Friday 20 May 2016

úthenger a l'europe hurtie

ja, én személyesen teszteltem azokat abeton födémeket anno... azt az úthenger technológiát is én csináltam, annyira jó lett hogy a kezelőnek tudnia kell hogy a munkaterületen és környékén bizonyos sugarú körben milyen épületek vannak, mert egész komoly kis földrengést produkál ahogy a lendkerekek működésbe lépnek. A tömörítést ezért állíthatóra kellett megcsinálni, hogy mindenhol használni lehessen. De fullon olyan keményre lehet döngölni vele a földet mintha betonon járnál... A födémeket meg úgy teszteltük hogy felkötöttem magam harnesszben a darura és rááltam. Addig variáltuk az összetételt és a szerkezetet amíg ki nem bírta a mittudomén mekkora földrengést, a maxot amit az úthenger tudott. Azért vannak benne a lukak hogy olyan legyen mint a nád... rugalmasnak kell lennie bizonyos szintig. Amíg az összetételt és a szerkezetet, és a gyártási technológiát úgy megtartják ahogy anno leírtam, addig személyes garanciát vállalok rá. Most is kibírta.
...
"Ezeket a mozdulatokat szeretnénk megörökíteni filmen."
...
Na jó akkor nő leszek - megint... Úgyis mindig nő akartam lenni. Bemaszkolunk olyanná mint ahogy te nézel ki. Csinálunk egy fekete és egy fehér figurát. Egyszer te leszel a fehér máskor én. Együtt ott lesz a harcos és a táncos."
...
"Szeretnénk letesztelni."
"Mit?"
"Téged."
"Hogyan?"
"Szeretnénk látni hogy mit csinálsz ha mi mind rád támadunk. Mi vagyunk jelen pillanatban a legjobban képzett harcosok a világon. Szeretnénk látni hogy elbírsz-e velünk. Tudni akarjuk, azaz tudnunk kell."
"Rendben van. De erre fel kell készülnöm külön, különben belehalhat valamelyikőtök vagy akár mindannyiótok is."
...
A gyerek leütött kettőt, további jó párnak pedig egyiknek a karját, másiknak a lábát törte el, néhánynak a bordáit... Kegyetlenül közdött a csoport maradéka hirtelen egyszerre leáált a támadással. A gyereknek kellett pár másodperc mire visszaállt békés alapállásába. Egyikük az eszméletlen társuk segítségére ment, hogy megnézze él-e még.
"Él. Csak eszméletlen."
A csoport megkönnyebbült miután kiderült hogy mindenki él. És újra leültek megbeszélni mi is történt.
"Miért álltatok le?"
"Hát megijedtünk. Azt hittük megölted x-et és y-ont. És a brutalitás amivel harcképtelenné tettél minket megijesztett. Mi történt? Hogyan gondolkodtál és mit miért csináltál?"
"Nos, a kung fu erről szól. A kung fu végül a gyilkolás művészete. Ezen a szinten már biztosra kell mennem. Most remek formában vagyok, biztos voltam benne hogy nem foglak megölni benneteket, mert az én alapállásom sokkal jobb mint a tiétek és alaposan felkészültem. Ezen a szinten már nem lehet játszogatni. Ha rosszabbak lennétek, akkor megtehetném hogy csak elhárítom a támadást és hagylak benneteket újra támadni, de ti már ettől a szinttől messze jártok. Olyan választ kellett adnom a támadásaitokra hogy biztosan ne gyertek újra. Ezért törtem csontot és ezért okoztam komoly sérüléseket. Természetesen számítottam az ijedtségetekre is és a menekülő utakat is számba vettem közben. Nem beszélve a tárgyakról amit fegyverként bevethetm volna. Ha nem fogtam volna vissza magam akkor már nyolc közületek halott lenne."
"De ez félelmetes volt. Soha nem láttunk még ilyennek."
"Ez történik akkor ha a legjobbak megtámadnak. Később amikor már nem fogok emlékezni sokmindenre, nem fogom tudni ennyire visszafogni magam. Ölni fogok. Én ezért tanítom inkább ugyanezeket a módszereket és a mögötte álló filozófiát más művészeti területeken, mert ez végül a gyilkolásról szól. Minden mozdulata a gyilkolásról szól. Ezért jobb muzsikálni mint ölni tanulni."
"Szerinted el fogunk valaha jutni erre a szintre mi is?"
