Saturday 21 March 2015

Beavatás

"Engem apám avatott be. Megerőszakoltam elég csúnyán egy lányt a faluban, aki nem akart kötélnek állni. Megkereste apámat a lány apja. Azután elkaptak a folyóparton és véresre basztak ketten. Megerőszakoltak. Egyik elől egy késsel a nyakamon a másik hátul. Vérzett a seggem. Akkor csak annyit mondott nekem hogy így érezte magát a lány, ahogy most te érzed magad.
Azután apám másnap elmagyarázta hogy hogyan lehet egy nőhöz helyesen közeledni. Odavonta anyáat magához és megölelte. Anyám mosolygott rá és mivel épp kavarta volna az ételt a tűzhelyen megcsiklandozta apámat hogy eleressze. Apám és anyám egy kicsit birkóztak, de szeretettel teli volt minden mozdulatuk. Kívánták egymást, szerették egymást. Akkor értettem meg hogyan kell a nőt tisztelni, mert apám elmondta azt is, hogy tudni kell fogadni azt is ha elutasítanak és tudni kell férfiként viselkedni akkor is ha nem kellünk. És elmondta azt is hogy mindig lesz lány akinek kelleni fogunk. Igaza is volt. Az eset után sokáig szóba sem álltak velem a falubeli lányok, mert hamar híre ment a dolognak. De egy pár év múlva hogy látták a viselkedésemben a változást megenyhültek. S megkaptam amit akartam. Szebb volt mint vártam."
---------------------

---
"Hiába nézel rám, nem én találtam ki hanem ő maga. Nem vagyok még ennyire megőrülve, engem is a hideg ráz ki, de hallgasd csak meg mit mond. Én csak szóltam neked."
---
Arra gondoltam megöllek ott helyben, mert te is megőrültél sikerült nekik megbontani az elmédet és nem tudtál megmaradni a tiszta állapotnál. Hibáztam és most el kell takarítani a szemetet.
---
A lányka elkezdte magyarázni. Be kell hogy avass. Nem tehetem. Miért? Túlságosan nagy a korkülönbség közöttünk és nem érzem helyesnek. Ha valamit úgy teszek meg hogy nem érzem helyesnek akkor pont az ellenkező hatást hozom létre mint amit szeretnék. Egyszerűen nem szabad.
De csak mondta tovább.
"Elviszik az .társaimat néha úgy hozzák vissza őket hogy élni sincs kedvük. Megpróbáltuk a csajokkal hogy életet .opjunk beléjük de nem működik valamiért. Meg kell magyaráznod és meg kell mutatnod mit teszünk rosszul." "De ott vannak a kortársaitok kérjétek meg őket, számtlan embert avattunk be tudnak segíteni." "Megtettük de nem működik az sem, nem elég erősek valamiért. Nagyon kemény dolgokat művelnek velük kell a segítséged. Ezek félholtra basszák őket otthon, a saját szüleik beavatás címén."
"De mi tulajdonképpen nem a nemiséget tanítjuk itt, nem abba avatunk be. Ez csak egy trükk, mert ha a valódi szeretetről kezdenék beszélni az embereknek senki az égadta világon nem figyelne rá. Ezért mi becsomagoltuk a valódi szeretet elemeit a nemiség álarcába. Ez mindenkitérdekel és kivétel nélkül mindenkit érint. A figyelem, a türelem, az odafordulás, a fizikai érintés, a nemi öröm, a szeretetben való elutasítás, ezek mind részei a valódi szeretetnek és még sokminden más. Ez erről szól. És ezt meg tudom neked mutatni a nemi rész nélkül is."
"De nem jó, mert nekm kell nekik átadnom ezeket, mert már össze vannak törve. És nincs senki aki ezt meg tudná tenni. Én alkalmas vagyok rá, mert értem és már érzem is a nemi izgalmat, érdekel és tudom miért tenném meg."
Elképesztő volt látni ahogyan értelmesen összeszedte, már tudta az emlékezettörlést és hogy kell felébredni belőle és tanították egymásnak. És igaza volt. Sarokba szorított. Kész terve volt és igaza volt. Nem tehettem mást. És tuda hogy nem mondhatok nemet. Ott ültem és átéltem azt amit annak idején az öreg élhetett át amikor elmondtam neki hogy márpedig én ebben a világban így nem fogok élni. És ha nincs helye olyanoknak mint amilyen én vagyok és a világ nem a szeretetre épül alapvetően, akkor nem érdekel a földi létforma és nem fogok élni. megmondtam neki hogy bebizonyítom hogy a szeretet a legerősebb a világon - és ha kell százszor és ezerszer teszem kockára az életem. Ha igazam van minden túl fogok élni, ha nincs elpusztulok.
