Tuesday 22 December 2015

zp, sco-field, ismétlőpuska, zalkatás a sátánisták utolsó mentsvára, Niacin

X "Te megbízol benne?"
Gy "Dehogy is. John Scofield is Mosszados. Ők tervezték az adatbázisukat a hozzáfárási és adattárolási biztonsági rendszert, hogy bíznék meg bennük?"
X "Akkor, mit csinálunk ezzel?"
Gy "Én megyek oda egyedül. Kiszedem ami benne van, mert valószínűleg nem a semmivel dobnak meg még akkor sem ha csalinak szánják. Arra szerintem már rájöttek ők is hogy ennél én többet látok és távolabb. Szóval lesz benne. Ha trükk - márpedig tőlük másra nem számítok - akkor nagyon szarházi trükk lesz, valószínűleg odadobják a hálózatuk egy részét, feláldozzák őket csalinak."
X "Ha technikát viszel akkor azt nagyon fel kell készíteni."
Gy "Ha technikát viszek az kizárólag csalinak lesz ott, hogy megnézzük ki mozdul rá. Ha feláldoznak egy mosszad ágat, méghozzá egy nemzetközi ágat, márpedig a jelek erre mutatnak - akkor fel kell készülnünk arra is, hogy lehet hogy ők maguk fognak végezni velük, tömegmészárlásnak feltüntetve a dolgot és egyben megpróbálják rám kenni. A megmaradt hálózati részek pedig akkor egyesült erővel fognak nekem ugrani. És ha feláldoznak egy ilyen hatalmas részt az azt is jelenti hogy érzik a vesztüket és azokat fogják bepakolni az én asztalomra akikben egyébkén én magam sok reményt látnék ők pedig azt látnák pepitában: ingatag, érzelgős, valódi természeti és emberi értékekre fogékony nem teljesen jól irányítható rendszerelemeket. Tehát a lista amihez hozzá fogok férni nyilvánvalóan valós lesz, de olyanok lesznek rajta akiket akár egy ilyen vérfürdőre is felhasználnának, még úgy is ha nekik maguknak kell megszervezni. Nyilván nem ők hajtanák végre, de szerintem minden országból találnának jelentkezőt akik csupán annak tudatában hogy egy mosszad ügynök az egyén már véreres szemekkel hörögnének... Szóval óvatosak leszünk. Egyszer fogok belépni és semmilyen eszközre fiziailag nem rögzítünk semmit, mert az az ő életükbe kerülhet és zsarolási üzletelési alapot is jelentene ha olyan kezébe kerül. Megszervezünk egy kiváló távolbalátó és memorizáló csoportot felkészítem őket és megjegyezzük az egészet. Utána megnézzük mi van, összeülünk profilozunk és eldöntjük mit tegyünk. Ha az előérzetem nem csal akkor ezek mind a számunkra felhasználható, felébreszthető, reménykeltő emberek lesznek akiket nem tudtak olyan kiválóan irányítani, vagy túl intelligensek hozzájuk és átlátnak a mocskukon, vagy parancskijátszók. Ilyesmire számítok."
X "Rendben."
---
Y "No mi volt?"
JSc "Semmi. Egyszer belépett, végigpörgette az adatbázist és kilépett."
Y "Semmi adatletöltés?"
JSc "Semmilyen adathordozót nem használt. Se csatlakoztathatót, se remote módszert, se kamerával nem rögzített semmit, legalábbis mi nem észleltünk ilyet."
...
Y "És később se lépett be?"
JSc "Soha tobbé nem használta ezt a belépőkódot. Se ő se más."
---
Y "Te igazad volt, megint."
Gy "No. miben most?" nevetett a gyerek
Y "Ezrk tényleg mind olyanok akik valamilyen módon ellene szegültek a rendszernek vagy kibújtak valami parancs alól, de nem mind használható, csak egy bizonyos hnyaduk - mondjuk elég sok ahhoz képest. Szóval valószínűleg tényleg csali volt."
Gy "Nos ez van. Vegyük ki amit tudunk belőlük és hagyjuk a többit."
---
A mosszad egyik ága.
---
fehér ház, Bush junior, gyerek, az Öreg
B "Na ne viccelj! Még hogy én ne tudnék bármior változtatni bármin... Akármit meg tudok változtatni a rendszeren belül."
Gy "Ez nem igaz. És én be is tudom bizonyítani amit mondok."
Öreg "Hogyan?"
Gy "Hát úgy hogy például csináljunk valami egyszerű apró kis változtatást és nézzük meg mi történik, valami olyasmit ami apróság és nincs nagy jelentősége. Mondjuk legyen az hogy a globális felmelegedés helyett klímaváltozásról kezdesz el beszélni azaz egy kifejezéscseréről lenne szó. Ez így egyébként is jobban leírja a valóságot, mert ez egy összetett folyamat mint ahogy a földrajzi körülmények sokat változtatnak az időjáráson és a klímán, mint atenger közelsége, hegyvidék-síkság stb."
B "Rendben. De simán át fog menni hidd el."
Gy "Ezt majd meglátjuk."
---
Gy "Látod! megmondtam."
B "Mit mondtál? Azt mondtad hogy nem fog átmenni és átment elsőre."
Gy "De te magad is először a globális szóval kezdted és csak utána kaptál észbe hogy váltás van!"
B "Ugyan már ez apró nyelvbotlás csak semmi az egész!
Öreg "Nono! George te is tudod magad is hogy a mi szintünkön nincs olyan hogy nyelvbotlás. Mi a szavak mesterei vagyunk ezért csináljuk azt amit." majd a gyerekhez fordult "Folytasd csak. Szerinted mi áll e mögött?" Az Öreg sokat adott a gyerek elemzéseire, mert mindig pontosnak és lényeglátóbbnak bizonyultak mint bárkié akit ő ismert az elemzők közül. Egyszerűen fogalmazott és pontosan.
Gy "E mögött az áll hogy a rendszer alsóbb részei, vagy egy rejtett szerkezeti rész megismétli a vezérlői döntéseket és sokszorosítva adja tovább. Mivel nem tudja csak egy pár ember hogy kik a valódi irányítók - ezek mindig rejtve vannak - ezért az ismétlés és a továbbadás a valódi irányítókat is utoléri és annyira erősség válik hogy őket is sokszor maga alá gyűri. Ilyen módon a rendszer maga benneteket is irányít. Mintegy önjáróvá válik. Ez azért hibás, mert a korrigálás iszonyú nehézzé válik és a rendszer tehetetlenségi nyomatéka egyszerűen tovább löki az egészet a régi irányba. Ez most ezen a kis bakin keresztül megvilágítódott. Mert ez egy egyszerű kifejezéscsere volt csak egy kommunikációs döntés, de ha komolyabb elemet próbálnál megváltoztatni akkor olyan mértékű ellenállába ütköznél amivel ti sem bírnátok megbírkózni, nem tudnátok megállítani."
A teremben megint egy pár perc csönd lett, mint mindig amikor a világ urai emésztették amit hallottak és a lehetséges döntéseiket gondolkodtak.
---
A parancsismétlők még mindig visszhangozzák a bediktált utasításokat. És még mindig csak a szarakodásra adnak visszhangot. A parancsismétlés egy fontos rendszerelem ami a rendszer tehetetlenségi lendületét növeli és csökkenti a rugalmasságát - ugyanakkor ad némi stabilitást és biztosítja hogy az éppen lefoglalt rendszerrészekhez is eljusson a változtatási utasítás vagy tennivalóval kapcsolatos parancs. A rendszerismétlők ezeket az utasításokat visszhangozzák és beépítik a szubliminális parancsközvetítő rendszerbe. Ők vegyesen technikusok és erős pszichikumú adók, akik többnyire tudattalanul csinálják amit csinálnak. Ez utúbbi került inkább preferenciába, mert az előbbi ugyanúgy technikai módon fülön csíphető, bebizonyítható mint létező manipulációs módszer, ez utóbbi csak nehezen és egyenlőre kevesek számára bizonyítható.
