Monday, 30 January 2017

A tizennégy karátos autó

Gorcsev Iván nagyot köpött majd felnyitotta az autója ajtaját... "Nem tetszik az hogy zöld a kijelző..." "Hát át tudod állítani ha akarod, volt valami kód hozzá amivel az összes ilyen design elemet tudod változtatni." "Beletetted az alapszineket?" "Igen - bólogatott iván - ha már bele kellett tenni úgyis miért ne tettem volna be minden alapszínt és pár változtatható dolgot pl saturation, darkness és ilyeneket. Miért ne adhattam volna magamnak meg a jogot hogy olyan legyen a kijelző amilyenhez épp kedvem van és miért ne állíthatnám át bármilyenre amilyenre akarom? Az autógyártók nem teszik ezt meg, (mert ők akarnak mindent kontrollálni) de ezt én építettem. "Megadtad nekem a kódot. Ez maradjon még titokban?" bólogatott iván...
---
"Te peti elrejtettél valamit az autódban?"
"Nem miért?"
"Hát itt egy pár hétig legalább akkora cirkusz volt az autód körül mint a bank körül volt induláskor."
"Hát én el nem tudom képzelni mi érdekelheti őket ennyire..." :-D
---
"Na Peti működik frankón a gép?"
"Aha... úgy teszi le a tappancsát mint a vadászó párduc olyan puhán és könyedén..."
...
"Nekem kell az a kugli. Add vissza nekem!"
"Ez nem íhy működik. Ő döntött úgy hogy velem tart és dolgozik velem. Önállóan hozott egy ilyen döntést. Ha vele akarsz dolgozni, akkor meg kell kérned rá és ő majd eldönti milyen feltételekkel vállalja vagy sem."
"Hogyan tudom elérni?"
"Mindjárt fel fog hívni." azonnal csörgött a kopasz telefonja kicsit megremegett a keze amikor a telefont a füléhez emelte. Nem volt hozzászokva ahhoz hogy valaki vele tegye meg azt hogy mindent tud róla és minden techikáját ki tudja játszani. Félt.
"Igen?"
"Itt ... beszélni akartál velem."
"Szükségem van a segítségedre."
"Add neki a telefont."
"Hahó.."
"Na hogy viseli?"
"Hát zizeg mint egy falevél a gyenge szélben, még szoknia kell a dolgot."
"Hogyan tovább?"
"Beszélnie kell. El kell mondania mindent először. Ha mindent részletesen elmagyarázott, akkor segítesz neki és csak akkor ha te is úgy gondolod hogy fontos. De fontos egyébként de előbb el kell mondania az egészet az előtt hogy megértenéd miről van szó semmit se csinálj meg neki."
"Rendben."
"És ez a projekt hasonlóan a bankhoz elég érzékeny téma - nem kell mondanom hogy ez mit jelent sés milyen óvintézkedéseket kell megtenned. Amíg el nem készültök vele addig lapítás legyen. Ja és most már nem tudsz eltűnni előlünk, ezért szólnod kell a többieknek hogy most maradjanak távol a saját érdekükben és tartsanak mindenki mást is távol."
"Amíg készen nem leszünk?"
"Igen. Utána szűk körben beszéljétek meg."
"S mi legyen vele?"
"Beszéljétek meg azt is."
---
"Ezért nem akarta nekem adni az autót... pedig annyira csalódott és mérges voltam miatta."
---
"Bocsánat hogy ekkora gondot jelent a dolog..."
"Ugyan már megtiszteltetésnek érzem." mondta John ... hahaha de jó ilyen embert a családomnak tekinteni... mert most már így gondolok rád...
---
Apu jön lefelé én felfelé a sarkon találkozunk.
"Péter a gömi nagyon elkámpicsorodott amiatt hogy nem neki adtad az autót. Van valami különös oka ennek?"
Bólogattam és artikuláltam hangtalanul: "csali" "A legvérszomjasabb cápákra megyek vele." Apu is hasonlóan lehajtott fejjel artikulált: "akkor erről beszélnünk kell" Bólogattam "csak pár embert hozz kevesen tudjanak róla"
---
"Azért adtam a John-nak, mert tudtam hogy a legvérszomjasabb fenevadakat fogják érte küldeni ő meg kemény ember nem fog beszarni tőlük, meg tudja védeni magát."
"De mi van az autóban?"
"Nem mondom meg. Madj rá fogtok jönni akkor most nem tudhattok róla mi az."
"Rendben. Szóval mi a stratégia?"
"Figyeljetek oda John-ra. Beszéljétek meg a figyelőivel hogy riasszanak miután egy csapatot odakészítettetek a közelbe. Azal fog kezdődni hogy elkezdik kergetni. John azt goja hinni hogy rá vadásznak. A legjobbjaikat fogják küldeni de ő ki tudja őket is szúrni - ezért bíztam rá. A figyelők jeleznek nektek, ti azonnal léptek és tudni fogjátok hogy az autóra mennek ezért nem johnra hanem azautóra koncentráltok. John-nak van egy csapata egyébként is sokan vigyáznak rá nem lesz baja. Eltart majd egy ideig amíg rájön hogy nem őt akarják, s ha tól jól dolgoztok akkor rá se fog jönni de rá kell jönnie. Ezért ha magától nem veszi észre hagyjatok egy hullát az autója mellett. Próbáljatok egy párat legalább élve elfogni és a szokásos protokollt érvényesíteni, nem lesz könnyű ezek brutálisan jók lesznek. Ha sikerül legalább egy párat elfogni szdjetek ki belőlük mindent és kövessétek vissza a magbízóhoz, nem lesz túl hosszú a lánc hamar meglesztek vele."
"És mi legyen velük?"
"Hát a szokásos, ha akarnak velünk jönni jönnek ha nem akkor mennek..."
"Hogyan fogja John észrevenni? Hogyan működik az autó védelmi rendszere."
"nincs olyan aktív védelem benne nem akartam hogy ha valami ostoba autótolvaj hozzányúl akkor belehaljon, de azt senki nem fogja beindítani mert nem szokványos gyári tákolmány... van egy riszató ami jelzi John-nak ha valaki babrál vele meg kell majd lökdösnötök hogy beriasszon."
"Mennyire?"
"Hát mit tudom én nem próbáltam ki, tegyetek egy fület ahol John alszik és ha halljátok hogy riaszt akkor tűnjetek el, le fog érni még mielőtt a takarítók eltüntetnék a hullát."
...
"Abból jöttem rá hogy nem engem akarnak hanem az autót, mert egyik reggel találtam egy hullát mellette."
...
"Azt a kameraállás nézte meg lassítva amikor leér a földre."
"De hogy az istenbe tudja megállapítnai egy olyan felvételből hogy működött-e vagy sem. Miből? Én nem tudok olyan emberről aki ezt meg tudná állapítani egy vizuális felvételről akármilyen lassításban."
"Fogalmam sincs."
"Nem lehet hogy vlami volt a képernyő alján? Nem látszik az egész képernyő, lehet hogy ott volt valami adat amit olvasott miközben kitakarta..."
"Nem tudom fogalmam sincs. Erről lemaradtunk ha volt."
"De ezek beszélgetnek telepatikusan. Többször is mondanak olyat ami nem illik bele a hangos beszéd folyamába."
"Kurva kibaszott telepaták..."
---
"De mégis mi volt nekik annyira fontos abban az autóban?"
"Nem tudom. A felfüggesztés megvan nekik, az orosz oldalon a tankokat így csináltuk meg , de megvan az usa oldalon is ugyanez az adathalmaz; a futómű szintén, a motort is ismerik, a vezérlő chip programját én magam írtam de abban sincs semmi különleges csak nincs benne az a sok szemét emit ők beleraknak hogy kontrollálni és ellenőrizni tudják az összes autót amit legyártanak meg rendesen az autó paramétereihez van beállítva hogy menjen mint a veszedelem. Semmi különleges nincs benne mindent tudnak ami technikát használtam benne. Mind megvan nekik."
"De volt valami pletyka hogy van benne valami rész ami állítható amin mindenki csodálkozott a szakma berkein belül..."
"Ja az... :-D Igen. Emlékszem hogy amikor csináltam az autót vagyis előtte a cégnek akiknek fejlesztettem, volt ott egy kis tökfilkó valami alig hat hét éves forma aki csinálta nekik a fejlesztéseket egyébént és együtt kellett működnöm vele." John és az Andi összenéztek mosolyogva. Na megint jön valami nagy sztori... "Igen idegesítő volt a kis kobak mindig jött hozzám hogy ezt meg azt hogy csinálnám és miután megmutattam neki úgy adta elő mintha ő találta volna ki. Jól van mondom még gyerek, de azért próbáltam puhítani is egy kicsit. Azután meghallottam, hogy a hátam mögött meg azt mondogatja a cég vezetőinek hogy "minek hívtátok ide ezt az embert ezt én is meg tudtam volna csinálni... minek van ő itt..." Na akkor azért már kezdett egy kicsit idegesíteni, kezdtem rá berágni."
...
"Ja az unokaöcsém... nem ismerte meg pedig ő képezte ki. Félt és szegény egyfolytában küldözgette a segítségkérő üzeneteket hogy nem bír velük és hogy hol a segítség amit megígértünk."
...
