Saturday 26 December 2015

Személyes találkozás, nyílt hangos beszéd

Ez kezdetektől nagyon fontos volt és amikor csak lehetett mindig ragaszkodtam hozzá. Ugyanakkor sokszor sokkal könnyebb volt a már megszokott csatornákat használni, gyorsabb is meg jobban is lehetett hallani sokszor mint az audió jeleket például nagy zajban.
De ugynakkor ahogy egyre többen lettünk akik hallottak és használták a csatornákat, úgy egyre több lett a pszichikus zaj is a pszichikai szemét. Ugyanez történt a megbeszélt találkozókkal is: a folyamatos infiltrálódás, beszivárgás és romboló szándékú jelenlét miatt a valódi célok és valódi alkotó jellegű hozzászólások egyre kevesedtek és a valódi alkotó szellemű építők elmenekültek ezekről a találkozókról ahogy a szarházi rombló torz lelkületű féregnyúlványok megjelentek. Ugyanez a jelenség megfigyelhető az AA gyűlésein is. Ezért ki kellett valamit találnunk arra nézve hogy hogyan oldjuk meg ezt a problémát.
Elkezdtük a gyűlések összehívására a telepatikus csatornákat használni, úgy hogy közben felépítettünk különböző szűrőket arra nézve hogy kik szólhatnak bele és kik hallhatják amit mi mondunk. Ezt a csoport közös tudatán keresztül tudtuk megoldani. Erre nézve gyakorlatilag a csoport saját maga egy közös meditáción keresztül fogalmazza meg először hogy kik azok a mi és mi a cél, mit akarnak elérni, az hogyan illik bele a nagyobb képbe a teremtés tervébe hogyan illeszkedik a kis csoport ebbe és miután ezeket a kérdéseket tisztázták utána egy egyszeren megfogalmazott és esetleg vizualizált kép segítségével meditáció keretében beállították azt a tudatalattijukban. Gyakorlatilag ebben jók a zsidó közösségek ők ezt rendszeresen elvégzik. Míg a többi népcsoport szinte soha nem gyakorol ilyen típusú közösségi tudatformáló gyakorlatokat ennélfogva kiszolgáltatja saját közösségi tudatát a többieknek akik ennek manipulációs mesterei.
A képi megfogalmazásnak vannak szabályai és igen könnyű félrecsúszni vele. Például egytipiku zsidó sátánista meditáció az aranytálban felfogott jóság ami a bőség és a gazdagság egyik meghozója, a sátánista véráldozati szertartás egyik eleme az aranytálban felfogott vért jelkeníti meg újra. Ez annyira beépült már sok kultúrába ráadásul több generáción keresztül, hogy ereje is megnőtt és külön beavatás (véráldozati szertartás) nélkül is hatással van.
A közös tudathoz való kapcsolódás ilyenformán több tényezőtől függ.
A közös tudathoz azonban van hozzáfáráse mindenkinek aki rendelkezik azokkal az attribúciókkal maik ehhez szükségesek. Nekem például van hozzáférésem minden tudatcsoporthoz, ezt senki nem tudja megakadályozni, mert az én beállítódásom az én alapállásom a legszéllesebb rétegeket képviseli élőt és élettelent együtt az univerzum törvényeit követve. Az én hozzáférésemet kizárólag az egyéni szűrőrendszer befolyásolja, ami a különböző folyamatokhoz lett rendelve amiket mi indítottunk el sok évvel ezelőtt és a védelmi rendszer amit a csoportok egymástól való védelmét szolgálják.
A közös tudathoz való hozzáférést tehát elsősorban az alapállás befolyásolja. Van aki nem hall valakit vagy valakiket. Ez két dolgot jelenthet: a tudatszintje alacsonyabb vagy magasabb a többiekénél vagy valamilyen tudati szűrő blokkolja a hallását.
A massza semmit se hall szinte vagyis mindent hall többnyire csak tudattalan marad a felől amit hall. A természeti ember gyakorlatilag mindent hall csak neki nincs szüksége arra hogy manipuláljon, mert ő nem akar uralkodni a környezetén - ő együtt él vele.
Első lépésként össze kellett hozni személyes találkozókon a különböző látható csoportok (abc-s ügynökségek, titkosszolgálatok, titkos társaságok) tagjait hogy a közös tudatuk keveredjék egymásra hassanak és kialakuljon a közös nevező kialakuljon egy közös irányítói intelligencia. Ez első körben egy iszonyú romboló folyamat mivel a közös tudat világméretű maniplációjára szinte kizárólag csak olyan törnek és törtek eleddig is akik uralkodni és fosztogatni akarnak, gyilkolni és rabolni, szabadon látszólag következmények nélkül. Viszont ezt meg kellett tennünk ahhoz hogy ez a pusztító folyamat előhívja a megfelelő ellenreakciót a "normáliséktól" is amivel megpróbálják megvédeni magukat.
A jelen pillanatban is felzárkózásban lévő "normálisak" tulajdonképpen nem normálisak hiszen ők maguk is a sátánista azaz a környezet és világromboló hitvilág részesei annak gyakorlói öntudatlan fogaskerekei.
Ezért hogy mindenképpen bekövetkezzen a változás valódi és reális veszélyeket kellett teremteni a föld teljes pusztulását okozva. A függőség egyik lényegi eleme az hogy a függő képes önmaga és környezete végső pusztulásáig gyakorolni szenvedélyét. Csak a halál és a telejs pusztulás közelsége az ami megállíthatja és még néhány egyéb tényező például a tudás a cselekedetei következményeiről.
