Wednesday 14 September 2016

"lesz majd magyar sorozat is ám, csak később kerül adásba..."

"Miről ismerlek majd meg?" "Megtartottam azt a bandzsítós trükköt, de egy kicsit dagi szőke csajt fogok játszani benne..." Roxy péke boraira...
---
Anbikáék együtt a trojkával úgy gondolták hogy egyesítik erőiket. kiötlötték, hogy elhitetik vlem hogy már van gyerekem az anbitól. Ambika játszotta az 'én lányomat' egy filmben, majd a helyettesítőit is felkészítve előre elkészítették az utómunkát. Nem tudták hogy van egy külön csapat akik folyamatosan figyelik őket és szólnak nekem arról mit művelnek.
Bocs. Azt gondoltam tudjátok. Ennek az volt a célja hogy fogást találjanak rajtam arra az esetre ha igazam lesz és a rendszer újra bemocskolódik és kitermeli a maga ámokfutó őrültjeit, azaz amikor az én céljaimat szem előtt tartó, de kegyetlenül gonoszok nagyobb erőre tesznek szert mint ők. Ettől azért féltek, mert ez borzalmas halált jelent a számukra. Sejtésük beigazolódott. Persze azért ők is fejlődtek valamennyit némelyikük egészen sokat, így aki elérte a megfelelő szintet az jutalomból meghalhatott gyorsan is, ha nem tudta elkapni őket senki sem élve. De ez azért elég magasra teszi a mércét -tekintve hogy ők is össze vissza hazudoztak sok panel soha sem látott a számukra napvilágot és az sem hogy az aktuális panel mit is tartalmaz valójában. morzsákat össze tudtak szedni belőlük, de soha a telejs képet - ami nélkül pedig igen rossz pozícióból rajtoltak.
A fogás azért kellett volna, hogy vissza tudjanak majd csalni. Azt gondolták hogy engem itt tartanak parkolópályán dögrováson, rugdosnak és próbálnak majd folyamatosan gyilkolni a legváltozatosabb módokon és kínoznak - s majd ha bekövetkezik a nagy baj és igazam lesz, akkor majd rákénysezrítenek hogy menjek vissza. Ezért akarták elhitetni hogy van gyerekem - egyébként ezt több más csoport is megpróbálta, csilluskáék és gömzsikék, Aandi is. Nem jött nekik össze. Nem megyek kitakarítani. A gonoszok pedig fejlődnek és már aktívak is. Szóval aki nem éri el azt a szintet az valamelyik kibelezős show ban fog szerepelni az interneten le lehet majd tölteni jó pénzért persze az előadásokat. Aki pedig milliárdos az szereplőként is meg nézőként is részt vehet az ilyen show-n. hahaha
A másik verzió az volt hogy odaédesgetnek a frusztrációmra alapozva felkínálják a sok földi jót, kurvákat, sok pénzt és azzal csalnak oda. Ezért is fontos volt nekik hogy elvágjanak minden értelmes anyagi és szellemi lehetőségtől és elszigeteljenek. Ezért vettek körbe állandóan a legjobb ügynökeikkel, robotjaikkal, humanoidjaikkal. Hogy csak ők legyenek a barátaim. Most sorban buknak és halnak meg - a náluk sokkal gyengébb barátaikkal együtt. A többi ezektől elmarad tehetségben és tudásban is egy két kivételtől eltekintve, de azokra is sor kerül majd.
---
Hahaha röhej a hilary-t megint kinyírták mint a szart nyilvánosan, mégse lett elég látványos és másnapra kész volt az új hilary...
---
Gaalvölgyi... jaja hát ő maga készíti a maszkját és maga írja a karaktereit... "Én mindig önmagam vagyok...." Elővették a karakterét hogy kikérdezzék... az éppen soros Alindácska és valaki aki igen jó érzékeny és könnyen elsodorható médium azaz nem akart rajta változtatni... Igen ilyen módon ki lehet deríteni infókat - bár mindig megvan az a veszély hogy más is beavatkozik és olyat is beletesz ami soha nem volt benne...és olyat kihagy amit nagyon is el kellene mondani... gallok tábora... irányító persze a bani hill is... hobo blues bani...
---
A konyhás néni a bebrits koleszából itt volt a türrnél... a disznóbőr emlkeztető... azt is számba vettük hogy el fog öregedni és leesik majd. apu azt kérte hogy tegyük majd vissza... "Jó megcsinálom megígérem de kérd meg anyut is hogy biztsan meglegyen, ki tudja milyen állapotban leszek addigra...de fontos ez?" "Fontos igen." mondta. "Jó akkor használjuk ezt mint emlékeztetőt és legyen visszajelzés is neked. Ha azonnal megcsinálom kedvvel akkor az azt jelenti hogy az az ág jó irányba megy, ha nem akarom megycsinálni akkor teljesen rossz az egész és ha halogatom akkor jó irányba megy az egyik része a többi kérdéses." "Rendben, de honnan tudjam mekkora a baj?" "Addigra szerintem te is eléred azt a szintet, hogy tudni fogod értékelni helyesen még a nagy manipulátorok között is. Végignézed mindet és ha valamelyiknél kérdés merül fel, akkor az már eleve kérdés..."
...
"Nem ő dönti el. Az apjára hagyja és ez jó őt át tudjuk verni." - tárgyalták a dolgot a Türrnél...
---
Hmmm... Az éva néni... "Én annyira szerelmes voltam belé mint egy ágyú..." Ezt ki is mondta először az ágyús hasonlatot? És nekem ez már eleve gyanús... Feri is előkerült az egyik ilyen moziban... A két csaj is a cba-ban az én kollekcióban, amit csak a szarházik hordanak... a többi még mindig manipulálja az embereket hogy vásároljanak... "Ez így jó?" kérdik... na ja nektek jó lesz így is, majd beledöglötök akkor lesz a legjobb. A szarházi marad szarházi mindegy mit csinálsz velük és visszatérnek mindig a saját gyökereikhez: visszaélnek mindennel amivel vissza lehet élni, hogy több pénzük legyen. Hát persze ez így nekem tökéletes. Kaptam egy lehetőséget még akkor is ha nem a számomra legjobb végső megoldás de a végén élvezni fogom a show-t. Ferobbantom a holdat először az baromi érdekes lesz. Főleg hogy milyen hatással lesz a föld pályájára... meg maga a darabok sorsa is... ahogy majd becsapódik ide és oda... ahogy a sok szarházi végre felfogja hogy baszhatják a sok pénzt ne mtudják megvenni az életüket... Sajnos a legtöbb még halála óráján perceiben sem fogja fel - soha nem érti meg hogy mit is csinált hogyan is élt és milyen lehetett volna másképpen... De mindegy ne mis érdemes velük foglalkoznom. Már eleget gyötrődtem velük. Mind visszafordult és amit tanultak mind arra használták hogy zárjanak engem ki az egészséges életből és hogyan öljenek meg végül, hogyan legyen nekik még nagyobb hatalmuk és több pénzük és hogyan lehetne a többieket ebből kizárni... Az ő programjuk ennyiből áll.
De egyre több hal meg közülük. Megint új gatyamadzag van... és a többi is hullani fog keményen... Azután eléri a közép és felső alsó közép szinteken rejtőzködő egész évben nyaraló és baszó hedonizáló, néha magukat bedobó irányító csoportokat is a kaszás keze... Még csak felületi sérüléseknél járunk de menni fog ez mélyebbre is... Egészen azokig akik mindig is elkerülték a reflektorfényt... és sohan sem kerültek a kamerák szeme elé a nyilvánosság soha nem hallota még az ál karaktereiknek a nevét sem... soha senki nem gondolta róluk hogy emberek milliárdjait tartják szándékosan rabszolgasorban... és tapossák el a más csoportokhoz tartozó tehetségeket halálosan következetesen.
a gaallok tábora... szóval itt is ott is hullanak, az oroszoknál is vannak már ébredezők ők is dolgoznak - hiába látjátok ha végre megértitek amit már vagy 30 éve szajkózok akkor együtt nemzetközi közös platformon közös célért küzdve azért most már látványosan is meg lehet rogyasztani a térdüket... így már nem röhögnek akkora pofával a képünkbe... itt ott még megeszik az ostoba kuglik akiknek nincs más választásuk hogy beugatnak ilyeneket hogy "álmodik a nyomor" stb... de ők nem élnek soká amúgy sem. madj a következő kugli aki beugrik kap valami jutalmat hogy kifelé úgy tűnjön hogy mekkora király be mert ugatni és láss csodát mekkora jutalmat kapott... hahaha közben még dns minta se maradt utána...nemhogy szar, azaz trágya az igen valahol messze... :-D
Szóval ez a tudat engem kielégít, legalább látni fogom a sok jólétben és látszólagos pompában élő féreg nyüszítő hadát amint az életéért fog nyivákolni... amikor már senkihez se tud odaszaladni hogy segíts... élni szeretnék... bocsánat de belőlem sikerrel kiöltétek a megértést... számotokra nincs benne msemmi irgalom. Nem tekintelek benneteket embernek se ezért vezettem be a humanoid kifejezést. Úgy néztek ki mint az emberi faj, de semmit sem bírtok azokból az értékekből ami az embert emberré teszi. A rothadás a hazugság a fosztogatás és a vér urát imádjátok, és ezt is fogjátok kapni végső jutalmul. Mindenki olyan jutalmat kap amilyen urat szolgál.
---
A bodrogialinda műsor jóval korábban lett felvéve és én voltam a bodrogi. Felderítős próbarepülés volt... test pilot. A sorozat is korábban lett felvéve évekkel korábban, az a banda is sáros szelektálni kell őket.
---
Az éva néni... persze hiszen annyi sok jót és fontosat tett a magyaságért és a fiatalok a gyerekek tényleges tanításáért, miközben volt egy másik feladata is: téged pórázra vegyen. Ebbe csak az szólt bele hogy közbejöttem én... De most már eleget láttál hogy lásd a trükköt az érzéseid és érzelmeid manipuláltságában. Téged is mint a legtöbbünket akik erősebbek voltunk körbevett az Öreg olyanokkal akiknek feladatuk volt hogy kontrollmechnaizmusokat építsenek fel amivel pórázon tudnak tartani vagy legalább manipulálni valamilyen szinten. Azok akik megbuknak bármilyen szinten ma már nem adhatsz időt többet. menniük kell. A külső körülmények ezt nem teszik lehetővé. Robot módjára csak arra az egy dologra koncentrálnak ami a feladatuk: a régi rendzser fenntartása a hibák eltüntetése a köztudatból és a pánik megelőzése ami lényegi változásokat eszközölhetne bármi áron. Tüntetek kezelése és eltüntetése miközben semmi lényeges ne változzon. Ennyit csinálnak és már nincs idő arra hogy hagyd őket tovább tevékenykedni remélve hogy valamelyik botlókőben eltörve a lábujjukat észhez térnek. Nekik már megvolt minden botlókő és bizonyították hogy tudják a veszélyeket mégse érdekli őket.