Mellesleg megjegyzem hogy én magam csináltam olyan szerkezetet amivel le lehet venni a vizuális képet egy remote wiever látóidegéről. Ezt azért csináltam hogy legyen bizonyíték a hasznosságukra. Ez azóta már kikerült a polgári tudomány köreibe, persze lebutított verzióban. Az emlékezettörléses projekt elágazása volt amikor a piktolézeres neuronkiégetéssel foglalkoztunk az emlék-neuron-láncok végleges kiégetésének neuronméretű kiégetésének lehetőségével, mint az emlékezettörlés egy fizikai lehetőségéről. Ez a módszer nem hoz tökéletes eredményt, de együtt a meditációs és pszichés kondícionálással igen kiváló és gyakorlatilag az ilyen módon kiégetett emléknyom nem térhet vissza tökéletesen ugyanolyan módon sosem. Hátránya hogy az agy fizikailag károsodik, néha olyan területeken is amik a nyelvi központokat erősen érintik ezért a beszédközpont komoly sérüléseken mehet keresztül, és a vizuális központ úgyszintén. Gyakorlatilag amit a legtöbbet használunk az emberi kommunikáció során. A lézer egyre kisebbé válásával sikerült a neuronok szintjére levinni ezt a károkozást - égetést - így egy komolyabb emléknyom kitörlése is kb egy komolyabb berúgás okozta egykárosodás szintjére lett redukálható. Azóta tovább fejlődött ez a terület. Valószínűleg az audio beszédközpont is rögzíthetővé vált, vagy nyelvi központ információi is rögzíthetőek.
A látóidegről levett kép gyakorlatilag egy egyszerű szerkezettel megoldható egy fejpántszerű szerkezetről van szó, amit a távolbalátó feltesz a fejére és a rejta lévő usb-csatlakozón keresztül akármilyen nyomtatóra vagy az erre a célra legyártott szupertitkos polaroid nyomtatóval... Ami gyorsan elő is hívja a képet.
---
A Sátámisták utolsó mentsvára a pszichikai zaklatás. Amikor a véráldozatot nem tudják megtartani, és a csoportszex vagy a nemi frusztráció-kilengetés nem működik vagy nincs rá lehetőség (egyébként amikor rettenetesen üldözésbe került az emberáldozatot bemutató réteg pélául itt magyarországon az olaszliszaki vérvád esetén is mindig visszahúzódtak azért, szóval volt ennek hatása, mert egyre nehezebbé vált a számukra az eltussolás azért is vezették be a nemi erőszakot vagy a kisgyerek közösbe dobását mint áldozatot: itt a szüzesség a hamvasság volt az áldozat) szóval ezen lehetőségek kimerülésével jöttek az egyéb lehetőségek: a lehetetlen feladat kiterjesztett változata például mint amikor tömegeket nyomnak le szegénységbe és közben azt szajkózzák beléjük hogy " aki nem dolgozik ne is egyék" meg ilyenek gyakorlatilag egy lehetetlen feladat. élj meg de elveszek minden lehetőséget előled: se föld, se munka. Az ilyen húzással gyakorlatilag tömegeket nyomorítanak meg mint itt magyarországon is, miközben egy másodlagos sátánista funkcó a tömegek elméjének uralma: a kétségbeesettség állapotának tartós előidézése és ennélfogva a nem legális utak felé való terelés azaz a bűnözés, gyermekprostitúció, robotszerű parancsteljesítés a megélhetés fejében, katonasába való betömörülés, betömörítés megélhetésért ami végül ugyanaz mint az előző csak egyenruhás verzióban, perostitúció, pornográfia mint megélhetés, egyéb lopás, gyilkolás, fosztogatás - hosszú távon a folyamat végül is egy életterület közösségének totális elzüllésével jár a folyamat és jól irányítható nyersanyagot szolgáltat a sátánista hatalom és pénzfüggő idiótáknak.
A következő trükk pedig a zaklatás. Az állandó pszichikai zaklatás sokféle formában történik. A klasszikusan női módszer egyébként nem új - több ezer éve jelen van persze nem ilyen formájában mint ma. A mai forma a nagyvárosok kialakulásával és főleg a filmipar megjelenésével terjed el. Gyakorlatilag a különféle alaptalan és alappal megjelöl vádaskodás, hibáztatás, állandó pszichikai nyomás alatt tartás a lényege mindegy mivel, hogy valós-e vagy sem nem számít. AZ alany ebben a tudatállapotban a támadók támadásaival van elfoglalva a tudati szinten és a többi csatornája ilyenkor kinyílik azaz sérülékennyé válik a tudat alatti manipulációs eljárásokra. A stresszállapot teszi sérülékennyé az emberi pszichét. Ez gyakorlatilag a fóbia kialakulásának az állapota. A stressznek nem kell hatalmasnak lennie, elég ha hosszú időn keresztül fennáll. Persze a manipulálhatóság függ a célszemély tudatosságától a módszerrel kapcsolatban - nyilán aki többet tud erről azt nem olyan könnyű ezzel manipulálni, perzse ettől a támadások nem válnak kellemesebbé senkinek sem. A különböző célszemélyek különbözőképpen izgathatók azaz triggerelhetők. Van akit az igazságtalan vád, a hazugságra alapozot hibáztatás, van akit a sorozatos durva beszéd, van akit a hisztéria, a másik által keltett pánik (alapos vagy alap nélküli mindegy) hoz izgatott állapotba a lényeg hogy ebben a felizgatott állapotban elkezdi a célszemély tudatalattiját bombázni mindenféle kívánt baromsággal amit a manipulátorok akarnak. Hasonlóan működik mint a véráldozati szertartásnál - a gyilkolás cselekedete kiváltja a résztvevők, figyelők tudatállapotváltozását: elmozdul a csoport a közös tudat felé, ugyanígy a csoportszexre alapozott csatorna-kinyitás; majd a megfelelő pillanatban megtörténik a trigger beültetés és később elkezdődik a manipuláció. A tudatállapotot először rögzíteni próbálják egy a manipulátorok által ismert triggerhez (kapcsolóhoz) ami sokminden lehet: szag, íz, szó, mondat, helyzet, hang, fény, érzet stb. De a a funkcióját tekintve az a dolga hogy az elme a közös tudat felé való elmozdulását, a közös élmény felé való megnyílást rögzíti és idézi elő a későbbiekben a közös tudat manipulációjához szükséges utasítások betáplálásához.
Ezért az utolsó mentsvár a szervezett zaklatás intézménye, mert ezzel is bizony hatásosan lehet tömegeket mozgatni méghozzá könnyedén, miután egy-két erős adó pszichéjét megtörtük ilyen módszerekkel. Egy két erős adó hatalmas tömegeket tud megmozgatni bármilyen irányban. A pusztítás felé vagy a harmonikus élet felé is. Ez addig működik jól amíg az emberanyag tudattalan a folyamattal kapcsolatban, azt nem érzékeli és lehetőleg semmit se ért belőle. Az erős adók pedig szintén jól irányíthatóak és ugyanígy nincsenek tudatában annak hogy ők maguk irányítva vannak. Általában az ilyen célra tartott erős adók (erős hipnotizőri képességekkel megáldott emberek), már a középkortól tudatos tenyésztésre kerültek az uralkodói hagyományokat őrzők között - még ha nem is ismerték a jelenség pontos működésmódját. Az 1950-es évektől viszont már tudományos alapkra helyeződött az SS tisztjei, orvosai által elindított, majd világszerte mind az össszes abc titkosszolgálat és maffia által nemzetközi szinten folytatott kutatás ezen a téren főleg a nagyok rendelései szerint (mosszad, cia, kgb, mi6, bnd) irányítása alatt. később a kicsik is átvették amit ellestek és el tudtak lopni, meg amit meg tudtak érteni a maguk értelmi szintjén. Egyik elkezdte a másik nem tudta abbahagyni történet pontosan úgy mint a pénzkibocsátás csalásával.
