Monday 20 March 2017

a király meztelen...

Szóval lassan tetőzik a végjáték sajna nagyon lassan lassabban mint én szeretném, de hát ilyen ez. Az öreg gall anno amikor először eljátszottuk a halálát még a megbeszélés alatt megkért hogy írjak neki egy új karaktert... No abból nem eszel. "Szó sem lehet róla." mondom neki. "De akkor az egyenlő a halálos ítéletemmel." "Ha megcsináltál mindent úgy ahogyan én tanítottam a kiképzésen akkor nem lesz semmi gondod - leszámítva az ultrahang kellemetlen fegyverét." néztem rá gúnyosan tudva, hogy bizny hazudott és nem csinált mindent úgy ahogy én mondtam neki. És még hozzátettem azt is hogy: "Ahogy a helyzet áll, igen nagy a valószínűsége annak hogy a saját fiad fog eltenni láb alól vagy legalábbis megpróbálja majd." Azután legyintett az öreg gall "Nem probléma végül is eleget éltem és szép életem volt."
Szép mi? Szerette magát körbe venni szeretettel miözben maga távol igyekezett maradni a piszkos munkától és másokat uszított és parancsolt az ilyesmire. Ezért kellett nekik a vadász eleinte. A vadásznak meg kellett az ő intelligenciájuk a pettkóval.
---
A rendőröknek meg a szarházik csináltak egy hasonló rendszert mint amilyen a mienk. Ezért kellett jó előre megbeszélni hogy mit mondunk róla. Mert midnen információ egyben vízfestésre is jó. Most mivel nem tudják hogy pontosan hogyan is néz ki ez a rendszer és mit mutat meg pontosan - ezért amit ők csináltak az nem pontos mása a mienknek. Így mindenki aki szivárogtatott erről a rendszerről beletette a saját kis apró változatait, amivel követni lehetett hogy kinek mondta el és hogyan, hova jutott tovább. :-D
Most buknak le éppen ezek a szarházik.
---
Egy csaj a dohánybolt felé a baránál bemenet megjegyezte hogy "neki mindenki szarházi aki nem osztja a nézeteit." És mennyire igaza van! Így van. Pontosan. Aki nem osztja az én nézeteimet az szarházi. Aki robbanómotoros autóval (légrongáló) jár és semmit sem tesz azért hogy ez eltűnjön a világból az szarházi mert tönkreteszi a levegőt amit belélegzünk. Aki atomerőművet épít és működtet az szintén szarházi mert tönkreteszi a vizet és a levegőt a radioaktív szeméttel. Aki másokat fosztogat miközben tonnaszám áll a pénz a titkos és más neveket futtatott számláin az szintén szarházi. És aki ezeket szolgálja az is szarházi.
A szarházi fogalma egyébként hatalmas tömeget jelent. Beletartoznak mindazok aki irányítják az egész rendszert, azok akik csak szolgálják különböző anyagi és más előnyökért, és rengeteg olyan van aki csak nem törődöm és felületes - úszik az árral - típus akiket nem érdekel a hosszú távú felelősség és a jövő. Itt és most akarnak jól lakni, baszni és szabadon élni. Ezeknek a többsége agynélküli zombi de ma már igen sokan vannak olyanok akik tudják hogy mit csinálnak és mégse érdekli őket a tettei következménye még akkor sem ha a saját gyerekeik fogják megszívni, És hazudnak és altatják a saját gyerekeiket... Számomra ez felfoghatatlan. Őket meg nem érdekli.
---
Egyébként a varga gabi hazudott arról hogy hány panelt tettek tönkre... sokkal kevesebbet mint amennyit mondott. Azután azzal próbálta kimosdatni magát hogy valaki mással megüzente hogy nem volt annyi tönkretéve, de az is hazudott. Tulajdonképpen sokkal sokkal kevesebb panelt és chipet tettek tönkre. De sebaj nem erre az egy dologra alapoztam a lekapcsolást ... :-D
A rendszer le lesz kapcsolva. az áprilisi időpont viszont lehet téves... attól függ ki üzente... valaki egyébként tudja mert figyeltettem őket meg valahol meg is van a rendszerben csak hozzám nem jutott el. De nincs olyan messze. Talán.
Annak idején amikor még csak az első rendszer működött, akkor oda kellett menniük közel a célponthoz a miróval meg a lézerrel meg a többivel, mert ezekkel oda kell menni. Úgy kényszerítettük őket fel a mesterséges telepata rendszerre azzal hogy ezeket megtanítottam sok embernek hogyan kell bemérni gyorsan és pontosan és hogyan kell őket elkapni. Miután sokan meghaltak és sok felszerelésük kerül mások kezébe, utána felmenekültek a telepata rendszerre mert sokkal kényelmesebb volt. A kezelőnek nem kellett odamenni közel a célponthoz. Távolról irányíthatta a folyamatot. Csökent a lebukás veszélye. Most hogy tudják le lesz zárva a telepata rendszer - legalábbis a tetején tudják már az irányítók, a közepe és az alja még nem - már megtették az előkészületeket és folyamatosan állnak át újra a régi módszerekre. Viszont mi nem felejtettünk ám el semmit se csak úgy mint ők sem. Most is be tudjuk mérni őket és meg is nyuvasztjuk amikor elkapjuk a kezelő irányítókat. Még megy a második rendszer de mintha csökkent volna a teljesítménye - de lehet hogy csak el akarják hitetni velem hogy már ki lett kapcsolva hogy bennünket megtaláljanak... hahaha. De valósa ncsökkent a teljesítménye, mert ide kellett jönnie több figyelőjüknek és cuccokat is ide kellett hozniuk. A mányiék felől megint volt támadás... rádióval szerintem... már meg sem érzem lassan.
Szóval jönnek jönnek és támadnak és támadnak. a minőség csökken és az intelligencia is a támadások mögött. Ja a hricsovinyiék csináltak olyan hangszigetelő panelt ami hullámos különböző méretű hullámokkal benne. Eza panel is kiszámítható bár sokkal nehezebben, és sokféle méretű hullámlemezeket használnak három rétegben. Ez még jobb mint a háromszög az ultrahang ellen, és duplán azaz hat rétegben kiválóan működik. Lehet sorozatban is gyártani csak lyukat nem szabad hagyni közöttük. Ha a papír háromszöges megoldáson átmegy valahol az azért van mert lehet hogy a hároszögek csúcsai egymás alá esnek és ott át tud lőni a gép. Ilyenkor elég még egy réteget fölé tenni ott helyben meg mondjuk egy kartondobozt mögé és ez megoldja a dolgot.
---
Valaki bemászott hozzánk méghozzá olyan aki máskor is volt már bent... hozott még egy ilyen szart de otthagyta a tokját és nem zárta be a fölső reteszt. Hozott nekem egy ilyen ultrahagnos szart... De hová tette? Mindegy megtalálom úgyis. Egyszer az egyi srác a házának a betonjából vésett ki egy ilyet. Valaki beledobta a betonba neki amikor éptítkezett. Sok moder építkezésen vannak melósok akik szórják ezeket a betonokba... Kis két és fél centi hosszú 2 -3 milliméter átmérőjű kapszula. VAgy még kisebb. Benne van az áramforrás is és mindegy milyen irányban áll. Szórja mindenfelé.
Remélem megtalálom a dolgot. Sietve távozott, hogy a tokot is otthagyta. Ezek egy műanyag tokban vannak gyárilag és akkor aktiválódnak amikor leveszik róluk a tokot, rá egy kis idő múlva. Felcsatlakoznak a többivel alkotott hálózatba és összehangolódnak. A központi program összehangolja a működésüket. Ugyanúgy ultrahanggal kommuniálnak egymással. Az a jó ebben hogy maga a támadóeszköz nem intelligens, csak akkor működik jól ha a vezérlő program vezérli.
---
Mintha kempli és a nápó hangját hallottam volna a második rendszeren támadás közben... no majd kiderül. A kemplire emlékszem hogy ő kérte hogy had kerüljön fel a második rendszerre és hagy támadjon időnként vissza, mert azért ez kell... Nos ez már akkor átlátszó volt és sokan azt gondolták hogy ez így jó, de pár embernek mondtam hogy ezek akik ide felkerültek hatalmasat fognak szívni a végén. A kemplinek is mondtam hogy vigyázzon mit művel mert ő se tudja megállapítani hogy ki támadja őt és ha kiderül hogy másokat kínoz akiknek semmi közük sincs az ellenük folyó támadshoz akkor a végén őket is le fogjuk darálni. De nem ez volt a célja azzal hogy felkerülhessen. A gyenge betti is fent van a börzsönyi is. Ezek mind szemét.
Egyébként anno amikor az öreg bírd mondta hogy a végén ezektől mind meg kell madj szabadulnom, akkor jeleztem neki hogy ez nem lesz olyan könnyű. Mert egyrészt é naddigra annyit fogok ezekkel dolgozni hogy érzelmileg befolyásolt állapotban leszek és ne mfogom tudni megtenni. Akkor majd ő megoldja. No jó de a te embereid nagy része is bekerül majd ebbe a kiképzési rendszerbe és valamilyen szintig el fogja sajátítani a dolgot sőt némelyiket reményeim szerint fel is törjük majd és akkor a biztosítások nem fognak működni. Ezért nem háromszorosan hanem tízszeresen is túl kell majd biztosítani mindent amit mindenáron meg kell tenni. Ezt egyébként akkor újra kellett gondolnia mind, hogy az addig beállított folyamatok tekintetében is újabb és újabb biztosítékokat kellett felállítania a biztos végrehajtás érdekében.
---
Ez az európa kiadós csávó egyébként egy tipikus példa arra hogy a belső körön kívül levőket - még azokat is akik jók és tényleg azt csinálják amit mondanak csak az elején tévelyegtek, mert azért van közöttük is ilyen kiváló emberré vált - is át tudja verni egyik másik ilyen megátalkodott szarházi. Annyira sokat fejlődtek e tekintetben hogy gyakorlatilag bárkit be tudnak csapni, de nem mindenkit. Levette a maszkot magáról és a kiképzés amit ő csinált is egész jó volt, egészen jól átadta azt amit megértett belőle. De mégis csak arra várt hogy itt a végén ki tudjon nyírni és majd ő és a haverok titokban tovább csinálják amit az elején... "már nem ember még nem állat..." "Mocskos idők... kezdjük újra..." Sajnos igen sok embert be is tudtak csapni ezzel. De nincs egyedül. Sok ilyen van. Akik látszólag magukévá tettek sok midnent amit tanítottam, de a végén ki akarnak nyírni hogy jó-jó de azért ez egy kicsit sok... Hogy nekik az univerzum törvényeit kelljen betartani... azt már nem... és nekem meg mindenképen pusztulnom kell... ehhez ragaszkodnak... mert én jobb vagyok náluk és amíg élek addig folyamatos veszélyt jelentek rájuk nézve... Szarházik.
---
eredeti személyazonossága ismeretlen... majd kiderül a végén... hahaha erőlködnek mindennel ami a kezük ügyébe kerül... hiába a szarházi az szarházi. A mieinket nem látom sajna. Remélem azért miután leáll a rendszer azért páran megmutatják magukat, akkor már nem kell tartani attól hogy rejtett módon nekünk esnek... marad a nyílt támadás meg a gazdasági ellehetetlenítés, de azt is meg foglyuk tudni oldani, mert annak most már marad nyoma... nem lesz telepata rendszer amin keresztül meg tudják majd beszélni kit hogyan fognak ellehetetleníteni. Le kell ülniük valahol és hangos szóval megbeszélni... amit meg szépen fel fogunk venni és megkeressük azokat az erőket akik hajlandók cselekedni rövid és velős tettekkel... hadd fogyjon a szemét.
---
márc21 idefele rájöttem hogy adtam végül is a kepmlinek hozzáférést a fegyverrendszerhez is de külön feltételrendszerrel. A régieknek is volt feltétel hogy toborozniuk kelljen folyamatosan az új és új kezelőket, mert volt egy limit hogy hágy embert támadhatnak egyszerre. Ezt azért csináltam hogy kiterjedjen a rendszer és fel legyen derítve mindenki aki hajlandó ilyen ocsmányságban részt venni. Az Anikónak viszont olyan feltételekkel adta mhozzáférést hogy amint a mieinket támadja a rendszer visszalő és el is veszíti a hozzáférését. Viszont ő meg tudja nézni hogy ki támadott kit és mikor milyen módszerrel. És toborozni is tud a beállítások öröklődnek. Ez egy kísérleti üzem volt azt akartam végül is kipróbálni hogy így működne e a dolog hogy hátha ez is segít megértetni bizonyos dolgokat velük. És igen mind a nagy attila mind a gyenge betti is támadott engem rejtett módon pénzért és anyagi, pozícióbeli előnyökért. Kettejüket nem én tettem fel a második és a harmadik rendszerre azaz ők csak a másodikra kerültek fel.
A belső kör egyáltalán nem használja ezeket a fegyvereket. Ez azért van így mert mi nem vagyunk olyanok. Egész egszerűen nem csinálunk ilyet. Nekem van hozzáférésem mindenhez a rendszeren belül de még én is lemondtam erről. Annak idején amikor kiadtam ezeket a lézeres és más technológiára is alapuló sebességmérőket és azonosítókat majd később a kisebbeket - mondtam is a többieknek hogy a végén már mi sem leszünk képesek felismerni egymást sem. Ezért csak olyan helyen beszélhetünk teljesen őszintén ahol biztosítani tudjuk a többi figyelő lekapcsolását és biztosan tudjuk hogy a másik kicsoda - maszk nélkül. Vannak ilyen találkozóhelyek. Úgy vannak felépítve mint a könyvtáram vagy a bank csak egy funkciójuk van: közösségi teret adnak ahol lehet beszélni meg aludni is.
Azt is mondtam nekik, hogy a végén nekik is szükségük lesz ezekre a kézi cuccokra amivel meg tudják állapítani ki van a közelükben és hogy néz ki milyen maszk van rajta. Ezekből az eszközökből megszórtam az egész világot, minden katonai és fegyveres rendfenntartó, civil titkosszolgálat bizonyos tagjai, és egyéb személyek kaptak belőle meg va nnéhány tartalékba is, mert a kis méretük miatt nem tudtam a törésállíságot biztosítani olyan mértékben mint a sebességmérőknél.
hahaha ezek akik összeszedték apránként hogy hogyan néz ki körülbelül ez a rendszer milyen kezelőfelülettel és milyen eszközökön fut stb... megépítettek valami hasonlót. Itt agayrországon a posta imre emberei hazudnak a legfolyékonyabban a rendőrök közül... vajon miért? hahaha de buknak le szépen sorban. Vannak a politika a katonaság a jogi területeken is igen sokan akik most ezzel az általuk épített kamu rendszerrel próbálnak továbbra is félrevezetni mindenkit. De legalább szépen kirajzolódik a térkép hogy ki kicsoda és hova tartozik hol érnek össze a szálak és hol nem...
Szóva la kempli tudja támadni azokat akik minket támadnak. És az ő toborzottjai is meg tudják ezt tenni. Viszont ha félrelépnek akkor elveszítik a hozzáférésüket. Ezt azért találtam ki mert nem bíztam meg az anikóban, mert már többször is hazudott és olyan feltételeket szabtam neki hogy azt is bünteti a rendszer ha nem cselekszik amikor tudja hogy tenni kell és van még szabad portja ahol támadhat. Ő akart felkerülni most fent van. De ha nem azt csinálja amit kell akkor azonnal le lesz törölve és vissza is lő a rendszer rá. Őt már nem azért tettem fel hogy felderítsem mit csinál és kivel, hanem azért mert volt benne valami jó rész de mégse tartozott az egyesek közé. A belső körbe nem lát bele és nincs hozzáférése ahhoz se hogy bármit kiderítsen rólunk. Támadhatja és támadnia kell azokat akik bennünket támadnak. A toborzottjai is toborozhatnak a beállítások ugyanazok nekik is mint az anikónak.
"Megtámadtak." ka "És jól vagy?" na "Igen." hát azt is megtudja nézni hogy ki küldte és képezte ki a feladatra a támadóját. Véletlenül pont az volt aki a legjobban aggódott érte... de ezt ő is látni fogja. Nos ilyenek vagytok ti kemplikém. Ezek vagytok ti. Ezért nem lesz soha hozzáférésetek a belső kör dolgaihoz és ezért kellettek ilyen szigorú feltételek. Nektek már nem kellett megadnom a teljes hozzáférés leehtőségét és hogy bárkit támadhassatok, mert a lényeg már megvan. Feltérképeztük a teljes rendszert. Pontosan tudjuk kik szervezik és kikkel hajtatják végre a dolgokat. más kérdés a bizonyítás dolga. De az is szépen körvonalazódik. Csak rohadt lassan megy az idő meg fogy.
---
Aszongya valaki hogy a vágó meghalt... annyi baj legyen. Egy irányítóval kevesebb ha így van. Látok a kpernyőn valaki taki úgy néz ki mint ő, de az nem ő szerintem. Madj kiderül. Ha él akkor ez is hazugság volt és csak az idegeimen akarnak táncolni.
Ha a kempli huzamosabb ideig nem toboroz akkor szintén ki lesz zárva a rendszerből. Ezt is azért tettem bele, hogy kiderüljön merre tart. Persze ő arra számított hogy akkor így majd ő is akkora úrnővé válhat mint a többi nagy hal... de gondoskodtam arról hogy csak a szarházikat támadhassa és a toborzottjai is csak őket támadhatják. Ha meg lelépnek a kijelölt útról akkor annyi. Többé nem kerülhetnek fel. Ezt a rendszerrészt leszeparáltam mint a belső körét. Egyébként ilyen módon ki is foszthatják a szarházikat ha akarják. Azt lehet sőt támogatom. Hadd növeljék a feszültséget.
---
Valamelyik rendőr kérdezte, hogy de mit tudnak csinálni? "Menjek oda és öljem meg? Én erre nem vagyok képes." "Hát az lenne a legjobb, de ha nem megy akkor legalább igazoltasd őket." De az számít?" "Hát ne viccelj. Hányszor van olyan helyzet amikor másodperceken múlik az akciónk sikere, hogy odaérünk-e időben adott pontra vagy sem hogy megcsinálunk-e valamit adott időre vagy sem. Ez náluk is sokat számít. Ha egy ilyet leállítasz igazoltatni és időt veszít már az is sokat jelent. Sok ilyen kis késleltetés midnen területen kikezdi a rendszer tagjainak a rendszer felé ápolt bizalmát. Növekszik a feszültség belül meghalnak egyesek, elveszítenek felszerelést, pénzt, pozíciót, embert... tovább erodálódik a jól szervezett gépezet. Sokat számít nagyon."
És ez igaz minden területre. A parlamenti háttérben zajló döntések előkészítésében, hogy egy jól kidolgozott kiskapukkal teli jogi anyag odaérjen időben amikor megszavazzák vagy nem, hogy átmenjen úgy ahogy akarják stb... ott is számít sokat az időzítás bár ez az itteni parlament teli van szarházikkal és igen jól megértik egymást... de akkor is számít. A katonai oldalon meg nem is kell magyaráznom ezt a dolgot.
---
Nos igen. Mit csináltak velünk ezek a szarházik? Hát amikor ezekről a jelenségekről jogi vagy rendőri, nyomozati vagy pszichikai segítségért folyamodtunk akkor diliházba zártak bennünket, lehülyéztek, összeesküvés elméletekről kezdtek beszélni és nevettek rajtunk... Nos tőlük tanultuk ezt a módszert. Most ők vannak szarban... már mennének a jogi és katonai és rendőri és egyéb fórumokra segítségért most visszakapják ugyanazt... ugyan már ! túl sok fantázia filmet néztek szarházik. Agyatokra ment az interaktív blogregéynem olvasása... Vagy mégsem? :-D Nos milyen érzés amikor veletek csinálják azt amit ti csináltok olyan nagy kedvvel másokkal főleg velünk egyesekkkel? Szar mi? Nos lesz ez még szarabb is megígérem!
---
Szóval a kempli vonal megkapta a hozzáférést ahhoz hogy ellenőizni tudja ki támadja őket és bennünket azaz engem és aput mindenképp de a többihez nem tudom hogy van-e rálátásuk aszem nem. De ki van listáva neki hogy kik azok aki kegyértelműen azokat támadják akik az élhető világot szeretnék megvalósítani mindenki számára és az univerzum törvényeit képviselik. Ezeket támadhatják a teljes arzenállal. De azt hiszem pontosan ugyanazt tudják csak beállítani amit ezek megcsináltak másokkal. Szóval tudják ellenőrizni hogy kik támadnak. Meg őt magát is tudja nézni meg a toborzottjait is. Sok toborzottja szinte azonnal kiesett, mert nem gondolta végig mit csinál és miért és hogyan és mi a fő célja... Sajna igen gyatrák az emberek. Azt hiszi bármit megtehetnek következmények nélkül.
---
Várok és várok... közben támadnak folyamatosan a szarházik megállás nélkül. Csinálom a kutyaházat a papír szigeteléssel ultrahang ellen. Rájöttem hogy kell a négy réteg. Azért kell mert a kézzel hajtogatásnak megvan az a hátránya hogy bizonyos helyeken egy vonalba esnek a csúcsok és ott át tud lőni a rendszer. De négy rétegben már biztosan keletkezik annyi interferencia amit nem képes legyőzni a program. Megcsinálhattam volna azt is, de ezt már nem raktam bele, mert akkor tényleg semmivel sem lehetne védekezni ellene. Így ilyen centis másfél centis háromszögekkel négy rétegben mindenhol körben ki lehet küszöbölni teljesen... Feltéve hogy nem kúszik valaki be és dob egy ilyen apró 3 milis 2,5 centis henger alakú támadó eszközt belülre... de akor azt meg lehet találni.
---
Apropó az a srác aki egyszer az egyik tengerparton alásott nekem egy ilyet meglepetésből... megtaláltam kb 30-40 centire leásta a homokba... csodálkoztam is hogy ez honnan lő... azután meglett. "Kinek jut eszébe ide hozni egy ilyet?" "Én voltam!" "De miért?" "Hát neked." "Nekem? Miért? Nem kapok én eleget ebből?" "Hát azért mert ezt otthona véstem ki a házunk beton alapjából. Valaki beledobta amikor betonoztunk. És a többieket végig kérdeztem nem ők dobták bele, csak te lehettél." Elgondolkodtam azután hirtelen felvillant hogy tényleg én voltam. "Áááá igen! DE tudod miért tettem oda!" "Nem, miért?" "Mert ezt mi ketten csináltuk, te meg én fejlesztettük." nagy csend lett. "Benne van az elem és nem kell hozzá semmi más bármilyen iránba tud lőni." "De miért csináltatok ilyet?" kérdi egy csaj "Meg vagytok it huzatva?" "Tényleg miért? kérdi a srác... "Hát azért - mondom - mert te tudod azt is hogyan lehet ezt semlegesíteni távolról!" "De nem emlékszem rá hogyan." "Hát vidd csak haza, kínlódj csak vele és majd rá fogsz jönni magadtól!!! Emlékezni fogsz, több dologra is."
Kis műanyag tokban gyártottuk, két félben el lehetett távolítani a borítót ettől aktiválódott madj bárhova el lehetett helyezni." Egy ilyennek a tokját találtam meg otthon. A felső reteszt nem tudta kívülről becsukni a besurranó - azt csak apu a szabi és én tudjuk hogy hogyan kell. másnak nem modndtuk el még a helyettesítőknek sem. És az aki odahozta egyszer helyettesítő volt másképp a közelbe se jutott volna. Apu egyik helyettesítője is megint idecsáborgott húzzák az idegeimet... Próbálják pontosan.
---
Ja a kemplit most azért expozálom hogy kénytelen legyen toborozni ha nyugodtan akar élni mert innentől ő is a szarházik célpontja lesz és ők nem fognak habozni hogy újabb és újabb támadókat küldjenek rá... egészen addig amíg egy is él közülük támadni fognak. Így most már nincs más választása. VAgy velünk van vagy ellenünk. A toborzottjaival együtt. A fizikai támadásokat is vissza tudja követni hogy ki adta a megbízást ugyanolyan módon.
---
márc22
Szóval a kemplit hamar letiltotta a rendszer, mert hamar kipróbálta hogy tényleg úgy van-e ahogy mondom, mert közben a többi szarházi akiket a régi irányítók hívtak meg a második rendszerre mondta neki hogy ők azt támadnak akit csak akarnak - és persze akit a rendszergazda jogosultsággal rendelkezők megengednek nekik, de ezt nem mondta. Szóval a kempli visszakerült a második rendszerbe a szarházik közé ahová való.
A betti meg abból a pénzből vett magának házat amit azért kapott rejtve persze, mert engem megtámadott.
Nos nincs min csodálkozni ezek a fiatalok mind a nagy öregek parancsára és felkészítésével kerültek a közelembe, mert ők tudták ki vagyok én.
Hmmm érdekes most eljátszottak megint egy jelenetet amikor apu lement pecálni és a mészáros odament hozzá hogy megrendszabályozza. Akkor vertem meg először a mészárost keményen hogy csontját is törtem. Érdekes.
Tegnap is próbálkoztak a tv-ben előkészített érzelmi támadással csak a srác akit felhasználtak már nem él... így egy kicsit erőtlen lett a dolog és inkább vicces mint bántó.
A patkány akinek a háza betonjába tettem az ultrahangos cuccot utána ő kihozta a tengerpartra és mondtam neki hogy tudja semlegesíteni... nos azért mondtam neki ezt mert tudtam hogy ő is irányító. Ez a kis köcsög aki itt játszotta az eszét és egymást támadták ez a gyereke. Apuci és fia. Nos a meglepi az volt neki hogy azt az egy kis elemes cuccot nem tudta semlegesíteni a szokott módon. Nem tudta irányítani mint a többit. Csak jelezni akartam neki hogy nekem magasabb szintű hozzáférésem van a rendszerhez mint neki és egyben emlékeztetőt is gyártottam hogy meglegyen a végére. Ő is pontosan tudja hogy mit csinál. Elosztották egymás között a támadás sorrendjét. A szokott módon mindenki egy kicsit hozzátesz és arra hivatkozik hogy - jajjj ő nem tudta hogy már 20 éve ezzel támadják a célpontot... micsoda ártatlanság... hmmm nos semmi ártatlanság nincs ebben. Pontosan tudják hogy ki mennyit és milyen módon támadott. És pontosan és alaposan összehangolják a tevékenységüket. Ez a csávó már a cia alomból került ki.
A cia-n belül volt egy irány amelyik az emberi hardware-t vagy inkább wetware-t a human biocomputert egy futó programnak tekintette és ezen belül volt egy csoport akik pedig uralni akarták ilyen módon a tömeget a saját kényük és kedvük szerint. Nos őket is sikerült egy kicsit felhúzni, de nem eléggé ahhoz hogy a kényszeres kontroll igényüket feladják. Ők találták ki a láthatatlan börtön intézményét... ez az a program ami kizár mindenkit mindnféle szeretet közösségéből a manipuláció útján és ilyen módon megfoszt az emberi lét legfontosabb elemétől. Ez a csoport nem élhet. Mindnek meg kell halnia. Ez a csávó része ennek és most itt van a közelben. Innen sehová se mehet.
---
Az a tény hogy mi ma már ne mvagyunk képesek megkülönböztetni hogy ki kicsoda nem hátrány. Valaki elkeseredett hogy akkor hogyan fogunk dolgozni és fejlődni? Hát úgy hogy mi összejövünk és leülük maszk nélkül és megbeszéljük mit csinálunk miért és hogyan csináljuk meg és mind egy irányba haladunk. Ez az egyetlen esély arra hogy tovább tudjunk működni. Ha ez nem történik meg a mindenki csak a technikára hagyatkozik meg a telepata rendszerre abból lesz a világégés. A többi nem tud úgy összejönni hogy ne tudnánk egy fület odatapasztani rájuk és ne tudnánk összegyűjteni a bizonyítékokat a szándékaik felől. És az ő szándékaik mindig mocskosak, még akkor is ha becsomagolják valami igen finom partióta vagy világmegmentő csomagolásba. Ezt mi észrevesszük. A másik az hogy nem csak ők fejlődtek arra a szintre hogy bárkit át tudnak verni. Mi is. Sőt a fejek lehullásával egyre többet veszítenek a tiszta látás előnyéből. Ők sem tudják megkülönböztetni egymást és nem veszik észre amikor valakinek a helyére mi teszünk be valakit. Mint pl a hajdú se vette észre hogy az öreg gall "már nem a régi"...
---
Az utcaszínházuk is egyre gyengébb. De jönnek szépen mint a búcsúba. Végül is ez mindenképp egy búcsú. Elbúcsúznak a régi rendszer irányítói. Az hogy mi lesz a vége attól függ hogy van-e erő alul ami kikényszerítse a pozitív változásokat. És olyan erő aki képviseli a valóságot az igazat.
Tegnap eszembe jutott hogy hány ilyen kurvát szedtem ki a legmélyebb mocsokból ahol döglődött mert oda dobták döglődni és utána hány támadott engem nyomogatva a gombokat miközben engem kínzott. Érdekes hogy mi lehet egy ilyen hulladék fejében. Egészen egyszerűen egy épelméjű ember ezt nem tudja felfogni. Nem is lehet. Az akit hasonló módon kínoztak utána maga válik kínzóvá és közben mondja és mondogatja: hogy "ezek már mi vagyunk"... hahaha nevetnék ha nem lenne ez ennyire szomorú. No mindegy én megpróbáltam ezekkel mindent és ma úgy látom nem érdemes semmit se tenni értük. Semmit. kb 1000-ből kettő három maradt meg és értette meg a teljes problémát és hogy hogyan tudjuk ezt megoldani. Szóval az utánam érkezőknek azt tudom tanácsolni hogy aki belülről nem tett magátől valami komolyat hogy ellenálljon ennek a mocsoknak azzal nem érdemes semmit se tenni. Pokolba vele pusztuljon.
Ez az európa kiadós csávó is a cia berkeiből került ki a circusbe. Ugyanolyan rohadt volt mint a többi.
A csapatát meg figyeljük és megnézzük merre mozdulnak persze megvárjuk amíg rájuk kerül valami terhelés... a többi nyilván megpróbálja kifosztani őket a fej nélkül gyengébbek az majd megmutatja hogy ki kicsoda valójában közülük. Amikor a legérzékenyebb területen támadják őket a pénztárcájuknál.
---
Jaja. Alulról! Azoknak kell elmondaniuk hogy miket fejlesztettem akikkel csináltunk dolgokat és akik tudják. Ha nem mondják el azzal aláírják a saját halálos ítéletüket. Mert a valóság az hogy én megteremtettem azt a pusztító potenciált ami felteszi a végére a pontot. Ha tovább hazudoznak akkor ők is megdöglenek. Ha mind hazudik akkor mind megdöglik. Ha nincs erő ami kikényszerítse a dolgot akkor az emberi faj elbukott.
hahaha a két kurva még a kezeim közé fog kerülni. Azért időnént régebben is hatalmas erőfeszítésembe került hogy ne állja bosszút azonnal, de ilyenkor a szokott dolgot csináltam ami most is eszembe jutott. A fő feladat az első. A természet rendezi a többit és a kezem alá adja azokat akik ezt megszolgálták... a bosszú elérkezik. :-D Ez a tapasztalatom. De van még több ilyen alacsony intelligenciájú kis féreg akiket rámuszítottak és ostoba módon ugatnak meg próbálkoznak. Rendkívül idegesítő és vissza fogok térni rájuk ha a jelenleg még mindig trónoló patkányhora úgy dönt hogy inkább élni akar. Megígérem.
---
De voltak egyébként néhányan akiknek tetszett az a rendszer amit kitaláltam a kemplinek - "de ezek mind a barátaim akiket támadni tudok" persze hiszen ők azok akik a belső kört a legjobbakat támadják, erről kapott egy listát mind a betti is oda került először aszongya nekem: "de ha nem támadok senkit akkor kizár akkor kit támadjak?" "miért nincs elég szarházi a listán akit támadhatnál?" "De azok a barátaim akik az életemet megmenteték többször is." no ja - Szóval ezeken a férgeken kívül akad azért egy pár akik megnézték hogy ki kit támadott és leellenőrizték a dolgot és megbíztak a rendszerem pontosságában. Meggyőződtek róla. Van olyan opció is hogy vissza tudod ellenőrizni hogy ekkor és ekkor min gondolkodtál te magad. A rendszer visszaküldi ellenőrzésképpen. Szóval a kempli az elején toborzott erre az irányra is egy jó pár embert. Ők nem lázadtak a szabályok ellen, mert nekik ez tetszett. Ők nem tartoztak abba a csapatba akik engem és az egyeseket akarták megölni, kénysezríteni és kínozni. És úgy lett megépítve ez a kísérleti irány hogy a kempli toborzottjai ugyanazokkal a jogosítványokkal rendelkeznek mint ő, akkor is amikor a kemplit már ledobta a rendszer. Tehát tovább tudtak toborozni. És azok is. Szóval van azért egy pár ezek között akik használják. Látom ennek az eredményeit. Húzzatok bele amíg még megy a rendszer... Adjatok nekik! Nem tudtok olyat támadni aki nem kínoz ezzel a távoli módszerrel a patkányok módszerével senkit se. Csak a szarházikat tudjátok támadni. És azt is le tudjátok ellenőrizni hogy kik támadnak benneteket és a belső kört. Ha a szeretteiteket támadják toborozzátok bele ebbe a rendszerbe és vissza tudnak támadni. Hahaha minndél több embert toboroztok annál hamarabb térdre kényszerül ez a patkányközösség.
Bocsánatot kérek a patkányoktól, mármint az állatfajtól.
---
Szóval itt a végén kell ez a fajta vizualitás hogy a fejeken kívül is látható legyen az információs csomag és vissza tudja mindenki keresni hogy kivel beszélt pl kedden és az tényleg az a személy volt-e akinek hitted. Mert ez nagyon fontos. Itt a végén már olyan fejlett a hazudozó és becsapó gépezet midnen oldalon hogy cska azok tudnak tovább működni hosszabb és közép távon akik hangos szóval megbeszélik a dolgokat egymással. A kütyük mint már kiderült midnenki számára - a telepata rendszerre vannak felkötve és mindenféle eszköz nélkül is működnek fejben - de ez ma már nem megbízható. Miért? Azért mert a második rendszerren keresztül is lehet képi anyagot küldeni - ezt kevesen tudják csak az irányítók - lásd kempli valahogy feljutott valamiért a tetejére  a kurva - és hanganyagot is. Tudják manipulálni a beérkező infókat azaz imitálni az infócsomagot vagy mások hangját a fejedben stb. Ezért kel sokszor ellenőrizni hogy kivel beszéltél fejben és miről... Mit értettél félre és ki nyúlt bele. Ezt is le tudod ellenőrizni ha a közénk tartozol. A szarházik is csináltak valami alternatív ilyen hasonló rendszert ami látszólag fent van a telepata rendszeren, de az lassabb. Ez biztos. Nem tudom hogyan működik pontosan csak ötletem van hogyan oldották meg. Pl van egy pár figyelő aki az expozált mieinket figyeli és erre alapozva felépítettek egy imitátor felrevezető programot. Pl valaki beöltözik apunak imitálja a jelenlétét és eljátssza hogy ő buzi és megkérdi hogy azért akkor is szeretni fogsz? Ez megtörtént pár nappal ezelőtt. Erre kénytelenek olyan helyettesítőt használni aki korábban aput helyettesítette - velem szemben mert azért még ha így egy pár pillanatra el is tudnak bizonytalanítani ezért én rájövök hogy az nem ő. A habrielék is megpróbálkoztak ezzel. Váltottam egy pár szót ezzel a helyettesítővel és onnan már tudtam hogy az nem ő. Ugyanaz a féreg jött megint ide. Meg idehoztak egy másikat is. Nos ilyen módon próbálkoznak.
Aki nem annyira érzékeny azzal könnyebben boldogulnak. Arra mindenképpen törekednek hogy csak elautózzanak melletted azaz semmiképp se töltsenek el veled hosszabb időt mert a legjobbak azért még ha pillanatokra át lehet őket verni azért ha leülünk egymással ott rájövünk hogy kilóg a lóláb.
---
Az a kütyü meg amit csináltam végül is csak egy képernyő egy vizuális megjelenítő eszköz amit meg tudunk hackelni. Egyébként bármilyen képernyőre fel tudunk ugrani ha kell. Ez azért jó mert egyben jelzi azt is hogy ki az aki megbízható és ki az aki nem. Innen kialakultak csoportok akik tudnak egymással beszélgetni. Ebben a nagy hazugságtömegben muszály volt ezt így megoldani. Szóva lezért rendkívül fontos volt hogy a mi megjelenítő felületünk pontos kinézete soha ne derüljön ki és az hogy hogyan néz ki csak alaposan előre megbeszélt és pontos helyen és időben elejtett elszólásokon keresztül szivárogjon ki. Ezt jó előre beállítottuk azzal akivel elindítottam a dolgot. Így az az alternatív rendszer amit ők csináltak és figyelőiken keresztül kapcsoltak a saját telepata rendszerükhöz - amit mellesleg úgy manipulálnak ahogy akarnak és olyan hazugságokat tesznek láthatóvá ami nincs is - ezért sokkal lassabban működik és sok beetetett infót tartalmat amiről a többiek megismerik. Persze azok akik a szarházik rendszerében mozognak a kezdetektől ebből mit se sejtenek ők azt hiszik hogy ők a jók - mi meg a rosszak és minden mocsok okozói. hahaha na ja. A kép viszont a mi oldalunkon egyre tisztább. Akik úgy döntöttek hogy csatlakoznak azok egyre tisztábban látják az összefüggéseket és azt hogy ki kicsoda.
És egyben egymást is, mert aki tényleg csatlakozott az leveszi a maszkot magáról - biztonságos helyen és időben - és elmondja amit a másiknak tudnia kell őszintén és hazugságok nélkül. Ez pótolhatatlan kincs.
---
Egyébként ez a csávó volt az, aki megtanította az intelligens programomat arra hogy ha odateszem a kezem akkor váltson célzási útvonalat. Neki mutattam meg hogy én kézzel is meg tudom találni ezeket a támadóeszközöket. Amikro lekerül a porondról akkor ez a beállítás is törlődik. Emg ő az aki igen finoman tudja állítani a rendszert alig észrevehető szinre le tudja "halkítani". Egy rohadt kis féreg egyébként az összes haverjával együtt. És még én mentem segíteni neki betonozni a házát... Nos azért hogy meglegyen. Megvan. Innen neked komám már nincs sok hátra cska egy pár kilóméter.
---
márc23
Pipás úr is le lett tesztelve, de akkor már készen voltam a lekódolt vezérléssel a tájfunhoz. És azért nem fog senki se ilyen gépet építeni soha többé még egy jó darabig, mert csak én tudom hogyan lett megoldva. Egy dolog ugyanis lenn a hangárban megcsinálni hogy olyan kiegyenlített módon adja le ez erőt a sugárhajtómű - bár azért az se egy kismiska feladat megjegyzem - és megint egy másik dolog hogy ugyanezt megoldd a levegőben terhelés alatt lévő géppel ami ide oda kanyarog és küönböző hatások érik kívülről belülről.
Ezt a pipás ember nem tudja. Jelentett méghozzá a mészárosnak anno hogy én hogyan dolgozok és hogyan haladok a hajtóművel. Ezért nem az ő jelenlétében fejeztem be. Kizártam a további folyamatból. Amit ott megcsináltunk arra már ő maga is rájött és tudták rajta kívül sokan a nehézség a levegőben kezdődik amikor felemeled és midnen beállításod megdől. Én is szívtam vele sokat, de lépésről lépésre megoldottam a dolgokat.
---
A groll zsuzsa volt az egyik aki a kempli vonalon felkerült és megkeresett azzal hogy neki ez jó. A dolog ott bukott el, hogy ha azokat akarja onnan támadni - ugyanazokat a beállításokat automatikusan felhasználja a rendszer amiket ellene használtak - hogy az elsőt még be tudja állítani de utána egyet be kell állítania azok ellen akik a belső kört támadják és utána látja csak a parancs láncban a következőt, hogy kitől jött az utasítás és ki fizetett érte. De "véletlenül bekerült olyan is akinek ez tetszett... :-D De ne rohanjunk előre. Szóval a zsuzsinak elmagyaráztam hogy mind az óvodában mind az iskolában az osztálytársaimat azaz őket úgy válogatták azok a szarházik akik kezdettől a tervem ellen dolgoztak hogy semmi ne sikerüljön belőle és engem meg tudjanak ölni valahogy de legalább maguk alá gyűrni. Szóval mindegyiknek ez volt a feladata aki odakerült és fel is lett készítve erre. Nincs kivétel közöttük egy sem! Mind a munkahelyeim, az egyetem, a fősuli,  középiskola, az összes társaság akiknél megfordultam. Evezős banda, cserkészek. Stb. Mind fel lett készítve és az volt mindenk a feladata hogy rólam felderítsen adatot gyűjtsön és ha lehet ilyen olyan módon manipuláljon, vagy öljön meg.
Mégis akadt egy kett innen onnan, de szerintem ne mezek közül akikhez eljutott valami a fejükbe. A grollal is megbeszéltem hogy addig ne támadjon amíg ki nem jön ez az egész és nem kezdek el erről beszélni és írni hogy ne bukjon le a dolog és megbízzon a szarházik hadserege a rendszerben. Ez kellett ahhoz hogy fel tudjam deríteni. A horgász adta mind a gyenge bettit mind a zsuzsit és a zsuzsinak meghagyta hogy a belső kör ellen támadókat ne támadja. Őt azért engedte be oda hogy hátha kiderül kik vannak a belső körben.