---
A yin shou felvételekor sokszor megálltam, ennek az az oka hogy ezt a már elveszett bot technikát akarták a srácok újra összeszedni és minden alkalommal maikor bármi eszembe jutott hogy mit csináljak, akkor megálltam hogy elmúljon és csak arra figyeltem hogy a karakter magával sodorjon. Így a tudatomat manipulálni akarók hülyeségei nem kerültek bele. Nem tudom mennyire sikerült kiszűrni őket, de látszik hogy már akkor hányan próbáltak beleugatni és beletenni dolgokat amik nem voltak ott. Valahaányszor megálltam. A nyelvöltögetés a miat volt mert zavart a maszk vastagsága, elég zavaró volt hogy szinte az egész állam majd két centivel előrébb volt, mint természetesen. A haj takarta el a fejem hátulját és hogy mennyivel vastagabb így a fej oldalnézetből. A videó ami felkerült a netre nem teljes kivágtak belőle sok részt pont a leglényegesebbeket ami a technika szempontjából fontos volt. Nehéz feladat volt, mert rengetegen próbáltak belenyúlni és megmásítani a dolgot.
Ez egyébként az ilyen felderítésnél komoly feladat. Nem tudom hogy ma egyáltalán meg tudja e oldani bárki is az ilyen típusú belebújok és felderítem mi van benne típusú karakterfelderítést. Annyi a manipulátor és olyan mélyre le tudnak menni néha hogy igen nehéz öntudatlan állapotot fenntartani és azon a szinten onnan megoldani a feladatot. Pedig onnan kell venni az impulzusokat, mert a tudat felől érkező megbízhatatlanok. De ugye ma már a testet is tudják manipulálni - egyébként ez ott is megjelenik. Azért volt hogy sokszor bizonytalan a földre érkezés egy egy ugrás után és pontatlan a mozdulat, mert a mozgásomat is igyekeztek befolyásolni kikerülve a tudatomat. Nem tudom miért volt ez annyira fontos hogy elrejtsék, szinte érthetelen.
Amikor betiltotta az uralkodó a kard használatát a shaolin papok megtanultak a bottal ölni. Végül is minden halálos fegyverré válhat egy a gyilkoláshoz értő ember kezében. De az emberi test is fegyver ha úgy hozza a sors méghozzá halálos és mindig kéznél van. Ja azt hiszem hogy talán pont ez volt a lényeg, hogy nem is a bot hanem az a tudás ami annak a nagy mesternek a fejében volt a kung-fu ról és az életről általában. Azért nem akarták hogy a technikát bárki fürkéssze mert ez kinyitotta az ő bölcsességeire a kaput.
Szóval az ilyen típusú belebújós felderítéshez olyan felderítő kell aki tisztában van az összes manipulációs módszerrel és technikával és ezeket ki tudja felkészüléssel köszöbölni és tudja a megérteni megismerni kívánt karaktert hagyni érvényesülni sodorni, de mindezt mégis úgy hogy közben nem feledkezik meg önmagáról, arról hogy feladatot hajt végre és rögzít mindent - sőt ha olyan irányba akarja sodorni a karakter akkor ellenállva elengedni a sordó lendületet és csak konstatálja a tett vágyát de nem teszi meg.
Ehhez erősebb test pilóta kell mint a karakter írója és igen tudatos jól képzett valaki. A természetes karakterek akik nem viselnek maszkot, hús vér emberek esetében ez a feladat egy kicsit egyszerűbb. A karakter írója ez esetben az az ember aki meg is formálja a karaktert. Azon karakterek esetében akit más írt kicsit bonyolultabb a helyzet mert két ember befolyását kell elkülönítve felderíteni - ami igen nehéz feladat és nagy fokú érzékenységet igényel, mert apró kis részletekből kell beazonosítani melyik részlet hamis a kugli belső értékeiből és tulajdonságaiból fakadó tett, gondolat, érzése és melyik az idegen a kuglira ráerőltetett vagy nem idegen de kívülről adott réteg. Az olyan elemeket iszonyú nehéz elhatárolni amelyek a kuglira személyre szabva kerültek a karakterbe, mert ezek ha jól el vannak találva akkor egybe olvadnak a kugli magáévá teszi s teljesen egybeolvad vele. Amikor ez nem sikerül olyankor válik döcögőssé a karakter: belső feszültség keletkezik a karakter írójának akarata és a karakter játszó kugli belső értékrendje, világfelfogása között.
Az ilyen típusú felderítéshez elengedhetetlen egy jó külső kérdező segítsége, aki elég érzékeny ahhoz hogy az ilyen belső feszültségeket észlelje és kérdésekkel rávilágítson irányítsa a test pilóta figyelmét de úgy hogy közben ne tegyen bele semmit se ami suggesztió vagy sugallat vagy burkolt kijelentés, burkolt rejtett feltételezés állítás. Nehéz ilyen jó kérdezőt találni legalább annyira nehéz mint jó teszt pilótát.
Tulajdonképpen azt a feladatot kell végrehajtania ilyenkor a kérdezőnek, amit egy kiváló terapeuta is tenni szokott. legalábbis majdnem mert a terapeuta beavatkozik sokszor, és céllal teszi ezt, míg ilyenkor csak a fegyelem felhívás a feladat - de kell a terapeuta jellegű érzékenység amivel a kérdéses területeket észelheti a kérdező ugyanakkor nem szabad befolyásolni a teszt pilótát a felderítés pontossága érdekében. Ez is nagyon nehéz feladat. És persze az elmaradhatatlan neutrális figyelő, rögzítő csapat szintén hatalmas segítség a későbbi, a beszélgetés utáni feldolgozáshoz.
---
Szóval hova tűnnek el azok akik eltűnnek? :-D Nos keditek már érteni hová?
---
"Ugyan minek? Nincs ott más csak homok, kövek meg a mi cuccaink..."
---
A mi cuccaink -gondolta chip, de nem a mi cuccaink vannak ott hanem az én cuccaim és csak egy nagyon megfontolandó üzenet a legfejlettebb csoportok számára: "Ne nyúj hozzá!" Mert hülye vagy hozzá és nem csak neked lesz annyi ha hozzányúsz. Bazmeg. Az ott olyan amit egyikőtök se tud semlegesíteni... Csak én. Az az én kis búcsújátékom, ha itt nem sikerülne boldog és emberi életet élnem itt lent a Földön. Se ultrahang se röntgen se mozgatás, mert akkor huss... maradj távol tőle. Ugyan van másik is de azért ez kemény lenne ha megbolygatnátok...
---
Minden állításomat bizonyítani fogom nektek. Egyiket se csak úgy kitaláltam, gondos és pontos mérések, kutatás, és sok sok óra elemzés áll mögöttük, tapasztalat és végiggondolt, kísérletekkel leellenőrzött - már ahol ez lehetséges volt - tudás. Persze lehetnek még százalékos eltérések és minden állítás bizonyos feltételek között érvényes, de itt földi tekintetben nektek ez nagyon is érvényesség fog válni mindenki számára. Minden attól függ ti hogyan döntötök. Melyik urat szolgáljátok? Mi az életetek célja? Mit tesztek, miért és hogyan?
---
Eszembe jutott még egy pár dolog a yin shou technikával kapcsolatos elemzésenél. Az első kísérletnél nem volt manipulátori beavatkozás ez folyamatos árnyékharcot jelentett, gyakorlatilag ahogy egyébként is szoktam úgy improvizatív módon csak úgy játszottam a bottal. Ez egy folyamatos mozgást jelentett utána felvettünk egy ilyet ahol manipuláltak ahogy csak tudtak a többiek. A shaolin papoknak segítettem feltámasztani egy régen meghalt mesterük tudását, erre kértek. A videót és a segítségemet nagyon hasznosnak találták. A fordított tenyér technikája volt ez. Közben más dolgokat is tanítottam nekik mint pl a manipulációs technikákat is. Cserébe kértem én is tőlük, a hosszú órákon esetleg napokon át tartó küzdelem energiatakarékos verzióját és methodikáját. Ezt segítettek nekem kidolgozni, mert egyedül képtelenség lett volna véghezvinni, meg lehetett volna csinálni évek munkájával. De így többen sokkal hamarabb megvolt. Kidolgoztam a műhelymunka módszertanát is hogyan tudnak maguktól fejlődni és gyorsabban tanulni, hogyan elemezzék a felmerült dolgokat, hogyan osszák meg egymással, és hogyan vonják le a végső következtetéseket - amiket soha nem szabad végsőnek tekinteni, csak megközelítően pontos megállapításoknak.
A maszk ami rajtam vol mikor kidugtam a nyelvem, gyakorlatilag teljesen ki kellett engednem a számból ahhoz hogy annyira kilógjon a maszkból mint ami látszik a videón. Az én állam hátrafelé hajlik szögben oldalprofilból és lent az államnál gyakorlatilag majd két centis volt a maszk hogy a történeti és szemtanúk által összeszedett fizikai kinézetét a mesternek meg tudjam oldani. Ez kellett a ráhangolódáshoz. Ilyen módon vizsgáltunk több történeti személyt is másokkal. Ezt a módszert is tanítottam, hogy a történelmi hazugságokat is lehessen visszamenőleg kivizsgálni és felderíteni bizonyos karakterek valós vagy álságos voltát, valódi szándékait és valódi céljait, az elkövetett tetteket. Sajnos ezt ma kevesen tudják pontosan megoldani, mert a manipuláció is retnetesen sokat fejlődött és nagyon nehéz ezeket a beugatókat kizárni. Gyakorlatilag meg kell őket ölni ahhoz hogy elhallgassanak.
---
Mi volt itt az éjjel? Zajlik az élet vagy a halál? Vagy mindkettő?
---
Szóval nem fogtok levenni a polcról hogy velem rendet rakassatok. Ti magatok fogtok rendet csinálni és ha nem akkor meg megtanultok együtt élni a szarotokkal. Vagy a másik lehetőség odáig fejlődtök hogy a legjobbak közé kerülhessetek - persze az ma már nehéz lesz mivel mindent teliszartatok a hazugságaitokkal és a legjobb mesterek már nem tanítanak. Ehhez elég sokótoknak el kell majd pusztulnia hogy végre elismerjetek és segítségért folyamodjatok megint most már nyíltan és megbecsülve a mestereket. Egyenlőre még mindig a "jók"kal próbálkoztok de be fogjátok látni hogy nem elég a jó, muszály a legjobbakkal dolgozni... Ezt a hullahegy fogja nektek bizonyítani ami szegélyezi a tevékenységeteket és a kuglimennyiség amit bele fogtok ölni szó szerint egy-egy fontos karakteretek fenntartásába. Egy idő után elkezd majd fogyni a vállalkozó kuglik mersze is... egyre szarabbakat fogtok csak találni. kénytelenek lesztek újabbakat előregyártani, de közben sorban buknak majd le és halnak el a legjobb karakter-írók is... Azokból sincs olyan nagyon sok igazán jó... A gyöngébb karakterekkel meg megint roszul jártok iszonyú pénzt fog felemészteni a fenntertásuk és a folyamatos kugli utánpótlás beléjük. Plusz a maszkok előregyártása, elrejtése, kiképzés ha fontos és meg akarjátok tartani őket stb...
---
De nem csak itt ebben a parlamentben ez a helyzet hanem mindenhol, sőt nem csak a parlamentekben... Az öszes stratégiailag fontos rögzített társadalmi pozíció szinte ilyen maszkolt kugli-karakter posztja. Hogy lehessen cserélni ha kell. Fasza mi? Számoljátok ki az mennyi pénz is? De a legtöbb nincs jól kiképezve és egészen könnyen levehető. Bár ma már lehet hogy nincs is olyan gyerek akit ne érintene a maskaradé... Bár azért még azért ott nem tartunk, de itt ebben a városban nekem van egy ilyen érzésem... Persze azért körülöttem mindig pezsgett a környezet... Szarrakás. Komolyan. Alig várom hogy vége legyen vagy így vagy úgy. Mivel a jobb lehetőséget fényévekre látom, gyakorlatilag megvalósíthatatlan azelőtt hogy a bolygón az élet alapvetőfeltételei tönkre ne menjenek és élhetetlenné váljon - szóval a helyzet egyáltalán nem rózsás. De mint látjátok az én tudatomban ott a kijárat lehetősége is... én nem fogok visszafordulni és meg fogom tenni amit meg kell és nézni fogom a haláltusátokat. Szomorú leszek valószínűleg mert nem ezt akartam elérni. De megteszem. Ennek itt véget fogok vetni. Ha kell egymagam. És meg tudom tenni. Be is fogom bizonyítani amikor odaérünk. "De hát te is meghalsz!" Nos tévedsz. Ti fotok megdögleni saját szarotokban. Én nem.