Szóval sok nagyúr - pl azok akik hatamas földterületeket birtkolnak pl itt mo-on, úgy hogy semmi szükségük erre) pontosan azért és abból a célból lett létrehozva (értsd témogatva, felfuttatva) a sátánista manipulátorok által, hogy ilyen módon az élhető területeket kontroll alá vonja és onnan kiszorítson mindenkit akit nem képes uralma alá hajtani, manipulálni. Módszeresen pusztítják ez ilyen módszerekkel hatalomra törők azokat akik képesek tudatosan a valóságot látni és érteni anélkül hogy ők beleszólhatnának hogy ebből mit adnak tovább a többieknek és mit segítenek nekik megérteni a világ dolgaiból.
---
Sokan akik mostanában kapcsolódnak be ennek a különös, rejtett és felettéb mocskos világnak a megismerésébe úgy gondolják hogy milyen jó és felhasználják amit itt olvashatnak pontosan arra hogy uralkodjanak mások felett. Ezek nem lesznek hosszú életűek, csak úgy jelzem zárójelesen, mert van ma már egy-két hatékony csapat akik le fogják őket vadászni- viszont addig amíg ez megtörténik én általában hagyom őket tevékenykedni. Egy jó darabig úgy is gondoltam hogy mindenkinek elmondok mindent és használja. Aki nem látja át rendesen az úgy is belepusztul a tudásba amit átadtam, mert a pályán ott vannak a nagy és okos ragadozóhalak is akik nem ma kezdték el érteni sem és használni sem ezeket a módszereket. Aki jó dolgokra használja azt segítjük, aki a fosztogatás és az öncélú hatalomszerzés felé indul azokat sorsukra hagyjuk. Végül is ez szolgáltat elegendő nyomást a rendszerben az ő pusztításuk hívja életre az egyébként nemtörődöm és mindent leszaró közömbös sodródó tömeg ellenállását. Így kénytelenek tenni valamit ha van bennük vágy és élniakarás. Durva, de nekem elegem van abból hogy olyanoknak segítek akik azután engem lopnak meg és elhazudnak midnent amit én adtam nekik és még neki áll feljebb hogy mit képzelek én hogy én is élni akarok? Hát pusztuljatok szépen akkor.
---
hah billy sheehan játszotta fel a rio funkot ami délben szólt sokéig a "30 perc alatt a föld körül" elején, nem marcus miller... Ő volt Scofield egyi jobbkeze, amlkszem az imi egyszer emlékeztetett rá... miért is nem tudom, asszem a maradékát kerestem a hálózatnak ami nem volt benne az adatbázisban amit a scofiledék láttatni engedtek a zp-s belépőkóddal...Ja ide tartozik a szabi is. És nem a szebbik fajta ez a csapat...sajna. ja ők irányítók egyébiránt... Billy Sheehan, john Scofiled, Guthrie Govan és van ott még egy jópár elágazás is.
---
Ja ez a niacinos buuli emlékszem már. a csávónak én segítettem összeállítani a bass cuccot hangot, de amikor a gáborral le akartam ülni muzsikálni akkor  már nem élt valaki eltette láb alól, úgyhogy az lett belőle hogy én magam ültem le, de videó nem készült, úgyhogy volt ott valaki harmadik aki megtanulta amit játszottam, és később többen reprodukálták az egészet, de olyanok benne voltak a reprodukcióban mint a chick, meg a többi nagy meg ismereten is. Sokat dolgoztunk a cucckon. Le akartam nyűgözni a gábort hogy meg tudjam győzni hogy ő is álljon be közénk. De nem sikerült végül.
"Péter most már elhiszem, hogy tiszták a céljaid, tudom hogy tényleg azt csinálod amit mondasz, benned megbízom, de én nem fordulok szembe a sátánistákkal. Nem hiszem el hogy le lehet győzni az ő hatalmukat. Úgy gondolom hogy alulbecsülöd őket. Én tudom mekkora hatalmuk van egy ember elméje felett sőt tömegek elméje felett, semmilyen körülmények között nem fogok ellünk fordulni. De segíteni se fogok nekik abban hogy téged elpusztítsanak." "No ja és azt hogy csinálod? Mi?" A kislányokról is végül is elismerte hogy "Nem értek vele egyet, de nézd a jó oldalát. Én nem kínzom meg a kislányokat. Kiváló kurvákat csinálunk belőlük, kisgyerekkortól szopnak nyalnak, basszuk őket de szeretjük őket." Nem fordult meg. Nagyon szomorú voltam.
Később ez a niacinos buli igen elterjedt kalózfelvételeken. Itt a hoboék a zsoldos, a tátrai meg a többi teljesen odavoltak. "De hogy csinálták ezt a basszushangot?" "TE azt is a Peti csinálta." Ne szórakozz, akkor lehetett vagy 3 éves." "Igen. Annyi volt." Annyi voltam. De azt hogy hogyan csináltuk azt a hangot már elfelejtettem. Ezért mondtam hogy üzenjenek neki modnja el hogy hogyan készült. Visszaüzent hogy ő nem mondja meg senkinek. Az anyád. Megkértem valakit hogy öltözzön be a maszkjába csinálják meg a figurát összeültünk azok akik együtt csináltuk a cuccát, és megcsináltuk újra majd felvettük videóra is és meg lett osztva rig rundown. De itthon valamennyire összeszedtem a hangot a többieknek előbb és meg is csináltuk, visszaköszön a hoboban, persze annak könnyű akinek mindenre van pnze itthon másként kellett megoldani ugyanazt, nekik nem volt lóvé arra hogy egy basszushoz két erősítő és effektsor tartozzék, vagyis feltűnő lett volna. A csávó mosszados sátánista volt. Nem tudom ki csinálta ki nem is érdekel, jól tette. A gábor ki volt akadva nagyon tetszett neki a hangzás főleg a hammond "Mit csináltatok ezzel. Úgy szól mint egy vaddisznó" A végén azt mondta: "Péter soha nem játszottam ennyire jól életemben. Nagyon élveztem." Akkor egy kicsit meglepődtem, mert nekem akkor nem tűnt annyira túl jónak a többiekhez viszonyítva persze. Végül azért is jött létre ez az alkalom mert mindketten egyetértettünk abban hogy ha leülsz valakivel muzsikálni akkor kiderül milyen ember. Mert ott nem lehet hazduni. Ezért is ültünk le. Nem emlékszem ki volt a harmadik játékos. Vagy volt ott több ember is? Már nem tudom. A francba... azt is én játszottam fel akkor a húslevesehez... rio fánk... persze most is ezekkel jönnek elő mert ami jó azt szinte mind mi csináltuk. A többi ami nem annyira jó azt meg ők... most kezdenek rádöbbeni hogy igen lehet hogy nem is annyira jók mint amilyennek képzelik magukat... merthogy minket mindig elhazudtak mint ahogy most is teszik még ma is, miközben igyekeznek mindent ellopni amit mi kitalálunk, végül is ez lett a vesztük velem. Lesz. Van.
---
Sokadszor kapom vissza hogy én vállaltam meg ilyenek... nos ez koránt sincs így. Ha nem jövök le ide, akkor már megőrültem volna attól az értetlenségtől és törtetéstől ami ott fent van, és már rég letaroltam volna a táblát tarlóra. Ezért jöttem le ide hogy te patkány beugató kis féreg tahó hogy ne dögölj meg azonnal hanem legyen időd felfogni hogy mi a helyzet és hová halad ez a szeméthegy úgy együtt és legyen időd mérlegelni mit teszel és melyik oldalra állsz. Világos? Azért csak folytasd hátha feldühítesz annyira hogy végül mégis kinyírjalak... Másrészt így lehet csak biztosítani azt hogy az elszegényedett rétegben is ugyanúgy érvényesüljön az a szelekció ami fent is érvényesül. Mert az olyan patkány kis beugató féregtahók mint te "játszanak" és "szórakoznak" (ugye az ilyenek hívják a szórakozást bulinak, a bully mintájára, azaz kicsinálni valakit zaklatni az szórakozás nekik) azokkal akik alattuk vannak mondjuk a megértés terén és ahelyett hogy segítenének nekik megérteni nekiállnak gyilkolni meg játszani szórakozni velük. Céljaikat tekintve meg csak a fosztogatás és a szarfolyás terjesztése létezik.