"Két út áll előttetek. Az egyiken soha sem fogtok ide eljutni. A másik ha minnél több időt töltötök el abban az alapállásban amit tanítottam nektek - akkor igen eljuthattok erre a szintre. Ne feledjétek el hogy én azért vagyok ennyire erős mert én nem akarok ölni és a motivációm, a vélom tiszta, a legmélyebb szinteken és a legmagasabb szintekkel egyeztetve az univerzum törvényeit betartom. Ezért vagyok én erős. Ezért vagyok egyenlőre a legerősebb. Mert ti még mindig nem tisztáztátok pontosan saját indítékaitokat és néhányótok még mindig hazudik is önnmagának néhány dologgal kapcsolatban hogy mit miért csinál. Ezeket a kérdéseket pontosan tisztázni kell. A felkészülésem erre az alkalomra lényegében abból állt hogy tisztázzam önmagam számára miért fontos ez és fontos e egyáltalán. Milyen okok miatt és célból érdemes megcsinálnom és miért. A hogyan pedig a sok év tapasztalatára és gyakorlására épül. Ha eljuttok valaha az okok és indítékok ilyen szintű tisztázására és azt az utat követitek amit tanítottam - akkor bárki eljuthat erre a szintre. Viszont azok akik eljutnak ide, azoktól nem kell tartanom, mert ők nem fognak soha sem megtámadni engem. Hiszen ők azok akik pontosan tudják mit csinálok, értik amit csinálok, és érzik az erő hatalmát bennem. Az életerőt, az élet és a szeretet erejét. Maga az a gondolat hogy teszteljetek engem idegen ettől a céltól. Ezért buktatok el ellenem. És ugyanakkor ezért is álltatok meg és ezért nem támadott néhányótok. Mert néhányan már érzékelitek a támadás helytelenségét."
...
Az egyik srác komoly nyaki sérüléssel került a földre ájultan. Kifelé menet a gyerek odaszólt neki: "Neked azt ajánlom hogy menj be a kórházba, mert neked volt már korábban egy komoly feji sérülésed, lehet még komolyabb bajod is. Menj be ebbe és ebbe a kórházba fognak adni egy csomó gyógyszert, egyiket se vedd be csak (ezt)-t az jó és segít megelőzni a bajt, regenerálódni. Azt a gyógyszer tényleg jó - én fejlesztettem azt is."
...
Noppe - ők is benne voltak a szeyiparban, de ki akartak szállni ezért építettük fel nekik a pékséget. És igen a kérdés mindenkinek úgy hangzott: "Akarsz-e kiszállni?" Tehát aki eljátszotta hogy igen és beleült a tiszta üzletekbe miközben tovább folytatta a mocskot... azok most el lesznek takarítva és oda kerülnek ahová valók: a szemétbe. Ott maradhatnak ameddig életben tudnak maradni. A fekete legyen fekete, a fehér: fehér.
---
"De én szeretem a szexipart én szeretném ezt csinálni élvezem..." mondta a fiatal csaj. A gyerek nem szólt semmit, de a szokott módján felhúzta a szemöldökét. "Szereted fánkot?" "Igen." A gyerek a lány elé tett egy tállal. "Vegyél!" A lány kivett egyet és megette. A gyerek amikor elfogyott a fánk újra felszólította: "Vegyél még egyet!" A lány kicsit furcsállta a dolgot de kivett még egyet és elmajszolta. Amikor befejezte a gyerek ismét rászólt: "Még egyet!" "De nem kérek többet elég volt." "Még egyet!" szólt rá a gyerk most már kicsit fenyegetőbben. A lány nem mert ellenkezni kivett még egyet és megette azt is. "Még egyet!" jött az újabb kemény felszólítás. "Nem eszek többet elég volt!" makacsolta meg magát a lány. "A gyerek nagyon keményre váltott és fenyegetően közelítve éllel a hagnjában ismételte meg: "egyél meg még egyet, most!" A lány most már gondolkodóba esett. Kicsit elbizonytalanodott de látszott hogy kezdi megérteni mit akar a gyerek mondani ezzel. A gyerek hagyta hogy leessen neki a tantusz.
"Jól van. Most már értem mit akarsz ezzel mondani. Azt akarod mondani hogy a szexiparban nem lehet annyit szexelni amennyi jólesik, hanem mindig többet kell dugni ugye?"
"Pontosan ezt akarom mondani neked. Ott nem lesz olyan hogy most nincs kedvem, most elég volt, jönnek a kliensek és ha tetszik ha nem baszni kell, nyalni és szopni. És egy idő után minden élvezet eltűnik belőle. Jobban teszed ha elhiszed nekem, mert én sok embert segítettem már ki ebből az örvényből, hogy új életet kezdhessen. És hidd el nem olyan könnyű kiszállni sem."
"De én meg tudom védeni magamat."