Nos megteremtettük ezeket a veszélyeket. Készen vannak. A jelen pillanatban is pénz és hatalomfüggő világtársadalom élükön az irányító szervező tudatosan összedolgozó abc-s ügynökségeket titkos okkult módon iránytó intelligenciával és azok közös tudatával, most szembe fog nézni önmaga sorsával: felépül e pénz és hatalomfüggőségéből vagy belepusztul. Nincs félmegoldás. Ennek lehetőségét kizártuk. Nincs rá mód hogy eg ykicsit legalább megtarthassanak. Mindent el kell engedniük és át kell engedniük akontrollt az irányítást a társadalmakat szervező erőket a természetes folyamatoknak. Ez nagyon nehezen megy egyenlőre, mert vannak új szereplők is akiket még ők készítettek fel, kondícionáltak és ugyanazt csinálják mint felmenőik eleddig. Persze közben folyamatosan pusztulnak is mind az idősebbek mind a fiatalok is mert a természeti népek is egyre erősbödnek ahogyan egyre többet tudnak a közös tudatról és annak manipulációs lehetőségeiről. Az ő dolguk sokkal egyszerűbb. Nincs Szükségük mindenféle trükkökre technikákra, ultrahangra meg infrahanga, meg mikrohullámra és plazmatechnológiára ahhoz hogy beállítsák a leghelyesebb közös nevezőt.
Harmóniában élni önmagunkkal és a környezetünkkel nem igényel ilyenfajta trükkök ezreit. Nem kell energiát fecsérelnünk arra hogyan vegyük rá a másikat arra hogy ezt vagy azt csinálja: egyszerűen odamegyünk és megkérjük rá. Ha nem teszi meg akkor békén hagyjuk vagy ha támadó és pusztító akkor a harmónia törvényei szerint megvédjük magunkat és a környezetünket. A pusztítás bizony része a harmóniának mint ahogyan a feszültségkeltő hangok is. De ott mindig van feloldás nem a pusztítás a lényeg mint a sátánista uralkodás tekintetében. Mi tudjuk hogy mindennek van határa és a szabadság számunkra nem azt jelenti hogy mi következmények nélkül pusztíthatunk és fosztogathatunk vagy erőszakoskodhatunk kedvünkre. Számunkra a szabadás azt jelenti amikor megtaláljuk a megfelelő tettett és helyünket a teremtés nagy tervében, mert mi már látjuk hogy van terv. Van iránymutatás és van egy központi vezérelv ami megismerhető a valóság megfigyelésén keresztül és megfogalmazásán keresztül, felismerésén keresztül.
A hazudozás kultúrájában ez nem lehetséges.
A természeti népek útja tehát egyenes és sokkal gyorsabban képesek fejlődni mint a sátánista manipulátorok csoportjai.
Ezért a sátánisták iszonyú pénzbeli és ember-anyag beli áldozatokat kell mozgósítsanak a céljaik megtartásáért és eléréséért. Egyre több pénz és hatalom kell ahhoz hogy fenn tudjanak maradni és ők irányíthassanak.
---
Mi a fasz van itt? He? Mit cirkuszoltok össze vissza? Jól szórakoztok azt látom de mirt nem halad semmi előre? Hol a felépülés? Csúnya világ lesz ám ebből ilyetén módon.
---
"De apu hogy vetted rá őket hogy ültessenek ide erdőt?"
"Hát ügyesen fiam."
"De mégis hogyan?"
"Hát megmondtam nekik hogy ebből a homokból ami így megbarnul a tűztől lehet  a napelemet csinálni. És ha ezek megtudják akor meg fogják csinálni és akkor annyi az erőműnek meg a gázeladásnak is... mindjárt lett is erdő fel halas után egészen messzi területekig. Annyira beszartak ettől hogy később még erdőtörvény is született az erdők védelmében." s nevetett.
---
Azért végül is az a tény hogy az a szarházi aki a Timike oldalán Kovácsként lett bemutatva, szóval ez a szarhzi fegyver és ember-szerv kereskedő, tolvaj gerinctelen féreg most azzal kereskedik hogy mit mondtam én a gyermekek egészséges szexuális fejlődéséről, az már önmgaában egy igen érdekes dolog. Végül is nevezhetném akár fejlődésnek is pozitív irányban. Hiszen ha el tudja adni akkor erre is van ma már kereslet. Mondjuk ez több okból is lehet, például azért mert próbálják agresszív eszközökkel (gyilkolás, kínzás, megfélemlítés, ellehetetlenítés) távol tartani az embereket tőlem, hogy nehogy társakra találjak akikkel együtt tudok működni, mert akkor az a csoport baromi erőssé válna és tudatossá amivel nem tudnának csak úgy emgbirkózni olyan könnyedén. Ezért ezek az emberek ilyen eszközök használata miatt távol maradnak tőlem, mert gyávák, megalkuvók vagy maguk is azon "mérsékelteknek" nevezett szarházik közé tartoznak aki azért végül is abból élnek hogy másokat vagy a természetet fosztogatják, rombolják gátlás nélkül.
Szóval ilyen körülmények között tudnak ilyesmivel kereskedni. De maga az igény ilyen tudásra végül is pozitív akárhonnan is nézem.
A szarházik meg annyit találtak ki anno amikor ez a furcsa eset elém került a kislánnyak aki szerette az anja orgazmuát érezni - hogy akor ezentúl szeretettel kell megbaszni a gyerekeket... Már akkor láttam ennek az ügynek a további következményeit de már úgy voltam vele hogy ha nincs önvédelem és ez a társadalom ebbe az irányba akar menni akkor menjenek. Végül is később ez a vesztüket fogja okozni, mert azok akik a helyes úton járnak sokal erősebbek lesznek elég innen már 10 év ehhez a felgyorsult fejlődés miatt, s ki fog ez a szemét pusztulni a picsába. Persze valószínűleg ez a mocsok tovább fog élni sokáig még de a dominanciáját el fogja veszíteni ha túléli az emberi faj a kihívásokat amiket mi teremtettünk meg.
Hogy ki az a mi?
Members of the Highest Order... amit én találtam ki, de bárki tagja aki a nézeteinket magáévá teszi és követi.