"Hát jó jó a kis srác de azért mi a legjobbat akarjuk megépíteni és ahhoz azért nem elég jó..."
"Rendben van segítek."
---
"Szóval egyszer csak a kis tökfilkó - mert egy helységben dolgoztunk - kiment a wc-re egy pár percre. Na mondom most megnézem mit művel, mert folyamatosan eltakarta és titkolta mit csinál és idegesített hogy én állandóan segítek neki ő meg takargatja a munkáját. Fogtam kikapcsoltam a kódolását és megnéztem az oprendszert amit ő írt. Na gondolhatjátok.. .teli volt mindenféle kontrollelemmel, ezek még a fűtést is kívülről szabályozhatóvá akarták tenni, mindent rögzített és figyelt a rendszerük, hogy ki ül az autóban hogyan vezet, és a többi, és minden irányítási funkciót kívülről vezérelhetővé tettek...." "No hát ezt rejtegette a kis szarházi."
...
"Na elég legyen már..."
"Hagyd csak, adja alá a lovat védi - ő még bent van dolgozik nekik. Ő húzta ki ott is a szarból majdnem lebukott."
...
"Na szóval van ez a beállítási kérdés - egyébként nem egy olyan hihetetlenül fontos dolog elmegy az autó anélkül is ha ez nincs benne, csak jobb ha benne van. Szóval megnéztem hogy mit ír a kissrác a amikor jött vissza lezártam a kódolást hogy ne vegye észre hogy elolvastam a programját. De azután nagy hacacáré lett, mert valami hihetetlen csoda folytán az egész munkája eltűnt a gépről... ;-D. Volt ott kis meeting nagy meeting. Végül elővettek engem is hogy én töröltem le az egészet..."
...
"Jól van. Ti engem gyanúsítotok hogy letöröltem a kiscsávó munkáját. Bizonyítsátok be és mutassátok meg mindenkinek. Ha nem teszitek meg akkor én megyek és befejeztük az együttműködést végeztünk."
"De hogyan hát..." és elkezdte a süketelést. "ugyan már ti itt mind képzett kémek vagytok! Sorojam balról jobbra hogy melyikőtök milyen háttérrel rendelkezik... és elkezdtem mondani hogy x mosszad nevelt, y cia-mi6 és a többi... "Teli van az egész épület kamerákkal még a wc-ben is van meg mikorfonokkal szépen előszeditek és megmutatjátok mindenki előtt hogy mi történt abban a szobában vagy befejeztük!"
Szépen elő is került minden oda vonatkozó felvétel és a meettingen mindeki világosan látta hogy milyen billentyűket nyomtam meg lassítva több szögből.
"jól van ez a billentyűsorozat nem törölhette az adatokat, de akkor is feltörted az adatvédelemre szolgáló jelszavát egy kollégádnak!"
"Kolléga? Én mindent elmondok és megosztok vele, válaszolok a kérdéseire, ő meg semmit se mutat me abból ait csinál. Nos ezért néztem meg mit művel. Ó most azzal akartok jönni hogy mi egy csapat vagyunk meg csapatmunka meg ilyesmi... és akkor mi tényleg egy csapat vagyunk ha én megosztom amit csinálok ő meg eltitkolja?"
CSend volt. De csak egy pár pillanatig.
"Rendben nem te törölted az adatokat, de akkor is nyitott és tisztázandó kérdés hogyan törlődtek az adatok közvetlenül az után hogy te megnyitottad azokat a filokat..." mondta ezt inkább a team-nek mint nekem...
"Na jó ezt elfogadom mint tisztázó kijelentést, de innentől a kissrác és én külön szobában fogunk dolgozni lehetőleg hangszigetelve egymástól, mert én nem vagyok hajlandü azt hallgati és eltűrni hogy valaki akinek segítek a hátam mögött állandóan fúr és azt hajtogatja, hogy ezt ő is meg tudta volna csinálni és minek hívtátok őt ide... és a többi."
Az egyik csaj a teamben alig tudta visszafojtani a nevetését.
...
Egyszer a kis tökmag átjött később hogy megnéznék-e megint valamit mert nem tudja megoldani. Jó megyek.
"Nem értem ezt a problémát hogy mit jelent ez fizikailag" mondja. Elmagyaráztam neki hogy amior a szelepek így meg úgy és rá kell hagyni bizonyos mértékben egy kis helyet mert földi körülmények között a hőhatás miatt az anyagok kis mértékben ugyan de tágulnak és összemennek. Ezért kell egy bizonyos tűrést hagyni. Azért 0,07 mert az átlag hőhatások igénybevétele a célterületen - ami nagyjából egy bizonyos hőtertományban mozog tekintve hogy a déli sarkon nem ilyen autóval fognak az emebrek közlekedni és ez az adat erre a célterületre van kiszámolva. Ha mondjuk nem földi viszonyokra terveznél, mondjuk egy űrrepülő esetében, vagy mondjuk olyan autót akarnál ami képes a holdon is működni, akkor ezt az értéket át kell számolni újra mert ott sokkal nagyobb hideggel kell megbirkóznia ami egészen más tűréshatárokat jelent. Szóval én pl azért nem szeretem ezeket az embereket, mert nem gondolkodnak az egész föld rendszerében tágabb keretek között. Csak egy dolog érdekli őket: a pénz és tojnak rá hogy közben tönkreteszik a levegőt az autóikkal. csak ezért segítek nekik, mert így csökkenteni tudom a károkat amit okoznak. Szóval ha te is elkezdesz tágabb keretek között gondolkodni akkor mág akár lehet belőlet űrrepülő mérnök is, de ahhoz meg kell fontolnod hogy amit csinálsz milyen hatásokat okoz az élőhelyünk tekintetében: tönkreteszi-e a levegőt vagy a vizet vagy beillszkedik harmónikusan károkozás nélkül..."
Na erre akkor felcsilland a szeme, amikor az űrhajózást megemlítettem akkor kicsit megnyílt és barátságosabbá vált....
...
"Persze ezt beszéltük meg hogy arról fogja megismerni a pétert hogy az űrhajókról fog beszélni... jó sokáig várt vele, hogy ne buktassa le szegény meg nem ismerte meg a maszkban csak hallotta de nem bízott benne és küldözgette folyamatosan a segélykérő üzeneteket nekem..."
"De elmagyaráztad neki miről van szó?"
"Hát nem mindent de a célt tudta és értette is. A szelepekkel kapcsolatos tűréshatárokat elmagyaráztam, de a tágabbb összefüggésket a földdel kapcsolatban nem. Ezt így beszéltük meg a petivel..."
...
"Feltöri a programozásunkat az orrunk előtt..."
---
"No várjunk csak egy kicsit fordultam meg az ajtóban kifelé menet. Te tudsz szépen segítséget kérni. Meg tudod szépen köszönni a segítséget. Nekem most az a gyanúm hogy nem te nem akartad megmutatni nekem min dolgozol hanem ezek a szutykok mondták neked hogy ne mutasd meg! Így van?"
A gyerek zavartan nézett rám... "Ne válaszolj neki!" ... "Válaszoljak?"  Enyhén nagyon kis rángással nemet intettem, alig lehetett észrevenni de a tökfilkó vette a lapot. "Ne válaszolj!"
A gyerek csak nézett tovább zavartan. Erre ráförmedtem keményen úgy hogy összerezzent ijedtében. "Válaszolj!"
De a kissrác csak visszafordult a képernyő felé zavartan.
...
Kifelé menet jól felhúzva magam (...) még egy párszor megrádult a fejem ugyanolyan apró kis rángásokkal majd a aszobába visszaérve masszírozni kezdtem a nyakam mintha fájna vagy valami. "Remélem nem buktattam le..." gondoltam magamban.
 ---
"És egyébként azt a beállítási lehetőséget érdekes módon azért nem tudják megoldani, mert az operációs rendszert alapjaiban úgy építették fel, hogy még azok se tudjanak megszabadulni a külső kontroll lehetőségétől akik jól értenek ehhez - tulajdonképpen újra kell írnod az egészet hogy működni tujdon. És ez hatalmas felismerés volt nekem is. Hogy a természet törvényei még az infromatikában is megjelentek: a mindent átható kontrollmánia lehetetlenné teszi hogy a legjobb autót építsd fel. Ezért amikor magamnak aabban az autóban ennek a beállítási lehetőségnek a megoldásán gondolkodtam félre kellett dobnom mindent amit ők csináltak és tiszta lapról újrakezdeni a saját céljaim és elképzeléseim szerint. Úgy amire oda értem addigra egyszerűen a helyére került a dolog. A megoldás öt sornyi programrészlet volt - na jó persze azért ez nem ilyen egyszerű kellett némi fizikai módosítás is és nem olyan könnyű ezt megoldani mint látszik de utólag egyszerűnek tűnik. Persze utólag miután tudod a megoldást minden könnyű.
---
"Madjnem alárulta és lebuktatta nekik a problémát!"
"Hát azért nem. Csak rájött hogy melyik alap kontrollmechanizmus jelenti a legfőbb akadályt az oprendszer alapjaiban. Azért onnan még messze lettek volna a megoldástól csak beparázott hogy le fogja buktatni. De ügyes srác jó volt dolgozni vele. Sajnálom hogy ennyit hagytam főni, de kellett mert ha mindjárt az elején leleplezem magam akkor azonnal rájönnek hogy egy csapat vagyunk."