A Niacinos találkozóra egyébként azért is került sor, mert tudni akartam kik irányítják a Gábort. Össze lett hozva egy speckó csapat arra az alkalomra, meg későbbi továbbfejlesztésre, akik vadászok voltak. Az volt a feladatuk hogy azokat vadásszák le és találják meg akik ezeket az irnyítókat az abc-s hálózatok élén irányítják az okkult csatornákon keresztül.
Szóval elég sok minden történt ott. Persze "ők" megpróbáltak engem is kontroll alá venni ezen az alkalmon és valamilyen szinten sikerült is nekik blokkolni a gondolkodásomat, de nem úgy ahogy eltervezték. Érdekes volt hogy ezeken a találkozókon a közös tudat felerősödött és ezen keresztül próbáltak de úgy hogy a gáboron kersztül, merthogy őt szinte totál kontroll alá tudták vonni. A gábor nem azért nem volt megmenthető mert nem tudtuk volna kivenni, kisegíteni onnan - hanem azért mert maga is úgy döntött hogy ott marad. "Megszoktam már. Nem tudnék hétköznapi életet élni." mondta. "Most képzeld el hogy ezt a találkozó fegyverrel a kezünkben jön létre..." nem is válaszolt erre, csak lenézett a földre. "Nézd a halál része ennek a pályának." mondta végül. De később afecsónak mondta hogy most már tudja hogy "akármikor megölhettek volna minket és meg is tehetik, sokkal jobbak nálunk"....
Ott lett felállítva az első ilyen csapat? Bár ezt nem hiszem. De onnan beindult az efféle vadászati idény ami azóta is tart és egyre jobbak a csapatok, persze a másik oldalon is fejlődött a rejtőzködés is, viszont ezt az útvonalat is felderítettük és megnéztük a lehetséges fejlődési irányokat és lehetőségeket úgyhogy semmi sem ért minket meglepetésként. A vadászat még most is folyik. Csak kicsit lassan halad a dolog. A legravaszabb szarházik jól elbújtak és elrejtették az adattárolóikat is. Az Öreg anno is már úgy tárolt mindent emberi agyakban, úgy hogy a tároló személynek nem is volt hozzáférése saját fejében lévő adatbanjához többnyire, biztonsági okokból, merthogy akkor eladta volna darabonként....
Ilyen adatbankokban tárolta az anyagismereti adatokat, a fizikai törvényeket, az orvosi megfigyeléseket, a pénzügyi stratégiai törvényszerűségeket, de magukat az adatbank személyeit is a hozzájuk tartozó karakterekkel együtt szintén külön adatbankban, sőt ő maga is egy ilyen adatbank volt, csak ő hozzáfért saját adatbankjához.
Egyébként ez volt a másik nagy gyengeségem: a nők és a jó muzsikusok. Mindig azt gondoltam hogy a ki jól tud muzsikálni az már jó ember is egyben. A jó emberek jó muszikusok tudnak lenni, ez így igaz, de fordítva nem. Persze valamelyik beültette ezt a fejembe hiszen buktam a jó muzsikára mindig is kiskoromtól kezdve, és nyilván valamelyik szarházi betette ezt a gondolatot a legmélyére. Lehet hogy a Jaco volt. Akkor meg tévedett. Mindegy fene viszont még ma is nehéz elfogadnom hogy amikor valami piszok jó muzsiát hallok ne az alapján vonjam le a konklúziót, mert ez is rontja az ítélőképességemet. Ma meg különösen hisz a mosszad cia kgb maffia házassága megtörtént már egy istállót alkotnak a szarházik és az adatbankjaikban a jazzmuzsikával kapcsolatban is adatázist tárolnak melyik hangszerrel hogyan érdemes bánni, melyik nagy jazzmuzsikusnak milyen a stílusa hogan zenél stb. A Scofield-ot pl nekem kellett leírni anno, még mielőtt kibukott volna hogy mekkora tetű - jó monjuk először is visszautasított kerek perec hogy ő nem segít, azután amikor meghallotta hogy azért kéne improvizációt tanítani mert ez kell a katonai kiképzéshez is a harcban és a kézitusában az iprovizásció tanítása, akkor mégis csinált egy videót amiben elmagyarázza az ő megközelítését. Azután persze gondolom kicserélték, bár azért őt nem tudja olyan sok mindenki helyettesíteni. De nagyot ugrott a szint azért, ma már ezzel játszanak a marhák persze valami értelmeset csinálni azt nem tudnak csak ezekkel a "most én vagyok a xy" és azt hiszik milyen fasza arcok. A legtöbb ilyen szutyok soha fel se fogja hogy mi azaz én ezt nem arra használtuk hogy ezzel szórakozzunk hanem megváltoztattunk egy csomó mindent a hadsereg a cia, a kgb, a mosszad és egy csomó más iyen titkos és egyéb szerevezeten belül  a jó irányba. Persze hogy nem mert ezek meg azon dolgoznak hogyan tudnák ezt visszafordítani oda amikor ők azt csinálnak amit csak akarnak és nenki nem szólhat bele - merthogy most azért vannak vadászok akik elcsípik és el is törik azoknak a nyakát akik túléppnek bizonyos határokat.
Szóval a gábor tipikusan egy olyan csalódás volt aki jól muzsikált de szar ember volt. persze nála is vannak voltak szarabbak, de akkor is csalódtam. Azt gondoltam egyébként hogy ott is visszafogja magát, de nem így volt. Egyszerűen az elméjét fogva tartó háttérben meghúzódó irányító közösség volt az amelyik nem engedte a benne rejlő iszonyú tehetséget kibontakozni és e miatt éreztem visszafogottnak. Ezt ő maga fel sem fogta tudatosan. A találkozó után azért is mondta azt hogy ő még soha nem játszott ennyire jól, mert a közösségünk igen jó hatással volt rá, feloldódott és felszabadult egy kicsit. Persze merthogy megmondtam neki hogy oda meg és azt csinál amit csak akar, megyünk utána. Nem akarta ezt sem elhinni hogy real time megyünk utána. Pedig nálunk ez így megy. Ment. Ezért ezek a muzsikálások rettenetesen hiányoznak. De legalább valami értelmes meló... persze azt látom hogy még mindig egy rohadt szarrakás az egész. midnegy hát ezeket is le kell túrni a picsába és a következő gárda majd megint egy kicsit jobb lesz, mindg egy kicsit jobb... aztán végül vagy felorbban ez a szar vagy megváltozik az iránya. ja igen a SRV figurájának eltüntetése is a gábor ötlete volt, ezt ott jelezte... és a zsoldosék a hobóék és billy kapitány is hát persze hisz a kalocsa is ott nyúzta a békákat a lakótelep helyén a zsombékosban... rosz vér... nyilván ezért kapott a tátrai köztársasági keresztet... Ej a kurva anyátokat de jó lesz nélkületek ez a világ, de én úgy nézem itt komolyabb szintre fog ez emelkedni mert az újak szintén ellenünk dolgoznak tudatosan...