---
A természetes fejlődés már eleve ott megbukik hogy mesterségesen erőltetik a telepátia kialakulását és olyanokat vonnak bele ebbe a jelenségkörbe akik nem maguktól jutottak el e képesség megszerzéséherz hanem egy elektronikus gép segítségével. Ez teszi lehetővé hogy például olyan figyelőket haszálhassanak aki engedelmeskednek akármilyen torzítási parancsnak (pl ezt vagy azt hallgasd el, módosítsd ilyen és ilyen szempontok szerint stb). De ugyanezt a stratégiát követik pl ezzel a blogoldallal is: különböző olvasó programokat és másoló technikákat használnak hogy elkerüljék egymás trackelő, követő azonosító trükkjeit, viszont e miatt nem az eredeti valóban leírt dolgokat olvassák hanem csak egy szűrt és sokszor módosított verziót. Bár ezt ma már azért nem tudják maradéktalanul megtenni mert a különböző ágak között (cia, mosszad , kgb, egyebek) van kommunikáció az egyszerű emberek szintjén horizontálisan és néhány helyen még vertikálisan is, ahol az irányítók olyanok - bár ez utóbbi a ritkább eset, mert az irányítók rohadt szarházik csak a rothadtságuk mértéke különböző pl 80%-nyi vagy csak 30%. Szóval csinálnak kicsi jót is néha mert másképp nem lehetnének irányytók - hiszen ma már pusztán image-re azaz megtévesztő mesterségesen felépített profilra nem tudnak támaszkodni hiszen egyre többen vannak akik még álarcban is megismerik őket hogy hol mozognak és mit csinálnak.
---
Apropó ugye megkértek pont a német területen élők hogy csináljak egy két karaktert olyat amit szivesen használok én magam. Feltűnt kb a második után hogy valahogy épp mindig akkor jön közbe valami tennivaló amikor befejezem a karakterem és pont úgy hogy meg is jelenik mindig valaki aki átvenné. Hahaha no jó, gondoltam magamban, jön még kutyára kamion. Átadtam őket úgy hogy szinte nem is tudtam élvezni őket. Aztán pl a roznoynál egyszer visszahívtak hogy vegyem át, azt hitték nem fogok rá emlékezni és el akarták hitetni velem hogy abba csak helyettesítettem és ők építették... csináltak egy emléknyomot nekem ebbe a karakterbe... hahaha most ezt hozták vissza... és ráadásul ezt mind úgy csinálták hogy még ezeknek a támadásokanak a stratégiáját is tőlem szedték össze azaz engem faggattak ki hogy mit tennék ilyen és ilyen helyzetekben. Egészen konkrétan a gömzsik volt...  Szóval harmadikra megcsináltam a fúvós-zongorista-dobos verziót egyben úgy hogy ne tudják átvenni, mert nem volt olyan emberük a ki meg tudta volna csinálni... oszt megmondtam hogy ennyi volt. Nem építek nekik többet.
Most szépen meghalnak azok is akik eleddig csak figurát cseréltek... mennek szépen a másvilágra és nem fogják őket keresni se... mert lesz helyettük másik - igaz kicsit rosszabbak de már kezdenek felnőni a feladathoz. :-D
Hát igen. Ez a jaco-gábor-gömzsik féle trükksor mind arról szólt amiről az általános iskolai és egyéb iskolai közösség körülöttem és ahogy elnézem a szarházi családomat ez is arról szól: az állandó letagadása a valóságnak. Még az sem érdekli őket hogy maguk beledöglenek akkor is hazudnak. Pedig uganúgy ki lesznek nyírva a barátaik által mint a többi akit ki tudnak nyírni... Szomorú ez, de ma már nem érdekel. Hazudjanak. Megfizeti az árát, mindegy ki helyettesíti őket ha úgy akkor a helyettesítő fizeti meg saját életében. Ezeket a karaktereket például úgy csináltam meg hogy mellé állítottam egy csapatot és megmondtam nekik ha a helyettesítő lelép arról az irányvonalról amit kijelöltem a karakteremnek akkor öljék meg. Az elején elég nagy volt a forgalom. Az oznoyos figurába érkező egy darabig azt hitte ha ő átveszi a figurámat akkor majd irányíthatja azt a hálózatot ami engem támogat... ez is a gábor-jaco-gömzsik tömörülés ötlete volt: csináltatni velem egy pár figurát amiről mindenki elhiszi hogy tényleg én vagyok és utána átvenni engem lefoglalva valami másik fontos feladattal amire biztos nem mondok nemet. Hát nem jött össze. Jöttek is a jelzések hozzám, hogy Peti a helyettesítőd ezt és ezt csinálja és főnökösködik és diktál meg zsarnokoskodik. Akkor megmondtam hogyan tudják megölni őket, mer mindegyiket megszivattam azért hiszen láttam hogy szarházi mind amelyik jelentkezett segítőnek... És szépen kinyírogatták őket. Aztán lassan kerültek olyanok akik tényleg magukévá tették a figura irányvonalait és amolyan valódi pihenőkarakterek lettek belőlük - talán. De a csapat ott van körülöttük most is. Ha valki olyan jelentkezik a helyettesítésre aki félre akarja téríteni vagy fel akarja borítani azt szépen elteszik láb alól és jöhet a következő. Aki meg a "mienk" az átveszi egy időre amíg megpihen összeszedi magát pszichikailag egy egy borzalmasabb futam után és ha megunta megy tovább teszi a dolgát. Aki meg azt lesi hogy hogyan tudja tönkretenni az meg azt veszi észre hogy azonnal az orrára koppintanak ha csak egy kicsit is kileng a keretek közül... Aztán nyilván amikor erre rájöttek akkor megpróbálták a felügyelő támogató csapatot is befolyásolni kideríteni kik azok és oda is beszűrődve behelyettesítve keretestül felforgatni az egészet... Nem tudom hol tart a dolog. A Weckl-nél látom hogy van elég folyamatos cserélődés, niylván a dobos verziót könnyebb megtanulni, meg az a figura elég sportos, sokat fut, edz, jól kajál, nyugis jellem, szóval igazi felépülős karakter szeretik is azok akik abba az irányba mennek mint mi, de a többi is akinek az a dolga hogy felforgasság, tönkretegyék a figurát, nem sietnek vele mert jól érzik magukat benne. Néhányuk már majdnem meg is fordult, mert elkezdte látni a saját céljainak a mocskos undorító jellegét és elkezdte felfogni mi az amit mi próbálunk megvalósítani.