...
Később ahogy elemzgették a helyzetet és próbáltak rájönni hogyan törlődött a sok infó volt egy nő aki többször visszanézte a videófelvételeket és feltűnt neki a fejrángás. "Jelezte neki hogy ne válszoljon." "Nem hiszem kint a folyosón is rángott a feje." "Volt már máskor is ilyen? Rágott így a feje bármikor? Van olyan eszközünk amitől ez bekövetkezhet?" "Nem láttam még tőle ilyet. De van olyan eszköz amitől ez bekövetkezhet."
Végül is elaludt a dolog egy időre... Ahogy hallom már nem dolgozik nekik??? De végül lebukott valahogy...
---
A probléma végül is egy fegyverrendszer egyik fontos elemét jelentette.
...
"Gondolj bele mi történne ha úgy csináljátok végig a projektet ahogy akkor volt... Mi történt volna?"
"Áááá ebbe belegondolni se merek."
---
"Azután ha a john rájön hogy mi az ami az autóban van, el kell juttatnotok majd egy sráchoz. Meg kell keresnetek hogy ki az."
"Hogy találjuk meg?"
"Hát elkezdtek körbe kérdezősködni először legszűkebb körbne mejd folyamtosan tágítva. Szerintem a legszűkebb körben fogjátok megtalálni mert jó a srác de függ attól is hogy hogyan fejlődik a felépülési programban."
"És ha megvan?"
"Akkor John-nak a kezébe kell adnia. Ő maga kérni fogja amikor meglátja. Ő tudja mi az és mira való és mit kell tennie vele, de nem fog emlékezni amíg a kezébe nem kapja. És John-nak kell a kezébe adnia addig magánál kell tartsa."
"És utána?"
"Utána a srác el fogja mondani mi az és mit kell tenni vele."
---
Nagy veszélyt jelentett. De a chipben már ott volt a megoldás így ma már nem jelent veszélyt.
---
"És mi legyen vele?"
"Hát miután megoldottátok a fenyegetést - utána ne szóljatok senkinek erről. Egy darabig maradjon szűk körben az egész és különösen neki ne szóljatok a megoldásról hogy a veszély el van hárítva. Figyeljétek meg mit fog tenni. Törjétek fel a kondícionálását ha beleegyezik. Utána meglátjuk merre indul. Ha velünk jön jó, ha azt teszi amit tippelek hogy tenni fog akkor ő nem jön velünk az új világba."
"Úgy ítéled hogy ellenünk fordul?"
"Nekem az a megérzésem vele kapcsolatban, hogy hatalommániás lett és ez elég mélyről belőle fakad, nem az öreg kondícionálása. Szerintem ha kész lesz a fegyverrendszer meg fogja építeni magának abból a célból hogy ő legyen az ÚR. S bár ne úgy legyen..."
---
"És miután kicsit elcsendesednek a dolgok baja környékén utána mi lesz?"
"Utána nyíltna is elkezdjük a fény és hang kínzással feltörni az emberek kondícionálását. Ennek meg kell lennie. Mindenkit fel kell törni. A gyerekek és azzok akik részt vettek a kiképzésünkön ezen túlesnek hogy ismerjék és tudják mi ez, hogy működik és ha volt bármilyen kondícionálás akor az legyen feltörve. De a többieknek is át kell esniük ezen. Mindenkinek. És ez sem elég egyébként mert utána folytatni kell sőt fel kell dolgozniuk azokat az emlékeket amik előkerülnek és gyakorolni kell a felépülési programot. Aki nem ezt teszi az nagy eséllyel visszafordul majd elindul egyfajta visszarendeződés."
"Nos igen, akkor lassan áttérhetünk arra is hogy hogyan lehet ezzel a fény és hang dologgal visszaélni." kérdezte egy nő némi izgalommal a hangjában, alig tudta elrejteni... !
"Fúúú igen az őrület világa..." sóhajtottam
"Nézzük akkor. Először is mi olyanokkal csináljuk elsősorban akik önként vállalják, lehet kényszeríteni is amikor ki akarunk szedni valakiből valami akarata ellenére, de azzal pozitív változást nem lehet elérni ami meggyökeresedhet. Viszont bármit ki tudunk szedni bárkiből. Szóval ez az oka annak hogy csak olyanokkal csináljuk akik önként vállalják a dolgot. Ez kell ahhoz hogy az előzetes hipnózis és megállapodás működésbe lépjen és előhozza a legfontosabb dolgokat amikről azonnal tudnia kell az alanynak. A triggerek beültetését a karaktereit amikben megfordult. Ez szükséges ahhoz hogy az érdemi felépülési munka el tudjon kezdődni."
"Hogyan lehet visszaélni ezzel?"
"Nos lehet hogy lesznek olyan csapatok akik megtanulják hogyan megy ez és miként, és valami olyasmire használják majd ami nem a mi céljainkat szolgálja. Emlékeznetek kell arra hogy hogyan sajátítottam és derítettem fel ezt a módszert. Az öregnek volt egy csapata akik bárkit át tudtak kondícionálni pl férfiből nőt csináltak nőből férfit, homoszexuálist, perverzet, pedofilt, öngyilkos merénylőt stb... Az öreg azt mondta hogy ha meg akarom tudni hogyan csinálják alá kell vetnem magam ennek a kondícionálásnak. Nos megtettem. Persze felkészültem előtte. Alapgyakorlatok, meditáció, edzés stb. Az egész úgy kezdődött ahogy azóta mi is csináljuk: szétszedték a tudatomat fény és hangjelenségek segítségével, majd elkezdték a kondícionáló programot. Én egy töredék tudatot végig meg tudtam őrizni, de legalábbis vissza tudtam hívni mindent később bármilyen kényelmetlen is volt az egész. Nagyon brutális hát én is elájultam, azután leszopatták magukat és mindenféle szar dolgot műveltettek velem és elindult a programozás, hogy buzi vagyok meg perverz meg ilyenek. Akkor szakadt el a fonal bennem amikor valaki bevezetett egy kecskét a terembe. Akkor úgy döntöttem hogy most már eleget tanultam erről... Szépen az egyiket meg is öltem kifelé menet amelyik nekem akart ugrani amikor letéptem magam a kötelékeikről. Szóval ott tanultam meg mi is ez. Mi nem kondícionálunk újra senkit. Mindenkit szemtől szembe keresünk meg és hangos szóval beszéljük meg hol és mikor vesszük fel még ha a helyszínt titokban is tartjuk (lehet hogy a kezedbe adunk egy fekete zsákot amit a jfejedre kell húznod meg egy fülhallgatót a füledre hogy ne tudd hol a helyszín, de ezt mind a kezdbe adjuk nem erőszakoskodunk). Szóval ott tanultam meg micsoda brutális ereje van ennek a módszernek. De belőlem nem szedtek ki semmit se és vissza is tudtam idézni mi történt pontosan és hogyan szedték szét a tudatomat teljesen.
Ez lehatol a mélyrtegeig majdnem."
"Lehet hogy valaki ellen tudjon állni neki?"
"Nos van itt közöttünk olyan aki már átesett ezen! Szerintetek ellen lehet állni neki?"
Nevettek majd valaki megszólalt: "Hát ha valaki ezt ki tudja játszani akkor annak nem kell űrhajó ahhoz hogy a holdra utazzon..." nevettek megint.
"Egyébként ki lehet játszani. Ha nem akarod hogy kiszedjenek belőled bármit is ezzel a módszerrel meg kell csinálnod a kiképzési programunkat és legalább 15-20 éve gyakorolni a helyes alapállást a meditációkat és kell hogy komoly oka legyen az ellenállásodnak pl fontos feladatot kell elvégezned, amirpl nem tudhat senki sem. De ennek olyannak kelle lennie ami a mi céljaink között szerepel ami egyezik a természet rendjével és pozitív. Ilyen meg csak a mi embereink csinálnak a szarházik nem szóval ha találkoztok valakivel aki belemegy és nem jön ki semmi - nem idnulnak meg az emlékei és nem tör fel semmi, akkor abból tudni fogjátok hogy ő már ismeri a módszert átment rajta és valami dolga van amit még nem fejezett be és titokban kell maradjon."
"Ezért pl jó stratégiai lépés ha elterjesztjük hogy ellen lehet neki állni. Nos a szarházik nem fognak tudni... Ezt garantálom. Feltörik a kondícionálást és hozzáférnek az emlékeikhez mind. Az hogy ezután mit tesznek az már más kérdés. Nyilván lesz egy erős akarat a szarházik oldaláról, hogy visszafordítsák őket és újra uralmuk alá hajtsák. Ez nem fog menni teljes mértékben semmilyen szín alatt, de aki nem végzi el a feldolgozási munát az lassan visszafordul a hatások miatt. A felépüléshez elengedhetetlen a nyílt beszéd és a személyes találkozás a gyűlések keretei között. E nélkül csak egy pofont adunk a szarnak... bár sokat lazít így is a szarházik kontroll mechnaizmusain.
