugris erdélyi parasztok közé és mindent tud róluk, ezért egy ördöglakattal zártam le a szellőzőt. Ha tényleg mindent megtanult volna róluk, akkor ki tudta volna nyitni ezt az erdélyi gyermekjátékot. De nem így volt. Nagyképű szarházi volt akit jól megszivattak az erdélyi bugris parasztok... Megfulladt. Ő volt az akit azzal is megszivattak hogy az erdélyi lányok nem kezdeményeznek férfinál mert az nem sozkás arrafelé... hahaha nos ez nem így van arrafelé se. "Hát ha én akarok egy férfit akkor addig megyek amíg meg nem kapom..." nevetett az egyik erdélyi lányka anno... kellett ez a műsor... kellett mert nagy véleményformáló volt a partiarcok között... Akartam hogy lássák hogyan hal meg egy ilyen parti arc... rohadt egy látvány mondhatom...
---
vér szerinti apámmal kapcsolatos történések is eszembe jutottak leírom őket. igyekszem távol tartani magamtól ezeket mert nemvagyok biztos benne hogy megéri dédelgetni ezeket a történeteket. Bomlasztja a pszichés egyensúlyomat.
De legyen.
Összetrombitáltam egy csapatot a saját hálózatából. Nem akarta látni hogy ők is átverik őt és nem azt teszik amit parancsolt nekik, hanem lehetetlen helyzetbe hozzák a legjobb embereit és az enyémeket is a financiális fegyverkészlettel amit a kezükbe adott. És csodálkozott hogy nem tudnak felállni. "De hát segítek nekik."
mondta... és ő azt is hitte hogy így van. Csak a saját emberei nem ezt tették. Összeszedtem hát egy csapatot miután beszivárogtam közéjük, hogy ha akarják akkor mst megölhetik. Lementem velük egy pincébe és az első rúgást én adtam apámnak. Ez elgyengítette utána a többi is nekiesett. Küzdött egydarabig de az első rúgás érzelmileg ledöntötte a magabiztosságát. A többi egyre durvábbá lett. Amikor kicsit összeszete magát akkor megint ütöttem egyet rajta. Tudtam hogy jól küzd, nem féltettem de végül a földre kerül. "Na állj fel! Segítek." modom neki és nyújtom a kezem... nem akart már felállni. Nem bírt. Kétségbeeesetten nézett rám.
Amikor végül fel akarták tenni az íre a pontot akkor viszont szétkeptam a társaságot. Kettő a végén megadta magát és a fal mellé állt. Azokat is kinyírtam, de az utolsó még egy kicsit küzdeni akart mikor rájött hogy innen nincs kiút még akkor se ha megadja magát. Odavittem aám elé és megmondtam neki két dolog közül választhat a gyors és könnyű halál és a kínhalál között, vagy elmondja miért és kik akarják megölni vagy megkínzom. Köhögött szépen úgyhogy gyorsan végeztem vele.
Meg kellett értetnem apámmal, hogy a sok pofon ami az ő hálózatából jön sokkal fájóbb és pszichikailag kikészíti az embereket sokkal jobban mintha egy ellenséges hálózat ütné őket még erősebben. Nem tudnak felállni még akkor sem ha segít nekik. Mert azokat az apró csavarokat mindig beleteszik a "segítségbe" amit kínálnak a legjobb embereinek, amitől ez a segítség nem segítséggé hanem pusztító támadássá válik, miközben ő maga azt hiszi hogy segített. Felismerte az összes embert aki lejött a pincébe. Mindegyikben megbízott előtte...
Miután ott feküdt mind holtan ki akartam menekülni, de nem bírtam már felfeszíteni a rácsokat annyira odaolvadtak valamitől a kerethez... "Biztosan azért nemtudok most elmenni innen mert még időt kell veled itt eltöltenem." mondom.
"Hát fiam..." kezdi apám "megértem a kétségbeesésedet és most már azt is értem miért veszítettem annyi sok jó embert." "Nem tudnak felállni! Amikor megbíznak benned és a te háózatodból jön a támadás az sokka rombolóbb mint bármi. Elveszi az erejüket és nem tudnak felállni pont úgy ahogy te se bírtál most, mert én is a támadók között voltam."
"Gondolod hogy másokr is meg fognak tudni ennyire szorítani?"
"Nem. Attól te sokkal jobb vagy és erősebb mert tiszták a szándékaid. De hittél nekik és arrogánsan azt képzelted hogy senki nem tud átverni. Pont e miatt tudták szinte teljesen átvenni a hálózatod felett az uralmat. Legalábbis a fontos pontokra be tudták illeszteni a saját embereiket és itt ott pont a nekünk egrosszabb pillanatban összerúgták a bokánkat anyagilag úgy hogy összeroskadtunk sokan."
"Értem."
