Saturday 17 January 2015

Charlie az Delta, Delta az Cain...

Harsog minden média - elterelik az emberek figyelmét - mondják hogy az "én" voltam, 12 halott, meg antisemmita muszlim terrorista, de már kezdenek egyre többen átlátni a mocskukon. Ha én csinálok egy látványos dolgot azt meg fogják ismerni... Tiszta lesz és nem a sarki szatócs megy a levesbe :-) az a mosszadciakgb módszere.
Közben hirtelen lekerült a pedofil perekről a híradás még az RT putyuli csatornájáról is. Ezek szerint ő is szereti kisfiúk anuszát kenegetni a hímtagjával... Vagy csak a nagytesó Kissinherr barátja kedvére tesz egy kicsit, hogy ne érezze már annyira szarul magát - hisz Kissinherr lovat váltott, ezek szerint mégsem Kína fel vette az irányt vagy az neki ugyanaz, végül is itt is ott is vannak pártfogoltjai, kutyái.
Apropó kutyák, testőrök és profi gyilkosok. Annak idején az udvari bolond olyan dolgokra is képes volt, amit ma az olimpikonjaink sem nagyon tudnak, vagyis nem mindegyik (no nem a ping pongosokra gondolok), akrobatika, késdobálás, méregkeverés stb. De volt ennek a fajta rejtett hadviselésnek egy nagyon fejlett szintje is: keleten a ninják, nyugaton a templomos lovagok, a fekete sereg - akik hagyomásony katonai jelenléttel is bírtak, de rejtett módokon is gyilkoltak - ha kellett balesetnek álcázva a tettüket, hogy ne keltsen felháborodást, esetleg ellenállást a haláleset.
Ezt a fajta rejtett hadviselést soha nem hagyta el a világuralomra törekvő kis hatalmi klikk, sőt továbbfejlesztette. A 19-ik és a huszadik században a tökéletes katona utáni hajsza elképesztő méreteket kezdett ölteni. Kiegészítette ezt a tökéletes fegyver utáni hajsza és a technikai fejlődés őrült bódulata lassan behálózta az egész világot.
Mára viszont a tervem működni kezdett. Az első fronton az elit kommandókból kikerülő elitek elitje, a láthatatlan hadsereg, a szuperkatonák, a para képességekkel bíró gyilkosok közössége fölött egyre jobban veszíti el az irányítást, a hatalmát a rejtve irányító réteg. Sőt ennek következményeknént egy két ilyen rejtett irányítói csoport már le is került a nagy tábláról. Ennek következtében most az előretolt figurák (a kirakatba tolt, látható irányítók) kerülnek valós irányítói helyzetbe, ahogy a póráz elszakad. Ilyenkor vagy egy másik veszi át a pórázt a sárkány egyik levágott feje helyett, vagy egy darabig gazdi nélkül önállósítja magát a kiraktvezérből felelős-felelőtlen vezérré lett.
Ez történik mostanában magyarországon is. Mindössze a forgatókönyv annyit különbözik hogy Puliék felismerték a tényt: a legprofibb haderő kicsúszott a kezükből - enélfogva gyorsan zsoldoshadat kezdtek verbuválni, biztos ami biztos. És mindenekelőtt jó előre megvették a legfontosabb figurákat, akiket tudtak. S mivel kicsúszott a kezükből a rejtett haderő (és látják azt is hogy teljes mértkben elveszítik a legjobbak felett a kontrolt) - kénytelenek más utakat választani. Mivel itthon kikupáltam egy réteget akik pontosan tudták mit akarok csinálni és el is magyaráztam nekik mi történik (a fekete lyukas találkozóknak ez volt a szerepe) - ezért Orrmány most megalkudott és eladta a tudását és a hatalmát: lefekünd pénzért puliknak, remélve hogy majd ők segítenek neki - hiszen egy elég komoly hatalmi befolyást Puli még mindig magáének tud a térségben - köszönhetően a sok beépített emberének.
A másik következmény a leprofibb gyilkosok közössége feletti kontroll, irányítás elvesztésének az hogy kénytelenek voltak más területet választani. Ezért tértek át az ember-ember küzdelem színteréről olyan módszerekre ami nem kívánnak komoly felkészülést. A komoly felkészülés ugyanis oda vezet, hogy kinyílik a szeme mindenkinek és elkezdi azt is látni amit az irányítók nem akarnak hogy lássanak, nekik csak egyszerű jólképzett gyilkosok kellenek akik megteszik amit mondanak nekik. Tehát előtérbe kerültek a távirányított, távoli technikák, módszerek és az "egész-ség" ipar, ami gyakorlatilag a nagyszámú halálozási statisztikák szerint ma már nyugodtan nevezhetnénk haláliparnak. A bérgyilkosok és a kontrollált gyilkosok beköltöztek a kórházakba, hiszen a legtöbb ember ott hal meg és ha ott halnak meg, nincsenek zavaró kérdezősködők, nyomozás, bosszú, forradalom, lázadás. Nem generál csak némi gyászt s az emberek mennek tovább engedelmes birkaként.