Érdekes dolog ez hogy itt hörögnek és szenvednek ugyanazttól a rejtett kínzási módszertől a családom tagjai és közben körömszakadtáig hazudnak róla. Még ha leírom hogy ez meg az van akkor is tovább hazudnak hogy az hülyeség és nem úgy van. És szépen beledöglenek. Persze azt hiszik hogy majd folytathatják valahol máshol egy másik karakterben - de hát azért valakinek csak meg kell halnia olyankor amikor egy karakter meghal. Oda kell egy hulla. És mindig van is hulla. Perzse a vérképnek az orvosi kartonján szereplő adatokank egyezniük kell... de hát ez már rutin. Egy egy ilyen karakter létrehozásánál a gyermekkortól kezdve fel kell építeni a dolgot, hova járt ovodába, kik voltak a barátai, jellemző gyermekkori élmények, kiemelt életesemények, suli, alső nemi élmények, elfeledett élmények, szüklők, nagyszülők, családtörténet, igazolványok hhivatali strukúrába beültetett feljegyzések, dokumentumok a korábbi létezés bizonyítékaiként - rohadt sok munkát jelent ám egy ilyen karakter létrehozása. A legapróbb részletekig meg kell tervezni és nem lehet elsumákolni azon a szinten ahol én dolgoztam nem lehetett egyetlen hibát se elkövetni. minden dokumentumot meg kell hamisítani és ha a karakter a 80-as években született akkor olyan papírra olyan nyomtatóval vagy írógéppel kell olyan születési anyakönyvi kivonat, olyan orvosi vizsgálati feljegyzés, karton és minden ami egy átlagos meberi életben keletkezik dokumentumként, ami bizonyítja a karakter korábbi létét és lenyomozható a hatóságok által. Azok a karakterek akikkel én dolgoztam mindig rendelkeztek gyermekkori barátokkal is ismerősökel, ezeknek is be kellett ültetni a fejükbe a történeteket ez általában megint egy csomó munka: célszemély elrablása behelyettesítése pár napra, történet beültetése, az átalakított újrakondícionáló program segítségével... bár ez nagyon rázós és idővel biztos bukta ma már szóval ezt a részt inkább igyekeztem elkerüli, és olyan karaktert építeni ami csak úgy a semmiből került elő, senki nem tudott róla túl sok mindent mert csendes rendes életet élt aladdig.
Ez élvezetes feladat volt mégha azért is támogatta ez a szarházi horda mert rá akartak jönni kik támogatnak engem és hol vannak a fegyvereink amiket fejlesztettünk. Merthogy jaco-ék se kaptak lófaszt se tőlem.... átraktam őket egy másik karakterbe leradiroztam az emlékeiket és ennyi. No meg aki szemétkedett azt jól meg is szivattam ahogy kell a gábort még halála előtt meg is futtattam elég rendesen... no nem a homoszexuális körökben mert az ő imádta, hanem ott ahol nem akart semmilyen módon se megjelenni. Persze hazudott a tekintetben is hogy nem bántják a gyerekeket... dehogynem. A nemi élménytől való függőség mint minden más függőség olyan hogy abból is egyre több kell. Egyre erősebb adag kell. Jönnek a keverések: drog-szex, vér szex, erőszak- szex... gábor se bírta ki és miután expozáltam a karaktereiet le kellett számolniuk őket, megpróbálni kilopni a pénzt belőlük, és újakat kétrehozni ez egy csomó pénzbe kerül és időbe úgyhogy kénytelen volta rohadt társadalom mélyében pénzt és időt nyerni: ember és szervkereskedelem, drog és prostitóciós körök, fegyverek, intel stb. onnan meg idő kérdése volt hogy mikor bukik le megint, hiszen a karaktereiről kiderült hogy milyen is ő valójában még akkor is ha "őt úgy nevelték gyermekkorától fogva hogy soha ne alakítson ki szokásokat és mindig tervezzem eg hogy hogyan fog beszélni, menni, öltözködni stb".
Egyébként ezt is kipróbáltam hogy lehet-e úgy élni  merthogy ő karakteren belül is megpróbálta ugyanezt hogy ne legyenek állandósuló szokásai - szóval kipróbáltam és ez egy teljesen kifordult tudatállapotot jelent, állandó éberséget hoz ugyan, de totálisan elmebeteg állapot és iszonyú károkat okoz hosszú távon egy ember lelkében. Ő maga azért is unta el a saját akraktereit és hozott létre számtalan másikat, mert elunta őket. Amikor kialakult egy életritmusa a karakterének akkor otthagyta őket, keresett valami lbeugró helyettesítőt akit ő kontrollált és időnként visszatért ha úgy gondolta.
Sikerült végül is ezzel a módszerrel - mármint hogy mindig úgy csináltam hogy megeszem a trükkjeiket és benyeltem a szivatásukat - felderíteni a mögéjük tartozó hálózatot. Sőt nem csak azt hanem a fiatalokat is, miután meglettek a rejtett hálózatból irányító billy kapitányok is...
Ja volt női karakterem is :-D Mintahogyan gáborknak is, meg ahogy a harcsa lány is előszeretettel csinál férfikaraktereket, meg a gömzsiknek is voltak férfi karakterei. Olyan lapos mellei voltak majdnem mint egy kisfiúnak. Asszem a gömzsiknek egyébként nem volt egyetlen foga sem, pont azért hogy ő is bármilyen protkót be tudjon tenni és olyan fogsora legyen ami éppen kell. (jajj most hogy ezt leírtam eszembe jutott hogy tényleg nem volt foga és még micsoda élményt hagyott nekem.... :-D onnan terjedt el az a dolog amikor a csajok mutatják mintha a fogkefével mosnád a fogad és közben oldalt anyelvükkel csinálnak egy kis puklit. Ettől mindig felállt a farkam, és méghozzá azért mert a gömzsik megmutatta milyen az amikor egy fogatlan kurva rágja a hímvesszőmet amíg el nem élvezek... ó te jó isten hát igaza  volt olyat még senkivel nem éltem át soha bár elég groteszk és morbid élmény volt amikor kivette a drága igényes protkót és amikor megszólalt úgy hogy most pedig le le hoglak copni...:-.D Hát az nagy élmény volt tényleg.) Volt egy ilyen csávó aki leoperáltatta az eredeti orrát hogy bármilyen orrformát használhasson... vannak akik a fülüket is leszedetik ezért...
