Thursday, 20 June 2013

na mi van? nyaraltok?

Kicsit mehetne tempósabban ez az ügy. Tetves szarházikból már nagyon elegem van. Jó oké tudom, hogy szarból nem lehet várat építeni. Ez a Kásler is csak addig működött normálisan amíg azt csinálta amit megbeszéltünk. Natalyt is pofozgatják nekem úgy tűnik, de talán ő talál egyfajta egyensúlyt. Jack szerintem totál eltévedt. Szaros zsidrákok. Ez egy nehéz ügy, nekik lesz a legnehezebb a váltás.
Ja a váltás elkerülhetetlen. Ha élni akartok. Posta is egyre lejjebb süllyed a mocsokban. Azt hiszi, hogy majd ő megoldja így meg úgy, a pofámba röhögött, hogy ő nyaralót akar meg jólétet... Megkapta. Most ugyanazok akiket eddig szolgált szépen ledarálják tölteléknek. Én biztosan nem fogom a kisujjamat sem megmozdítani érte. Szarházi megeszed amit főztél. És mind fizetni fogtok - még felfogni sem tudjátok milyen súlyos árat. Ezek a Bogárék nem tudom miben gondolkodnak, mert amit tesznek az minden mocskot felülmúl - sajna ők okosak. Majd meglátjuk.
Érdekes, hogy már nem izgat ez a dolog annyira. Végül is igaza volt Ron Paul-nak. Ron paul was a useful idiot in the system. He did not see the hidden power-force (Gladio army) and he just calm everyone who was concerned about it. Teszem amit tudok és ez elég kevés most. De hát ahhoz képest amit elvégeztem - senki egy szót sem szólhat. Magamhoz képest érzem kevésnek.
Lassan kezdik megérteni talán, hogy vége a bulinak. A többi nem reagál, a tehetetlenségükben hagyták hogy kiépüljön a totál jogi infrastruktúra amivel helyettesíteni tudják a Galdio hadseregét. Snowden remekül dolgozott. Bátor gyerek, elszánta magát és végig is csinálta. Ugyan én is így indultam, nem sok eséllyel az életbenmaradásra - aztán még mindig itt baszom a rezet.