Saturday 11 April 2015

sátán - sámán

Ahogy fejlődtek a különböző területeken az emberek és felismerték hogy tényleg eltűnnek emberek, megváltoznak mások, kicserélődnek... úgy számoltam fel a különböző karaktereimet.
S végül ez maradt. Itt nem akarták a legmasszívabban megérteni a dolgot az emberek - ma sem tudom eldönteni hogy azért mert ennyire hülyék vagy azért mert ilyen sokan benne vannak. Tudom hogy itt gyakorlatilag az ország fele minimum tudatosan benne van valamelyik vagy több hálózatban is, és figyel és ármánykodik.
Végül is ma már nem is érdekel a dolog. Ma az érdekel hogy akik legalább ellenálltak valamilyen szinten azokkal mi van, hogy boldogulnak-e valamelyest és hogy tudtak-e továbbfejlődni.
---
"És milyen volt az a tudatállapot? Volt valami egyéni karaktere?"
"Nem semmi. Hatalmas ereje volt és teljesen személytelen. Végül is az ilyen tudatállapotoknak pontosan az a lényege hogy több egyéni tudat felolvad egyetlen egységben. Van valami különlegesen részegítő ebben a sátánista szertartás közben megjelenő erőnek, tudatállapotváltozásnak. Valami émelyítően ördögi. A CIA-nál találkoztam ilyen gondolkodásmóddal egyébként meg a KGB-nél is: ma én holnap te, így megy ez... Gyakorlatilag az élet semmibevétele a saját életének a szintjén is. De a legérdekesebb hogy az irányítók akik ezeket a táborokat finanszírozzák és szervezik azok mégis fosnak meghalni. Ha az ő nyakukra teszik a kést akkor teliszarják a gatyát, bugyit."
"Valahogyan az egész olyan tipikusan a semmibe vesző tudatállapot. Gyakorlatilag tényleg önpusztító és a környezetet is elpusztítő erőről van szó. Ezért tartják magukat távol ettől a valódi szervezők. Az Öreg se vett részt ilyesmiben. Nemi orgiákban igen, de nem a véráldozati szertartásokon. Ő tudta hogy ez visszahatna rá is méghozzá negatívan. Ezért tértek át végül a zsidók a robbantásos és egyéb táv-gyilkolási akciókra. Mert az áldozat úgy is megvan, csak arról kell gondoskodiuk hogy a kijelölt kör lássa és a tudati sokk megjelenjen, amit fel tudnak használni a közös tudat manipulációjára."
"Bill is elmondta é smeg is mutatta hogyan csinálta. Fogta a kis cigógyereket leitatta egy kicsit hogy nyugodt legyen, megállt mögötte és elvágta a nyakát. A vért felfogta és ott felkínálta az áldozatot az isteneknek, majd kérte amit el akart érni. Ennyire egyszerűen. Pontosan úgy ahogy a rockoperában meg is énekli. 'Így megy ez.' Mondta. Egyszerűen."
"Az ilyen típusú manipuláció mögött az a csapda rejlik hogy könnyű rászokni. Mennyivel könnyebb elvágni egy gyerek nyakát és véráldozatot bemutatni, mint felszántani a földet a jobb termésért. A maja és az azték civilizáció elment a brutalitás irányába ezen az úton. A legnagyobb tanulság az ő történetük. Tömegével áldoztak embereket, brutális sokkot nyújtva a szertartást nézőknek, sok ember állt a templom körül és nézték ahogyan a testek testrészek lehullanak és pattognak a templom meredek lépcsőjén. Az egészet beborította a vér. No nem is kell keresni ezeket civilizációkat ma már... Ez pontosan mutatja hová vezet ez az út." Tulajdonképpen kihívták maguk ellen a sorsot. A véráldozat ugyanis ugyanúgy átmegy a közös tudat személytelen erején mint bármilyen kérés és pozitív adomány, s a másik ldalon visszahat mint egész. A visszahatás a spanyol mészárlásban jelentkezett az amerikai őslakosság egészére nézve, ugyanis egy erő megfékezéséhez mindig egy nagyobb erő szükséges - sajnos ez az erős szintén hasonló módon sátánista véráldozati alapú volt, bár a spanyol hatalmi szerkezet már bonyolultabb több lábon álló szerkezet volt.