---
Eszembe jutott még pár dolog ahogy így kaoargatom ezt a shaolin dolgot. Az volt, hogy először nem akartak oda se beengedni. Akkor még nem értettem miért, de nem tágítottam tudni akartam mi folyik ott és meg akartam tanulni amit ők tudnak, szükségem volt rá. Ráadásul ők gyerekeket is felvettek szóval nem kellett extra maszkolást használni maradhatott a testalkatom. De csak nem akartak beengedni. Ezért elvegyültem a kolostor körüli földművesek között dolgoztam a rizsföldjeiket és közben gyakoroltam hogy lássanak. Provokáltam őket eleinte nem sok sikerrel. Azután itt ott észrevettem hogy ezek a földművesek nem is olyan egyszerű földművesek mert a mozdulataik iszonyú erőt hordoztak magukban. Elkezdtem őket utánozni, próbáltam rájönni hogyan csinálják például egész nap megállás nélkül a vágást a sarlóval mikor nekem pár óra után fájni kezd a kezem. Sikerült, ráöjttem és ezzel együtt arra is rájöttem hogy ezek nem is földművesek. Amikor erre rádöbbentem és módszeresen figyelni kezdtem őket, már nem is foglalkoztatott a kolostor - szinte. Amikor már látták hogy figyelek és hogy mennyit fejlődtem elkezdtek nyújtógyakorlatokat mutatni de úgy mintha véletlenül botlanék beléjük, miközben ők csinálták itt ott. Akkor már tudtam hogy játszanak velem. Madj lassan összebarátkoztunk és megnyíltak. Kiderült hogy a kolostorba csak az úri osztály gyerekeit engedik be és nem is annyira jók mint ahogy látszik (miután bejutottam kiderült hogy semmit se tudok már tőlük tanulni). Végül is ők szoktak mutatni nekik ezt azt, amit aztán nagynehezen évek alatt megtanulnak megtanítanak nekik titokban s cserébe megélnek ebből. Kapnak valamennyi pénzt és terményt a megélhetésükhöz. De nekem mégis be kellett jutnom hogy tudjam mi van odabent és főleg kik. Ezért elmondtam nekik kint mindent és hatalmas érdeklődéssel találkoztam. Megbeszéltem velük hogy mi a tervem és hogyan akarom végrehajtani. Végül segítettek bejutni is. Megetettem az úri osztály növendékeit, gyakorlatilag azok is már elfajzott szarházik voltak szinte kivétel nélkül mind odabent. Ezért is titkolták el és titkolják a teljes yin shou videót.
---
Ja a bodrogi maga kérte azt hiszem hogy nyissam ki a karakterét... akkor még élt... azután később felszámolta ezt a karaktert.... mi lett vele nem tudom.
---
KGB mama (aki ma cia mama is egyébiránt:-) is megjelent a magyar képernyőn azaz csak néhai árnyéka önmagának... amerikában is csapkodják lefele őket mint a répát... :-D
---
Ezzel kapcsolatban még egy pár szót.
Be kellett vezetniük nekik is a sok manipulátor miatt azt hogy legalább lássák egymást miközben beszélnek hogy az azonosítás könnyebb legyen. Ezért ott a sok duplabeszélő, akik képesek arra hogy valami semleges témáról beszélgetnek - persze azt jó előre megbeszélik hogy mi lesz az és ki mit fog mondani, gondosantervezett propaganda anyagok mennek - miközben a felső szinten meg a taktikájukat beszélik meg a telepata szinten alig hallhatóan.
Itt van amit elkaptam:
"De mit csináljunk nem tudjuk továbbfejleszteni a fegyvereinket?"
Hát azt kell fejleszteni amivel legalább valamit elértetek, azt a mérget amitől hasmenése lett például."
"De megpróbáltuk azt is és nem megy tovább. A legnagyobb dózist adtuk neki ami lehetséges és kibírja. Többet meg nincs értelme adni mert a szervezet kidobja magából."
"Hát akkor azt kell továbbfejleszteni!"
"De nem tudjuk, hogyan? Kivel?"
"Azzal akivel eddig dolgoztatok az nem tudja megoldani?"
"Azt megölték. Akit a helyére raktunk meg közel se tud mindent mint amit emez tudott. Ne mtudja még azt se amit már mi is megértettünk."
"Akkor próbáljátok a többi fegyvert és uszítsatok rá mindenkit valaki majd csak elkapja."
"De ezt is megpróbáltuk. És nekimenni egyik se mer még a legjobbjaink se. Közvetetten meg nem megy sehogyan se. És képzeld tényleg vissza tudják fejteni a megrendelői láncunkat. Még azt is kinyírták akit kamcsatkában kértünk meg hogy adja fel a megrendelést. A plazma fegyverre reagál megköhögteti, de azt se tudjuk tovább fejleszteni, csak odateszi a kezét és kész."
"Akkor mutassatok be egy véráldozatot."
 "Azt is megpróbáltuk, és csak röhög rajta és lebuktatja az embereinket közben. Simán lepörög róla, csak arra tudjuk rávenni hogy vegyen egy fagyit vagy cigizzen."
"Hát ha így állunk és ennyire erősek akkor végig kell gondolni annak a lehetőségét hogy valamilyen szinten rehabilitáljuk. Adjatok neki egy házat mondjuk. Abba majd belerokkan a költségek miatt meg egy nőt mellé aki képes kontrollálni, csinálnak gyerekeket és akkor fogni tudjuk vele."
"De ez se megy ezt is megpróbáltuk már. Észreveszi és lebuknak az ügynökeink. És nem tudott egyik se teherbe se esni tőle."
"Miért nem fogamzóképes?"
"De az. Nem értjük mi se hogyan csinálja. És nem fog megalkudni semmilyen részleges rehabilitációval. Teljes rehabot akar."
"És mit akar csinálni mikről álmodozik, mire vágyik."
"Műhelyt akar meg fabrikálni. Elektromos autót akar megint csinálni. meg házi mégneses áramgenerátort."
"Hát azt nem lehet. Meg kell ölni valahogy pedig."
Kgb mama már nem a régi jobban ért a fasszopáshoz, picsanyaláshoz ma már mint a lényegi dolgok megoldásához...
---
Közben lementem a türrhöz ott megint egy pár megpróbálkozott valami lézeres fegyverrel... Már régen nem éreztem ezt a fajta 'figyelmet'... persze nem mentek messzire onnan se. Még a múltkor zituska is úgy gondolta hogy akkor megpróbálja ő.. de félúton meggondolta mégis... miért is? Nem is értem.
Csilluska meg úgy csinál mintha nem is venne észre rajta a kollekcióm egyik utánzata, pedig milyen jót keféltünk... jó lenne megismételni megint... persze csak titokban mert másképp oda a házasság... Vagy minek nevezitek ezt két ügynök között akik titokban eljárnak kefélni fűvel fával... ja akinek a munka szórakozás is egyben... hahaha ezt mondta Csilluska nekem anno.
...
A tej megint szar. A kislány titokban azt mondja én is akarok szeretkezni... ki nyomja ezt a kiscsajt? Még csak nem is menstruál és már kefélni akar? Akkor ott is van nyomás rendesen vagy már rég benne van nyakig. Valaki izélgeti?
---
Ja apropó mini. Az a szokás hogy valakinek "számlája van" akkor terjed el amikor elterjesztettem a hálózaton belül hogy hogyan lehet mások emlékezetét manipulálni. Mert ezek a hálózati tagok mindig ingyen ittak a kocsmában. A kocsmáros megjegyezte hogy ki mennyit ivot és utána bartellbe megoldották. Ezek takarították el a hullákat, a nyomokat, loptak el dolgokat, törtek be, szereltek fel technikát, csinálták az utcaszínházat és közben ilyen módon: ingyen tankolás, ingyen pia a kocsmában - kapták vissza az árát. Amikor megtanítottam őket hogyan tudják manipulálni másik ember emlékezetét akkor nem csak engem kezdtek ezzel basztatni hanem egymást is. Letörölték a kocsmáros emlékezetéből a tartozásaikat. Ezért vezették be a kocsmárosok hogy ezután füzetbe írták a rendeléseket hogy ki mennyivel tartozik, meg a kamerákat meg később a rejtett kamerákat és mikrofonokat feltelepítették minden kocsmába meg szórakozóhelyre. De ez ment máshol is egyébként. Azóta terjed el az ilyen típusú feljegyzett tartozás. Miután ez kiderült és széles körben mindenki csiripelni kezdte hogy ezt hogyan csinálják akkor elkezdtek a pénzforgalomba menekülni a bartell helyett. Akkor meg láthatóvá vált hogy merre húzódnak a hálózati kapcsolatok és mennyi pénzük van titokban...
Szóval nem könnyű az élet a hazugságiában...
---
Edit néni bocs igen az az editke nem évi aki annyira sokat tett a magyar nemzeti kincs megőrzéséért. Ez egyébként jellemző húzás a circus tagjaitól: valakit kijelölnek az adott népcsoport hagyományainak és értékeinek ápolására, annak terjesztésére és gyakorlására, de közben egy másik feladatot is kapnak amiben az adott népcsoport legjobbjait kell kontroll alá venniük, megfigyelniük és jelenteni mindent róluk, majd ha nagyon nem megy az irányításuk akkor színre lép a kivégzőcsapat. Ezzel a módszerrel egyesítik az állja az élére ha eltaposni nem tudod, és a szigeteld el, oszd meg és uralkodj elveket. Sajnos igen hatékonyan működik ez a módszer főleg ha az ilyen pozitív feladatokat ellátó egyéneket, karaktereket elválasztják a mocskos részétől a feladatnak és csak a megfigyelés, jelentés marad meg nekik. Ezáltal a népcsoport legjobbjait is be tudják csapni, be tudnak épülni, aktívak és mindenről vagy a legtöbb dologról tudnak amit a naiv védekezők meg is esznek legtöbbször. elhiszik hogy az adott nemzetvédő tényleg az ővék és az ő hősük. Sajnos közben pontosan annak a feladatnak a lényegi részei ami folytán a természet törvényeit tisztelő népek legjobbjait kivégzik és a soft vagy hard kill módszereivel ellehetetlenítik, a margóra szorítják, balesetnek, betegségnek, öngyilkosságnak álcázva kivégzik.
Az ilyeneket is el kell takarítani, ha tudatosan elvégzik a feladatukat. Úgy emlékszem az edit néni talán elmondta apunak hogy jelentenie kell róla... ezt majd eldöntik a többiek mi igaz ebből és mit jelentett.
Igen a szabolcsnak kettős feladata volt: tanuljon meg mindent tőlem és utána öljön meg, csak mire megértette mit csinálok és miért és hogyan addigra megértette azt is hogy az Öreg a szarházi nem én.