Én úgy fogok erről majd bészlni mint kínzásról. Ezt ki fogják használni és némelyik emberüket meg fogják kínozni maguk hogy megijesszenek mindenit aki még alájuk tartozik. Ezt szándékosan fogom így tálalni. Ezzel kiugratom a nyulat a bokorból ott figyelni fogtok hogy ki hogyan reagál és mit csinál. Láthatóvá fog válni hogy ki az aki semmit se tud erről és nem jár utána vagy hazudik erről másoknak."
"Nyilván lesznek akik megpróbálják eljátszani a dolgot és hamis emlékeket felhozni... felkészülnek mivel mi nyitottak vagyunk és beengedünk sok ilyen beszivárgót is a kiképzésekre felderíthetik hogyan megy ez és mi történik... de egy dolgot nem tudnak megtenni: nem képesek ellenállni. hiába minden felkészülés amikor mi vesszük kezelésbe őket akkor tényleg megindul az integráció a szétcsúszást követően. Ez annak köszönhető hogy a részvétel önkéntes és saját akaraton múlik. A felépülés vágyára alapul. Egy gyors feltörés és utána lassú hosszú utómunka, ami komoly feldolgozási munka! Öt év jó kezdet! 12 lépés! Ha nem mondod ki hangosan egy mebízható társ előtt az emlék az élmény nem veszít a htalmából az elméd felett! Beszélj!
Szóval biztosan lesznek ilyen próbálkozások. Lesznek akik beparáznak mert nem bíznak meg senkiben és lesznek olyanok akik szándékosan meg fognak kínozni olyanokat akik szeretnének segítséget kapni ilyenformán. Ezt pontosan ezért fogják csinálni, hogy elrijasszanak mindenkit, hogy megmentsék a hálózatuk megmaradt részét. Nekünk feladatunk lesz ezeknek a kíméletlen levadászása. Bár egyébként ezt is rátok bízom, mert aki akkorra nem keresett meg mindket az valószínűleg már rég döntött és zarik ránk és a dolgainkra, szóval mindeki mérlegelje maga kinek segít és kit hagy belemenni egy ilyen rém karmai közé.
lesznek olyanok is akik nem úgy fogják megcsinálni és csak eljátsszák hogy ők feltörik a programozását másoknak miközben gondosan ügyelnek arra hogy semmit se törjenek fel sőt megpróbálják majd megerősíteni a kontroll triggereit... Nyilván való, hogy ezek az ellenségeink. Tudjátok mi a protokoll...
Szépen feltörjük mindenki programozását aki szeretné ezt a többit meg hagyjuk vergődni, vagy segítük ha ki ki lát reményt bennük... A többi meg vergődik a régi rothadó hálózat csapdájában. Nekik ez a sorsuk ők ezt választották. Persze akkor már nem lesz sok időnk amikor ide érünk szóval talán akkorra már ti is látni fogjátok mekkora baj van a légkörrel a vízzel stb és talán fel is fogjátok hogy vagy mind felépülnke és jönnek velünk vagy meg kell hogy öljük őket. lesz nyilván ilyen is olyan is. Ott már az életünkért fogunk küzdeni még ha most még nincs is más megbízható tudós aki elmondja az igazat és képes is kiszámolni úgy a dolgokat mint én anno, de akkora talán lesz ilyen is aki meg fogja erősíteni annak a katasztrófának a nagyon is reális veszélyét amit én megjövendöltem tudományos előrejelzéssel. Nincs már 20 évünk sem!
Szóval ott már lennie kell majd egy ütőképes csapatnak aki képesek felfogni mekkora a baj és mit muszály kell megtenni ahhoz hogy legyen földi élet még 100 év múlva is.
---
"Te peti a gömzsi kadta el a mikrót!"
...
Igen színjáték volt... Kellett. Több célt szolgált: Felkészítettem a hálózatot arra hogy ha elvágják a kommunikációs technikát és vonalakat, akkor is működnie kell egy jó hálózatnak ezért tudnia kell mindenkinek az old school módszereket is amikor nem számíthatsz másra csak a szádra, a füledre, és az érzékeidre... Azután a gömi eladta a mikrót amin kersztül akkor kommuniáltunk egy olyan csoportnak ahol biztosan várható volt a túlhasználat... Erre azért volt szükség hogy elterjedjen. Ja eredetileg azért kellet újra fejlesztenem ezt is és tovább és expozálni mert létezett ez is előtte, csak nagyon ritkán használták és senki nem hitte el a létét, miközben bennünket a legjobbakat gyilkoltak ezzel... Szóval elterjesztés, túlhasználat és lebukás - ami előhívja a társadalomban a védekező magatartást: felderítés, fejlesztés, védekezés, elhárítás.
Szóval a gömi eladta, majd ez kiderült, de közben egy pár ember fel lett készítve akik vigyáztak hogy ne ugrojanak neki hogy megöljék. Amikor én rászálltam a gümire - szegény pedig együtt találtuk ki és akkor nem emlékeztem és keményen megdolgoztam, de így lett hiteles - hihető bocsánat - szóval be kellett fizetnie a közös kasszába ami a kiképzésre megy a kapott pénzt hiánytalanul. Ezzel megmutattuk hogy ha valaki még hibázik is ekkorát, akkor is jóváteheti - feltéve hogy nem ölt meg senkit se... és közben a gömi folyamatosan panaszkodott hogy manipulálják a mikróval... én közben felkészítettem a legjobbakat arra hogy ők manipulálják a mikróval a gömit- igen ők is mi voltunk - és egyben kidolgoztam a felderítés és a bemérés lehetőségeit. Ezt is egy független csoportnak megtanítottam. Ők bemérték a manipulátorokat  egyben elterjedt a híre hogy mi be tudjuk mérni. Mivel el lett adva és elterjedt a szarházik azonnal elkezdték túlhasználni... aminek következméyne lett hogy mekerestek minket hogyan mérjük be. Persze mindeközben mi folyamatosan figyeltünk hogy ki az aki megcsinálja amit mondok és odafigyel és pozitív lépést tesz ki negatívat ki meg szarik rá... vízfestés... Szóval Eladtuk a mikrót, megtanítottuk hogyan kell bemérni... így a jól elrejtett támadó technika elterjedt és egyben megtanulták hogyan lehet védekezni is ellene.
Közben én megcsináltam mi kerül majd a mikró helyére... hogy azért legyen jó kommunikációs rendszerünk.
Számítógépes alapú telepata rendszer... Elterjedt. Most jön a bemérés... :-D ismerős a stratégia? A többi támadó fegyverrendszerrel is ugyanezt a stratégiát folytattam. De ehhez fel kellett deríteni megépíteni elterjeszteni és kidolgozni a védekezési módszereket amjd azt is elterjeszteni. Mindezen fázisok közben pedig folyamatosan figyelni hogy ki hogyan reagál és milyen lépéseket tesz milyen irányban, hogy tudjuk ki van velünk és ki ellenünk.
Nagyjából ez a stratégia. Ugyanez vonatkozik a hang és fény - kínzásra is egyesek terápiának mondják ami úgy igaz ha mi csináljuk, de nem egy kellemes élmény, mert a tudatot támadja meg és akkor is ha nem okozunk fájdalmat akkor is szívleállás előfordulhat mert az öregék csináltak ilyen énvédő programozást, de az orvosolható és nálunk mindenki túléli. Meg kell a pelus, mert a testérzet is elmegy vadászni olyankor amikor a tudat összeomlik... de van zuhany és utána sok helyen masszás és csoportos beszélgetés meg egyéni... mindeki tudja mi fog történni és hogyan. Lekötözni is csak ezért kötözzük le az alanyt hogy nehogy kárt tegyen magában. Volt sajnos az elején olyan aki eltörte a saját nakát amikor kezdett elolvadni az énjének a szerezete, hogy megvédje a programozottságát.
Aki meg parázik annak meg kell mutatni hogy mit csinálunk. Amikor látja eloszlik a kétsége. Csak ott vigyázni kell ki láthat kit feltörés közben nehogy valami olyan hatást idézzenek elő akarva akaratlan amit mi nem akarunk.
---
Az évinek a ládonyit kell kiszednie mert ő csinált vele valamit... meg van mág más is szerintem amit ő indított el. buli után a takarítás...
---
A mac rájött később hogy az öreg adta a feladatot hogy dolgozza ki az emberkereskedelem regravaszabb trükkjeit mind pszichológiai mind technikai értelemben... amikor közel volt a vége és már minden trükk készen volt nem tudott újat gyártani az öreg szól hogy keressem meg. Megkerestem és együtt kidolgoztuk a megoldásokat. Elmagaráztam neki mindent hogy miért kellett egy ilyen brutális és a személyiségével ellentétes feladatot végeznie az öregnek... a megoldással együtt számára is értelmet nyert ez élet... És így utólag most már igazán hatalmas haszna van. Minden trükköt ismer és tudja mit kell tenni. Mindenkit képes megtalálni segítséggel ha kell. Kidolgoztuk ketten a megoldásokat az emberkereskedelem megállítására. Tud mindent. Az öreg kegyetlenül elbánt sok mindenkivel és nem furdalta a lelkiismeret nagyon, de szerette az embereit. Végül is rosszul rossz alapokon, de ebbe az irányba akart ő is menni.
Yes. This is the New World Order. This is it. The natural order. A természet rendje. A végén csak egy maradhat. Egy közösség és egy cél, egy alapon.
---
jan31 valahogyan érdekes módon tönkrement a gépem... micsoda csoda...