"A rómaiak az orgiákat részesítették előnyben, de ők is áldoztak embert csak ők titokban vagy félig titokban tették. A kegyetlen öldöklés egyébként is része volt a birodalomnak. Akkoriban már tenyésztették azokat a gyerekeket akiket azután úgy neveltek olyan keretek közé szorítottak ahol ez a fajta sátánista gondolkodás terjedt el: ma te holnap én, mindegy. De ők próbálták fejleszteni, mert ez így működésképtelen volt. Beletették már azt is hogy a bajtársiasság az egymásért való küzdelem fontos. Belecsempészték az összetartás alapértékét, mert egyébként az ilyen filozófia önpusztító és életellenes. Egyszerűen tudták hogy az úgy működésképtelen."
"Ezután felismerték hogy a masszát - azaz az irányítható többséget - gyakorlatilag egy olyan sokkmezőben kell tartani ahol a gondolkodási keretrendszer a tehetetlenség állapotában marad és időnként kell nekik, vagy egy részüknek egy kis segítséget nyújtani ahhoz hogy az irányító hatalomhoz ragaszkodjanak mint a táplálékot hozó anyához. Ez teszi lehetővé hogy a tömeg gyakorlatilag saját kifosztóit és nyomorgatóit istenítse és dicsőítse. De ahogy a nép azért mégis kezdett átlátni a szintán, egyre komolyabb erőfeszítéseket kellett tenniük ahhoz hogy elrejtsék a tudatot befolyásoló módszereiket. Csak az egyszerűbbek például a fizetett hangoskodók a köztereken, közösségi helyeken, akik a tömeg tudatát terelték és irányították... Ezek egyébként nagyon jól felkészült emberek voltak és profi módon remek időzítéssel irányították a tudattartalmakat a tömeg elsősorban érzelem vezérelt tudatában. A nyilvános kivégzések is gyakorlatilag ilyen kondícionálási lehetőségek voltak. majd jött a tudomány kora."
"Freud és Jung között pontosan a közös tudatról való beszéd és annak eltitkolása volt a szakítási alap. Jung várt ezzel végül is addig a pontig amikor népszerűsége már nem szenvedhetett csorbát Freud áskálódása miatt. Mindketten pontosan ismerték a tömeghipnózis és a közös tudat manipulációjának tudományos hátterét és gyakorlatát. Jung tett egy lépést a felé hogy minderre felhívja a figyelmet egy szélesebb társadalmi réteg számára. Freud ezért őt legszivesebben megölette volna ha lett volna rá lehetősége. De nem csak ő akarta volna Jungot halottként látni."
"Viszont volt már akkoriban is egy szűk kis társaság akik igent mondtak a nyílt beszédre erről a jelenségről. Igaz ugyan hogy Jung sem mondta ki nyíltan hogy miről van szó csak körbejárta a dolgot, de elkezdte fellazítani a kereteket. És azóta megállt minden beszéd és kutatás és írás erről a témáról. Azok a titkos társaságok akik a közös tudat manipulációjával tartották a hatalmukat közösen úgy döntöttek hogy erről többet nem eshet szó. Mind az állatvilág (Rupert Shaldrake) mind az emberi pszichológia területéről ki lett szorítva a para-pszichológia és a közös tudat, a telepátia bármilyen kutatási lehetősége. A 90-es évek végén a 2000-es évek elején kezdett újra megjelenni világszerte a para-pszicholgiai kutatás újra, elsősorban az új típusú katonai kiképzési módszerek és technikák miatt amiket én fejlesztettem és népszerűsítettem világszerte, és a hírszerzői közösségek hatására akiknek szintén én adtam a kezükbe több olyan módszert ami az emberi psziché kiterjesztett használatára alapul."