Ja hopp... valamikor a vége felé kezdett belejönni a gábor és egyszer csak belekezdett jaco egyik témájába. teenstown, boystown... Megérezte hogy Jaco ott van. :-D jaja ő volt az egyik aki segített, hiszen én mindig úgy ugrottam be hogy üres volt a fejem szinte a kezem gyorsan megtanulta amit kellett, de a hosszú évek tapasztalata és a nóták meg a rutin azért hiányzott, ezt viszont pótolni tudtuk úgy hogy telepata konferencia játékot játszottunk. Jaco is azért lett kivéve az "élők" sorából mert a sátánisták hatalma alól nem tudta kivonni magát és el kellett játszani a halálát hogy békén hagyják és ne essen rá akkora figyelem. De ott megint elkapta a gáboron kersztül vagyis ahogy ott érintkeztünk egymással és a gábor is mozdult és mi is mozdultunk úgy jaco is hiába volt törölve az emlékezete, mégis a lelke legmélyén még mindig fogva tartotta avgy inkább érzékenyen érintette az az erő amit a gábor magával hozott magában hordott, starwarsosan az erő sötét oldala... :-D És elkezdett ott durcáskodni hogy akkor ő nem segít... mer valamit mondtam hogy ne mtudtam kijátszani magam rendesen, nincs olyan érzésem hogy kitettem volna mindent... mert nehogy megsértődjön. De azután rájött ő is. Számoltunk a visszahatás tényével is, csak nem vette észre hogy micsoda ereje lesz így a gáboron keresztül... persze mert ő önként odaadta magát nekik, bár ennek az előzményeit nem akarom boncolgatni... Ezért is a Gömzsik anyja is nem azért aggódott ám mert olyan romantikusan szerette a lányát, szerette igen de attól jobban félt hogy a kontrollt elveszíti felette a közössége és a sátánisták veszik át felette a hatalmat... s végül is azt fel sem fogta hogy ő maga is az csak egy mási ágban... a szex helyettesíti a vér szerepét az ő águkban... a gábor és agömzsik azért  értették egymást olyan jól mert ők ugyanazt az ágat képeviselték. Kár hogy onnan kerülnek ki a legjobb kurvák szinte akikkel találkoztam, mert imádtam velük dolgozni. Azért szinte mert a legjobb kurvák tőlünk kerülnek ki. Mi a különbség? Hát ők kontrollálni irányítnai akarják a célszemélyeket (szinte mindenkit) mi meg szabadon engedünk mindenkit és megpróbáljuk segíteni, hogy a legjobb formáját elérje brmit csinál. Legyen az szex, gyilkolás, kínzás stb. Ugyan ez utóbbit vadásszuk és kerüljük, mert a visszahatása hosszú távon több kárt csinál mint hasznot. Szóval mi ezt tesszük és persze én egy olyan csapatot építettem akik felelősséget is vállalnak azért amit tesznek és be is vassalják másokon a felelősséget ha kell.
A gábor és a gömzsik már ahhoz a sátánista ághoz tartozott amelyik a szereteten keresztül ejtette foglyul az áldozatait. Kora gyermekorban beültették a triggert, de nem vérrel hanem szeretettel és utána ezen keresztül használták az irányítottat arra amire akarták és gondosan ügyeltek arra hogy az irányítottjaik elegendő kéjben, jólétben, dícséretben, szeretetben, sikerélményben részesüljenek a pszichéjüknek megfelelő szinten ahhoz hogy irányíthatóak maradjanak. A gbor mestere volt ennek. Ezt csinálta a kislányokkal. a Gömzsik is ilyen volt. Az a pár pornó amit vele csináltunk meg egy pár beavatottjával azért lettek olyan jók, mert ő is egy nagymester volt ezen a területen. Persze sokat tanult tőlem, de mindent akkor is a saját marha céljai alá rendelt. Azért is szomorított el a dolog annyira végül.
X "Ez most ki volt?"
JP "Ezt én csináltam."
X "Mi van ha kimész és magára hagyod? Akkor nem fog tudni járszani?"
JP "Dehogynem, játszik ugyanúgy tovább mintha mi se történt volna. mit gondolsz mégis kinek a kezében van az a hagnszer? Szerinted ahhoz nem kell tudni játszani hogy így kezeni tudd?"
GY "Ne menj már el."
 JP "Ne parázz, Peti!"
Gy "De nehogy már elmenj most, szükségem van rád. mi va ha feljön egy olyan téma amihez nem tudok hozzászólni? Nem akarom hogy most megakasszam a gábort egy ilyen rövidzárral. Azt akarom hogy menjünk vele folyamatosan, hátha megfordul. Ne feledkezz meg a fókuszról hogy miért vagyunk itt és miért fontos ez."
JP "Jól van ne parázz már maradok. Néha úgy viselkedsz mint egy gyerek."
Gy "BAzdmeg mert gyerek vagyok..." Legalábbis akkor még az voltam.
Perzse a gábor azonal rájött utána hogy mi van, merthogy ő mindig emlékezett, a karaktereire is... szóval amint "hazaért" beindította a keresést jaco után.
Gy "Azt gondoltam hogy talán meg tudjuk fordítani."
JP "Ne feledd hogy ez  az egyik ember aki megszervezte és felépítette az én pszichikai kínzásom és zaklatásom is."
Gy "Igen. És valószínűleg ő is felkészült. De arra hogy milyen hatást tud ő kifejteni ránk. Szóval át kell néznünk hogy mit hagyott itt és fel kell készülnünk a lappangó rejtett szarságaira amit becselezett nekünk. Szóval kemény utómunkára van szükség..."
...
JP "Szinte kizárólag arra volt kíváncsi hogyan irányítalak én téged. Azt kérdezte hogy tudom-e blokkolni mit csinálsz."
Gy "És tudtad? Volt egy olyan pillanat amikor átváltottam a bridgetől távolabbi pickupra és nem tudam visszaváltani, mintha az nem is én lettem volna, nem jutott eszembe hogy mit kell csinálni hogy visszajöjjön a hang rendesen, kicsit le kellett állon és arra koncentrálni hogy vissza tudjam állítani a harapósabb hangszínt a magasakkal. Azt éreztem hogy ott valami beavatkozás történt kívülről valami blokkolta a gondolkodásom."
JP "Igen az én voltam megmutattam neki hogy ha belenyúlok ilyen durván akkor az tönkreteszi a játékod és egyébként is kikerülöd a manipulációt egy idő után, mint ahogy ki is kerülted. De elmondtam neki azt is hogy mi nem manipuláljuk egymást hanem segítjük egymást ötletekkel amikor kell és egyébként meg csak figyelünk. Ott vagyunk és segítjük egymást. Nem érdekelte. Csak az érdekelte hogy hogyan lehetne téged irányítani."
Gy "Ez nagyon szomorú."
JP "Az én kínzásomat i meg a tiédet is ő irányította sokáig, ő tervezte meg a húzásokat ő állította össze a profilunkat. Ő egy végletekig beteg és menthetetlen szarházi. Elfogult vagy vele kapcsolatban mert jó muszikus."
Gy "Igen igazad lehet."
...
Később a Gömzsik is ugyanezt próbálta meg a pronós programjával. Összeszett jó pár kedvem szerinti csinos nőt akikkel elvonultunk egy csendes nyugodt helyre és ott faggatott mit hogyan csináljon ha irányítani akar valakit. közben előkészített egy csomó beültetést már jó előre. A Betty is az ő ötelete volt. Meg is akarta mutatni hogy nekik nagyob a hatalmuk mint nekem hogy megtörje a pszichémet. Ezért készítette elő a "látomást" pontosan úgy ahogy elmondtam neki hogyan szokott megjelenni előttem egy látomás (nekem konkrét fizikai helyszínek szoktak megjelenni vagy konkrét személyekkel kapcsolatos képek. De azért ez sem igaz így teljesen nyilván nem mondtam el neki mitől tudom hogy valami a jövőből való vagy éppen történő eseményt "látok" S megismertem a trükkjét még ott amikor a Bettyke odabújt hozzzám a csalimosszad irányító telefonhívásának bemérésekor... Bettyke előre vetítette és részletesen leíratta velem mit láttam. Hogy őt láttam egy gyerekkel sétálni itt baján a sugópaton egy kövezett járdán. Még a járda köveit is leíratta velem. Azon a képen viszont hosszú téglalap alapú kövezet volt a járdán nem ilyen mint ami most vanhatszögletű valami... hahaha kis baki. pedig ezt is átkövezték egy párszor szerintem vagy nem?