Egyébként nem értették - a nem emberek;.) hogy mi az a hazugság. Nem tudták elképzelni sem hogyan lehet őket becsapni. Ezek meg idelent idolgozták a módját annak hogyan tudják a gondolatolvasó telepatákat becsapni. Ez volt az a módszer amikor teljesen elfelejtik az egyik karakterüket és belépnek egy másikba, meg kellett nekik tanítanom hogy ezt hogyan csinálják ezek idelent és megtanítani azt is hogyan tudják ezt felismerni. Át kellett dolgozniuk nekik is a teljes stratégiájukat hogyan és mit is tegyenek. megértették végül bár ők is borzadnak ettől a dologtól. Ezért van az hogy vágyom a társaságukra de szomjúhozom őket, mert az egyesek ugyanígy vannak ezzel: nem képesek megérteni se, hogyan lehet ezt megtenni. Az őrület nem megérthető egy értelmesen és józanul gondolkodni képes lény számára.
Az Anbika helyettesítőén pl jól látszik ez a fajta kettősség: szarházi ő is csak ő ezek beépítettje - akik magyarnak hívják magukat, de valójában csak szarházik ők is mindegy minek hívják magukat és milyen csodás nemzeti értékekkel szinesítik a palettájukat - pózol a tv képernyőjén és amikor olyan kerül a közelébe vagy a tudati mezőjébe aki egyes akkor átvált, pont mint Anbika és a trojka, belép abba a tudatállapotba amiben ő is a nagy törvények betartója és gyakorlója. Sugárzik a szeretettől, de legalábbis a jókedvtől és az életerőtől - de ez mind csak design. Egy elrőre jól begyakorolt felület a mélye üres és haszonleső. kavics a folyóban, de még az sem, hiszen a régi rendszer kerékkötője ő azaz inkább a motor kenőanyaga. Le fogom törölni a bájvigyort a kicsike gyönyörű pofikájáról nemsokára - azaz nem én hanem majd azok akiket szolgál. meg fogom mutatni neki kiket is szolgál és hová tart az a szekér... Csak hogy lássa mi a tetteinek a következménye. Nem fog az én felkészítésemmel egy ilyen mocsokhordát szolgálni miközben ő jól él és szórakozik, s a legjobbak még mindig a társadalom margóján nyomorognak elszigetelődve a megérdemelt tisztelet és elismerés nélkül. Nem baj ha továbbadja amit tanítottam neki legalább még jobbak lesznek a helyettesítők és még gyorsabban mehet a trágya egy új planéta benépesítésére. Bebizonyítottam hogy az emberi test igen jó trágya egy növény számára. Még városi környezetben is sokat segít egy fának, kivirágoznak tőle. régen egyébként ezért ültettek gyümölcsfákat a temetőkbe... sírkövek helyett. Összegyűltek alatta ettek a gyümölcsökből és emlékeztek az elholtak dicső vagy kevésbé dicső tetteire.
Valami eszembe jutott még ezzel a konyhás nénivel kapcsolatban is ott a bebritsben valamit ő csinált ott ellenem miközben persze mindig ő volt az aki gondoskodott arról hogy legyen nekem repeta, meg akkor is adott kaját amikor nemvolt kajajegyem... hahaha csupa pozitív... szeretet mi... nem emlékszem mit csinált alig akartam akkor is elhinni. De le lett ellenőrizve később és igaznak bizonyult a dolog. Apu se akarta elhinni, azt gondolta róla is hogy igazi nemzetvédő...
Apropó hun vagy magyar... végül is mindegy hogyan hívnak bennünket, valahogy meg kell nevezni magunkat végül is és nem ez a lényeg hanem az hogy hogyan élünk és mit teszünk miért és hogyan. Ez mutatja meg milyen emberek vagyunk a többi meg csak butítás és az oszd meg és uralkodj taktika alapjait fekteti le.
A valós dolgot érdemes tudni a többiben meg meg lehet egyezni. Ez a nép már egyébként se fedi az eredeti csoportot felhígult, elkurvult. Szóval azok akiket mesterségesen magyarnak neveztek egy zsidó történész elnevezése alapján és akiket mindenhol a vilgon még ma is hunokként tartanak számon (hungary, hongrie stb) ma magyarnak van nevezve és sok ilyen hangoskodó nagy nemzeti csoportot szerveztek már megint a titkos világ urai hogy a nemzeti hovatartozást ők tudják meghatározni. Végül is mi emberek szarunk erre. Őrizzük az emberi és régi értékeket amik a létünket megalalapozzák és hosszú távon biztosítják a többi csak masni, meg dekoráció.
Eszembe jutott a bo gyakorlatról hogy volt nekünk egy hasonló játékunk amit akkoriban elevenítettünk föl és szintén a kardforgatás alapjait gyakorolhatták a gyerekek. Egy fa karika kb 20-25 centis átmérővel középen egy osztó fogantyúval. Erre a karikára volt kötve egy sor madzag lefelé lógott majd a madzagok végei össze voltak kötve egy vastagabb kötéllel. Amikor elkezdted pörgetni a fakarikát a vastagabb kötél kiterült a levegőben. Az ügyesebbek először felfordították függőleges helyzetbe mint a bo pörgetésénél ugyanaz a technika, majd az ügyesebbek fej fölé forgatták és fel is dobták majd újra elkapták. Nagyon jó játék volt. De amikor apuék megmutatták nekem itt a vízaknánál és kipróbáltam akkor azonnal eszembe jutott, hogy mire való... és ki is mondtam hangosan lelkendezve. Persze hogy a szarházik azonnal rászálltak és ez a játék eltűnt mindenhonnan az országból. Egyébként az a csávó aki akkor odahozta a játékot szándékosan csinálta, mert tudta hogy fel fogom ismerni és eszembe fog jutni. Pedig ő gyártota le.
Apu akkor nem akarta elhinni hogy ezt szándékosan csinálta pedig úgy volt.
Sok ilyen nagy nemzeti és igazi nemzeti hősünk van akik tulajdonképpen ugyanolyan szarházi parancsvégrehajtó beépülők mint a fosztogató szarházik. Szinte mind ilyen. És persze mondanom se kell hogy ők jól élnek. Miközben a legjobbjaink pusztulnak. És persze ők azok akik vonogatják a vállukat miközben panaszkodtak nekik a többi naiv régiek. "De hát valaki öli a mieinket." "Ugyan már látod hogy lehet boldogulni nézz meg engem! Én is közétek tartozok oszt mégis jut is marad is. Nem kell annyit inni, meg dolgozni kell keményen." Szól a nagy szarházi maszlag. Miközben titkon kapták állandóan a kis segítségeket innen onnan. Vettek fel hitelt úgy csináltak mintha fizetnék és közben egyáltalán nem fizették vagy visszakapták az egészet bartellben... vagy csak úgy kaptak egy egy házat, földterületet, céget stb...
Mint a waberer. Az is a magyar kasszából kilopott pénzekből lett összedobva ők kértek meg engem hogy dolgozzak ki egy módszert hogyan lehetne elrejteni a privatizációnál olyan kiválóan bevált állami pénzek és cégvagyonok ellopásának módszerét úgy hogy ne legyen annyira látványos és bizonyítható. Kidolgoztam nekik persze azért a trackert beletettem a fejükbe. Szép apránként lopnak és kis cégekbe folyatják el a pénzt majd lassan újraegyesítik a vagyont. meg kell csak nézni: az a cég egy az egyben lopott vagyonból épült fel és terjeszkedik. Miközben azok akik nem szarházi vállalkozók tönkremennek.
Mint apám kemény munkával se tudott egyről a kettőre jutni.
---
Egyébként nem annyira rózsaszín az ő ügye sem mnt ahogy leírtam. Azóta eszembe jutott hogy az Öreg adta a környezetvédelem feladatát neki és ő mondta neki azt is hogy árulja el a homok és a napelem kapcsoltát az oroszoknak, vagy ő adott rá engedélyt. Apura meg automatikusan rámozdult az Öreg rendszere egy korábbi parancs miatt, amit szintén ő adott ki: aki beszél az meghal. Ezt a problémát akrata valahogy áthidaltatni velem eleinte, mert ez olyan önpusztítással járt az öreg rendszerében ahol kiváló tehetségeket vesztett el amiket nem tudott pótolni vagy csak nagyon nehezen. Szóval apu is egyfajta parancsvégrehajtó volt mint a többi. Viszont mindenkinek olyan feladatokat adott az öreg amik illettek a beállítottságukhoz és a belős értékrendszerükhöz. Persze igyekezett mindenkit egy általa megírt karakterbe, vagyis több karakterbe de egy megadott irányba kénysezríteni, manipulálni, terelni, vonzani. Szolgálják őt és az ő akaratát.
Mégis reméltem hogy ezek a karakterek tényleg jók lehetnek. Azért reméltem mert apu írta pl a saját karaktereit szintén és a maszkokat is ő maga készítette és ő csinálta a cornelius pompust is amivel a feketéknek segített sokat, persze ott is kiszorították a hajléktalanség szintjére.
---
Alinda műsora fordított sorrendben van lejátsszva. mostanában kerülnek elő a régebbi felételek. Legalábbis össze vannak keverve. Régen egy sportos kis csaj karakter csinálta - én írtam - majd egyre kövérebbre kellett venni, hogy beleférjenek a többiek is. Keverve vannak a részek. De vesznek fel újakat is.
Még mindig semmi lényegi változás. A daráló meg tovább.
---
Anbika helyettesítő kis kurvája parancsokat ad ki a rendszeren keresztül ... megáll az eszem... A kacsáék próbálkoztak volna valamivel de inukba szállt a bátorságuk... Úgy gondolták nem akarnak majd megölni csak megverni, nyakon vágni ahogy a bácska banda kopasza fogalmazott... visszaintette a kigyúrt kutyáit az írószernél, gondolom nem akarta őket eltékozolni, ínséges idők járank nehéz jó kutyikra szert tenni... és tudja hogy megnyuvasztjuk mindet amelyik babrál a cuccaimmal. Ügyes volt de nem eléggé. Hát így megy ez bizony. imike be lett készítve hogy majd "üzennek" a csilluskával... hahaha nos maradjatok csak a szép család képénél, aszt basszatok külön külön is munkaszerűen az kell a gyereknek ha gí nő fel, mindkét szülő profi hazudozó... végül is az ilyeneknek ez a célja, hogy az anyatejjel szívjamagába a gyerek a hazug lét alapjait... Ja a kacsa mintha kicsit megint másképpen nézett volna ki, minden alkalommal amikor látom valaki más van belehúzva ebbe a szerepbe? Nohát nohát... It ja az autószerelőnél. Ő is az egyik ilyen sátánista pórázon levő szajjánjuk... a tejesnél is a csávó "majd utoléri a sorsa" az is egy sátánista pórázon levő vagy azt csináló szutyok... Bár mit tudom én, ezek úgy váltogatnak ahogy csak akarnak ma... meg nem is érdekelnek nagyjából...
De az anbika helyettesítőjére lesz gondom külön... most már kihúzta a gyufát.. ezt hetente fogjátok cserélni vagy naponta remélem van legalább 1000 maszk neki mert az se lesz elég... kell a trágya a sok növény alá.