Ott ültem és önmagamat láttam sok évvel fiatalabb koromban. Az öreg nem mondhatott mást, nem volt választása. Nekem sem volt. Csodáltam és tiszteltem. Tisztelem.
Felpattantam és elindultam. "Elmész?" Kérdi A. "Leelenőrzöm hogy tényleg nincs e egyáltalán senki aki ezt meg tudná tenni és hogy hogyan jutottunk el ide. ki kell deríteni mi történt, ki dobott be valamit ami ilyen hatást váltott ki. Végig kell gondolnunk ezt, mert tönkretesz mindent amit eddig elértünk. Ez most fontos."
---
Kijavítottuk a hibákat és megmutattam neki amit tudtam.
---
"Megteszed?" kérdi a. miután visszaértem az ellenőrző körömről. Az árkádok alatti piachoz lehívtam a vöröshajú tanárnőt aki megerősítette, az információt, majd a MGy
-hez mentem, aki szintén megerősítette. De már fent tudtam hogy hazudnak, csak arra nem jöttem rá hogy a lány is hazudik.
"Nem."
"És ha már ilyen körmönfont hazugsággal állsz elém, akkor teljes felelősséggel fogsz érte felelni és most ha nem mondod el ki segített ebben és miért hazudsz akkor itt ebben a szobában foglak kibelezni ezzel a késsel." Azzal elővettem a katonai késemet a bőrkabát alól. A halálsápadttá válva állt a szoba ajtajában.
A lányka elmondta kik voltak benne.
"Miért csinálták?"
"Azért mert ők is utazgatni szeretnének mint a többiek, meg kipróbálni más személyiségeket, pornózni, szexelni és kalandozni, hiszen így nem tudunk elmenni sokszor nyaralni sem."
---
Szóval ti is kalandozni szeretnétek. Rendben van. A te kinek a szerepébe bújnál bele?
Hát szivesen lennék Uma Thurman, mert bírom a csajt. Rendben van megcsináljuk. megmutatom hogy kell és azzá leszel. De tudtad hogy uma nimfomániás? Mi? Az. Nevetett mindenki. Szép választás. Nos ha azt nézzük hogy már amikor bemutattak felajánlottad a testedet lelkedet az egész társaságnak akkor a választás elég kézenfekvő... Nevettem. A többiek egy kicsit megszeppenve feszengtek.
---
"A beavatás egyszeri alkalom és egy életre szól." "De azok akik több életet élnek egyszerre azoknak minden karakterét fejleszteni kell, ha tudjuk amíg el nem érik valódi önmagukat és meg nem találják azokat az alapértékeket amikre lehet jó élhető életet építeni és ki nem szelektálják azokat amik hosszabb távon önpusztító hatásúak, mégha rövid távon hatalmas örömekt tudnak nyújtani, extázist és ideeiglenes hatalmat." "Segíteni kell minden karaktert és újra be kell avatni, mert az emlékezettörléssel a beavatás is elvész. Valahol megmarad mélyen a tudat legmélyén, de problémákat okoz pont azért mert nem képes a felszínre törni." Ezért minden kapcsolat beavatás, minden pillanat a beavatás pillanata amit együtt töltünk. A mester tudja ezt. A tanítvány még nem. Abban a pillanatban amikor tudod, hogy minden pillanat beavatás és rádöbbensz hogy valódi önmagad adja a tökéletes beavatót- úgy hogy még csak erőlködnöd sem kell - elérted a hatalom legmagasabb csúcsát. De ez nem könnyű és állandó munkával érhető el, ráadásul nem maradhatsz ott, mert a külső és a belső körülmények folyamatosan változnak. Ezek között kell önmagaddá válni."
---
"De te sem vagy önmagad." - hangzott el egy beszólás, s valami női hang kicsit kuncogott, mint aki már tud valamit.
A gyerek nem válaszolt. Csend volt. Laca előrehajolt és ránézett: "Nem akrsz erre valamit mondani? Valamit válaszolhatnál."
Megint csend.
A gyerek gondolkodott. Majd végül: "Nem. Nem vagyok önmagam."
"Akkor ki vagy te?" hagnzott fel az izgatott sistergéssel együtt a kérdés.
Rövid csen következett. "Nem tudom. De ha tudnám egyenlőre nem is mondhatnám meg, mert katasztrófális következményekkel járna az egész ügyünkre nézve. Úgyhogy egyenlőre ezt a kérdést tegyétek a polcra, amit később fogok tudni megválaszolni. Ha egyáltalán fogok tudni válaszolni rá."
---
"Kell egy olyan fazon aki erőszakos, nagypofájú, és iszonyatosan érzékeny úgy alapból. Őt kell bedobni és vezérfigurává fog válni hamar." Miért kell ez?" "Mert a legtöbb aki részt vesz ebben az ilyen típusú macsó, keménydumás, verekedős, figurákat kedveli - erre vannak kondícionálva. És amíg nem képesek felismerni a valódi vezetői értékeket addig ilyen figurával kell őket iránytani."