"Ma már az elit katonai kommandók nem maradhatnak életben sokáig ha figyelmen kívül próbálják hagyni azokat a tételeket amiket lefektettem. Ez az a biztosíték ami garantálja, hogy a katonai körök elit gyilkosai - azaz a világot irányító hatalmi elit ökle és kényszerítő ereje - kiszabadul a hatalmi elit agymanipulációs hatásai alól. Akik ugyanis végigcsinálják az általam felépített kiképzési programot azok a legjobbakká válnak és ebben benne van a közös tudat praktikus és pozitív használatának a módszere - amit olyan vehemensen próbálnak eltitkolni és elhazudni."
"A zsidó világuralomra törekvés ugyanakkor gőzerővel próbálja visszaszorítani ezt a fajta kiképzést és a katonai kiképzések anyagából száműzni az afféle tudást ami például az őrködéshez a közös tudat és az egyéni tudat olyan tartományait használja amik a tudattalan részek és a tudatos részek összekapcsolására és együttműködésére alapulnak, vagy a közös tudaton keresztüli kommunikációt tanító tudást stb. A mozgás fejlesztésére való tudást, a gyorsolvasást, a gyors döntéshozást mentális módszereit stb. A pontos lövés mentális módszereit stb. A fizikai részekből is csak lecsupaszított dolgokat vettek át és igyekeznek elhallgatni a mentális oldalát: pl nem a nagy számok a lényeg, hanem a tudat tágítása. Ugyanis mindig az egyéni szintről indítottunk. Pl valaki 5km-ert tudott csak futni. Tök jó. Javítottunk a futási mozgáson (karral futás, csípőforgtás, szökellés, lábbujjegyen futás terepen, légzésfüggetlenítés, tájékozódás futás közben stb) majd mentálisan mindig megerősítettük a fejlődés mértékét. Látod ma már 10km-ert futottál, Pedig el sem tudtad képzelni hogy le tudsz ennyit futni. S a következő táv. S a következő. A felmerülő mentális és fizikai blokkok kezelése, annak megtanulása hogyan lehet pozitív gondolkodási stratégiát tudatosan fenntartani és ápolni a realitások állandó figyelembe vétele mellett - legrosszabb helyzet, legjobb helyzeti stratégiák és célok. A pihenés mint fegyver, azaz a pihenés és a mentális gyakorlatok szerepe, az izmokról való tudás - majd egyszer csak mindenki azon vette észre magát hogy pikk pakk lefutotta a 200km-t is. Aztán van aki 600km-t is tud... Ezt a teljesítményt nem lehtséges a gondolkodási keret megváltoztatása nélkül megvalósítani. És pontosan ez is volt a célom ezzel."
"Olyan mentális gondolkodási keretrendszer kialakítása amit a nagy manipulátorok nem tudnak olyan könnyen megroppantani, visszaalakítani, mert a túléléshez szükséges valódi értékekre épülnek. Az ilyen kiképzésen átmen elit, összetart és segíti egymást még emlékezetvesztés eseteiben is, mert a saját túlélésünk múlik ezen. Mindig ugyanazokat az értékeket próbáljuk megvalósítani, mert különböző helyzetekben amikben megpróbáltatások során megtanultuk hogy ezek az egyetlen valódi és élhető keretet adó értékek amik nem csak túlélni adnak esélyt, hanem egy igen teljes és egész életre."
---
Tulajdonképpen amikor rádöbbentem hogy semmit sem tudok tenni a sátánista közösség mindent elsimító és elrendező taktikája miatt és amiatt hogy ennek a közösségnek itt egészen messzire elért a keze, azaz még azokat a lyukakat is el tudták simíttatni amik határokon túl nyúltak és messze kívül estek a hatalmuk határain - merthogy az Öreg elrendezte nekik, szóval amikor erre rájöttem a mellett hogy egy világ omlott össze bennem, elkezdtem a szokásos taktikámat használni. Mi lehet a megoldás?