Csend volt sokáig csak a csapatom dörömbölése hallatszott ahogy bontják a falat hogy kiszedjenek minket a pincéből ahová becsaltam apámat a szarházi csapatával egyiküknek álcázva magamat, akit már korábban kinyírtam.
"Megígérem hogy ennek véget vetek."
"Szarok az ígéreteidre. Egész életemben semmi mást nem hallottam szinte csak szaros üres ígéreteket. Majd meglátjuk hogy mit teszel és ennek megfeelően foglak téged is kezelni ugyanúgy mint a többit." fakadtam ki iszonyú dühvel. Apám csak hagatott.
"Most már tudom hogy tényeg a fiam vagy. Sok videót mutattak már arró hogyan verekszel és miket csinász de most a saját szememmel láthattam mire vagy képes."
"Engem ez nem érdekel. Meghalnak a legjobbjaim mert nem kapnak megfelelő támogatást, és a tieid is meghalnak. Amit ekezdtünk nem fogjuk tudni befejezni ha ez így megy tovább."
"Rendben van, mit gondolsz te mit tennél a helyemben?" kicsit lehiggadtam ettő a kérdéstől és gondolkodzni kezdtem.
"Nos én tovább játszanám ezt az arrogáns szerepet amit eddig tévedésből csinátál viszont közben előlről kezdeném az egészet. Újrakezdeném a toborzást és a kiképzést és felépítenék egy új hálózatot azok mentén az evek mentén amit már elmondtam neked pont úgy ahogy én csinálnám. Ahogy folynak a kiképzések lassan megtalállnád a megfelelő embereket a megfelelő posztokra és assan kicserélgetnéd őket a régieket kinyírva. Így azt hinnék hogy van valami hamadik hálózat ami kezd annyira erős lenni mint ők ugyanazt a módszert használva kezdik telíteni a hálózatodat mint amit ők használnak. Ez több okbó is jó. Elkezdik keresni azt aki eseteg tőlük beszélt, nyomozni kezdenek utána és hullani is fognak fejek e miatt. Közben használhatod ugyanazokat a kifogásokat és frázisokat amiket szoktál olyan békéltető módon mintha csak valami családi perpetvarról lenne szó, hogy ki kapja a nagyobb szelet sütit. Ők saját kelepcéjükbe esnek és nem fogják tudni hogy ez a harmadik hálózat már tényleg a tied. Persze lesz ebből is veszteség, mert a kiképzésekre is be fognak szivárogni és lehet hogy elég nagy lesz az elhulási arány meg az olyanok aránya akiket megtudnak nyerni maguknak még ez után is, de lesz egy kemény mag akikben tényleg megbízhatsz. Azért hogy kidreüljön ki kicsoda mindig kell biztosítékokat is beépítened minden új ember mellé akik azonnal lépnek ha kell. A kiképzésen úgyis hazudni fogsz azoknak akik neked is hazudnak és tudni fogod azt is hogy hol hibáztak a kiképzési anyag elsajátításában úgyhogy tudni fogod azt is hogy hogyan tedd el őket láb alól ha szükséges. Viszont neked már nem lesz annyi időd, úgyhogy te már nem adhatsz nekik második meg harmadik esélyt. Egyszer mellélépnek menniük kell. És ezt jobb ha már akkor tisztázod velük mielőtt vállalnák a feladatot. aki nem végzi el a gyakorlatokat a kellő mélységben annak meg kell halnia. És így lassan kitakarítod a hálózatodat. Ne hagyj meg több karaktert csak kettőt. Egyet amiben a kiképzést csinálod egyet amiben őket hülyíted tovább. Használj maszkokat de ne írj karaktert emlékezz mindenre mindenhol"
"De a két karakter üti egymást. tudod hogy nagy különbség van ezeknek az erőknek az akaratlagos használata és a te felfogásod között, hogy alárendeled a célodnak ezeknek az erőknek a használatát. Ez egy idő után konfilktushoz fog vezetni és nem vagyok biztos benne hogy ezt sokáig tudni fogom-e csinálni."
"Ha nem fog menni, akkor az emberi faj és a Föld története véget ér velünk." hallgattuk a kopácsolást ahogy egyre közelebb érnek a többiek.