A horgász találta ki azt a stratégiát hogy fizetnek azoknak - és ténylegesen fizetnek álcázva (örökség, lottó, különböző szerencsejátékok, totó apropó mindenkit így fizetnek ki aki nyer a lottón meg a totón, az teljesen az ő kezükben van, tehát aki ott nyer az közéjük tartozó féreg és valakit közülünk támadott és azért kap pénzt) akik bennünket támadnak. Persze a saját hálózatuknak eladják a hazugságaikat hogy mi vagyunk minden probléma okozói és ők a szentek a haza védői és a többi jari jari jara... Nos ez nincs így. A horgász tehát mélységesen mocskos és most lekerül a prondról... helyét átveszi majd valaki mert mi is ismerjük ezt a trükköt és le tudjuk úgy venni hogy közülük senki sem veszi észre mi a helyzet. De mielőt meghal még vár rá is egy olyan kis túra mint a vadászra.. kis kaladtúra. Most már a jó kis doki nélkül. A tanítványai nem tudják azt produkálni amit ő tudott csak sokkal alacsonyabb minőségben... nem mondta el pontosan nekik hogya nfutnak az idegpályák csak körülbelül sok hazugsággal ezért kénytelenek egy nagyobb területet támadni hogy lezsibbasszák a kezed. Erről meg lehet állapítani hogy a doki és beállításai eltűntek... hahaha madj kaptok egy fasza mészáros a helyére aki majd úgy csinálja meg a seggeteket mint ti nekem a fogamat. :-D
Szóval a zsuzsi nem támadja a lánc távolabbi végeit ahonnan elindultak a folyamatok, mert jó kutya vagy mert lapít - ez majd most kiderül, mert most már lehet... Tovább kattingatni... és visszaadni amit ők terveztek meg és csináltak velük.
Ez a rendszerrész nem halt el és ez az oka annak hogy azok akik még élnek azok közül akiknek korlátlan hozzáférést adtam - no jó majdnem korlátlant - a legtetejének kénytelenek voltak lejjeb venni a támadások általános szintjét. Ezt onnan tudom hogy egy két ember miatt ők ezt ne mtennék meg, ahhoz hogy ilyet megtegyenek ahhoz a legtetejét kell hogy hasonló erejű támadások érjék. Ezért is vették le a teljesítményt. De a kutyáik támadnak továbbra is. De sebaj ez a kempli vonal tovább fog terjedni és előbb utóbb le fogja fedni a teljes hálózatukat és elér hozzájuk is... bár lehet hogy addigra le is lesz kapcsolva a második rendszer is.
---
Szóval emlékszem hogy egyszer összejöttünk egy ilyen megbeszélésre valakikkel akik már hajlandóak voltak maszk nélkül őszintén beszélni és egyeztettünk hogy ki mit tudott meg kik irányítják az egészet. Fekerült a falra több ilyen humanoid képe több karakterükkel és szépen gyűltek az infók hogy ki kit mire utasított és milyen stratégiát talált ki és mit hazudott és lopott el stb. kiderült hogy ezek az irányítók (ezeket csak példaképpen említem, mert rajtuk kívül sok más is van de ezek a legnagyobbak legravaszabbak: pl öreg pettkó, öreg gall, mészáros, horgász, kovács, stb ezek többnyire itt élnek sok már nem él de vannak mások is más területeken) egymással gyakorlatilag PARTNERI VISZONYBAN EGYENRANGÚAN DÖNTENEK ÉS FELVÁLTVA TÁMADNAK ÉS JÉTSSZÁK A JÓ ZSARU ROSSZA ZSARU SZEREPÉT KIFELÉ - azaz elosztják a közösen megalkotott stratégia elemeit és kivitelezését, hogy ne legyen feltűnő hogy egy valaki támad állandóan. Az idejük nagy részében játtszák a hazafi a segítő szerepét majd hirtelen váltanak - te is fiam blútúfsz - és támadnak persze ha lehet valami rejtett formában. A tejes asszony is irányító. Szóval ezek mind egy húron pendülnek.
Ez egyértelműen kiderült abból a megbeszélésből. És ez a kilencvenes évek derekán lehetett valahogy. De emlékszem régen is az volt hogy a baba - eszembe jutott egy emlék amikor a baba valakiknek küldeni akart egy szállítmányt és nem volt aki segítsen neki bepakolni itt a zsilipnél. Én pont otthon voltam "pihenni" úgyhogy én voltam az egyetlen aki segített neki. Valami lehetetlen idő állt a rendelkezésre hogy bedobáljuk a cuccot egy teherautóra, vagy kamionra nem emlékszem pontosan. "jól van még maradt is egy percünk." mondja a végén. "De legalább most már biztosan tudom hogy ez te vagy." "De miből tudod?" "Hát mással nem végeztem volna ezzel ennyi idő alatt." Elmosolyodtam. "Na mi van hízik a májad mi?" "Hát jól esik a dícséret nincs sok részem benne amúgy."
A baba is sokat "játszott" a mobiljával. Ezért mert folyamtaosan nézte hogy kikkel találkozott éppen és mit akarnak. Egyszer valami bandával összefutottam vele. Akkor is elkezdett babrálni az erdőben a mobillal. Hallom hogy éppen min gondolkodik. Hagytam és figyeltem. "Ez se az, az se az. De ez a Peti." Rám néz oldalról kérdi hangtalanul "peti ez most hallod?" Bólintok neki. "Hát már teljesen hihetelen hogy mi megy itt alig hiszem el hogy ez te vagy. És nem szólsz egy szót se hagyod hogy kétségek között vergődjek?" Ránézek nevetve a magam hangatlan módján széles mosollyal "Hát én is kíváncsi voltam hogy működik e a dolog és kideríted e hogy én vagyok én..."és ők most ezt hallják?" "Amíg használod a szerkezetet addig biztosan megy a blokkoló és semmit se hallanak és semmi sem kerül ki." "És amikor nem használom akkor mikor megy a blokkoló?" "Arra nem emlékszem de akkor jobb ha úgy veszed hogy nem megy. Gyakorlatilag elfelejtettem hogy ez a technika létezik egyáltalán biztonsági okokból csak most eszembe jutott ahogy ott babráltad. Lehet hogy azért mert bekapcsoltad a blokkolót és így eszembe juthatott."
Akkoriban még új volt a dolog. "és jól működik?" "Áhh peti e nélkül már rég kinyírtuk volna egymást." "Hát ez is a céljuk egyébként a folyamatos bemocskolással és a szarházi helyettesítőkkel."
Apu is használta csak ő ritkábban, mert egyébként nem volt egy computer geek ahogy mondani szokták volt. És feltűnő lett volna ha állandóan babrál egy mobillal. De rendszeresen ellenőrizte ő is a dolgokat. Így tudtuk megetetni apu helyettesítőival is ezt meg azt, pl hogy apu buzi az egyik így tudta - de mindegyikkel megettettünk valami baromságot és valami olyasmit amiről eszközök nélkül felismertük őket hogy ez most éppen melyik. Ezek a helyettesítők rengeteg mocskos dolgot műveltek amit aztán ránk kentek és mindezt tették a többi féreg irányító tervezése és támogatása mellett.
Ezek most elbúcsúznak. Mert pontosan tudták mit csinálnak - legalábbis az utóbbi 10 évben már igen - és anyagi előnyökért tették amit tettek.
Volt egy csaj aki megkért hogy törjek fel egy nagyon erős vámpír karaktert amelyik vért iszik. És mindezt egy film keretein belül. Valamiért belementem, még nem tudom hogy miért nem emlékszem. Három csaj szexjelenet kezdődik és érzem hogy a karakter átveszi a hatalmat az elmém felett. A karakter feltörésnél az a lényeg hogy belebújsz és hagyod bizonyos mértékben hogy vigyen, majd egy idő után visszanyered a hatalmadat és kibomlik előtted a karakter és többnyire én azt is ki tudtam deríteni hogy ki írta. Szóval ráharaptam a csaj csukjaizmára a felső fogsorral az alsó val meg az ajkamba haraptam. Utána eltelt még vagy kb 5 perc és megvolt. Feltörtem. Persze közben felvették hogy mit csinálok és most ezzel is uszítják a hálózatuk egy részét akit tudnak. Az irányítható szemetet. De meglett a z is aki írta és arra is rájöttem hogy azok a csajok is tudták mi történik és az egész azért lett megcsinálva és írva és azért lettem megkérve hogy törjem fel, hogy később itt a végén ezzel is tudjanak támadni engem, hogy lám lám mennyire vérszomjas ez a gyerek. Ez a kurva aki itt van a dhőnyboltban és idehozott már több szarházit aki itt hangoskodtak vagy akartak meg méregettek - ez is tudott erről és benne is volt. Ezek most mind aki még él közülük fizetni fognak.
---
A vágó játszotta az öreg nagymestert a The Grandmaster című szösszenetben. Emlékszem már hogy milyen jó érzése volt vele azt a gyakorlatot csinálni amit a kiképzésen is bevezettem ember ember elleni küzdelem helyett. Nagyon jó gyakorlat kicsit olyan mintha tánc lenne de attól azért komolyabb és iszonyú összpontosítást igényel. Amikor a sütit kellett volna eltörni mint az észek és a dél szimbólumát. A Vágó is igen jól verekedett már előtte is mielőtt találkoztunk de a kiképzés után még jobb lett. No ja a scientológiaia egyház se úgy indult. Eredetileg ők is az isten létét akarták a tudomány eszközeivel kutatni. Ezt viszont a szarházik nem akarták, mert akkor buktak volna minden előnyt amit a tudás elhallgatásával értek el. Ezért jött létre a hubbard féle circus amit célzatosan az új csoport lejáratásával foglalkozott. Ezért az eredeti alapítók lapítani kényszerültek és underground folytatták a föld alatt. A Vágó azt mondta hogy ő egyébként rokonszenvezik azzal amit mondok és ha neki is bebizonyítom azokat az állításokat amiket tettem, akkor ő hajlandó alávetni magát az univerzum teremtő erejének. És azt is mondta hogy sokan vannak akik szintén megteszik ezt utána.
Nem tudom mi lett vele. Biztos hogy még él de nem ő volt a tv-ben legutóbb amikor láttam.
Ja a féreghorda egyébként azzal idokolta azt hogy kell nekik egy saját rendszer mert azt én nem dönthetem el hogy ki a szarházi. Nos nem én döntöm el hanem a gép megmutatja hogy ki milyen döntéseket hozott és kiket kínzott és ítélt halálra, meg ellehetetlenítésre stb. Ezért a második és a harmadi krendszer igen népszerű volt a szarházik körében, mert ott azt támadhattak akit csak akartak. Nem kellett önmagukat és a kifosztó gépezetet támadniuk. Amit én csináltam abban meg csak a szarházikat lehet támadni. hehehe nemsokára ha nem lesz lekapcsolva - és most fognak a varga gabi gál zoli duó hatalmasat szívni ha nem semmisítettek meg elé panelt és chipet és e miatt a második rendszer tovább fog működni - ugyanis nemsokára többen lesznek azok akik a szarházikat támadják mint azok akik ezt a fostengert uralják. Azokat meg szépen levadászgatjuk egyesével akik irányítók. Azért kellett ilyen sokáig várni hogy meglegyen mindenki. Pl meglegyen hogy kik szűrik a gyerekeket kik tervezik a kondícionáláokat, kik írják a stratégiákat, ki krendelkeznek a pénzekről, stb stb... hogy a legaljáig meglegyen midnenki. Nos jó sokan vannak az tény. A legtöbb nemtörődöm szarházi nem érdekli semmi se és szolgálnak bárkit aki megfizeti őket. Ebből van a elgtöbb. És ráadásul ezek nagy része anyuka, apuka törődi ka gyerekével és látszólag semmi különös véres dolgot nem művel - csak épp a rejtett oldalon kínoz és támad főleg azokat akik épp a tiszta levegőt, földet (élelem), vizet, és pszichikai teret szeretnék megvalósítnai az egész világon mindenkinek.
Ezekkel nem kell sokat teketóriázni. És a szolgáikkal se, meg a porontyaikkal se.
---
Röhögnek pedig azt is megetettük velük amikor apu belebújt a mészáros bőrébe. Én még azt is meg tudom csinálni és a legtöbb ilyen férget elő is készítettem a többieknek megcsináltam a belső profiljukat... a többi az alján meg azt hiszi hogy még élnek... hahaha... A kemplit látom most a gömzsik egyik karakterében a tv-ben miközben ott egy mási kcsaj aki a várbírót imitálja. Közben megy a hallhatatlan beszélgetés: "TE a kempli vagy?" "Igen szoktam helyettesíteni az emmát -(így hivatja magát egyébként)" "És tényleg megégette a pöcködet?" "Igen." "hahaha azért van biztos mert te is egy szarházi vagy." "De te ki vagy?" "Én a várbíró vagyok..." nevet felszabadultan. "Te nem vagy a várbíró. Leellenőriztem." "Maradj már ne nevettess csak tudom hogy ki vagyok én..." nevet megint "Ha akarod én megmutatom neked és leveszem rólad a maszkod. "De nincs rajtam maszk." "De van." stb... próbál meggyőzni egy ostoba tahót akit belehúztak egy karakterbe hogy pótolják az elhullottat arról hogy ő nem ő. hahaha hányszor voltam ilyen helyzetben te jó ég.
Az ostobát meggyőzni arról hogy ő nem ő. És az ilyenekről amikor nagy nehezen rávettem hogy levegyem róla a maszkot - általában beépítenek valami védelemet a karakterbe hogy ez ne történhessen meg - szóval ha eljutottam velük idáig sokszor erőszakkal vegyítve, akkor amikor meglátják a saját bőrüket és arcukat akkor jön a pofáraesés és a csodálkozás, hogy húúú meg hűűű baszki ez tényleg nem én vagyok.. te jó isten... meg jajj meg hú, de engem nagyon megkínoztak hogy ezt eljáttszam nekik meg ilyenek.
Ostoba tahók. Nekem már nem lenne ezekhez semmi türelmem se. Szar még mindig ezeket hallgatni körülöttem fárasztó. Meg a sok beugató. De jó lesz amikor ez a szemét megszűnik mert le lesznek kapcsolva a telepata rendszerről. CSend lesz. Nem kell a sok féreg szarházi hülyeségeit hallgatnom többé. :-D Feltéve hogy eljutunk odáig. Mert egyenlőre nem látom hogy e felé haladnánk.
Azokból meg ki lesz taposva a szar is akik úgy tettek szet anyagi előnyre hogy engem megtámadtak. Ezt mind kamatostól ki fogom belőlük préselni. és még vannak ilyen méregetős gyáva szardarabok is igen nagy számban.
Ja a baba is akkor amikor pakoltunk el volt keseredve nagyon. "Péter ebben a városban midnenki szarházi. Még apádban is néha kételkedem amiket csinál." "Nem mindenki az. Itt vagyok például én. Rám lehet számítani. Meg van még egy pár akik segítenek és valószínűleg nem azért mert sok pénzt várnak ebből." "De miért jöttél ide lakni? Itt van a legtöbb féreg egy helyen." "Úgy ahogy mondod. Pontosan ezért jöttem ide. Ha itt le tudjuk győzni őket akkor akárhol a világon menni fog." "És miért ide gyűltek miért nem például pestre?" "Hát nézd meg a térképet. Goj egy körzőt és nyisd ki 500 kilóméterenként húzva egy kört. Meglátod hogy innen európa és ázsia legjelentősebb részeit egyenlően el tduják érni. Földrajzilag központi hely. És pestre meg azért ne mszeretnek menni mert ott rossz a levegő. Ezt ők nagyon is jól tudják."
---
Apropó tényleg a taknos kísérletem amikor bemutattam hogy mit csinál a radioaktivitás a vízzel szintén agyon va nhallgatva minden fórumon. Volt ott egy csávó aki hitetlenkedett. Azt mondja valami trüköt csináltam. Mondom neki hogy nézd át az egészet. Akkor se hitte el. Akkor csináld meg magad. ugyanez lesz az eredmény. A víz egy része eltűnik.
Persze hogy nem hitte el. Pontosan tudta hogy ez van. Az volt a dolga hogy hazudjon és hitetlenkedjen. Az ilyeneket is le kell túrni a francba a föld felszínéről is.
---
Szóval eszembe jutott egy gyűlés valamikor anno amit azért hívtam össze hogy ellenőrizzem a telepata fegyverrendsz erre kötött elemző programot. Szépen kijött hogy kik irányítanak partnerségben felváltva támadva bennünket hogy ne legyen feltűnő miközben a többi a nagy barátot alakította és "segített" nekünk... persze nem segítettek csak kémkedtek utánunk. Vagy úgy segítettek hogy egyik kezükkel adtak valamit a másikkal elvették. De ott kiderült hogy működik az elemző program és igen pontos.
Eszembe jutott hogy a belső körrel az elején is volt egy hasonló megbeszélés ahol erről az ultrahangos rendszerről is szó esett. Meg hogy hozzak létre valami alrendszert ahonnan azért lehet majd visszatámadni, mert hogy van az hogy ők 10-15 éven keresztül támadnak és kínoznak bennünket és a végén majd kiderül hogy mielőtt lekapcsoljuk a második rendszert pár hónapunk lesz csak visszaütni nekik? És hogy ez miért nincs rendben több szempontból, mert egyébként sokan még akkor is támadni fognak akik a "korlátlan" oldalon kerültek toborzásra. És hogy csináljam meg hogy a papíros megoldás nekik ne működjön. Nos beláttam hogy igazuk van. És nem csak a bosszú miatt hanem praktikusan is a célunk szempontjából. Szóval az a rendszerrész úgy lett programozva hogy ők - a szarházik akik össze vissza hazudoznak ma is akkor is rólunk és minket állítanak be szarházinak és támadnak és pusztítanak - ne tudjanak védekezni semmivel se.
Jól van megcsináltam. Tehát amikor le lesznek lőve a második rendszerről ezen "korlátlan" szarházik akkor a többi még tovább tud majd támadni rájuk de csak rájuk. Ezen kívül lehet hogy ők építettek valamit ami független a telepata rendszertől, de szerintem az soha nem lesz akkora teljesítményű. De majd kiderül amikor le lesznek vágva erről.
Az a helyzet hogy nagyon sokan gondokodtak úgy hogy a jelenlegi keretrendszer maradjon meg - országhatárok, foglalkozás határok, vagyoni határok stb... - és majd ők csak beletanulnak a maskarabálba és élnek mint kiskirályok. Ennek több oka is volt. Az egyik hogy nagyon nehéz megértetni az emberekkel hogy ez hogyan működik. Tapasztalat nélkül ugyanis igen nehéz megérteni hogy miylen az amior belehúznak egy karakterbe és az átveszi az elméd felett az irányítást. Ennek a megértése és megértetése igen nehéz. Az emlékezetvesztéssel ugyanez a helyzet. Szóval sokan döntöttek úgy hogy inkább nem kínlódnak a sok tagadásra kondícionált birkával és csak biztosítják maguknak a jólétet és nem dolgoznak tovább azon hogy mindenki megértse a korunk egyik legkomolyabb problémáját amin az egész emberi faj és a bolygó sorsa függ - mármint azon hogy ez meg lesz e oldva vagy sem. Szóval ilyenekből sokan vettek részt a fejlődési folyamatban. De ezek közül is sokan válnak botlókővé és a további fejlődésben akadállyá. Sajnos. Ők átkerülnek a másik oldalra. Ellenségekké válnak.
---
Ezen a találkozón ahol vizsgáztattam a programot és a többieket is egy kicsit, előkerült az a tény hogy mind a második mind a harmadik rendszeren lehet videójelet továbbítani. "De ez nagyon jó." MEg felmerült a kérdés hogy hogyan működi ez hogy bármilyen képernyőre rá tudom tenni a rendszer képi és szöveges anyagát. hogy azt hogyan csinálom? Hát rákerül a látóidegre a kép. Ennyi. hahaha :-D Ezért nem átják semmilyen eszközzel és nem tudják felvenni semmilyen kamerával. Még analóggal sem. Ezt a lehetőséget viszont nem adhattam a kezükbe. Ők csak rem alvási szakaszban tudnak videójelet továbbítani a rendszeren keresztül. Nekünk is alaposan meg kellett fontolnom hogy hogyan oldom meg ezt a helyzetet, mert gyakorlatilag nagyon zavaró ha a látott valóság tetejére rávetítek még egy képet a telepata rendszeren keresztül a látóidegre. Ez rendkívül veszélyes is és ha a kezükbe került volna akkor nagyon sokan meghaltak volna. Kevesen vannak olyanok akik képesek ugyanis az apró különbségeket észrevenni és differenciálni a valós képi jelek és a telepata rendszeren keresztül érkező jelek között. Ezért oldottam meg úgy hogy valamilyen képernyővel rendelkező dologra vetítem rá az anyagot. Ez alkalmat adott arra is hogy elrejtsem ezt a tudást hogy ne ösztönözzem a szarháziat ennek a területnek a kutatására. Így is próbálkoztak vele, de nem sikerült nekik megoldani olyan módon mint nekem. Szóval pl apu és én is meg tudjuk oldani hogy akár nappal is képernyő nélkül használjuk a rendszer képi anyagát. Apunak volt sokszor egy olyan tekintete amikor épp olvasott vagy felvételt nézett vagy képet csak úgy maga elé meredve. Olyankor ellenőrizte a dolgokat. A belső kör tudott erről hogy hogyan oldottam meg. A többiek akikben nem bízhattunk meg, mert ide oda ténferegtek vagy mert tudatosan szarházivá lettek ők nem tudhattak erről. A képi megjelenítés meg azért kellett mert az audió hangátvitel felkerült a második és a harmadik rendszerre is és hogy tudják mikor manipulálnak ezen keresztül és meg tudják nézni azt is hogy ki csinálja.
Volt nagy derültség ezen hogy hogyan működik. Volt egy belső nélküli tablet a meeting helységben is hozzákötve egy nyomtatóval. Azt is szétszedte valaki hogy megnézze mi van benne. Igen ezeket a helysiégeket mások is használták és bejutottak szarházik is. próbálták kinyomozni hogyan csinálom hogy egy fejben látott képről nyomtatok fotót. :-D hahaha hát ha bekövetkezik az amit szeretnék hogy megtörténjen akkor egyszer el fogom mondani, de addig sokmindennek meg kell változnia. Mindennek meg kell változnia.
---
Szóval a haveroknak lehet úgy bankszámlát nyitni hogy ott sincs a delikvens... ez is ki kell hogy derüljön. Ezért mondtam hogy a nevemre megnyitott azonnal hozzáférhető számlára kérem a pénzt. Mert ők ezt egymás között megoldják. És a bankok meg asszisztálnak ehhez. Szóval vagy így, vagy mentek a picsába mind.
---
Megy a szekér mi? Ja ő is milliárdos? Nem is tudtam. Szép.
---
Ja a vágó is a kiképzés közepéig csak úgy ímmel ámmal csinálta a dolgokat meg nem csinálta meg... azután a közepe felé amikor kezdenek nőni a fizikai terheléssel kapcsolatos feladatok és a pszichikai nyomás és nehézség is emelkedik ott kezdett eltűnni belőle a nagy magabiztosság ami addig megvolt benne. Nem mondott semmit se, de látszott rajta hogy lenézi a dolgot és nem teszi oda magát teljesen. De azután egyszer csak odajött hozzám és mondta hogy: "Elrontottam. Nem vettem komolyan azokat a gyakorlatokat az elején és most valószínűleg ezért nem tudom tartani a lépést a feladatokkal." Hát így volt. De ő legalább belátta és magától rájött hogy az a hiba hogy nem vette komolyan az első feladatsorokat. Merthogy én vagyok a legjobb kiképző a földön és ez a kiképzési program a legjobb a földön. Nincs ettől jobb. Sokat dolgoztam rajta és nagyon alapos munkát végeztem vele.  Az elején a pszichikai alapozás megy. A feladatok nem nehezek, csak az alapokat tesszük le a későbbi teljesítmények és az alapállás kialakításával. Aki itt sumákol az nem tudja végigcsinálni az egészet. Őt nem is engedtem volna el ha nem ér el egy bizonyos szintet. Ahhoz túlságosan is intelligens hogy őt engedhettem volna szabadjára. Persze visszafordulni lehet később is. Sajnos. De az az alapállás elvesztésével jár.
---
Szóval sokan hiszik azt hogy majd visszamegyek és megoldok nekik mindent. Nos nem.
---
A Gözsik csinálta azt a vámpíros sátánista karaktert. Tényleg így volt. Akkor vágta el magát nálam örökre. Nem akartam elhinni hogy ő volt pedig ő volt. Piszok erős volt az a karakter és beletellett egy pár percbe amíg feltörtem. De szerintem sejtette hogy fel fogom törni abban nem is az volt neki a lényeg hogy esetleg majd nem tudom megcsinálni, hanem arra számított hogy itt a végén fel tudja majd használni ellenem a felvett képanyagot. Egy rohadt szarházi - volt.
---
Ja van egy vezérgép is. Apu használja. Az a leggyorsabb mind között és van benne néhány extra is. De van ezeken kívül még ettől is gyorsabb légi közlekedési eszközünk is, csak azt ritkán használjuk lehetőleg soha. hogy ne kerüljön annyira reflektorfénybe. De most már ez is kiderülhet... :-D Szóval most egyre többen fognak visszalőni ezzel a rejtett kínzó fegyverrendszerrel. Szépen mindegyik szarházi megkapja ami jár neki. Pontosan azokkal a beállításokkal fogják visszakapni a támadásokat és olyan hosszan mint ahogyan ők azt elrendelték mások ellen. Akik sokunkat kínoztak meg vele azok lehet hogy életük végéig szívni fognak vele. Én le tudom állítnai a fegyverrendszert, de ahhoz emlékeznem kellene arra hogyan tudok fellépni. Erre pedig adig biztosan nem fogok emlékezni amíg a szükséges változások be nem következnek. De lesz még szerintem más meglepi is ezen kívül a szarházik számára.
---
Most még tudnak másokat is toborozni hogy bennünket támadjanak és gyorsan még feltesznek mindnekit aki segített ténylegesen nekem és a célom megvalósításában. Próbálnak össze is ugrasztani bennünket minden lehetséges eszközzel ami még a kezükben van. A papír háromszöges dolog működik csak körbe mindenhol meg kell csinálni és lehet négy réteg kell, mert a kézze lhajtogatásnál nem lesz pontosan 1 centis az oldalfal sehogy se és lehet hogy egymás fölé esnek a gerincek ott meg átmegy kettőn. Két réteget ki tud számolni a programjuk négyet már nem.
De most már látom a szarházik is köhögnek meg csiklandozza nekik is folyamatosan a pinájukat meg a pöcsüket a fegyverrendszer... hahaha most megtanulják mit is műveltek velünk - és még folytatják is. Nos mindent visszakaptok.
---
És igen én át tudom küldeni egyikőtök által látott képet és rendszer elemzést a többiek látóidegére is hogy együtt lássuk mind pl a falra kivetítve. Viszont mindig kell valami sima felület amire ki tudjuk vetíteni, mert úgy jobb, de ez se muszály. Apu tudja úgy is kezelni e nélkül, de ez könnyebség. Ha meghagytam volna ezt a dolgot sokan belehaltak volna sokkal többen mint kellett volna, mert azért ez nem egy olyan egyszerű mutatvány.  hahaha ezek égre földre keresték a chipeket meg az átviteli frekvenciákat... hahaha ennyi. De csak folytassátok nyugodtan amit eddig... Nem megy nekik amint leírtam ezeket a sorokat bepróbálkoztak... hahaha erőlködnek de csak beszarni fognak. nos én ezt meg tudom nekik csinálni pl repülés közben vagy autóvezetés közben is... majd megmutatom. annak aki próbálkozott... :-D Majd akkor megérted mi a különbség joe bácsi és én közöttem. :-D
---
Szóval a vágó is fent van a második hálón a mesterséges telepata rendszeren és majdnem végig megcsinálta a kiképzést is... elég magas szintig jutott benne. De volt valami mégis a végén ami kérdésessé tette a számomra. Vissza kellett menni neki is mint a babának a gyermekkori kondícionálásáig. A babánál kiderült hogy igen brutálisan pszichikailag megkínozta a kiképzője akkor már elég öreg volt de a fiának megtanított mindent aki tovább csinálta a dolgot és okádta a zombi gyilkosokat magából. Az öreget végül kemény kínok között végeztük ki azaz ők ott helyben. A fiát is lekapcsoltuk, mert nem lehetett mit kezdeni vele sem. És így meglett egy fel nem derített szál is. A vágónak is volt ilyen emléke.
Az ő emberei most még támadnak de nekik azonnal visszalő a rendszer ha támadnak bárkit aki a mi céljainkért dolgozik. A második rendszeren van még ilyen aki ott maradt és úgy állította be a dolgot hogy segítsen. Bár ezek között is akadhat szemét és szimuláns aki megpróbálkozik átmenteni a hatalmát. Megjegyzem hogy a vágónak se volt semmi problémája a rabszolgatartással és a zombi gyilkosokkal és kurvákkal. Ő elfogadta hogy vannak kétlábúak akik olyan szinten vannak hogy még nem ember már nem állat és őket lehet használni. Azóta nem tudom ez változott-e ez a szemlélet benne. De vannak még a második rendszeren mások is akik meg egyértelműen folyamatosan támadnak.
A kempli vonalon - apropó kempli ő miután rájött hogy a szarházik nem engedik neki megnézni hogy ki támadja őt és egy csomó mindent nem engednek meg neki, akkor visszakönyörögte magát a kísérleti irányra - azok akiket toboroztak a szarházik hogy támadjanak engem és a belső körbe tartozókat, de főleg engem azok most nagyot szívnak, mert úgy állítottam be, hogy először a stratégia kitalálóját majd utána a végrehajtókat támadja vissza a rendszer ugyanazokkal a beállításokkal. TEhát azok aki a tetején sok embert toboroztak hogy engem támadjanak azok lehet hogy életük végéig fognak szívni ugyanazokal a beállításokkal és én meg végig fogom nézni hogy megdöglenek. Megérdemlik vastagon. Már elég sokat le is szedtek a tv-ről, mert nem jó reklám a magát állandóan fényező szarházik rendszerének a kialvatlan nyavajgó szarházi. "Csináljatok már valamit nem tudom elvégezni a feladataimat."... hahaha édes a bosszú. Végül majd az aktuális támadók is megkapják a programot amit elosztottak egymás között. Emlékszem anno még óvodában tanították a gyerekeket arra hogy "utána csiribiri, utána forgás.." vagy általánosban nem biztos. Hogy felváltva támadjanak. Ezt akkumláltan fogják mind megkapni amit ők elosztva zúdítottak rám és ránk. Mert ők így dolgoznak. Ez régi stratégiájuk.
Egy valaki támad amikor kap egy olyan pofont ami már sok neki akkor átadja a támadást és a másik veszi át. Közben aki nem támad az játssza a segítő barát szerepét és kémkedik és kiderít mindent amit tud a következő támadáshoz. Szóval ezért akkumláltan mind meg fogja kapni amit együtt elosztva tettek ellenem.
És ráadásul a követő rendszerük erre a támadó rendszerre alapul. Tehát még ha fizikailag is elkezdenének takarítani kilőve a támadó eszközöket akkor se fogják tudni leállítani az ellenük folyó támadásokat sőt mebénítják saját rendszerüket is. Merthogy sok támadó eszköznek tudják a helyét de nem tudják mindét... mert ők folyamatosan hazudoznak egymásnak is nem csak nekünk. És én ezt remekül kiaknáztam.
És a mi követő rendszerünk nem erre alapul. :-D Nem kell parázni. Szóval hadd takarítsanak csak. Azért írom ezt le hogy hátha elkezdik leállítnai a fő stratégák és irányítók a támadássort és a toborzást a kinyírásomra és kínzásomra, hátha megértik. Bár ennek nem látom sok esélyét. De akkor nagyot fognak szívni és sokáig. Ráadásul a második rendszer le fog állni. Mindenki aki rajta volt el fogja veszíteni a nagy előnyét hogy rejtve kínozhat másokat. Akik a harmadik rendszerre felkerültek ott nincs tévedés - azok mind szadista elmebeteg hataloméhes szarházik. Nincs kivétel közöttük. Az úgy lett felépítve hogy csak azok akartak felkerülni rá akik ilyenek.
---
Most andika és janika is lebukott. De már nekik sincs sok kilómter hátra. Se előre. Csinálják újra a karaktereiket sorozatban mert elhullanak szépen. Csinálják.
---
Volt egy srác aki szólt hogy ezzel a kempli vonallal is vissza fognak élni majd. És feldobott pár ötletet hogy hogyan. Igen idegesítő volt akkor, de igaza volt. Azt mondta meg fogom ezt még köszönni neki. Hát köszönöm! Tényleg pontosan azt csinálják amit mondtál. hahaha De így legalább felkészültünk rá.
Ja sokan gondltak arra is és csúsztak el azon a banánhéjon hogy amikor leszedtün kegy szarházi karaktert belebújtak a bőrébe hogy helyettesítsék, majd annyira megtetszett nekik a helyzet hogy már nem akartak kibújni a bőrből. Ezek sajnos elvesztek. És ugyanoda kerülnek mint az elődjük. Nem számít hogy mire hivatkoznak csak az hogy mit csinálnak. És e szerint lesznek felelősségre vonva, ami itt ezen a színpadon fővesztéssel jár.
---
És még mindig csak támadnak és támadnak... persze gyenge a felhozatal már, és egyre jobban kilóg a lóláb mindenhol ami hatalmas szívás nekik, mert amikor kiderül hogy egyikük gyenge akkor azonnal az alattuk lévők szétmarcangolják őket. És ehhez mi nyújtunk némi segítséget is hogy menjen. Ezért kell állandóan a toppon tartani a külcsínt nekik, mert egyébként borul a bili.
Ja volt egy csávó aki megcsinált 13G-t a centrifugában. Csak azt felejtette ki a beszámolójából - azaz nem is vagyok benne biztos hogy tudta - hogy emikor én csináltam a 12G-t akkor rajtam volt ez a támadó visszafogó szar és alu mellényben futottam hogy kapjak levegőt, mert nem jöhetet még ki az ultrahangos rendszer elleni védekezés módja. Szóval én vissza lettem fogva ő meg segítve lett ugyanazon helyzetben. De ki is derült a dolog. Volt egy légicsata éles fegyverekkel a tájfunokkal, számítottam rá hogy mivel ő is ott volt, be fog próbálkozni. Szétszedettem a mechanikus irányítórendszert és elektronikusan lehoztam. Távirányítással. Ott úgy beájult a csávó ahogy kell. Még a 10G-t se bírta ki. Felnyomtam neki egy pár kanyart. Nos ilyenek a futóik is a gyilkosaik, az olimpiai bajonaik stb. Szarok és csak csalással tudnak működni. Amikro éles a helyzet alulmaradnak. Lehet próbálkozni.
---
Szóval ők nem tudnak nappal áber tudatállapotban képet átküldeni. Mi tudunk, azaz mindenki tud magának képet csinálni bármilyen felületre másnak nem. Csak én tudok képet átküldeni nappal éber tudatállapotban. Meg a természetes képességekkel rendelkezők. Ja a gyenge betti volt az a személy aki felmérte nekik a gyerekeket. Valaki szólt hogy nem nekünk segít. Ennyi.
És igen azért kellett ilyen sok idő, hogy ezek meglegyenek. A gyökerénél kell elvágni ezt a szarrakást. Az utánpótlásuknál. Ezért mindenkit meg kellett találni aki felméri nekik a gyerekeket, aki válogatja a szülőket egymáshoz, akik összemanipulálják őket, akik megtervezik a kondícionálást nekik, akik végrehajtják azt, a kiképzőiket stb. Midenkit. Megvannak a még meg sem született gyermekekig.
---
Kicsit írok arról hogyan épül fel a szarházik utánpótlása. Vannak "szakértőik" akik helyesen fel tudják mérni hogy melyik egyedek pároztatásából lehetséges valami különleges képességű gyermek születése. Ezek a tenyésztők. Breeders. Azután van olyan aki aktuálisan odamegy és felméri a gyereket - vannak olyanok is akiknek oda sem kell menniük. A gybetti egyik ilyen. Felmérik a gyereket hogy milyen és miben merül ki a "különleges" képessége. A különlegest azért tettem idézőjelbe, mert ez csak azoknak különleges akik a látható struktúrákban léteznek szoros kontroll alatt és nem mernek látni, vagy nem látnak a saját szemükkel annyira irányíthatóak. A számukra a telepátia, a távolba látás, a levitáció (dolgok lebegtetése vagy mozgatása fizikai érintés nélkül) az UFO témakörbe tartozik, mert erre vannak kondícionálva, de a lényeg hogy a hétköznapi tudat a köz tudatából ezek ki vannak zárva hogy még beszéd se legyen ezekről a dolgokról. Ezért különleges nekik. A többieknek nem különleges mert ők tudják hogy vannak ilyen képességek és majdnem mindenki meg van áldava valami ilyesmivel. Van akinek a képessége nehezen derül ki, mert nem látványos hanem rejtett van akié gyorsan kiderül és látványos.
Szóval felderítik ezeket a "különleges" gyerekeket. Van egy szempontrendszer amit keresnek. Ez a szempontrendszer a hatalmi struktúrájuk fontos pozícióinak és az ahhoz tartozó feladatok elvégzéséhez szükséges képességeket tartalmazza. A számunkra minden gyermek fontos mert mi tudjuk hogy mindenkinek van valami "különleges" dolga. Van olyan akié csak 60 éves korában derül ki, de van. Ők a hatalmi céljaik szerint válogatnak.
Ezután amikor ezzel megvannak és megszületik a gyerek fel lett mérve és tudják mi a helyzet vele - akkor jönnek a kondícionáló mesterek és kiválasztják a megfelelő kondícionálási módot amivel be tudják idomítani hogy ők tudják irányítani a figyelmét és az akaratát. Megtervezik a gyermekkorát a legfontosabb részletekig. Megtörik ha tudják. Kiválasztják neki a megfelelő szüőket ha az eredeti tenyészpár nem alkalmas a feladatra, mert úlságosan szeretik vagy bármi más okból. Ezután persze elhalmozzák szeretettel, törődéssel és anyagi javakkal hogy függővé váljék a szeretetüktől és hozzászokjon a jóléthez. Persze kínozzák is aki nem akar betörni. Mindegy ez egy bonyolult és sokféle tevékenységet magába foglaló folyamat.
De minden erős képességgel megáldott gyermekhez tartozik egy designer csapat. Főleg az olyanokara állítanak rá ilyen csapatot mint amilyen én is vagyok, akik maguktól belső igény és karakterből fakadó erő alapján mindeg szembefordulok az ő hatalmi törekvéseikkel.
Az ilyenekre ráállítanak egy designer csapatot akiknek az a dolguk hogy folyamatosan moitorozzák hogy mire gondolok és mit érzékelek a valóságból. Ha ugyanis kontrollálni tudod hogy a másik mit érzékel a valóságból akkor kontrollálni tudod a tudatát ezen keresztü lpedig a cselekedeteit. Szóval folyamatosan azon dolgoznak hogy úgy lássam a valóságot - és a többivel is ezt teszik - ahogy ők akarják velem láttatni.
Ez a  designer csapat csak a tudattartalmakra figyel. Ők többnyire utcaszínházat szerveznek és néha a személyes pszichológiával és kondícionálással alaposan tisztában lévő embereikkel összehozzák a megfelelő pontokon a célszemélyt hogy beavatkozzanak és beültessenek valami állítást vagy premisszát a fejébe.
Gondolat beültetés. Ehhez sokszor elég egy erős megmondóember aki magabiztosan állít valamit még akkor is - a legtöbb esetben - ha a tényeknek homlokegyenest szembe megy amit mond.
Ezt a designer csapatot nem érdekli az események valós szerkezete, nem érdekli a valóság, nem érdekli őket a tetteik hosszú, rövid vagy középtávú következménye. Ők csak feladat végrehajtók. Robotok. A legtöbb gyakorlatilag igen erősen meg van vezetve és kiskoruktól erre a feladatra kondícionálva. Tudat manager. A valóság fogalmának designerei. A valóságot ők egy alakítható szubjektív dolognak tartják. Azt képzelik hogy bármi lehet a valóság és nincs az emberi tudattól független valóság. Nekik alkották meg azt a világképet hogy a világ a tudatunk kivetítődése. Azt változtatsz meg benne amit csak akarsz.
Nos hát ez nincs így. A természetnek vannak határai. Mindennek van határa. (Csontváry)
---
Apropó a vizes kísérletemről még mindig hallgatnak. Erről eszembe jutott hogy amikor megcsináltam - többször is egyébként: egy teljesen zárt tank víz rajta egy nyomásmérő ami mér negatívba is vákumot, amit bizonyos ideig radioaktív sugárzásnak teszek ki; a víz eltűnik belőle a sugárzás hatására és vákum keletkezik a tartályban - az első gondolatuk az volt hogy ebből mekkora üzletet fognak csinálni! Mert a vízre szüksége van mindenkinek. Függünk tőle. Nélküle nem tudunk létezni. Ez egy olyan függőség amiről nem mondhatunk le. Ezért hatalmas pénz van abban ha ráteszik a kezüket az ivóvízre és majd amikor annyira tönkre megy az ivóvíz készlet, akkor multi trilliárdosokká válnak. Ezek meg is csinálták a terveket arra az időre. pontosan tudják hogy ez be fog következni. A bibi csak ott van, hogy addigra nem lesz a kezükben megfelelő fegyver hogy meg tudják védeni magukat ellenünk. A pénz nem fog nekik segíteni ebben.
---
Ja a posta imre vállalta hogy bejuttat okosabb embereket a rendőrséghez... hát végül is okosabbak akiket bejuttatott csak ugyanolyan vagy még rosszabb szarházik mint a korábbiak. Szóval ennyit rólad. Az ujjadat meg eltöröm.
---
Még mindig megy a második rendszer szarházi ága is. Ezek nemsokára bánni fogják hogy megszülettek. Van még néhány ilyen nagyvad kint akik garázdálkodnak. Mészáros és gömzsik - él még tévedtem csak hazugág volt alegutóbbi hír amit próbáltak a régi csatornákon eljuttatni - meg elkezdték hajtani a többieket még amíg megy a második rendszer. Az első rendszerről a mészáros le lett vágva. Az öreg épített neki külön egy csatlakozót amire megbízott egy embert hogy vágja majd le megint amikor ezek kijönnek. hiba volt feltenni őt a megfelelő felkészítés nélkül. Azt ő is beismerte hogy nem kaptak megfelelő felkészítést az emberei a mészáros képességével szemben. Most kapnak egy kis türelmi időt azután lekapcsoljuk a második rendszerről is és megnézzük ki merre mozdul. Aki olyan az visszafordul a helyes irányba aki meg amolyan az megy tovább és akkor másképp lesz dolgunk vele. Jaco is él még ha minden igaz. Bár ezekben az üzenetekben nem lehetek biztos, mert már igen fejlettek ezek a tudat fésülő designer csapatok.