Hát ez is egyfajta függőség. Ha valaki egyszer elkezdi akkor nehéz abbahagyni hiszen godolj csak bele: egyszerre lehetsz nő, férfi, homoszexuális, egyetemi tanár, szadista gyilkos, pornósztár, jazzénekes, bankár, kaszkadőr, tábornok egy hadseregben, kínai, török, angol, szegény, gazdag - akárkinek a karakterét felveheted amibe beleférsz testileg. A pszichédet is átformálhatod.
Ennek a határai csak ott húzódnak ahol a te képességeid a rejtőzésre, a tudásod a karakterépítésről, a technikai tudás a hangszín változtatásáról, a tudás az emberi psziché alakíthatóságáról a karakterbe való megérkezés gyakorlata, a test mozdulatsorainak begyakorlása, a tudás a fizikai mozgás elsajátításáról és annak gyorsatanulási módszereiről, és az ellenőrző vagy ellenséges folyamatok tevékenységétől függ. Mert ugye azért van ellenállás hiszen egyre többen tudnak a maszkírozás-karakterépítés több évszázados mesterségéről és egyre jobb módszerek vannak a kiszűrésükre.
Egyre jobbak a maszkok is, valódi izomtónus, izzadság áteresztő, valódi szőrrel emi megnő borotválni kell, karbantartás emgoldható a bármilyen szépségápolási voltban megkapható kellékekből kevert mixekkel... sőt különböző anyagokból van aki maga meg is tudja építeni az új karakter fizikai átalakító elemeit. Nyilván egy komolyabb átváltozáshoz komolyabb eszközök kellenek. Mint például a magasabb figura működtetéséhez hipertechnológiával létrehozott testkiegészítők kellenek: műláb-kiegészítő, karkiegészítő, amik még nem szivárogtak ki, mert akkor bukna nagyon sok szarházi akik több ország pénzügyi ütőerén tartják az ujjukat hogy nehogy ne legyen pénzük a továbbfejlesztésre vagy egy újabb karakter kiépítésére.
A legnagyobb gond az utánpótlás. Bár ma már a hihetetlen nagy szakadék -a nyílt beszéd hiánya miatt - a tudók és a nem tudók között lehetővé teszi hogy szinte korlátlanul visszaéljenek a helyzetükkel a tudók. Hiszen a nem tudók még csak azt sem veszik észre amikor a gyereküket kicserélik és elviszik mondjuk egy hétre kiépzésre vagy kondicíonálásra. Arról meg ne is beszéljünk amikor a szülők maguk kondícionálják a gyerekeiket. Ezek általában önmagukból kifordult robot-feladat centrikus ügynökök akik tenyészet céljából basznak egy gyereket és a gyerek mint leendő asset azaz fegyver, kellék távirányított ügynök funkcionál és az érzelmi szeretetbeli kötelék csak másodlagos dolog. A természet rendjétől ezek olyan messze állnak már hogy létük gyakorlatilag egy külön világban zajlik. Ezek az emberek azok akiknek minden lehetőség gyakorlatilag egyenértékű. Még a halál is. Ilyen volt például az az ügynök aki a nagy cél érdekében le akarta fejeztetni magát. fú az brutális volt. Levágattam vele a saját faszát egy lézeres vágóval. Megondtam neki ha ezt megcsinálja - miután szart is etettem vele egy grimasz nélkül kellett megennie mintha a világ legjobb ételét enné - akkor segítenk neki. Miután megcsinálta a hülye barom azután megmondtam neki, hogy na ugyanígy kell a lefejezést is. Veszel egy nagy levegőt előtte és szólsz a haverodnak hogy mehet. Ennyi. Barom. Megérdemelte.
Az ilyenek gondolkodása az egészséges módon élők számára logikailag megérthető hogy miért alakult ki hogyan, de a legmélyen nem érthető meg sehogy sem. Én is értem tudom hogy mi örtént velük ami miatt ilyenek lettek, de a legmélyén nem értem hogyan lehetnek ennyire sötétek és önmagukból kifordultak és főleg azt nem értem, vagy azokat aki tudatosan úgy döntenek hogy ők márpedig így is maradnak.
Mert aki a természet rendjét látja és a szerint él, az nem csinál ilyeneket. Az érzi ha valami olyasmit csinál ami nem oké, nem egyezik a természet rendjével. És korrigál, kijavít, jóvátesz, levonja a tanulságot, megmondja a többieknek megosztja a tudását. Ezt teszitek így jártok. Még beengedni is a tudatomba sokszor az ilyen kifacsart helyzeteket is megterhelő élmény nemhogy döntést hozni arról mit tegyek, amikor legszivesebben ezer mérfölddre szaladnék tőle hogy ne is tudjak róla. Éppen ez a fajta reakció egyébként az ami miatt az egészséges ember hátrányban van és egyben ami miatt meg tud maraadni egészségesnek. Az ilyen helyzetekbe amikor ilyesmiről kell még csak gondolkodni is - fel kell készülni arra hogy a probléma visszahat a saját pszichédre is. Pl hagyni hogy egy szülő szexeljen a gyerekével, mert mind a ketten szeretik azt és tényleg szeretik - nem tudom. Nem akarom azt mondani hogy szabad hagyni, de ott a beavatkozás kérdése is kérdéses. A dolgot akkor úgy oldottam meg hogy elmondtam neki hogyan működik ez a természetes medrében és amit csinálnak annak hosszú távú következményei vannak. Abban az esetben ez talán működött és áttértek a szexelésről az ölelkezésre az összebújásra szex nélkül. De kismillió ilyen van. És ilyen helyzetben az erőszakos tiltás és beavatkozás is megkérdőjelenhető. De nincs általános recept. Minden ilyen helyzetet ki kell elemezni és megnézni minden részletét.
Egyébként az a csoport akik jelezték a dolgot és segítséget kértek teljesen visszahúzódott a megbeszélés alatt. Tudatosan nem mondtak semmi és várakozó álláspontra helyezkedtek a tekintetben hogy mit mondok erre az egészre. Haragudtam rájuk és igazam volt. Az aki ezt megtervezte pontosan tudta hogy mekkora befolyással volta brit királyi családban eltöltött idő az elmémre.