Mindegy igyekeztek nagyon, de az a kis baki... ha csak az ne lenne... pedig mennyi pénzt elköltöttek erre.
Hiába. A világ összes pénze sem elég ahhoz hogy azt meg tudják oldani amit mi meg tudunk oldani. A hold projektből is pont azt hagyták ki ami a lényeg volt: a gyűléseket és a szabad megosztásokat. És azt is azért hagxták ki mert akkor a projekt összes résztvevője átlátta volna az egészet és azt ők nem akarták... És nem is tudták megcsinálni. Pedig pénzük annyi van mint a szemét.
Sorban jönnek ki a dolgok amiket megjósoltam előre pl a Szabiék lánya, a mogyis srác mosszados barátnője, stb lesz még egy jó pár ilyen - igyekeznek hallgatni ezekről is bőszen. A sorsukat nem fogják elkerülni. Nem tágítanak és ezzel önmagukat is elpusztítják.
---
Apropó a homoszexualitás egyébként azt a célt is szolgálta hogy a futás helyett - ami az egyik legegészségesebb mód - szolgáltassa az átlagos tudatllapotból való kilépés kapuját. Ezért is basztatják a testemet hogy ne tudjak kedvvel eddzeni, meg mozogni mert akkor kiderülne hogy tényleg állva hagyom bármelyik élsportolójukat is még most is. Férgek. De ezért is meg foglak fizettetni benneteket.
---
sokan azt képzelik még a legjobb emberek közül, értsd a leginteligensebbek közül az intelen belül hogy a sátánisták csak azokat jelentik akik embereket meg állatokat kínoznak és áldoznak. Nos a nemi áldozat is áldozat sőt az idegrendszeren való tánc is az. A sátánistákat egyetlen dolog köti össze: a hatalom és ennek váltója a pénz imádata. Ezt imádják és ezért hajlandóak ölni. vért folyatni, baszni emberrel állattal, szart enni, gyilkolni, és azt hogy lopni csalni hazudni már nem is olyan nagy dolog hozzátenni ehhez a masszív vértengerhez. Erről lehet őket megismerni. És sokan azt képzelik hogy a sátánistákban nincs szeretet és semmit se tudnak a szeretetről. A legravaszabb sátánisták nagyon is sokat tudnak a szeretetről, a kéjről és kiváló mesterei ezek használatának, a tudat ezek által történő megvezetésének.
Ma ők vették át az uralmat kigolyózva a többi sátánistát maguk mellől. Egy fokkal jobbak mint elődeik, mert a kínzásról már tudják hogy visszaüt rájuk is ugyanúgy a véráldozatról is tudják, de a céljaik tekintetében nincs semmi változás és bármi amihez nyúlnak ez alá kerül a prioritási sorrendben. Ami megváltozott tehát az a felismerhetőségük. Sokkal jobban be tudnak olvadni a "jók" közé hiszen futnak, sportosak, csinosak, nem káromkodnak, nincs vérben forgó szemük, mindössze a rejtett gyilkolás ami megmaradt és kínzás amit nem lehet vagy nehéz bizonyytani a technika által. (hullám és rézecsketechnológiák, zaklatás és a gazdasági pszichikai kikészítés). Ettől azonban ugyanolyan sőt még inkább romboló amit csinálnak.
---
A "kis szöszi" amelyik már magától szopik azt mondta hogy beleégett az agyába amit akor mondtam a nemiségről és a gyermek fejlődéséről akkoriban. Nos szépen hallgatnak erről a monolódról, pedig összeszedte nekik. gondolom azt is árulják pénzért a többieknek. Végül is sikerült szarházit nevelniük a kis szösziből... De hát nem vagyunk egyformák. Aztán volt egy másik is akihez odahívtak de már el volt torzítva abban a családban is a gyerek és a szülő pszichikuma is. Ki is akadtam hogy minek hívtak oda. Azt mondja a csávó hogy az ovónő figyelt fel arra hogy a 4 éves kislány az orgazmusról beszél hogy ő azt mennyire szereti. Amikor viszont elkezdett erről kérdezősködni a kislánynál akkor az elhallgatott. Így érkezett a jelzés.

Aztán elindult a megfigyelés, kiderült hogy van nemi tevékenység a kislny és az anyuka között. Amikor kimentem számomra kiderült hogy a kislány az aki izgatja az anyukát, mert "szereti azt az érzést amit akkor érez amikor az anyja elélvez, orgazmusa van". Pffff. Kurva jó kis helyzet megint ott éreztem magam abban a helyzetben mint amikor az Öreg beépített az angol királyi családba ahol a gyerekek úgy voltak nevelve hogy a szex az ugyanolyan játék volt nekik mint a búgóscsiga vagy a fogócska és a felnőttekkel együtt "játszották" azaz ez volt az interpretáció a számukra hogy ez játék. Először arra gondoltam hogy meg fogom ölni ezeket akik idehívtak, mert azt hittem ez emgint egy setup csapda.De akkor jöttek az asszonyok hogy "de Peti mi is ugyanúgy álltunk és csak néztünk hogy ilyenkor mi van. Azért hívtunk mert ötletünk sincs ilyenkor mit kéne csinálni. A teamen meg szépen összeszedtü mit tudunk. Hogy mi az előtörténet, mert ilyen helyzet nyilvánvalóan nincs a természetben, csak torzított folyamat eredménye az ilyen, s az anyuka gyerekkorában kell az előtörténet magvát keresni vagy még korábban. Meg is lett a kép hamar. Onnan már tisztább volt a helyzet és több ötlet is volt hogyan tovább. Bár végül nem emlékszem mi volt asszem magas volt az intel szintjük úgyhogy sikertörénet lett, meg akartak is együtműködni. Mert azért mindketten érezték hogy valami nem stimmel ezzel.
Nos itt van a kutya elásva. Ugyanis a szex nem játék. Azaz nem abban a korban. Kicsit olyan ez mint amikor elkezdesz valamit pakolni egy helyiségbe a lakásodban 4 évesen azután úgy 14-16-18 évesen szükséged lenne a helyiségre de már tele van minden szarral ami nem odavaló és nem tudod használni arra amire eleve szolgálna mert teli van nem odavaló dolgokkal vagy éppeg már a szoba falát is kidöntötték a bepakolt dolgok és már nincs is szoba. Így magyaráztam el ennek a kislánynak hogy miért nem helyes amit csinál. És elmondtam neki hogy az ölelés és az odabújás sokkal nagyobb és erősebb lesz az anyukájával, ha azt gyakrolja úgy mint ahogy a kiskutyák egymáson fekve alusznak, hosszabb ideig kell gyakorolni, de sokkal de sokkal jobb lesz az eredménye mintha az orgazmussal kapcsolódna hozzá. Mert az nem az anyukához való kapcsolódásra való. Az anyukának meg elmondtam hogy az ő pszichéjét is eltorzították szándékosan és valószínű volt másfajta kondícionákás is a számára gyermekkortól, amivel érdemes dolgoznia. Valószínűleg ugyanúgy nevelték mint amit ő csinált. Vagy még úgyabb. Nem tudta megtartai a határait. Nem tudott nemet mondani mert ő is függő volt az orgazmus okozta kéjtől egyrészt másrészt az ettől kiváltott egyesülés élménytől, harmadrészt az ebbéli tudatállapott használták mások a közös tudat manipulációjára úgy hogy nem is volt ennek tudatában.
