Sunday, 19 February 2012

befolyás

Mer' azt mondják: hát ez kérem nem nemzetbiztonsági kérdés.
A befolyásolás nem az. Hiszen akkor a szabadságjogunk sérülne - mondják ők - akik tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy a hipnotikus beggyőzés képességével és más machinériákkal hajtják uralmuk alá a világot. Nos ennek mára vége.
Ma már az elmemanipulációs technikák, a hipnózis delta szintű fegyver fokozatra fejlesztettségével igenis azzá vált. Persze meg akartak ölni, mert tanú vagyok. Tudom mire alapul a rendszer. És persze megették a csalit, hiszen minenből pénzt akarnak csinálni: abból is pénzt csináltak, amivel elárulják magukat. A hipnózis, a családállítás, és sok más érdekes terápiás módszer technika, melyről mélyen hallgattak, hallgatnak. Mert igazi hatalom nyugszik ebben, amiről nem akarják, hogy a köz-véleményben megjelenjen. Hiszen a köz tudata formálja Isten tetteit is. Ha a köz tudatában szemét van: szemetet fog tenni az Isten is. Ha öntudatára ébred a köz: jajj a rejtegetett hatalmuknak.
Izrael megtámdja Iránt? Alig várom. Nem azért, mert annyira örülök a háborúnak, hanem azért, mert legalább még életemben látom ezt a köcsög gárdát egy nagyot szopni ott Izraelben. Kár, hogy nem lehetek ott.
Csak sordródom.