(Itt most végül is leírom ide hogy mi az ami miatt az a beépülési helyzet iszonyú nehéz volt, főleg nekem. A gyökér karaterem ami ez amiben most vagyok, egy egyszerű ember. De mivel kiderült viszonylag korán hogy ki vagyok sőt hát az Öreg kezdettől tudta - hiszen ő rakott ide ??? vagy az én ötletem volt ?,? ezt még tisztázni kéne - Szóval kezdettől olyanokkal vett körül akik folyamatosan különböző triggereket irányítói kapukat próbáltak beépíteni az elmémbe, és különböző irányokba próbáltak kitéríteni a természetes érdeklődésemet felborítva meghazudtolva. Mivel ez nem igazán ment ezért olyan pályára engedtek csak mozogni amiből végül ide jukadtam ki - ugyan megint ebben volt némi szándékoság a részemről is, remélem kiderül miért - de amit nem én terveztem az az hogy a többiek megpróbáltak totálisan elszigetelni, és azt akarták hogy egész életemben csak képről lássak pinát, ha buzi nem akarok lenni sehogy se. Ez a fajta elszigetelés majdnem totál sikerrel járt a részükről, egy másik szabadkőműves ág segített ez ügyben, megszervezve egy barátnőt ennek a karakteremnek, bár annak is megvolt a maga célja és hátulütője.
Szóval a helyzet z hogy egy ilyen állandó frusztráltságban élő valaki, mint ez a karakter csak a beépülési munkák során kap jó minőségű szexet és szeretetet, csak ott tud nyíltan beszélgetni fontos dolgokról, csak ott veszik komolyan stb függővé válik ezektől a helyzetektől. Ez is volt ezzel a módszerrel az Öreg célja azt mindenkivel megcsinálták. A civil életükben a legalja nyomornegyedekbe éltek ezek a brutálisan kegyetlen top ragadozók akik bármire hajlandóvá váltak azért hogy kikerüljenek onnan, jól irányíthatóak voltak. A gömzsi is egy ilyen helyről került ki, a gábor is a jaco is, szinte mind. Szóval frusztráció civilben, kéj és jólét a rejtett világban az ál karakterekben. Másrészt ebben a világban az Öreg és az összes többi igyekezett minden ügynökét állandóan kontroll alatt tartani ezért minden ügynököt egy másik ügynök figyelt általában például a feleség vagy a barátnő formájában. Vigyáztak arra hogy egymást szemmel tartsák. A brit királyi család az egyik kísérleti tenyészete  volt az Öregnek ahol azt vizsgálta részben hogy a szeretetben nevelt gyerek egész korai szexre szoktatva milyen lehetőségeket rejt magában és milyen következményekkel jár. Ez azért iszonyú addiktív mert a gyermek igazán őszintén tud részt venni játékokban amit a felnőttek is élveznek Ha szexuális játékról van szó ha nem a gyerek szeret játszani. Ott megcsinálták azt hogy a gyerekek tényleg élvezték a szexuális jellegű játékokat. A nemi élmény egyébként is akkor igazán jó ha őszintén vesz részt benne mindkét vagy több fél, és az orgazmus élmény nyitja ki a kaput a közösség átélése a közös tudat élménye felé. A gyereknek ez nyilván kiskorban nem megy, de a nemi élmény egy olyan ember számára aki a sezyet csak munkaként ismeri valami kötelező tornamutatványként - nos az ilyen emerek számára egy őszinte gyerek (valódi ártatlna gyermeki őszinteség) valódi vágya arra hogy szexuális örömöt, orgazmust okozzon egy felnőttnek - brutális mentális függőséget okoz. Az öreg kutatta ennek a lehtőségeit, hogyan lehet ezt irányításra használni. Nos nem nehéz kitalálni a zsarolás a felvételkészítés a társadalom elítélésével való fenyegetettség, de nem csak ez hanem a valódi őszinte gyermek tiszta örömszerzési vágyát megismerő -semmi hasonlóva lkorábban nem találkozott megkínzott kifacsart emberi trozó, elme már a megvonástól is rosszul lesz és hajlandóvá válik bármire. Nagyon nehéz onnan kijönni ép elmével. Szóval egy ilyen elmével kellett bölcs döntést hoznom ebben a helyzetben úgy hogy közben a fél világ figyelt megfigyelési eszközökkel, a hivatalos hálózatok részéről és egy kis csoport parafenomén akik szervezték az egész létrejöttét akik vágytak arra hogy elbukjak és akik figyeltek hogy ki avatkozik bele esetlegesen ilyen vagy olyan irányban. Merthogy voltak figyelők és nem is mert senki sem beleavatkozni a döntési folyamatba még úgy sem hogy érzékeltem a sátánista figyelem jelenlétét is a teremben. Máskor minden alkalmat kihasználtak arra hogy kibillentsenek ott egyik sem mert megmoccanni sem. Tudták hogy megtaláljuk őket. Mindegy most már csak hogy értsd miért volt speciálisan nehéz ez a helyzet. Perzse nehéz ez mindenkinek aki a természet rendje szerint nőtt fel.)