---
"Kedves bolondnak tartottalak akkoriban aki illúziókat kerget... azután később amikor elkezdtek elhullani mellettem a többiek de a te embereid talpon maradtak veled együtt... akkor kezdett jobban érdekelni hogy miről is beszéltél akkor. Akkor kezdtem el gondolkodni rajta és odafigyelni." mrgreen
"De hogy lehet ez? Én ezt nem értem. Szinte összeolvadtunk a zenében annyira összehangolódtunk..."
Akkor engem nagyon lesújtott, hogy valakivel ilyen összhangban tudok muzsikálni és közben nem érti meg a világ legegyszerűbb összefüggéseit. Ezt nem értettem. Ma már értem. A zene nagy segítséget jelenthet mert nem lehet benne hazudni. A zene az csak zene néha egy kicsit több is. Hangok és egymáshoz viszonyított viszonyuk és a kölcsönhatás a viszony veled a zenélővel és a hallgatóval.
---
A flash drive ami a kocsimban volt chipnek álcázva végül a John-nál kötött ki.
...
"Segíts neki apu mert ő nem érti még azt a módot ahogy mi kommunikálunk egymással."
...
"Átnéztem az egész autót én nem találom benne sehol se. Van ötleted?"
"Gondoldd végig hogy mit mondott neked amikor odaadta a kocsit nézzük végig mi történt és mit mondott."
"Elmondta a kódot megmutatta a beállítási lehetőségeket elmagyarázta a futóművet, a váltókat stb. Azután megkérdeztem hogy milyen benzin kell bele. Akkor nagy széles mosollyal kijelentette hogy ez elektromos autó. Alig hittem el. A hangja olyan mintha robbanómotoros lenne. Mondta hogy van benne egy elektromechanikus hanggenerátor."
...
"Mutasd meg a motort."
"Hát az úgy nem látszik teli van mindenfélével. Menjünk ki valahova ahol nem hallja senki és megmutatom, kikapcsolom a hanggenerátort."
...
Kimentünk. Kikapcsoltam. Mentem egy pár kört vele úgy. Ámult és bámult valami trükköt sejtett e mögött. Hát én nem vettem volna észre ha nem mondod." "Sokan azt sem veszik észre ha valami kiszúrja a szemüket!" mondom nevetve.
...
Akkor csodálkoztam is hogy min nevet ilyen jóízűen."
"Na látod? Akkor azt mondta hogy három chipet csinált és az autóban van és kiszúrja a szemedet... tehát olyan helyen van ahol látod. Keress valami olyasmit amiből három van." Végül megtalálta.
...
"Valaki tudja mi ez?" kérdi John.
Az egyi ksrác elkérte megnézte visszaadta, fogalmam sincs. Végül bejött még egy fiatalabb srác őt is megkérdezte: "Tudod mi ez?" A srác elvette megnézte. Hirtelen felcsillant a szeme: "húúú hát hogyne tudnám mi ez. Ez a megoldás a kopasz fegyverére ezen van a védekezési mód." Erre mindenki felkapta a fejét. "Akkor te tudod mit kell tenni vele ugye?" "Így van. Le kell jutnom a laboromba most azonnal de kemény támadásokra kell számítani, meg tudjátok szervezni a védelmet?" "Meg." S egy páran már ugrottak is.
John végig tétovázott és mérlegelt valami nem stimmelt vele mintha valami alkalomra várna de valami visszatartaná...
Kis idő után végül futva jutottak el a laborhoz. Kettő a három chip közül egy egy mikro flash driveot tartalmazott, amin egy pdf file-ban le volt írva a kopasz fegyvere elleni védekezési mód.
"Maradjunk távol?" "Nem pont ellenkezőleg az a jó ha minél hamarabb minél több példányban terjed és többen tudnak róla."
---
Mint utóbb valaki megsúgta: "Te a John ripityára szerelte az autódat. Mindent szétszedett majd újra összerakta. Valamit nagyon keresett benne." "Jól van - hát úgy tanul a gyerek ha játszik..." nevettem...
---
"A hirtelen reccsenésre azonnal rácsaptam a vészleállító gombra. A motor megállt. Apu le volt hajolva a plexi lap mögött chip álarcában és valamit matatott."
...
'Te tudtad hogy a motor erősebb lesz és elméreteztem az állványt!" apu csak kuncogott és mosolygott a szakálla alatt... "Igen." "De miért nem szóltál?" "Azért mert úgy jobban megjegyezted volna amire most fogsz majd rádöbbenni!"
Gondolkodtam tovább. Vajon mi lehet az amit annyira meg kellene jegyeznem. Csak néztem a motort és elképzeltem mi lettvolna ha leszakad az állványról..."Ez szép kis lyukat ütött volna a garázsajtóba és lehet hogy elsöpört volna pár cuccot is arról az oldalról..." S amikor odanéztem észrevettem hogy az értékesebb cuccok nem voltak a garázsajtó melletti polcon valaki elvitte őket onnan, valaki aki jó előre gondolkodott.
"Apu te a cuccokat is kivitetted a polcokról." tört ki belőlem a felismerés apu ezt már nem bírta ki kucogva hangosan kezdett nevetni a maga hangtalan módján a válla rázkódott tőle hogy csak úgy áradt a jókedv.
"De mi olyan fontos?" tettem fel a kérdést inkább magamnak mint neki.. . s szokásomhoz híven elkezdtem elemezni a hiba okát és hogy mi történt.
Az állvány méretezését a szokványos sugárhajtómű teljesítményéhez állítottam ez hiba volt persze hiszen azon dolgozunk hogy a helyes és szinkronizált beállításokat megoldva létrehozzuk a tökéletes kiáramlást ami (korábban dupláját írtam, mert valaki megkért hogy ne írjam le a valós tényeket, de) háromszorosára növeli a tolóerőt.
Persze azután rájöttem hogy ez azért lehetséges mert a sok kis erőforrást összehangoltuk olyan módon, hogy tökéletes szinkronban működjenek. És ez ugyanígy igaz a spirituális törvények tekintetében. Ha mind egy irányba fordítjuk a tudatunkat, akkor drasztikusan megnő a spirituális erőnk. Erre akart apu emlékeztetőt gyártani. De nem csak ő. Ott volt az idős ember aki pipázott és füst karikákat eregetett.
...
"Látod ezért!"
...
"De apu - kezdem - erre emlékszem hát ezt csinálom folyamatosan minden erről szól amit csinálok ehhez nem kell emlékeztető, főleg nem olyan ami a pusztításhoz és katasztrófához kötődik mint amikor elszabadul egy ilyen motor és összezúz mindent... Így hogy nem lett baj így sokkal kellemesebben fogok erre emlékezni és a vidámság a közös munka az alkotás légköre lengi körül meg a móka. És ehhez nekem egyébként se kell emlékeztető hiszen én ezt csinálom mindenben erre épül a stratégiám!"
...
"Megcsinálja a tökéletes hajtóművet. Te ezt hagyod?"
"Igen." mondja a pipás ember
"Miért?"
"Mert meg tudja csinálni."
"De te is meg tudod csinálni."
"Nem úgy értettem..." néz a pipa mögül a másikra. Az hirtelen elhallgatva megnyugszik.
"És ezzel jelzem a többieknek hogy ő az! Megbeszéltük hogy csak annak hagyom megépíteni aki meg tudja csinálni!"
...
"Vészleállítógombbal vagy a nélkül?"
"Hát - gondolkodtam - amikor ekkora erőket mozgatunk akkor azért már kell a vészleállító ha bármi gond van ne szaladjon el tőlünk a motor, mert azért ez mégiscsak egy vadászgép hajtóműve talán még harapni is tud..." nevettünk.
...
mrgreen és gömzsik - ők voltak az arcai a megvesztegető hatalomnak... kettős élet kettős szerep ha így akkor így ha úgy akkor úgy csak ők jól járjanak...
---
Még mindig csak ez a szemét zajlik és a szeméthegy csak nőttön nő.
Tényleg írtunk a mrgrennel egy darabot azaz többet is JS Bach nevét írtuk a partitúrára hogy ne dobják el a szemétbe. A gömiék kielemeztették hogy kettő vagy legalább három ember írta és az nem bach... Azután a gömi megkérdezte hogy ki a harmadik... Mondom nem volt ott harmadik. Ha úgy értékeli hogy volt az azért lehet mert van amelyik részben az én ötleteim dominálnak van ahol az övé és van ahol létrejött a tökéletes összhang ami önmagában egy magasabb kvalitást jelől és ez általában megynilvánul a közös alkotásokban: létrejön a "mi" egy az egyéneknél több és jobb minőség... általában bár ez nem garandtált minden esetben számít hogy az egyének milyen irányt követnek... ezért csalódtam akkorát anno... azt hittem aki jó zenész az nem lehet rossz ember.
---
Grandmaster. I am the Grand Master of the lodge of Natural Order. I was unaonimously voted for this title. I accept and aknoledged this title out ofrespect toward many scientist around the globe who dedicated their life toward gaining deep and accurate knowledge of the laws of nature. However I concider myself only as a man who just tries to live his life in harmony with themself and nature. This title for me mean nothing but respect from others around the globe.