Ugye a kört elkezdtem gyengíteni ahol az áldozati "közösség" tartózkodott, volt rabul ejtve drogok és nagyon erős hipnózis által. Ilyen módon egyre többen tudtak megszökni a kör hatalmából. Egyre többen tudtak erről beszélni is. Egyre nagyobb erőfeszítésekbe került ennek a közösségnek a szájak befogása és mivel sok táborszervezőt megöltem és követőim is akadtak ebben - így maga a táborok szervezése is egyre horribilisebb összegekbe került. Egyre messzebbre kellett utazniuk és egyre többb pénzt költeniük álcázásra a kör tagjainak. Ez gyengítette az erejét ennek a közösségnek. De ezzel párhuzamosabban egy ideig itt még erősebb kontrollt alakítottak ki és még több gyerek került ilyen táborokba. Egyre több ember lett "beavatva" azaz lett bedobva az ilyen körökbe. Ezt belülről indítottam el. A legtöbb ember a már eleve trauma alapú sokkolt tudatával (magyarországon minden második családban megtörténik egy erős traumaokozás a gyerekeknél, nemi visszaélés, válás, szerfüggőség, fizikai agresszió és érzelmi elhanyagolás formájában) tulajdonképpen kivirágzott ezeken a gyilkos szertartásokon és szabályosan jól érezte magát a nemi orgiákkal és erőszakkal kevert brutális vérfürdőkön.
A helyzetem gyakorlatilag siralmas volt. A helyi közösség épp csak ébredező része már látta hogy rendszeresen elmegyek önként az elrablóimmal és kezdték összerakni hogy van valami összefüggés közöttem és e sátánista szertartások között. Persze a helyi sátánista nagyon is észnél levő közösség prominens képviselői (ma is pozícióban lévő köztiszteletben lévő helyi lakosok, vezetők) mindjárt rámhúztak mindent, és az Öreg szépen bólogatott hozzá. Ez a módszer klasszikus volt az Öreg részéről. Adott egy beépülési feladatot és kívülről fokozta a nyomást a beépülőn - mivel ő irányította ezt a közösséget is. Szóval belehajtott egy csapdába tulajdonképpen.
Közben kiszedtem néhány embert, akikben észrevettem az ellenállás jeleit. Aki már a drogok és a hipnózis hatása alatt is tudtak hangos beszéd szintjén ilyen gondolatokról tanubizonyságot adni az már nekem elég volt. Tudtam ugyanis milyen brutális hatással volt az elmére egy egy ilyen szertartás és az egész jól felkészített banda.
Nem tudom mekkora kisere volt a dolognak, mert az a néhány akikkel találkoztam eddig azóta gyakorlatilag még mindig a befolyásuk alatt áll. Szóval lehet hogy nem volt semmi értelme. Bár ha egy akad közöttük akkor már megérte.
Tulajdonképpen ez a kör vesz körül folyamatosan mostanában is, még mindig próbálnak megtörni, mert fontos nekik hogy én mit gondolok. Erős adó vagyok és sok embert tudok vonzani csupán a jelenlétemmel úgy hogy még csak nem is beszélgettem senkivel. Ezért célpontjuk vagyok. Ezt a közösséget el kell pusztítani, nincs bennük már semmi emberi és tudatosan viszik tovább a mocskot. Pontosabban el fogják magukat pusztítani, szóval nem is kell nagyon erőlködni velük. Paks úgyis a körmükre ég...
De ne szaladjunk annyira előre. Gyakorlatilag ezek ráncigálnak ide oda, s kényszerítenek ilyen olyan helyzetekbe a mai napig is. De fogynak intelligenciában és pusztulnak folyamatosan. De közben sajnos egyre több embert tudnak toborozni is akik semmit se értenek és valami híg lé van az agyuk helyén. olyanokat akiket szintén túltoltak az emberi lét határán és már maguk is elfogadják ezt a fajta gondolkodásmódot ami a körön belül dívik. Gyakorlatilag a circus amit az Öreg felállított hogy irányítsa a nemzetközi porondot az összes titkosszolgálat felett álló intel közösség - erre az allegóriára épül, a sátánista körön belül raboskodó áldozók és áldozatok körét jelenti. Gyakorlatilag ezek az emberek is rabjai ennek a körnek és nem tudnak ellenállni neki.