Tudta hogy ez a helyzet ki fogja váltani, fel fogja idézni bennem azokat a reakciókat amiket ott megpróbáltak belémültetni. Gyakorlatilag aki megtervezte ezt a dolgot ezt valami banánhéjszerűségnek szánta. És a csoport fel volt készítva arra hogy nem adjon semmilyen támpontot arra nézve hogy nekik mi a véleményük ezzel kapcsolatban. Egy erős vélemény volt az anő aki totál kiakadt: "Péter. Hát mi is ott áltunk és néztünk hogy ilyenkor most mi a fasz van. Teljesen abszurd ez a helyzet." kevés hozzászólás volt és azok is csak úgy folytak utánam. Szóval a csoport akkor gyakorlatilag pusztán arra támaszkodott amit én mondtam mint véleményvezér. Tudtam és érzékeltem hogy itt sok múlik ezen a megbeszélésen mert elindíthattam volna egy olyan folyamatot ami a pedofília melegágyát és ennek a csoportnak, közösségnek is a hosszú távú vesztét okozza végül. A megbeszélés után el is indult egy kampány hogy "ezentúl szeretettel kell megbaszni a gyerekeket..." és hogy "ez végül is akkor rendben is van hogy a gyerekeket kúrjuk" De ott a megbeszélésen azért nem sikerült ilyet velem se kimondatni se belevini a banánhéjas megcsúszásba. El is mondtam nekik ott hogy mik jelentek meg a fejemben, és elmeséltem a királyi családban megélt nemi élményeimet. Le se írom ezt csak személyesen. És azt is elmondtam nekik hogy meg lehet nézni milyen hosszú távú hatással volt van ez a királyi családra és a tágabb közösségre. Bár sok hazugság is terjeng körülöttük de azért látni lehet hogy mit jelent ez: a szeretetben elkövetett határátlépés is visszalő, a természet rendjét aki megborítja az előbb vagy később súlyos árat fizet érte. Ez törvény. Az univerzum így működik attól függetlenül hogy ki mit hazudik és mennyire tudja átformálni a társadalom közös tudatát, és tudatalattiját. Van ugyanis egy ettől független valóság még akkor is, ha a közös tudat és tudatalatti hatalmas nagy erőt képvisel és a fizikai realitásra is hatással tud lenni - az időjáráson keresztül a fizikai törvények rövid idejű megváltoztatásán keresztül a hihetetlen és felfoghatatlan csodák világáig. Van egy folyamatosan jelen lévő valóság ami az emberi tudat minden formájától és szintjétől függetlenül van, hat ránk és kereteket állít fel. Ezt nevezem én az univerzum törvényeinek a természet törvényeinek.
Szóval végül is az lett a vége ennek a történetnek hogy támogani: nem; a helyes tudást átadni feltétlenül!!! a döntést meghagyni: igen. Még akkor is ha ez a helytelenség érzését okozza meg kellett hagyni a döntést a cslaádnak. Nekik akik ebben benne voltak. Mert jelen volt a valódi szeretet bennük, ennélfogva nem mondhattuk hogy fúj meg azonnal be kell avatkozni. Viszont meg kellett nekik mondani azt hogy hogyan néz ez ki a természetes medrében. Ez után nekik kellett meghozni a döntést. És nekünk el kellett fogadnunk azt. Bármi legyen is. Bár erre azért kimondtam azt is hogy a folyamatos vissza visszatérő figyelem nem fog ártani már csak azért sem hogy lássuk és a közösségnek is legyen tapasztalata arról hogy milyen hosszú távú következményei vannak egy ilyen helyzetnek és milyen bonyodalmakat kever a családon kívül, más helyeken és hogy mi történik egyáltalán. Mindezt úgy kelett megoldani hogy ne szítsam a gyermekekkel kacsolatos nemi jellegű visszaélések megelágyát. A véleményem akkor ugyanis már igen súlyozottan számított a bizalom miatt. Nehéz volt. Különösen a miatt mert a korábbii beépüléses feladatok előkészítették az elmémet arra hogy elcsússzak a banánhéjakon amiket így felkínált valami rejtett de jelen lévő erő, emberi erő. Érzékeltem a jelenlétét annak a csoportnak akik ezt a folyamatot felügyelték és ma is erre a közösségi tudatot formáló erőre támaszkodnak a nemi élményen keresztül.
Nagyon erősek. Hiszen nemi élmény az mindig is lesz amíg ember van a földön. A gyilkolás egyértelműen bizonyította már hogy mindig visszahat a véráldozatot bemutatóra is meg a kihasználójára is. Ezért tértek át sokan a enmi élmény használatára a közös tudathoz való hozzáférés ajtajaként. De ez nem baj. Ahogyan szaporodnak majd azok akik tudnak erról hogyan manipulálják ilyen módon a közös tudatot, úgy ezeknek a hatlama is elkopik. És ehhez nem kell csoportszex meg homoszexualitás meg ilyenek. Sőt meg sem kell erőszakolni a hagyományos jó öreg férfi nő kapcsolat örömét és nem kell iszonyú előkészület az orgazmus tudatállapotában az ajtón átküldött kérések üzenetek továbbítására sem. Elgé az egyszerű közös nevezőre hozott dolgokat gyakorolni otthon szeretetben párokban. Amikor a természet szerint valóban megkívánják egymást és kölcsönösen szeretni tudják egymást az emberek. Ezen a téren ezt tartom a felépülés útjának.
---
Természetesen itt ki kell térnem, kellene térnem a sepciális igényű gyerekekre mint amilyen én magam is voltam. 5 évesen beavatást nyertem az egyik forgatás alkalmával amikor a star trackben egy kis földönkívülit játszottam... A nő aki beavatott a szakma mestere volt és eleinte tiltakozott hogy nincs olyan isten aminek a kedvéért egy öt éves kisfiút bevezessen a szex rejtelmeibe. De amikor leültünk beszélgetni, mert arra hajlandó volt végül is, akkor én magam meggyőztem. Elmondtam neki hogy mi a tervem, mit látok hogy mi a probléma az Öreg rendszerével. A több órás beszélgetés után úgy nézett rám mint egy valós ufóra. "Te úgy beszélsz és gondolkodsz mint egy 70 éves bölcs férfi, a felelősségvállalásod és a bátorságod elépeszt, sok felnőtt férfit nem láttam még ilyen biztos és erős alapokon állva érvelni és ennyire tisztán és értelmesen átlátni ennyire bonyolult dolgokat mint amiket most elmagyaráztál." S végül is nem tudott többé kisgyerekként kezelni. De ebben az esetben minden marker jelen volt!!! jelzem a pszichikai érettség jócskán megelőzte a koromat, a biológiai érettség is jelen volt, talán az érzelmi érettség hiányzott ezt ma már nem tudom eldönteni, de ez egyébként szoros kapcsolatban áll a szellemi oldallal. Mindazonáltal a célom és az elvégzendő feladat amit vállaltam, szükségszerűvé tette a beavatásomat a legmagasabb szinten. Mindent tudnom kellett a nemi éelt titkairól, az afrodiziákumokról, a szerepjátékokról, a nemiség összes aspektusáról. És meg is tudtam.