Szóval valaki még mindig aktív a nagyvadak közül és le fogom őket vadászni. lehet hogy a gömi-mézáros csapat de szerintem ők lassan megtanulják már hogy ha velem húznak ujjat akkor annak lesz böjtje is. bár ezeknél soha sem lehet tudni.
---
Ja igen. A circus tagjai és ügynökei amikor valami feladatot végeznek - magukra öltenek valami maszkot, karaktert és elmennek valami céghez, intézménybe "dolgozni" olyankor kiteszik magukat a saját rendszerük támadásainak is, főleg amikor a jót játsszák el és valami olyat tesznek ami a mi célunkat szolgálja mondjuk azért hogy felderítsenek bennünket vagy kiderítsenek valami tudást, technikát. Ilyenkor amikor végeznek akkor szokták őket "hazahívni" "baby come home" azaz kiszedni őket a feladatból és pihenőidőt adni nekik (vagy ha egyszer használatos ügynökről van szó akkor a come home azt jeletni hogy hazavágni...). Olyankor élik a milliárdosok életét, napoznak, basznak, hedonizálnak stb... Pihennek. olyankor lekapcsolják róluk a rendszer gazdái a támadó fegyverrendszert és élvezhetik a kellemes oldalát a dolognak. Ugyanígy tesznek amikor olyan feladatot vállalnak az ügynökeik ami a saját hatalmi és pénz céljaiknak a szolgálatát jelentik. Ezt azért csinálják így hogy a jutalom büntetés rendszerével is kondícinoálják az ügynökeiket hogy minnél szarházibbakká váljanak és egyben hogy azt az irányt jutalmazzák ami nekik üdvös és azt büntessék - még akkor is ha ők küldik az ügynöküket a feladatra! - ami nem kívánatos a számukra.
Nagyon sok olyan ember van a maskarabálban akik e miatt - mivel régóta benne vannak - feladták a még maradék emberi és hosszútávú felelősségvállalásukat és a kényelmes szarházi létet választották a nehézségek elkerülése mellett. Nos velük sem fogok kivételezni. Ugyanazt az elbírálást kapják mint a többi féreg. Semmivel sem különbek.
Ezért kell ezt a jutalmazó büntető rendszert is megfordítani. és ezért lesz megfordítva. Ez szükségszerűség. Ha ez nem fordul meg akkor tovább rohasztják a földi létezés alapjait hogy az ínség idején majd a víz birtoklásával ők lehessenek a legnagyobb császárok. És most érkeztünk el arra a fordulópontra ahonnan ez a rothadási folyamat még visszafordítható lenne ha megtörténnének a szükséges változások a látható struktúrákban is.
Ja azok aaz "ügynökök" akik állandóan ingáznak egy "beépülési" feladat - ami mindig a látható struktúrákban van - és a pihenés között - ami a láthatatlan struktúrákban van és egy külön kis világot jelent ahol nincsenek határok, és látszólag korlátlan erőforrások állnak a rendelkezésükre, a nemi szabadosság támogatott sőt jutalmazott, nem kell útlevél, gyorsan megtanulhatsz a kifejlesztett tanulási módszerekkel sokmindent a következő feladathoz... szóval ezek az "ügynökök" a látható struktúrát sokszor csak egy kellemetlen harcmezőnek, tekintik de sokszor - akik szarházi feladatot csinálnak - a saját kis maguk által kialakított kuckónak ahol ők élet és halál urai és ők a valóság urai. Ők határozzák meg mi a valóság, hogy milyen kereteket építenek és kit milyen jogosítványokkal, előnyökkel vagy hátrányokkal ruháznak fel.
Nos e miatt a tudatállapot miatt sokan nem tekintik a látható struktúrákat valósnak sem. Nem látják hogy alapjaiban ezek a látható struktúrákban fellelhető szerkezetek határozzák meg az ő látszólag szabad világukat is, főleg ha valami olyat próbálnak meg tenni amit a rendszer urai nem tolerálnak. Az összeütközésig a rendszer uraival mindgyeik azt gondolja hogy ez jól van így. Amior öszeütköznek a "nagy család" érdekeivel akkor jönnek a rendszer valós arcát megmutató pofonok. De ez a hamis kép az ami eltéríti a legtöbb maskarást attól hogy a látható struktúrákban bármilyen valós változást eszközöljenek. Mert azért jön a rendszer büntető alakulatának a retoziója.
És ráadásul az egész tényleg úgy működik mint egy nagy család. Csak éppen ha a nagy család valamelyik tagja kilóg a sorból akkor ugyanúgy kinyírják vagy megkínozzák mint bárki mást. De amíg szarházi vagy addig szeretnek, basznak veled, adnak pénzt, és kellemes feladatokat, pozíciót és hatalmat. Amíg azt csinálod amit ők akarnak.
Ezért ezt a jutalmazó büntető rendszert meg fogom fordítani. Ezért lesz lekapcsolva a második rendszer is - ezért siet a vadász kis csapata gyorsan kipumpálni mindenkiből a pénzt amíg tudja magy megy a második rendszre mert utána keményebb dolga lesz e nélkül - és onnantól csak azok működhetnek tovább akik arra használják amire ez való. Eszköz az új világ felépítésére ahol mindenki élvezheti a szabad világ előnyeit és mindenki vállalja a felelősségét is ami ezzel jár.
---
Szóval a bettire gondosan ügyeltek hogy ő nem támadott szinte senkire - kivéve ugye rám amiért kapott pénzt arra hogy vegyen magának házat - és tiszta kedves csajként vonult be a köz tudatába. És ment és felmérte a gyerekeket. Ő nem is bántott egyet sem. Mégis nekik dolgozott végig. Nekik adta le a drótot. Neki kválogatta a gyerekeket és ott már a szempontrendszer az amin lebukott. Hogy milyen szempontrendszer alapján jelez. Merthogy ő követte a szarházik által adott szempontrendszert és azokat szűrte akik nekik kellettek.
---
Ja egyébként felkészültek arra is - a nagy család - hogy vissza fogok ütni a fegyverrendszeren keresztül mert valaki szólt nekik, kiszivárgott. De azt nem tudták hogy kis késleltetéssel a visszatámadás le fog menni a legaljáig. Merthogy ők elosztották a támadást egymás között és csoportként támadtak. Egy hétig az egyik egy hétig a másik - s mivel sokan vannak el tudták osztani egy pár év támadását. Úgy taktikáztak hogy mindenki visszakapja amit támadott ugyanazokkal a beállításokkal, de egy hetet kibírnak majd, és a célszemély meg egy évet mondjk nem. De én meg úgy állítottam be a visszatámadást, hogy először a stratégia alkotó (aki tudatosan szarházi, a szabad akaratából, finom szűrőim vannak nincs tévedés), a parancskiadó rendszerurak, és végrehajtók minden szintje és utána akkumláltan visszakapják amit egy személyre irányítottak elosztva. Lesz aki úgy fog megdögleni. És nem ilyen redukált teljesítményű rendszerrel hanem azon a szinten fogják visszakapni ahogy ők csinálták és beállították. Én felül tudom bírálni bármilyen beállításukat.
Szóval most azok a fiatalok és toborzottak akik ilyen módon gondolkodtak a nagy családban most osztozni fognak a nagy család büntetésében. Mind megkapja az egész csomagot hiába oszották el. Ez így igazságos. Próbálják egy páran eljátszani a dolgot hogy megköhögtetik egymást - még a második rendszer szarházi ágán, de ők sem fogják ennyivel megúszni.
---
Emlékszem amikor a kempli odajött megkérdezni hogy mi a helyzet ezzel a mesterséges telepata iránnyal, merthogy engem is kilistáz hogy én támadom őt. "Én nem támadok senkit se. Nem használom egyáltalán ezt a mocskot semmire se (kivéve hogy felderítsem a szarházik rendszerét, de ezt neki nem mondtam meg és hazudtam róla mint mindenkinek aki kívül volt a belső körön)." "De mégis ott vagy az egnem támadók listáján." mondja ő felháborodva. "Hát Anikó akkor támadj meg engem." vontam meg a vállam. És abban a pillanatban eszembe jutott hogy azzal önmagának fog egy csomó kellemetlenséget okozni. Ezen elmosolyodtam. Az anikó akkor kicsit elbizonytalanodott, gyanakodva tovább kérdezett. "Akkor mi a helyzet ezzel? Miért támadsz engem?" "Én nem támadlak téged." "Akkor miért vagy kilistázva mint támadó?" "Mert amikor ezen az ágon megnézed hogy ki támadott téged és visszatámadsz rá utána mindig kattintaniod kell egy támadást azokra akik a belső kört támadják. Nos amikor azt a támadást elindítod akkor azt úgy állítottam be mintha én támadnék vissza. Helyettem klikkelsz gyakorlatilag. Rákényszerítem ezzel azokat akik használják a második rendszert hogy helyettünk is támadjanak." És elmondtam neki hogy ha megint visszatámad ránk ezen a rendszeren akkor annak lesznek retorziói. Ezért ő azt a megoldást választotta - mivel igen fenn lehet a szarházik rendszerén is meg ezen a kempli ágon is egyszerre - hogy ő majd a szarházik rendszerén kersztül támad vissza rám.
Már akkor eladta magát a férgeknek pedig ez még a 90'es évek elején volt igencsak és igen magas szintre jutott náluk a rendszerismeret és az információk amiket tőlem megtudott ilyen értelmet nyertek az ő fejében. Most duplán szopik. Visszakapja amit nekem okozott. Mert amit a második rendszeren indítanak támadást ellenem azt is visszakapják némi késleltetéssel ugyan, hogy ne fogjanak gyanút és először a "főnökei" kapják meg az adagjukat és utána ő maga is. Mindazzal együtt amit a többiekkel szemben elkövettek.
Apu is kérte hogy őt is listázzam ki meg még egy páran kérték, hogy legyen a belső körből más is listázva a gyanú elterelése végett, de nem mindenki került fel oda. Ezt azért csináltuk hogy ne lehessen kideríteni kik vannak a belső körben. Szóval a kempli is és sokan mások is beleszaladtak abba a tévhitbe hogy nem is én építettem és fejlesztettem ezt a rendszert. De hazudott már akkor is és már akkor is nyilvánvaló volt a számomra hogy ő a szarházik primadonnája.
---
Ludas matyi is bepróbálkozott. Béke poraira. Felkészítettem rá is egy csapatot. Kicsit komolyabban kellett készülniük, mert ő tudta apu terveit és stratégiáit a tekintetben hogyan zárja le a várost lés a környékét. másrészt ő nem spórol az embereivel. És fel is áldoz egy párat azért hogy kicsit feltartsa a zár egyik másik tagját. Egy pár ponton annyira nehéz a feladat, hogy egy pár másodperces feltartás is számíthat és egérutat adhat a menekülőnek. Az se érdekli hány embert veszít el csak ő menthesse a seggét. Ezért külön felkészítettem egy csapatot erre a feladatra ami csak akkor lett aktiválva ha apu rádöbben, hogy a ludas matyi szarházi. Ez volt a trigger az akcióra. Ráadásul matyi is igen felkészült és összeszedték fontosan a kiképzési anyagomat egy az egyben szinte. Persze ők azt gondolták hogy ha átvariálják csak bizonyos részeket kivesznek belőle és átalakítják akkor az ő embereik is lesznek olyan jók. Hát jobban lettek mint a többi de soha nem lesznek olyan jók mint a mieink. Azért nem mert az alapállásuk sérül. És nem csak az alapállásuk, hanem sok más is. A pszichikai erő ugyanis nem építhető rossz alapokra. Azt gondolták hogy azért kell mindig elfelejteni, a kiképzés feladatait, mert ezzel próbálom biztosítani hogy titokban maradjon. Közben a legszivesebben közzé tettem volna az egészet, mert bármit elvesznek belőle az eredmény garantáltan szarabb lesz mint amit mi tudunk elérni. Az emlkezetvesztésnek egészen más volt a funkciója. Ettől került mélyebbre az anyag. Nos ez a szarházi is igen sokat fejlődött, de mint azt a többi még életben levő patkány észre fogja venni, nem eleget. Arra elég lett volna hogy meglépjen, de a küzdelemhez nem. És egyszer úgyis utolértük volna.
---
Nyilván az öreg régi emberei közül is ki kell gyomlálni a szarházikat. És ki is fogjuk. A baba kondícionálójának a fia is megvolt tulajdonképpen mert figyeltük és benne volt a rendszerben, de általa ki tudtunk húzni még egy pár hozzá tartozó kapcsolatot. Pl amikor elkezdtük támadni - megmérgeztem neki a vizét egy másik szarházi módszerével aki a haverja volt - az egyik admirális érkezett ki hozzá az orosz tengerészettől persze maszkban, hogy megtudakolja mi a helyzet. Figyeltek rá. Kellett nekik. És így sikerült általa kiugratni a nyulat a bokorból bekerült és felderítésre került még egy addig rejtett ág és kapcsolatrendszer ami aludt oly soká hogy kikerült a felderítői körünkből. Egy régialvó ág. Egy kiszáradt fa. De rajta keresztül még egy patkányt sikerült velük kivégeztetni, mert bosszút álltak a haverján - aki mit sem sejtett az egészből. Hadd irtsák egymást - ők is ezt tették velünk. Két legyet egy csapásra. A nagy öreg kiképző mester - nyugállományban - komoly kínok között halt meg. Ezzel üzentem is a régi hálózati tagoknak: nincsenek elfelejtve. Akkor elkezdtük felderíteni és kihúzni ezeket a régi alvó részeket is és a már öreg (biológailag) de még életben lévő tagok kapcsolatrendszerét is. Visszafelé az időben. Ezeket azért kellett kideríteni mert mégha pl a baba is eljutott odáig hogy kényszerűségből beépülőből egy viszonylag megbízható társsá vált majd később egyre mélyebben elköteleződött majd miután szembe tudott nézni a legelső brutális kondícionálásával is és a mesterével - onnantól egészen megbízható társsá vált. Persze ma nem tudom hol áll ezzel, mert nem követem a dolgot és az ilyen emberekkel kapcsolatban mindig ott a kétely. Ezért nem szoktuk beengedni őket a belső körbe azaz nem mutatjuk meg magunkat nekik. De ahogy nő a bizalom és nő az egyén megbízhatósága egyik másik ember a belső körből megmutatja magát nekik is. Végül is nem az e lényeg hogy ki melyik körbe tartozik hanem hogy melyik irányba halad és mozgatja a világot maga körül. Ez a lényeg és aki velünk egy irányba teszi ezt az közénk tartozik, legalább addig amíg ezt teszi megkapja a teljes védelmünket és támogatásunkat. Abban a pillanatban meg amikor elfordul meg fogja kapni a teljes súlyunkat a nyakába, sőt méregelés tárgya hogy maradhat e életben vagy sem. A bizalom viszont nyilván nem építhető fel könnyen főleg azokkal szemben akik nem kezdettől fogva ezt az irányt követik.
Itt van pl jaco. Ő is olyan volt egyébként aki kezdettől követte ezt az irány: igazságszerető ember volt. Ezért is manipulálták teljes erejükket és mivel ő igen érzékeny ember sikerrel jártak nála. De ő is visszatért a helyes irányba. Sokszor amikor tudott. Próbált a vadásszal szemben is ellenállni. "Péter megpróbáltam mindent hideg víz, tűz, felemelt szintű edzés, meditáció - semmi se használt. Úgy irányítgat ahogy neki tetszik.
Most - ha tényleg ő volt akit érzékeltem - bizonyíthat és felépülhet. Azt kértem tőle hogy próbáljon meg távol maradni ettől a circustól amennyire csak tud és maradjon életben. Lekerült az első rendszerről a mészáros a második rendszeren meg van blokkoló. Ezt elfelejtettem, de lehet blokkolni a vadászt.
A többiek meg most a matyi kapcsán megértették miért nincs több szintemelés. :-D mert ők csinálják maguk. És igen feladják a leckét most már nekünk is. Kellemetlenek. De nem jobbak mint mi és soha nem is lesznek azok. Csinálhatnak akármit. Kicsit aggasztott hogy a vágó első alkalommal nem csinálta rendesen a dolgot, hogy ő is csak ilyen vakvágány lesz de másodikra megmondtam neki hogy nem engedem el ha ne mcsinálja végig. Blokkoltuk akkor is de ő emlékezett az első alkalomra és azokra a feladatokra. Azt hiszem ő segített nekik megérteni egy pár dolgot a kiképzés módszerével kapcsolatban. Nem vagyok teljesen biztos benne hogy ezt megbeszéltem volna vele. De azt tudom hogy azt mondtam neki hogy ők csinálhatnak bármit és ellophatnak bármit a kiképzés szerkezetét és felépítését tekintve soha nem lesznek olyan jók mint mi. Ez lehet hogy felhívás volt keringőre és segített nekik jobban felépíteni a sajátjukat. De ha így volt, akkor most még jobban megértette hogy ez nekik vakvágány és halálos csapda. Mert azokat akik már ezzel az emelt szintű vágó féle szarházi kiképzési anyaggal trénereznek már nem fogjuk hagyni szabadon lófrálni. Ők biztosan meghalnak. Levadásszuk őket. Mind. És a vágóval kapcsolatban is van némi kérdőjeles érzésem. Egyáltalán nem vagyok benne biztos hogy ő merre tart. Azt ugatják a hírmondók az éterben hogy tartja magát ahhoz a stratégiához amit velem megbeszélt. De nekem van olyan érzésem hogy ez nincs egészen pontosan így és valami más is megy a háttérben. Arra emlékszem hogy ő szerette volna megtartani a második rendszerbeli irányítói szerepét és mondtam is neki hogy hajtóként megtarthatja, de akkor azokat kell hajtania akik nem a mieink és szarnak mindenre csak a pénz és a hatalom és mindaz érdekli őket amit ezzel megszerezhetnek. Ezeket és ezek szolgáit hajthatja és fosztogathatja. Azokat akik a mi céljainkért tesznek azokat nem.
Ehhez viszont mindig egyeztetnie kell mondjuk apuval.  Sok olyan ember volt a sazrházik között akikkel kötöttem ilyen megállípodást. Aki tartja magát ehhez az élhet akár jómódban is, úgy hogy embereket kínoz és sanyargat. Aki felrúgja azt kivégezzük. A vadász nem akarta ezt a pórázt  a nyakára neki azért kellett az ököl - rá kellett kényszeríteni hogy innentől csak akkor hagyom életben ha azt csinálja amit mondok neki. A vágó akkor megértette hogy ilyen és csak ilyen módon maradhat életben ha azokat hajtja akik nem hajéandóak megérteni vagy megértették és szarnak rá hogy mi a za hosszú távú felelősség és mik azok az alapvető értékek amik mentén az élet itt a földön fentartható maradhat. Szolgák, érdektelenek, hajlíthatóak, szadisták, gonoszak stb. Gondos mérlegelés után őket fosztogathatja és támadhatja. A többit nem.
---
Ja a tőzsde is pontosan ugyanúgy működik ma már - sőt a 90'es évek óta mint a totó meg a lottó: a szarházik kifizetőhelye lett méghozzá az okosabbak és nagyobb vadak és nagyobb szarházik kifeizetőhelye. Kicsit bonyolultabb, meg több a pénz benne, de ugyanaz áll a hátterében mint a totónak meg a lottónak.
Nem véletlen hogy ma már sokan bet-nek hívják a tőzsdei műveletek némelyikét. fogadásnak nevezik. Arra fogadsz hogy minek az ára fog felfelé menni és minek lefelé. Persze a tippeket ugyanúgy megkapja az akinek a kifizetést akarják eszközölni. A Gonda Gergő is így sokszorozta meg a cserkészek pénzét anno...
---
Nos hát igen. Matyi elköszönt. De Kovács is benne volt ebben.... A kis különítmény észlelte hogy nem ők az egyetlen csapat itt... nos tanultam én is az Öreg byrdtől, ha egyik nem cscinálja meg megcsinálja a másik és gondoskodik egy harmadik az elsőről. Szemét dolog tudom, de ennek meg kell lennie.
---
A büntető jutalmazó rendszer a második mesterséges telepata fegyverrendszren eleddig úgy működött a szarházik kezében ahogy ők beállították. A kurvák szarházik jutalmat kaptak a többi aki felelősséget vállalt és kiállt a valós emberi értékek mellett nyíltan és rejtve is büntetést és támadásokat kapott, hogy csökkentsék az ilyen viselkedéshez való kedvet.
Ez most a kampli vonallal megfordul. Igen finom szűrő és kategorizáló rendszert építettem erre az ágra. Számít az hogy ki mit tesz és megfordul-e a helyes irányba megtett elmozdulás értéke függvényében csökkenti a rendszer százalékos arányban a büntetést és az időből lecsíp. Az intenzitásból és a fifikából nem csak az időből. Hamarabb vége lesz. Ezt azért kellett beletenni, mert van egy hatalmas tömeg akik belementek mások kínzásába ezzel a szutyokkal mert nem gondolták át rendsesen az egészet. Tudattalanok. Ez nem felmentés önmagában - "a törvény nem ismerete nem ment fel a büntetés alól" - felmentést vagy könnyítést viszont kapnak azok akik tettek vagy tesznek közben a jó irányba is. Ezt súlyozott mértékkel méri a rendszer. Hasonlóan épül fel a program mint a stratégiai számítógépes játékok csak sokkal sokkal bonyolultabb.
---
A tőzsde. Nos eszembe jutott hogy ennek a hipergyors tüzsdei rendszernek a fejlesztését is én oldottam meg. :-D Ez komoly következményeket jelent, mert valószínűleg azért is jutott eszembe, mert most fog az is átállni és a szarházik kifizetése innentől komoly akadályokba fog ütközi, a tippek el fognak veszni és lassan átveszi a helyüket egy másik csoport, akik támogatják a kiképzéseinket - a mi kiképzéseinket nem a szarházikét.
Szóval a tőzsdei patkányok is mennek szopóágra. :-D
---
Futósámán még emlékszik a meditációra. "Én vagyok a világ közepe. A talpamon érzett nyomás a föld súlya ahogyan tartom. Oda fogratom a földgolyót a talpam afelett ahová akarom. Én mozgatom a világot." "De vannak mások is a világon azokkal mi van?" kérdi valaki "Hát ő is a világ közepe. És ő is oda forgatja a világot ahova akarja."
---
Utcaszínház az van még mindig, itt ott néhány dolog átszűrődik de ezeket vagy elhiszem vagy nem. A biztos az emlékezetem és amiben megállapodtunk. Ludas Matyi barátaival megbeszéltem hogy majd ezt meg azt írom ha a helyettesítője volt itt... Nos nem a helyettesítő volt. Ő volt. Nagy Attila itt volt a türrnél. Ő is fent van a második rendszeren a szarházi ágon, meg a kempli vonalon is. Megint arra számítottak már sokadszor hogy sikerül megölniük. De még mindig csak támadnak és támadnak. Hát ez van. Ők soha nem fogják feladni a tervüket. Inkább meghalnak. De semmi gond: "van másik"... :-D Hát szomorú ez nagyon.
---
Volt egy srác aki azt mondta nekem egyszer hogy "te se vagy telepata" Mondom neki, hogy rendben van csináld meg bármelyik feladatot amit én megcsináltam. Megkapsz hozzá minden segítséget megmondom hogy kikhez kell fordulnod - és már ez is segítség hogy egyáltalán megmondom kiket kérdezhetsz - de nem mondom meg hogy én mit kérdeztem tőlük. Ahhoz ugyanis kellenek a különleges képességek amikkel csak én rendelkezem te nem. Én e nálkül a mesterséges telepata rendszer nélkül is meg tudom csinálni ugyanazt amit megcsináltam vele. Csak többet kellene utaznom és több időt venne igénybe ezáltal." Azt gondolja hogy én nem vagyok különleges. Hogy ő is meg tudja csinálni amit én. De majd megnézük hogy mit fog tenni amikor őket is kihúzom a rendszerből, mert az egész le lesz állítva egy idő után ha eljutunk odáig. És azért lesz leáálítva, mert már most is vannak olyan felhangok akik azt hangoztatják hogy mi a természetes képességekkel megáldott emberek szükségtelenek vagyunk ők is meg tudják most már oldani ezeket a feladatokat. Nos a teremtő nem véletlenül adta azoknak azokat a képessségeket amiket adott. A mészáros pl nem lett telepata, mert akkor ha így lett volna már elpusztult volna a föld élővilága. Neki is megvan ugyanakkor a szerepe. Hajtó. A szarházik hajtója. (Csak rá kellet kényszeríteni hogy azt is csinálja.) Szóval később ha sikerül eltakarítani a régi rendszer mocskát és mi kerülünk a valódi irányítói helyzetekbe a látható struktúrákban - ez még nagyon messze van - akkor le lesz kapcsolva az összes mesterséges telepata rendszer. Azért fogom lekapcsolni, mert a természetes rendnek kell visszaállnia.  Azok akik meg függővé válnak ettől a technikai lehetőségtől hoppon fognak maradni ha nem találják meg a nekik a természet által kijelölt feladatot amit csak ők tudnak elvégezni a legjobban. Ezért mondtam annak idején apunak is meg a többieknek a belső körben hogy ha lehet ne használják csak időnként rendszeresen ellenőrizzék mi van. persze ezt a helyzet adja most pl valószínűleg sokat használják, mert midenki meg van zavarodva. Amikor lekapcsol a második rendszer szarházi ága akkor tisztulni fog a kép, kiesik a kezükből a hihetetlen skálájú manipulációs lehetőségeket jelentő fegyver. Fent van a varg apisti effekt, a mészáros effekt, sokféle szemét amivel támadni és manipulálni tudnak jelen pillanatban.
Ez mind bukta lesz. Elveszítik. Marad a természetes hálózat és a hangos beszéddel való kommunikáció és a régi old school módszerek. De azokat is felderítettük úgyhogy azzal se mfognak tudni elbújni és elrejtőzni. Meg a technikai vonal. De azokat is mind ismerjük az összes trükkjükkel, ugyanúgy a kémiai vonalat is. Szóval mondhatom azt hogy a felderítés abszolút sikerrel járt. Viszont a bizonyítékok terén és a tudatos látással még komoly gondok vannak. Az emberek többsége még mindig nem érti az egészet úgy ahogy van, mi történt és mi a megoldás és miért kell masszívan ragaszkodni ahhoz. És mi az az az.
A lényeg hogy a legteteje megértse és meghajoljon vagy meghaljon ha nem teszi a józan irányvonal előtt és a cselekedeteiben megjelenjen ez az irány. Eleddig ez nem történt meg, csak design szintjén és a kommunikáció szintjén, a ruha változott és a külalak. Belül még mindig rohad minden létező látható struktúra.
---
Ja volt valami pontos dátum hogy mikor fog leállni a szarházik mesterséges telepata ága ha jól emlékszem április huszonvalahanyadika, akkor megnéztem és kiszámoltam pontosan a rendelkezésükre álló panelek és chipek száma alapján. Vissza kellett néznem mert a vgabi is meg az is hazudott akit odaküldött üzenni hogy mennyi az annyi. Ezért meg kellett néznem visszamenőleg. Mondtam is pár embernek akkor.
---
Amikor a vágó eljött a kiképzésre és az első nekifutásra nem csinálta meg a gyakorlatokat rendesen, mert emlékezni akart mindenre adtam neki 24 órát hogy gondolja végig belevág e másodikra miután mondtam hogy ha nem csinálja úgy végig akkor nem fogom elengedni élve. Ebben a 24 órában leadta az elemzését a matyinak. Akkor még ő is úgy gondolkodott mint az összes szarházi. Mivel ő volt az egyik legjobb kiképzőjük - nem véletlenül játszotta ő az öreg nagymestert a The Grandmester című szösszenetben - ő volt a legnagyobb reménységük hogy majd ő kielemzi és jól összeszedi miben is áll az én tudományom és miben különleges a kiképzésem. Persze a matyiék utána kivettek belőle mindent amit ők úgy gondoltak hogy nem kell és beletették a saját szarukat. De tudtam hogy ez lesz a legmagasabb szint amit valaha is el fognak tudni érni. Ettől soha nem lesznek jobbak. Soha. Miután a vágó végül is végigért - némi kérdőjellel ugyan de végig csinálta - elbeszélgettünk, mert ő is elkezdett elmondani dolgokat. Bevallotta akkor hogy leadta az elemzését. És rádöbbent arra is hogy helytelen volt nagyon sok tekintetben. És arra is rájött magától hogy abból a nézőpontból ahonnan ők nézik nem is tudják se lemásolni se megcsinálni közel sem olyan jóra mint mi. Mert pont a lényeget veszik ki mindig. Pont azokat a gyakorlatokat tekintették lényegtelennek amik a legmélyebb alapokat ültették el. És persze nem véletlenül vették ki azokat de így ki is herélték a dolgot. Megfosztották önmagukat attól hogy bármilyen közel kerülhessenek önmagukhoz és a helyes alapálláshoz.
Szóval a matyi is arra számított néhány másikkal karöltve, hogy majd itt a végén letúrnak a színről engem és átveszik az uralmat. Nos ő már nem játszik tovább. A haverjai is mennek szépen utána. Nekik most nagyon fontos stratégiai kérdés hogy elhazudják a matyi halálát, mert gyakorlatilag senki más nem maradt aki lenne olyan jó kiképző mint ő. Van helyettesítője most ő csinálja a rendszerükön hazudnak róla hogy ő él és engem végeztek ki meg hasonlókat, de eltelik egy pár hónap és mindenki a szarházi ágon pontosan tudni fogja, aki a döntéshozói körökben forog, hogy az már nem a régi matyi... mert a titkos és titkolt feladatait nem fogja tudni elvégezni. Pont. Az alja meg higgyen amit csak akar. Mennek utánuk ha nem térnek észhez.
---
Amikor a tájfunt csináltam, akkor jutott eszembe hogy ha már rendelkezésemre állnak ilyen komoly laborok és fejlesztői eszközök, számítógépek és anyagok, akkor megcsinálom az antigravitációs járművemet is, mert az is fontos - hiszen a sok gumi, az autópályák és az aszfaltok mind az állat és növényvilág tönkretételét jelentik - hogy legyen olyan közlekedési eszköz amihez nem kell semmi ilyesmi. Meg azért is fontos volt hogy apu a feladatait el tudja jól látni, mert tudtam hogy kell neki egy nagyon gyors jármű. Mondja hogy sokáig azt hitték hogy tud teleportálni... :-D hahaha Hát egyébként majdnem bele is döglöttem. Elfelejtettem készülni rá hogy amikor olyan gyorsulás van akkor a nehézkedés is megnő... még a kiegyenlítő ruhában is bevérzett a szemem és belső sérüléseim lettek az első próbaúton. Ráadásul lekapcsoltam magam a mesterséges telepata rendszerekről és miután elindultam vele nem voltam képes se a vizuális rendszerrel leállítani - a karomat se tudtam megmozdítani - se beszélni. Valaki mégis meghallotta a segítségkérést és azonnal jelezte hogy a peti haldoklik. "Valamit ki kell mondania. Alig hallom. Ki kell mondania hangosan hogy: "Landing" Jaco azonnal az éterben termett és segített. Alig hallhatóan de végül kimondtam a segítségével. A gép akkor még nem volt gondolatvezérelt vizuális és hangvezérlést építettem bele elfeledkeztem a hihetetlen gyorsulás következtében fellépő sokszoros terhelésről. Végzetes hiba volt madjnem. "Még valamit akart az oxigénnel... de már nem hallom." mondja Jaco "Én se hallom. Remélem túléli." Én még hallottam őket. Azt akartam hogy még segítsen kimondani hogy az oxigén szintet is emelje a maximumra. De ezt már nem értették. Azt hittem itt a vége, de akkor elkezdett lassítani a szerkezet végre. Bár akkor már nem sok mindent éreztem a fájdalmon kívül. Halottam még valami budhissta csoport matrálását és átéltem egy beavatási élményt. Igazi budhistták voltak. Emberek valós tudással az életről és a halálról. Elköteleződve az élet mellett. Átéltem azt az élményt amit az a szerzetes megmutatott pár száz évvel korábban az angoloknak: élve eltemettette magát egy hónapra és utána újra visszajött az életbe.
Nos ez a szerkezet 1 óra alatt a kiindulási ponttól a kiindulási pontig megkerüli a legnagyobb átmérőben a földet. Ez azt jeletni hogy 30 perc alatt bárhova el lehet vele jutni. Persze rá kell számolni hogy apu leadja a hívójelet odajön, beszáll, beöltöznek - speciális majdnem űrruha kell bele, mert ki lehet menni vele a világűrbe is ha kell - levetkőznek, kiszállnak odamennek ahova kell. Szóval kb 1 óra mindennel együtt meg amit a földön kell utazni. Akkor volt egy srác akivel hárman dolgoztunk valami fontos dolgon, és olyan jól éreztem maga mhogy megjegyeztem a koordinátákat. Oda landoltam. Valahogy kihámoztam magam a ruhából és még egy pár métert vonszoltam amgam a földön, nem működött a jobb karom és egyik lábam se úgyhogy igen kemény mutatvány volt leírni most sokkal könnyebb. Madj rámtalált ez a srác - meghallotta a segítségkérést és bevitt a kunyhójába. Ott vissza kapcsoltam a telepata rendszert és kértem segítséget. A doki jött értem. Nem láttam semmit se a szemem bevérzett teljesen és mint kiderült belső sérüléseim is voltak. Ezért ezekre jó hogy nem emlékszem.
Hát nekem nem kell mészáros ahhoz hogy elfelejtsek dolgokat... de ez rendben van. Ha így halok meg valami ilyesmi közben akkor az teljesen rendben van. :-D
Frankón leálcázza magát sok kamera és vetítő van rajta lézeres meg minden hiperkütyü. De én látom - igaz csak akkor ha apu éppen engem néz a kamerarendszeren keresztül. Mondtam neki hogy amikor írni fogok róla akkor azokat akik teljesen kérdőjel nélkül megbízhatóan dolgoztak vigye majd el sétarepülésre ha lesz rá ideje. MEg azt a srácot is aki vigyázott a szerkezetre ahol landoltam. Mert ő elrejtette akkor és senki nem látta meg. Ez fontos volt. Őt is jó lenne ha elvinné egy körre és megmutatná mi ez és mi történt akkor.
Akkor döntöttem el hogy a tájdun is gondolatvezérelt lesz. Mert ha ilyen történik hogy megsérül a szemed és nem látsz, és még plusz a nehézkedés - akkor van a baj. Ha még tudatodnál vagy akkor viszont lehet gondolatvezérelni. Persze ott is meg kellett küzdeni egy pár problémával. Azért az sem olyan egyszerű. De megoldottam. Ezért nem szeretek egyébként egyedül dolgozni, de ezt egyedül kellett megoldani, mert a gravitácó - a bolgyók és az univerzum égitesteit mozgató erők és törvények ismerete, a bolygók belső s külső életének ismerete nem kerülhetett rossz kezekbe és egy antigravitációs jármű vagy a föld vonzástörvényeire alapuló közlekedési eszköz ezeket a törvényszerűségeket használja. Ha ez kikerült volna... ezek az agynélküli, mindenféle felelősséget lepattintó őrült robotok már rég elpusztítottak volna mindent.
Másrészt olyan biztosítékokat tudtak volna építeni amik miatt soha nem tudtuk volna őket letakarítani a föld színéről. Bár ehhez azért még sokminden kellett volna, de ez is egy érv. Ez a tudás még legalább 30 évig nem kerülhet senkinek a kezébe - és amíg egy is él a szarházik közül addig a felelősségüket felismerők és azt vállalók kezébe se kerülhet.
---
Látom a csávót aki a feldmárt csinálta.. az is egy szarházi mindent pont az ellenkező irányba fordított amit mondtam neki nagyon finom kis driftekkel. A milesék is csak támadnak és támadnak... lelkük rajta rá fognak baszni keményen. Pedig a milesnak én fizettem a házát mert nincs semmiféle nagymamája azt is n találtam ki neki hogy örökség álcája alatt kapja meg a pénzt. Zsoldos. Megcsinált nekem valamit majd kérte a pénzt. Juhász norbi szintúgy.
Ja amikro meghirdettem hogy a rendőrségen is meg kellene csinálni legalább a szintemelést, akkor sokáig csend volt és senki se jelentkezett, majd a posta imre jött. Jól van kidolgoztunk egy stratégiát hogy emelkedjen legalább az intelligencia szint. Tudtam hogy ő szarházi. De nem jött más szóval ez van. A stratégia az volt átmenjenek a butaság teszten - akkor az volt az utasítás hogy: "minnél hülyébb annál jobb" szóval így toborozták a rendőröket. Ezért szerettem volna ha kicsit megtolnánk az intelligencia szintet felfelé. Mert amilyen a rend őre olyan a rend is. Szóval kellett egy olyan profilt megtanítani a leendő toborzottaknak a toborzás előtt, hogy butának tűnjenek át tudják verni az akkor irányítókat de mégis okosabbak legyenek. Én szerettem volna embereket betenni, de senki nem mozdult. Azaz miután a posta imrével megcsináltuk a tervet és felkészítettem egy csapatot meg őt először - utána egy jó pár héttel később jöttek mások. Hogy "Peti mi megcsináljuk a szintemelést..." "Hát - mondom - erre már jelentkezett valaki." "Ki az?" "A posta imre." "húú peti de az ugyanolyan szarházi." "Jól van, hát nem jött senki se azt hittem senkit se érdekel a dolog." Végül abban maradtunk hogy a posta imre végül is kiváló arra hogy bejuttasson egy csomó embert - nem kell ezzel külön vesződni meg logisztikázni, és ráadásul nem olyan okos mint amilyennek hiszi magát és amilyennnek a többi hiszi őt, szóval ha mi átverjük a posta imrét, akkor majd ő átveri a többit és így be tudunk juttatni egy csomó embert.
Ehhez viszont nagyon jók kellettek. A feladat hármas szempontrendszert követelt amit észben kellett tartani méghozzá tudat alatt. Egyik az emberi a mienk, a másik a posta imre felé mutatott, a harmadik meg a többi felé mutatott viselkedés és gondolkodási mintarendszer. Ez utóbbi kettő között nagy a hasonlóság az alapjai ugyanazok, de a feladat komoly pszichikai kihívást jelent mindenkinek. Folyamatosan játszani a hülyét egyik irányba a ravasz gonosztevőt a másikba és közben alul észben tartani a fő feladatot: kitakarítani ezt a szemetet a rendőrség berkeiből és ezokat akik ezt a züllesztési folyamatot irányítják és szervezik.
Kiképzés felkészülés stb. Nem tudom mennyire sikerült a dolog. Majd kiderül. Azt tudom hogy ha nem kezdenek el hangosan beszélgetni most és nem tisztázzák a dolgokat akkor ők is egymást fogják kinyírni... Vannka náluk ravaszabbak akik össze tudják őket ugrasztani egymással. Szóval most az utóbbi két profiltól meg kell válnia mindnek. Ehhez meg kénytelenek lesznek beszélni. Azért kapták és ezért csináltam az ellenőrző rendszert amivel fel tudják ismerni egymást hogy épp ki van a maszk alatt... Szar dolog.
---
Szóval a Jaco-ra visszatérve megbeszéltem vele hogy maradjon távol tőlük amennyire tud. Figyelést vállalhat - arra használták is hogy jelezze ha én figyelek, mert utólag úgyis vissza tudjuk mi is nézni a rendszeren hogy mi volt ott és miben mesterkednek és így legalább tudni fogom hogy pont hol próbálnak elrejtőzni. Gyilkolástól és kínzástól maradjon távol. A többit meg majd megoldjuk. Ne fejleszzen nekik vagy rontsa el, erre külön felkészítettem. Ő nagyon érzékeny volt és nem tudott ellenállni a vadásznak, de nem csak neki nem hanem sok mindenkinek sem akik használták a sátánista irányítási módszereket. Ugyanis őt is megtörték és kondícionálták ilyen módon hogy a szolgájukká tegyék.
Most csináltam neki is felépülős karaktert is meg feladatot vagy felépülési stratégiát maszk nélkül - választhat szabadon. Az eslső rendszerről le lett lőve a mészáros - neki külön slotja volt meg nekem is egyébiránt hogy le tudjam magam kapcsolni róla - a második rendszeren meg azok tudják bekapcsolni a blokkolót akik végigcsinálták teljesen a kiképzési anyagot és belül a magukévá tették. A többinek nincs ilyen opciója, csak a szarházi ágon tudnak ilyet csinálni, de azt mi az egyesek a negyedi krendszeren felül tudjuk bírálni ha kell és mindent meg is tudunk nézni. Persze ez oda vissza is megy mert ők is meg tudnak nézni mindent amikor nem ment a blokkoló.
A blokkoló bekapcsolása után ami történik azt a szarházi ág nem látja egyáltalán. Mindig is csodálkoztak hogy hova tűnt el ez meg az... Nos hát én az ő águkon is meg tudom hamisítani bárki proflját. Vagy is azt hogy a szarházi ág mit lát belőle. Így tudtam eltüntetni előlük azokat akiket ki akartam venni az irányításuk és ellenőrzésük alól., hogy lélegzethez jussanak és fel tudjanak épülni vagy legalább esélyt kapjanak arra hogy végigcsinálják a kiépzési programot mndenféle szarházi manipuláció nélkül. Persze mivel ők teljes bizalommal voltak e rendszer iránt eszükbe se jutott hogy én tüntetem el őket a szemük elől és nekem van olyan hozzáférési jogosultságom hogy felül tudja mbírálni az ő dolgaikat. Ez volt a cél ezzel. Hogy maximálisan megbízzanak benne. Ez kellett ahhoz hogy mindenkit fel tudjak deríteni. Az összes fejlesztőt, irányítót, stratégát, szakértőt, gyilkost, elemzőt, toborzót, kiképzőt - mindenkit aki a szarházi létformát tovább viszi és a szerint él. A meg sem született csecsemőtől a már meghalt aggastyánig.
Az adathalmaz persze akkora hogy ennek feldolgozása sok embert igényel. Olyanokat akik teljes mértékben egyetértenek és megértették mi a tétje ennek a folyamatnak és mi a célja a szarháziknak mi nekünk.