"Fizikailag! Igen, ha harcolni kell, meg fogod tuni védeni magadat, de ha üzletet akarsz csinálni ahhoz ez nem lesz elég. Ez a piac az egyik legnagyobb pénzt hozó piac a maffiák asztalán a drog és a gyilkolás ipar mellett. Ez az egyik terület amiben labdába se fogsz tudni rúgni a nélkül hogy valakivel ezek a szarházik közül le nem paktálsz és onnantól kezdve nem fogod tudni eldönteni hogy kivel és mikor szexelsz. Munka lesz. És a pénzt sem fogod tudni megtartani, mert ki fogják pumpálni belőled. Megvannak a módszereik erre nézve. Egy idő után eléd fogják tenni a fánkos tálat és neked mind meg kell enned, nem lesz választási lehetőséged. Az elején egy darabig lehet hogy hagynak élvezkedni, de ez nem fog sokáig tartani jobban teszed ha elhiszed - vagy meg is tapasztalhatod magad is, de az keményebb lesz."
A lány megrökönyödve nézett maga elé a fánkos tálba.
---
a betonragsztó, a lindab panelek, maga eza fajta szerkezeti és burkolati módszer, a nagy "kávéfőző"; "mindent meg kell tanulnod a krumpliról..."; a motorizált silikonos pumpa ötlete, a lyukfúró, az elektromos kosaras emelő, a motorosok fejlesztése biztonsági tesztelése, mi mehet mivel, borítás tezt, súlyteszt, túlterhelés, áramütés, stb; a beülők az eséstompítók, a rugós visszahúzók; bizony mindhez volt közöm...
---
A homoszexuális prostitúciós háló belgium
"Who can I trust?"
"No one. You are on your own this time. However you can get some help from the network by playing them against each other or by count on their greed and power hunger..."
"There is no one who you would trust?"
"One third of this local network is bad to the core, the rest two-third is stupid and do not understand the basics of the system. They do not have a knowledge of telephatic network, and communication, nor the subliminal visual misdirection of listening... they don't count as reliable. They are unrilable, you cannot trust them cause they are misled and used by the assholes without having a clue."
...
"What soulc I concentrate on?"
"Look at the basic structure. What positions are there as continues structural points? the characters and the actual organizer probobly will change - die off, killed, jumped to somewhere else - but the main tasks remain. Look for special identifyers, likes, repeted patterns in the personality of the positions, payments, conflicts, how they will be solved, communication, client reach, recruitment habits... Mainly the real organizers cannot be connected on the phisical level (no physical evidence can be gathered) to the industry but we can find them through what you can experience and find out about them. these are the guys who look nice, run a well established business and are out of suspicion, beyonde low and prosecution. I want them."
"Ohh do you think I am able to do that? It seems to me that this job requires much more, someone much better in this kind of analisis than me, like you."
"No. I would not ask you to do this at all if I wouldn't be sure you have the nescessary skillset. You will find the sign and fingerprints of the real puppetmonsters I am sure about it. Me? No. I do not want to do any kind of contact with these networks. I had enough. You asked me if you can do something, I told you this is something what you can do. If you decide to go on, let me know face to face and think about why you would do it. My support depends on what will you come up with. Do not lie. This is not a mission I wanted to carry out. The circumstances here are chatastrophic. No realiable support, no one to trust. I canot even offer anybody who you could talk to if you need a bit of listening to get a bit back to normal. You will be on your own. I can only offer hidden help through the channels. But no actual physical help. I have nobady who I could trust here. Actually I lost my trust in anybody world wide but this is an other question."
...
"When you get the exit signal I'll be in a different state of mind and I'am not sure if I can deal with you than. You can try to approach but I could be nervous or in a really bad condition outrageous."
"Why is that? What will you be doing?"
"I was tortured by homosexuals and I have a vary strong attidute towards you guys. And I will do some similar work for the physical workers. They are kept within the same slavery system like the guys in the homoseyual network. Work for nothing nealy just to get enough for supporting their body to get to work again the next day. This area enslaves the most of the people and there is a lot to do there too."
...
"I'll do it."
"Why?"
"Because there are a few friends suffering in this industry. I want to help them. They work nearly for free cause they are being lured and the money they earn being pumped out of them through those covert means you told me."
"Ok I'll help you to prepare and to build a strategy and aftermath. You can count on me but I cannot promise anything else. Prepare for the worst, hope for the best."
---
"What you are about to do with them if you find them?"
"Well I will kill them, but on a special way. I will expose them to their own system. They will suck cocks for nothing until they die. I am going to expose them to their own created system and let them roth there."
"Are you sure we will find them?"
"This is something I never think about. I do my best and let a power greater than any kind of human power in. The final outcome is not fixed. I have my plan I know what to do, how to do it but the final outcome is not controlled by me. Intentionally. Yu will be listened to 24/7 by diferent independent groups of people all around the globe. Do not worry if you forget something or miss something - they will do the rest. And this is the only promis I make: these guys will pay a very heavy price for what they had done."