Ezért játszot az Öreg engem ilyen helyzetbe. Ahol ide oda szorongatnak hogy a létem veszélyeztetve legyen és megpróbáljanak megtörni és befogni újra mint amolyan pusztítóerőt. merthogy igen hatékony vagyok azon a téren is.
De alapvetően sokkal hatékonyabb vagyok építésben. Hiszen ez a fő célom és hajtóerőm ami életben tart. Egy új élhető világ felépítése. Azok védelme akik velem tartanak ebben. De azok valahogy nem tartanak velem valamiért. Talán mert gyengék. Mert félnek. Pedig vannak erősek tudom, nem értem miért nem mutatják magukat. Az építős részt is jól letagadta az Öreg is meg azóta is a legtöbb emberke. Jó én magam is eltakartam a dolgaimat, hogy védjem őket, mert az Öreg mindig megtámadta azokat akik nyíltan segítettek például amikor Senna felépítette saját birtokát úgy ahogy én elképzeltem mint egy ideális lakóhelyet, mindjárt meg is ölette ez a szarházi.
Közben jó lenne látni hogy valami történt ami nem ezeknek a fennhatósága alatt áll, de a nagy többség világszerte sajnos birka mód és hipnotizáltan vagy a pénzhatalmat próbálja megszerezni, vagy egyéb szinteken a fogyasztói birka lét állapotában leledzik még az intelligencia magaslatain is. Ezért akadtam ki annyira amikor végigjártam a területi irányítókat világszerte. Nem is értem hogy miért csináltam tovább ezt az egészet - hiszen már akkor látszott hogy ez pusztulásra van ítélve önmaga által.
---
Ja amikor úgy láttam hogy nem tudok mér többet valamelyik állandó karakteremből kihozni, akkor elengedtem. Általában fogtam egy szarházit a sátánista körökből akit emgkértem hogy helyettesítsen engem ebben a karakterben és sorsára hagytam. A srácok akik már tudták hogy nem én vagyok a gonosz meg is kerestek itt baján hogy pl a német karakterem megőrült és olyan ocsmány dolgokat művel hogy még. Mivel a többség úgy tudta, hogy én vagyok a főgonosz - merthogy az Öreg is és a többiek is az igazi sátánisták is ezt terjsztették rólam - ezért hagytam hogy ez megtörténjen. Tudtam hogy ez fog történni. S amikor jöttek hogy ezt meg azt csinálja a helyettesítőm akkor mondtam nekik hogy hagyják és bátroítsák a masszát hogy öljék meg. Kell nekik is a sikerélmény. Így egy csapásra két legyet is ütöttem: megszabadultam egy szarházitól aki az én hatalmam köpenye alatt szarházi dolgokat akart véghezvinni, és a "massza" meg sikeresen megszabadult egy rettegett "angyalkától", akiktől annyira féltek. Így kezdtek egyre felbátorodva fellépni ezek ellen a jól képzett hóhérok ellen.
Így szabadultam meg a karakterektől. Most az igazi sátánisták megint próbálnak olyan helyzeteket teremteni ahol ők vannak nyeregben (pl olyan munkahelyekre irányítanak, amit ők kontrollálnak tudatosan a helyszínen) és bele tudnak kényszeríteni valami olyan helyzetbe amiből nem jöhetek ki jól semmilyen mértékben. Ezen munkálkodnak már vagy 10 éve. Egész pontosan már a szocrehab alapítvány óta. Az volt az első olyan ahol tudatosan a helyi dolgozók tudatos és aktív részvételével egy setupba sétáltam. Legalábbis eg idő után azzá alakult a dolog. Az első év után. Ezután gyakorlatilag szinte mindegyik munkahelyen volt emberük aki tudatosan igyekezett kikészíteni és egyéb módszereket is bevetettek.