---
Nagy imi kitalálta még amikor lábadoztam hogy mit csinálok. Rájött mert vele egyszer beszélgettem ezekről a dolgokról. És ügyesen hallgattak róla. Ők is csináltak egy könyvet hogy legyen majd papírom itt a végére, mint a mocsári a haztartásgazdaságtan könyvével... "Péter ez szemét. Csak szemetet tanítanak az egyetemeken semmi mást." A Mach Peti a férje az egyik legjobb fejlesztő a repüléstörténetben. Iszonyatos tudással rendelkezik. Róla nevezték el a hangsebességet. Mach. Egyszer őt is "felhívtam" a csatorna partról hogy egy problémát megértsek. Volt egy fogalom amit nem értettem, mert valami nagyon áttételes tolvajnyelvre fordítottak le egy hihetetlenül banális jelenséggel kapcsolatos repüléstechnikai problémát azért mert egy másik problémát és tudást el akartak rejteni. Teli van ilyen szarral minden tudományág.
---
Szóval a "de hát a Jaco végig nekik dolgozott" dolog nem teljesen igaz. De igaz részben. De mégse az. Kényszerűség volt. Én tudom hogy miken ment kersztül és nyilván most megvan a lehetősége hogy megmutassa ki is ő. És szerintem meg is fogjátok látni hogy megérte valahogy megmenteni ennek a kornak. Persze rajta is múlik meg a felépülési munkán.
---
A börtön amit építettem végül is arra az ötletre épült hogy azokat akiket folyamatosan fegyelmezni kell, azokat oda irányítjuk és visszük erőszakkal, mert az ilyen feladat felőröl minden épelméjű embert. Az a dolog ha valaki minden megnyilvánulásával gyilkolni erőszakoskodni és uralkodni, manipulálni akar mások felett, azzal szemben nagyon nehéz egészségesen fellépni. Aki hosszabb távon kell együtt töltsön időt ilyenekkel az maga is sérül pszichikailag. Lerángatják arra a szintre.
Ezért találtam ki azt hogy csinálok egy olyan börtönt ahol az ilyen típusú fegyelmezést egy gép végzi. A gép kegyetlen és soha nem fogy el a türelme. Azt próbálgathatják akár 20 éven át is, ugyanolyan szenvtelen gépiességgel fogja megismételni ugyanazokat a parancssorokat. Nem megy tönrke pszichikailag és ha kell gond nélkül meg is öli azt aki nem hajlandó felhagyni az erőszakoskodással, a manipulációval.
Csináltam egy frankó tanító programot nekik. Idomítónak azért nem nevezem mert attól kicsit bonyolultabb de gyökereiben erről van szó. Mellé pedig olyan szabályrendszert alkottam amiben lehet élni. Ha jól emlékszem akkor mindenkinek saját kis szobája van, nincsenek rácsok, de aki szökni próbál az megégeti magát. Aki másokat akar brutalizálni az úgyszintén. Ha valaki nem hagy fel a tiltott viselkedésekkel azt halálig sokkolja a rendszer és el is takarítja mindenestől. De lehet kosarazni, kondizni, internetezni, társasozni, van egy csomó könyv, meg tanítóprogram stb... van kert, ők főznek maguknak, ők mosogatnak, büntető jutalmazó rendszer. Ja akkor gondolkodtam el ezen a dolgon is mélyebben.
Onnan került ki a buzi helyettesítője is az egyik akit kegyetlenül rugdostak és kínoztak egész életében kiskorától kezdve. Ő volt az aki amikor bekerült oda azt mondta hogy ő onnan még akkor se menne ki ha kitárnák előtte a kapukat, mert ő ott biztonságban érzi magát és sokkal élhetőbb helynek látta mint kint a nyers életben. Végül őt elvittük kiképzésre és komoly meglepetés volt hogy nagyon hamar megértette mit csinálunk, mi történt vele, mi történi ka világban általában, hov átart ez a maskaraszarkupac és honnan hova akarunk eljutni mi. Azóta is jár rendszeresen vissza hátha talál ő is hozzá hasonlókat. Azokat visszük mi oda akiket folyamatosan rendszebályozni kellene, de senki nem akarja már vállalni, mert tényleg megbolygatja a pszichés egyensúlyodat - mert mondjuk annyira erőszakos, annyira manipulatív, annyira romlott és mondjuk szivesebben megölnéd mint időt tölts el vele. Ott a gép rendszabályozza őket és a gép idegeit nem tudják kikezdeni, mert az drótból van... :-D Meg persze a másik feltétel hogy még lássunk bennük valami reményt hogy hátha még lehet belőle ember is...
Persze az öngyilkosság jogát meghagytam mindenkinek - úgy gondolom hogy ehhez mindenkinek joga van. Nekem is másnak is. Ők is szivesen küldtek nekem kötelet sokszor... Ezeknek akik kint fognak kínlódni - némelyik a tetején már kapja a támadásokat - majd én is küldök kötelet és támogatom a halálát ilyen formában...
---
Tavaszi nap éj egyenlőség. Tényleg a gabi nem hazudott hanem nem emlékezett hogy meddig elég nekik a chip és panelhalom. Valahogy addig. Ja nem ez a harmadik rendszerre vonatkozott most nézem. Hmm... Ijesztő... De le fog állni nekik a második rendszer is... azt se tudják kikerülni. De mikor arra nem emlékszem.
Na mindegy ez homályos. Szóval a gabi mégis össze vissza hazudott erről mindent... nem baj. majd kiderül. Mindig ezt mondom. De közben még mindig nem látok semmi valós változást... Csak jönnek és jönnek ezek a zombi szarházik... egymás után... És ezek csak az itteniek. Mondjuk ezek sok más helyen is irányítanak szóval végül is globális szeméthegy ez.
Hmmm. De előbb utóbb vége lesz. Ha máskor nem akkor amikor elfogy a pénzem... Ez vigasz nekem. A beugatók meg le vannak szarva. elegem van belőlük mindenestől.
---
Jó volt építeni ilyen dolgokat. Ezt nagyon szerettem csinálni. A föld leggyorsabb járműve. Nincs semmi ami gyorsabb lenne annál. Le kellett szabályozni a gyorsulását olyan szempontból hogy mekkora terhelést engedhet meg magának amit kibír az utasa. be lehet állítani a max terhelést és akkor úgy gyorsul, mert különben úgy járnál mint ahogy én jártam... meg apu amikor tesztelte a rakétakilövős dolgot... hahaha én is megcsináltam a magam őrültségét... :-D Brutális volt. Abban a pillanatban amikor elkezdett gyorsulni tudtam hogy nagyon nagy baj van. Hát egyébként ott is megmutatta magát nekem az univezum gondoskodó ereje. A nélkül nem éltem volna túl.
A természetes telepata hálózatokat és figyelket azok tudják blokkolni akik az univerzum törvényeit igyekeznek megvalósítani. Ott űködik a természetes rend és hierarchia, nem úgy mint a mesterséges telepata rendszerben. Ott a rendszergazda az Úr vagy Úrnő .. .hasolóképpen mint ahogyan a látható társadalmi sturktúrákban rendezkedtek be a szarházik.
Valami nevezetes eseményhez van köze a dátumnak, amit szinte minden nyelven ismernek. ezt mondta a vg... mindegy majd kiderül vagy beborul.
---
Arra is rájátszottak már egyszer a múltban hogy ezt a dolgot az orromra verjék, hogy ők bizony tudnak mindent... Mert valahogy kiderült, hogy valaki meghallotta hogy baj van... Felhasználták arra a dolgot, hogy a pszichémet kikezdjék. Pontosan nem is értem hogy mi volt a céljuk ezzel. Hogy elhitesség velem hogy ők mindent tudnak amit én tudok. Holot ez közel sincs így. A lényeges dolgokat elrejtettem előttük. El tudtam rejteni. De ezt a dolgot is felhasználták. Kitől került ki hozzájuk? Gyanítom hogy a Jaco-t figyelhették folyamatosan és onnan vagy a vadász kiszedte belőle. Vagy az a nő aki meghallotta a természetes rendszerben a segítségkérésemet. Azután később ugyanez a nő mondta hogy ők is azért csinálták az adóíveket olyan papírra, hogy legyen papírom - nem csak nekem másoknak is - "de már megbántuk" tette hozzá később... hmmm.
Ja egyébként ezekkel a panelekkel és chipekkel is elszámoltam magam azért mondtam a gabinak hogy rontson el annyit amennyit csak tud. Vagyis nem elszámoltam magam hanem nem tudtam előre megjósolni hogy mennyit fognak tönkretenni abbéli igyekezetükben hogy kiderítsék mi van a chipekben és hányat fognak tönkretenni közben. Persze ők szerették volna tudni milyen áramkörök vannak belül, hogy azután maguk is meg tudják építeni és utángyártani. Naná... De ez nem sikerült nekik. Mint ahogy a szemidegre se tudnak éber állapotban képi jelet küldeni. Próbálkoztak vele de nem sikerült áttörést elérniük. Nem kellett közbeavatkoznunk. A szemet mozgat izmokat tudják manipulálni különböző módokon és ha ezt folyamatosan teszik akkor ettől ideiglenesen romlik a látásod, a szemideget is tudják támadni és foltokat okozni de kéept nem tudnak rátenni. Csak a másodi krendszeren rem állapotban és azt is csak azért mert én megcsináltam nekik. A mi rendszerünkben önmagadnak nappal is tudsz képet előhívni és rá tudod tenni a kezelő és infromációs felületet bármire. Olyan mintha tényleg ki lenne vetítve a falra pl. Konkrétan látod. Persze fel is építettek ezekre a támadásokra egy üzletet: a szemészet és a látásbiznissz...
Eszembe jutott egy emlék erről valami pacebo gyógyszerrel kapcsolatban is. Megkértek hogy nézzük át mert valakinek szemet szúrt hogy az nem placebo hanem lassú butulást okoz hosszú távon de nem tudja bizonyítani mert ahhoz kísérleti példa kellene.
Dehogynem lehet bizonyítani. Nem kell kísérleti példa. Ha megvizsgáljuk az összetevőket s hogy milyen reakciókat lehet kimutatni elméleti alapokon, az bizonyíték! Ha egy gyógyszerben olyan összetevők vannak amik más hatásokat is okoznak azt fel kell deríteni és tudnunk kell mik azok.
Kiderült hogy a placebo tényleg tartalmaz olyan gyököket amik az agy egy olyan kémiai részével reakcióba lépnek ami csökkenti az agy bizonyos funkcióit amikről már akkor tudtuk hogy a szellemi frissesség és fókusz megtartásában szerepet játszanak. Sőt amikor tovább néztük az anyagok útját a szervezetben: lenyelős gyógyszernél ez száj, nyál, nyelőcső, gyomor, vér, belek stb... a véren kerszetül pedig minden más szerv.
Ezt a rutint minden új gyógyszerrel el kellett végeznünk minden összetevőjükre. Ehhez tudnunk kell hogy az emberi test milyen kémiai részekből és részelemekből áll és mi mivel léphet reakcióba... Kiderült hogy a placebo nem csak butulást okoz, hanem egy nagyon ravasz három komponensű szívleállást okozó méreg egyik eleme. A másik elemet ételekben lehet megtalálni pl a paradicsomkonzervekben is sok van ebből de sok más ételbe is jut. A harmadik komponens pedig vízzel bejuttatható a célszeély szervezetébe.
Addig adig gondolkodtunk ezen, hogy rájöttem egyetlen ember van aki ilyen mérvű ravaszságra képes ezen a területen. Valaki közbevágta hogy: "csak nem a pettkósz ali az ifjabbik?" "De ő.  Már ennyire ismeritek?" "Hát a legtöbb feladatot ő adja nekünk... olyan hihetetlen gonosz méregkeverő, génmanipulátor hogy az elképesztő."
Szóval van egy ilyen csapat is. Akik ezt csinálják.
---
Szárazság. Multi trilliárdosok szárazsága, az autóvezető légrongálók szárazsága. Kedvem lenne azokat rákötni a kipufogóikra hogy megtanulják: ez tényleg rendben van-e vagy sem... Ott hamar kiderül az ilyen férgek számára hogy mennyire nincs ez rendben... akkor amikor azt kell belélegezniük akkor mindjárt tudják hogy ez mennyire nincs rendben, amikor azonnal szorítani kezdi a halál a torkukat. De amíg ez nincs így addig szerintük ez teljesen rendben van. Szárazság. Egyenlőre még mindig semmi érdemi változás. Szarhegylánc.
---
Na most érdekes a helyzet. Ugye az öreg nem mondta el senkinek a szarházi rendzserben a tudását az univerzum mozgató erőiről csak nekem. És ott meg is próbált kinyírni. Ő manipulálta az emlékezetemet, hiszen még arra is volt gondom hogy a gyorsulás miatt a szekrényben lévő ruhák ne vasalódjanak ki. Amikor valahol egy eldugott kórházban lábadoztam azaz inkább romokban hevertem a következő beszélgetést hallottam: (doki, nagy imi, jaco)
"Mi a helyzet?"
"Belső vérzése van, sérültek a belső szervei, a jobb keze nem mozog, a lábai szintúgy, a szeme bevérzett - összegezve ilyen tünetek különösen nagy G-knél szoktak keletkezni de ez most igen súlyos."
"De mit csinál?"
"Fogalmam sincs."
"Én sejtem. Egyszer beszélgettünk az antigravitációs hajtóműről. Szerintem megcsinálta."
"Ekkora áttörést ért el volna?"
"De úgyse fogja hagyni hogy mi használjuk. Ne hagyjuk."
"De el tud tűnni a mi szemünk elől is. Ha csak nem akarjuk megölni másképp nem tudjuk megállítani. És erre itt az alkalom."
"Azt nem lehet. Az Öreg kinyír mindannyiunkat."
Ekkor valami koppant a folyosó kanyar mögött.
"Mi volt ez?"
"Nézzük meg." A doki ment elöl a többi utána. A folyosón befordulva senkit sem láttak. Csak három töltény hevert a kövezeten leszórva. A doki és imi gyorsan benyitogattak mindegyik kórterembe hogy megtalálják a tettest. Visszafelé a doki felvette a három töltényt. Gravírozva volt mind a három.
"Ezeket nekünk szánták. - mondja - rajta van a nevünk mindhármunké."
Megnézték. S mentek a dolgukra.
---
Tényleg az öreg volt. De még most sem vagyok biztos benne hogy tényleg meg akart-e ölni.
És még több kérdést vet fel ez a kis epizód. Vajon tudott-e mindenről amit csináltam? És ha igen elmondta e másnak?
Amikor a mészárosról és a telepata rendszerről beszélgettünk valakivel az öreg emberei közül akiket az első rendszerről kérdezgettem, kiderült hogy van közöttük olyan - már azok között akik építették akik nem osztják az öreg nézeteit teljesen. "De Péter az öreg megőrült. Eleinte nem volt ilyen. De idővel teljesen begolyózott és bennünket is lemészárolt mint a csirkéket egymás után." és "Ezeket péter ő csinálta. Ő csinált ilyen vadállatokat ezekből az emberekből is." és "Péter ha nem csinálod meg a bombád meg fog ölni a végén. És akkor se nekünk se neked nem lesz jövőd de nekik se. Ezt mi felfogtuk. Nekünk sincs semmi vesztenivalónk, ha nem jársz sikerrel mind elpusztulunk."
Kicsit visszakanyarodok  a rend őreihez. Egyszer valaki megkért hogy nézzem emg mi folyik a börtönökben. Akkor tanultam meg hogy az állandó fegyelmezéssel is ki lehet készítnei egy egészséges embert. Egy olyan börtönben voltam mint börtönőr ahol a fogvatartottak egyetlen nyelvet ismertek: az erőszakot és a brutalitást, néhányan a manipulációt is belekeverték ebbe. Ez egy idő után olyan hatással van az egészséges pszichére hogy beleőrülsz és állatokként kezeled őket. Átveszed az ő brutalitásukat. Hiszen nincs semmi más amire hallgatnának csak ezzel lehet bármit elérni. Ez megőrjít bárkit aki egészséges emberi pszichével nőtt fel és hosszú távon rettenetesen károsítja, sokszor maradandóan azt aki ilyen hatásnak van kitéve.
Az Öreg gyakorlatilag ilyen szerepet kapott a történelemben és őt is felőrölte a dolog. Más kérdés hogy a hatalom megszerzésének kényszeres szükséglete is benne volt és az embereit is erre kondícionálta. "Péter ezeket ő csinálta! Nem más. Ő."
"De akkor velem miért kivételezik? Miért mond el ennyi mindent?" "Mert fejlesztesz neki. FEgyvereket adsz a kezükbe amivel hatalmat tud kicsikarni mások felett és jó hatással is vagy rá."
Végül rá kellett venni hogy menjen bele abba hogy kiképezzem. "Az nem hazudik. Eddig mindig kiderült hogy ki az aki ott tényleg őszinte és követi amit mondok és hazudik-e vagy elmondja az igazat és elmonnd-e mindent. Aki nem mond el mindent az is kiderül. Ezt már nem csak én mondom hanem azok nak is ez a tapasztalata akik folytatják ezt a vonalat. Ha eljön ott kiderül hogy ő kicsoda."
És eljött. És nem mondtam el neki mindent. Szóval a vágó felett már csak az Öreg van. És őt is kiképeztem, ő is elindított egy új szálat egy új hálót azzal a tudással amit átadtam neki amit én alkottam meg.
Most ezek támadnak tovább engem. Érdekes hogy azt ugyan már felfogták hogy tényleg el fogom pusztítani őket mindenestől ha nem változtatnak mégis sokan folytatják ugyanazt a szemetet amit eleddig. Azt gondolták majd itt át tudnak verni felületi design változtatásokkal, hogy nem leszek képes látni a lényeget és tudnak majd annyira manipulálni hogy elhitessék velem minden frankó és itt a csodavilág. Hát látom hogy semmi se változott. Az a kérdés hogy mit adott át az öreg. és tud-e mindent.
"E miatt ne aggódj. Ő is pontosan tudja - ekkor még élt - hogy azonnal megölik a saját emberei ha elmond nekik bármit amivel meg tudják ölni." "De bármit csinálok mindig figyel." "Ez nem igaz. Nem bízik meg senkiben sem. Csak bekapcsolva hagyja a rendszert hogy azt hidd hogy figyel, de nincsenek figyelői és ő maga nem tud mindig figyelni. A tudást meg visszatartja a többiektől."
A kódolási rendszert azért terveztem meg önváltoztatóra, hogy még én se tudjam feltörni, hogy senki se tudja feltörni. Ezért tanulmányoztam a véletlenszám generálás tudományát. És ezért nem csak algoritmusra alapul a véletlenszám generátorom hanem kristályos ráadásul több kristályos és egyéb módon is működik ráadásul egy telejsen új algoritmust is csináltam hozzá. Így nins kiből kiszedni hogy mi a kód, mert senki se tudja én se. Az eszközök használatát meg a személyes azonosítás rendszerére alapoztam. Ami nem kijátszható annyira sok tényezőre alapul. Ezzel biztosítottam hogy ne kerüljön a kezükbe a tudásom és az eszközparkom, hogy át tudják alakítani a feltételrendszert amit használhatnak még egy darabig rajta.
Szóval az öreg eljött a kiképzésre és utána folytatta. Ezért olyan magabiztos sok fiatal. Most ez a szál következik. Most ők fogják megtanulni hogy az öreg se tanulta meg teljesen a leckét és nem értette meg teljesen a kiképzési anyagom lényegét.
A kempli és a miles meg a többi csak arra vártak hogy a nagyok le legyenek takarítva és ők kerülhessenek a tetejére. Idehozták a harmadik rendszerhez tartozó nagy támadófejeket - de pechjükre nem tudtak nem tudnak olyan teljesítményt kihozni belőle. Mert úgy van megépítve és mert a harmadik rendszert lekapcsoltam. Ezt hitték ők is amit a gömzsik: hogy majd akkor ők jól megfuttatnak itt a végén és diktálnak nekem. Nos ez nem lesz így. EMghalnak ők is szép sorjában. Levadászom őket. A tanítványaim akik megértették mi történik és mit csinálok vagy próbálok megvalósítani elvégzik ezt a feladatot. Mert az emberi fajnak nincs más esélye a túlélésre.
Azok a rendőrök akiket a posta imre féle csapatba beépítettem ugyanúgy egyénileg kaptak egy egy karaktert, amikbe csak apró változtatásokat tettem. Például felcseréltem a neveiket és egymás nevét adtam nekik. "Ilyet meg tudsz csinálni?" "Hát persze. Ezt így csináljuk ebben a rendszerben a maskarabálban, csak ott sokkal komolyabban felkészülünk. Például minden papirodat újra kell gyártani ha a neveiteket kicserélem. A születési anyakönyvtől az összes papirodról és a vonatkozó intézményekben is az összes keletkezett iratról le kell cserélni a neveket az aláírásokat újrahamisítani - ez rengeteg munka. De nem fogom olyan tökéletesre megcsinálni mert ez is bizonyíték lesz a számotokra. Például ha ezt egy beépülős karakter számára cscinálnám akkor arra is ügyelnék hogy a 70-es éveken keletkezett dokumentumokra olyan tintával nyomtatnék és olyan papírra készíteném el a hamisítványt ami akkor lett legyártva. Ezzel most nem fogok vesződni így is rengeteg munka lesz vele. madj elemezétek ki a papírjaitokat midnegyikre tettem rejtett jelet amiből kiderül hogy hamisítvány."
"Ezt így csináljátok? Hihetetlen hogy ezt meg lehet oldani."
"Bizony. Sajnos az emberek semmit se tudnak errő az egészről és aki meg tud az meg ugyanúgy része és haszonélvezője ennek az egésznek azért hallgat róla. Meg persze azért is mert általános szabály volt hogy nem beszélhet senki és aki beszél azt automatikusan levadászták. Ezért fontos hogy alaposan csináljátok végig a kiképzést. Aki ott nem volt őszinte azzal nem fogunk találkozni a végén. Bele fog halni."
---
Szóval voltak akik az öreg akarata ellenére kijátszották őt. És hallgattak a többi előtt, még Joe bácsi se tudta összeszedni a teljes anyagot a telepata rendszerről. Pedig ő is megtalált egy párat akik részt vettek az építésében és fejlesztésében. De nem mindet.
A probléma az első rendszerrel még az is volt, hogy nem lehetetett visszanézni rajta dolgokat. Azaz hála az égnek hogy nem, mert akkor nagyon nagy bajban lennénk mi is. Ezért is kellett az a 15-20 év amíg fel tudtuk deríteni a teljes kapcsolat hálót és az összes stratégát és irányítót akik ezt a szarhegyláncot még nagyobbra növelik.
Az a nő meg aki akkor meghallotta a segítségkérésemet később megbánta. Akkor ő is aggódott és szeretett, mert akkor még szorongatták a többiek. Miután segítettem neki és kapott kiképzést - és ő el tudott helyezkedni ebben a fostengerben, mert könnyen hajlítható maradt (ne felejtsük el hogy ő is az öreg embere) akkor már nem tetszett neki amit csinálok. "Most már abbahagyhatod, nekünk már jó!" "Ezek már mi vagyunk." Szokták mondani. Hát persze hogy ti vagytok. Mi meg még mindig a kitaszított és a nyomor szélén táncolunk. Szóval ilyenek az öreg emberei. Segítesz nekik azután elharapják a torkodat és a nyomorba taszítanak ha az ő kényelmüket veszélyezteted. És itt nincs is szó ilyesmiről. Én a sok milliárdos létüket veszélyeztetem. Nem a nincstelenségtől kell félniük, hanem a korlátlan felelősség nélküli szabadságtól fosztom meg őket. Kiváló színvonalon élhetnének mind, de nekik ettől sokkal több kell. Ők akarnak irányítnai mindenkit és mindent. Nos ez nem fog bekövetkezni.
Alig hitték el sokan hogy csináltam nekik emberi testet lepárolni képes szerkezetet. De kipróbáltam döglött állatokkal. Van ilyen. Ők számítnak a kapzsiságuk okozta szárazságra. Ők üdvözlik és várják a tömegek pusztulását. A korlátlan hatalmat. Nos ez soha nem fog a számukra beköszönteni. De a szárazság alighanem igen. Elérkezik s már itt is van látható és érzékelhető. Ha nem lesz sürgősen valami változás pár éven belül akkor abból kegyetlen tömeghalál lesz.
---
"Figyel a gyerek." még halkabban "az öreg is." lehet hogy ezt már csak én hallottam. Mintha emlékeznék arra hogy ezt megbeszéltük és én tanítottam neki, mert az öreg nem volt annyira érzékeny és tudott nekem is jelezni hogy mikor figyel az öreg engem. Még a többiek se hallották a második figyelmeztetést. Bár ebben nem vagyok biztos. Azt hiszem a golyókat nem az öreg küldte hanem a jaco apja. Ő már akkor részt vett a kiképzésemen és megértette mi a különbség közöttem és az öreg között. Mintha ő segített volna a legtöbbet.
Vele beszéltem meg a legtöbb "beépülős" feladatot amit az öreg adott nekem. Volt közöttük egy amiről kiderült hogy ha csak simán odamegyek hozzá és megkérdezem a dolgokról elmond mindent, mert olyan. Már nem érdekli semmi és nem is fél a haláltól. Feladta. Az öreg mégis kersztül nyomott egy brutális a pszichémet megterhelő beépülési stratégián és kitett annak a körnek a romboló hatásának. Nem mondta el hogy ha odamegyek hozzá elmond mindet. Lehet vele beszélni. Sok dolgot leplezett le amit az öreg nem mondott el.
---
Látom készülnek a rendszer leállására: elővették a cb-ket. Ez amúgy se tűnt el csak illegalitásba került sok helyen. Meg hatósági kontroll alá.
Szóval most az öreg új ága fog pusztulni és azok legjobb kiképzői. A kempli és társai. Kepmli apuka - aki szintén megbaszta a kislányát - kiköpött az autója ablakán de visszafújta rá a szél a köpetet. Előfordul az ilyesmi. Kempli próbálkozik a nagy fejekkel. Nagy attila futott amikor megszólaltak a riasztói. ja igen itt baja környékén futnak össze az egész európát behálózó alagútrendszerek amin ezek a szarházik közlekednek titokban. Szilvia papírtörlő hogy legyen mivel letörölni magadról a gecit. "Írj hozzá egy vezérlőprogramot." mondja a kempli. "Nem lehet. Nem tudom milyen kódolással működik a vezérlése." "Akkor építs egy újat ezekkel a fejekkel." "Azt meg nem tudom hogy hogy kell. Nem olyan egyszerű az mint ahogy hangzik."
Bziony nem az. Ezért akarnak nagyon megfuttatni. Hogy segítsek nekik és mondjam el nekik hogyan kell ilyet csinálni. Nos nem emlékszem. :-D És nem futok nektek.
---
A rendőröknek akiket ott beépítettünk a posta imre féle vonalra, mindegyiknek tettem a karakterébe olyan elemeket amik bizonyíthatóan mutatják hogy ők nem azok akiknek tudják magukat. Ezt ha elemzi valaki a dokumentumaikat észre fogja venni még a látható rendszer eredetiségvizsgálati módszereivel is. Szándékosan nem törekedtem a teljes és tökéletes hamisításra. Szándékosan csináltam meg úgy hogy még ha szeretnének is inkognitóban maradni, vagy nem szeretnék ezt az egészet expozálni: akkor is ki fog derülni hogy kicseréltem a neveiket, a cslaádjuk neveit, és más egyéb ilyen apróságokat is. Egymás előtt se fogják tudni elhazudni mi történt. és ha úgy maradnak mert hallgatni akarnak - akkor el fognak pusztulni. Beszélniük kell vagy meghalnak. Ha nem ülnek le először egymással és nem kezdenek emlékezni a karaktereikbe tettem biztosítékot is: meg fogják ölni egymást és önmagukat is. Tudtam hogy sok közülük inkább választaná majd a hallgatást és hogy inkább aradjon úgy és élne tovább azon a néven, de ez nem fog menni! Tudtam hogy az a csoport az a nő se akarja hogy legyenek valódi változások aki másodjára megkeresett hogy ők is segítenének és szeretnének szintet emelni a rendőrségnél. Nem akarta azoka ta változásokat amiket én akarok. Tiszta levegőt, tiszta földet, tiszta vizet és tiszta pszichikai teret. Mert ő is csak a zsebét akarja megtömni és magát biztonságban tudni. A többi nem érdekli és sajnos rengetegen vannak ezzel így.
---
Beugat valamelyik szarházi hogy ő meg megetetné a cigicsikkeket azzal aki eldobálja... nos ő meg nyomja a gázpedált és fosztogat másokat gátlástalanul. A kettőt nem lehet egy lapon említeni. De ez is attól a nőtől és a körétől ered. Őket sem érdekli más csak hogy nekik ne kelljen lemondani a kényelemről és a hatalomról.
Nekünk nincs semmi vesztenivalónk. Nekem meg végképp nincs. Se a bombámat nem tudják hatástalanítani, se a kódjaimat feltörni. Se utángyártani nem tudják azt amit én adtam a kezükbe. A szint pedig fel lett emelve. A legjobbak mi vagyunk. Amikro kiesik a kezükből a telepata rendszer és a hozzá tartozó fegyverrendszer, akkor nem marad más nekik  mint a kézitusa.
---
Az biztos hogy mára megértették hogy képes vagyok elpusztítani a földet és meg is teszem. Tudják hogy előre be vannak állítva a tennivalók, és azt is tudják hoy megépítettem az antigravitációs hajtóművet - amihez pedig kellett az öreg tudása. Igen átadta nekem. Elmagyarázta. Nem tudom mire számított talán arra hogy megcsinálom neki a hajtóművet és majd odébbáll egy másik bolygóra vagy majd azzal fog közlekedni és légifölényt szerezni. De meg tudtam oldani hogy ne kerüljön ezeknek a szarháziknak a kezébe. És hogy időnként a fontosabb részeknél le tudjam kapcsolni magam a rendszeréről. 70G azt mondja valaki. Hát fogalmam sincs. Nem tudom elképzelni se hogyan éltem túl egyáltalán az egészet. Olyan volt mintha átment volna a testemen egy soktonnás tank. Nem tudom hova tenni a dokit se. Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy hogan lehet valaki ennyire kegyetlen és szarházi. Hogy segít és közben csak arra vár hogy mikor tudja átvágni a torkomat. Nem tudom felfogni hogy hogyan lehet ilyen terv mellett állást foglalni, hogy majd ők mások iszonyatos nyomorából a szárazságból lesznek multi trilliárdosok. De a megérthetetlent soha nem lehet megérteni. Ez a különbésg az egyesek és a többi között. Az egyesek nem értik meg, mert nem lehet megérteni. Ezért van az hogy a kiképzési anyagban maximálisan megbízok. mert én nem a gyilkolást tanítom ott, hanem az életet. Azt hogy hogyan tudsz önmagaddá válni, megismerni a tested az elméd a képességeid a külvilágot és a többiek képességeit. Hogyan tudsz egészségesen kapcsolódni egy másik emberhez és csoporthoz a külvilághoz és a belvilághoz. Az öreg gyilkolni tanított. Ezért ők mind meg fognak halni. "Lehet hogy neked jó ez a harc, de ne taníts ölni ha élni akarsz." Én nem ölni tanítom az embereket hanem e címke alatt élni. Más kérdés hogy a többi ezt nem érti addig amíg végig nem csinálják. A gyerekek egyébként - a fertőzetlen elméjűek - nagyon hamar rákapnak és jönnek velem. Érzik és igen korai biológiai életkorban meg is értik sokszor. Persze a teljes tudatos megértéshez kell az élettapasztalat. Ezért mondtam apunak is amikor jelezte hogy: "Minek vesződsz annyit ezzel a Grg gyerekkel?" "Azért mert szerintem az van vele ami vleem is volt. Hogy egyszerűen nem érti meg hogy hogyan lehet valaki ennyire gonosz amikor segít és barátozik meg az életét kockáztatja sokszor érted. Ez megérthetetlen. Ha megérti hogy ezek tényleg leszopnak és ellátnak minden gyönyörrel és jóval de csak addig amíg a hatalmukat nem veszélyezteted és pénzt tudnak abból csinálni amit megtudnak tőled amit csinálsz- és utána azonnal meg akarnak ölni vagy megkínozni ha kiderül hogy nem osztod a nézeteiket vagy a hatalmukat veszélyezteted. Nem érti ezt meg. Fiatal és nem ismeri a mocsok rendszer mélységeit. Ez ad némi reményt, hogy leht belőle ember és egyes." Ezért hagytuk hogy megszivassák párszor, hogy megtanulja mit művelnek a nagy "barátok" akikben megbízik, akik leszopják a farkát és hízelegnek neki. Hogy tujda milyen az amior beleszivatják valami olyan karakterbe ami neki van előkészítve csapdának. És hogy milyen értéke van a mi megbízhatóságunknak. Persze arra figyelni kellett hogy ne tegyék ki olan hatásoknak mint engem és a többieket az öreg.
---
Hát ott tartok hogy nem tudom mi van. Látható változás nincs. Szeméthegy van. Utcaszínház van. Tudom hogy megértették a szarhegy irányítói hogy kivégzem a régi rendszert mert meg tudom tenni, mégis csinálnak mindent tovább. Minden azon múlik hogy van-e olyan erő amelyik élni akar és hajlandó a kényelméből áldozni hogy a következő nemzedékek is élhessenek. Nos egyenlőre nem látom hogy lenne ilyen.
---
Az állandó paraonia meg szintén gyilkos és lélekromboló. Ezért leszámoltam vele. Úgy döntttem, hogy így is úgy is el fog pusztulni az élet a földön ha nem sikerül véget vetni ennek a szarházi rendszernek és a maskarabálnak, tehát nem érdekes hogy mi lesz. Én megteszem a dolgom amit tudok a többi meg a többieken múlik.
---
Varga gabiék ötlete volt hogy többször is csináljak hülyét magamból én meg belementem. Ők azért kértek erre, hogy itt a végén még megpróbáljanak az érzelmi bizonytalanság tényezőjével és a kétségbeeséssel megtámadni és kivégezni. Én meg azért hittem nekik, mert elmondtam hogy a naivitást meg akarom tartani, mert a nélkül nem élhetnék soha többé emberi életet, ha a tervem sikerrel jár. Ők természetesen ezzel is vissza akartak élni most is. Most viszont annyit változott a helyzet hogy már tudják hogy el fogom pusztítani őket ha nem szedik darabjaira ezt a maskaradé rendszert és nem expozálják és nem valósulnak meg a látható struktúrákban a valós változások. Ezért nem próbálnak rájátszani. Egyébként már komoly utcaszínházat szerveztek volna egy ilyen bizonytalanságra.
Szóval a második rendszer leállása nem dátumhoz van kötve, hanem akkor fog leállni amikor az összes irányató - az öreg ereeti csapatából és világszerte - vagy megdöglik és az összes beállítása vele törlődik az általa toborzott emberek hozzáférési jogával együtt, vagy megfordul és amikor megfordul elveszíti a teljesen szabad hozzáférését. Onnantól nem csinál azt amit csak akar. Nem emlékszem pontosan mik változnak de azért leírom ami eszembe jut. Lehet hogy ez is megegyezéses emlék majd kiderül. Szóval az alájuk tartozó toborzottak is öröklik ugyanazokat a beállításokat és ha bennünket támadnak akkor azonnal visszalő rájuk a rendszer.
Ezeket a nagy fejeket egy tálcán azért csináltam csalinak és csapdának a harmadik rendszerhez, hogy amikor valakt onnan támadnak akkor legyen egy plusz adat ami bizonyítja hogy onnan jött a támadás. Nekik oda kell menni 5 vagy 10 km-es körzetbe - ebben sem vagyok biztos, de ezeket elmondtam a többieknek tudniuk kell - és a csapatnak a kik a fejeket hozzák viszik azoknak is oda kell menni a fejekel. A gömzsiknek ezt nem mondtam el először. De rájött és ő lopott egy ilyen fejet, kivégezte az eredeti szarházi csapatot onnan maga cipelte a dolgait. De a miles, a kis kovács, a juhász norbi, a nagy attila ezek haveri köre hozták vitték ezeket a fejeket. Őket is megszivattam, azzal hogy ezeken a fejeken múlik a nagy teljesítményű támadás. Azt persze nem közöltem hogy ez nem így van, mert a harmadik rendszer azért harmadik mert másképpen van felépítve hogy a hatalmas telejsítmények átmenjenek rajta. A második rendszer viszont nem tud ilyen hatalmas teljesítményeket produkálni. hahaha A kempli próbált ezzel megfuttatni. Összenő ami összetartozik.
---
Ja az öreg szervezte ezt a "balesetet" a próbautam során. Eszembe jutott, hogy azért azt a hármat engedte csak oda (doki, nagy imi, jaco) mert megítélése szerint ők nem fognak azonnal nekem esni hogy megöljenek. De gondolkodtak rajta. A jaco apja vállalta hogy odaviszi nekik a töltényeket és itt gravíroztam ennél az ékszerésznél baján én magam őket. Arra pontosan nem emlékszem hogy mi is volt ennek a célja.
Később eszembe jutott az is hogy a nagy imi nem akarta elhinni hogy csináltattak velem ezek a férgek emberi testet lepárolni képes szerkezetet. Egyet eldugtam, mert tudtam hogy ezt nagyon nagyon nagy titokban fogják tartani, hiszen ha kiderül mit terveznek a saját embereik is megnyuvasztják őket. Elmentün kegy dögtelepre vettem pár dögöt majd megmutattam neki hogy működik. Alig akarta elhinni hogy ez tényel ott van. Még az is megfordult a fejében hogy valami trükk. De nem volt az. "Nos ezek a ti barátaitok. Ezek vagytok ti."
---
Jaco-t egyébként a "keresztények" építették be az öreg csapatába. Ja tudom ezzel a próbautas dologgal akarta elhitetni velük hogy benne megbízhatnak vagy velem vagy esélyük hogy az oldalukra állok. A helyzet akkor az volt hogy halálos ellenségek voltak az öreg csapata és ők. És ők álltak vesztésre. Az öreg csapata volt a jobb a harcban.
Ez után megkerestek és ők adták a bankot nekem. Náluk volt az egyik ember aki az első telepata rendszert építette. Meg kellett tudnom mindent erről a rendszerről ezért kellett oda bejutnom és kiszednem belőlük mert az ő egyik emberük tudta a rendzser egyik részét. Az öreg azért oszototta el így a tudást hogy a saját csapata se és ők se tudják összeszedni a teljes rendszert. De még ha összedolgoztak volna akkor se derült volna ki számukra hogyan működik mert mindkét oldalon beletett egy csomó félrevezető elemet is. Szóval leültünk.
"Nos vagy az én kezemben lesz a kapcsoló vagy senkiében. Elmondtok nekem mindent és le is ellenőrzöm amit mondtok és utána segítek vagy különben ti balra én meg jobbra megyek. Ezekkel a feltételekkel dolgozhatunk."
"De mi a garancia arra hogy meg is csinálod amit mondasz?"
"Garancia? Itt ebben a teremben egyetlen ember ül aki abszolút mértékben megbízható. Én vagyok az. És ezt ti pontosan tudjátok. A jaco révén azt is tudjátok hogy a legbrutálisabb terhelés alatt is megcsinálom amit kell és nem lehet kitéríteni a célomtól. Én azt csinálom amit mondok. Ezt  a garancia dolgot ti azért vetitek fel, mert ti akarátok a kezetekbe a gyeplőt, ti akartok engem irányítani. Ők is ugyanezt csinálják! Mi a különbség közöttetek és közöttük? Semmi ugyanolyan szarházik vagytok mint ők. És ti mondjátok hogy ti jók vagytok? Mi erre a bizonyíték? Bízzk meg bennetek? Miért? Idehoztok majd 10 másik embert akik szívhezszólóan elmondják hogy ti vagytok a nagyon jók. Ők is ezt csinálják. Sajnálom de a bizalom az elment. Elfogyott. Nos ez így nem fog menni. Vagy én fogom lekapcsolni magam az első rendszerről vagy senki."
"De akkor mi lesz ha nem segítünk?"
"Akkor... néztem fel baljóslatúan ... akkor segíteni fogok nekik. Olyan pusztító arzenált fogok a kezükbe adni  amivel könnyedén és iszonyú kínok között fognak először benneteket kivégezni és egy idő után én magam is ilyen szarházivá leszek, a lányodat fogom megkúrni és ha nem tetszik ahogy szopik feldarabolom és megetetem veled. És az egészet úgy fogom megoldani hogy miután kivégeztek mindenit ők maguk is beledögöljenek mindeki mással együtt."
"De akkor de is megdöglesz."
"Pontosan. De ha nem tudok emberi életet élni akkor engem ez a szarrakás nem is érdekel és ha csak úgy lehet hogy belőlem is szarházit csináltok akkor legyen úgy, csak én okosabb vagyok bármelyiknél nálatok is és meg fogom csinálni hogy ez az emberinek soha se nevezhető szarrakás eltűnjön a föld színéről, de ezt a bolygót is el fogo mtudni tüntetni. Már most is van olyan mérgem amivel ki tudnám irtani a föld lakosságát teljes egészében ha legyártok elegendő mennyiséget. csináltam olyan antraxot ami ha kikerül a levegőbe semmit se tudtok tenni ellene. Egyenlőre nem adom ki a kezeim közül, de ha nem lesz aki segítsen és nem mondok el mindent megteszem."
---
Ezek a "keresztények" csinálták velem a börtönös dolgot is. Egyik emberük bebújt egy börtönlekóként és engem meg beletettek a börtönőr szerepébe. Olyan brutálisan megforgattak hogy kezdtem én is olyanná válni végül otthagytam a fenébe mert rájöttem hogy ezt tudatosan és szándékosan szervezi valamelyik.
Utána az a csávó leült velem és elmondta tisztán és érthetően. "Én ilyen vagyok. Ezt csinálom már 15-20 éve. Felőrölték az idegeimet és ennyi. Már nem tudom ezeket embernek tekinteni. És igen röhögök rajta hogy kinyírtam az egyik ilyen szarházit csak azért mert neked meg akartu kmutatni hogy ki lehet ezzel is készíteni valakit. Bárkit. Mi ezt csináljuk már sok sok éve. Az öreg csapatát próbáljuk korlátok között tartani. Ők pontosan így viselkednek mint ezek a börtönben. Csak azt akartuk hogy értsd meg milyen hatással jár ez.