---
Úgy teszi le a tappancsát mint a puma amikor vadászik. Lassan óvatosan állandóan lesve a prédáját... Ez vagy te John csak megüzentem apunak veled hogy vigyázzon veled... :-D Legalábbis ez voltál akkor most hogy idejöttél kötözködni meg a pofámba vigyorogni ez a gyanú korántsem oszlott el... nos ti ezért nem fogtok soha a szűkebb körbe bejutni... bár nem zárom el a lehetőséget hogy egyszer mégis megtörténik a csoda feltéve hogy lesz még planéta jövőre... s azt sem tudom hogy mi lett a flash drive sorsa. Azt látom hogy kikerült a technológia legalábbis egy lebutított verziója, de nem szóltak a többiek hogy kitől és hogyan mi lett a sorsa.
---
"Szóval ez lesz a fő taktikám az összes fejlesztésemmel kapcsolatban. Olyan fejlesztést nem adok ki senkinek sem amire nem találok megoldást és védekezési módot. Minden fegyverüket felderítem, újra megépítem, a végső határig fejlesztem, majd kidolgozom a védekezési módot és elterjesztem. minden fejlesztés kikerülése egyben vízfestés is! tessék figyelni ki mit dob a piacra."
"TE pet iez zseniális..." modnja a gömi
"És mi van ha maga a stratégia kerül ki és megtudják?"
"Hát ha kiderül akkor is egyetlen dolgot tudnak tenni: nem nyúlnak hozzá ahhoz amit fejlesztettem és nem használják egyáltalán vagy csak igen nagy titokban ritkán. A folyamat így leáll."
"És akkor mit teszünk?"
"Hát akkor mi magunk fogjuk túlhasználni. Összeszedünk pár embert akiket keményen megkínoztak ezekkel a módszerekkel és megtanítjuk nekik hogyan működik hogyan kell bánni vele hogyan lehet védekezni ellene és világra szabadítjuk őket. Hadd gyilkolják és tombolják ki magukat. Kínozzák a szarházikat vele! Szóval így gyakorlatilag a folyamatot nem tudják leállítani."
"De akkor ez a stratégia védhetetlen Peti."
"Az."
"Akkor csak ott bukhat el ha nem tudod kideríteni és felderíteni az összes fegyverüket."
"Ez az én gondom."
---
"Mi lett azzal az antraxxal amit a peti fejlesztett? Én kinyomozom!"
"Nem kell hagyjad. Azt mondta hogy csak olyasmit ad ki a kezei közül amire van védelem és van megoldás. Amire nincs azt nem adja ki. Ezek szerint arra az antraxra nem talált megoldást." "Ezért is utálta a kémiát meg annyira, mert annyi védhetetlen szemetet lehet gyártani általa." "Szóval ha elpusztította, akkor jó okkal tette és nem kell nekünk nyomozni utána. Mert minden kiderül. Kiszivárog. És ahogy én megismertem azokat a dolgokat amiket csinál biztos vagyok benne hogy az az antrax is iszonyatos pusztítóerőt képviselt... nem kell megidézni az ördögöt megjelenik az magától is!"
---
A gömi meghalt, csak emléKEezek. nekem meg nem kell fejBenő... főleg nem távkurvák meg beugatók...
---
Pár nap pozitív utcaszínház talán valami van a mélyben de amint elmennek valahova máshova minden újra visszarendeződik oda ahol volt annak előtte. Az átlagembert nem érdekli a távlati gondolkodás. Ők nem tudják kiszámolni meddig lesz elég a víz és meddig a levegő. Nekik valaki megmondja. És azok akik meg abból nyerik a hatalmukat hogy a többieket távirányítják és hülyítik nem fogják ezt elmondani, mert akkor a szaros üzleteiknek annyi lenne. Semmi lényegi és látható. A mélyben van már valami de a látható struktúra érintetlen és robog tovább a semmibe. Persze látok ez azt ami jó, de mégis karcsú. Hiába egyedül és folyamatos ellenszélben ez nem megy.
---
The Highest Order the laws of nature. A természet rendje. Sok száz éve vannak tagjai ennek a nagypáholynak. Főként tudósok és a természet ismerői. A tudók. AZ értők. Persze ez nem jelenti azt hogy a tudás önmagában emberebb emberré tette őket - sőt. Igen sok olyan akadt közöttük aki csak pusztításra és rombolásra, kontroll ás hatalom megszerzésére és megtartására használtak fel mindent. Ez végzetes hiba. Ezért nem is érdekelt soha semmilyen emberek által írott szabályokhoz alkalmazkodó titkos vagy nyílt szervezkedés. Az Öreg volt az elődöm. Ő a titkolózást tartotta a legfőbb szervezőelvnek és a félelemet a legerősebb meghajtóerőnek. Mégis rájött hogy talán mégsem van ez így mert a tények bizonyították neki is hogy a legerősebbek mindig azok akiket a valódi szeretet alapjaira építettek fel... Én bebizonyítottam neki hogy ez a természet rendje és a szükségtelen titkolózás ön és környezetpusztításhoz vezet.
Felvázoltam a stratégiámat. Lebuktatjuk az összes titokban tartott és használt fegyvert amit ellenünk használtak a szarházik, miközben folyamatosan tanítjuk az embereknek a megoldást, az élet spirituális megközelítését. A tények és a természet ismeretét, a felelős és következetes gondolkodást a valóság lehető legpontosabb megismerését, az önállóságot, alkotó erőt, valós szeretet alapjait: figyelem, törődés, cselekvés, odaadás, megnyílás, őszinteség, határok ismerete és tisztelete stb...
---
A páholy egyik mestere jött el hogy elmondja nekem: vannak akik egyetértenek velem és figyelnek és dolgoznak a háttérben. hogy nem vagyok egyedül. Már lelepleződött és várható volt hogy meg fogják ölni, ezért vállalta a kínhalált, hogy legalább a halálával is minket segítsen.
"Ha nem mondjuk meg neki hogy nincs egyedül nem fog tudni életben maradni. Nem bírja ki."
...
Reddington - akinek azt a karaktert írtam - forró ólmot öntött le a torkán és nekem végig kellett néznem. Ezért Red-nek módosítottam a karakterén. Azt akartam hogy soha se épüljön fel és még a gyilkolás és kínzásban talált örömét is elvettem tőle egy egyszerű hipnózissal. Egy patkány szarházi volt és úgy is döglött meg. A haverja a fájdalom szakértője és a pszichikai robotizálás nagymestere azért akart volna megölni meg is tette volna szivesen mert megöltem a haverját. Ezért kellett feltörnöm a karaktert azzal hogy kimondtam benne hogy a keen a lánya. Ezzel erejét vesztette. Sok patkány akit belehúztunk megundorodott a kínzástól és inkább megölte magát benne. Ez volt a bosszúm.
---
The Grand Lodge is devided into two main group: az egyik csoport szerint bármit szabad a tudás megszerzése érdekében és nincsenek semmilyen határok amit be kellene tartani, a másik csoportba pedig azok tartanak akik a természet törvényeit sokkal mélyebben ismerik és felismerték a psziché és a fizikai, kémia, matek stb között szoros összefüggésrendszert. Felismerték hogy valóságosan létezik egy központi rendező elv. Egy központi intelligencia ha úgy tetszik. Central Intelligence. Ami több mint az egyének összessége elszeparálva.
---
Sajnos össze lehet szinkronizálni a tudatokat úgy is hogy a pusztulás és pusztítás felé irányuljanak. Valójában ez sokkal könnyebb mint a helyes irányba megtenni ugyanezt.
---
Kellett néhány nagyon pontos nyomásmérő mert valamiért volt egy gyanú bennem hogy a csövekben nem tökéletesen oszlik el a nyomás. Apu előszedett valahonnan pár ilyet. Kipróbáltam őket hihetetlen pontossággal működtek. Ahogy kicsit jobban megnéztem őket rájöttem hogy ez csak az ő keze alól kerülhetett ki. "Ezeket te fejlesztetted ugye?" nevettünk... "És van-e valami nagy pontosságú tolómérőd is?" Rámnézett sandán és kacsintott "Van." "És van-e olyan eszközöd amivel a belső átmérőt is nagy pontossággal meg tudjuk mérni?" Felnézett és gondolkodott. "Hát azt is meg tudjuk oldani valahogy."
Tizedekkel és századmilliméterekkel kellett variálnunk. Nagyon apró eltérések azonnali drasztikus tolóerő csökkenést eredményeztek. Polírkoronggal vettem le és egyengettem ki a századokkal eltérő kerekdedséget a belső felületen.
...
Ugyanez történik az emberi pszichével is a közös tudat és tudaton kívüli területeken. Ha tökéletes a szinkron akkor hatalmas erőket tudunk megmozgatni. Ha egy apró kis eltérés is akad, azonnal a sokadrészére csökken a közös erő.
---
Nem tudom mi lett a John és a többiek sorsa. Beugatók, szimulátorok és gépek tömegei zizegnek a fülembe állandóan, halkan lehallkítva és hangosan, éjjel képiesen és testi érzetekkel bármikor. Senkiről se tudok semmit se hogy mi tröténik. Látok ezt azt ami lehet bármi. lehet akármi. Lehet jó előadás lehet igazi cselekedet és történés. Mikor kezdődik el végre a valós keretek újjáépítése? Nemsokára ez lehetetlenné válik. Meddig vártok? Mire vártok? Imitátorok és hazug létezők tömege cirkulál körülöttem naponta. elegem van ebből a szartömegből.