Amit ma csinálnak a szarházik az nem ez, hanem ők triggerekkel irányított kurvákat csinálnak a gyerekekből, esetleg egyszerűen kialakítanak egyfajta nemi szabadosságot és rutinszerű dologgá avanzsálják a nemiséget egy egész nemzedék vagy nemzedékek sora számára. "Olyan mint az evés meg az ivás..."
No ja. Meg a következményeit eltakarítják majd azok akik akarják...
---
Ja most nézem ezt az edgarwinter dolgot ő volt pl jimmy hedrix és ezt is elmondtam itthon a bizottság tagjai csináltak is egy emlékeztetőt idéztek a winter egyik nótájából, érdekes hogy ez is elkopott valahogy és nem került ki. Vagy igen? Néhányan tudják nyilván nem véletlen osztják most vissza.
Így van. Hát ennek a maszkírozásnak-karakterépítésnek a módszere visszanyúl Saint-Germain-ig ő volt az első olyan karakter aki itt is ott is megjelent olyan távolságokban egymástól ami fizikai képtelenség volt az akkori utazási lehetőségek figyelembevételével. Volt is tiltakozás az inteles találkozón ahol vizsgáltuk ennek a jelenségnek az eredetét és próbáltuk kitalálni mikor és hogyan kezdődhetett, ki kezdte el.
Ron Hubbard is sokat foglalkozott ezzel. Gyakorlatilag sokat dolgozott a katonai hírszerzői köröknek és egyéb köröknek főleg a tudat manipulációjának lehetőségeit kutatva és leírva.
Ja a karaktereimet úgy tudták ellopni hogy mindig letöröltem az emlékezetemet például a támadások után, a karakterváltáskor, amikor egyik vagy mási abc-s istálló csoportjaival találkoztam hogy ne ugorjanak egymásnak és ne derüljön ki hogy mindegyi istállóban vagy karámban fejlesztek. ERre azért volt szükség hogy ne nyírják ki egymást miután engem követnek. Persze egy idő után az istállók nemesebb lovai rájöttek mi van vagy csak feltűnt nekik hogy a mási oldal is kb ugyanolyan tempóban fejlődi mert amint kaptak valamit tőlem megpróbáltk arra használni hogy a többit kinyírják, pozícióikat átvegyék, s sokszor nem ment, mert olyan választ kaptak amit nem tettek a kirakatba... De ahhoz hogy fejlődjenek muszály volt a szaros szándékaikat látszólag kiszolgálni, mert egyébként nem voltak hajlandóak pozitív irányba változni. Szóval mint az akido mondja felhasználtam saját érdeklődési irányukat (a másik legyilkolása, kihasználása a végletekig a totális uralom és kontroll, a teljes felelősség nélküli szabadság elérése ez volt gyakorlatilag minden istálló célja CIA, KGB, MOsszad, GRU, BND teljesen mindegy melyiket mondom mind ugyanezt csinálta lényegileg és pontosan ez lett a közös nevezőjük is miután sikerült elültetni őket egy asztalhoz, elkezdték tudatosan és egymás előtt is vállalni ezeket a célokat ellenségként a többieket megjelölve akik mindezen dolgokról mit sem tudtak) arra hogy először meglendítsem őket abba az irányba majd kirántsam alóluk a talajt. Ez most zajlik jelen pillantban azáltal hogy az alattuk enyomott és kifosztott réteg felé szivárognak az információk a maszkkészítésről és a rejtett láthatatlan módszerekről, ahogy a többiek ellenállása kezd megszerveződni ahogy kezdik levadászni a maszkos alakváltó szarházi fosztogató réteget, ahogy egyre többe kerül a rejtőzködés, ahogy a maszkok elkészítése ma már lehetetlen szinte úgy hogy csak egy személy tudjon ról, mindig valaki más is tudja és ki is derül egyre gyorsabban, úgyhogy le kell fizetni egyre több embert akik tudnak az egészről... a megfigyelési technológiák is kezdenek egyre komolyabbakká válni, ma már vanak olyan technikák amikkel le lehet zárni egy bizonyos területet úgy hogy ott szó sezrint egy rovar nem juthat át észrevétlenül se föld alatt se földön, se felette!!! és ezt komolyan szó szerint értsd!!!  igaz erre még nem olyan sokan képesek és maguk is csak arra használják a dolgot hogy vámot szedjenek azoktól akik ilyen módon közlekednek a különböző karaktereik között... Szóval a szarházik saját szarházi létük mocskéba kezdenek belefullandi, nem beszélve arról hogy közben gyilkolják is egymást keményen, meg ott az agylúgozott következő nemzedék is akik ugyanezt csinálják sokkal gátlástalanabbul sokkal jobban, merthogy egész fiatal kortól benne vannak...
Az egésznek a vége az lesz hogy szépen összeomlik az egész rohadt rendszer. A kérdés csak az hogy mindaközben hogy a régi rothadó rendszer összeomlik vajon felépül e alatta melette az új amelyik nem a rothadás szolgálatában áll hanem a józan életében és lesz-e akkora ereje és tudatossága hogy a helyes irányba forduljon. Ez azon múli hogy lesz-e közösség mellettem. Egyenlőre még mindig csak azon dolgoznak hogy csináljanak valamit ami úgy tűnik mintha felépülő lenne, hogy áátverjék a naiv tömegeket, és szép színűre fessék ugyanazt a mocskot és tovább élvezhessék a felelősségvállalás nélküli szabadság örömeit. De van közben egy pár olyan dolog is amiket még mindig nem értettek meg. Például a szerkezet amit ha szétszedsz akkor különböző súlyos anomáliákat okoz a föld légkörében a föld belsejében és a többi dologban... hahaha. Én bebiztosítottam magam. Ha én nem tudok innen teljes életet élni párkapcsolatban manipuláció nélkül utódokkal akiket én navelek fel legalább 14-15 éves korig, akkor mentek a picsába mind.