"Egyébként a psziché természetes úton megpróbálja ezeket a szétválasztott karaktereket egységbe olvasztani integrálni és egy idő után elkezd majd átszüremleni a két karakterből sokminden a másikba. Szerintem ez azzal fog járni hogy egy idő után kezdik majd sejteni hogy mi történik,de csak a legravaszabbak. Az alját még ekkor is át fogod tudni verni pontosan úgy ahogyan ők csinálják. Megvezeted őket úgy hogy közben a szemükbe tudsz röhögni mindegy hogy rájönnek e a legjobbjaik hogy ez a harmadik hálóza a tiéd vagy sem, nem fogják tudni ők sem meggyőzni a saját gyökér süketjeiket hogy ez nem így van és hogy te szorítod ki őket a saját hálózatodból. Közben persze az ő hálózatukba is be tudsz illeszteni egy csomó embert akik hazudnak és elő tudsz készíteni egy pár időzített "bombát" nekik akiket kondícionálsz hogy a kellő pillanatban vágjanak alájuk a tudtuk nélkül és úgy hogy nem számítanak rá. Pontosan a sját taktikájukkal. Ezért lassan a két karaktert össze tudod majd integrálni ahogy jönnek elő az emlékeid és kezd összenőni az egész. A többiek meg emlékeztetni is fognak majd. Amikor elérjük a kritikus "point of no return"-t a föld légkörével és élővilágával kapcsolatában, akkor meg muszály lesz valamilyen szinten nyíltan lépned és brutálisan elkezdeni letakarítani a szemetet. Addigra kész kell legyél egy ütőképes csapat felállításával. Ha nem leszel kész akkor elbukunk és ez az egész szar eltapos mindenkit benne minket is. Aktivizálódni fognak a romboló mechanizmusok és olyan tömeghalál következik be amit már lehet hogy egy történetíró se fog tudni megörökíteni, mert nem lesz utókor... nagyjából ennyi. Lesz segítséged is innen is onnan is, az én csapataimtól, meg néhány más jó ember is be fog kapcsolódni még remélhetőleg amikor megértik mit csinálunk és mi a probléma... talán... De engem ez már nem érdekel. Elfáradtam. Megteszem amit tudok a többit meg vagy hozzáteszitek ti vagy megy mindenki a picsába."
---
sokadik verzió tudom de változtattunk közben és az eredetiek maradtak meg a fejemben...
Szóval vg elért idáig itt várt rá egy újabb meló.  Apám egyik karakterét kérték meg a többiek - akiknek állítólag ő segített, közben mindent megtartott magának a balettmester segítségével együtt azt gondolták hogy ők kivágnak maguknak egy részt nem mennek szembe azzal amit csinálok de vágnak maguknak egy nagy szeletet. A többit meg jól megetették, és mivel én kizártam őket a fejemből nem tudtak elérni csak szóban, ahhoz meg gyávák voltak... mert nem csinálták meg ők sem amit mondtam nekik hogy meg kell csinálniuk.
Szóval apám egyik karakterét kérték meg hogy törje fel azt is, mert mocskos erős és jó lenne használni. Persze a gabikák azt nem tudták hogy apám már nem dolgozik maszkokkal meg akrakterekkel hiszen bizonyítottam hogy meg tudjuk védeni magunkat és nincs erre szükség. Ezeknek meg megígértem hogy mindent megkapnak ha kiszedik a gáborból. Ezt a bizonyos karaktert jól ismerte mindenki a régiek is. Szóval gabika kapva kapott a lehetőségen. Viszont apuval együtt készítettük elő neki hogy ne tudjon kijönni belőle és mindent szépen eldaloljon. Hova dugta a pénzt amit az én fejlesztéseimért kapott - ergo az én pénzem is és főleg - és miket készített elő, mindent. Gabika és a balettmester azzal fognak eloldalogni - feltéve ha nem okozták egyikünk halálát se, mert akkor kínhalállal fognak meghalni - amit nekem hagytak most. Annyi maradhat és annyit meg kell hogy kapjanak, de azt is úgy ahogy ők adták nekem: kemény munka árán és folyamatos zaklatás mellett először megdolgozva érte majd megküzdve érte...
Ezek meg itt ugyanúgy hazudoztak végig nekem, csak azért segítettem nekik végül mert odajött egyikük és tiszta vizet öntött a pohárba... bár az még kiderül mennyire tiszta volt az a víz...
a cba-s banda meg pontosan tudta mi történik, elmondtam nekik és használták a maszkoláde előnyös oldalát eljártak titokban baszni, kúrópartikra (miközben a féltékeny meg erkölcsös szende szűz felségeket játszották) meg nyaralni, ennek fejében különböző apró szolgáltatásokat kellett végezniük, meg pornófilmeket produkálni amit emezek eladhattak. És közben persze szemet hunytak a többi dolog felett amit szintén pontosan láttak és tudtak. Úgyhogy a szarházi struktúra szerves részét képezik és képezték. Ennek megfelelően kell őket kezelni.
megjelent anikó is a kemp ő vezette meg ga evoL stratégiájával. Az ő feladata volt hogy tanulja meg és magyarázza el mindenkinek aki megérdemli hogy ez hogyan működik az általam kidolgozott megoldási módokkal együtt hogy hogyan lehet ennek véget vetni és védekezni. Gyilkolni a szeretettel. Gáborkának ez volt az utolsó lecke amit tanítottam. Megértette azt mondják itt a figyelők. Bár kétlem hogy meg kellett volna ezt neki magyarázni, szerintem a chip karakterében az evoL-lal való kapcsolatában és együttműködésben kitanulta ő ezt ahogy kell. Emezeknek meg azt üzenem, hogy tudják mit kell tenni, és ha nem azt teszik hanem ugyanúgy a saját zsebüket kezdik majd tömni akkor ugyanoda fognak kerülni ahová emezek...