---
Ja a mendelejev projekt is egy olyan karakter felderítős projekt volt... nagyon idegesített a dogmatikus elvekhez való ragaszkodása. Hihetetlen elme volt de szabadkőműves és bele akarta erőltetni a szabadkőműves elveit a tudományágba amit kémiának nevezek ma. Akkor azért nem volt olyan éles a határvonal a tudományágak között bár már kezdett kialakulni valami ilyesmi. Az anyag istenítése volt a páholya számára az egyik fő feladat. Holott egyébként nincs semmi bizonyíték semmilyen anyag létezésére. Az elektromikroszkóp is csak egy bizonyos lézeres visszaverődés-minta alapján alkotott képelkotási eljárás eredménye, nem az atomot látja a monitort megfigyelő. Azt hiszem az anyagot valamilyen erőviszonyként tulajdonságok és a környezet viszonyaként írtam le végül. De gyakorlatilag csak elfogadható kiindulópontot jelent az anyagfogalom. Ez még várat magára, mert még ezek szerint nektek nem kell... :-D erről tudni.
Azután meg akartak kérni a mary courier felderítésére is de azt lemondtam. Segítettem benne kiválasztani a csajt, meg elmondtam amit figyelembe kell venni ahhoz hogy jól sikerüljön, de kimaradtam belőle. Végül tanultak is erről miközben csináltu ka mendelejevet. Összeszedtünk mindent az életéről és a korról a helyszínekről, a ruhák, tárgyak, szokások, a szeméyles története levelezése stb. viszont én csak addig a pontig néztem át a történetét amíg elkezdi írni az egyetemi tankönyvet. kicsit korábban bújtam bele és egy korhűen berendezett lakásban laktam a bőrében, korabeli kosztümös segédekkel körbevéve a kor szokásainak megfelelően viselkedve. Cseléd tea stb. Nagyon idegesített a karaktere és többször is fel akartam adni mert igen erős volt csak ellenkezett a saját nézeteimmel. Végül hagytam hogy vigyen sikerült megoldani hogy ne ragadjon el teljesen. Megértettem miért ragaszkodott az anyag szentségéhez. Egy egyszerű tévedés miatt ebbe vallásos áhitattal kapaszkodott a páholytársaival együtt... Csalódott az akkori vallási világnézetek hazug természete miatt, istenképe a tudományos megközelítés és az egyházi baromságok megközelítése miatt kuszává váltak, amolyan középkori jellegű alkimista volt aki rejteni próbálta belső ellentmondásait. Közben sajtgyártókat segített, hogy legyen valami pénze is. Érdekes figura volt. Sokszor elakadtam vele. Miután kimerültem benne és nem volt már kedvem tovább csinálni végigértünk a tankönyvön szinte, megdöbbentő volt az egyezés az általam előzőleg meg nem ismert megmaradt jegyzeteivel és azokkal amit a szerepébe belebújva én magam készítettem jegyzetként. Az a rész nagyon elragadó volt és hihetetlen izgalmas, amikor ezeket variáltam. tényleg jól ismertem ezt a fajta felfedező ihletet amikor a dolgok kezdenek a helyükre kerülni hossza töprengések után. A jegyzeteimet és az ő eredeti jegyzeteit összevetve meg egészen megdöbbentő volt a néhol tökéletes egyezés. Volt lap ami teljesen uganúgy nézett ki. Még a kézírás is egyezett, mondjuk azt azért előtte más levelek alapján ismertem és gyakoroltam is.
Azt mondták a courier nem sikerült annyira jól, de ott is nagyon sok érdekes dolog látott napvilágot.
---
Pontosítok: Mendejelev tulajdonképpen a vallás által és azok képviselői által összetört isten képét váltotta a természetben fellelhető rendezőelvre. Ő ebben hitt és ezen keretrendszer léte elegedhetetlen volt a számára. Valamilyen kapaszkodó mindig kell az emberi tudatnak, legalábbis az olyan ember tudatának aki szeretné megérteni, keresi az őt körülvevő világ törvényszerűségeit, igazságait. A vallás mint intézmény kivette az egyszerűbb és lassúbb gondolkodású emberek kezéből azt a jogot hogy maguk megdolgozzanak ezen törvényszerűségek felfedezéséért. Ő visszavette magának ezt a jogot és elvetette az egyház által kínált rendezőelveket mint következetes gondolkodó. Viszont nem akart az egyház reális az emberek felett gyakorolt hatalmával szembefordulni nyíltan. Ezért színjátékba kezdett velük. Őt pedig - mint sok más tudóst - az egyház kénytelen volt eltűrni hiszen szükségük volt a hatamuk fenntartásához a valós igazságokra és a tudósok által nyújtott felfedezésekre, törvényszerűségekre. Mendejelev volt az egyike azon úttörőknek akik az egyházak által nyújtott hazug és mesterkélt világképet egy sokkal következetesebb és a valóság igazságaihoz ragaszkodó megközelítére váltották. Egyike azoknak akik úttörő módon megbontották az egyházak uralmát a világ dolgainak megmagyarázásában. Hasonló úttörő volt mint kopernikusz vagy galilei, de ő már kikerülte a hatalmaskodók öklét, nem fodult velük szemtől szembe.
A valigot átható rendezőelveket kereste. Ezért ragadott és tudott magával ragadni annyira, mert én magam is ezt teszem ezt tettem egész életemben. Én viszont már szembefordulok az egyházi és világi hatalmaskodók uralmával, teszem mindezt úgy hogy előtte - és közben is - megszerveztem a gyilkos erejük lefegyverzését, módszereiket kikémleltem és továbbfejlesztettem, de a rendelkezésükre álló tudás kevés ahhoz hogy utolérjenek bennünket. Saját hazugságaik erdejében vesztek el. Saját az élethez való hozzáállásuk fosztja meg őket a valóság pontos megismerésétől. Ami a legtöbb esetben nekik szintén nem cél, csak egy szükséges tennivaló a hatalmuk fenntartása érdekében. Ebben is hátrányban vannak az elsőkkel szemben. Nekünk fontos a valós törvények ismerete a valóság és az igazság megismerése - ezért mi nem hiszünk dogmákban és fenntartjuk a lehetőséget arra hogy minden megállapításunk megdőlhet, lehet hibás részleteiben vagy egészben s előkerülhet olyan tény ami nézeteink megváltoztatására sarkallhat. És mi örömmel nézünk eme új felismerések elé, mert mi nem törünk össze, lesznek pszichotikus epizódjaink, nem őrülünk meg, nem leszünk öngyilkosok ha ez megtörténik hiszen minden megállapításról tudjuk: csak megközelítően pontos leírásai a valóságnak bizonyos körülmények között - amely körülmények jelentik az összes eddig felhalmozott tudásunkat is és a Földi környezetet.
Amikor ezt megértettem már el tudtam fogadni a figurát és a gyengeségeit. Mendelejevnek szüksége volt a rendezőelvre, megtalálta mert kereste viszont ragaszkodott az anyag fogalmához és ezt a súlyuk szerint rendezte el. Amikor valami megbolygatta ezt a törvényszerűséget - vagy legalábbis azt hitte hogy megbolygatta valami - akkor kétségbeesetten védte, majd később lehiggadva megpróbálta beleillleszteni az új elemeket. Annyira jó megközelítésű pontossággal fogalmazta meg a periodikus ismétlődés az elemek szinjén, hogy a még fel sem fedezett elemek súlyát is ki tudta számítani és igaza volt. Viszont az újabb elemek amiket nem tudott beilleszteni mint a nemesgázokat az argont, a xenont stb megint megingott benne az elmélete. A karakterének lényege megmutatkozott számomra. Élmény volt belepillantani egy ekkora szellem életébe és tudatának szerkezetébe.
---
Apu egyébként maga ismerte el hogy ő is csak parancsot hajtott végre, utána ment is az Öreghez panaszkodni hogy miért küldte rá az embereket, hisz ő adta neki a parancsot és csak azt csinálta amit mondot neki. Az meg csak nevetett...Nem értem apu hogy nem láta meg az ÖReg kétszínű szarházi viselkedését. A szemétdomb ura. "One ring above them all... One ring to rule them all." A circus azért lett életre híva az öreg szerint hogy az efféle hibákat kijavítsák. Ezek gyakorlatilag a különböző kisebb hálózatokat hangolták volna össze az öregék céljai szerint. A Circus a mosszad, a cia, a kgb és az összes többi kisebb, de nem kevésbé erősebb ilyen titkos szervezet beleértve a szabadkőművesek hálózatait a circus által lettek volna összehangolva és vannak jelenleg is irányítva és manipulálva - bár ez az együtt működtetés igen döccögősre sikerült mivel a legfontosabb megállapításaimat megpróbálták kijátszani a circus irányíthatóságának megtartása érdekében kihagyták a karaktereik kugliainak kiképzéséből a legfontosabb részeket. Ezáltal nem válhattak a legjobb harcosokká és mint ilyenek - ezen a szinten ugye állandó célpontokról beszélünk, az összes alrendszer úgy működi az öreg rendzserében hogy akit meg tudsz ölni a tetején azt öld meg, és vedd át az uralmat - sorra elbukta viszont a pótlásuk a magas követelmények miatt egyáltalán nem olyan egyszerű mint az a rendszer alsó szintjein gondolták a többiek. A minőség itt kiemelkedő jelentőséget kap a képességek hiánya pedig nem pótolható akárkivel. A rendszer alsó szintjein gyakorlatilag szinte bárkit bele lehet húzi egy egy karakter feladatainak ellátásába, mert nem igényelnek különösebb képességeket, de ezeken a szinteken komoly elemzői, pszichológiai, matematikai, harcászati, fizikai, kémiai, tudásra és a gyors felmérés döntéshozatal érdekében egyéb különleges képességekre is szükség van a mellett hogy a közleharc minden ágát és a gyilkolás minden módszerét is ismerniük kell. És persze az irányíthatóságuk miatt az Öregéknek kellett lyukat hagyni a karakterekben és a tudásukban, hogy ha esetleg túlságosan megerősödne egyik másik le tudja őket gyalulni a tábláról. A rendszer alsó rétegei erről mit se tudtak, ők úgy gondolták jó nekünk a jó is nem kell a legjobb, szolgálták a nagyokat és csak csurrant cseppent nekik is az asztalra így is. Jut is marad is. Viszont most kezdik megérteni hogy a minőség is számít mivel a többieknek általam felderített rendszerhibákat kihasználják mind a többi hataloméhes szarházik is mind mi is. Az alsóbb szinteken is elkezdődött ezeknek a lyukaknak a keresése a másik oldalon pedig a komoly képességekkel bíró kuglik fejleszteni kezdék önmagukat hogy életben tudjanak maradni. Ez növelte a hálózat egészében a tudásszintet és a rendszer ismeretének szintjét. Egyre több mocsok és hiányosság látot napvilágot a fejekben. Egyre reálisabb kép kezdett alakulni ennek borzalmas működésmódjáról és szerkezetéről. Egyre nagyobb lett az ellenállás és egyre többször vágták le a levágható kuglikat. A karaktereket viszont az automatizmusok mindig visszateremtik tehát a rendszer valahogy tovább működik. Ennek kizárólag akkor lesz vége, amikor a maskaradé minden trükkje nyilvánosan lelepleződik és a társadalom minden szintje tudni fogja nyíltan milyen mesterkedésekkel lopnak a legfelső körök triliókat az államnak nevezett közös kasszákból, amiknek segítségével milliárdnyi mebert tesznek rabszolgává és fosztogatnak azok akik átlátják mindezt, miközben maguk elbújnak a rabszolgák között maszkokat viselnek és különböző alterekben azaz más néven más külalakkal hedomizálnak és élik kényelmes életüket a korlátlan anyagi lehetőségeik között. Ezeket már ma is vadásszák de ez a vadászat még inkább fokozódni fog, mert a rendszer (aminek a ktőfékjei mi voltunk eddig) elszabadul és ismét egyre brutálisabb és kegyetlenebbé válik, a karakterekben szereplő kuglik egyre gyakrabban fognak meghalni és eltűnni, egyre nagyobb lesz rajtuk a nyomás mert ezeket a folyamtokat átlátni nem képes akárki és nem képesek az eredendő problémát megoldani: feladni a fosztogatás okozta kényelmet és a maskaradé nyújtotta felelősségvállalás nélküli szabadságot. A világ nagyobb része azonaban nem nézi ezt jó szemmel és egyre többen tesznek is ez ellen. Kezdenek beszorluni. Az eddig előnyként élvezett maskaradé kezd folytogatóvá válni, hiszen egyre tudatosabbá kell válniuk a túlélésük érdekében, egyre mélyebben meg kell érteniük az emberi pszichét és működését, elveszítették a nem emberi támogatottságukat és elbukták a hazugsággal kicsikart előnyöket, mindazonáltal az egész rendszer olyan hatalmasra hízta magát hogy ma gyakorlatilag nincs olyan ember a földön aki ne lenne benne valamelyik alrendszerben valamilyen szinten és mértékben. A legtöbb tudattalan felhasznált, de a tudatosan fosztogatók száma irtózatosan nagy.