Amit a kis szöszi családjának mondtam nem sikerült még felidézni, a kis szöszi eladta a dolgot a fegyverkersekedőnek, az a patkány most azzal kereskedik. De a kis szöszi legalább most már kap pénzt a fsszopásért nem úgy mint más sorstársai, ők ingyen szopnak. Ő legalbb megél belőle. Annyi került elő belőle hogy a gyerekek már igen korai életszakaszban elkezdenek érdeklődni a nemiség iránt, ugye óvoda "te mutasd meg a te micsodádat én meg megmutatom az enyémet" téma - de ott ők csak addig mennek el ameddig természetes úton elmehetnek... feltéve hogy nincs már akkor felborítva a pszichéjük és addig természetes úton fejlődtek nem egy mesterségesen eltorzított folyamatban - tehát pl nem kezdenek erőszakoskodni vagy erőlködni.
Szóval akkor megnézik egymás testét, esetleg megérintik egymást, de abban a korban ez a dolog ott kifullad, mert nincs jelen egyrészt a biológiai érettség másrészt a pszichikai sem. Ezért nem jelenik meg a nemi izgatottság, a kielégülés végképp, és a dolog annyiban marad. Kielégül viszont a kíváncsiságuk azon a szinten ahol éppen a növekedésükben tartanak és ott természetes módon megállnak - nem mennek tovább. Ma ezeket a folyamatokat olyan szinten maniplálják és felborítják ezek a sátánimádó szarházik hogy kémiai- biológiai módszerekkel (oltás, kajaadalékok) előrébb hozták pl a menstruációs ciklus beindulását a lányoknál. A fiúknál is megcsinálták ugyanezt a hereérés folyamatában. Csak azért hogy minnél korábban rászoktathassák őket a szexre persze olyan módon ahogy ők akarják... idióta férgek olyan károkat okoznak még ma is amikből iszonyú problémák lesznek máshol később.
---
Ja a Scofield történethez még annyit hogy őt magát azok dobták elénk áldozatként, akiket később ő beáldozott felénk. Merthogy náluk ez így működött. Bosszúból csinálta. Először persze őt áldozták be, hogy ki legyen nyírva hiszen tudták a többiek hogy mindekit kinyírnak aki segít nekem, ezért is mondott nemet, azután végül segített, mert rájött hogy én az vagyok akinek mondom magam. Végül azért ő meg beáldozta a többieket bosszúból. Amit egyébként meg is érdemeltek mind. Ugyan nem lett vérfürdő belőle, de még lehet.
Elég sok gyerek volt abban az adatbázisban akik akkoriban voltak 1-2 3-5 évesek, most ott ülnek parlamentekben némelyik több országban is más más karakterekben csinálja ugyanazt a szart: lop, csal hazudik, rengeteg pénzt kiszivattyúzva a mosszad kasszáiba.
---
A zaklatás egyik legmocskosabb módszere a gazdasági ellehetetlenítés. Mára a földtulajdonhoz jutás is el lett vágva az emberektől és ilyen módon a pénzhez jutás az egyetlen forrás a megélhetéshez. Szóval az ezzel való "játék" megint csak a gyilkolás egyik módozatává vált. Van egy réteg akik korlátlanul juthatnak szinte pénzhez (bankárok a pénz tulajdonosai csinálói) és a nagy (a banki réteg által támogatott hitelezett) cégek tulajdonosai irányítói. Ők határozzák meg hogy egy területen milyen legyen az emberek életszínvonala. Nos ma ezeken a helyszíneken van a legnagyobb forgás, és ezt még jobban fel fogjuk pörgetni mert úgy tűnik nem akarnak változtatni egyenlőre. Ahogy a Gábor is itt a középrétegben bújt el katonai hírszerzőként úgy a Gömzsik is rendezvényszervezőként kihelyezett ügynökként... Egyik se igényelt nagy összegeket a megélhetéséhez, hiszen mindkettőnek több karaktere is volt szerte a világban amikben gyűjtöttek maguknak vagyont. A gáboré volt pl Eumir Deodato aki egy zenész volt az egyik kgb országban és elég jó kis vagyont gyűjtött össze. Később kiadta ezt a szerepet valakinek aki reklamált is hogy miért vesz le a számlájáról... akkor kinyírta és berakott egy másikat a helyére. Elunta őket és akkor csinált egy másik karaktert magának. A maszkok készítői amiket használt meg agylúgozott robotok voltak szóval nem derült ki hogy melyik karakterek az övék. A Gömzsik is hasonlóképp dolgozott. neki is volt több karaktere is pl az egyik a Diana Krall az is az övé volt. -EMg a Candy Dulfer bár az let hogy ilyen pihenőfigura és sokan csinálják egymást váltva. elég egyszerű karakter muzikálisan is könnyebb megcsinálni - ne feledjük nem minden ügynök akik tudják ezt az alakváltásos karakterépítést onyan magas szinten úzni mint a Scofield-Jaco-Savalas-Chip vonal Birdland ahogy a szaknyelv mondja. Mikor kezdődött ez? Hát valamikor Saint-Germain idejében...
---
Niacinos buli: a borlai volt a dennis chambers én játszottam a sheehant a gábor volt a novell cia, mosszad, kgb. A vágóképeken némelyik én vagyok jelmezben némelyik nem. Vannak eredeti részek a megosztott videóban bár van egy olyan érzésem hogy a mostaniak folyamatosan cserélgetik és rekonstruálták a dolgot többverzióban mindig valaki más játssza a figurákat... Csak hogy nehogy úgy legyen ahogy mondom. Ha valaki más nézi betesznek valaki mást oda. ?.D Biztosítás és hazugság egyben. Csak azokank hihető akik tudtak az egészről amúgy is mert benne voltak. A többi meg le van szarva... találgassanak csak. A Gergő eléggé be volt szarva már közben amikor rájött hogy észrevétlen a gábor már irányítja őt. De mondtam neki hogy ne fosson majd utána kitakarítunk és hogy nem tud olyat beültetni ami ellene megy a céljainknak és hogy ha elvégezte szorgalmasan a feladatokat amit mondtam hogy csináljon meg akkor csak olyanokat tud csinálni hogy egyél, meg hízz emg ilyesmi, de akármilyen kövérre is hízza magát kimegyünk a bükkbe két hétre csak vizet iszunk gyalogolunk amennyit kedvünk tartja, este tüzet gyújtunk nézzük beszélgetünk fogunk két fadarabot dobolunk, meditálunk és két hét alatt akár 30 ilót is ledobunk úgy hogy még jól is fogjuk magunkat érezni. Szóval csak nyugi és most muzsika van. Több ilyen privát interurbán beszélgetés volt közöttünk amibe nem volt áthallása a többieknek. Jaco és Gábor is dumáltak csak később mesélte el hogy miket. Hogy próbálta rávenni hogy mit csináljon és hogyan azért csinálta a búgós mély szólós dolgot hogy mutassa milyen amikor ő vezet engem a szólóban, és hogy ez nem lesz olyan jó mintha csak figyelne és besegítene amikor elakadok vagy nincs ötletem, mert mi akkor vagyunk igazán jók amikor szabadon tudunk játszani. A gábor meg mindenáron irányítani akart vagy kitalálni egy módot hogyan tudna engem kontrollálni vagy felhasználni a céljaira. Ja és utána azt is mondta hogy a gábor teljesen kiadta magát és bár nem látszott rajta de teljesen készen volt hogy mekkora muzsikálást csaptunk. Pedig se a gergő se én nem éreztük ugyanezt. "Hát Peti ő fogta vissza az egészet a kontrollálási hülyeségével. De voltak részek ahol nem csinálta és az egész jó volt. De olyankor azért nem kontrollált mert teljesen arra figyelt hogy mit játsszon." csak néztem szomorúan. "Peti ez a csávó ennyi. Nem akkora ász mint képzelted." "De ha nem akarna kontrollálni akkor lehetne hatalmas ász." "De akar. Semmi más nem érdekli jobban még a zene se. És ha te nem mondod hogy ne akkor én már rég kinyírtam volna."
Egy csomószor próbálta a gabi irányítani a gergőt is, hogy átvegye az irányítást felette. És a gergő akkor tapasztalta meg hogy mennyire erős a gábor, merthogy igen össze kellett szednie magát hogy át tudja törni...