---
Többiek röhögnek annyit csavartam már a dolgon... ja hát a sok szarházi miatt az összes általam írt karaktert le kellett zárni mára és le kell őket zárni. A legtöbbet maguk azok tudják megtenni akikre írtam őket. És igen azért hagytam nyitva őket, hogy az aki benne van legyen egy kis szabadsággal és át tudja alakítani ha kell a fő feladatok és alapértékek változatlanul hagyása mellett. Ezt azért találtam ki és azért csináltam így mert az Öregék emberei a karaktereikben soha nem tehettek semmit se az Öreg kontrollja és irányítása engedélye nélkül. Még a faszukat se tudták kiverni a saját elhatározásukból... ahogy a gabi igen pontosan megfogalmazta egyik másik őszinte pillanatában. E mellett folyamatosan az egyik akrakterből a másikba voltak irányítva úgyhogy az életük folyamatos és teljes kontroll alatt zajlott. Ez oda vezetett pszichikailag hogy egyre nagyobb feszültséget teremtett az egyénekben, hiszen soha egy pillanatra sem lehettek önmaguk, szabadon kontroll nélkül. Ez növelte a szexuális perverziók iránti igényüketé s a gyilkolás utáni vágyat... irigyelét tudat alatt a többi "normális" embert. E mellett az őrült szabadságvágy mellett és a megfosztottság miatt kialakult a frusztráció ez pedig folyamatosan egyre nagyobb hataloméhségre hajtotta őket. Ezt az Öreg annak idején el is amgyarázta nekem amikor rákérdeztem hogy igen tudja ezt szándékosan csinálta így hogy mindegyik feljusson a társadalmak csúcsaira és úgy rajtuk keresztül tudjon uralkodni ő - azaz ők.
Ezért hagyytam mozgásteret azoknak akik hajlandóak voltak - legalábbis úgy tettek mintha - változtatni a régi rendszeren tettekkel. Ez vezetett oda hogy a karaktereimet feltörték a helyettesítők beszivárgásain keresztül.
De hogyan törték fel őket? Pontosan úgy ahogyan az evoL stratégiázott, egészen pontosan ezt a stratégiát használták, de nem az evoL csinálta. Az Öregéknek megvolt a maguk embere erre, hiszen az egészet tőle tanultam szinte, és ők már akkor csináltk ezt apám hálózatával is igen igen sikeresen. Több emberen keresztül szeretetbe csomagollva ültették el a szükséges utasításokat és triggereket, majd a megfelelően előkészített általában teljesen ötudatlan emberrel beültették a helyettesítés során a nyitott részeket kihasználva.
Apámat is ott vezették meg ahol a leggyengébb volt: az erősségein keresztül. Büszke volt arra hogy igen komolyan veszi a feladatát és alapos munkát végez mindig. Hogy kevesen tudják átveni e miatt, mert mindig a legjobbakkal dolgozott és törődött is velük. Ezt lökték tovább nála és felnagyították ezzel elaltatva őt miközben apránként beültették a saját embereiket vagy megvették manipulálták a sajátjait. Mindezt észre sem vette. Ezért kellett a verés. Ott értettem meg vele hogy mi történik. Megértette és újraszervezte a hálózatát. Nem tudom hol tartanak vele. Nincs életjel felőlük. Emezek próbálkoznak próbálják folytatni az evoL ChipGábor stratégiát de valami lónyál ügyetlenséggel - nem fognak sokáig élni ezt megígérhetem nekik. Még én is tovább fogom húzni ezzel a kevés pénzzel a zsebemben mint ők élni fognak...
Mosszadosok most köttek rá hogy a masa gyuri bácsinak semmi köze sem volt a mosszadhoz soha... Nos igen aki tud az tud... ideje volna hogy elismerjétek mielőtt mind elpusztultok a nagy felsőbbrendűségi tudatotokkal... és persze át kéne gondolni hogy akkor ki is a mosszad és ki is irányítja azt... És mi is a zsidóság és mi a célja és a lételeme... hahaha
---
Na nem tudom ti hogy vagytok ezzel de nekem igen teli a hócipőm... és én és én? Rohad még mindig minden és nem történik nagyon semmi látványos... valami igen, de nekem innen úgy tűnik hogy az kevés.
