Friday 21 November 2014

Irányított energia fegyverek, avagy halálos-hullámtechnológiák

Directed Energy Weaponry
Sokféle hullámhossz létezik a világban és ezek sokmindenfélére felhasználhatók. A szarházik mind csak azzal foglalkoznak hogy hogyan tudnának fegyvert csinálni bármelyik frkevenciából vagy hullámformából amivel meg tudják ölni a másik embert - miért? Hát pénzért, hatalomért, szórakozásból. A sok patkény akik nem képesek elérni a legjobbak szintjét az ember - ember elleni küzdelem terén előszeretettel nyúlnak ilyen fegyverekhez, mert így nem kell kockára tenniük az életüket, amikor épp megpróbálnak megölni valakit.
És vannak ilyen hullámtechnológiák. Sok technika és technológia nem alkalmas az élet kioltására, de a megfelelő tudás birtokában halálos egyverré válhat egy húszfilléres is, nemhogy például a mikrohullám vagy a rádióhullámok nagy része. Persze azok a szarházik akik csak felhasználói szinten az eszközök kezeléséhez értenek és ahhoz is csak a mellékelt kézikönyvek folyamatos olvasása mellett - azok nem vehetik fel a versenyt azokkal akik a működési elveit is értik az eszközöknek, azokkal meg főleg nem akik tervezték és kifejlesztették ezeket az eszközöket. Ezt sajnos azok a szarházik még megérteni is csak úgy képesek, ha az akcióba kiküldött kollégájuk nem érkezik vissza soha többé és nyomtalanul eltűnik a cuccal együtt. Ilyenkor lehet azt is mondani hogy szar van a palacsintába, de ők persze nem ezt teszik. A hibáik beismerése azonnali presztízsveszteséget jelentene és egyben ahatalmukból is veszítenének, ami elképzelhetetlen, mert a kiszolgáló szarházi massza csak addig segít nekik amíg elhiszik hogy sérthetetlenek és legyőzhetetlenek. Amint kiderül hogy nagyon is törékenyek és csak a jóindulatunkon múlik (és főleg az enyémen) a szaros életük - elfordulnak tőlük.
Ezért a hiba eltitkolásra kerül, az akcióról egyéként is csak a beavatott kevesek tudnak így nem kell elismerni sem az ember és technikai veszteséget. Sőt a hírlánc többi tagját sem értesítik ki, nehogy gyanút fogjanak... Azok meg tovább bosszantanak - és egyre több energiámba kerül hogy ezeket a majmokat türelemmel kezeljem. Azután egysezr csak elfogy a türelmem.