Ők a pénzhitűek (a pénz mozgat midnent, pénz neszél kutya ugat stb) a materilalisták, a sátánisták, a valások manipulátorai, a társadalmi pozíciók kontrollálói és a közösségek tudatának manipulátorai.
Anbika és a gömi egyik barátnője is "kultúrális" műsort csinál, ami a társadalmi tudat a köz tudatának egyik fő formálója. És mit tesznek? Látszólag ártatlanul bemutatnak dolgokat, embereket, szép és érdekes jelenségeket - amik hogy hogy nem mind egy irányba mutatnak. üzenetük az hogy minden fasza minden jó és ezek a dolgok mind kiválóak, midnen tökéletesen rendben van és az élet szép itt a rendszerben. Ez az alapüzenet erre épülnek rá az elbújtatott kis beültetések, az üzenetek és parancsok kiadása, stb stb... Miközben nyilván műsor előtt faszán kinyalják egymást hogy kielégülten és boldogan szeretettől eltelve kerüljenek a képernyőre... :-D Miközben a fosztogatás folytatódik és a legjobbak elnyomása és gyilkolása szintén.
Sebaj. Már megszoktam közönnyel nézem ezeket időnként felháborítanak pár pillanatra de jórészt ezt is csak mesterségesen próbálják a testembe manipulálni mert már lassan ez is hidegen hagy.
---
Jelzem mindenkinek de különösen coopernek a figyelmébe: az erős érzelmi kötődéseket amiket az izolációban hoztak létre bennünk felhasználják, minden esetben. Akkor is ha a másik oldalon van valós kötödés! Pontosan a valós volta az ami sebezhetővé tesz bennünket ilyen irányban. Az Editke néni dolog ezért nem tiszta. aki parancsvégrehajtó az az is marad amíg le nem bontja az Öregék kondícionálását, azaz ezt tökéletesen belső elhatározás plusz a kínzási módszer amit n fejlesztettem együtt képes megoldani ami lebontja az ego-t a superego-t egészen az alapokig lehatol és szétver minden karakterben felépített triggert és én tudatot és mindent ami ahhoz tartozik. Ezután még mindig lesz valamilyen szintű visszarendeződés, de már közel sem olyan erejű. A belső tulajdonságok megmaradnak ugyanakkor mert azok azért nem olyan könnyen írhatóak felül hiszen a természet törvényeivel egyező irányokba mutató tulajdnoságok nagyon erős támogatást kapnak ma már emberi és más forrásokból is.
Engem is folyamatosan próbálnak a régi "ügynök" kapcsolataimmal, nőkkel mivel én a nőkhöz vonzódom alapból, manipulálni. Tegnap a szomszéd pl megint magára öltötte a gömzsik image-ét. Ez a módszer a mentális megidézés módszere. "Én vagyok a gömzsik, plusz a mozgás vagy a külalak néhány jellemzője felidézésre kerül... igen könnyű belezavarodni, mert az Anbika helyettesítőjének pont ezt tanítottam meg igen magas szinten hogyan leeht megidézni egy másik karaktert miközben egy másik maszk van rajtad. Egy két mozdulat idézet, hangszín idézet, tudattartalom, stílus idézet, közben a látott kép élő manipulációja stb.
Utána valamelyik énekessel is megcsinálták ugyanezt, de elrontották a fogsor alakját. Apró hiba de lebuktak. A gömi azért paranoiás volt mint mindenirányító és soha nem adott ki mindent még a legjobb barátnőjének se. Pont azért hogy ne tudjanak parancsot kiadni a nevében. Ezt minden szarházi irányító így csinálja. A karakterének apró részleteit titokban tartják és soha nem mondják el az egészet.
Ugyanezt tették az összes olyan ügynök karakter figurájával akikkel érzelmi kötődésem kialakult. mindezt azért hogy ezen keresztül manipulálni tudjanak a kívánt irányba. Apróságokban sikerült is nekik, de a lényegi dolgokban nem változtattam. Szóval az összes maszkban és izolációban a fény-hang előtti erős érzelmi kötődést FELHASZNÁLJÁK. Ez biztos. Amíg az érintett másik fél nem megy át az ego lebontáson és nem mond el mindent, addig semmiféle bizalommal nem lehettek feléjük. Addig ők robotok és ha nem is pont ők, de akkor megkérnek mást hogy csinálják meg a piszkos munkát.
"Én nem tudom megtenni, csináld te." Így alakult ki az együttműködés a különböző alrendszerek között. "Te van egy ügynökünk aki kényelmetlenné vált nem vennéd le nekem a tábláról?" "Dehogynem cserébe te meg vedd le tőlem ezt a másikat." És az irányítók utána kiderítik hogy az a rohadt mosszad, vagy az a rohadt cia, vagy már megint a rohadt kgb stb... és fújank egymásra, fenntartják az oszd meg és uralkodj elvét miközben a saját legjobbjaikat kivégeztetik a másikkal. Így működik a nemzetközi szarházik hálózat amit én circus-nek nevezek. Így alakult ki a kezdeti irányítói horda.
---
Közben a kacsa forma csávóról van egy megérzésem hogy a ferit alakító kugli volt benne most éppen... ki tudja..
---
Ja a bőr nem magától szakadt le a falról ahhoz még nem volt eléggé elöregedve. Öreg de annyira még nem.
Amikor apuval végignéztük mi romolhat el ebben a házban és kb mikor és hogyan tudjuk majd megjavítani, akkor a bőrök is sorra kerültek.
"Hát persze fiam, ezek is tönkremennek olyan lesz a bőr mint a papír, hát a pergamen is eltűnt mind elrohad elfoszlik."
"A pergament bőrből készítették apu?"
"Hát persze vékony hártyát csináltak belőle és arra írtak..." majd hirtelen lenézett a földre és látszott hogy leesett neki valami elmosolyodott széles ravasz vigyorral ahogy szokott... "húúúúú fiam, most jövök rá hogy eza bőr mennyire fontos csak igazán! Hu húúúú"
"Na mosolygok én is. El is mondod vagy megtartod magadnak?"
"Hát én írtam ennek a bőrnek a hátára láthatatlan tintával!"
"Na mit írtál?"
"Hát emlékeztetőt, de nem csak azért fontos amit ráírtam, sőt inkább azért fontos amire maga a bőr emlékeztet. Csak ahhoz látnom kell hátulról a hátsó felét!"
"De akkor vissza kell majd ide jönnöd és emlékszel hogy már figyelnek minket és eltüntetnek mindent amiről kiderül hogy emlékeztető."
"Igen basszák meg."
"Akkor csináld úgy hogy ha van és szerintem addigra lesz egy itteni embered akkor biztosítsd a házat amíg ideérsz. Senki nem mehet még csak a közelébe se a házak, de akkor figyelnetek kell a repülő drónokra, meg a föld alatt közlekedőkre is, mert képesek lesznek úgy bejönni a házba."
"Drónok?"
"Jaja lesznek olyan kis repülő gépek meg robotok mint eg kisegér meg még kisebbek is. Ha bejön egy ilyen valami törlőanaggal akkor le tudják törölni a tintát, vagy ilyeneket tudnak csinálni, de lehet hogy te is képes leszel már rá. Mindegy majd biztosítanod kell hogy amint eszedbe jut ez, akkor onnan senki ne tudjon más ide bejönni mint te vagy akiben megbízol meg a mama, anyu és én vagy a szabolcs."
"Jól van és miről fog eszembe jutni ez?"
"Hát nekem biztos eszembe fog jutni az hogy felmértük a házat mi fog tönkremenni, és majd amikor valamit elkezdek javítani akkor erről eszedbe fog jutni ez is, de elmondod miért annyira fontos ez a bőr?"
"Hát legyen elég annyi hogy a kezdetek kezdetén amikor bekerültem a rendszerbe még akkor én magam lőttem ezeket az állatokat. Ezekből készült az első maszkom. És arra emlkeztet hogy miért is kerültem én be."
"S miért? Hogyan? Te nem születésedtől fogva vagy az öreg embere? Kérdezem én"
"Nem engem kicsivel később karolt fel az Öreg de alig voltam öt vagy hat éves. A magyarok kértek meg azaz akkor még élt a hunok megnevezés is titokban."
"És hogyan fogod megcsinálni?"
"Hát, addigra lesz szilikon is, majd lekenem a hátát szilikonnal!"
"De el kell tudnom olvasni a hátán a szöveget."
"Hát úgyis csak akkor fogok hozzányúlni ha esetleg valamiért leesik a falról. Szóval nem fogok én ehhez hozzányúlni sokáig. meg lesz átlátszó szilikon is! Attól még látszik majd a szöveg."
---
Valamelyik kedvesen beugat megint hogy: "De a szex - mármin a homoszexulitás - sokaknak segített felébredni a többi agylúgozásból..." ohhh mekkora tévedés... te jóságos isten.
A helyzet az hogy azok akik a beavatásnál belekóstoltak - és én igen támogattam az ilyesmit eleinte később hagytam hogy a beavatott maga döntse el és nem is kínáltam fe la lehetőséget sem, azok között akadt ilyen sok. De nem azért mert ők hajlandóa k voltak a konvencionális határok átlépésére, mert ti csak erre biztattok mindenkit és ott megáll az egész. Úgymaradnak és buzik lesznek. Én beavattam őket a nemiség misztériumába, ami azt jelenti hogy közelebb kerültek önmaguk nemiségéhez azáltal hogy megismertettem velük a nemiségük lényegét ami sok esetben csak úgy érthető meg ha belelép valaki a másik nem szerepébe is, de ez nem feltétel, sőt később rájöttem hogy pont ebben el van rejtve egy csapda, igazából igen veszélyes csapda a nemi frusztráltság miatt és az az alóli felszabadulás extázisa olyan erővel ragadja el az alanyokat sokszor hogy a lényeget nem is értik meg csak arra emlékeznek később ami a legerősebb élmény volt benne: az extázisra. Ez semelyik nemiséggel kapcsolatos beavatásnak nem célja. A beavatás célja mindig az önmagaddal veló béke elérése a megértés mélyítése önmgagad és a világról alkotot tudás, valós tudás megszerzése. Ha férfinak születtél akkor pöcs van a lábad között, ha nőnek a kkor pina és mindegy hogyan érzel vagy milyen tudatot manipuláltak a fejedbe az évek során, ezen nem tudsz változtatni. Aki ettől eltér az vakvágányon van. A nemi kielégülést keresheted azonos neművel is ezt nem tiltja a természet törvénye, de utódod nem lehet úgy. Egészséges utódod pedig scak úgy lehet, ha hosszú távú kapcsolatban neveled fel harmóniában a saját nemiségeddel megbékélve egy férfi nő kapcsolatban a gyermekedet. Minden más a faj pusztulásához vezet, újabb pszichikailag nyomorék vagy torzult és sérült gondolkodású egyedet hagy a többiekre. Ezt rengeteg tapasztalat erősítette már meg az évek során.