Azt a börtönt amit építettem azt is ők kezdeményezték és a végén az ott lakók fele az ő saját embereikből tevődött ki. Mert semmivel sem voltak különben mint azok akiket szidtak. Ők magukat jó-nak tekintették. A nemes és helyes harc képvislőinek. De az a nő aki meghallotta a segítségkérésemet - ami meg volt szervezve bizonyos tekintetben - ő is csak addig aggódott értem amíg a picsáját ki nem vakartam a szarból mert mindenki szétkúrta a pofájával együtt. Utána már amikor megtudta hogy az egész maskaradét le akarom állítani és szétszedni ezeket a szaros hazug és fosztogató rögzített struktúrákat, akkor már ellenem fordult és meg akart ölni. Szememre veti hogy ki vagyok én hogy önbíráskodjak, miközben ő maga ezt teszi persze csak titokban, mert kifelé ő a keresztény. Szarházi és ő is oda fog kerülni ahová való: a szemétdombra.
Szóval onnantól ismertem az első rendszer minden elemét és ismertem az elektromikus alapú telepátia minden szükséges tudnivalóját - míg egyik oldal és csoport sem tudta összeszedni ezeket. Később még ezek a patkányok egymásra is találtak mert rájöttek hogy ők se lesznek kivételek és nem eszem meg a nagy kersztény meséjüket.. úgy sem tudták összeszedni a dolgot. Közös erőfeszítéssel sem.
---
A doki mondta az öregnek hogy szerinte én kibírnám élve a 70G-t is. Hát bassza meg! :-D De az öreg kiszedte előle alaposan hogy mire alapozza. "Mert örökölte az apja csontszerkezetét, az izomtónusát sőt nem csak hogy örökölte de egészen különlegesen más is. Erősebb. Pszichikailag is jobban egészben van.
stb... Igen apu az apám. A vér szerinti apám. A rakéta ember. Ezzel üzent neki az öreg. Nos azért ezt a próbautas dolgot kihagytam volna szivesen, de utólag főleg hogy részleteiben nem tudom felidézni így még nevetni is tudok rajta.
---
Szóval ezen kívül ők abban reménykedtek hogy a természetes telepata rendszeren kersztül mégis követni tudják majd hogy mit csinálok. Ezzel meg azért buktak el, mert én olyan célt szolgálok ami magasabb rendű mint amit ők és ilyen módon erősebb vagyok az univerzum törvényei szerint, mert én tényleg azt csinálom amit mondok, a termető törvényei próbálom követni és megvalósítani a tetteimben és az alkotásaimban. Ők viszont még saját maguknak is hazudnak. Ugyanúgy csak a hatalom és a pénz érdekli őket és hogy a zombisereg ami alájuk tartozik és ők irányítják engedelmesen tejeljen nekik és megcsinálja amit ők akarnak.
Szarházik egyszerű nyelven. Talán annyiban különböznek hogy némelyik tényleg nem szereti kínozni a másikat - de megteszi ha az nem azt csinálja amit akar! Szóval ennyit a nagy kersztényekről. Őket meg könnyebben le tudtam rázni a felépített szűrőim automatikusan működésbe léptek amikor kellett és semmit se tudtak meg amit nem kellett tudniuk. Semmit.
---
A placebós csapat akikkel azt a "gyógyszert" elemeztük, volt még egy dolog. A szív izomrostjai között van egy olyan anyag is abban ami megtalálható az agyban is, és amit szoktunk kötni az intelligencia agyi területeivel és vegyületeivel. Persze azt mindig hangsúlyoztam a biokémiai modulokon, hogy ezek az atomi és elemi vegyületi megközelítések csak emberek által alkotott modellek. Az emberi létező több annál mint egy vegyületekből és atomokból álló szerkezet amit kitölt valami légüres tér közöttük. Ezek csak modellek amik megközelítően jól, vagy használhatóan írják le a jelenség egy oldalát. Szóval érdekes hogy ez az anyag megtalálható a szívben is nem csak az agyban. Erre fel szoktam hívni a többiek figyelmét, bár ma már nem emlékszem arra se hogy mi is ez az anyag. De ez fontos.
---
Ja és az öreg ismerte a kiképzésemet. "De egy dolog kívülről ismerni és egy másik dolog belülről végigcsinálni. Csináldd végig velem. A mocsokból már mindent ismersz, most ismerd meg a felépülés és a józan gondolkodás, a megoldás módszerét is. Ezt még nem ismered hiába mondod hogy tudsz róla mindent."
Belement. De kihagytam két modult neki. Nem hazudtam de kihagytam két modult. Ez azt jelenti hogy ő sem mondott el mindent nekem. Végül azért is akartam hogy csinálja végig hogy ez kiderüljön hogy hazudik e.
"Persze hogy nem mondtam el mindent - mondja amikor számon is kértem tőle - Nem tudhatsz mindent." "De miért? Azt gondolod talán hogy én is valami beépülő vagyok aki alig várja hogy megöljön? Nincs elég bizonyíték a kezedben arról hogy ki vagyok én és mit csinálok?" "Nem. Nem erről van szó. Pontosan tudom hogy halálod utolsó lélegzetéig ezt fogod csinálni." Ez akkor azért nagyon jól esett. "De te is manipulálható vagy." "Ezt mind tudjuk és ezért építek nagy és sok lábon álló önállóan gondolkodni képes csapatokat. Ezt ki tudjuk küszöbölni közösen." szó szót követett azután végül kibökte hogy azt nem mondta el hogy ő külön bebiztosított engem is. Ha esetleg dolgom végezetlen halnék meg, akkor senki ne élhessen tovább utánam.
---
Szóval az öreg végül is nem volt akkora szarházi. Viszont nem hitte el hogy azok a kis gyerkeke akiket akkor mellém rakott óvodába meg általános iskolába s a többi "haver" őt is át tudják verni. Ezt nem akarta elhinni. Ezért mondtam neki hogy képezze ki őket és ott kiderül hogy hazudnak e neki vagy sem. Megcsinálta. És rádöbbent hogy bizony a miles kempli és a többi tényleg átverik. Ezek megtanulták egymást emlékeztetni ahogy a nagyok csinálták vagy még annál is jobban. Hiszen tőlem a rendzser legjobb elemzőjétől kapták az infókat az egészről olyat is amit az öregék se értettek meg teljes mértékben. első kézből. De sajnos ők nem arra használták a tudást hogy a világot szebbé és jobbá tegyék és a szarhegyet megszüntessék - ellenkezőleg. Ők csak a saját zsebükkel és boldogulásukkal törődtek. Hasznot húztak belőle. Szarházivá lettek. "Most én támadom igen, azért mer hazudik és nem ő építette a telepata rendszert." mondja a kempli az egyik fiatal tanítványának. "De mindenért visszaüt." "Dehogy üt vissza, csak a a szája jár!" Nos tényleg volt egy ilyen opció is, hogy őket ne lőjem egyenlőre hogy bátrak legyenek és toborozzanak a legvégéig és megmutassanak nekünk mindent és mindenkit aki hisz nekik és alájuk tartozik. Hát szivese nmegkínoznám őket mind, de jobb gyorsan és hirtelen végezni velük, rájuk nincs szükség a továbbiakban.
Vagy meghaltok, vagy teljes feltétel nélküli megadással végigcsináljátok a kiképzést. És alárendelitek az életeteket az univerzum akaratának és törvényeinek. Aki ezt belül megteszi azt a telepata rendszer érzékeli. Nagyon pontosan lehet tudni mikor történik meg belül valóságosan a dolog. Kívül nehezebb megállapítani.
---
Szóval szomorú de vissa fogo azért ütni azoknak főleg akik a végsőkig próbálták ezt a kettős kétkapus megoldást tartani, hogy sok pénzzel tudjanak kiszállni ha kiszállnak. Mint pl a várbíró... most keresi a pénzét hogy ohva lett... hja kisasszonyka a circusből te nem hozatsz ki pénzt. Vagy nekik dolgozol amíg meg nem döglesz és lehet pénzed vagy kívül kerülsz és a pénzt is visszalopják tőled. Ez így működik ott. Megegyeztünk abban hogy segítek kiszállni és kapsz védelmet bent. Amikor azt mondom hogy innentől semmi közünk egymáshoz az azt jelenti hogy nem kapsz tőlem védelmet többé. Azok védenek akiket kiképztél akiket a barátaidnak tekintesz. Ők lopták el a pénzed. És én pedig nem védtelek meg. Mert mi már kvittek vagyunk. Ugyanezt vonatkozik az összes zsoldosra. Mint a miles és a többi.
---
Tolulnak fel az emlékek. Igen. Arról volt szó az öreg és közöttem, hogy már meggyőződött arról hogy én tényleg azt csinálom amit mondok és hirdetek és hogy idje volna végre nem biztonsági játékot játszani és nek is beneveznie a kiképzésre. "De én ezt csak akkor vagyok hajlandó megtenni ha legalább egyszer rám bízod az életed." mondta. "Tudod mint a kutyáknál is amikor az új csapattárs lefekszik és a legsérülékenyebb oldalát mutatja." és nevetett. Belementem, mert akkor nekem se volt más választásom. A tét az volt hogy megmutat-e mindent az első rendszerről és le fogom tudni-e kapcsolni magam hogy a saját biztosítékomat megépíthessem. E nélkül minden amit én képviseltem elveszett volna. Az öreg pontosan tudta ezt.
Azért itt baján gravíroztam a töltényeket annak a háromnak, mert ez emlékeztető volt egyben arra hogy ezt együtt találtuk ki azaz én beleegyeztem. És hogy az a három volt az összes embere közül az akit oda mert engedni ilyen magatehetetlen állapotban mellém és őket is úgy hogy valaki más biztosított és kellett nekik a figyelmeztető. A jaco apja egyébként nagyon korrekt ember volt. Én választottam, mert csont nélkül végigcsinálta a kiképzést. Meg is mondta, hogy "jaco az én fiam, és én is hibás vagyok abban hogy olyan amilyen, de a feladatot megértettem amit te csinálsz a élct is és most már tudom hogy ha kell akár őt is megölöm habozás nélkül." Ezért volt ő ott. Másrészről a jaco arról volt híres hogy mindenkit észrevett és észlelt ha figyelte őket. Ott akkor nem vette észre hogy ki van a folyosón rajtuk kívül.
Az első alkalommal amikor az öreget kiképztem két modult is kihagytam. Nem volt akkora gond, mert mind a kt modult ismerte mi ketten raktuk össze annak idején, sokat segített benne. De kihagytam és ez akkor már tudtam hogy azt jelenti hogy az öreg valami fontosat elhallgat. Az egyik ugye az volt hogy épített tőlem függetlenül is egy biztosítékot ha nem tudnám elérni a élomat akkor itt véget érjen az élet. A másik pedig az volt hogy kiképzett és felkészített három embert hogy végezzenek ki ha megőrülnék.
Amikor átadta a tudását és le tudtam magam végre kapcsolni az első rendszerről és kész volt a második is túl a próbaúton a 70G-n... akkor zajlott le a következő beszélgetés.
"Nem csináltad végig a kiképzést. Két modult kihagytam. Ez azt jelenti hogy nem mondtál el mindent nekem ami fontos."
"Azt a két modult mi együtt csináltuk tudok mindent róla. Nem olyan lényeges."
"Nem a modulról van szó. Aki hazudik nekem vagy elhallgat valamit amit tudnom kell a feladatom végett annak szoktam kihagyni modulokat. És te ezt teszed."
"Amit nem mondok el azt neked nem kell tudnod." és fordult is az ajtó felé. "Várj még nem végeztünk." kicsit furcsán hatott rám is ez a kijelentés és felszólítás a helyzet fordítva szokott történni bár az öreg soha nem élt vissza velem szemben a hatalmával ilyen módon, de néha nagyon idegesítő tudott lenni ahogyan másokkal bánt. Nem volt szándékomban sértegetni de volt fontos mondanivalóm amit neki meg kellett hallgatnia. Ne mmehetett el e nélkül. Ő is érezte hogy most neki kell engedelmeskenie. Visszafordult.
"Tudom kell midnent ami fontos a feladatomhoz. Ezt te is elismerted. Amit elhallgatsz azzal a feladatom végrehajtását fogod ellehetetleníteni. Ami azt jelenti hogy nem engedhetlek el élve amíg el nem mondod. Téged semmi szín alatt nem."
"Ha megölsz akkor egyáltalán nem fogod tudni megoldani a feladatod."
"Tudom. De ha elhallgatsz valamit ami fontos akkor úgyszintén és itt ezen a ponton nem foglak elengedni anélkül hogy el nem mondod. Akkor pusztuljon a föld, semmi értelme nincs annak hogy tovább folytassam."
Az öreg habozott. Végül kibökte hogy csinált nekem is egy biztosítékot tőlem függetlenül. majd megint az ajtó felé vette az irányt. A válasza csak részben volt kielégítő. Eszembe jutott hogy két modult hagytam ki és ez sem véletlen. Az is eszembe jutott hogy tudom mi a másik fontos dolog.
"Van még egy dolog amit elhallgatsz. Kiképeztél három embert arra az esetre, ha megőrülnék, hogy végezzenek ki."
Az öreg lesúlytva és baljóslatúan fordult meg. Ez telibe talált. Nem számított rá hogy én erről tudhatok bármit is. Megforult és lassan visszaereszkedett a fotelba. Szemében vegyesen váltakozott  a rémület és a kétségbeesés valami furcsa vegyes kíváncsisággal. Sokáig csak nézett rám és várt. Szerintem arra várt hogy mikor ugrok neki hogy megöljem. Vagy tanakodott azon hogyan tudhattam meg ezt és kitől, hogy ki játszhatta ki a rendszerét és kinek van hatalma tudni a legnagyobb titokban végrehajtott tetteiről.
"Hallgatlak." mondta kissé rekedten de egyenesen.
"Most nyilván csodálkozol hogy honnan tudok erről. Nos nagyon egyszerű a dolog. Ők kerestek meg engem hogy képezzem ki őket. Viszont tényleg nagyon jók voltak - belül még emberek - és végig is csinálták miután megnyíltak. A közepe felé mindhárom félrehívott és elmondták hogy megegyeztek abban hogy elmondják amit tudnak. És elmondták hogy felkészítetted őket erre. Megmutattak mindent. Hogy milyen triggert ültettél be a fejembe és hogyan működik és milyen tervet kovácsoltál. "És miért döntöttetek úgy hogy ezt elmondjátok nekem?" kérdeztem őket. "Azért mert most már látjuk hogy ez így nem működik. Ne mutatsz meg nekünk mindent." "Honnan gondoljátok ezt?" "voltunk az egyik tanítványoddal kiképzésen és ő többet mutatott csak az első gyakorlatokból is. Rájöttünk hogy tudod hogy valamit elhallgatunk. Hát ez az,"
"De miért jöttetek ide egyáltalán ha tudtátok hogy kiderül a számomra."
"Azért mert egyrészt le akartuk tesztelni veled hogy tényleg így van-e hogy észreveszed másrészt mert tudjuk hogy az öreg megőrült. Már nem beszámítható nagyon sok tekintetben. És azt is tudjuk hogy te megbízhatóan tényleg azt csinálod amiről beszélsz."
Szóval kitálaltak. Innen tudtam hogy mit készített elő az öreg.
De kanyarodjuk vissza a vele való beszélgetésemhez.
"Látod? Azok a dolgok amiket te beállítasz sorban megdőlhetnek, mert ez a kiképzési módszer feltöri a legdurvább kondícionálást is azokban akik ezt maguk is akarják. De itt most nem is erről akarok beszélni vagy erről később. Most arra akarom felhívni a figyelmedet hogy itt ezen a ponton te már meggyőződtél arról 100%-ig biztos lehetsz abban hogy én tényleg az vagyok akinek látsz és aminek mondom magam és azt is csinálom. Mégis felkészítettél három embert hogy öljenek meg ha megőrülnék. Mindeközben azt is tudod, hogy ez kizárólag akkor történhet meg, ha odakint senki nem lesz aki megvédjen a végén abban az állapotban amiben leszek. És a többi szarházi lesz csak aktív és azok közül akik így és úgy megígérték hogy megsinálják ezt és azt és milyen csodálatos amit elterveztél és segítünk meg fasza csávó vagy... ezek közül egy sincs aki a valós szerkezetekben kiállna mellettem és az ügy mellett amit képviselek. És ez azt jelenti hogy az emberi faj megérett a pusztulásra és pusztulnia kell. Ezt százszor megbeszéltük. Te magad is tudod hogy így van. Az a tény hogy ezt megtetted azt mutatja hogy a te gondolkodásod még mindig a halál birodalmának fogja és rabja. Te nem léptél át az élet birodalmába. Adok még egy esélyt hogy végigcsináldd a kiképzést velem, de ha nem érsz végig rajta akkor itt ezen a ponton meg foglak ölni. Mert ha te a halál birodalmának szolgája maradsz, akkor semmi esélyem nincs arra hogy befejezzem amit elkezdtem. Vagy megcsinálod vagy megöllek. És még az után se lszek biztos abban hogy mit fogsz csinálni de akkor tovább fogom csinálni amit eddig. De ezt nekem meg kell tennem."
Az öreg csak hallgatott. Tudta hogy igazam van. kezdett megtörténni a dolog. A paranoia és a bizalom verekedett a fejében egy sötét láthatatlan fekete paplan alatt.
Amikor onnan a kiképzés helyszínére ballagtunk az öreg kicsit bizonytalan volt már már gyermeki egész embernek láttam akkor. Kicsit furcsa is volt ez a dolog. Sandán rámnézett kicsit lemaradva. Visszanéztem.
"Eszedbe se jutott hogy megölj? Most már a kezdben van minden amit tudok. Megtehetnéd."
"Az megfordult a fejemben hogy jól pofonváglak azért a sok mocsokért amit velem műveltél, de annak semmi értelme nem lenne. Az én szememben azzal hogy ezeket a dolgokat a kezembe adtad az egész rohadt szeméthegy és mocsoktenger értelmet nyert. Így volt értelme mindezt végigcsinálni amit végigcsináltál. Az én szememben ezzel mindez értelmet nyert. A többi szemét amit műveltél azt majd azokkal kell elszámolnod akiknek ezzel tartozol. De ha nem fejezed be a kiképzést feltétlen és teljes megadással akkor kénytelen leszek megölni téged. Nincs más választásom." Olyan helyzet volt ez hasonlóan mint a vágóval, csak itt az öreggel nem maradhatott egy szemerni kérdőjel sem bennem. Ő vagy csont nélkül megcsinálja vagy meg kell ölni.
Végül másodjára végigcsinálta. Olyan dolgokat művelt amiket kevesen előtte. "Ezt meg tudtad csinálni korábban?" kérdeztem az egyik hihetetlen mutatvány után. Lenézett a földre és midnen szégyen nélkül bátran kijelentette: "Soha életemben nem voltam ilyesmire képes mint most."
Miközben sétáltunk azon gondoodtam hogy miért nem derült ki semmi sem a számomra amikor a fény és hang tudatfeltörés mutatványát csináltam vele. Miközben ott ballagtunk közben jött meg a válasz. "A mészáros tudja manipulálni a te tudatodat is. A jaco megtanította neki hogya ntudja annyira lehalkítani az ügyködését hogy te se veszed észre. Így vette krá hogy készíts fel három embert arra az esetre ha megőrülnék. Ők ezt tervezik, hogy megőrjítenek a végén és téged is fel akartak használni hogy kinyírjanak." Az öreg megint sandán nézett rám de már nem ellenkezett a szokott módján. Már nem hitte azt hogy ő bárkinek ellen tud állni és átverhetetlen. később meg is győződhetett erről, amikor a kempli és nagy attila miles kört ő maga is kiképezte azért hogy kiderítse - őt átverik-e és hazudnak e neki.
Hazudtak és átverik.
---
Visszatérve a varga gáborra. Ő volt az aki kitalálta azt a stratégiát hogy itt a végén mindenki csak engem támadjon titokban és a többiek felé pedig el kell játszani a jó fiút- mintha ők már tényeg megfordultak volna. tudták hogy a nagyját át tudják ezzel verni. Ezért a vargáék rábeszéltek egészen konkrétan a varga rávett arra, hogy játsszam el a hülyét ilyen és olyan módon és ezt meg is tárgyaltuk. A keretmese az volt hogy a végén ezek mind engem fognak támadni titokban - leleplezte a saját tervét - és hogy ezért ne őket támadjam vissza a rendszeren hanem azokat akiket ők toboroztak és a támadásokat végrehajtják. Ezzel az volt a terve hogy ők maguk nem fognak támadni közvetlenül, hanem toboroznak egy csomó embert és a végén folyamatos kínzás alá vesznek hogy megdögöljek bele. És játssza ma hülyét hogy oda csaljam a legnagyobb vadállatokat akiket majd szépen megölünk vagy ártalmatlanná teszünk. Fel akartak használni arra hogy a többi ellenlábast eltakarítsák majd végül engem is. Valami ilyensmi volt a dolog mögött.
De az ajtóban visszafordultam miután beleegyeztem hogy jó legyen így, mint a colombo ahogy elfelejt valami fontosat amit lényegtelennek állít be... "Ja és gabikám, az a helyzet hogy én ezt már meg is oldottam és ezek akiket rámeresztetek a végén nem lesznek visszatámadva, de azok akik ezt a stratégiát kitalálták mind megkapják amit rám irányítanak a toborzottjaik. És az pedig te voltál te patkány meg a haverjaid. Úgyhogy bármi amit velem ezek tenni fognak ti ugyanúgy megkapjátok mint én. És arról is gondoskodni fogog hogy te még öngyilkos se lehess vigyázni fogok erre hogy életed végéig élvezhesd azt amit nekem szántál!" S bevágtam az ajtót.
Ezért nem tudja a kempli hogy visszaütök, mert ő még nem kapott pofont ebből. De ha túléli még fog.
---
A milesal kapcsolatban is előbukott pár emlék. Panaszkodott hogy van egy csávó akinek olyan beállításai vannak ami nagyon kegyetlen és éles szúró fájdalmat okoz. És hogyan lehetne védekezni ellene. Mondom neki a papírt. "De az se védi ki." Na nehogy már... mondom mutasd meg hogyan csináltad. Elmentem hozzá és látom hogy az ágyneműtartót teli rakta hajtogatott papírral de cska úgy beleszórta. "Ez így nem jó!" És megcsináltuk rendesen. Tettünk az ágy lába alá valamit hogy magasabb legyen és megcsináltuk ugyanúgy ahogy az oldalát. "No most is érzed?" "Hát így is átjön ... de sokkal sokkal gyengébben épp csak hogy nyaldossa a heréimet és sokkal gyengébb mint eddig." "Tegyün kmég egy pár kartonpapírt a tetejére alul."
És itt van az a rész amiben nem vagyok biztos. Egyrészt mindha a miles azt mondta volna hogy egész éjjel nem hagyták aludni. Azt tudom, hogy ilyet csak egymással tudnak megcsinálni a szarházik. Mert a mieinknek beletettem egy felülírót amivel éjjelre egy pár órára lekapcsolja és megenged elegendő mennyiségű alvást - hiszen az alvásmegvonással meg lehet ölni bárkit. De ez csak azoknak működik akik legalább egy bizonyos szinten megcsinálták a kiképzést. Arra nem emlékszem hogy ezt a határt hol húztam meg. De akit egész éjjel nem hagytak aludni az biztosan nem csinálta végig semmilyen mélységében a programomat. Az egyértelműen szarházi. De mintha ekkor meg is beszéltün kvolna valamit hogy ő fél ettől a csávótól - egyébként aról van szó aki a feldmárt is csinálta, egy rohad ravasz szarházi és igen finoman tud csűrni csavarni mindent és egyértelműen patkány - szóval mintha megbeszéltük volna hogy lesz majd egy fedőtörténet amire emlékezni fogok... vagy ő próbált engem manipulálni hogy mire emlékezzek és eközben pontosan ők együtt próbálták kideríteni hogy lehet-e tényleg mindegyik ilyen fegyver ellen védekezni és hazudott hogy nem megy át... miközben átment mert a feldmár a saját beállításaiban meg tudta oldani hogy kiszámolja mert ismerte a hullámtörvényeket és a rendszert? nem ez nem lehetséges, mert azt nem mondtam el senkinek se és egyik se tudja hogyan működik és az ő beállításai ellen kiváló a kartonpapír. Lehet hogy a centis hároszögekkel elboldogul de már egy réteg kartonpapír is megállítja azt a beállítást... már nem emlékszem most tesztelem.
De egy vastagabb fémlemez is sokat csillapít rajta. Szóval ez a miles történet nagyon nagyon ködös. És túl sok a kérdés körülötte. Az bitos hogy a nagy fejeket a miles is szállította. De emlékszem arra hogy megbeszéltük hogy ha olyasvalakit akarnak támadni aki a "mienk" és itt jó volna tudni hogy a miles kit ért a mi alatt - akkor ők nem viszik oda a fejet és azokat nem fogják tudni úgy meghajtani a fejek nélkül még a hramadik rendszerről se. De most ők hozták a nagy fejeket hogy engem hajtasnak meg... ezért kellett lekapcsolni a harmadik rendszert, hogy a másodikról ne tudják azt a teljesítményt leadni.
No majd kiderül. túl sok a kérdés körülötte. És nekem úgy tűnik ő nem a mi oldalunkon játszik.
---
A rendőrökkel kapcsoltban eszembe jutott, hogy a Scsefán mari mostani férje csinálta meg a dolgot. Elmondtam neki hogy ez miért kell és mit akarok ezzel elérni és milyen veszélyeket jelent rá nézve, mert ezzel önmagát is expozálni fogja. Ő csinálta többnyire a circus tagjainak megrendelésére ez ilen hamisítói munkát. Kérdem hogy és miért vállalod ezt? "Péter én annyi de annyir órát dolgozom ezeknek úgy hogy egy büdös lófaszt se adnak cserébe, hogy nekem szivességet teszel azzal ha ezt expozálod. Tudod te mekkora meló egy ilyet megcsinálni?" "Hogyne tudnám." ... "A bankot is meg tudod oldani?" "Hát persze itt van átsétálok és megcsinálom. Megy itt minden ugyanúgy mint régen olajozottan."
Szóval ő is elmondja amit tudni kell erről ha olyanok a feltételek. Ezt vállalta. Ő tudja azt is hogy hová dugtuk el az eredeti papírokat. Megvan mindenkié.
---
Az öregnek is volt antigravitációs járgyánya. Ő is használta. Elvitt vele egy körre. "Nem olyan modern mint a tiéd, de ez is van olyan gyors..." mondta akkor.
A Fekete Oszlop című regény is egy emlékeztető volt. Tényleg csináltak ilyen mélytengerfenéki fúrást amivel be akartak fúrni a föld középpontjába, hogy az öreg tudja hogyan épül fel a föld. És tényleg már a hatvanas években volt plazmavágó és lézervágó is.
És tényleg mágnesessé vált a béléscső sőt a nem mégneseheztő fúrócső is! Olyan akkor még megmagyarázhatatlan dolgokkal találkoztak akkor amit a többiek még most se tudtak kifigurázni.
Ezeket a mérési mintákat én magam is leellenőriztem. És kielemeztem. Árgus szemekkel figyelték minden mozdulatomat egy csapattal hogy mit csinálok velük, hátha meg tudják fejteni mi a titok és mi a biztosítéka az öregnek. De csalódniuk kellett. Ugyanazokat a mérési vizsgálatokat végeztem el amiket ők - egy kivételével. Azt pedig nem kötöttem az orrukra hogy az mi. :-D
Szóval utaszínház van valódi változás semmi.
---
Az öreg nem hitte el hogy őt is manipulálják és ráadásul pont azok, akiről ő azt gondolja hogy ő az ura és ő irányítja őket. mondtam neki a kiképzés után hogy mindent amit beállított újra végig kell vizsgálni - ami nem lesz könnyű mert ő se emlkszik mindenre - és újra kell gondolnia mit miért is csinált. Mert bizony nem mindent önszántából csinált meg. Irányítani tudták a többiek.
Ráadásul nem hitte el hogy ez lehetséges. A paranoia pedig felemésztette.
---
A várbírónak meg a saját nagy haverjai lopták el a pénzét amit egyébként azzal keresett meg a circusön belül hogy másokat vitt kurválkodni gyakorlatilag egy pornós strici volt. Azt tervezte hogy jól megszedi ott magát és utána kiszáll és ál mint hal a vízba na nagy lében. Nos ez a circusön belül megy addig amíg a többi patkány ebből szintén húz valamilyen hasznot. Kívül olyan erő védelme kell ami nagyobb mint az övék és keményebb. A várbír ószart arra hogy komolyan vegye azokat a dolgokat amiket neki is elmagyaráztam. Akkor úgy voltam vele hogy megelőlegeztem neki a védelmet és a támogatást. később kielemeztük hogy mit művelt. Vitt még 6 ! hat éves kislányt is. Felvettün kegy beszélgetést amikor egy 10 éves kislányt biztatott hogy jó lesz majd meglátja. Nem a mieink gyerekei voltak és hát mit mondjak lehet hogy nem sajnálom egyiket se, de a szilvi semmit se tartott meg abból amiket elmagyaráztam neki. Az amit meg kiderített végül is mi is nélküle is ki tudtuk volna deríteni. Szóval úgy döntöttünk hogy ő nem tartozik közénk semmilyen formában sem. Tartottuk a megállapodást ami a kiszállásával véget ért. Úgy oldja meg ahogy tudja és akarja nekem nincs közöm hozzá. A kempi meg a nagyattila meg a többi haverja lopta el a lóvéját. És ez azért van így mert ő semmit se változtatott azon hogy ez ne így legyen. Ő csak egy kurvája a rothadás rendszerének.
---
Ennek a dolognak az egyik célja végül is az lett volna az öreg részéről hogy megmutassa hogy megbízhatok benne és ő nem akar engem megölni. Egyben jelezte hogy az összes embere közül kik azok akiket még oda mer engedn ia közelembe és milyen feltételek mellett. másrészt jelezte a többieknek hogy én megkaptam a tudását és átadta a gyeplőt nekem. Másrészt volt valami amit a többiek számára akart ezzel bizonyítani hogy én kibírom ezt az iszonyatos terhelést is... "De fontos." "De miért és kinek? Ki az az őrült aki ilyesmivel méri valakinek az értékét?" "Péter. Fontos. Madj meglátod." Harmadrészt apunak is emlkeztető, meg nekem is hogy tényleg ő a vér szerinti apám. Harmadrészt arra a srácra is emlékeztető akinél leszálltam. Az első között volt aki csont nélkül végigcsinálta a kiképzést és hihetetlen dolgokra képes és egyébként is nagyon jó vele bármit együtt csinálni. Egyes. Sokadrészt időjelző amolyan emlékezet könyvjelző hogy mikor lettem kész a járgánnyal. És ez előtt volt az öreg kiképzése, mert akkor már készen voltam a második rendszerrel és az túgy kellett megoldanom hogy arról már ne legyen senkinek se tudása hogy hogyan épül fel. és ezt már együtt terveztük el. Ezért kellett a gravírozott töltény amit ők is kinyomoztak hogy hol lett gravírozva, hogy megértsék én küldtem nekik, azaz én és az öreg együtt. Akkor már együtt dolgoztunk és már az én kezemben volt az egész rendszer. Pontosabban e korábban megtörtént ez az átadás de kellett egy emlékeztető. Vagy utána volt a kiképzés? Hmmm... mindegy ez az időrend igen kusza ilyen fokú emlékezetvesztéssel mint amin én átmentem. Mindegy. Már nem tekintem ezt se olyan fontosnak.
Végül belenyugodtam hogy most ilyen ülő kacsa szerepem van. Aztán meg ha lesz változás lesz ha nem nem. Tökmindegy. amit én megtehettem azt megtettem a régi rothadás lebontásáért és hogy kidolgozzam a megoldást is. Ha nem kell senkinek és nincs erő ami megfordítsa ezt a mocskot, akkor a circus a maskaradé maga fogja élhetetlenné tenni ezt a bolgyót és elpusztít mindent.
---
Ja az időjárás manipulációs módszerek nagy része is fel lett kötve a telepata rendszerre. És a habriel most is mint eleddig visszaél ezzel. Egyébként pont erre alapoznak hogy most még az időjárást manipuláló cuccokkal el tudják kendőzni az iszonyú légöri és egyéb változásokat de majd egy adott pontban egy pár évre lekapcsolják és akkor megszedik magukat... multi trilliárdosok lesznek. Persze ennek feltétele lenne az hogy az öreg és én már halott legyek. Meg mindenki aki követi azt az irányt amit mi. Útjukban állunk.
Szóval az a rendszer is valamikor ki lesz véve a kezükből, mert ezzel tudják altatni a többi ostoba idiótát, hogy nincs baj... nagyon nagy baj van, hatalmas baj. Már most nagyon jól látszanak a jelek.
---
"Él hát. Ugyanannyi idős mint én vagy egy pár évvel öregebb csak."
---
Szóval úgy volt hogy amikor az öreget kiképeztem és az ominózus beszélgetés lezajlott közöttünk a három kivégzőről, akkor már kész volt a második rendszer.
Az öreg háta mögött csináltam meg úgy hogy ne tudjon róla. Muszály volt így megoldani, több okból is. Egyrészt ilyen módon a többi szarházi azt remélte hogy tőle függetlenül lesz egy jobb és gyorsabb és erősebb telepata és fegyverrendszerük, másrészt az öreget már korábban is megtanulta a vadász manipulálni. A vadász hipnózisa erősebb az öregénél. Ez ő sokáig nem vette észre. Pontosan azért, mert a vadász hipnózisa erősebb volt és úgy intézte hogy ne vegye észre.
---
"De Péter te ezen nevetsz?" kérdi az egyik a három közül. "Hát mi meg tudunk ölni téged."
"Nem ezen nevetek hanem azon hogy a srác aki kiképzett benneteket a tanítványom tegnap odajött hozzám amikor elmentem egyedül futni és azon gondolkodtam hogy itthagylak benneteket a picsába, mert amikor már a kiképzés alatt tudatosul bennem, hogy nem mondok el nekik mindent onnantól szart se ér az egész. Odajött hozzám és megkért hogy csináljam tovább még egy kicsit mert ez fontos. Nem mondta meg hogy miért. Elég idegesítő volt most értettem meg hogy miért volt fontos ezen nevetek. De ti nem tudtatok volna megölni engem semmilyen módon még akkor se ha megőrülnék."
"De Péter ez nagyon erős nem csak a felkészültségről van szó arra már rájöttünk hogy jobb vagy közelharcban mint brámelyikünk mint mi együtt, hanem a triggerről is."
"De ilyet már a vadász is megpróbált velem tenni. És az ő hipnózisa erősebb mint az öregé. Úgy megvertem hogy pár hétig feküdt hogy összeforrjanak a csontjai. Ráadásul még cska meg se öltem! Mert szükségem van rá a későbbiekben a tervemhez. Nektek semmi esélyetek nem lenne velem szemben."
"Hogy lenne a vadász hipnózisa erősebb?"
"Az. És erről ne mfogok veletek vitázni. Ti feltételezésekre alapoztok én pedig már nem is csak a vadásszal estem túl ezen a dolgon. Volt más is aki ilyesmivel próbálkozott, de azok halottak (másik kettő)."
---
Úgyhogy az öreg nagyon kétségbe esett akkor amikor megmutattam neki a második rendszert és hogy ezt nekik építettem.
"Hát ezért fejlődtek akkorát hirtelen. Kiszorítottak több helyről is, nem értettem hogy mitől táltosodtak meg ennyire. De ez nagyon nagy baj..."
És akkor ártört az a paranoia hogy kiderült vagy kiderülhetett esetleg hogy mi a biztosítéka és az univerzumot mozgató erőkről való tudása. Azonnal tudtam mi jár a fejében.
"Ne aggódj. Téged nem tudtak fürkészni ezzel a rendszerrel. Mindenkit letiltottam rólad. Egyik se tudott lehallgatni ha csak nem a természetes rendszeren keresztül. De ott ha a céljaid tiszták voltak érvényesül a természetes rend és nem tudnak semmit se amit nem szabad tudniuk."
Miután megtapsztalta hogy ez a rendszer mennyire fejlett rajta volt a sor hogy ámulatba essen. De azonnal a hozzáférési jogokról kérdezett és azonnal cselekedni akart.
"Nem kapsz hozzáférést mindenhez azonnal." Mondtam neki. Akkor kétségbe esett.
"Péter ezek szétvernek mindent amit felépítettem, nem tudod hogy ez mivel jár."
"Akkor sem. Ez a rendszer a mi águnkon a természetes rendet próbálja meg megvalósítani. Ahhoz hogy friss becsatlakozóként megkapd az összes elérhető jogosultságot és mind funkciót használhass, előbb bizonyítanod kell. Legalább öt év amíg ez megtörténik és csak annak függvényében kapsz opciókat hogy mit csinálsz és tényleg azt képviseled e ami a célunk."
"De öt év az nagyon sok idő."
"Nem az. Egyébként is új hálózatot kell építened. Ezt az öt évet használdd fel erre. És tudom megpróbálsz majd a régi embereiddel dolgozni, de én azt javaslom hogy ne ezt tedd. Koncentrálj a gyerekekre és olyanokra akik természetüktől fogva egyesek mint apu meg én. Megpróbálhatod a régi embereidet is - és úgyis tudom hogy meg fogod tenni - de tudnod kell hogy ők vissza fognak húzni ebbe a régi gondolkodásmódba. Őket is uralni tudja a mészáros mégha nem is teljes mértékben de hatalams befolyása van olyan észrevétlenül hogy egyikben sem tudatosul a befolyása. Ezért eleinte inkább kerüldd el őket. Később amikor már sokszor végigcsináltad a kiképzés anyagát és mélyen megszilárdul benned a dolog akkor ved őket elő újra. Addig inkább kerüldd el a velük való érintkezést is. Jobb ha azt hiszik meghaltál. Akkor nyugodtan tudsz dolgozni is. Ahogy fejlődsz és a rendszer kiértékeli az irányt amit képvislesz úgy kapod majd az újabb és újabb opciókat és lehetőségeket. Apu már elég sok mindent ismer és tud, ha valamit el akarsz gyorsan intézni fordulj hozzá és ő megoldja és egyben eleinte felügyel is - mert erre neked most még szükséged is van. Az elméd olyan régóta a vadász befolyása alatt áll hogy nem veszed észre amikor belenyúl a döntéseidbe. Ahhoz hogy ki tudd húzni magad a hatása alól, fel kell épülnöd és ennek a programnak meg kell szilárdulnia a fejedben."
"De ezt egy számítógépes program fogja eldönteni?" növekedett a kétség az öregben folyamatosan. Kapkodott és kétség gyötörte.
"Hát részben igen. Részben nem. Egy nagyon finom és bonyolult program és a belső kör meg a többi találkozónkon tett kijelentéseid és az irány értékeli ki az egészet. Nagyon sokszor leteszteltem és jól működik. Még úgy se tudják átverni ezt a programot, ha beszivárognak ezekre a találkozókra és az összes csoportot manipulálják. A rendszer figyeli és szelektálja azokat akik a találkozók elején a determináló meditációt kijátsszák. Még akkor is ki tudja szűrni ha a legravaszabb módon a legtrükkösebb manipulációval kondícionálják a beépülőt. Így csak azoknak a kijelentéseit építi be a kiértékelő rendszerébe - ami folyamtaosan bővül és fejleszti önmagát - akik biztosan régóta és biztosan azt az irányt képviselik amit mi. Egy bizonyos szint elérése után a visszafordulás azonnali halállal jár vagy kitiltással. A rendszer ki is végzi az olyat aki netán valami hipertrükk révén eljut odáig hogy bekerül egy ilyen találkozóra és ott megpróbál valamit tenni amivel visszafordíthatja az egészet vagy esetleg elárulja a belső kört. Bár oda csak olyanok kerülhetnek be akik tényleg midnen körülmények között ezt az irányt tartják és inkább meghalnak mint letérjenek róla. Szóval részben gépi részben emberi ez az intelligencia. Elég összetett rendszer. Nem fogom elmagyarázni, majd meglátod hogy működik. Csak arra figyelj az elején hogy te felépülj mert szükséged van rá és nekünk meg szükségünk van rád - de csak tiszta fejjel és mély elköteleződéssel a felépülés és a józan gondolkodás felé."
Persze volt egy csomó dolog amit gyorsan és hirtelen el kellett intéznie,de apu ott volt és így segített neki. Meg a többiek is segítették a felépülését. MEgbeszéltem a kiképzőkkel hogy felváltva beépülnek az öreg által tartott kiképzésekre hogy ellenőrizzék és megnézzék mit csinál és hogyan. Másrészről pedig azért hogy támogassák és tanítsák, megerősítsék.
---
Közben eszembe jutott egy emlék a harcsa lánnyal kapcsolatban. A kiképzése végén egy farakást mozgattunk meg. Hihetetlen volt. Kicsit kétségbe esett, hogy neki nincs is semmi különleges képessége olyasmi mint a többieknek. De van. Csak nem olyan látványos. Kicsivel később valamikor nála pont a hracsa szerepében volt szeretkeztünk, reggel a szokott piperészést végezte a tükre előtt. Arra gondolt hogy most milyen színű rúzzsal fogja kihúzni a szája szélét amikro arra gondoltam hogy felemelem neki a rúzst. Feküdtem az ágyban és arra gondoltam hogy most odalebegtetem a keze ügyébe az apró kis cicomaeszközt. És a dolog megemelkedett. Nevetve nézte.
"Ezt most én csináltam?" kérdi
"Hát próbáldd meg!" mondom "Nem tudom." Kicsit nézte nem történt semmi sem.
"Nem megy próbálom akkor ez te voltál." mosolygott.
"De most nekem sem megy hiába próbálom." Nevettem vissza. kicsit elgondolkodtam. "Te lehet hogy ezt együtt csináltuk. Te mire gondoltál amikor felemelkedett? idézd fel azt a pillanatot."
"Hát azon godolkodtam hogy milyen színnel húzzam ki a számat."
"Aha... gondokdtam... te lehet hogy azért sikerült mert te is meg én is ugyanarra a dologra koncentráltunk."
"Jó. Próbáljuk ki." - mondja ő izgatottan.
"A rúzs megint felemelkedett az asztalról." jót nevettünk rajta de lepottyant.
"De most miért esett le?" kérdezte magamtól "te mit csináltál?"
"Én szerettem volna jobbra elmozdítani csak megmozgatni."
"Aha csináljuk azt hogy megbeszéljük mit teszünk és nézzük meg hogy melyiünk tudja irányítani. Először megpróbálod te utána én."
"Jó akkor vigyük először jobbra egy 10 centit utána balra ugyanannyit és tegyük le."