---
"Amikor ez a figura már eléggé népszerűvé vált és a legtöbben vezetőnek tekintik, össze fogunk hívni egy nagy találkozót ahol a legtöbben ott lesztek."
"Ezen a találkozón kezdd úgy ahogy szoktad, hogy nagy hangon beobsz valami partidumát amivel azonnal magadra vonod a csoport figyelmét. Egy rövid idő múlva elmondod nekik hogy én irányítok valójában és hogy miért én. Azért van erre szükség, mert irányítni kell a figyelmüket és szükségem van arra hogy teljesen rám koncentráljanak. Ez azért fontos hogy tényleg megértsék amit mondani fogok. Mert rengeteg hiba volt abból hogy az én figurámat nem fogadták el vezetőnek és így a rosszakaróink és sokszor mi magunk tettünk olyan dolgokat imputokat ami félrevitte a szekeret. Érted?"
"Rendben."
---
"Kösz Laca. Befejezted?"
"Innentől csak akkor fogok pofázni ha engem vagy engem is kérdezel."
---
 Addig kell forgatni őket különböző karakterekben amíg meg nem érti az összes alapértéket amire lehet hosszú távon építeni. Mint Hamvas Béla Karneváljában. FElépítünk különböző szerepeket amikben kipróbálhatják melyik tettük milyen következménnyel jár. Ha olyat tesznek megöljük őket ténylegesen vagy csak a karaktert ha még van rá remény hogy tovább fejlődhessen.
A magas intelligencia így egyrészt szórakoztatóvá válik és nem fogják halál unalmukban gyilkolással és egyéb nemi kéjjel kitölteni az idejüket, mert le lesznek foglalva.
Egészen addig ebben az skizo állapotban fogjuk őket hagyni amíg meg nem jelennek minden karakterükben a közös élhető élet feltételének alapértékei. Amelyik a pusztítás és kegyetlenkedés útjára lép azt pedig ha olyan lesz a helyzet megöljük.
A karakterek között a különböző szintű megértéssel rendelkekezők segíthetnek az integrálásban. Az álca lehetőséget ad arra, hogy mindenki kiélje a legbrutálisabb vagy legtitkoltabb vágyait. Azonos neművel való szex, kegyetlenkedés stb. Viszont közben a többieket is fejlesztjük és ha nem lesznek elég jók akkor tényleg meg is halnak. És mivel a katonai kiképzés szintjét olyan magasra emeltük hogy csak azok maradnak életben akik elsajátítják az alapértékeket és beavatást nyernek a valódi szeretet misztériumába - így azok akik a kegyetlenkedés eflé mennek ténylegesen elpusztulnak, testmaszkban. A kiesők helyére pedig beléphetnek a duplikátumok hiszen mindegyiküknek szüksége lesz helyettesítőkre, addig amíg egyik karakterben vannak addig a másik karaktert egy helyettesítő csinálja.
A legtöbben persze ebben is cska a szórakozást fogják látni, de egy idő után rá fognak döbbenni hogy tényleg meghalnak azok akik nem követik az egyszerű prorgamot. Mert közben levaádsszuk azokat akik valódi gonoszok és nem hajlandók elszakadni a gonosz létüktől, vagy megtámadnak olyasvalakit aki jobb náluk.
Mára kicsit elszállt a ló ezek alatt a karaktercserélők alatt, mert azt hiszik hogy most már bármit megtehetnek. Persze ez koránt sincs így. Már egy páran lebuktak azóta amióta megcsináltuk a mágneses távcső elvére építhető mágnesradart, mert ezzel lehet őket trackelni és pontosan lehet tudni ki merre van személy szerint - mindegy melyik álarc van rajta. Így eshetett meg hogy Harcsa Veronika pl ugyanaz a személy mint Móki...
---
Én kb 4-5 lehettem amikor beavatást nyertem. Egy sokkal idősebb nő avatott be és megmutatott nagyon sok mindent. Hogy hogyan izgul fel, mitől, hogy nézzem meg a testének részeit, simogassam és csókoljam, hogyan közeledjek, és milyen az amikor nekem csinálja ezt ő. Beszélt a testről, a tudatról, a nemi mechanikáról, az érzelmi töltésről. Nagyon jó nő volt. Azóta is akármelyik alterembe léptem, mindig megmaradt bennem a nő iránti vonzalom és a tisztelet. Utólag belegondolva ahogy elnéztem valamelyik nap az általános iskolásokat - a mai majd negyven éves szememmel már eléggé necces erre gondolni. De akkor annyira természetesnek tűnt. Viszont azt is megértettem hogy sok kortársam még nincs készen erre. Ezért várni kellett amíg megjelennek a nemi témájú gondolatok és kíváncsiság. Várni.