Ti csak biztatjátok őket a nemi határok átlépésére és ott megálltok. Ez a határátlépésről szól. Erre biztatjátok őket és sehova tovább. Feszültségeket szítotok a nemek között. Előkészítitek az elméjüket más egészséges határok és konvenciók felrúgására... A valódi közeledés önmagukhoz elmarad és csak az extázist nyújtjátok nakik nagyon is ravasz és számító módon. Tudatosan. Ezért be fogom nektek bizonyítani mekkorát tévedtek. Ők fognak benneteket apró darabokba tépni, velük fogom szétmarcangoltatni a testeteket. Súlyos árat fogtok fizeti ezért, bár lehet hogy előbb búcsúzunk el ettől a bolygótól most már - mintsem erre sor kerülhetne. De ha valami csoda folytán mégis a csordát rá tudjátok venni hogy változtassanak valami lényegit, (a belsőégésű motorok azonnali kivonása a forgalomból pl igen sürgős ma már, az atomerőművek leszerelése úgyszintén) akkor szembe fogtok nézni majd a természet bosszújával.
Nem tudom megtaláltátok-e de készítettem olyan emberi testet lepárló készüléket ami kinyeri a vizet és a szárazanyagtartalmat a hullákból. Mint a Dűnében... Ezt nem játékból csináltam. Az egyik lehetséges forgatókönyv ami felé robokunk ma ezt vetíti előre. Egymást fogjátok lepárolni ivóvízért. Erről sokótok gondolja hogy mekkora buli lesz... csak éppeg nem lesz akkora buli, amikor te kerülsz sorra. És mit gondoltok kit nem fogtok tudni lepárolni? hahaha... És kit fognak a többiek lepárolni? hahaha Az erős eszik a gyengét megeszik... Azt kapjátok amit megérdemeltek. Ki ki amilyen urat szolgált.
---
Röhögöm a Bogár-Boros duót... a boros mondja mintha tényleg ott lett volna... közben a borgát meg azon röhög hogy mennyire beleéli magát... s mit mond, hogy a globalóma és a zelit köszöni szépen kiválóan érzi magát ott ahol van... hahaha már vagy a harmadik - vagy ki tudja hányról maradtam le - kugli játssza az ő karakterét... No így érzi jól magát az elit odafenn... :-D Boldog tudatlanságban és emlékezetvesztésben folyamatos cserélődés közepette. CSerélgetik is egymást hiszen ügyes bajos dolgaikat is intézik más karakterekben - az elopott pénzeket is el kell valahogy dugniuk és saját zsebükbe belecsorgatniuk ezzel vannak a legjobban elfoglalva, meg hát a sok nyaralás... De el is hulanak szép számban... Azért vannak a helyükre jelentkezők bőven.
Sajnos mégse változik semmi lényeges dolog. Amíg el nem kezdenek emlékezni ők is. De mivel annyira gyorsan elhullanak az emlékezet állapotáig el sem jut egik se, de ha mégse akkor gyorsan kinyírják maguk őket, nehogy beszarjanak és ijedtükben megváltoztassanak valami lényegeset.
De meg lehet nézni hogy mi változott:
akik beleléptek a maskarádéba és hajlandóak voltak tenni valamit mit tettek? Fizetéselemlést csikartak ki maguknak... Tanári kar, tanárok és köztisztviselők, meg a többi szutyok szar. Ennyi. Tetszik látni a rombolási folyamat végtelenségét? És a maskaradéban résztvevők szándékait? a saját zsebük telitömése. Ennyi az eggregált céljuk. Egy rakat szarházi mind. És meg is fognak mind dögleni szépen mert ez oda vezet. Aggregáltan.
---
Hullaszag és hallgatás... lementem arra budzsák felé a határnál, hercegszántón lakott az a csaj aki a cigányok idejében játszotta a szöszit... megmutattam neki hogyan tudja átvern ia babáékat, s becsempésztünk egy libát a doboz alá amikor a menyasszonyszöktetéses jelenet volt. Ez azért poén, mert a babáék szerint - ők finanszírozták a filmet - egy légy se mehetett se ki se be a területről, de a libát nem vette észre egyik se hogyan csempésztük be... Később erre baszott rá a baba... hiába a szarházi az szarházi nincs mit tenni. Persze amivel vissza lehet élni azzal visszaélnek... Az egész banda szarházikból állt kivétel nem akadt ott tán egy kettő... persze hogy a csaj nyírta ki később amikor már emlékezett megint...
"Te Peti kéne egy igazi hulla...." mondja a baba nekem, amikor a jeges jelenetet vettük fel, "miért minek?" "Azért mert a x nem bírja már a jeget magán tartani meg mindig bemozdul, nem hihető hogy meghalt..." "És az miért baj? annál humorosabb a dolog szerintem..." "ááá kéne mégis egy igazi hulla..." húzza a száját "hát lopjatok a hullaházból egyet." "azok nem jók már körülnéztünk, mind merev meg büdös is már..." no itt már kezdtem bepöccenni "akkor nyírjunk ki téged baba rendben?" kérdem majd kis szünet után miután a nemtetsző fejingatást bemutatta "ne aggódj holnapra csinálunk belőled másikat baba, jobb lesz mint a mostani önmagad, nem fog fájni a lábad és ha akarod még arra is emlékezhetsz hogyan nyírtunk ki... emlékezni fogsz a gyerekkorodra, a haverokra stb... mindenre..." a baba továbbra se szólt semmit csak csúnyán nézett vissza rám... "nyírjunk ki akor téged." mondja "na csináljátok..." mondom én de erre csak eloldalogtak mind...
De megpróbáltak kinyírni ott is egy pár embert ezek a férgek csak úgy poénból hogy azért legyen vér... hiába mondtam hogy én nem akarom hogy ez legyen ők igyekeztek...
Az egyik öreget a csátaljai egyik fazonról mintáztuk, olyan kiváló fejeket találtam ehhez arrafelé... kicsit felturbóztuk aranyfogakkal meg lebarnítva és megvolt a cigány vajda... A legjobb jelenet a kukoricás volt - amit a legjobban élveztem mert egy jót skufircoltunk a szöszivel a kukorica aljában... kérdezősködött is rendesen utána "ezekkel? ezek mindegyike szarházi, ha tudná akármelyik elvágná a torkomat álmomban... ezekkel én semmit se akarok csinálni tudni se akarom hogy a világon vannak... örömmel fogom elfelejteni őket..." "engem is?" kérdi félőszintén "téged is már megbocsáss, te is a baba által lettél felkészítve és tudom azt is hogy mi a célja ezzel, be akar építeni az életembe később amikor már mindent le fogok törölni és jegelem magam... hogy a közelemben tudjom maradni általad és kérdezhessen meg manipulálhasson..." A lány csak hallgatott. "De legalább egy jót basztam veled ennyi volt nekem is ebben a projektben és mellesleg megjelöltelek mindannyiótokat..." nevetek. Fut a babához később - hallom ám messziről is... "Tud mindent." a baba nyugodtan "no és, mire végzünk elfelejti az egészet azt se fogja tudni ki vagy te és mit történt itt..."
De a csaj nem jött a közelembe se utána pedig ő is visszanyerte az emlékeit kinyírta a babát azaz kinyíratta, leadta az infót a megfelelő helyre... és messze maradt tőlem... tudta hogy ha ő is emlékezni tudott mindenre akkor én is emlékezni fogok midnenre arra is hogy ő mivel és hogyan vett ebben részt...
Ő már egyike vol tazoknak akiket úgy dugtam meg hogy jól szórakoztam rajta és végig tudtam hogy hazug számító és előre megtervezett a kedvessége és aranyossága és az odaadása is csak egy hazug számító álca...
Végül is jól szórakoztam rajta. Enyhített egy kicsit a magányérzetemen.
---
Budzsák, ahol apu nagy haverja pezsgőt bontott amikor a halálhírét hallotta. Felvettem neki videóra nem akarta elhinni...
---
Végül oda jutottam, hogy elég egyetlen egy dolgot tanítani de azt mindig és mindenhol a legjobb módon: AZ IGAZSÁG UTÁNI SZOMJÚSÁGOT, A SZÜNTELEN KERESÉST A TERMÉSZET VALÓDI TÖRVÉNYSZERŰSÉGEI UTÁN. Ez az ami a gyökere minden valós alapokra épülő tettnek, ami helytelen azt a természet úgyis megbünteti előbb vagy utóbb és méghozzá kegyetlenül. A többit meg - taníthatok én akármit a szarházik úgyis a feje tetejére állítják az egészet és bizonyítják a feketéről hogy az fehér és hogy miért nem igaz... pedig rosszul teszik, de nekik ez nem számít. Robotként hajtják végre a programjukat és nem törődnek a következményekkel. Se közeljövő se távoli jövő nem számít nekik, csak ma itt s most teli legyen a has, legyen kit baszni a többi le van szarva...
---
Hódunánál ugyanúgy ott voltak a katonák elállták az utat mint amikor a horvát szerb háború ment... akkor megálltam és dumáltunk most már nem beszélek velük. A rendőrök is arrafelé, némelyik kétségbeesett tekintettel... de hát ez van. "Nem ő csinálja ezt, hanem a rendszer maga ledarálja azokat akik nem azt csinálták és nem úgy ahogy, amit ő mondott nekik. És ez így igazságos. Meg is érdemli mind." "De ha félreértette valaki?" mondja egy női hang "Félreértés? Nézd meg a K-t az egy debil. Még ő is megértette hogy mi a helyzet és mit akar a gyerek elérni. Addig nyúzott mindenkit amíg meg nem értette hogy mi a jelen és mit akar és hogyan elérni. Itt nincs semmiféle félreértés. Aki eltért az iránytól az pontosan tudta miért tér el és mit remél ettől. Megéremli a sorsát mind!"
Nos hát a számból vetted ki a szót vagy éppeg oda szántad, de egy véleményen vagyunk. Én tényleg mindent megtettem hogy mindenki megértse miről van szó. Addig senki nem léphetett más modulra amíg mindent pontosan meg nem értett és meg nem tanult. Szóval a többi mehet a levesbe válogatás nélkül most már. Nyilván lesznek akik még lelkiismereti kérdést csinálnak ebből, de aki velem volt tréningen és eltért azt gondolkodás nélkül megölhetitek. Ők döntöttek és tudatosan.
"De apu ezek emlékeznek ám mindenre. Nem úgy vannak mint mi hogy egyszer az Öregék törlik le az emlékeiket egyszer meg ők maguk és állandóan küzködnek azon hogy emlékezni tudjanak a legfontosabb dolgokra... ezek pontosan emlékeznek ám mindenre. Azaz csak arra amiről tudnak, mert mi meg úgy dugtuk el előlük a terveinket és a dolgainkat hogy nem emlékezünk rájuk..."
Úgy bizony. Nincs ma már válogatás. Aprítás van mégpedig fokozott tempóban ha akartok még itt élhető bolygót a seggetek alá, mert szarul áll ennek a földi hordának az ügye.