"Rendben." És ment. Nagyon jót szórakoztunk mint a gyerekek amikor játszanak. Utána kipróbáltuk hogy ki tudja irányítani. Kiderült hogy ő nem csak én tudom irányítani de én se tudok semmit se csinálni ha ő nem arra figyel és nem támogat benne. Kicsit elkámpicsodorodtt hogy ő ne mtudja irányítani de még így is nagyon jó mulatság volt.
"Te tudom mi ez. Te egy kulcs vagy!"
"Mi? Kulcs?" nevetett a kacagása önfeledt és boldog volt.
"Igen. Vannak ilyenek. Tudod a nők többnyire sokszor ilyen képességekkel vannak megáldva. Ne mmindig de nagyon sokkal találkoztam akik ilyesmit tudtak csinálni. Erőt adni valamihez, gátolni valami tulajdonásgot és a többi. Ha csak a történelmet nézed ott is minden ilyen csodákat művelő figura mögött volt valahol rejtve meghúzódva egy nő..."
A harcsa lány csiklandósan mosolygott rám. "Próbáljunk meg valami nagyobb dolgot megemelni valami nehezet." mondja hucut mosollyal.
"Jó! nevettem én is a remek játék előérzetével. "Keressünk valamit." körbenéztem a szobában mi a legnehezebb tárgy ő közben kinézett az ablakon.
"Emeljünk fel valamit odakint. Egy autót mondjuk!"
"Á nem jó ötlet még nem vagyunk biztosak magunkban és a rúzst is leejtettük egy párszor. Ne felejstd el hogy ez nem játék még ha játszunk is gondolnunk kell arra mint amit az autóvezetésnél is tanítunk: nem elég csak alindulni tudni azt is tudnunk kell hogyan álljunk meg még azelőtt hogy elindultunk!"
"Jajj megint ez az apuci Peti mindig felelőssége teljes tudatában... de igazad van és lehet hogy ezért nem tudom én irányítani."
"Lehet. Próbáljuk meg az ágyat." az is felemelkedett.
"De próbáljunk meg valami nagyon nehezet is tudni szeretném hogy megy-e."
"Jó, de tervezzük meg hogyan tesszük le és mennyire emeljük meg nehogy bajt csináljunk."
Nevettünk és izgatottan nézelődtün kvalami nehéz dolog után.. remek móka.
"Nézd ott az a kamion. Benne ül a söfőr. Emeljük meg egy kicsit az egészet és tegyük vissza lassan gyengéden." mondja "hahaha nevettem oké de csak annyira emeljük meg hogy a kerekek egy picit mondjuk egy centit emelkedjenek meg a földtől és ne ejtsük igen hanem lassan emeljük mondjuk amíg elszámolunk 10-ig és lassa ntegyük vissza ugyanennyi idő alatt. Jó?"
"Jó rendben. ki számol?"
"Hát számolj te ha én irányítok végül is az nem zavar a koncentrálásban."
"Jó." És nekiláttunk. A kamion lassan finoman felemelkedett majd ugyanolyan lassan visszaereszkedett a földre. A végét elnevettem és az utolsó pár centiméteren hirtelen elejtettük amitől nagyon enyhén megbillent épp csak annyira mint amikor a vezető bemászik és a súlyától megmozgatja a fülkét. De a sofőr benne ült. Ezt megérezte. Felnézett a papírjai felől és kiszállt megnézni hogy mi történt. Mi mint az iskolás gyerekek lebuktunk az ablakból és a radiátornak támaszkodva nevettünk a csínyen...
"Most olyan boldog vagyok mintha gyermek lennék."
"Én is úgy érzem magam."
---
"Te kis kulcsocskám... bocsánat nem vagy a birtokom. Te kis kulcsocska! Tényleg lehet hogy másoknak a képességeit is tudod aktiválni. ... - elgondolkodtam - lehet hogy a te képességed olyan hogy a nem aktív és tudatosan nem irányítható képességeket tudatosan irányíthatóvá tudod tenni. És úgy együtt meg tudjuk csinálni amit egyébként én magam egyedül nem tudok tudatosan irányítnai. Ezt majd ki kell próbálnod azokkal akiknek tudjuk mik a képességeik de ők se tudják tudatosan irányítani, mert alárendelték ők is a teremtő irányításának a képességeik megjelenését is."
"De miért nem irányíthatja mindenki maga?" kérdi ő.
"Szerintem ez nem véletlenül van így. Valószínűleg azért van így elosztva, mert ilyen módon nem lehetséges hogy egyik másik totális uralomra tegyen szert a többi felett és így együtt kell működnünk hogy használni tudjuk. Mint pl te nem vagy annyira felelősségteljes mint én ezért úgy rendezte a teremtő - mint legfőbb irányító - hogy te ne tudd irányítani. De nélküled én meg nem tudom tudatosan megtenni."
---
Nagyon izgalmas dolgok ezek.
---
"Ez a város szinte teljesen a vadász uralma alatt áll. Ez tisztán érzékelhető."
---
Kicsit később végül megkért hogy turbózzam fel végül az ő gépét is valahogy. Legalább pár dolgot építsek bele ami benne van az enyémben... amior már rájött hogy alaposan végiggondoltam mit csinálok és hogyan és kezdett megnyugodni. Rájött, hogy már évekkel korábban bármikor megölhettem volna és sok dolgáról tudtam mielőtt ő rájött volna hogy tudom. A hálózatának volt egy viszonylag egészségesebb része... ezt azért írom így, mert az a kontroll és irányítási módszer amit ő és a többi gyakorolt különböző mértékű pusztítást és rombolást végzett kivétel nélkül mindenkinek a pszichéjében. Senki nem úszta meg károsodás és torzulás nélkül. De volt mégis olyan közöttük aki alapvatően az alapoknál erős volt és kitartott a helyes alapértékek mellett, annak ellenére hogy milyen iszonyatos hatások érték. Az egyesek.
---
Azért talált meg engem az a három is, mert én nem is nyomoztam utána hogy mit művel az öreg, ők jöttek oda, vagyis ők találtak el hozzám. És miután rájöttek hogy mivel kell szembenézniük - a tanítványommal végigcsinálták a kiképzést és elkezdtek ők is kiképezni másokat, szóval aktív állományban emlékeztek is mindenre - szóval a teremtő úgy rendezte hogy tudnom kellett erről. Azért hogy az öreget figyelmeztethessem, hogy bármilyen furfanggal is próbál elrejtőzni, ha nem a helyes úton jár az univerzumot irányító erők bele fognak szólni a dolgába. Ő ezt az erőt már madjhogynem kizárta az életéből és azért is kezdett a rendszere irtózatos ütemben rohadni, kegyetlenedni és magával rántani mindent és mindenkit.
---
Ja a miles aktiválta. É stényleg folyamatosan mentegette a matyit... akkor elfelejtettem vagy nem tudtam még hogy a matyi volt az ő mestere. "De az nem a matyi aki ezt meg azt csinálta." "De ő csinálta. És egy rohadák patkány!" "De nem ő volt!" "Jajj miles, most azzal jössz nekem hogy a matyi nem a matyi, egy olan rendszerben ahol mindenkinek 20-30-100 különböző neve van és más pofája hozzá... Hogy te ne mvagy miles én nem fábik... Arról az emberről beszélek aki ezeknek a szarháziknak a kiképzője..."
Azután pár utcáva lkésőbb odajött hozzám valaki nevetve, hogy "te a matyi képezte ki a miles-ot is..." "Ja akkor azért védi ennyire. Pedig az egy rohadék patkány. Tudo miket művelt." "Én tudom, meg a többiek is, de ezek itt istenítik."
---
Szóval figyelni kell a koncentrálásra, mert ez veszélyes játék azaz inkább nem is játék egyáltalán. Tényleg. "A kulcsot hozzátok!" mondta egyszer apu amikor mentek valahova. Szóval ez tényleg nem játék.
---
Az emberi testből vizet lepárló készülék egyébként egy kísérlet része is volt, hogy kiszedjék belőlem a víztisztítómat. Ja nem. Először ők ezt akarták és amikor odavittem a nagy imit ott rájöttem hogy a fejek kellettek nekem belőle máshová és a víztisztítómat is akkor csináltam meg. De abba a szarba nem tettem bele azt.  És emlékszem hogy közben rájöttem hogy ők is ezt akarták kiszedni belőlem. Miközben az atomerőműveket erőltetik és mérgezik a vizet és az olajat is és azzal is mérgezik a levegőt és a vizet közben kellett volna nakik a víztisztító. Merthogy olyat se tud akárki csinálni ami bármilyen vízből iható vizet csinál. És az öreg se adta oda nekik az övét, mert ő is csinált egyet. Ezért volt ez a műsor. És erre még ott rájöttem. ki is szedtem az imiből hogy kik voltak benne abban a projektben. Megmondtam neki hogy innen sehová se megy élve itt fogom lepárolni abban a lepárlóban élve, ha nem beszél. Azt szerették volna nagyon. De nem kapták meg és nincs nekik ilyen, mert ahhoz nem elég okosak hogy takarítani is tudjanak maguk után, csak szétrohasztani és tönkre tenni tudnak dolgokat. Most a teteje már tudja hogy ők ugyanúgy meg fognak dögleni mint az alja, azok akk itt utcaszínházat meg ilyeneket szerveznek. Persze az aljának ezt nem kötik az orrára, mert akkor hamar kitörne a lázadás...
---
Szóval volt valami zavaró áramkör is amit miniatürizáltam amibe beletettem egy tengeri só kristály darabot véletlen feszültség és frekvencia módosítónak. Volt benne egy meglepi a szakiknak annak alustának is amelyik szereti elhanyagolni a fizikai edzést és gyakorlást... A technikai jellegű lehallgatás ellen volt zavaró áramkör és akkor találtam meg a megoldást amikor a harcsa lánnyal voltam kiképzésen. Vett egy nagy doboznyi tengeri sót de akkora szemek voltak benne hogy darálni kellett. Akkor jöttem rá hogy ez a megoldás ami olcsó is és jó is. Azzal lehet zavarn imindent. Azért adtam neki, mert ot tjutott eszembe a megoldás és ez sem véletlen. Kidolgoztam nekik ugyanis egy igen speciális módszert amire akkor még nem volt seninek se megoldása a lehallgatásra és audió meg videó feedek felvételére. De mindjárt megoldottam azt is hogy nekünk legyen védelmünk ez ellen is és ezt még az előtt adtam oda nekik mielőtt ők megkapták volna a technikát. Szóval no para. Ők viszont - mármint ez a szarházi banda megszívta. igen sok felvételt készítettünk ezzel a tehnikával mi is mert ezt is odaadtam olyanoknak akiknek kellett.
---
Hahaha tényleg ezzel a módszerrel csináltuk a vízenjárásos bulit is, hogy feltörjünk valakit. Hatalmas poén volt a háttérben, elöl komoly munka. Kulcs. A helyzet kulcsa. Bárd. Wales-i bárd. Vasgyúró. Nyakigláb. Patás ördög. A hunk nyelve őrzi ezeket a tudományokat vagy képességeket rejtő tudást. Már ami megmaradt a sok évszázados felforgató tevékenység után.
---
Szóval tényleg. Volt egy komoly pontosan mérő tudós aki figyelt amikor megvizsgáltam abból a 60-as évekből megmaradt fúrásmintákat a föld mélyéből. Elvégeztem az összes vizsgálatot amit ők is megcsináltak, hogy biztos lehessek benne nem hamisítottáke meg őket. A fazon akkor kezdett fészkelődni amikor eszébe jutott az a mérés amit a légkörrel kapcsolatban végeztem és a vízháztartással kapcsolatban. "Ha a gyerek ilyen pontosan és akkurátusan dolgozik, akkor azok a mérések amit a légkörrel kapcsolatban végzett komoly aggodalomra adhatnak okot." Nos igen. Adhatnának, ha merne bármelyikük beszélni arról hogy mit és hogyan változtatott meg a saját méréseiben, mert pénzt ígértek neki vagy golyót ha nem teszi. Persze az alja mit sem sejt ebből az egészből, de ők tulajdonképpen nem is számítanának ha lenne számottevő ellenerő ami kikényszeríti hogy komolyan vegyék ezeket a dolgokat. De őket nem érdekli az egész. Ezt soha sem fogom megérteni. Tudják hogy mit művelnek a vízháztartással, a levegővel és szarnak rá. A pénz és a hatalom fontosabb nekik, mert ezeken kersztül érik el a többi kényelmet és szabadságot amit élveznek - bár már nem sokáig. De ezt nem is lehet ép ésszel megérteni. Ez túl van azon. A heroinista aki már tudja hogy nem fog örömöt se adni a következő adag se cska a rosszulétet mulasztja el és tudja hogy bele fog dögleni de mégis belövi magát még egyszer és még egyszer... ezzel a mentalitással élnek. Az időjárást manipuláló technológiák is gyorsítják a pusztulási folyamatot. De ezzel se foglalkozak. Csak az alja, akik alattuk vannak rá ne jöjjenek hogy mi vár rájuk... És ezért bármit megtesznek. Azok meg dalolva éneklik amit ezek a szájukba adnak... boldogok az ostobák mert nem tudják milyen következményekkel kell szembenézniük az ostobaságuk miatt.
---
Az imi meg itt ül és nevet: "Hívjuk ide." "Ne már." mondja a kurva "Ne feszegesd a dolgot." "Miért? Nem emlékszik semmire se. Nem kell tőle félni többé." "Akkor se."
---
És robog a gépezet a pusztulásba vidám és részeg legénységgel a fedélzetén. De a stratégia megalkotói és kivitelezői megkapják ami neki kjár és a többi is csak kicsit később.
---
De az öreggel kapcsolatban is eszembe jutot pár dolog. Pl hogy hazudott akkor is amikor arról beszélt hogy épített biztosítékot nekem is. Bár nem tudom hogy igaz-e vagy sem. És akkor sem rdekelt és most se érdekel. Akkor ki tudtam használni, hogy ez a patkány horda meg volt osztva. Az egyik csapattal tartotta sakkban a másikat az öreg. Úgy volt vele, hogy amelyik erősebb majd azzal fogja a tervét megvalósítnai. Ami nem is tudom ma már hogy mi is volt tulajdonképpen. De most se érdekel ez se.
---
"De Péter ha ez így van - hogy a vadász hipnózisa erőseb mint az öregé - akkor az nagyon nagy baj."
"Az. El se tudjátok képzelni mekkora."
---
Szóval kihasználtam hogy őt is meg akarták ölni ezek de egymást is. Így el tudtam bújni bizonyos időközönként előlük hogy nyugodtan dolgozzak és építsek meg fejlesszek.
Az hogy kinek a kezébe adtam dolgokat és miért pont az övékébe az valószínűleg nem véletlen. És ha rossz kezekbe került akkor az se véletlen. Meglátjuk. Most a miles szervezi az utcaszínházat. Szar a csávó még ebben is. Olyan mint a mestere. Szar és szaros. Madj felzabálják a tanítványai vagy a többi. Azt mondta az öregről hogy "ő is azt csinálja mint a gyerek, csak szarabbul..." bár felmerült bennem az is hogy ez is csak valami elterelés és színjáték volt... majd kiderül. Vagy sem. Asszem úgy állítottam be hogy aki legalább három emlékezettörlésig eljutott annak a rendszer éjszakára leveszi legalább pár órára hogy aludni tudjon. Azért három mert azokat már mi is fel tudjuk használni. Lejut olyan mélységbe a program hogy megukévá teszik valamilyen szinten és tudtukon kívül segítenek, ha fontos amit csinálunk és beleillik a tervbe. A miles asszem azért állt ellen bármi áron és azért nem is jutott soha komoly eredményre. Pedig benne azért láttam valami reményt hogy majd csak megpróbálja egyszer és akkor kiderül mikre képes úgy istenigazából. De a többi szarláda nagyon erősen kondícionálta és uralta az elméjét. Most is. Kár érte.
---
Miután a mészáros a triggeres trükkel megpróbált megölni alaposan megvertem. Egyik lába maradt épen meg egyik keze. kivertem a fogait meg a csontjait is összetörtem jó alaposan hogy kiszedjem belőle mi volt a trigger. Ha akkor az öreg megtudja mit művelt megölte volna. Ezért nem is ment el az öreg dokijához és ez után szerzett magának saját dokit, azt aki a szűzhűrtyát vissza tudta növeszteni. Szűzhártya restaurátor csapat. Mert az kellett nekik. De akkor maga kellett hogy gyógyítsa magát és nem forrt össze minden csontja úgy ahogy kellett volna. Az öreg trükkjét használta egyébként. A jaco szedte ki valahogy az öregből. és továbbadta azonnal. Szépen összeforrott ez a banda és egy irányba álltak be egyetértésben. Főleg miután részlegesen fel lettek törve és megértették a "keresztény" "jó" csapat irányítói is hogy ők se különbek és agylúgozottak mint emezek, no akkor aztán szépen összedugták a fejüket mind. Egymásra talált a sok féreg. De volt ezért egy kettő akik ettől tovább láttak - hála a teremtő erőknek.
---
Valamit még akartam ezzel a büntető jutalmazó rendszerrel kapcsolatban ami a circus belső és külső dolgait jellemzi. Mostanában a circus teteje már érzi hogy a nagy jutalomrendszer nem úgy működik ahogy ők azt elképzelték... de ez még rosszabb lesz idővel ha eljutuk odáig. Volt mindenkinek elég ideje. Az egész csapat tudta mi a határidő. Ha ezerszer nem mondtam el nekik akorr egyszer sem. Csak ezek akik most itt a végére maradtak nem azon dolgoztak amin mi, hanem ők a saját pecsenyéjüket sütögették és azt tervezgették milyen frankó lesz majd ha minket ki tudnak mind nyírni és ők lesznek a tetején és azt csinálnak cska amit akarnak. Szóval nincs több idő. És ami van az vészesen fogy. Now or never. "Csakazért is szerelem..." hahaha nos a döntés a tiétek. Menni vagy meghalni. Egyébként a maják nem is tévedtek olyan sokat, ha már itt tartunk a kor akkori eszközeivel és tudásanyagával ez a pár év tévedés nem igazán számít szerintem... :-D
---
Tegnap (ma ápr9) szerveztek egy utcaszínházat - hát inkább a vicc kategória volt. A feldmár-miles-vargaG-kempli vonal. Eléggé mellé lőttek.  A tartalma az lett volna hogy a varga feltörte a rendzsert, mert a kempli küldött egy vedió feedet éber állapotomban. De hazafelé szembe jutott hogy pont a feldmár volt az akivel sokat beszélgettem az agy állapotairól. És mondtam neki hogy én sokat időzöm egy rem szerű űllapotban éber állapotban is, mert használom ezt az állapotot. Onnan könnyebben hozzáférek a tudatalatti rétegekből származó infromációkhoz. Erre építettek egy utcaszínházat érzelmi támadással - hátha kétségbeesek és megölöm magam. Csak nem azon az útvonalon mentem amin ők szerették volna.... :-D hiába a miles is erős, de azért nem olyan erős mint hiszi.
A harcsa lány egyébként pont ott volt azokban a laborokban amikor a csúcsszuper gyors számítógépen dolgoztam. Visszasírom azt az időt... olyan gépekkel és mérőműszerekkel és akármivel dolgozhattam amit csak kértem. Bokor gyuri kitett magáért. Tonnányi pénz állt a rendlekezésemre és ha kellett valami csak szóltam mi kell és hozták akárhonnan. Ha ne mvolt műszer vagy eszköz egy külön nanotech chipgyártó gépet is használhattam és le tudtam gyártani az egyedi alkatrészeket magam. Jajj de szép is volt. A harcsa lány is valami fontos ügyön dolgozott úgyhogy őt is beengedték ebbe a laborba. Persze mindketten maszkban voltunk. Ő nem ismert meg engem én meg nem ismertem meg őt. De jót szeretkeztünk akkor is... :-D
Szép volt. Olyan anygokkal is kísérleteztem amik nincsenek benne a periódusos rendszerben sem mert a természetben nem maradnak meg, instabilak. Ezért legyártottam párat és megpróbáltam valamilyn módszerrel stabilizálni hogy fel lehessen használni félvezetőként vagy más elemként egy hipergyors számítógép megépítéséhez. Találtam is egy pár ilyet de különleges közeget kellett építenem mellé, ahhoz hogy működjenek és megmaradjanak használható formában. Nem volt egy egyszerű mutatvány. De megépítettem a föld leggyorsabb számítógépét. Annál senki se fog gyorsabbat létrehozni és azt se fogja szerintem megismételni senki még egy jó darabig. :-D
Szóval ahhoz mértem a kódolási rendszerben a kódváltás idejét. Még ha bokor gyuri be is engedte a vargáékat a számítógépéhez, akkor se tudták még azzal se feltörni... mert úgy állítottam be hogy pont egy másodperccel az előtt váltson kódot mielőtt az a gép végezne. hahaha remélem felvette valaki a varga pofáját amikor rájött hogy mi van... :-D jajj de kár hogy nem láttam... Gondolom az utolsó pillanatig reménykedett hogy most fordul meg az ő szerencséjük... és bummm... egy másodperccel mielőtt elkészült volna a gép a kód megváltozott és kezdődött a folyamat előlről... hahaha jajj varga és mészáros meg a többi szarházi de kár hogy nem láttam a pofátokat akkor... Szopjá le te köcsög...varga azt hiszed te vagy az okosabb mi, hát nem...
De azért utaszínházat azt szerveztek a rohadékok.
---
Amikor a mészáros megtámadott a triggerel amit az öregtől lopott, és összetörtem a csontjait még ott mondtam neki hogy kiváltom a feladatát valaki mással és ez volt az utolsó húzása. És utána ráparancsoltam hogy ezt közölje a többiekkel is, mert őket is kiváltom. Az se volt egyszerű, mert nem. De megcsináltam. Kiváltottam mindenkit. Nincs rájuk szükség többé. Ha tovább folytatják ezt a mocskot és támadnak meg fogom ölni őket mind. Meg tudom oldani a hátralévő feladatokat nélkülük. Lassabban ugyan de meg tudom oldani. Szóval Ennyi. :-D Leírom hátha a vadász nem adta át az üzenetemet.
---
A három akit az öreg biztosítéknak kikpzett a triggerrel az egyik bepróbákozott. Merthogy ők is hazudtak, mert nem sak egy triggert kaptak az öregtől hanem hármat. A tanítványom is jelezte hogy szarok hazudtak neki is és nem csinálták végig a kiképzést. Ez a szarházi is megpróbálkozott hátha működik a trigger. De nem mert nekem ugrani. Egy enyhe apró alig látható kis kézmozdulatról volt szó bal kézzel kifelé.
Úgyhogy azok is mehetnek a picsába, d az különösen. A mészáros vette rá őket.
---
Nem érdekelt hogy az öreg miyen biztosítékot csinált vagy nem csinált, mert én akkor már megcsináltam a magamét. És másrészt pedig úgy voltam vele, hogy ha nem épül fel akkor teljesen mindegy mit csinálok ő egymaga kersztül tuja húzni az egészet és mindent tönkre tud tenni. Azt tudtam hogy ő pontosan tudja a méréseim nagyon pontosak és a számításaim alaposak. És megértette hogy a túlélés most ezeken a dolgokon múlik amiket én rögzítettem és százezerszer elmagyaráztam mindenkinek minden szinten.
Az meg ha ennek ellenére is úgy döntene hogy elvágja az utamat azt jelentené hogy a földi életnek annyi. Szóval nem foglalkoztam azzal hogy állandó ellenőrzés alatt tartsam. Viszont megkötöttem a kezét arra az első öt évre - vagy inkább rákényszerítettem hogy apun keresztül tudjon csak biztonságos vonalakat kapni és ne tudjon máshogyan elintézni dolgokat. A többi vonala mind ezeknek a szarháziknak az ellenőrzése alatt állt. Szóval nem volt más választása. De kellett az új hálózat és ennyi idő amíg átáll az agya arra hogy nem kell állandóan paraioiában élnie, mert mi tényleg azt tesszük amit mondunk hogy teszünk. Meg kellett szoknia hogy van ilyen. És ki kellett tudatosan szakítania és felderíteni a triggereket amiket a mészáros és utána a többi is beépített a fejébe.
---
"Most is úgy gondolod hogy a mészáros hipnózisa erősebb?" kérdi miután megmutatta az utolsó triggert is.
"Hát... ez durva, de igen. Egy lehelletnyit igen. Egészen más minőségű a kettőtöké. Ha össze kell hasonlítani akkor a tied sokkal tömörebb, céltudatosabb, az ővé meg olyan mint egy amőba. Átlátszóbb mint egy medúza, de legalább olyan erős." azután elgondolkodtam.
"De várj csak, mert ez nem ilyen egyszerű. Emlékszel arra az öreg cipészre ott a bagolyvárnál?"
"Igen."
"Ő ültette el a bogarat a fejemben hogy ezek a képességek nem állandó erejűek. Azt mondta nekem hogy ő azért vesztette el a látását, mert rossz döntéseket hozott." hallgattunk
"Érted ezt. Ezek nem állandó erővel tudnak működni és függ az alapállástól és hogy amit csinálsz az mennyire fedi vagy egyezik a teremtő akaratával. Az univerzum törvényeivel. Most frissen végeztél ezzel a kiképzési anyaggal és most dolgozik rajtad benned. Amikor ő is belement hogy kiképezzem akkor ő is megerősödött. Téged meg azonnal elkezdett az uralma alá vonni és egyre rosszabb döntéseket hoztál egyre messszebre távolodtál el az univerzum törvényeitől. Ettől te meg gyengébb lettél. Ezért tudott még jobban uralma alá hajtani. Viszont ő is elkezdett gyengülni, mert a szándékai naki egyértelműen mocskosak és életellenesek. Benned viszont maradt még valami az eredeti céljaidból és ragaszkodtál még bizonyos alapértékekhez. Ezért nem tudott teljesen megőrjíteni és ezért találhattál vissza a helyes útra. Most egy kicsit már erősebb is lehetsz talán mint ő bár ha összehasnolítom az emlékeimmel akkor most vagytok egy szinten szerintem. Ha folytatod ennek az útnak a követését akkor megint erősebbé válhatsz mint amilyen ő sőt... Szóval ez nem egy rögzített képesség. És szerintem még más képességed is elő fog jönni. Nekem is derült ki sokminden, majdnem mindent meg tudok csinálni amit mások."
---
Apropó volt egy nő aki semlegesíteni tudta mások képességeit akik nem fejezték be a kiképzést. Jajj ez fontos!!! Voltak sokan olyanok akiknek már a harmadik negyedik emlékezet törlés után megjelentek furcsa vagy különös képességeik. De nem csinálták még végig a kiképzést! És sok ezek közül elment, mondván hogy itt a vége. És ők már olyan jók hogy ihaj... Nos súlyos tévedés. Ezek mind beálltak a szarházik rendszerébe vagy meg próbáltak beállni de hamarosan pofára estek.
Szóval van olyan is aki ilyet tud. Semlegesíteni tudja  azok képességeit akik nem abba az irányba tartanak ami a helyes irány amit az univerzum kijelölt kívánatosnak és elérendőnek ami az egyetlen esélyünk a túlélésre.
---
Jajj mik jutottak eszembe... Amikor az öreg megmutatta a járgányát kicsit feltuningoltuk ketten. Tettünk bele egy dobozt ami a védelmet jelentette, amit a könyvárba és a bankba is beletettem emg a bombáimba, hogy ne tudja senki ellopni mert azon is igen sokat parázott. Ott tartotta az egyik emlékeztetőjét is amit egyébként olyasvalaki adott neki aki próbálta segíteni hogy ember tudjon maradni. A meditációjára vagy imájára emlékeztette. Amikor fent volt benne a levegőben akkor tudott elmélkedni és gondolkodni és olyankor meditált is. Ott nyugalom volt. Ezt az emlékeztetőt ugyanakkor valaki megbabrálta neki és sok éven kersztül nem működött. Azért nem mert a mágnese tér miatt keletkezett egy kis áram a rézlemezben ami alatta volt. Ezt valaki olyasvalaki adta neki oda, aki pontosan tudta vagy legalábbis igen erős manipulátor volt, hogy ez arra emlékezteti hogy ki tudjon szabadulni az irányításuk és a befolyásuk alól. Onnantól kezdett megőrülni és egyre nagyobb szarházi dolgokat művelni. Neki ez volt a kapaszkodója és kivette valaki a kezéből. Annyira az uralma alá került valakinek hogy még akkor is a mellett érvelt hogy ott nincs mágneses tér, mert ő megmérte. Mondom hol mérted? Hát itt meg ott meg amott. kiderült hogy pont ott ahová tette nem mérte meg. Leszereltem és megmértük. Még akkor is titkolózni akart hogy hogyan kell beindítani, mert olyan szűk volt a hely, hogy nem fértünk ketten hozzá. Először megmértem én majd mondtam neki nézze meg ő is. De ehhez be kellett indítani és a kettőt egyszerre nem lehetett megoldni. Egyikünknek indítani kellett a mási mért. Akkor már kiakadtam. Ott akartam hagyni a francba. Végül megmutatta és meggyőződhetett róla hogy van mágneses tér a rézlemez miatt - mert abban az áramot generál és az a pici is befolyásolta a kis műszert, mint emlékeztetőt.
Végül rádöbbent hogy kár titkolóznia, mert gyakorlatilag pontosan értem az egész járgyányt és mindent ami ahhoz kell hogy működjön. Egy dolog nem derült ki akkor csak később.
Amikor a légkörrel kapcsolatos számításomról esett szó hogy az időjárás modulátor eszközök is mekkora sugárzást csinálnak fent a felső rétegben... akkor derült ki hogy nem mérte meg amit megígért hogy megmér. Először nem értettem hogy miért. De mondom akkor miért nem mész fel apuval ő rendszeresen méri. Tettem a járgányom tetejére és aljára is egy mérőt magam csináltam, hogy folyamatosan legyen pontos adat. Mirért nem ment fel vele? Abban nem bízik. De mondom akkor valakit megbízhattál volna hogy mérje meg valahogyan máshogy akiben megbízik. Össze vissza hadovált mindent. Végül ott megfordult bennem a világ hirtelen rájöttem hogy még csak nem is szólt erről a többieknek.
Nem is beszélt erről a mérésről senkinek. És azért nem mert arra is rájöttem hogy nem tud odáig olyan magasra felmenni az ő járgányával. És attól félt hogy ha ez kiderül akkor leszedik vele valahogy.
Ezért nem szólt senkinek erről.
Összeroskadtam.
"Tudod hogy mit jelent ez?" kérdem majd választ se várva folytattam, de alighanem volt valami elképzelése mert komoran nézett maga elé.
"Amikor végzel ezzel az öt éves turnussal és újra megkeresed őket beleveted magad a régi hálózat mocskába és rájönnek hogy nem műkönek a régi triggereik akkor be fogják indítani A védekező programot. Ami azt jelenti hogy téged is ugyanolyan módon fognak kezelni mint amit velem csináltak annak ellenére hogy a teteje pontosan tudta hogy szinte mindent én csináltam. Le fognak járatni és minden módon nevetségessé fognak tenni hogy a szavad erejéből elvegyenek és a zombihordát átállítsák arra hogy lökjenek ki maguk közül. És ezt akkor is így foják csinálni ha pontos mérési eredményekkel állsz elő. Ugyanaz fog történi mint amit velem csináltak amikor megmutattam nekik a méréseim és a számításaim végeredményét. És ennek katasztrófális következményei lehetnek, ha nem lesz elég ember aki értelmesen és logikusan képes gondolkodni. Főleg ilyen szinten - azokról beszélek akik tudják hogy mi megy az időjárás módosítás körül... és azokból nincsen túl sok. És ez megint a paranoia. És ezek a szarházik meg magasról szarnak arra, hogy mi lesz miután ők meghaltak. A régi öregek aki már benne vannak ebben sok éve leszarják hogy mi lesz. Őket nem érekli hogy utánuk milyen szárazság vagy éhínség jön a tetteik következményeként. Sőt üzleteket építettek már most arra hogy mekkora pénzeket fognak begyűjteni a többi nyomorából és újra kisfiúk meg kislányok hajába fogják majd törölni a zsíros kezüket akik evés közben szopják a fakrukat meg nyalják a picsájukat..."
Akkor teljesen lehangolt ez az egész. Úgy gondoltam hogy így igen nagy eséllyel indulunk e felé a rémkép felé.
---
Miután megcsináltam a bombáimat meg a dobozokat utána felhagytam a paranoiával. Egész egyszerűen rádöbbentem hogy ha ez így marad ekkor meg fogok őrülni. A paranoia nem bírható ki ép elmével. Ezért akkor úgy dönttem hogy egy pár embert kiválasztok akikkel megosztom a tervem és akiket alapos elemzés után elkalmasnak találok arra hogy talán meg is csinálják. Olyanokat kerestem akik már régóta benne voltak a maskarabálban ismerték a rendszert és hoztak nagyon rossz döntéseket - mondjuk ilyen rengeteg volt, de én olyanokat kerestem akik megpróbálták kijavítani a hatalmas baklövéseiket. És megosztottam velük mi az egyetlen út a túlélés felé. A kezük meg volt kötve, mert ha nem azt csinálják amit akkor rájuk bíztam akkor bekövetkezik a legrosszabb. Ettől nem térhettek el. Az egyikük már ott az volt az első gondolata hogy "végre! bejutottam!" Na mondom akkor itt vége is ennek a megbeszélésnek. Aztán kimagyarázta magát, végül is elve úgy dönttem hogy mindegy mi lesz túllépek a paranoián és ennek a pár embernek elmondom mi van és mit lehet tenni ha élhető világot akarnak maguk után hagyni és a végén nem akarnak megdögleni csúnya módon vagy hirtelen ahogy a dolgom végezetlen maradtával ez be fog következni.
Nem tudom ez hogyan működött, de nekem akkor sokat segített. Nem féltem többé. A félelem elfogadhatóvá vált. Nem volt akkora ereje az elmém felett. A biztosítékaim megvoltak - egyébként amikor azt csináltam akkor is segítettek - és kidolgoztam részletesen hogy hogyan lehetne ezt jó irányba terelni.
Még mindig semmit se látok eredményként bár itt ebben a városban mozgok jobbára szóval hogy mi van fogalmam sincs. De nekem nem tűnik ez semminek se. Lehet hogy elkurvultak, lehet hogy dolgoztak.
---
Bár ha próbálom az emlékfoszlányaim időrendjét összerakni akkor végül azt kell hinnem hogy abban hatalmas kanaluk volt hogy az öreget sikerült sarokba szorítani teljes mértékben hogy megtörjem és átnyomjam a kiképzési anyagon hogy fel legyen törve a szarházik uralma az elméje felett.
---
Egyébként amikor bokor gyuri a rendelkezésére bocsátotta a laborját - cia labor - akkor mondta hogy akár az utcáró is besétálhatok ha akarok nem kell előre se szólnom... ez nagyon tetszett. mondom én nem fogok ilyet csinálni de lehet hogy kipróbálom egyszer hogy ez milyen... :-D Azt mondja ha azonosítom magam akkor bemehetek és a többieket akárki van bent majd kikísérik. Tényleg elintézte... Bementem és a többieket pár fegyveres katona kikísérte... az egyik még fel is húzta a fegyverét mert az egyik laboros csaj még akart valamit csinálni hogy azt befejezi... Le kellett állítanom... Aztán rájöttem hogy csak viccelt, de elég hátborzongató jelenet volt. Akkor "véletlenül" pont a harcsa lány ügyködött a laborban...
Gondolkodás nélkül gondolkodik... Hahaha mondom. Persze little georgi tudod az lehetetlen. Felvettem előre egy pár állapotot amikor nem gondoltam semmire és beállítottam, hogy amikor megtámadnak vagy bármilyen interakciót kezdeményeznek átváltson a rendszer a felvételről a valós helyzetre. Amíg meg gondolkodtam addig ment nekik a felvétel. Hogy ne tudjanak kémkedni.
Hahaha... Hát így tanultam meg gondolkodás nélkül gondolkodni. És így csináltam meg nekik a föld leggyorsabb számítógépét. Azaz bocsánat a második leggyorsabbat, mert a leggyorsabbat magamnak készítettem el. Amint azt most a technikai intel éppen tapasztalja meg a tőzsde.
"Nem tudjuk hogyan csinálta de megcsinálta."
---
Egyébként megoldottam az öregnek azt is a járgányán hogy ő is fel tudjon menni olyan magasra hogy mérje meg és lássa a saját szemével mit művel a légkörrel az a szar. És azt is rám akarták kenni pedig azt se én csináltam eredetileg csak továbbfejlesztettem.
---
De az is megfordult a fejemben hogy az öreg is csak a bolondját járatja velem. De akkor már nem érdekelt ez se. Tudtam hogy ez az egymást szivató és pörgő maskara bál lesz az ami elpusztítja a földi életet és ha nem állítják meg akkor ez így is úgy is megtörténik. Az meg hogy "majd a tengerből hozunk vizet" pont az ellenkező hatást fogja kiváltani hosszú távon. Szóval csak hazudjatok nyugodtan... Nem tudom hogy az öreg végül egcsinálta-e a márást vagy sem és azt se tudom hogy elmondta-e a mérése eredményét a többinek és azok mit reagáltak erre. A sok zombi akiknek a zombivá tételében neki hatalmas szerepe volt - ma már lehet hogy nem is hallgat rá még ha el is mondja nekik hogy mi van.
De hát ezen én már túl vagyok. Feladtam. Beletörődtem hogy a föld sorsát néhány ilyen elmebeteg zombi fogja eldönteni... Oszt lesz ahogy lesz. A többiek meg nem mutatják magukat ez elszomorít csak az elautózás megy nekik, meg a beugatás szinjén üzengetnek. Szomorú.
---
Bokor gyuri minden mozdulatomat figyelte... kiszabadult ő is az őt manipuláló kör hatása alól, de végül folytatta ugyanazt a mocskot amit annak előtte... Adtam vele is egy pofont a szarnak - legalábbis innen most úgy tűnik.
---
A nagy imi találta ki azt a stratégiát ellenem hogy mindent ami örömöt okoz nekem, egy jó evés, ital, főleg a kávé és a többi mindent manipuláljanak és keserítsenek meg bármiben lelek örömöt. Őt még előbb elérte a sorsa mint a többit. Épp valami hegyi vendéglőben pezsgőzőtt amikor egyszer csak a torkára akadt a pezsgő... utána lementek valami kis elhagyott szigetre hátha ott békére lelnek de ott is volt már ebből a támadó szarból, majd onnan elmentek egy helyre ahová ők nem rakattak ilyen támadó fejet, pont azért ha esetleg a gyereknek lenne igaza és visszafelé sülne el a dolog... de mi rakattunk oda is... ezekből a fejekből...
Úgyhogy kénytelenek voltak valamit tenni. Azt mondja az imi: "Le kell állítanunk mindent!" "De hogyan? Azt nem tudjuk megoldani már mondtuk a többieknek is." No ja. Hát vannak olyan döntések amiknek a következményeit egy élethosszon keresztül kell viselni. Nekik ezzel most elég nagy szívás, mert amíg egy is van aki az ő stratégiájukat használja addig ők kapják ugyanazt a programot és nem csak azt amit ellenem csinálnak hanem azt is amit a többiek ellen csinálnak... szívás.
---
Mintha az öreg pettkót láttam volna pár napja... de ezt le se írom, mert el se hiszem...
---
Ja a CB rádió zavaró az a cibola rádiót jelenti. Volt valami csávó aki kitalált egy módszert valami furcsát kommunikációra, de nem működött, de azért ki kellett próbálni hogy működik-e.
Mert "ezek ha átmegy valami tranzisztoron egy akármilyen teljesítmény - ők nem úgy gondolkodnak mint mi hogy spórolnak az alkatrésszel - hanem ha átmegy nem érdekli őket még az se ha leégeti. Ha átmegy 10 szer akkor sorba kötnek 100-at és ha az első átég akkor a többit átkapcsolják az áramkörbe. Ha így meg tudnak ölni vagy megkínozni akkor őket nem érdekli a pénz és a nyersanyag vagy ha az eszköz tönrkemegy. Támadnak. Ész nélkül. Ezért én mindig úgy tesztelek hogy a legfelső határig nyomom, mert muszály. Ezért égettem el annyi hiperdrága cuccot és alkatrészt, mert le kellett tesztelni mi a legfelső határ ami még átmegy azonnali sérülés nélkül. Sokan ezen is háborogtak hogy pazarlom az erősforrásainakt, de ha ezt nem csináltam volna meg most több lenne a hulla.
---
Ja. Szóval hebegett habogott az öreg hazudott össze vissza majd végül kibökte hogy azért nem csinálta meg a magaslégköri méréseket mert nem tud olyan magasra felemelkedni és félt ha ez kiderül leszedik a levegőből. Ami az ő biztosítékát tekintve a föld történetének a végét jelentette volna. Végül végigzongoráztuk hogy volt-e ennek reaális alapja és kiderült hogy végül is volt. Nagyon kicsi ugyan, de volt esély rá és csak bizonyos körülmények között. Szóval végül is tényleg a feladatát tartotta szem előtt. A gépét is e szerint tervezte. Azért csinálta olyan kicsire hogy minnél jobban el tudja tüntetni. Akkor arra még nem gondolt hogy az időjárás manipulációjával ekkora hatalmas kárt okoz ez a szarházi maskarabálos "elit". Ezért nem is beszélt ezekről a mérésekről. Egyáltalán. És közben meg az elejétől arra uszított mindenkit hogy hagyjanak mindent figyelmen kívül amit én mondok. Gyakorlatilag elvágta a lehetőséget az elől hogy ezeket a barmokat - agylúgozott programozott zombikat - meggyőzzem arról hogy iszonyú katasztrófát készítenek elő. És csak röhögtek rajtam kétségbeesésemben. most is ugyanezt teszik. Most is ugyanolyan agylúgozott az egész rohadt horda mint akkor.
Végül is a maják egy vérkultúrában éltek. Ha onnan nézem akkor ez a vérkultúra mindenképpen véget ér és a kor tudásával ez a pár év tévedés igazán megbocsátható nekik. Ennek mindenféle formában vége lesz.
Az öreg végül lassan megértette hogy többet tudok ezekről a törvényszerűségekről mint ő. Én az én gépemet már úgy terveztem hogy apu ezeket a méréseket el tudja végezni és kellő mennyiségű adat álljon a rendelkezésére hosszú távon gyűjtött adatokkal. Ő rendszeresen azóta is elvégzi ezt a mérést. Beépítettem a járgyán tetejébe és aljába is egy egy sugármérőt. Magam készítettem az érzékelőjét is meg a műszert is.