Ne mvagyok benne biztos hogy a gergő volt-e. Bár biztos hogy egy nagyon fiatal csávó volt, de szerintem ő volt. Akkor még nagyon fiatal gyerek. De tehetséges is.
---
Így visszatekintve gyakorlatilag csodálom önmagam hogy miért is nem pusztítottam el az összes szarládát... mert onnan tekintve rájuk nem jelentenek nagy veszélyt, de innen érezni a szarságaik súlyát ezen a szinten ilyen beszorított és elszigetelt állapotban azért kicsit más a dolog. Igen sokszor eszembe is jut hogy nekimegyek valemelyik szarládának és majd akkor vagy vagy alapon eldől hogy ki marad és ki megy. Csak ha én megyek akkor végül ti is jöttök. Eléggé szar innen nézni. De ez volt az egyetlen megoldás, az utolsó talákozón amin résztvettem csupa szarláda vett részt. Kivéve talán egyet. Akkor beszéltünk a Kim sorsáról. Rá már nem tudtam senkit se állítani hogy segítsen vagy valami. Úgyhogy valószínűleg bedarálták egy kicsit. De túlélte. Hogy milyen következményekkel az kérdéses.
---
Ezzel a kislánnyal kapcsolatban amelyik szerette az anyja orgazmus élményét érezni és ezért igzatta az anyját. Ez sok kérdést elvetett. Végül oda jutottam hogy el tudom fogadni a helyzetet mert végül is nincs visszaélés, az amúltban történt és felborult az egyensúly, de a résztvevők mind szeretettel cselekednek. A probléma ezzel csak annyi hogy a legtöbb ilyen gyermek abban a korban amikor megjelenik a megfelelő partner - azt általában fel sem ismerik - de a gyermekvállalás gondolata és vágya már csak valami torzult formában jelenik meg ismételten, és nemzedékről nemzedékre lassan ezen az úton visszatérhet a vérhez és az erőszakhoz az öntudatlanságba süllyedő közösség. Végül is ilyen is volt a történelemben hogy a családtagok szexeltek egymással is. Gyermek is született ilyen nászokból, de a természet itt is mutatja hogy nem jó az irány mert az ilyen gyerekek sokszor valami testi fogyatékkal születnek. Távolabb kell tehát keresni a megfelelő partnert a szaporodáshoz. Vagy nem mindenkinek saját döntése ez az ügy. Nyilván aki gondolkodik és hosszú távon is képes látni tetteinek következményit az jobban megfontolja mit tesz, mint az aki nem lát sőt nem is érdekli mi lesz később a tettének a következménye és csak a pillanatnyi élvezet érdekli. Az ilyen pontosan olyan mint az a patkány amelyiknek elektródát tettek az egyába ami ingerli az orgazmus élményt okozó részt az agyában, s a vége egy pedálhoz van kötve: halálra nyomkodja a pedált se nem eszik se nem iszik.
---
Perzse én nem reprezentáltam a cia-t a niacions bulin csak jacoék úgy gondolták ők nem vesznek részt ezen a kis muzsikáláson. Jaco eltűnése egyébként lebukott még akkor csak hallgattam róla, mert volt egy szemtanú aki látta a saját lábán elsétálni, miközben kiállították róla a halotti anyakönyvit... szóval tudtam hogy él és szarháziskodik tovább, bár akkor még nem voltam tudatos benne hogy ő is csak csaliember, aki azért haverkodik meg "segít" hogy aztután meghaljon. Ott ezen a niacinos bulin hallottam őket amikor megbeszélték a dolgaikat,, csak le volt tompítva a hangjuk hogy ők ne hallják vissza. Azt higgyék megetettek mindannyian. Hahaha a Gergőnek a gábor még a mosszados azonosítóját is megmondta. Ott azon dolgoztak közbe hogyan tudnának leállítani vagy irányítani, de ezt már írtam. Az ötlet hogy mutassuk meg a búgós gitárhangot jó volt a jaco tól majd azt akarták hogy játtszam azt amit ő diktál, csak a jaco stílusa unalmas nekem, színtelen és sokszor pontatlan a figyelemzavara miatt. Meg abba a karakterbe nem is illett bele mert az a figura folyamatosan játszott nagy átívelésekkel a nyakon sok csúszkálással és olyan hintaszerűen bolyongva. MEg sokkal agresszívebben mint a jaco szokott. Szóval belementem először és mint feladat mindig is foglalkoztatott az önkorlátozás pl itt a hangszínben, és ezért belementem azután belefeleddkeztem meg hatott a jacotól elfogadott irányítás is de nem sokáig mert unalmassá vált és visszaváltottam. Igez ilyenkor mindig sokáig tart hogy beazonosítsam a zavaró tényező forrását tekintve hogy jaco hangja is le volt tompítva a fejemben. Szóval ezek ott is próbálkoztak. Ja ő mondta hogy a cia-t majd é képviselem. Persze nem tartozom hozzájuk se csak ők mozdultak először a mosszaddal együtt. Bár az a társaság már akkor is vegyes vlt és csak a szarházi lét tartotta össze őket. Szóval szépen kiraktam őket az új alterükbe és ottmaradtak. Persze a többiek nem adtak semmit a kezükbe hiszen ahhoz el kell sajátítaniuk egy bizonyos alapállást, amit ők soha nem lesznek hajlandóak megtenni. Lettek volna hajlandóak megtenni. A gábor ötlete volt egyébként hogy barátkozzunk vele azután öjük meg a haverokat... jaco, srv, cobain, stb. Persze nekem el kellett játszanom a kétségbeesést meg a felháborodást, és valahol meg is volt az emlékezet hiánya miatt ,de közben azért tudtam hogy a legtöbb él és csak szarakodni akarnak. Néhányuk megpusztult közben persze de azt kell mondjam azokért nem kár. Voltak valós veszteségek is azonban amik nagyon fájtak és a szerepem miatt nem is volt lehetőségem elsiratni őket.
Támadnak most is 2015 karácsony, de érezhetően buktak minden téren az intelükből, stratégiában ugyanazt csinálják de minden téren szarabbak mint eleddig. Ez azt jelenti hogy tényleges veszteségeik vannak mind technikai, mind egyéb intelben, adatbankban, figyelőkben, elemzőkben. Viszont még mindig ugyanabba az irányba mennek és még mindig sok pénzük van arra nagyon ügyelnek. Viszont hülyék a kutatáshoz, mert a hazudozás azon a területen is olyan mélyen van elültetve náluk hogy nem képesek kiásni. Szép munka. Kár hogy nem haladunk egyelőre a jó irányba. Vagyis nem eléggé. Haha vicces egyébként mennyire igyekeznek mindekit visszahozni hogy velem elhitessék hogy él és jól van sőt... aztán meg amikor végignézem a jeleket akkor látom hogy minden téren akkora bakik vannak hogy ihaj, sőt gyakorlatilag anno egy csomó ilyen trükköt velem készíttettek el azt gondolván hogy úgyse fogok emlékezni rá. Pl a Scofieldot lejárató koncertfelvétel és teszt... hahaha az alter eléggé meggyőző, az a csávó csinálja aki szintén "meghalt" aki a coain című bótát is írta eredetiben... "hogy csináltad peti? kérdezte az egyik videón hangosan, majd puff meghalt - amikor közhírré tettem hogy bebizonyítottam az Öregnek hogy a szeretet az egyi legerősebb meghajtóerő. hahaha elig lóg ki a lóláb. De jó lenne egyszer majd nem ilyen szarházikkal körülvéve élni, bár szerintem ezt csak állati társaságban fogom megélni... ha fogom. Egyenlőre nem látom ennek esélyét sem. pedig most már felfoghatták volna hogy nem hazudok. utánam nemhogy özönvíz de planéta se lesz. ezt megígérem, mint a hidat.