---
daninak volt az a trükkje hogy a melledre tette a kezét és a hátadra és onnan ütött. Sok lelte halálát e miatt az ütés miatt. A hirtnek meg a hátrafelé fejelés volt a specialitása. Mindegyiknek volt valami speckó kézjegye amiről lehetett tudni hogy ők voltak. Persze nem csak ebben ügyesek... pl az ilyen szintű tervezésben is kiválóak... és e miatt, mellett igen jó szakemberek sok területen... persze ezek a trükkök csak azokkal működnek akik tompák és érzéketlenek.
---
Egyszer visszahívott a nő aki a hirt felesége lett, prostituált volt és ki akart szállni, bevállalta hogy viszi őt közben meg megszerette, mert vannak értékei. Gyerekük is lett. Ahogy ment az idő hirt is kezdett rájönni hogy az asszony többet tud mint amiről beszél. Egyszer megtámadták őket gyerekestül amikor még kicsik voltak nagyon. Akkor nyilvánvalóvá vált hogy az asszony is ki van képezve, én képeztem ki.
---
felismertem hirt egyik mozdulatát, az egyik csávó aki a gesztenyés felé menet megtámadott ugyanezt a mozdulatot használta, lehajolva hátrafelé könyökkel... annak a csávónak eltörtem a gerincét mielőtt a könyöke felért volna bárhova is. No nem a nyakánál...lent
---
bekapcsolódott a mossazd is a megmutatkozásba... meg az fbi is jelezte hogy követik az eseményeket... nyilván little georgy és a láthatatlan hálózat ami alá tartozik őket különösen érdekli, meg egyébként is az ilyen magas szintű balesettervezésre ott is van vevő... persze nyilván nem azok jelezték, hogy itt vannak akik ilyesmiben utaznak...
---
a colruytos bandából meg a lidl-ből is valakit sikerült levágni az emeletről...
apropó a lidl-ös csaj aki visszavitte a sok kézápolót... nos őt használja az egyik ilyen "alakváltó" a kézápolóban a maszkészítéshez szükséges cucc volt benne, csak mi kivettük... viszont ő meg a saját pézéből kell hogy megvegye a kliensének a cuccot, a csaj nekünk dolgozik én raktam oda, szándékosan buktatta le a kliensét... és kiválóan játsszotta az agylúgozott robotrepülőt...exit
---
"DE Péter mi lesz ha ezek a középrétegekben és fent és lent is kiegyeznek egymással, hogy a szintet nem emelik tovább?"
"Akkor levesszük a pórázt azokról a szörnyetegekről akiket mi tartunk erővel kordában."
"De ezek itt olyan vérfürdőt fognak rendezni mint régen, sőt - ennyi év után lehet hogy még brutálisabbak lesznek."
"De mi meg tudjuk védeni magunkat - és itt azokat értem mi alatt akik fenntartások nélkül elfogadták és gyakorolják ezt az egyszerű programot. Mi és a mi gyermekeink élni fognak és megvédjük egymást. Azok akik eddig kordában tartották ezeket a vadállatokat, azoknak a csapatoknak az energiáit is védelemre fordítjuk. Ezek titokban persze, mert azért ők is fejlődtek azóta, még brutálisabban lezdenek mejd tombolni mint korábban. Ez feszültséget fog teremteni a rothadt rendszeren belül, méghozzá olyat amit nem fognak tudni elsimítani, mert azért a globális szintemelkedést nem tudták megakadályozni és egyre többen vannak tisztában azzal hogy mi is történik. Ez megint rá fogja a rendszer bizonytalankodóit és hazudozóit arra hogy tegyenek valamit, mert mi nem fogunk nekik segíteni. Azok védelmére fogunk csak koncentrálni akik hajlandóak nyíltan kiállni az értékrend mellett és cselekedni, ezeket megvalósítani életük minden megnyilvánulásában."
"Ez nagyon durván hangzik és kegyetlenül. Rengeteg gyerek fog áldozatul esni ezeknek a szarháziknak a kezében."
"Nem én teremtettem ezt a helyzetet és ha ők nem segítenek nekünk akkor nekünk nincs semmilyen felelősségünk a tekintetben hogy megvédjük őket ezektől. És egyébként azt sem hitték, hiszik el hogy mi tartjuk ezeket pórázon... Így meg fogják tanulni hogy kié a valódi kredit és ki hazudik a rend megtartásával kapcsolatban. És a veszteségeik rá fogják őket kényszeríteni arra hogy feladják a maradék kapizságukat."
"De akkor sem fog mind megfordulni."
"Persze hogy nem. Azok akik jót röhögnek amikor a saját biológiai gyereküketfeláldozzák és azt mondják: 'Majd baszunk másikat ne aggódj!' Nos ezekkel nincs mit kezdeni. Ezek élőhullák. És azokkal sincs mit tenni akik a pénz hajszolását tartják mindennél előbbre valónak."