---
A shaolinos bandából próbálkozott az egyik, aki a yin shou-s videónál manipulált és el akarta dugni a fordított kezes techikát - persze azért mert azt árulta pénzért és mocskos sok lét összeszedett belőle. Ezt gondolta most már eltelt elég sok idő hogy megpróbáljon megölni. Annyira magabiztos volt hogy nem is számított a mozdulatra egyáltalán. A teremtő igazságos végül pontosan az a mozdulat ölte meg amit annyira titkolt - előlem aki tanította neki...és aki elől titokban tartota mert ezt árulta pénzért...
---
A többi srác egyébként tudta ismerte ezt a mozdulatsort is - hiszen mi nem vagyunk annyira buták min ezek, de azért volt ami nekik is új volt, a többit meg érdekes módon elfelejteték... és itt meg nekik is van vagy volt tennivalójuk, mert valahogy el tudták feledtetni velük ezeket a mozdulatokat. Pár egyszerű dologról van ám szó amik igen hatákonyak. l a bot hát mögötti előrepörgetése, a nyak körüli pörgetés amivel rejtett szögből lehet ütni és gyorsa egymásutániságban. De a leghalálosabb a szúrás a halált okozó helyekre. És nyilván a botnak is megvannak a korlátai.
Ahogy pörgetem megint - no nem úgy csak kényelmesen - megint előkerül a régi aranyszabály: MINDENNEK MEGVAN A MAGA HATÁRA - ha teszel egy mozdulatot, annak van íve eleje, vége, meghatározza a következő mozdulatot amit tehetsz és nem tehetsz akármit, hasonlít a sakkhoz egy kicsit. Ha már léptél akkor egy más helyzet alakult ki. De mindig lehet mit tenni a mozgásnál. Ha rosszul döntesz ott el lehet engedni a botot, fel lehet dobni, el lehet dobni, de van sok minden amit nem lehet. Ne mtudod pörgetni a végtelenségig, mert a csuklód nem forog körbe a kezeden a végtelenségig... ha beviszed a hónod alá onnan korlátozott módokon tudod újra előhozni. De meg lehet oldani. S közben visz magával az a folyam... kicsit rémísztő is - elég volt már a gyilkolásból... A folyamban lenni jó, de ott minden mozdulat a gyilkolásról szól. A halálos sérülés okozásáról, a gyors mozgásképtelené tevésről. Legalábbis nekem így kellett tenem. Ezért gyakoroltam mindig magamban. És mindenki ezt teszi, aki tiszteli az életet. Nincs valódi küzdelem, mert ott az egyik fél meghal. Csak formagyakorlatok vannak és ha páros akkor is előre jól megbeszélt mozdulatsorok vannak amit mindkét fél tud és nincs eltérés, vagy ha valaki hibázik akkor leállunk vele.
Ez nem játék. Ez a gyilkolás művészete. sok ezer óra gyakorlás van a hátam megett és többezerszer felejtettem el és idéztem fel újra a mozdulatokat. Aki próbálkozni akar az a halál fia, lánya. Ráadásul az én alapállásom még mindig a legjobb. Szóval csak tessék...
---
De nem is jönnek, csak a távoli módszerekkel próbálkoznak, de még azokat is velem fejlesztették. Mint például most próbálnak állandóan a dohányzáson tartani. S ha úgy döntök hogy nem szívom akkor jön a távoli manipuláció a tuc tuc lehalkítva a subliminális üzengetés és a plazmafegyver... az egyikkel a gyomor környékét irritálják - ami olyan mint a szorongás testi érzete, majd az értelmes feladatok hiánya, a frusztráltság a megfosztottság állapota, majd valamivel még pluszba próbálnak is dühíteni hogy teljes legyen a dolog és ezek így együtt azt akiben van hajlanm is visszaviszik az erdőbe...
Apropó Virág! a szokol rádiós... ugye ő kérte anno hogy "ez a patkány sokunkat megkínzott magzatkorunkban tűkkel szurkált és hagyod hogy élje a világát köztiszteletben, akadémiai tagként?" "De virág megígértem mindenkinek hogy amnesztiát kap aki elmond mindent és felhagy a tevékenységével, ezt a szavamat nem másíthatom meg." S azután mégis akart egy módot hogy megölhesse.
Mondtam neki hogy ha vissza tudják terelni a régi útra, akkor a csapat automatikusan le fogja őket darálni...
Megcsinálták... visszatért újra szurkálni kezdett volna, de gyorsan le lett kapcsolva.
Viszont a dolog nem állt itt meg. Virágék és a többi sértett nem elégedett meg ennyivel. A többit is meg akarták és meg akarják ölni. Viszont mi meg visszavontuk az embereinket - azokat akik lesben álltak és visszatartották a vadállatokat. Mint pl a gyerekvonatos börniekleszton... a a hamiltonék azt hiszik ők tartották kötőféken, de ők erre nem képesek. Mi tartottuk kötőféken. Közben ezek meg elkezdték megpróbálni visszacsalni és úgy látom sikerült is nekik. Úgyhogy most magukra rántották a polcot rendesen... mert mi meg nem fogjuk őket elintézni - ahhoz meg az ilyen nagypofájú hamilton félék kevesek hogy elintézzék őket... most visszakapnak mindent megint a nakukba... vége a dorbézolásnak... és ez csak egy ilyen vadállat... Sokan még ma se hiszik el hogy ez mennyire valóságos, de lassan fel fogják majd amikor elér hozzájuk is a valós jajkiáltások és a vérfagyasztó sikolyok hangja... persze biztosan lesz utcaszínházas idióta aki majd rájátszik hogy úgy tűnjön mintha csak játék lenne... aztán legközelebb majd ők mennek a föld alá s visítanak valóságosan a fájdalomtól, míg a barátnőjük, barátjuk visít fent játékból hogy elleplezze a valóságot... hahaha a természet kegyetlen és igazságos...
Bár ez egyáltalán nem vicces... inkább mélységesen szomorú.
---
A legfontosabb dolgot mégis ott hagyták a manipulált én formagyakorlatában amikor a mesterüket próbáltam megidézni. A chi összegyűjtésének mozdulatával kezdődik a legtöbb formagyakorlat így a bo-val végzett (kínai azt mondja bo a hun azt hogy bot :-) is. Volt egylépés a chi összegyűjtésének mozdulata után egyet jobbra - mintha a mester kilépne a sorból vagy átlépne egy másik világba. Meg is kérdezték ezt miért csináltam. Tulajdonképpen amikor benne voltam a karakterben nem értettem. Később értettem csak meg. A mester különös gondot fordított arra, hogy minden mozdulat amit fromagyakorlatként gyakorolt a halál mozdulata és amikor befejezte kilépett ebből a tudatállapotból. Ezt nagyon lényegesnek tartottam és nagyon örültem neki. Fontos dolog a tudat tisztán tartására, ami a legkomolyabb probléma azok körében akik kénytelenek gyilkolni. A mester ennek érdekében vezette be ezt a plusz lépést a formagykorlatának a végére. Kilépett ebből a tudatállapotból. A gyilkolás technikái olyan hosszú ideje vannak ugyanis gyakorolva és fejlesztve az emberi lények által - és olyan mélyre vannak lejuttatva a tudaton kívüli rétegekbe, hogy aki oda belép a gyakorlatok végzése által, tudatossággal és rengeteg fizikai gyakorlattal - az könnyen ottragadhat. Ami végzetes következményekkel jár a számára. A harcos sorsa ugyanis a halál.
Aki pedig harcol azért hogy az élet virágozhasson anak ki kell lépnie ebből a gyilkos tudatállapotból ahhoz hogy életet és teljességet hozhasson a saját és mások életébe.
Eredetileg szerettem volna a shinoizmust terjeszteni, de erre semmilyen esélyt nem lttam és nincs is hogy ez elterjedhessen az európai gondolkodásban. Ezért kellett keresni valami más megoldást és olyan keretrendszereket keresni ami tartalmazza a nem dogmákhoz hanem alapértékekhez való ragaszkodást.
A sors kegye, hogy az AA felépülési programja ami eredetileg alkoholisták - anyaghasználati függők - megoldása a problémájukra tartalmazza szinte az összes alapértéket amit a shintoizmus is. Szintén érdekes "véletlen" hogy a régi rendszer ostoba pusztítói és felelősséget vállalni nem hajlandó irányítói, mind függővé váltak a hatalom és a pénz kényelme és látszólagos szabadsága előnyeitől, ami a legkomolyabb probléma a régi rendszer megváltoztatására, egészen pontosan lehetetlenné teszi azt. Innen már sajnos adta magát a megoldás: a rendszernek egészében el kell érnie azt a mélypontot ahonnan vagy teljesen elpusztul minden képviselőjével együtt - és a környezetével is együtt - vagy felszámolja önmagát végleg és egyetemesen az egész bolygó élővilágával összhangban.
Ezért nem erőltetem a régi emlékeket annyira hamar visszaszerezni... ezért sem.
---
A rádió virág is felvillant egy pillanatra, most kormányzati szerepet vállal, remélem nem olyan minőségű bőrben mint eleddig, mert akkor a következő ágyjelenetnél bukta van... Szomorú ez. És minek nevezzem őket, az olyanokat mint ő, aki egy rothadt rendszer terméke, megkínzottja és sértettje majd mint látszik annak folytatólagosan továbbvivője... különb-e ő akit tűkkel szurkáltak magzat kora óta, mint az aki szurkálta? Jogosan háborog nem vitatom ilyesminek nem lenne szabad megtörténnie se. Mégis tovább viszi a régi rendszer rohadtságát és újabb mocskot szabadít a következő nemzedékre, akkor különb vagy sem? Belesimul és beleillik a régi rendszer fogaskerekei közé. Megkínzott. Ember? A döntései alapján lehet emberré valaki és ő kivlóan beleilleszkedik a vér kultúrájába.
Miss csillámpor is kapott új bőrt magára megint ott díszeleg most már a kirakatban a tv-ben árulja a csillámporos kenceficéit... Nekik megy a szekér. Lebukott amikor a fotót megmutatta nekem, azt ugyanis én készítettem arról a kislányról és azon nem ő szerepelt. Az egyik feláldozni szándékozott kislány személyazonosságát próbálta magára ölteni hogy így a közelembe férkőzve manipulálhasson, de még ehhez is az én segítségemet kérték, hogy olyan profilt építsek nekik amivel majd meg tudnak környékezni... hát csoda hogy lebukott mindjárt...:-D
---
Megjelent itt néhány ilyen hangoskodó megint menek a levesbe csajostól, biciklistől... Madj holnapra lesz belőlük másik... van ilyenből annyi mint a szemét. Fogyóeszköz.
---
Volt egy másik projekt is a zen buddhizmus felderítésére, mert tudnom kellet mit tudnak nyújtai és mit akarnak nyújtani a világnak van-e ott megoldás. Tanultam tőlük is, de rengeteg szarházi volt már akkor is közöttük, akinek jobb is hogy keveset veszélt és többet meditált annál kevesebb szemetet okádott a világba.
A legtöbb intézményesített vallássá tett ügyben ott lakozott már a manipulátorok  ravaszsága és felreterelő húzásai, amikkel a saját céljaiknak megfelelő keretrendszereket ültették a fejekbe: a rendszer megváltoztathatatlanságát és rendjén valóságát, mintha ez lenne a létező legjobb rendszer a világon és fogadjuk csak el ilyennek... Nos ez a legrosszabb a világon és aki elfogadja ezt az mindenképp elpusztul vele együtt, a kérdés csak az van-e megfelelő ellenállás a többiben akik nem fogadják el.