Party girl kapoot még egy lehetőséget de többet nem kap. Miután hagytuk megfulladni, kihúztuk és újraélesztettük, úgy gondoltam a halál talán kellő élményt nyújt a számára hogy önszántából elkezdje gyakorolni az alapgyakorlatokat és megváltozzék a kellő és helyes irányba. Ha nem akkor ismételten meg fog ismerkedni ezzel az élménnyel csak akkor már nem leszünk ott hogy újraélesszük.
---
Hát persze a fugger ház... bakker... Az Öreg nagy stratéga volt és a fuggerektől toborzott hozzánk kémeket, míg tőlünk hozzájuk... ezek meg... az öreg régi emberei, akik túlélték kapva kaptak a lehetőségen és két táborból fejték a lét. Ha az egyik nem adott akkor mentek a másikhoz. Balettmester is úgy gondolta hogy kiszakít egy szeletet és azzal ellessz. "kivágunk egy darabot a tortából és azzal foglakozunk, nem megyünk velük szembe..." "Ááááá- de hogyan nem mész szembe velük?" kérdi varga gabi "Hát nem segítünk de nem is teszünk nekik kersztbe. Óvatosan. leszakítunk egy szeletet és élünk mint hal a vízben, semlegesek maradunk." mondja a balettmester... szépen toborzott is a helyikeből itt is ott is. Így lett zenekar, pornóvideós, drogdealer, és a többi kurvaszolgálatos ide oda szállító és baszóklubokba csajos bulikba, kanbuliba, lóbaszóba, kutyabaszóba pisi kaki szexbe utazó iskolaigazgatók, polgármesterek, tanárok, bolti eladók, postások, rendőrök stb... hálózata az "övé" azaz csendes kiszolgálója és hű "barátja". Lassa kezdte magát összeszedni.
vg balett: "Elkapták a kemplit és megkínozták." "Az baj." "Baj bizony ő nem bírja a fájdalmat mindent elmondott nekik." "Honnan tudod?" "Hát onnan hogy én is megkínoztam hogy nekem dolgozzon, kondícionáltam." "Ezért választotta őt erre a feladatra, tudta hogy mi nem nyugszunk és tovább dolgozunk ellene is."
"De hogy jött rá? Honnan tudta előre hogy ez így lesz?" balett "Hát kiszámolta a profilunkból. Összeszedte a profilunkat mindannyiunknak. Én például mondtam neki hogy én megpróbáltam a normális életet d nekem nem megy. Elunom magam. Nem vagyok már képes egy szerepben egy üzletet irányítgati, hozzászoktam hogy gyerekkoromtó kezdve állandóan más és más szerepekben karakterekben más külsővel más szokásokkal komoly intelligenciát igénylő feladatokat látok el. Mindig több dolog futott a fejemben párhuzamosan. Egy darabig nagyon jó volt úgy is, de megunom. Nem megy." mondja vg. "Igaz én is mondtam neki hogy gyermekkoromtól arra neveltek hogy soha ne alakítsak ki szokásokat, azaz mindig tudatosan váltogassam őket." mondja a balettmester. "De hogyan volt erre képes emlékezni úgy hogy nem emlékezett soha tudatosan? Az enm létezi hogy ezt mind egyedül csinálta! De akkor ki segít neki? Hát már minden komoly játékost letúrtunk az élők sorából... Hogy lehet ez?"
---
Amikor megjelent a szeremlei utcában - úgy beszéltük meg én azt kértem tőle hogy jöjön oda hozzám és álljon velem szóba hogy segítsen ezzel, és beszéljünk csak egy pár szót, úgyis maszkban lesz, hogy legalább valakivel válthassak pár szót aki pontosan tudja mi történik és benne van és látja és mer beszélni. Elment mellettem szó nélkül. Sajnálom. Erre az esetre felkészítettem egy másik csapatot... Ez ugyanis azt jelentette, hogy más útra tért mint amin együtt elindultunk anno. Kiadtam a másik oldalnak, akik nem annyira vajszívűek mint én. Ő döntött így. A többinek is ez lesz a sorsa csak idő kérdése. Max három év. Semmi több. utána már nem számít semmi se, a pusztulás gyorsabb lesz mint gondolnák. Csináltunk imrével olyan kemikáliát ami terméketlenné teszi a búzát és a kukoricát mindenhol a földön. De csináltam ilyet a többi élelemmel kapcsolatban is. Elő van készítve a robotok csak a triggert várják. De vannak gázok is. Mérgek. Ha nem lesz eredmény a koóövetkező három éveben akkor alindulnak először kicsiben majd szélesebb skálán a folyamatok. Megbaszhatjátok a világ összes pénzét az se fog rajtatok segíteni.