Ez is probléma volt az öregnek.
"De Péter nekem tudnom kell hogy mit mérsz és hogyan. Nem mehetek csak úgy fel akár apáddal is mérni amíg nem tudom hogy mit mérsz és hogyan."
"De miért? Tudod hogy alapos vagyok elmagyaráztam hogyan építettem a műszert az miért nem elég?"
"Nem elég. Azért mert nem tudom hogy mi az. Mi van benne. És ha nem tudom akkor nem tudom nekik elmondani sem hogy mit mérsz és hogyan és hogy a mérés eredményei pontosak e vagy sem."
"De tudod hogy azok nem így van? Tudod hogy én pontosan mérek."
"Tudom. De akkor is meg kell rúla győződnöm. Te is leellenőrizted a mélytengeri fúrás kőzetmintáit magad, mert meg akartál győződni róla hogy úgy van minden ahogy mondom. Ez ugyanaz."
Végül megértettem. Kiszereltem neki mindkét műszert hogy meg tudja nézni és leírást i sadtam neki hozzá meg odaadtam az érzékelőt is ami szintén különleges volt akkor, mert a többi sugárzást mérő eszköz általában telítődött bizonyos mértékben és meghamisította a mérés eredményét sok mérés után egy leheletnyivel. Ezt a problémát is sikerült kiküszöbölnöm.
És azóta is csend van. Ez igen súlyos dolog. Ez azt jeletni hogy az öreg hazudott. Nem mért és vagy nem tette közzé a mérése eredményeit. Pedig már akkor látszott csak az addigi mérésim alapján az eljövendő hatalmas probléma.
De már ez se aggaszt különösebben. Akkor azt mondta hogy gondolkodott ezen és majd megoldja másképpen.
Hát látom. Nem oldotta meg. Azóta se.
---
"De Péter nekem vissza kell mennem közéjük." mondta amikor közöltem vele hogy ha azt akarja hogy kitisztuljon a feje, akkor öt évig a közelükbe se menjen. "Muszály." szajkózta... Jó hát ha így teszel akkor a felépülésed sokkal tovább fog tartani mint öt év. Lehet hogy eltart majd  évig is, attól függ, mennyire szállnak rád. De az biztos hogy minden erejükkel azon lesznek hogy visszarángassanak a saját uralmuk alá és manipulálni fognak a legmodernebb eszközökkel és módszerekkel amiket még te se ismersz, mert a második rendszeren kívül van még egy harmadik is ami sokkal fejlettebb és sokkal erősebb minden szempontból. De van előnye is ennek is. Például hogy sokkal jobban fogod érzékelni és haramabb is hogy mi a különbség a vérkultúra és az élet kultúrája között. Érzékelni fogod mennyire rohadt az a rendszer amit te is építgettél hosszú éveken át. alapjaiban rohadt. Ezt egyre világosabban fogod látni talán egész korán is. Viszont azt is érzékeln ifogod hogy milyen erővel húz az a rendszer lefelé a rohadásba. Még úgy is hogy a pöcsödet leszopják a legfinomabb techniával ami létezik testi manipulációs rásegítéssel kiváló orgazmussal és a legmézesmázosabb legjobb design-ú okos és az alapértékeket kívülről fújó zombikkal vesznek majd körbe amitől úgy tűnik mintha akkorát változott volna az egséz hogy most már aztán igen jó minden - és akkor is érzékelni fogod hogy még mindgi rohad sőt egyre gyorsul a rohadás üteme. Elő fognak kerülni a könnyed és finom manipulátorok mint az imre meg a csilla...
---
Apropó tényleg azért a csilla volt az ak kitalálta hogy "tegyünk tönkre mindent neki ami örömet okoz az életében." egy ekkora szadista rohadék ez a nő a finom és kedves külső mögött. Ilyen az új design. Rohadt a legbelsejétől fogva. Az imi meg kontrázott hogy "jó, nézzük miket szeret. Szeret kávézni, jókat enni..." és sorolta... Rohadékok. A norbiék vették fel őket amikor megkapták az első löketet a milliárdos életükben az alpesi vendéglőben. Oda hívtam őket találkozóra.
"Nos tudjátok miért itt találkozom veletek?" hallgattak
"Vagy rendeljek egy pohár pezsgőt imi? Hátha arról eszedbe jut hogy miért ezt a helyszínt választottam?"
Tudták hogy tudom mit talltak ki és akkor már azt is tudták hogy tényleg visszaszáll a fejükre minden.
"De hogyan tudnánk ezt visszacsinálni?" Kérdi a csilla
"Hát ezzel együtt fogtok élni. Amíg egy ember lesz aki ezt a taktikát használja ellenem és a többiek ellen addig ti szenvedni fogtok tőle. Azt tudjátok tenni, hogy innentől igyekeztek mindenkit megfordítani, mert ha megfordulnak, akkor az összes beállítás öröklődik az összes toborzottjukra és úgy nem fognak tudni bennünket támadni mert a rendszer azonnal visszalő a támadókra. Vagy megölitek őket mind és akkor teljesen törlődik az összes kutyájuk hozzáférése is nem csak a beállításaik."
"Hhhh... könnyű azt mondani." fakad ki az imre...
"Kiváltottam mindegyikőtöket. meg tudjuk odlani az összes feladatotokat nélkületek is. Ha még egy embert rámküldtök, vagy bármelyik agylúgozott zombitok rám támad vagy bármelyikünkre, akkor vissza fogom keresni a gazdiig a láncot és mindenkit aki benne volt megölök. Nem fog érdekelni hogy ki az és hová vezet a vége."
---
Szóval az öreg megvizsgálta a műszeremet és tudja hogy az adatok pontosak. Mégis megy még mindig a nagymellényű utcaszínház és mégis folytatják az időjárás manipulációját. Hát nem tudom mit gondoljak. inkább nem is gondolok semmire se. Csak belefáradok.
---
Nos igen. A kapaszkodó. Az egész kiképzési anyagot úgy építettem fel és az volt a lényege a veleje hogy az összes ember aki belekerül, a sok feladat mind egy irányba mutat benne. tudatm hogy ezeknek a vér kultúrájában az kell ha megtanítom őket jól ölni. Ezért lett az egész katonai közelharc kiképzésként meghirdetve. De a gyakorlatok lényege pontosan az  volt hogy a kapaszkodó az irány olyan mélységbe kerüljön le a tudat olyan rétegébe ahol a szarházik és a tudatot elérő irányító és távirányító struktúrák ne tudják elérni. Ez volt a lényege az egésznek. Ezért nem kellett többé az irány megtartásához emlékeztető - mint az öregnek a giroszkóp - vagy mi volt az amit erre használt... Persze hogy eltévedt. És közben tudta végig hogy mi a megoldás csak az neki se tetszett igazából, mert ezzel ki lett véve a kezéből a gyeplő. És erre játszott is rá a többi. Tudták hogy szereti a hatalmat. Szeret parancsolgatni és irányítani. Ez a gyengesége. Tolták is alá a lovat rendesen.
És elvesztette a hatalmát, mert elvesztette a helyes irányt. A többi meg kicsit közelített felé, de miután kis teret nyertek azonnal visszafrodultak a saját szaros céljaik felé - azt gondolták ők is mint az öreg hogy ha most már én vagyok a jobb akkor az úgy is marad, holott ez mindig azon múlik mekkora felelősséget vállalsz és be is tartod-e és úgy tervezel meg mindet és az alá rendelsz-e mindent hogy a feladatod meg legyen oldva. Az egészséges életfeltételek kialakítása a jelenlegi helyzetben. Amint valamelyik előnyhöz jutott cska egyetlen dolog járt a fejében: a saját igényeinek a kielégítése, minnél több pénz felhalmozása saját irányítása alatt és minéll jobb fegyverek fejlesztése, az ellenlábasok megölése, vagy irányíthatóvá tétele, a felettük való uralom a hatalom. Az öreg semmiben sem különbözött ezektől. Ő kreálta ezeket az ember torzókat. Humanoidokat.
Tudta hogy ezért csináltam meg így a kiképzési anyagot. Együtt csináltuk. Segített. Mégsem vetette amgát alá. Nem csinálta végig. Nekem kellett rákényszerítenem a többiek segítségével akikben még volt némi emberi maradvány.
Pl azokat akiket kiválogattam hogy velük véget vetek a paraoid létemnek, olyanokat válogattam akik benne voltak ebben a rendszerben és simán gond nélkül el tudták volna sikálni a néhány esetben sok száz ember halálával végződő balfogásukat, vagy a saját barátjuk halálával végződő ügyeket akit tévedésből öltek meg... Igaz ilyet nem lehet jóvá tenni, de megpróbáltak szembenézni vele és tenni valamit hogy a tévedést és a tévedésből fakadó hatást kiküszöböljék. pedig a szőnyeg alá söpörhették volna mint ahogy azt a többi rendszeresen megtette. Azért válogattam őket.
---
mezőf ihelga. ő amikro csinálta vele ma gyakorlatokat viszonylag korán kiderült hogy tudja irányítani az állatokat... de amint kikerült - és nem csinálta végig ő se - a képessége eltűnt, ami egyébként akkor annak tudtam be hogy elvégezte az alárendelés feladatát és azért nem tudja már tudatosan irányítani többé. De nem erről volt szó. Azért nem ment mert ő azonnal visszafordult a rossz irányba. És ráadásul felkerült a második rendszerre ahol meg van ilyen effekt... Onnantól a primadonna sülyedt és süllyedt. Neki magyaráztam el hogy az eufóriával is lehet triggert beültetni. A piedesztálra emeléssel. A felemeléssel. Van aki erre nagyon fogékony. A reflektorfény az eliserés a tapsvihar a színpad láza és a közönség tömegfigyelme. A gyurit is megpróbálták ezzel akkor szólt hogy mire készülnek... Fe lakartak hívni engem is a színpadra hogy megpróbálják. A gyuri fent volt a színpadon engem meg csak odahívtak hogy meglepi fellépés legyen. Hogy zongorázzak nekik, de a céljuk az volt hogy triggert próbáljanak beültetni. Otthagytam őket a francba. Ezért figyelmeztettem a harcsa lányt hogy a mh nem a legjobb barát és szemfényvesztő. Szarházi.
---
Megy a hazugságmalom tovább...
Végül úgy búcsúzta mel az öregtől hogy ha ő tényleg ezt az irányt követi az elejétől akkor az élet kultúrája sokkal vonzóbb lesz a számára mint ez a rohadt rendszer amit ő épített és ezt belül és atudatosan is érzékelni fogja. Ha nem akkor vissza fog süllyedni a szemétbe és ő lesz az aki a legfőbb felelőse lesz a földi élet végének. Egyenlőre és borúsan látom ezt a dolgot. Aztán ki tudja mi van. Beugatás van. Meg nagy semmi úgy egyébént. rohad minden szépen tovább. Egyre gyorsuló ütemben.
Bár lehet hogy most már kicsit kezdenek lessulni ezek a mutatók is, mert valamit azért érzékelek abból hogy néhányan végre kezdenek beszarni. De nem elegen. Pedig most már ideje volna. Egyenlőre még a világvége szóra röhögőgörcsöt kapó zombik uralják az utcát... ja meg ufók.. mi... :-D
De néha már viccesnek is találom a dolgot.
---
Még mindig vannak hátra valakik a kettes csatornán... a helyzet változatlan... valaki még mindig futtatja a kínzó programját... szóval vagy meghal vagy megfordul...
lsysilvia meg most értette meg hogy mi van... annak idején ki volt akadva hogy mi ilyen emlékeztetőkkel dolgozunk és hogy minek kell ez egyáltalán miért nem lehet csak úgy ide meg odaadni a pénzt. A haverjaira bízta a nagy lét és csak pár milliót rám, mert nem bízott bennem. most az összes pént amit a haverjainak adott elbukta és csak az maradt meg neki amit rám bízott... már akkor mondtam neki hogy bizonyos döntéseket meg kell hozni és utána vállalni a következményeket. Nos most már tudja ki az akit lehet barátnak tekinteni és ki az akit nem. Pont nem úgy van ahogy annak idején gondolta. Szívás így rádöbbenni hogy ki hazudik és ki mond igazat - de hát ez van. Velük tartott. Én tartotta a szavam de innen nincs közünk egymáshoz, mert ő viszont csak részben. Szóval megkapta amit rámbízott és innen ő balra n jobbra. Se védelem se semmi dolgunk nincs egymással.
Ő azt gondolta hogy majd eltölt egy ki időt a circus-ban amíg jó lszórakozik majd összeszed valamennyi pénzt és kiszáll hogy élete végéig kényelmesen élhessen. Másokat futtatott kurvaként pornós kurvaként egy idő után. Ezzel kereste a kenyerét. De sajna a circus nem úgy működik hogy te onnan kiviszel pénzt... és boldogan életk amíg meg nem haltak... hahaha védelem nélkül semmit se tudsz onnan kipecálni... És ott mindenki lop mindenkitől. Erre épül az egész. A lopásra.
 aaaa - szóval úgy érzem ennek soha sincs vége. De tudom hogy vége lesz. Véget fogok ennek vetni. Még mindig nem hiszik el hogy véget tudok vetni neki röhögnek, pedig nincs rá semmi alapjuk. Hazugságokra építve altatják a vargáék is a többit... ezt mondjuk nem értem. bár ki tudja. Ő úgy döntött hogy ő ott fog meghalni. Szive joga.
---
Ja írtam pár üzenetet pl a juhász norbinak is... "hazafelé eszedbe fog jutni hogy valami fontosat elfelejtettél..." megvolt? Voltak vízióim. Üzenet 1995-ből. Ja. még várok. Addig csend please. Van amihez kell idő... mint a főzésnél. Összerakod ami kell és várod hogy felforrjon és utána hogy kiforrjon. És amikor kész... akkor tök jó. Boldogság. Feltéve hogy oda nem ég.
---
Szóval elég szar ilyen süketen és vakon menni a semmi látható felé. Miközben utcaszínház még megy a röhögő ostoba távirányított kuglik felől.
Kitartás - mondják néha. Nem is látok mást egyenlőre. Amíg még jönnek ilyen emlékek az elszórakoztat és irogatok egyébként meg egyre jobban nyomaszt ez a mozdulatlan rothadás.
---
ja végül a maradék dobozok sorsáról egyezkedtünk. Apu telipakolta az egyik szekrényemet mindenféle kacattal. Egyszer amior mentem a szervizes kütyümért akkor kinyitom a szekrényt és az egész teli mindenféle cuccokkal. Majdnem a fejemre potyogott valami. Amikor utoljára otthagytam még teljesen üres volt és csak pár elektromos kütyü volt benne. Volt ott focilabda, játékbaba, kabát, anyámkínja mindenféle lim lom. Kérdem aput mivel tömte tele azt a szekrényt mi az a sok kacat. "Hát emlékeztetők." "De van játékbaba is, meg fűnyíró." "Hát igen a gyerekek is dolgoznak. nekik is kell az emlékeztető." DE apu azért csináltuk meg úgy a kiképzést hogy az irányt meg tudják tartani mind." "Az odáig rendben van,nem is arra kell, de az emlékeink is sokat érnek tudot te azt jól miről van szó. Ez fontos."
Szóval szó szót követett hogy kell ilyen jól védett tároló és csináljak még több ilyen dobozt. Mondom azt nem lehet. De miért? kell a védett hely ahol ott tudunk hagyni dolgokat biztonságban. "Ezt én értem de én a poklot jártam meg hogy mindenki előtt titokban tudjam tartani hogyan működik ez a doboz és hogy meg tudjam építeni a biztosítékomat ami független mindenkitől. Én azt még egyszer nem tudom végigcsinálni ez pedig nem kerülhet senkinek se a kezébe. Azt tudjuk felhasználni ami van."
"De akkor csináljunk legalább még három ilyen szekrényt."
"Jó mondom azt lehet végül is nekem már nem kell több ilyen doboz védelemnek. De ezek képesek ám egy egész nagy objektuomt is megvédeni biztonságosan nem muszály szekrény méretűnek lenniük."
"Na hát ezt miért nem mondtad eddig mekkora helységet tud védeni?"
"Ezt meg kell néznem a szervizes kütyümben nem emlékszem." Végül kiderült hogy 100m*100m*50m-es tömböt még maximális teljesítménnyel tud védeni. Volt még három vagy négy ilyen doboz. Ez végül is egy kisebb raktárház mérete. Ha kerestek ilyeneket vagy akár építeni is lehet akkor az három doboznál azért már egy szép raktár mérete. Oda lehet pakolni."
Szóval csináltunk raktárakat. Később az egyikük odajött hozzám, hogy igazam volt hogy nem bíztam meg az ítélőképességükben... mondom ezt én most nem igazán értem hogy miről van szó, és ne is beszéljük meg most... "Jól van majd megérted később."
Megpróbálták először feltörni a raktárat majd rálőttek a springer rakétával egy a tájfunhoz hasonló repülőgéppel. Nem tudták hogy mind a rakéta sorozatszámát, mind a repülő titkos azonosítóját mind a pilótát és az összes behatolót regisztrálja és azonosítja a védőrendzserem. Egy napalm töltetet akartak rálőni.
Le akartk égetni ráadásul egy olyan csoport akik eljöttek a kiképzésünkre és valameddig eljutottak benne. Átverték ezeket a palánkon. De mindenkit át lehet verni. Ezért nem engedtem hogy senki másnak hozzáférési joga legyen ezekhez a dobozokhoz még apunak se. Csak én állíthattam be őket és cska azt engedi a közelébe akit én beállítottam.
Az öregnek is volt egy számítógépe az első rendszerre kötve. Azt is megtaláltam. Fel is törtem. Az öreg ki is volt akadva először.
"De volt ám egy keylogger vírus rajta tudsz-e róla?"
"Igen. De semmit se értek el vele, mert az összes kommunikációs lehetőségtől el volt vágva. Azt gondoltam hogy majd visszanyomozom ki rakhatta oda."
"De mondom azt tudod-e hogy ez a vírus annyiban speciális volt hogy rögzített egy file-ben mindent... azaz visszamenőleg amikortól beállítottad a gépet vissza tudtam követni minden egyes billentyűleütést amit ott elkövettél..."
Erre elsötétült az öreg arca és nem szól egy szót sem. Gondolom átfutott minden sötét gondolat a fejében.
"Igen sok mindenre rádöbbentem ezen információs adattömeg révén."
És ezért is cseréltem ki azt a gépet egy másikra és oda is tettem egy dobozt. Úgyhogy oda se megy senki be többé.
"De Péter nekem használnom kell azt a gépet."
"Jó akkor azt odamegyünk és beállítalak téged is hogy beengedjen. De óva intelek attól hogy a dobozt elkezdd babrálni vagy bármit ott szétszedj. Minden módosítást lehetetlenné tesz. Innentől csak használni tudod a gépet és módosítani csak akkor tudsz bármit ha velem megbeszéled és odamegyek. Olyan gépet raktam oda is mint amit a bankba."
Gyakolratilag az első rendszer minden sarkallatos pontjára és fő rendszerrészre ráépítettem egy ilyen dobozt. Miután a nagy keresztényekből sikerült kiszedni a tudásukat meg joe bácsiékból is meg az öregből is lezártam ezt a lehetőséget hogy senki se tudjon semmit se kezdeni többé a lényegi elemeivel. Semmilyen módosítást és egyáltalán hozzáférést ezeken a pontokon nem enged meg a dobozrendszerem.
Még apu se mehet oda. Az öreg mehet végül a számítógéphez.
De egyébként is Joe bácsiéknak is hagynom kellett hogy ott próbálkozzanak az els rendszer körül nekik is maradt egy port, de nem olyan lényeges része a rendszernek és azt kihagytam mert kihagyható, fontos de nem annyira hogy ne bukjak le idejekorán. Amiután a dobozok kikerültek onnantól egyik se nyúlhatott hozzá.
---
Amikor mutattam az öregnek a dobozt és a védelm irendszert odahozatta az egyik robotját.
"Hát teszteldd le. Ha el tudod innen vinni, akkor ügyes vagy és feltörted. SE megsemmisíteni nem tudod semmilyen módon se elvinni, ha én vagy valaki akinek van jogosítványa hozzá nem engedi meg."
El is szórakozott vele jó pár órát. Végül pont akkor értem vissza amikor kezet rázott egy sráccal aki elhajtott egy furgonnal. "Na mi volt ez?" "Most vitték el a robotot." "És sikerült bármit csinálni vele?" "Semmit." "Ja hát mondtam ezek már letesztelték az életben. Annyi mindent kipróbáltak amikre még én se gondoltam volna. Lelocsolni, felgyújtani, elektrosokkolni, belelőni, összetörni, leejteni magasról... mindent kipróbáltak... Nem lehet." "De péter ez az ÉN robotom volt nem az övék." "No és robot robot." "DE ez le van védve emp ellen is." "Ja mondom, okés de ez nem emp." "Hanem mi ez?" elmosolyodtam. "Nos ez az a dolog amit még jó sok évig nem fogsz belőlem kiszedni semmilyen módszerrel." "Miért?" "Ezért mert egyenlőre én vagyok az egyetlen kettőnk közül aki tényleg azt csinálja amit mond és ma én vagyok az aki a teremtő és a termsézet törvényeihez közelebb áll és ez a teremtő erő úgy határozott hogy megvédi ezt a titkot amit rám bízott és semmivel sem fogod tudni kiszedni belőlem, se trükkel sea hipnózisoddal, se semmi mással. Mert ennek most így kell lennie hogy te erről nem tudhaszt, mert egyenlőre az elméd pontosan úgy működik mint az összes többi szarházi féregé, akik a földi életet pokollá teszik mindenki számára aki nem az ő hedonista életszemléletüket osztja és nem őket szolgálja, nem tudnak felettük uralkodni."
Az öreg csak ült ott továbbra is és próbált szuggerálni hogy mondjam el... én meg csak vártam és unatkoztam végül meguntam...
"No megyünk folytatjuk, vagy folytatni akarod ezt a kígyóbűvölő mutatványt még egy darabig?"
---
Elegem lett belőle de nagyon. Ő se volt különb mint a többi. Még ha kimagaslóan intelligens is volt és szorult bele emberség eredetileg, a lelke neki is belerohadt ebbe a vérrendszerbe. Uralkodni akart. Akarta. És ez volt az egyik botlókő amibe belebukott. A másik a paranoia volt.
Nekem soha sem volt uralkodási vágyam. sokszor szerettem volna ha az emberek nem csinálják azt amit csinálnak, mert rossz volt amit tettek, helytelen, druva, kegyetlen és gonosz - de azon kívül hogy ezt szerette mvolna megállítani soha nem éreztem szükségét annak hogy megmondjam másoknak mit tegyenek. végül maguk ezek a zombi a folyamatosan megmondó emberek rendszeréhez szoktatott és kondícionált robotok humanoidok követelték hogy akkor mondja mmeg mit csináljanak. És persze a hátam mögött amikor mondtam valamit azonnal a feje tetejére állították és a visszájára fordították.
Szóval tudtak ők gondolkodni, csak mindig csak egy megadott mederben, amit a szólamvezetők diktáltak a háttérből. Nekem a paranoiával volt a legnehezebb dolgom. Pusztító erőt kellett fejlesztenem úgy hogy senki se tudjon róla hogyan csinálom. Ez már eleve egy az egyéniségemtől elütő és a lelkemet rohasztó mutatvány volt. Hát még a pranoiával megfűszerezve. Ez majdnem az életembe került maga. De a józan eszem mindenképpen végveszélybe került. Ezért is kellett úgy döntenem hogy döntök arról hogy megbízom pár emberben és utána lesz ami lesz, vagy megdöglünk mind vagy kisülhet valami jó is belőle. De így nem működhetek tovább, mert annak jó vége nincs. Most úgy látom így sincs. De javítsatok ki ha tévedek.
---
ápr12
Szó val rosszul emlékeztem, az öreg gépét nem én tuningoltam fel, hanem elve úgy építette hogy fe ltudjon menni. Miközben tanakodtunk hogyan lehetne megoldani hogy ő is tudjon olyan magasra menni kérdés kérdésre következett.
"De miért tettél bele ekkora teljesítményű generátort. Erről meg tudsz hajtani két ilyen járgányt is."
"Hát azért mert mindent túlbiztosítok..." a hangja bizonytalanul csengett Furcsálltam is a dolgot. De dolgoztunk tovább. Miközben szereltem be a dobozt alulra láttam pár ventillátort. "Te minek vannak itt ezek a ventillátorok?" Elgondolkodtam. Ő is. Ahogy néztük a műszaki rajzot amit ott hevenyésztünk hogy legyen mit nézni egyszer csak felsejlett bennem valami.
"Nem lehet hogy azért tettél nagyobb generátort, hogy ilyen kisebb mérettel is de mégis fel tudj menni olyan magasra? Mert ha túlterheled a barokat akkor az le tud adni akkora teljesítményt is csak egy része átalakul hővé és lesz egy kis veszteség. Azért raktad bele a ventillátorokat is, mert ha túlterheled akkor kell plusz fűtés. Az enyémbe én nem raktam mert a légör arrafelé egyébként is elég hideg elég az hűtésnek és nem is melegszik annyira fel, mert elég nagyok a barok benne hogy simán melegedés nélkül vagy valami minimális melegedéssel meg tudják oldani a feladatot."
Hallgatott valószínűleg már a következő kérdésen gondolkodott. De mivel nem szólt semmit se én folytattam.
"Úgy tűnik hogy te ezt úgy tervezted hogy ezeket a méréseket magad is el akartad végezni. És akkor valaki olyan manipulált aki mindent tudott erről a gépről, hogy elfelejtsd a méréseket és még az emlékeztető kütyüdet is olyan helyre tegye ahol nem fog működni, legalább mint emlékeztető, de mint eszköz se működött, akkora ereje volt annak aki ezt elintézte."
"De az lehetetlen. A gépet én terveztem és senki sem érti hogyan működik. Kivéve téged te te még akkor nem is éltél amikor ezt csináltam."
Hallgattunk egy sort.
"Mikor kezdődött az időjárás ilyen típusú manipulációja? lehetséges hogy már akkor igyekeztek akadályozni minden hatásvizsgálatot ezzel kapcsolatban? Már esetleg akkor tudta egy kör hogy ez mivel fog járni 40 év távalátban?" kéreztem morfondírozva mintegy magam elé beszélve. Az öreg nem válaszolt. sokáig hallgatott. Majd röviden kijelentette, hogy igen akkor már voltak kísérletek minden irányban.
"Akkor valaki már akkor bemászott a fejedbe és még arról is gondoskodni tudott hogy erről is elfelejtkezz. És okkult eszközökkel uralma alá tudta vonni az elmédet. Már akkor." Erre abbahagytam amit épp csináltam. Ez nagyon ilyesztő volt. Ha ez már akkor megtörtént akkor minden amit azóta csinált az öreg ezeknek a céljait szolgáhatta de legalábbis nagyon benne volt a kezük.
"Te ha ez így történt akkor azért akartál engem is megtörni és bármi áron irányíthatóvá tenni. Azért szadiztál és hazudtál te is rólam össze vissza és ezért akartál engem is aput is sokszor megöletni mindenféle furcsa "véletlen" események során."
Az öreg agya lázasan pörgette az eseményeket. Valószínűleg átvillant az elméjén minden ami akkor fontos volt, és amit iszonyatosan elcseszett ennek az észrevehetetlen erőnek az uralma alatt. Kereste a tettest. Kereste a megoldást.
"Ez a Mészáros volt." mondta egy elég hosszú halggatás végén. "Elmentem vele vadászni. Akkor utána jöttem rá hogy mire képes. (Ebben nem vagyok biztos hog így volt.) Még kis gyerek volt és már akkor annyira erős volt. És ravasz? Kivárt. És később telepedett meg az agyamban. Sokáig nem használta ki a lehetőséget."
"Biztos vagy ebben? Lehet hogy van annyira ravasz? Lehetett annyira ravasz már kis korában? Nem lehetséges hogy valaki mögötte találta ki ezt a dolgot? Nekem a mészáros nem tűnt soha egy hatalmas intelligenciájú embernek. Okosnak okos, és jó vadász mondjuk és ehhez mérten türelmes is tud lenni ha vad becserkészéséről van szó. De már akor ilyen lehetett? Nem lehet hogy volt mögötte valaki vagy akár egy csoport akik idejekorán észrevették mire képes és tervet építettek rá? Azt mondtad nekem hogy vele elkéstél és megelőztek. Bár nem tudom ez csak nekem szólt, vagy tényleg így is volt?"
---
"Mert sokkal jobbvagyok mint te. Nekem még a tanítványaim is ugyanolyan jók a harcban mint én. Mert aki megérti a programot az ugyanolyan jó lesz mint én."
"De akkor megölhetnek."
"Nem ölhetnek meg. És pont ez a lényeg. Én nem a giylkolást tanítom, hanem az élet tiszteletét. Attól lesznek olyan jók és csak azok lesznek olyan jók akik ezt megértik. Aki nem érti meg az nem is lehet olyan jó mint azok akik megértik. Nekik meg se fordul a fejében hogy ellenem cselekedjenek, akinek ez megfordul a fejében az szar. Ők elbuknak. A legjobbak akik tényleg megértik azok meg se próbálnak megölni soha, mert mi másképpen élünk és gondolkodunk mint ti. Ti akkor tekintetek valakit mesternek ha senki se tudja megölni mert annyira jó és a mesterek nem adják tovább a teljes tudásukat, mert fosnak attól hogy egy tanítvány majd át akarja venni az üzletet és megöli őket... nálunk nincs ilyen. Ti a halál kultúráját tanítjátok mi meg az életét. Nekem ezért nem kell félnem a tanítványaimtól és ezért taníthatok meg neki mindent. Aki megérti az nem jön nekem soha semmilyen módon, aki nem érti meg az soha nem lesz olyan jó mint bármelyikünk és főleg nem olyan jó mint én. Megsérül az alapállása."
"Tennék egy próbát."
"Jó mit szólsz ahhoz hogy mérkőzz meg egy tanítványommal."
"hahaha ha, kivégzem."
"Nem. Adj egy embert adj hozzá teljes hozzáférést és megmutatom neked hogy nem tudod semmilyen felkészültségeddel megölni sőt ő le tud ütni téged úgy hogy még életben is maradsz."
"hahahaha ezt nem hiszem el. De miért nem küldesz egy embert te magad minek adjak egy embert neked én?"
"Mert a mieink dolgoznak és ők nem távirányított birkák, ilyen hülyeségbe nem vesznek részt. Meg így nekem is lesz benne valami. Lesz egy emberem akire számíthatok. De akkor teljes hozzáférést kell adnod az elméjéhez úgy hogy megcsináljon mindent amit mondok. Viszont neki kell eldöntenie hogy jön-e hozzám vagy sem. Ezért olyat keress akiben van még valami maradéka az emberségnek. Ha adsz egy embert akkor bebizonyítom neked hogy legalább háromszor jobb vagyok mint te sőt a tanítványaim is jobbak."
"hahaha... Jó. legyen. Adok egy embert. Már tudom is hogy ki lesz az. A práczkihoz beépítettem valakit majd őt. Ez jó lesz. Erre felteszek egy csomó pénzt fogadásban a többiekkel."
"De ha a magad győzelmére fogadsz veszítei fogsz egy csomó pénzt úgy vigyázz!" nevettek mind a ketten.
---
Egy szép rét remek kilátás nyár... egy ember fekszik a domboldalon a napsütésben szikrázó virágos mezőt nézve. Kisvártatva mellé telepszik egy fiatal férfi.
"No. Itt vagyok."
"Na hogy halad?"
"Szépen. Nagyon szépen. Már most jobb mint te." a másik nevetett
"Most min nevetsz?" kérdi a fiatal komolyan némi huncutsággal a hangjában.
"Meg fogom ölni." most a fiatal nevetett
"Te őt nem tudod megölni már most sem, mire befejezi addigra kétszer vagy háromszor jobb lesz mint te. Emlékszer arra a pofonra amit tőlem kaptál? - bólintott - Már most tud akkorát ütni ő is."
Az idősebb hitetlenkedve mosolyogva nézte tovább a rétet és hallgatott egy darabon. Gondolkodott. Nem hitte el hogy ennyire jó lehet bármelyik tanítványa a fiatalabbnak.
"Fegyvert is fogok használni." mondja kisvártatva a szemét összehúzva fenyegetően. A fiatal megint nevetett.
"Használhatsz bármit amire rá tudod tenni a kezedet. Persze lőfegyver nem fog működni, se a technikáitok de használhatsz bármit. Kés, kard, dobálhatod a surikenjeidet, bot ezeket tudod majd használni a többi szart se fog érni."
"Miért?"
"Mert a ti technikáitokat is én csináltam és ha ütközünk én le tudom kapcsolni a tiéteket ti nem az enyémet."
"Akkor azzal akarsz majd előnyt adni neki?"
"Harchoz mi nem használunk semmit se. Lekapcsolunk mindent és a nélkül dolgozunk. Csak a testünk és az elménk dolgozik. Ezt biztonsági okból tanítom így, mert technika nélkül is meg kell tudniuk oldani minden feladatot arra az esetre ha ezek tönkremennek vagy nem működnek."
"És erre mi a garancia hogy nem fogod hasnzálni?"
"Ha a technikával meg akarnálak ölni akkor nem mennék ebbe bele és már rég halott lennél. A garancia az én szavam. Ha az ér neked valamit." A másik hallgatott.
"És ha megölöm akkor mi lesz?"
"Ez a veszély nem áll fenn. Nem tudod megölni. Úgy fog lecsapni mint egy legyet." - a másik megint nevetett nem nagyon karta elhinni a dolgot de már látott egy s mást nem vitázott sak nevetett. Sokan mondtak már neki ilyen dolgot, de most nem akárki mondta. Most olyan mondta akinek a szava mögött volt is tartalom.
"Ha így lenne - nevetett - akkor megfordítom az egész hálózatomat."
"Nem." mondta a fiatalabb "Azt csináld velük amit vele tettél. Nyisd ki őket úgy ahogy őt. Az hogy jönnek e velünk az ő saját egyéni döntésük kell legyen. Mindenkinek magának kell vállalnia, úgy ahogy ő is dönthetett. Azok akik nem önként csatlakoznak a célunkhoz nekünk nem kellenek. Fölösleges időpocsékolás velük foglalkozni, mert nem értik meg és az első dolguk hogy miután eljutottak a legjobb esetben is a feléig hogy megpróbálnak nekünk ugarani."
"És azokkal mi lesz?"
"Nem tudom. Őszintén? Nem is érdekel. Lemorzsolódnak, meghalnak, egy idő után nekünk jönnek és megöljük őket... de az is lehet hogy még egy pár idővel meggondolja magát amint néhányuk elhullik a többi meg fejlődik. Nekem csak azok kellenek akik belső szabad döntés alapján jönnek. Azokkal érdemes foglalkozni."
"Akkor azért kértél tőlem egy embert ugye, mert tudni akartad hogy tényleg kinyitom e?"
"Így van. Részben. Tudni akartam hogy tényleg kinyitod-e másrészről pedig hogy tényleg nem törted meg őket teljesen. Ezt tudnom kellett."
"És kinyitottam? - nézett megint ravasz südörgő módon a gyerekre a másik.
"Egyenlőre úgy néz ki hogy igen, de az majd akkor derül ki ha eljut a végéig vagy sem. De tényleg nem törted meg, legalábbis őt nem."
"Hát azért nem törtem meg őket teljesen mert úgy nem olyan jók. De ezt mondtam már."
"Tudom, de te ellentétben velem sokmindent mondtál már ami nem volt igaz."
Hallgattak megint egy sort nézték a dolgukra repülő madarakat a rétet. Béke volt. Az idősebb megint elnvette magát. kicsit lemondóan és keserűen is de ugyanakkor vidáman csengett a hangja. Túl régóta volt már a gyilkolás és a harc mezején. Túl sok embert látott már elvérezni akik jók voltak de mégsem elég jók. Nem tudta elhinni hogy ez tényleg megtörténhet hogy valaki annyival legyen jobb hogy akár a tanítványa is meg tudja verni. Mester volt. A gyilkolás mestere. De most az élet mesterével akarta összemérni az erejét és a tudását. Ő ezt akkor még nem értette. A fiatalabb tudta.
"Ha ő győz le engem, akkor úgy lesz ahogy kéred. De ha megölöm, akkor harc lesz kivégzünk benneteket mind."
"Erre nem kerül sor, de még ha úgy lenne hogy nekünk estek is utána akkor is fordítva sülne el. De le fog győzni."
"Hol esjtünk sort erre?" Megbeszéltek egy pár részletet madj a fiatal férfi felállt és menni készült.
"Most mennem kell. Dolgom van. Akkor megegyeztünk?!"
"Meg." A fiatal férfi lassan távolodott a másik nézte egy darabig. Mielőtt egy fa mögött eltűnt volna az ösvényen még visszafordult: "De úgy készülj hogy az a pofon több kameraállásban lesz rögzítve mint egy boxmérkőzés. Hazudni nem lesz esélyed se róla. És ha akarod utána az ő egyik tanítványával is megismételhetjük a műsort. Akár az egyik kislányt is küldhetem ha nem szégyenled hogy kiporolja a segged!" Mind a ketten nevettek. Az egyik hitetlenül a másik örömmel.
"De várj csak!" mondja emez. A gyerek visszafordult és visszament hozzá.
"Ezt lehet hogy így kéne csinálni."
"Meg akarsz mérkőzni az egyik tanítványával is?"
"Igen" - a gyerek nevetett megint és közbevágott: "Már kezded sejteni hogy kikapsz mi..." ugratta "De nem azért csak mondom hogy ez a srác azért elég jó volt ám ha verekedésről volt szó."
"De jobb volt mint te?"
"Nem, de lehetett volna ha hagyom és megmutatok neki mindent."
"Ez nem szempont akkor is jobb lenne ha te semmit se látnál benne. Küldhetném akármelyiket legfejebb ha nem olyan tehetséges bunyóst küldök akkor megölnek..." nevettek megint. "De ha még egy vereséget be akarsz gyűjteni akkor legyen úgy. Megy egy kislány és kiporolja a nagy pofád." Nevettek.
"Jó. De azt nem vállalom kamerák előtt."
"Azt nem úszod meg. Ha bunyózni akarsz a tanítványom egyik tanítványával azt felvesszük és megmutatom az összes emberednek. A teljes hálózatod meg fogja kapni ezt a felvételt. Nem tudod megakadályozni úgyse."
"De miért akarod felvenni?"
"Mert ha megmutatom a felvételt akkor a hálózatod még józanabb gondolkodású része felfogja hogy háromszor jobbak vagyunk mint ők és a vesztükbe rohanna kha velünk kezdenek. Nem kell annyit megölni közülük."
"Tudod hogy ezek szarok, mit törődsz te velük,én nem foglalkoznék velük egy percig se."
"De nekem számít. Akit nem muszály azt nem akarjuk megölni. Így kevesebb lesz a hulla. És ki tudja talán még ha tényleg nem törted meg őket teljesen - és úgy néz ki - akkor még lehet belőlük ember is egyszer. De miért erőlködsz ezen?"... a másik nevetett ...
"Áááá tudom már! mondja a gyerek - már most azon töröd a fejed hogy mit hazudj nekik miért kaptál ki olyan lazán, hogy te is benne voltál és így lett megbeszélve hogy majd hagyod magad... hahaha Átlátok rajtad. A kislányt már nem tudnád kimagyarázni nekik. De ne aggódj ezt a beszélgetést is meg a bunyókat is felvesszük, mellékeljük a csontszerkezetedet meg minden adatot hogy honnan jöttél és merre mész el innen, hogy pontosan tudják te voltál itt és mit mondtál sőt a bunyónál is így lesz. Csak azokat fogod tudni átverni akiket nem nyitsz fel és annyira ostobák. De azoknak meg úgyis mindegy. És már most szólok ha folytatod ezek után is amit annak előtte, akkor nincs tovább neked. Nem lesz több kíméletesség a részünkről. Megölünk."
---
"Na hallottatok mindent?"
"Megvan minden. Rögzítettük most néztük vissza."
"Hát Peti... mondja az egyi lassan ... biztos vagy abban hogy ennyire jó vagyok? Azért nekem egy kicsit a torkomba ugrott a gyorom ettől. Kés? Meg suriken?" Ilyeneket használ?"
"Bizony. A maszk bőre alatt hord magánál mindig valamit. Szeret dobálni."
"Azt tudom láttam már késsel dolgozni..."
"Nyugi mire befejezed már te is biztos leszel a dolgodban. És utána lesz még jó pár éved hogy még mélyebbre vidd a programot amíg nekem dolgozol vagy velünk dolgozol. olyan lesz mint egy rutin feladat."
---
Hessenküche. Főzni kelett meg összeszedni a hozzávalókat. Németül volt a játék.
---
Nem emlékszem hogy kinek volt ilyen beállítása. A pöcsömet támadja majd ha ott megvédem a kezemmel és nem ér el eredményt akkor a gyomrodra megy. Elég idegesítő mert kézzel nehéz behatárolni az irányt. Lehet mindig érezni szinte a jobb medeneccsontnál... szerintem ez egy nőnek készült, bár nem vagyok benne biztos. Van még valami női szarházi a szarházi ágon. Őt is le kell szedni.
Eszembe jutott ki az. A Bagdy. A rohadék lapított és játszotta a jó csajt... a NŐ... aha... megvagy ribanc most te jössz.
---
"Na végre bejutottam..."
"Melyikőtök gondolt erre?"
"Én voltam."
"De miért gondolsz ilyenre. Bár mindegy most már döntöttem még ha rosszul is meglátjuk."
"De nem azért mindig csak jöttök mentek mondjátok hogy mi kell mi meg itt vagyunk vakon és csak imádkozni tudunk hogy valamelyikőtök talán még tényleg megcsinálja amit mond és amit kell - mi meg csak ülünk és nézünk hogy mi lesz. Az öreg is ezt csinálta most meg te is elkezdted ugyanezt."