---
JA feloldójel... "Semmit sem adok ki a kezemből amit ne teszteltem volna le teljesen..." Semmit sem. :-D Az autót is leteszteltem és apu megkapta már korábban - amint kész lett - a megoldást azért adta John-nak a flash driveot. Ha úgy dönt hogy ellopja, akkor megszívta volna a mögötte álló hálózattal együtt. Így is elhullottak már jó páran közülük és valószínűleg ezért is döntött úgy hogy inkább nem lopja el. Megszívta volna keményen. A fegyver már kint volt akkor csak igyekeztek nem túlhasználni így sokan úgy kapták meg a megoldást és a védekezés módját hogy a fegyverrel még soha nem is találkoztak és nem is hallottak róla.
Ha ott nem veszi ki az ingujjából és nem adja oda mind a hármat akkor soha nem derül ki számukra hogy mi a megoldás. Az unokaöccsét azért tette oda egyébként hogy találja ki mi a megoldás. Utánam kémkedett a kis tökalsó. Ez volt a fő feladata. A második cél hogy azok ott véletlenül se tudják meg hogy mi a megoldás és vezesse őket félre ahogy csak tudja.
A legnés csillapítónak meg összesen annyi köze volt hozzá hogy miközben azon dolgoztam akkor jöttem rá hogy hogyan lehet védekezni... egyébként semmi... Szóval ha még meg is oldják a beállíthatóság problémáját még akkor se tudták volna hogy ez hogyan függ össze azzal a fegyverrel...
---
"És ez most mit jelent? Mi fog megváltozni?"
"Semmit se. A cél továbbra is ugyanaz, a feladatok ennek függvényében alakulnak, csináljuk tovább. Legfeljebb annyi fog változni hogy egy két félősebb is megmutatja magát neked és bevon egy két feladatba vagy segít majd ha kell."
"De továbbra is figyeltek engem ugye?"
"Mindenki figyel mindenkit. De mi nem azért mert meg akarunk ölni, hanem azért mert kell a külső támgatás a legtöbbünknek hogy ne csússzunk vissza a sötétbe. Ha valaki olyanba kezd bele aminek ellentétes az iránya mint amerre menni akarunk, akkor szólunk neki hogy az úgy nem lesz jó. Ha tovább csinálja akkor szólunk egy kicsit hangosabban is és ha mégis tovább megy és kiderül hogy tökéletesen tudatában van annak hogy mivel jár amit tesz - akkor komolyan lépünk."
"De hogyan tudtok ennyire rejtett és észrevehetetlen módon figyelni? Soha nem érzékeltem semmit se."
"Mindenki figyelő nálunk. Aki éppen arra jár az figyel. A különleges képességeinket alárendeltük a célunknak mindannyian és csak akkor lépnek működésbe amikor szükséges a célunk elérése érdekében. És akkor viszont nagyon erősen és pontosan működik. Sokkal jobban mintha mi az akaratunkkal vezérelnénk."
...
"Kiképzel engem is?"
"Én már nem vállalok senkit sem."
"De miért?"
"Mert elveszítettem a türelmemet a sok hazudozó és önállóskodó elmeháborodott miatt. Kiégtem."
"De akkor kihez lehetne menni?"
"Kérd meg a Szabolcsot."
"De ő van olyan jó mint te?"
"Ugyanolyan mintha én csinálnám!" kis gondolkodás után hozzátettem "Most már..."
"Miért? Nem volt ilyen jó?"
"Hát volt egy kérdés amit évekig nem akart megérteni sehogysem."
...
"Péter mondta hogy valamit sokáig nem akartál megérteni. Mi volt az?"
"Madj ha odaérsz elmondom."
---
A különleges képességek akaratlagos használata volt az. Félt attól hogy ha lemond róluk akkor nem fogja tudni megoldani a feladatokat amiet meg kell oldani. Végül megtette és olyan erőre tett szert amit el se tudott addig képzelni se hogy képes lenne rá... Persze csak akkor jelenik meg amikor szükségünk van a feladatuk a fő célunk eléréséhez és ezt nem mi az egónkhoz fűzött akaratunkkal döntjük el hogy ez mikor van hanem egy minden emberi hatalomnál nagyobb erő, az univerzum pusztító és alkotóerői döntik el. Ezért nem tudtam megoldani hogy demonstrációt tartsak pl távolbalátásból holott képes vagyok rá tanítottam hogyan kell megtenni. Ez a képesség is tanítható. Ezért kellett a segítség a demonstrációhoz, és ez a "segítség" csempészte bele a szart az eredménybe. És egyben ezzel le is leplezte magát számunkra.
---
"Apu mi folyik itt tulajdonképpen? Mi ez a susmogás amit itt műveltek a nagymesteri címről..."
"Hát nem fontos csak csináldd a dolgod."
"De apu ezt tisztáznunk kell. Ez a fajta címzési módszer veszélyes a piedesztálra emelés mögött mindig feltételezni lehet hogy van hátsó szándék. Meg kell vizsgálnunk hogy ez a cím hogyan jött létre a renden belül mi a szerepe a feladata és ki és kik javasolták. Mert lehetséges hogy valami újabb irányítói csel rejlik mögötte."
"Hú a fenébe igaza van... Jani mondd el neki."
"Ezt az egész rend egyetértésben hozta létre azért és akkor miután a második világháborúban sokan odavesztek a rend tagjai közül is. (Egyébként mindkét világháborút ezen rend tagjai indították és szervezték és profitáltak belőle. Azokról beszélek akik tojtak mindenre és a felelősség számukra ismeretlen fogalom volt.)"
...
"Az a nő aki olyan mohón nyúl a felé nyújtott kenyér után az egyik haláltáborról készült felvételen, az a nő találta ki a munkatáborok ötletét és hogy csináljuk meg a németeknél. Ráadásul ő is zsidó volt."
"Akkor hogyan került oda?"
"Hát gondoskodtunk róla hogy kiderüljön ki ő és hogy ne tudjon onnan megszökni. Oda is veszett."
...
"Szóval a rendnek úgy lehet valaki a tagja hogy a világ dolgairól magas szinten helyes megállításokkal áll elő. Aki tud. Sajnos a tudás nem mindig jár együtt spirituális megértéssel és felelősséggel és egyre több olyan került a rend tagjai közé akik túlléptek az emberi értékeken és a tudásukat kizárólag az ösztöneik, az élvezetek és a hatalomigényuk kielégítésére használták. A nagymester dolga a rendfenntartás. Miután a rend tagjai megértették hogy a pusztíító potenciál amit felhalmoztunk képes elpusztítani mindent a földön, azután a rend összes tagja egyetértett abban hogy kell valaki aki megállítja azokat akik felelőtlenül gondolkodnak és olyan dolgokkal jönnek elő amik képesek mindannyiunkat elpusztítani."
"Szóval mondhatjuk azt hogy ez a funkció azért jött létre, mert a rend tagjai féltették a seggüket, egyrészről másrészről mert a spirituálisan felelős gondolkodók és természetismerők pedig eleve ezért dolgoztak hogy megvédjék az élőhelyünket a földet a pusztulástól amit mi okozunk."
"Hát valójában igen. De sokan sokféle indokkal szavazták meg. De abban egyetértés volt hogy kell valaki akit kiemelünk és aki képes a föld mint élőhelyünk megóvására. Viszont ehhez fegyverek kellettek méghozzá olyanok amiket nem tudnak kivédeni... és ez fegyverkezési versenyhez vezetett ami alindította azt a véget nem érő folyamatot amit te elég pontosan leírtál."
"Szóval végül is ennek semmi jelentősége nincs, de mégis vannak akkor olyan rend tagok akikre ez hatással van. A mi szempontunkból lényegtelen de ezek szerint vannak olyanok akik számára nem az. Mi végül is a feladatot tartjuk szem előtt és nekünk nem kell ilyen rendfenntartó hiszen mi magunk ezt csináljuk. Aki nem ezt csinálja az nem tartozik közénk."
"Hát így van végül is."
"Akkor tulajdonképpen nekünk mindegy és számomra lényegtelen ez a cím meg minden ami a renden belül ehhez kapcsolódik. Csak azok számára fontos ez akik még mindig valamilyen szintű irányítás alatt kell álljanak vagy állnak mert nem értették meg a programot és a struktúrát amit létrehoztam vagy leírtam és a kiképzésen tanítom."
"Igen."
"De akkor nekünk viszont készülnünk kell arra hogy azok akik számára ez fontos azokkal mit kezdjünk és mi történik amikor ezt bedobjuk. Fel kell használnunk vízfestésre ezt is."
"Jó. Igazad van. Mert aki megérti mit csinálunk annak mindegy lesz az azt csinálja amit kell. És most hogy gondolkodom ezen rájöttem hogy engem is a befolyása alatt tart ez a cím. Igazad van. Van önálló ereje. De azért nincs is teljesen igazad, mert számít a jó irányba."
...
"Már nincs olyan pilóta aki ledobná az atombombát! És ezt ő csinálta a pilóta kiképzés szintjének felemelésével - erről nincs vita sem. Leellenőrzik hogy milyen fegyverzetet tesznek a gépre - mindegy minek álcázzák rájönnek hogy mi az és ha olyan akkor leszállnak valahol leszereljük és mi eltüntetjük."