---
"Ha a kempli úgy dönt hogy letér az útirányról kiadom nekik." "De akkor kinyírják. Ő nem olyan jó mint mi. Észrevettem hogy még a legalapabb dolgokat se tudja jól." "Igen. A kezdet kezdetétől hazudott nekem. És én is neki." "És utána mi lesz?" "A balettmester ha elbukjátok a kemplit akkor ki akar majd nyírni." "Miért?" "Mert ő így dolgozik. Ha semmi hasznodat nem veszi többé akkor megöl, legalábbis megpróbál. Főleg akkor ha esetleg azt gondolja hogy jobb vagy nála valamiben, akkor biztosan." "És akkor?" "Akkor megölöd." "Lehet egy kívánságom péter?" "Mondd." "Akkor küldd el madj értem a sportkocsimat és szeretnék elhúzni melletted amikor te még ott tekered a bringád..." hahaha nevettünk...
---
A többi? Apróhal? Ki tudja?
---
"De hogyan lehet megtartani az egyensúlyt, maszkokra szükségünk van, különben nem tudunk harcolni ezek ellen. Viszont maszkokban és karakterekben meg nem lehetünk önmagunk és mi is eltorzulunk kiégünk és megőrülünk. Hogyan lehet ezt megoldani fiam?"
"Gondoldd végig sokkal mélyebben mit is csinálok én a kikézésen és rá fogsz jönni mi a megoldás." mondta a gyerek csillogó szemekkel a vérfürdőről teljesen megfeledkezve.
---
"Péter a balettmester ki akar vágni egy részt magának és semlegesként folytatni mindent."
"És te miért mondod el ezt nekem és honnan tudod?"
"Engem is be akar venni, hogy dobjuk össze amink van és dolgozzunk együtt."
"Ez csak az egyik része a kérdésemnek amire válaszoltál."
"Azért mondom el mert nem akarom hogy megint úgy megszívass mint a múltkor. Alig tudtam életben maradni."
---
"Jól van, tudod a szabályaimat. Ha hazudsz én is hazudok, ha ellhallgatsz valamit én is ezt teszem a kiképzéseden. És amint te már tapasztaltad egy idő után mindenki neki megy a falnak és szembe kerül valakivel eki előtte előbb átlépte a küszöbömet és elmondott mindent, kitálalt és így meg is kapott tőlem mindent amit én tudok neki adni."
---
"El kell hitetnünk velük, hogy ők győztek és ők a legerősebbek és már nincs is senki más a porondon akkor ki tudom deríteni mit készítettek elő ők. De ehhez neked bele kell sétálni a csapdájukba."
...
"Ők is elkezdtek biztosítékokat gyártani ugyanúgy mint te."
---
Egész pontosan arról volt szó, hogy odajön hozzám beszélgetni ha továbbra is akar velem dolgozni és folytatni a munkát abban az irányban amibe én szeretném hogy haladjon a világ. Persze nem mondtam el neki hogy ha esetleg úgy döntene hogy nem akar ebben az irányban jönni velünk akkor onnantól minden védelem amit tőlem élvezett visszavonásra kerül. Sőt szóltam az egyik fugger ősellenségnek hogy van itt egy csaj aki oda tartozik és amint befejezi a feladatot amit adtam neki és nem akar velem dolgozni tovább lecsaphatnak rá mert leveszem róla a kezem."
---
"És akkor mivel zároljuk a pénzedet - ami az én pénzem - és a kempli is bukja az övét, akkor továbbiakban nem lesz rád szüksége gyakorlatilag egy túl sokat tudó kolonc lesnnél neki ezért el akar majd tenni láb alól."
"De miért nem ölted meg vagy miért nem öljük meg akkor most?"
"Ugyanazért nem öltem meg amiért téged sem öltelek meg. Megkapta az esélyt arra hogy felépülhessen és segítsen nekünk abban hogy egy élhető és szabad világot alakíthassunk ki itt a földön élhető keretek között."
"Jól van jól van értem már. De akkor miért ne végezhetnék vele én?"
"Vg a balettmester nagyon is kiváló harcos, ha oda kerül a sor ezredmásodperceken fog múlni az életed. Ha végezni akarsz vele olyan helyzet kell ahol a te védekezel és ő támad. Az ilyen helyzetekben - ha a védő igaz értéket véd és az estek többségében ez így szokott lenni kivéve amikor nincs így - a védőnek előnye van az agresszorral szemben. Ezt az előnyt meg kell tartanod ha élve akarsz kikerülni a vele való összecsapásból. Ő önös érdekből fog támadni, haszonszerzés és hatalmi céljainak önös kielégítése érdekében. Te az életedet fogod védeni vele szemben miközben nekem segítesz és feladatot látsz el. Az előny nálad lesz."
"Jól van és ha megöltem és befejeztem a feladatomat akkor lehet egy kérésem?"
"Mi az?"
"Hozd ide a sportkocsimat szeretnék elhúzni melletted amikor ott bringázol."
"hahahaha, nem tudsz kibújni a bőrödből mi? Belém akarsz rúgni még egyszer? Nem volt még elég neked szeretnél még egy jó pár ilyen pofont utána?"