Közben világ más részein zajlik a háború, míg itt egyenlőre csend van. Lapítanak atom ügyben is, csak a függöny mögött mernek sugdolózni - puli egy kicsit megbátorította őket, de azután néhány komolyabb veszteség után kicsit visszafogta a pórázt megint...:-) A többiek kezdenek szépen egyre tisztábban látni.
Az amerikai hírszerzői közösség soha nem ette meg a risszkaja cselt, hogy kivitték a vasakat, és mintha visszavonultak volna - ezért semmit sem osztottak meg a nato ezen fertályával csak csalipalikat meg a digitális szart kapták, s közben persze saját haderejükkel is csínján tanítgatták az új dolgokat. Fejlesztettem ott is rengeteget. 
A nagy titkolózás miatt ők sem tudták hogy miket fejlesztettem: az egyik ágazat, terület nem tudta hogy mit csináltam és miben vettem részt a másik parton...
A hangtompítók terén is volt eredményem egszen korán. Én csináltam azt a bringazáras fémszivacsos ügyet - jobb volt mint bármelyik gyári, csak a mechanikát lehetett szinte hallani. A cél ugyanaz volt mint máshol: a lehető legegyszerűbben összeszerelhető, legjobb, legpraktikusabb megoldást megtalálni, a lehető legolcsóbb elemekből vagyis hogy az utca szintjéről elérhető legyen. Minden fejlesztésnél ez egy fő szempont volt. Lézer (ezt is továbbgondoltam hiába volt jegelve a téma), részecske, hullám, mindegy volt - elérhető legyen valamilyen védelem vagy összeszerelés szempontjából. legyen legyártva alkatrész ami az utca szintjéről elérhető. Egy időben ezért aggódott a nagy tesó ügynökhada "te ezek fegyvert csináltak az elektroncsöves tv alkatrészeiből, segíts" "Ja, hát azt én tanítottam nekik." Ezért tartották fent a réz árát, mert így a cigányok összeszedték az elektroncsöves tv-k tekercseit - amiből az elektronágyú készült. Ezt is azért csináltam anno, mert a tv-t is simán fel lehetett használni a gyilkolásra. Tulajdonképpen egy elektronágyú előtt ül mindenki aki egy elektronvcsöves tv kpernyőjét bámulja. Elég egy aprócska változtatás - és az elektronnyalábok simán "átlövik" a képernyőt. Sugároznak... A rákos megbetegedés pedig garantálható. Mutassatok nekem egy rendőrnyomozót, aki ezzel tisztában van és egy bíróságot amelyik elítélne egy gyilkost ilyen rejtett módszer használata miatt... De semmi gond. ma van plazma tv. Ami egy fokkal még rosszabb. Hahaha. Ismerős a minta? Igen. A játékgépes történetben visszaköszön :-)
Ezért sokféle eszköz amit legyártottak a multik, bizonyos részeik kiszerelve más eszközök bizonyos részeivel összeszerelve: komoly védelmi felszerelést jelentenek, amivel akár egy anyahajót is meg lehet bénítani. :-)
Ugye-ugye Pulikutya most csóválja a farkát, mert már tudja hogy vissza kell vennie a pofájából ha nem akar még komolyabb veszteségeket elszenvedni, mert ezeknek van következménye: csökken a képessége önmaga megvédésre. Ezért fogja ormány is beadni a derekát hiába fizetett anyi sok lóvét neki pulikutya, se a többi nem fog mást csinálni mint amit kijelöltem nekik. Ha eltérnek - és eltérhetnek - akkor vágok rajtuk, azaz levágjuk őket ott ahol észre sem veszik és úgy hogy összeroskadnak mint a kártyavár - mint ahogy azt a mossad teszi épp a jelen pillanatokban. Persze a hétfejű sárkánynak maradt még feje - de ezek minősége korántsem ugyanaz, s a legjobbak kezdenek erősödni, felzárkózni, magukra találni. Ezért próbálkoznak olyan kétségbeesett kísérletekkel mint a hebdo incidens. Félnek erősítik a nyílt katonai jelenlétet, mert flnek a tömegtől. Félnek a lámpavastól. Az ijen fejlevágások után ugyanis a régi rendszer alsóbb szintjei egymásnak esnek a hatalomért: ez pedig nyílt leszámolásokkal jár-na, ha nem vennék elejét. És ilyenkor kerülnek a kirakat-félre-vezetők a képbe és a helyükre. Azután amikor az alsóbb szintek erre is rájönnek: ...
A russzki polip magyar kiterjedése iszonyatos: posta, otp, máv, paks, stb... hogy csak a nagyokat említsem. sok jól megfizetett és egyben megfélemlített megalkuvó "nekem gyerekem van" típusú bérenc, akiket nem érdekel semmiféle hoszzú távú gondolkodás, semmiféle felelősségvállalás és ilyen baromságok "hiszen eddig is volt valahogy, eztán is lesz valahogy". Hát nem. Nem lesz. Jön a fraking, és a magyar palagázt is ki fogja valaki termelni - és akkor basszahatják a vizet, mer az bizony baszni fogja. :-) És a pénzéhséget még a pulik se tudják megállítani.