---
Ja a paranoia. Egy idő után tisztában voltam azzal hogy ezeken a szarházikon kívül csak az öreg meg én értjük olyan mélységében ezt az egész folyamatot és az emberi pszichét hogy változtatni tudjunk a földi élet sorsán. A többiekben a legtöbben azért nem lehetett megbízni mert olyanok voltak mint apu. Inkább ráhagyták az emberekre a dolgokat mert nem voltak eléggé felelősségteljesek hogy felvállaljanak akár egy komoly konfliktust. Ezen a pályán ezekkel szemben viszont muszály volt vasmarokkal hozni néhány döntést. Sajnos azok meg akik erre képesek voltak nem értették elég mélyen a dolgokat és ezek a szarházik simán ki tudták őket játszani. Nem maradt senki akire számíthattam volna. Senki. Nem azért mert nem voltak olyanok akik mélyen elköteleződtek volna, hanem azért mert nem volt olyan elkötelezett aki megértette volna azt amit nekünk meg kellett érteni. Ez volt a legnehezebb az egész történet során. És akkor sokáig egyedül kellett ebben a paranoid állapotban működnöm és dolgoznom.
---
Bush papa megpróbált bezárni a laborba. Egy vastag acélajtó olajos nyitószerkezettel zárta be az ablaktalan helyiséget. De volt bent némi sav és maróanyag amivel ki tudtam nyitni akkor is ha ez megtörtént volna. Amikor felhúztak a szurkálással be is zárta az ajtót én meg elkezdtem kinyitni ahogy gondoltam. Nem akartak ajtót cserélni úgyhogy inkább kinyitotta. De a bejárati ajtóhoz érve már annyira bepöccentem hogy az ajtónyitó recepciós katona kis késlekedésére kirúgtam a golyó és törésálló üveget a keretből.
Hazafelé még egy taxis is rámdudált akkor elszakadt kis híján a cérna. Kiugrottam az autóból és odarohantam hozzá. Visszaült a volán mögé és megszeppenve bocsánatot kért: "Sorry man I didn't mean to piss you off, just having a very bad day..." Ettől lehűltem kissé. "I'm sorry I'm having a very bad day too."
"Soha nem megy be olyan hellségbe ahonnan nem tudja hogyan jön ki."
"Felderítette a labort még mielőtt bement volna. Tudta hogy mik vannak a polcokon és kész volt a menekülési terve is."
"De hogyan csinálta? Senki nem is tud erről a laborról még a mieink sem."
...
"No enyit a golyó és törésálló üvegeről..." nevetett bokor gyuri
"De hogy lehetséges ez? Az az üveg törhetetlen én magam teszteltem."
"Gondolod hogy valami hidraulikus szerkezetet rejtett el a lábában?" nevetett tovább bush papa... "Szart se ér a törésálló üveged."
"De ahhoz hogy az kitörjön minimum egy rakéta kellene vagy pánéltörő. Nem azt mondtad hogy olyan üveg kell ami egy rakétának is ellenáll. Azt mondtad olyan üveg kell amit egy ember nem tud kitörni és golyó se."
"Jól van nyugodj meg csak húzlak... nevetett tovább... azok a legendák nagy részben igazak ám amik róla keringenek. A gyerek ha bepöccen lebontja az egész épületet is."
"De akkor hogyan engedhetted be ide?"
"Nem volt más választásom. Csak ő tudja megcsinálni ha meg lehet csinálni és az ő feltételeivel kellett belemennem. Azok az emberek is szerintem mind az övék akik ott vannak..."
"De hogyan? Azokat is alapos és gondos szűrés után válogattuk ide. hogyan lehetséges ez..."
"hahaha nevetett tovább... hát valószínűleg kijátszott benneteket..."
---
És így lett a fürdős kurvából Csillagvirág. "Ha apu ezt a levelet hangosan olvassa nektek akkor megoldott minden feladatot pontosan úgy ahogy én arra megkértem..." Ő volt az egyetlen a harmadik rendszeren akinek én adtam hozzáférést, kellett a feladatához. Azt pedig hogy mit csinált apu leellenőrizte sok órai munkával. Csak akkor tisztázza ha tényleg úgy és pontosan úgy oldott meg mindent ahogy megbeszéltük. A feladatát pedig majd ő elmondja amikor eljön az ideje. Lehet hogy már a levél felolvasásakor is el tujda majd mondani.
---
"Te Peti - mondja az öreg - én beszereltem pontosan ugyanilyen műszereket a gépembe. Emlékszem rá."
"Ne viccelj. Akkor hol vannak, hova szerelted fel?"
"Pontosan úgy ahogy te is egyet a tetejére egyet az aljára."
"Logikus. De hol a helye én nem látom."
"Ott fent még a vezeték is ott lóg, a fjeet ugyanúgy benne hagytam a vízhatlan rétegben hogy ne sérüljön."
"Tudod mit. Gyere ide és idézd fel az emléket. Csináldd meg ugyanazt."
Az öreg beült az ülésre és próbált emlékezni. Felnézett. Utána a gyerekre.
"Csak egy foszlány jutott eszembe az a mozdulat ahogy itt szereltem. Fel kellett egy kicsit tolnom a seggem hogy rendesen elérjem a tetejét."
"Akkor csináld! Tégy pontosan úgy ahogy az emlékfoszlányban volt csinálj úgy mintha szerelnéd toldd fel magad. És emeld fe la kezed is. Hátha visszajön még egy foszlány."
Az öreg csinálta. Hirtelen megint lehuppant az ülésre. Eszébe jutott megint pár emlék.
"Te Peti én nemhogy beszereltem, de csináltam méréseket is és már akkor látszott hogy baj lesz méghozzá nagyon komoly baj. És szóltam a többieknek is."
"Húha." mondja a gyerek "Akkor több kérdés is van. Egyrészt ki szerelte ki a gépedből? És kinek mondtad el a mérések eredményét? És főleg ki intézte el hogy minderről megfeledkezz?"
Az öre gtörte a fejét. A gyerekre nézett és vissza a műszerfalra és fel.
---
Szóva lezek már a hetvenes évek elején tudták hogy az időjárást manipuláló módszerek bizonyos fajtája milyen hosszú távú következményekkel járnak. Szárazság és vízhiány. Már akkor tudták!!!
Ezek a szarházik azt is el akarták hitetni velem és főleg a többiekkel hogy ez is az én ötletem volt. Pedig erre már akkor készültek amikor én még a világon se voltam. Meg se születtem már megvolt a tervük hogy a saját rohasztó tevékenységük miatt fellépő aszály és vízhiány és a víztől való függőségünkre alapozva lesznek belőlük multi trilliárdosok és a világ urai. A függőségre alapozva.
---
"A cigi." fakadt ki a gyerek "Ezek engem is manipulálnak még most is."
"De ki szerelhette ki a műszert Péter ez nagyon fontos kérdés, mert erről a gépről senki se tudott semmit se. Vagy lehetséges hogy mégis tudomást szereztek róla?" Aggódott az öreg. "Nem ez nem lehet."
Azután hirtelen felvillant benne az emlék. A homlokára ütött.
"Péter!"
"Na mi van?"
"Én magam szereltem ki a műszert, mert valaki elkérte pontosan ugyanazzal az indokkal mint én kértem el a tiedet, hogy leellenőrizze hogy pontosan mér-e."
"És soha se kaptad vissza és el is felejtetted hogy odaadtad."
"Így van."
"Tehát teljesen biztos hogy valaki vagy valakik képesek voltak téged a te elmédet irányítani és elfelejtetni dolgokat veled."
"De a mészáros egymaga ezt nem tudta volna megtenni. Emlékszem hogy gyerekorunkban is folyamatasoan próbálgatta, de mindig észrevettem amikor csinálta. És ki tudtam kerülni."
"Akkor valaki segített neki." gondolkodtak tovább.
"Valaki segített neki aki van annyira finom hogy meg tudta tanítani lehalkulni és észrevétlenül lopózni az elmédbe. A mészáros eredetileg a saját természete szerint csörtet és horkant mint egy vaddisznó, tör zúz és a pszichés megjelenése is durva, erőszakos, véres és hangos. Az aki segített neki, nagyon finoman dolgozik, háttérben marad, meglapul valószínűleg nő és rendkívül ravasz."
Az öreg csak hallgatta amit mondok és akkor hirtelen rávágta: "Az ... (mondott valami nevet amit nem ismertem) volt!"
"Nem tudom ki az."
"Dehogynem te Bagdy Emőke néven ismerheteted. Van egy ilyen karaktere agyarországon."
"Tényleg. De nem ő a gömzsik anyja is?"
"Dehogynem."
Hallgattunk. lassan összeállt a kép. A kis család. A vérsátánista apa, a szexsátánista anya és a vér és szexsátánista lány. A nagy családi kúrópartik apa anya kislány és ki tudja még kicsodák.
A leszbikus bagdy. Ja és most nézem itt a mészáros apjának a képe: dr mészáros gábor... 1942-2003 vízgazdálkodással foglalkozot főleg, hirdometrikei gyakorlatok, hidraulika, vízellátás csatonrázás, építőmérnöki szak. Ezek csinálták a tervet. Budapesti Műszek iEgyetem Vízgazdálkodási Tanszék.
Ezt a rohadék családot... Ezek hoták be a drogokat nyugatról és emlékszem arra is hogy még a legelején ezek hozták be az AA-t is és meg is kerestek hogy segítsek félrefordítani ezt a programot. Akkor sajnos muszály volt nekik segítenem, mert akkor még a bizalom kialakításának szakaszában nem tehettem meg hogy nem segítek nekik, és a szivem majd szétszakadt ettől. Tudtam már akkor rájöttem hogy ez a program nagyon fontos és a badgy a gömzsik anyja keresett meg hogy fordítsam valahogy félre és mondjak egy jó stratégiát hogyan lehetne ezt valahogy megállítnai. Ezek már akkor hatalmas üzleteket építettek a függőségre és itt mo-n főleg az alkoholfüggőséggel sok jó embert végeztek ki, tettek alkoholistává és romboltak le családokat ezzel a módszerrel, a sátánista kondícionáláshoz igen megfelelő légört teremtve a következő nemzedék számára, az utánpótlásnak... tanárok. pszichológus... Rohadékok. A legnagyobb függőségünk a víztől való függés. A nélkül nem élhetünk. Ezek próbálták a kokaint, az alkoholt, az össze süggőséget okozó dolgot, de egyik se hozott annyi pénzt és akkora hatalmat. Ezért a vizet vették célba.
Az öreg valószínűleg rájött erre. És elkezdett mérni. Azaz akkor még ős se tudta hogy ők már elkészültek ezzel a tervvel. És belesétált a csapdába. És dugott ő is a bagdyval akkor. A bagdy és a mészáros együtt tudták megoldani hogy annyira lehlkulva annyira észrevétlenül hatalmukba kerítsék az elméjét úgy hogy ő maga észre sem vette. Nem használták túl, és játszották az öreg felé az irányítható agyhalottat... közben forralták a boszorkánykonyhán a tervüket és főzték az öreg agyát. Lassan fokozatosan módszeresen. Észrevétlenül. És sikerrel.
---
Vissza kicsit a rétre... egy újabb sor hallgatás után az idősebb újra a gyerekre sandított, a gyerek már sejtette hogy most valami rohadt dolgot fog megint kitalálni vagy mondani...de csak visszamosolygott rá kérdőn, már nem értintette annyira mélyen az ilyesmi.
"Akkor azok akik nem akarnak veled tartani azok maradhatnak az enyémek?"
"Hát nyisd ki mindet és amelyik nem akar saját elhatározásából velem tartani, egyértelműen azzal azt csinálsz amit akarsz - amelyik bizonytalan azt hagyd békén. De amelyik egyértelműen elutasít azzal azt csinálsz amit akarsz."
"Jó. Ez tetszik. Nekem kell a selejtje. Fel tudom őket használni még erre arra."
"Még egy kérdés..."
"Na kérdezz." mosolyog a gyerek
"Azt mondtad hogy már most megvan a kislány is kiválasztottad."
"Igen van egy amelyik nagyon jó. már most látszik."
"Miért választod a legjobbat? Félsz hogy a többi elbukna mi?"
"Szó nincs erről. Ha akarod választhatsz te is magad bárkit akikre megértették miről van szó akik végigcsinálták. A többi az selejt vagy még visszafogja valaki azok nem a mieink. Aki végigcsinálta az jó és közülök bárki el tud intézni. Azért választom már most ki, mert ha azt akarom hogy életben is maradj utána akkor a legjobbat kell küldenem. Megölni bámelyik meg tud. Ez a te döntésed, ha akarod küldök mást." nevetett a gyerek jókedvűen a másik lenézett a földre és gondolkodott. Tudta hogy a gyerek nem viccel és a szavait nem veheti félvállról még akkor se ha viccesen adja elő. Ő is fittyet hányt a halálra de a gyerek sokszor még a szemébe is röhögött a halálnak. Ez nem ijesztette meg egyiküket sem. De mégis a gyerek is tudta hogy az élet szeretete talán még erősebb ebben az emberben is annál hogy őt félvállról vegye a kijelentéseivel együtt bármilyen könnyedén adja elő. Reménykedett benne. Ezért foglalkozott vele és nem ölte meg korábban.
"Jó. Akkor megegyeztünk."
---
Szóval a bagdynak van amerikában egy szinésznős karaktere is a castle-ben meg szokott néha fordulni, meg némelyik másikban is és ott is dolgozik a háttérben lapítva lassan fokozatosan végzi a mások elméje felett irualom megszerzésének kényszeres feladatát. Célja önző és rohadt: világuralom, felelőtlen szabadság, korlátok nélküli élet, fosztogatás kínzás, gyilkolás, és sok sok pénz és luxus. Szarházi.
A nő. Sámson és Derila. Több emlékeztetőt is gyártottam. A Hexenküche néven németül megjelent játékot is én csináltam legalábbis elkezdtem és a konyhai részt megcsináltam, de végül azokat otthagytam mert folyamatosan baszogattak. De a banya és a játék emlékeztető akart lenni rá. Végül csináltak valami mario szerű játékot belőle, de eredetileg ott főzni kellett. Összegyűjteni a hozzávalókat különböző pályákon szép és izgalmas háttérrel és grafikával. A konyhában pedig megfőzni mndenféle csodaszereket, amivel meg kellett gyógyítani a gólyát ahhoz hogy adjon egy cickafarkfüvet ami meg kellett ahhoz hogy a béka sebeit be tudja kenni vele, aki adott egy csodagyűrűt s volt hozzá eredetileg egy történet is de befejezetlen maradt. Mert a szarházik abba is beleszartak. Ezért csináltam mert ő egy tényleg rémisztő és gonosz banya volt. Szex és vérsátánista. Iszonyúan ravasz és rettenetesen gonosz. A nő a háttérben.
---
A rizsával nem ittunk a dunából, hanem cska a halászlébe tettünk és felforraltuk az ivóvizet meghagytuk.
---
Azután lassan összeszedtük hogy mekkora a baj. Hogy a vízszűrő a kezükre jutott-e vagy sem. Hogy mit tudtak kiszedni belőle és mit nem. Mert azért attól hogy nagyon megijedtünk mind a ketten, rádöbbentünk hogy nagyon sok mindent nem tudnak, még ha igen ravasz módon mindkettőnket uralmuk alá is vontak ez az uralom korántsem volt teljes, még az öreg is ki tudta vonni magát sok manipulációjuk alól. És én magam is. Természetesen midneközben felmértük a károkat is, hogy miket tudtak keresztülvinni rajtunk.
---
"Ha nme hozza vissza a műszereket akkor az tudo mit jelent?" kérdem aput
"Mit?" néz a földre apu
"Azt jelenti hogy ő is benne van. Ő is része ennek mocskos tervnek hogy a víz feletti uralom révén lesznek multi trilliárdosok és a föld urai. És a vízszűrőt is azért csinálta hogy ő legyen akkor is a teteje."
Apu csak nézett maga elé. A megállapítást nem tudta lesöpörni a porondról. Igaz és az alapja nagyon is valósnak tűnt. Nem vitázott. Beszálltak a gépbe és elindultak.
A gyerek a gyorsulás után még hozzátette.
"És azt is le kell ellenőrizned hogy minden alkatrész ugyanaz-e  a műszerben amit én raktam bele. Van rajta egy microjel van még egy műszer azzal össze tudod hasonlítnai mikroszkóp alatt hogy eredetiek e és alkatrészenként mindet ki kell szerelned és leellenőrizni. Ha bármi eltérés van az ugyanazt jelenti."
Apu kicsit furcsán rám nézett. De nem nevetett láttam rajta hogy épp "beszélget" valakivel. Kicsit odafigyelve elkapott az ideg egy pillanatra. "Te most is épp vele beszélsz... mondjo hogy mit csinálj mi utasításokat ad és sutyorog a füledbe hogy mi van és mit mondj nekem?"
Apu nem mondott inkább semmit. tudta hogy sak az ideg kapna el.
Kicsit később közölte hogy nem fogja az öreg szétszedni a műszert egyáltalán csak próbamérést csinál vele adott sugárzás mértékek mellett.
"Bár úgyis mindegy ha nem hozza vissza akkor gyakorlatilag ő is közéjü ktartozik egy rohadék szarházi és akkor a földi életnek amúgy is mindegy. Elbuktunk." legyintett a gyerek lemondóan, beletörődően.
"Minnél több időt töltök ennek az embernek a közelében annál paranoidabb leszek tőle."
---
Az a csávó adta át a kis kütyüt az öregnek aki rá szokott meditálni a kazettáira az egyik karakterében... Aki a cocain nótát írta... "Bebizonyítottam az öregnek tudományosan hogy van isten." "Hogy csináltad?" kérdezte kissé erőszakosan és kicsit bosszúsan is tegyük hozzá most már innen...JJ Cale... csinálta a busht is meg a colombót meg ki  tudja mit...
És benne volt a keze ebben a dologban a mészárossal meg a bagdyval...
és azér tis csósztam meg én is olyan brutálisan a kokóval... meg a piával is mag aput is próbálták ezzel kinyírni... ez ugyanaz a kör...A cocain család. clinton coke, cale
---
Ahogy az öreg elment a műszerekel mi meg apuval a magunk dolgára és ott gondolkodtam és emésztettem a dolgokat, belémnyilallt hogy nem fogja visszahozni, majd hogy belepiszkál és meghamisítja a mérések eredményét. Amikor kimondtam apunak észrevettem hogy ezek titokban beszélgetnek. Akkor még nem tűnt fel, mert lefoglalta az agyamat a paranoia.
"De apu - fakadtam ki miután mondta hogy visszahozza csak leellenőrzi és szét se szedi hogy pontosan mér-e -  ő nem megbízható most se." És abban a pillanatban belémnyilallt hogy minden perc számít amit most egyedül tölt. "Apu azonnal hívd vissza. A műszerek nem is fontosak csak jöjjön vissza!" "De miért?" "Mert amíg ne mtudjuk hogy ki és hogyan manipulálja addig bármit megtehetnek vele. Kiszedhetnek belőle és ki tudja mit tudnak még megoldani. Ki kell derítenünk hogy kik és hogyan manipulálták ilyen mértékben, addig semmiben nem megbízható. Semmit sem mondhatsz el neki, mert lehet hogy mindent ki tudnak szedni belőle. Ugyanaz vonatkozik rá mint ami rád is vonatkozott, még ha nem is tartozik közéjük nem megbízható semmilyen szín alatt."
Kis szünet múlva belém nyilallt még egy felismerés. Akkor már én is felcsatlakoztam a rendszerre és én hívtam fel. "Te apu volt." "Mi? Nem értem." Apu is kérdőn nézett rám hogy most teljesen megőrültem vagy mi... "Mi kell a jó hipnózishoz?" kérdem az öreget "Mi?" Kérdez vissza. "Hát bizalom." "Ezek rájöttek hogy te megbízol apuban és valahogy felhasználták ezt erre építették fel a triggerüket. Emlékszem hogy áthallottam egy beszélgetést amikor két fréfi megbeszélte hogy "Te ez megbízik a janiban." "Ez jó. Fel tudjuk használni."
"Jó megyek hol vagytok?" "Valahol a csendes óceán felett..." "jó valahol találkozzunk ott tudok egy csendes lakatlan szigetet."
Landolás után leültünk az árnyékban kellemes meleg volt tiszta égbolt némi árnyék homok. Elfeküdtem a homokban és egy darabig csak hallgattunk. Mindenki gondolkodott.
"Hogy csináljuk?"
A determináció után nekiláttunk. Kimondtuk hogy miért vagyunk ott és mi a célunk. Egyszerre kórusban. Ki akarju kderíteni ki és hogyan manipulálta az öreget.
"Hát elindulhatunk pár dolgon. kezdjük az én emléknyomommal ami eszembe jutott. Azok ebben benne voltak biztosan. Szervezték és tudatosan csinálták. Derítsük ki hogy kik voltak."
"De hogyan?"
"TEgyetek fel kérdéseket a külső és belső környezetre én meg meditációban megpróbálom felidézni pontosan hogy mi történt."
"Jó. Hogy érezted magad?"
"Boldog voltam. Csináltam valamit amire apu nagyon büszke volt és dicsekedett velem."
"Hó volt vagy meleg?"
"Nyár volt vagy tavasz, meleg volt."
"Voltak levelek a fákon?"
"Igen voltak fák körülöttünk, meg sok ember. Valami bazár volt. Lent voltunk baján a petőfi szigeten." tört ki belőlem a felismerés hirtelen.
"Apu ott volt ezek szerint?"
"Igen emlékszem hogy valakinek mondta hogy "te láttad ezt? és nevetett magában büszkén..."
"Te ez nem akkor volt amikor a lovak bólogattak?"
"Dehogynem! Be voltak kötve a lovak a kocsiba és láttam hogy rosszul érzik magukat és mondtam apunak hogy szeretnének kimenni legelni a focipályára és hogy mondták nekem. Apu meg legyintett hogy dehogy mondták. Én meg mondtam hogy dehogynem mondták. De a lovak nem tudnak beszélni fiam. Dehogynem! mondtam én. Nézd csak: figyeljetek pacik. Ha így rázzátok a fejeteket az az igen ha emígy az a nem és megkérdeztem a lovakat hogy szeretnétek a focipályán legelni inkább mint hogy itt legyetek bekötve a kocsiba És a lovak bólogattak még nyerítettek is hozzá. Apu nevetett a kocsis is elképedt. Kérdezzem meg még egyszer? Pacik szeretnétek itt maradni a kocsiban ahelyett hogy a focipályán legelnétek? A lovak nemet ráztak a fejükkel. Szeretnétek legelni a focipályán? rázták a fejüket hogy igen. Egyre többen kapták fel a fejüket a dologra. Apu csintított. A kocsis fogta a fejét. Esküszöm most elengedem őket legelni. És neki is látott hogy kikösse őket a focipályán."
Az öreg meg apu élvezettel hallgatták a kicsit hosszúra nyúlt beszámolót. hagyd had idézze fel, úgyis kevés öröme van akkor boldog volt; te mit csináltunk akkor? és ki volt ott rajtunk kívül? akkor beszéltük meg a ...-t.
"Akkor hallottál két embert beszélgetni?"
"Igen. Két férfi volt."
"Mit csináltak?"
"Mentek a sziget vége felé az evezős ház felé az úton."
"Hogy néztek ki?"
"Az egyik alacsony vékony, fürge mozgású kicsit hányaveti, úgy dobálta a lábát előre meg oldalra is kicsit kapkodta a fejét gyorsan (az a xy), a másik magas volt megtermett nagy darab talán idősebb is. (az lehetett a mészáros is; nem ő nem volt ott szerintem a hz volt; tényleg, ez mindkettő a mészáros embere volt)"
"Ez jó. hogyan tovább?"
"Idézd fel - fordult a gyere ka z öreghez - hogy van-e apunak olyan jellegzetes mozdulata amit csinálni szokott amit minden karakterében észre szoktál venni?"
Kis gondolkodás után határozottan válaszolt: "Igen."
"Mi az?"
"Az a fejbiccentés amit akkor szokott csinálni amikor valami jó poént mond vagy valaminek örül. kicsit felfelérántja a fejét."
"Apu csináldd légyszives?" Apu kicsit szégyenkezve lelkiismeretfurdalással küzdött félt hogy ő akarata ellenére manipulálta volna az öreget? Ez nagyon rosszul esett neki. De megcsinálta.
Közben figyeltem az öreg reakcióját. Semmi. "Nézz rá közben apu csináldd megint." Az öreg ránézett oldalra fordulva kicsit mereven - ha ezt te csináltad én esküszöm megöllek; gondolod hogy itt ülnék ha én tettem volna, meg egyébként se tudsz megölni, jelen pillanatban jobb vagyok mint te, meg a gyerek is itt van; jól van elhiszem csináld - "De most nem megy." "Gondolj arra amikor a lovak bólogattak és büszke voltál rám..."
Megcsinálta. Figyletem az öreget. Semmi. "Jól van visszafordulhatsz."
"Nem apu csinálta."
"Akkor idézd fel hogy van-e olyan aki csinálta ezt a mozdulatot aki nem apu volt, bárki más."
Az öreg egy kicsit gondolkodott, majd rávágta határozottan:
"Igen." jani jegyezd a neveket te is és sorolni kezdte. A nevekre nem emlékszem egyik se csengett ismerősen nekem.
"A b a c a d a g" s közbevetette hogy "ez mind a mészáros embere" "Nem mind - mondja apu - a g a k (bagdy) alá tartozott" - az öreg kicsit gondolkodott madj kiigazította magát "igaz. És igazad volt Péter az a srác aki a robotomat hozta az is csinálta. És előtte megkérdezte, hogy ha ez nem emp akkor mi lehet. Így csinálják. Előbb felteszik a kérdést és utána a triggert. Ki akarják szedni rejtam kersztül hogy mi van a dobozban. igazad volt. Ő is benne van."
"Nem biztos hogy tudatos ám. Ki kell azt is deríteni. Szerintem a legtöbb nem is tudja mit csinál. Ezek annyira a háttérben maradnak hogy több közvetett kapcsolaton kersztül dolgoznak. Lehet hogy ezért nem is jöttél rá. Körbe manipuláltak mindenkit aki körülöttetek dolgozott és őket használták fel. Így tudtak ennire rejtve maradni."
"De ki az a K?" tette hozzá a gyerek kis csend után
"Te őt bagdy néven ismerheted." mondja az öreg.
"Jajj tudom melyik a za nő. Egyszer dolgoztam az egyik csapatában de annyira rohadék banda volt hogy elmenekültem tőlük. Az a nő egy rohadék és annyira ravasz, kegyetlen pszichikai kínzásokat talál ki hogy elképesztő. És illik rá ez a profil is. A csapatot manipulálta körülöttem de olyan iszonyú ravasz módszerekkel hogy majd beleőrültem. Ez az ő módszere. Ő volt az ész."
"De mit csináltál a csapatával?"
"Valami számítógépes játékot csináltunk volna commodore 64-re de közben rájöttem hogy cska az a célja hogy engem megtörjön valahogy. Végül a játékból nem lett semmi se, mert minden ötletemet kicsinálták. Pedig tök jó játék lett volna."
"Emlékszel mi lett volna a neve?"
"Később visszajutot hozzám de német nyelven, az andrásnál játszottunk vele Hexenküche, boszokránykonya lett a neve de angolul volt eredetileg. Csináltam bele egy emlékeztetőt hogy ne felejtsem el ezt anőt mert nagyo nravasz volt és éreztem hogy képes lenne megőrjíteni és megtörni. nagyon erős volt. Csináltam egy konyhát amibe beletettem több elemet hogy eszembe jusson, meg egy borítóképet. Amikor az andrásnál jétszottunk vele akkor rájöttem hogy ez emlékeztető és hogy szar lett mert otthagytam őket."
Kicsit emésztettünk. Majd folytattuk.
Te dugtál ezzel a nővel?" kérdeztem az öreget. Apu nevetett.
"Igen."
"Hányszor?"
"Hát többször is."
"Idézd fel, hogy hányszor? Hol és mikor?"
"Hát az nem megy." Az öreg kicsit zavarba jött. "De miért fontos ez?"
"Azért mert szerintem ez a nő ismeri a szexen keresztüli manipulációt és úgy dolgozott rajtad."
"De azt mi is ismerjük és tudunk ellene védekezni."
"De most is mentegetőzöl mikozben a determinációban elhatároztuk hogy kiderítjük ki manipulált és hogyan. Szerintem ő még így is hatalmat gyakorol az elméd felett."
"Jó - mondta az öreg és lehunyta a szemét a feladatra koncentrált.
"Háromszor dugtunk. Kétszer egy-egy alkalmi dugás volt egyszer meg egy egész hétvégét töltöttünk együtt."
"Idézd fel hol történtek ezek." felidézte
"Emlékszel e olyan mozdulatára vagy egyéb dologra főleg az orgazmus állapota körül ami furcsa volt vagy megjegyezted valamiért?"
"Igen. Nézte az arcomat amikor elélveztem és mosolygott nagyon vidáman."
"Te mire gondoltál?"
"Arra hogy milyen piszok jó csaj ez, élvezi az én örömömet."
"Az volt az. A női ág ezt csinálja. És garantálom hogy ő nem azon mosolygott hanem ott ültette be a kívánságait a fejedbe."
"De ismerjük ezt a módszert hogy lehet ez?"
"Mióta ismeritek ezt a módszert? Honnan tudtok róla?"
"A lili mondta el."
"Tényleg. Dicsekedett azzal hogy ő bármire rá tudja venni a férjét. Ki kellett derítenünk hogy hogyan. És akkor elmondta hogy amikor dugnak és elélvez akkor kéri meg hogy csinálja ezt vagy azt."
"De igaza van a gyereknek. Ez egy pár vvel később derült csak ki. Az a rohadt kurva."
"Tényleg. Azért bagzanak a nyulak. A Bagdy miatt. Erre mi is rájöttünk és elfelejtettük."
Egymásra néztek. Az öreg majdnem teljesen odafordult apuhoz.
"Te dugtál a bagdyval?"
"Nem."
"Miért?" mosolygott már tudta a választ is
"Azért mert akkor már szerelmes voltam a mariba." Megint egymásra néztek apu folytatta "Pedig próbálkozott velem is, egyszer majdnem erőszakkal akart leszponi úgy kellett elhajtanom erővel."
"Te jani, a mari iránt érzett szerelmed miatt ülhetünk még itt. Ha dugtál volna vele te is akkor már rég a föld alatt lennénk mindketten."
"Hát több mint valószínű." a gyerek közbevágott
"És én se lennék itt."
"Igaz. - mondja apu - a gyerekhez is kellett." a gyerek lemondóan folytatta miközben elterült a homokban
"lehet hogy jobb is lenne nekem ha meg se születtem volna."
Hallgattak.
Kicsit később a gyerek tovább fűzte a dolgot.
"De ez csak az én emléknyomom. Lehet ezen kívül más is. Ezt nektek is végig kell zongorázni. Végig kell nézni az egészet onnantól hogy dugtál a badyval. Mindenkit akik az után kerültek be és mindent amit az után csináltatok."
A mási kettő azonnal csinálta is a gyerek már nem is figyelt. A két öreg róka agya dolgozott mint a gép és közben csendben beszélgettek is.
"Akkor kezdődött ez az őrület, hogy egymást kezdtük el megölni. Hatalmas tévedések miatt."
"És akkor raktam fel a mészárost a telepata rendszerre."
Lassan kezdett kibontakozni az események rejett láncolata ami iszonyú rombolást végzett mindenfelé a világban. "Onnantól kezdett a mészáros és csapata gazdagodni."
"Ezek akik most itt ilyen nagy pofával vannak mind ez után kerültek be."
"Azok segítettek a gyereknek is akiket még ez előtt szerveztünk be."
"És a többi mind vagy irányítani akarta vegy megtörni vagy megölni."
Lassan összeállt a kép.
---
A fiatal fiú és az idősebb a réten még nem végeztek.
A csendet időnként egy egy kemény sokat jelentő mondat törte meg.
"És ha nem érdekel az ajánlatod? És tojok rá? Akor háború lesz. Sokan vagyunk ám, és nem csak ilyen lepusztult alkoholistáim vannak ám..." sundított a gyerekre az idősebb.
"Akkor közvetlen miután így döntöttél rá kb 10 percre halott leszel. - a idősebb nevetett a gyere kfolytatta - miután téged megöltünk utána közvetlenül rá egy kb 20 perces időintervallumban megöljük a legfontosabb irányítóidat a csapataid vezéreit és azonnal behelyettesítjük őket alaposan és jól felkészített embereinkkel, én készítettem fel őket. S igaz hogy sokan vagytok, de megosztottad őket és nem is tudnak egymásról a különböző csapataid és te erről nem fogod őket felvilágosítani, mert kinyírattad a legjobbjaikat egymással azokat akik jobbak lehettek volna mint te és ha erre rájönnek akkor neked annyi. Szóval ezt ki fogjuk aknázni és összeugrasztjuk őket egymással."
"Azt se tudod milyen csapataim vannak."
"Dehogynem. Felsorom a neveket csak agyarországi viszonylatban: g k l s x és a csilikék...." és a gyerek sorolta. A mosoly egy pár pillanatra eltűnt az idősebb szájáról. A gyerek miután végzett a felsorolással megkérdezte "Akarod hogy felsoroljam az összes többit is."
"Nem kell."
"Szóval miután összeugrasztottu kőket egymással lemorzsoljuk a legrohadtabbakat és közben kivesszük azokat akikből még megítélésünk szerint lehet ember. Egyébként - tette hozzá a gyerek - én is beépítettem egy csomó embert hozzád mindegyik csapatba, mert alég szorgosan küldted hozzám a beépülőket hogy kiderítsd mi a titka a kiképzésünknek, és mit ad isten akadt egy kettő akik végül megértették hogy vagyunk a jobbak és végig is csinálták, sőt utána vállalták hogy folytatják ezt a munkát és visszamenve nálatok aknamunkával kiszedik és átcsábítják azokat akiket lehet. Szóval nem csak hogy tudom minden csapatod, stratégád, az összes technikusodat, és irányítódat, de még embereim is vannak a csapataidban és te még csak azt se tudod kik azok."
Az idősebb most már eleinte kényszeredetten de mégis cinikusan nevetett.
"Akor tulajdonképpen nincs más választásom."
"Dehogy nincs. Nézd amikor mész a földön és utadat állja egy folyó különböző lehetőségek között válogathatsz: átúszhatod ha tudsz úszni, csinálhatsz hidat, mehetsz egy darabig a partján hogy találj egy ladikost, felrobbanthatod, kitérítheted visszafordulhatsz... amire van lehetőséged és eszközöd. De a döntés a tiéd. Most is te dönthetsz arról hogy mit csinálsz. Ha a haáború mellett döntesz te leszel az első aki meghal. És utána leszedjük az összes szarházit belőle és kiveszzük aki még lehet ember. De a hálózatodnak akkor vége. Nem örülnék ennek a verziónak mert úgy sok lesz a hulla nagyon a ti oldalatokon. Jobban örülnék ha a másik lehetőséget választanád, de ez a te döntésed."
"Ha akarod adok időt hogy végiggondold."
"Nem kell. Döntöttem. Megcsinálom. Harcolok. A kislánnyal is."
---
"Fú ez az ember annyira bozalmas. Csak úgy süt belőle a pusztítási vágy, a gyűlölet. A közelében lenni is borzasztó." bújt a már felnőtt lány az idősebb férfihoz átölelve nagyot sóhajtva. Az kicsit kényelmetlenül érezte magát miközben azért boldog volt. "Kicsit húzódj el tőlem mert birizgálják a farkamat folyamatosan ezek a szarházik." "Jajj ne tolj el magadtól most nagyon nagy szükségem van a szeretetre." "Jó akkor ölelj át így oldalról." Kicsit még álltak összebújva. A férfi egyik kezével magához szorította a lányt. Hatalmas harcot vívott meg sok ember életéért.
"Szerinted igaza lehet a petinek? Lehet még ebből a szarrakásból ember?" kérdi a férfi a lányt.
"Hát borzalmas állapotban van. A gyűlölete annyira erős pedig nem is ismer engem semmit se tud rólam, nem is értem hogyan gyűlölhet valaki ilyen iszonyatos módon. Majdnem elvesztettem a fejem a végén amikor bele akart harapni a lábamba. Le akartam szúrni. Akkor megfordult a fejemben hogy megölöm azért kaptam fel a lándzsát. De a végén akkor megrettent. Fél a haláltól. Még lehet benne életszeretet. Talán. Végül is kimondta hogy elismeri a győzelmemet. Nem tudom. De nem akarok gondolni se rá, annyira mocskos és gyűlölködő őrült ember. Szerintem álmodni is fogok ezzel a szörnyeteggel."
"Ne gondolj rá. Gondolj arra hány embert menthet meg ez a küzdelem akik talán esélyt kapnak arra, hogy emberréválhassanak. Gondolj a következő feladatra lefekvés előtt és arra hogy mennyire jól küzdöttél. hogy végig teljes mértékben koncentráltál a feladatra és tudtál figyelni."
"Szerinted a Peti bácsi tudni fogja?"
"Peti bácsi?" nevettek
"Igen nekem ő Peti bácsi marad, na jó a Péter"
"Igen átküldjük majd neki valahogy."
---
A szigeten egy időre beköszöntött a csend. Az idősek gondolkodtak és merengtek felváltva. Egyre több részlet világosodott meg a fejükben arról hogy mi történt és hogyan. Közben a gyerek kicsit elunta magát felkelt hogy körbenézzen a szigeten. Amikor visszaért örömmel közölte hogy talált mangót. Hozott a többieknek is belőle.
"Aludjunk itt!" mondja a gyerek. A mi gépünkben van egy hálózsák.
"Nekem is van." mondja az öreg
"Nekem nem kell." mondja apu.
"Csak azért mondom, mert még éjszaka is történhet egy csomó dolog és a helyére kerülhet sok midnen meg előjöhet még több dolog is ha este is megcsináljuk a determinációt.
"Jó ötlet. maradjunk."
"Csak kéne valami kaja. Megettem ezt a magnót és most érzem cska éhes vagyok."
"Elugorhatánk valami enni innivalóért." mondja az öreg.
"Jó. - mondja apu - menjünk a gyerek gépével megmutatom milyen belül."
"Rendben."
A gyereknek fel se tűnt eszébe se jutott hogy abba nem szállhat be akárki. A biztonsági rendszer nem engedett be akárkit. Csak a belső körbe tartozók léphettek be a többieket nem tudta apu sehová se szállítani.
"Hozzatok sört is!" kiabált utánuk a gyerek.
"Várjatok csak!" kiáltott utánuk. Ha te megnézheted az én gépem akkor hadd menjek én is a tiéddel." - mondja a gyerek. Az öreg vállat vont. "Jó gyere megmutatom hogy kell iránítani." A gyerek boldog örömmel ugrott fel az izgalomtól. Az idősebbek elmentek majd a gyerek tett egy pár kört a sziget körül és álcázta a gépet. Azután elaludt a sok élmény és a fokozott figyelem fársztó terhe miatt kifáradva.
Amikor visszaértek és lepakoltak az öreg a gépét kereste.
"Te gyerek... - kezdte viccesen fenyegetően - csak nem törted össze a kaszniját a verdámnak?"
"hahaha - nevetett amaz huncut mosollyal - ne aggódj nem vezetek olyan vadul..."
"No de hol van? Hol a gépem?" folytatta fenyegető komolysággal de viccesen. Apu már nevetett a szakálla alatt ő már látta, hogy hol van.
"Hát találdd meg. Elbújt." nevetett a gyerek.
Az öreg nézett körbe hogy hol lehet hová tudta így elrejteni, majd fél perc nézelődés után meglátta a bokrok közé beszorított járgányt. Elnevette magát.
"jobban álcázol mint én..." - nevetet ő is.
"Hát volt kitől tanulnom." nevetett őt is apu szerényen a földre nézett az elismerés mosolyt csalt az arcára.
"Álljunk meg egy szóra." mondja a gyerek. "Ti folyamatosan beszélgettek halkan." Kezdte a kérdésit összeszedni már falatozás közben a gyerek miután letelepedtek és sütöttek pár csík szalonnát, paprikát.
"Azon gondolkodtam, hogy ez hogyan lehetséges? Ha az első rendszert használjátok az nagyon veszélyes mert Joe bácsi meg a többi azért bele bele tud hallgatni és a rendszer egy részét fel tudta deríteni. Azután arra gondoltam, hogy akkor mi a francon kommunikáltok egymással amiben annyira biztosak vagytok hogy senki más - főleg ezek közül a szarházik közül nem hallja."
A másik kettő meg csak hallgatott. Nem válaszoltak. (Igen. Építettem.) A gyerek várt majd folytatta.
"Szerintem, te építettél még egy rendszert az első mellett." mondta az öregre nézve. Az mosolygott. (látod meghallja; nem tudatosan de hallja...) A gyerek a hallgatást igennek vette.
Jani a fiad tényleg telepata. Mindent hall. És észre se veszi. ; nem hall mindent, már próbáltam sokszor, csak azt hallja meg amit fontos hallania a feladatához, működnek a szűrői
"Csak azt nem értem miért nem szóltál erről. Még akkor sem amikor kiderült hogy baj van és átvertek hosszú ideje."
---
"Te se szóltál sok mindenről."
Igen. Így van. Nem mondtam el például hogy rájöttem arra is hogyan lehet a természetes telepata rendszert felderíteni. Sőt be is tudom mérni ki mikor kivel próbál kapcsolódni és kivel kommuniál. Sőt az általam épített rendszerben ezt is rögzítem és külön jelzem. De erről még apunak se szóltam. Senkinek se mondtam el, hogy azt is le tudom hallgatni. Minden telepátiával kapcsolatos kapcsolatfelvételt le tudok hallgatni. Mindegy milyen rendszeren keresztül kapcsolódnak egymással. Bele tudok kapcsolódni és rögzítem is automatikusan és vissza is tudom keresni miről volt szó. Pont mint a telefonos lehallgatásoknál.
---
Azért nem olyan egyszerű kitalálni mi van a dobozomban. Ha az öreg velünk van akkor nem is próbálja meg kitalálni, de biztos hogy piszkálja a csőrét hogy mire tudtam rájönni amire ő nem, csak a büszkesége miatt. Meg a többi is szeretné tudni és azt is tudják hogy ők nem fognak rájönni soha. De az öregnek van esélye rájönni. Ezt nem fogják annyiban hagyni. És arra alapul a bankunk és a cuccaink védelme. De ha a teremtő azt akarja hogy elbukjunk és a kezükbe kerüljön akkor úgyis úgy lesz. Ha azt akarja hogy ez ne történjen meg akkor az öreg se fogja kitalálni soha se. Esetleg majd ha egyenesbe érünk. Ha.