"Nem azért... Akkor vissza tudnék menni közéjük és ki tudnám deríteni miket készítettek elő."
"Nem bírsz meglenni nélkülük se, alig várod hogy visszamehess a mocsokba... De rendben."
---
Nos vg ismét hazudott... hiába ő se tud elszakadni a régi mivoltától és nincs rá szükség hogy ő ott kiderítsen bármit is... amióta csak találkoztunk a balettmesterrel minden percét nagyító alatt figyeltük akárhová ment és akármit is csinált... úgyhogy vg ismét szívni fog és sokba fog neki kerülni ez az utolsó rúgás... ja ő is az utolsókat rúgja...
---
"Azután a többiek kitalálták, hogy van egy réteg műanyag fólia a belső oldalán és nem kell papírlap a lemezek közé egyáltalán." ja igen ezt nem mondtam el nekik... miért is? Ja azért mert ők is elfelejtettek apróságokat elmondani... bár ez még apróság és kitalálták maguktól is, de vajon másban nem felejtettek e el részleteket?
---
"Én inkább leszek rabszolgatartó mint rabszolga." vg karakterének még a hangja is elcsúszott melettem... Nem tudta irányítani pedig szerette volna rábírni hogy ugorjon nekem... "Pedig milyen könnyű lenne... Most!" vg de nem mozdult meg...
---
"Jó akkor te csináld ezt és hagyd a fenébe ezt a karaktert itt, majd kitalálunk valamit. Az amit elkezdtél sokkal fontosabb és ráadásul te találtad ki magad. Folytads és csináld azt."
Erre a többi... "Ilyet is lehet? Akkor én is kitalálok valamit maganak!" mondták és elkezdtek kényelmesen berendezkedni. Néhányuk jó dolgokat csinált de a legtöbb csak a saját kényelmét alapozta meg és a tudásanyagból csak morzsákat adott tovább... Ennek most meg fogja mind fizetni az árát. Védelmet ugyanis tőlünk nem fognak kapni csak onnan ahol dolgoztak. És ki fogjuk adni őket mind - azaz ki fog derülni kik is ők valójában. Ahogy a masa gyuri bácsit alakító fazont is megtalálták nagy nehezen... nagy sokára, úgy egyre gyorsuló ütemben sorban meg fognak találni mindenkit aki maszkokban bújkál különböző karakterekben különböző nevek alatt, különböző "bőrökben". Természetesen azoknak fognuk segíteni akiknek erre szüksége lesz... leglaábbis remélem. Ahogy elnézem mi történt velem akkor azt kell gondoljam hogy a védelmünk szinte nullán van. És lehet hogy ott is van. Nem tudom eldönteni mert senki nem mozdul és nem csinál semmit se. Tulajdonképpen nullán vagyunk ha abból kell ítélnem amit a tudatommal látok. Azaz nem nullán mert fizikailag megy, a különböző hullámfegyverekkel szemben megy, mérgezéssel szemben megy, csak az anyagi rész döglött, meg a pszichikai elszigeteltség része. De ez bőven elég ahhoz hogy megöljenek bennünket és a saját helyzetem is azt mutatja hogy ez még nullán van ez a rész.
---
"Ugyan már, ez is csak egy olan történet amit én találtam ki azért hogy legyen mibe kapaszkodnom pszichésen. Nincs semmiféle család. AZ egy kamu csoport akiket ugyanúgy váltogatnak a kuglik mint az összes többi karakterét az Öregéknek. Azokat is ezek találták ki azért hogy bennük tárolják a sok összelopott pénzt. ugyanúgy ahogy felépítettem ezt a Naboo-s történetet azért hogy megmutassam az evoL-éknak hogy én is tudok lyan keretrendszerre váltani amiben nincs bennem halálfélelem..."
---
Nincs már három év bennem. Az az igazság hogy a h1n1 ben is én segítettem a balettmesternek az is az ő biztosítéke lett volna, de ő inkább eladta azaz kiengedte és eladta hatalmas pénzért az ellenanyagot. Azért sikerült azt olyan gyorsan megfékezni. Szóval ennyit a ballett félék biztosítékairól. Az én antraxom a mai napig nem látott napvilágot annak ellenére hogy nagyon is valós a léte. Szükség volt valós fenyegetésre ahhoz hogy az evoL-t alakító kugli tényleg elkezdjen félni tőle és lépnie kelljen, k kelljen adnia hangosan a parancsot a gyilkolásra. Ezt kamu fenyegetéssel azon a szinten nem lehet elérni. Ők árnyékra már nem vetődnek mint az alsóbb szinteken lévő alfabétikus "ügynökségek" és titkolózó szolgálatok.