Tényelg ez elképesztő hogy mennyire kitartóan próbálkoznak. És közben az egészséges emberek meg semmit sem csinálnak. Ők meg fel sem fogják hogy ha megint túltolnak azona ahatáron én tényleg nem fogok megállni sehol, kitakarítom ezt a bolygót az univerzumból. Van sazrházi elég most is akik kapva fognak kapni az alkalmon én meg úgy átbazom őket hogy csak úgy nyekken, vagy aki meg olyan azzal kötünk egy egyezséget. mert olyanok is vannak akiket nem érdekel a halál de néhány dolgot még ki akarnak próbálni életükben... Vissza akarnak lökni és az egészséges emberek nem tesznek semmi hogy ezt megakadályozzák. Ez érdekes. Végül is akkor megérdemlik. De egyébként is előkészítettem mindent, nem kell vissza se mennem abba a borzalmas tudatállapotba se, megtörténik magától is úgy hogy itt maradok. Ezért próbálkoznak állandóan. Teganp is az a team gondolták majd ők megpróbálják, meg felmérik mit gyűjtenek be. Hát igen én keresni fogom a helyzetet hogy megmutassam milyen is a psuztítóerő, ha nagyon tudni karjátok. Mert mást nem nagyon akartok úgy nézem.
A Chip is hazudott és az összes többi is. A holdraszállással kapcsolatban. Ezért kénysezrítettek bele mindig abba hogy azokat a projecteket ahol építettem mindig legyenek eltitkolva hogy egyáltalán ott voltam. Ezért nem állnak ki sehol és mondják meg hogy ez is én voltam meg az is. Mert akkor rögtön kiderülne hogy sokkal jobb vagyok építőnek mint bármelyikük, csak pont ezt nem szeretnék, mert amit felépítek az emgáll a lábukon és úgy építem fel hogy magától egyre jobb legyen úgy hogy ők ettől közben elveszítik a kontrollt felette.
Hát persze pontosan ezért szorított rá az öreg arra hogy mindig magam gondoskodjam arról hogy el legyen rejtve minden és ne legyen semmilyen bizonyíték arra nézve hogy mi az amit én csináltam és mi nem.  Mert ő maga is rájött hogy nem tud átverni engem. Hogy a logika és a következetesség annyira erős bennem hogy meg fogom találni a pontos összefüggéseket. Végül is erre tenyésztett engem. Mert arra magától is rájött hogy a rendszere szar, és felemészti önmagát. De azt sem akarta hogy én át tudjam venni a kezéből az irányítást, mert akkor már rég ott lennénk ahol megálmondtam. Vagy már el is pusztult volna az egész... mert a régi renszer ellenállása robotikusan elindította volna az énvédő mechanizmusait és az pusztította volna el az egészet. Végül is beszélgettünk valami ilyesmiről is, hogy nem lehet gyorsan véghezvinni a dolgot, mert úgy összerpooan. De közben ugye van egy olyan kényszerítő helyzet hogy már nincs annyi idő amennyit az öreg gondolt hogy lesz. mert közben az új fejlesztések goyrsították a romlás tempóját. Ez is volt velük a célom. Hogy még az én élettartalmam alatt végbemenjen a dolog. Mert nincs más aki ezt végig tudná csinálni. Még azok is elbuknak sorra akik a legerősebbeknek bizonyultak - a közös tudat manipulátorai rejtett helyekről átveszik az irányítást az elméjük felett. Nem tudnak ellenállni. Pedig ezt is tanítottam hogyan kell. Persze mert ezt is kivették a kiképzési anyagból. Mit és miért csinálsz? Ha kell percenként vizsgáld meg ezt a kérdést és válszolj is rá. A globális és a személyes szinteken is adj választ. Egyezik a nagy általános céljaiddal, vagy sem. Ellentét van-e? Egyezik a tapasztalataidra alapozott világról alkotott képeddel. Egyezik e a saját szabályaiddal. Sodródsz vagy van célod? Ha sodródsz akkor felhsznált vagy ez biztos. Vannak akik építeni használnak, de vannak akik rombolásra.