Igen ezek felett álltak a nagy dinasztiális családok csoportosulásai azaz inkább azok közül azok, akik apáról fiúra, anyáról leányra örökítették a különböző manipulációs módszerekről való tudást mint technikailag mind az okkult (rejtett) pszichés oldalakról. Ezek a családok nem kifejezetten értendők a hagyományos család fogalom szerint... Többnyire van vérségi viszony is hiszen a képességek és az ezekről való tudás részben biológiailag részben az együttélés során öröklődnek, tudatosan és tudaton kívül is. De ezek inkább tekinthetők csoportoknak valamilyen fokú vérségi viszonnyal fűszerezve. Ezek a csoportok bizonyos értelemben ugyanúgy viselkednek mint a különböző nemzeti alapokon szerveződött titkosszolgálatok - vetélkednek egymással, vadásszák és ölik egymást, kémlelik egymást és infiltrálják egymást az állandó megtévesztés, titkolózás és hazugság légkörében - de minden tekintetben felettük állnak ezeknek. Semmiféle nemzeti hovatartozás nem játszik szerepet bennük már több évszázada. Ők finanszírozták és hozták létre a nemzeti alapokon álló csoportosulásokat azért hogy azállandó fenyegetettség hatására le tudják vadászni a pszichikailag igen érzékenyeket és kiszelektálják azokat akik azérdekeiket képviselik és megölhessék azokat akik nem kedvük szerint való. Ők finanszírozták emezek fejlesztéseit természetesen az eredményeket lebutítva adták tovább megtartva a csúcstechnológiát önmaguk számára.
Az Öregék az általam Circus-nak nevezett csoporttal a nemzeti titkos és ütőképes csoportok fölé akart egy újabb szintet emelni - ami tulajdonképpen már ezen nagy hagyományokkal rendelkező dinasztiák szintjét érte volna el mind technikailag mind az alkalmazott emberek pszichés képességeit illetően. Sőt az Öregék ennél sokkal többet akartak. Meg akarták haladni ezt a szintet. Ezért midegyik ilyen család egymással való vetekedését kihasználva kijátszották egymás ellen őket és egyik embereit a másik család embereinek levadászására felhasználták. Létrejött egy teljesen nem vérségi alapokon szerveződött nemzetközi szupercsoport, akikben semmiféle gátlás nem jelentkezett és semmiféle ragaszkodás az emberi értékekhez - hiszen a legtöbb egyén aki részt vett ebben a szüleitől elragadva semleges vagy ellenséges ,de mindenképpen erősen kontrollált környezetben nőtt fel, sokszor már a születés is egy ember tenyésztő program keretében került megrendezésre válogatott  tenyészegyedekkel szülőkként. A hagyományos családi kötelék már nem jelent meg a szervezet működésmódjában és mint ilyen megszületett a tökéletes önpusztító gépezet ami a jelenlegi kialakult helyzet fő felelőse.
---
Hahaha a doki aki tanított belebújt a radio mechanic karakterébe... jó lett! De a sebészkés azért jobban áll neki... még akkor is ha ez a fiataloknak szól... Na jó.. kiváló lett!
---
Ezek itt gyakorlatilag folytatnak mindent ugyanúgy. Nem is érdekli őket az hogy hányan elhullottak már közülük. Most visszajött egy pár ide helybe ha jól látom... vagy ezek már helyetesítők akik annyira jók hogy át tudnak verni itt mindenkit... Végül is a memória kutatásaimból is csak azt tudták kihozni hogy majd arr a fogják felhasználni hogy az embereikben eltompítsák a félelmet ami a változtatásra hajthatná őket. Ez jelzi hogy ahelyett hogy valós megoldások felé mozdulnának a stratégiájuk ugyanaz: carpe diem, folytatják a harácsolást és a pusztító fosztogatást, a rebszolgarendszert a maszkos kuglirendszert bármi legyen is a következménye rövid vagy hosszú távon s megoldás csak az hogy a növekvő aggodalom a terjedő tudás miatt, tompítva, altatva legyen: ne féljetek csak csináljatok mindent ugyanúgy...
vg is uganezt mondta itt helyben a többieknek: "Ne foglalkozzatok vele. Majd megoldja magának. Ti csak támadjátok módjával szolidan..." vg ismét keményen fog szívni ezért... de semmi gond lassan megérik neki is az ideje mint a barátjának... balettkának is...
---
Egyébként meg szar a köbön inkább... Valaki jelezhetne valamit... Egy ember. Az elmúlt tíz évben egy ember és ezután is még kilómétereken keresztül azon gondolkodtam vajon mi lehet a hátsó szándéke ezzel... és nem találtam semmit se benne. Tényleg önzetlenül segített. Még mindig van ilyen ember. Lassan már el se tudom hinni. Igaz így jövet menet könnyebb, mert nem ütköznek értékrendek ilyen rövid idő alatt nem jön ki ilyen különbség.
---