---
"Ha leveszem a maszkom ki fogsz nevetni. Úgy nemfogok neked tetszeni. Kicsi és lapos mellem van vagyis inkább nincs is mellem egyáltalán..." mondja a gömi
"Nem az számít te is tudod..."
Amikor rátettem a kezeimet a mellére hirtelen eszembe jutott mit mondott az Öreg.
"Te Anikó! Várj csak eszembe jutott valami nagyon fontos - s leszállítottam az ölemből - az Öreg mondta hogy van egy doki aki ezzel foglalkozott hogy átalakította a sajok testét kémiai módszerekkel hogy kicsi legyen a mellük azért hogy..." és a gömi közbevágott "hogy beleférjenek bármilyen maszkba."
"Így van. De ez a doki már megfordult. Én képeztem ki. Mindent tud az emebri testről. Mindent. Ha megkeresed segít neked. Ő vállalta azt is hogy jóváteszi amit elkövetett, de megértette az egészet és ő is úgy dolgozik mint én. Ha hazudsz neki olyan elefántot csinál belőled hogy életed végéig ülhetsz egy kerekesszékben tehetetlen kövér disznóként!"
"Ne csináldd..."
"Át tudja alakítani bárki testét. A lapos mell mind az ő műve. Természetes fejlődés esetén a nők melle egészséges közepes méretű és nem petyhüdt hanem olyan félkemény. Mined ami ettől eltér az gyakorlatilag ezeknek a mérgeknek a következménye. És csinált nagy mellű nőket is mert valamelyiknek az volt a zsánere hogy bedughassa a farkát a nő csöcsei közé... megegyeztünk vele hogy aki megfordult azoknak segít, aki meg hazudik neki ezt még jobban megszivatja mint annakelőtte. Ha nem tudsz őszintén mindent elmondani neki amire kíváncsi, és eljátszod vele azt amit velem csináltál, akkor inkább oda se menj hozzá mert arra nagyon rábaszol!
---
"Szóval kellett valaki aki rendet csinál és erősebb mint az összes többi. Ezért fejlesztettetek az Öregnek olyan fegyvereket amik jobbak voltak mint amikre a többi rá tudta tenni a kezét, hogy meg tudja oldani a feladatot. Viszont valaki - lehet hogy az öreg volt - ezeket a fegyvereket arra kezdte használni hogy megöljön mindenkit aki ellenkező véleményt vall mint ő. És mivel az egész csoport egy dologban volt közös nevezőn: a hatalom megszerzése és megtartása, és vagyonra anyagi előnyökre váltása - ezért az egész rend a világ dolgait egyre gyorsuló ütemben tolta a végzete felé. Azokat pedig akik felemelték a hangjukat és kiálltak az emberi értékek mellett megölték. Lassan a transzhumanista mindenféle határokat leszaró banda került túlerőbe a fegyvereik ereje miatt. Ököllel kerültek felülre. De hogyan esett a választás az Öregre? Nem értem ezt a dolgot."
"Mert az Öreg felismerte hogy a szeretet a legerősebb hajtóerő és ő az embereit gyermekkorukban elhalmozta a nekik megfelelő valós szeretettel ami olyan erős alapot adott nekik, hogy kibírták a későbbi kínzásokat és elképesztő teljesítményekre váltak képessé."
"Aha. De ő is tévedett egy csomó mindennel kapcsolatban."
"De ő be is látta. Ezért segített neked is."
"Ez igaz. Tényleg segített. De minden húzásával meg is kínzott gyötrelmesen és erre semmi szükség nincsen ahoz hogy valaki kiváló legyen. Tulajdonképpen e nélkül is meg lehetne oldani azt hogy mindenki megtanulja milyen veszélyekkel kell tudni szembenézni a nélkül hogy kitegye magát ezeknek a borzalmaknak. Sok olyan embert tett tönkre akik jók voltak jók lehettek volna de nem voltak elég erősek hogy kibírják és összetörtek. Ők is élhetnének ha nem úgy csinálja a dolgait és ők is lehetnének erősek ha megtanulhatták volna úgy az egészet ahogy én tanítom ma."
"Nos az Öreg így csinálta. Tévedett de mindent megtett hogy kijavítsa. Ezért kaptál meg tőle minden szükséges információt és hozzáférést."
---
"One ring above tham All, One Ring to rule them All."
---
John végre összerakta... ha nem adja meg magát az elveinknek és az alapértékeinknek amiket követünk akkor a teljes háta mögött lévő hálózattal együtt már hullák lennének. Így most együtt dolgozunk.
---
"I'd just would like to see the faces of those music experts when they will figure out that we improvised nearly all of this..." nevettünk.
---
Kikandikál... - mint a pocoknyúl... meg a medve akivel beszélgettem... hát ők is dolgoznak kérem. Részei a figyelőhálózatnak. Szólnak amikor kiszárad egy patak, kivágnak egy erdőt, nincs elég lazac, túlszaporodott valaki, méregzik a vizet stb. Nem mindegyik dolgozik de sok. Mindenki figyelő, akkor és ott figyel amikor a minden emberi hatalomnál erősebb hatalom úgy találja jónak és célravezetőnek. Ha ez a hatalom azt akarja hogy elpusztuljunk bármilyen okból akkor el fogunk pusztulni. Döntéseket a tudatunkkal hozunk. A tudatunkat ezen erő alá kell rendelnünk, mert egyébként amit mi találunk ki az eddig mindig csődöt mondott és csak pusztulás és szenvedés lett belőle. Így azt halljuk meg amit a feladathoz meg kell hallanunk, akkor amikor meg kell hallanunk és azt látjuk amit látnunk kell. És ennek megfelelően igazítjuk a tudatos tetteinket.
---
Dirreg durrog a mozsár... keringőzik a kanál, mákos patkó babkávé értünk van a parádé...
Farsang. maskarabál. Ha nem kerül expozícióba akkor véget ér... és pokoljárássá változik minden...
Felelős és valós megértéssel rendelkező emberek közössége. A határok ismerete és tisztelete. Az irány betartása. Az irány betartása határozza meg a pszichikai erőt, a képességek a feladatok elvégzéséhez szükségesek - ezek határozzák meg a tevékenységi kört ahol jól tudsz dolgozni. Van aki sokmindent meg tud csinálni van aki egy két területen jó. Mindenkinek van mit csinálnia.
---
A tizennégy karátos autó története végül is csúnyán végződött ketteseknek... John - aki a csárdáskirálynős csapat rendrakó embere volt - a saját vermébe esett.
...
"Próbáljátok elkapni őket élve és kondícionáljátok ki és derítsétek ki hogy ki küldte őket az autóra."
"Jó. És utána?"
"Hát akivel lehet dolgozni, aki jön velünk az jön velünk, aki meg nem olyan azoknak is emeljétek fel a szintet annyira amennyire megy és eresszétek szélnek őket hogy feszültséget csináljanak náluk."
...
"Te Peti ezek a John emberei. Ő küldte őket az autódra."
"Azért volt annyira nyugodt. Akkor viszont ezek brutálisan vannak kondícionálva a John apja aőt is úgy kondícionálta hogy azzal se én se ti nem tudtok mit kezdeni ezt az Öreg megmondta nekem és később beláttam pár próbálkozás után hogy tényleg így van. Szóval egyik se megbízható, még kikondícionálás után is sokáig figyelni kell, bár ez igaz mindenkire de ezek szinte biztos hogy visszafordulnak - de azért hagyjátok nyitva az ajtót a csodáknak."
"Ja húha ha kikodícionáljuk őket akkor ezek mindenre emlékezni fognak, arra is hogy ki kondícionálta őke és hogyan..." "húúúú huhuhúúú..." Néztem összerándolt szemöldökkel némi kárörömmel a másikra. "Ez nagyon duva lesz. Mondjatok el nekik mindent amit tudunk róluk. Az összes üzleteiket, a bankszámláikat mindent amit felderítettünk a támogatóikat a társaikat stb. Nekik is kelleni fog pénz fosszák ki őket csontig."
...
"Ez a ritmus egész érdekes ez honnan jött?"
"Hát eszembe jutott valami - nem mondtam ki csak fejben hogy a csárdás királynő volt az."
"Ne már - mondja Tomi - azt tudod hogy ők is... (nagyon erősek és a kegyetlen oldalon játszanak)."
"(Igen tudom. Azért hagytam benne most is figyelnek és próbálnak manipulálni. Az ő emberük tanított zongorázni. Mindent tud mégis tönkretette a klassszius zenei képzést.)"
"(De akkor téged is kondícionált.)"
"(Igen. Rettentetes sok munkámba került hogy kitakarítsak a fejemből utána. De ezért hagyjuk benne mert a John-nal ki tudom húzni azokat akik hozzájuk tartoznak vagy velük tartanak. Beengedjük magunk közé persze csak azokat ismerheti meg akiket már úgyis ismernek és elhitetjük vele hogy felért a csúcsra. Akkor a többi majd felbátorodik és előmerészkedik. Apu félősnek fogja őket titulálni de figyelj oda ezek mind félelem alapon dolgoznak és működnek. Ezzel jelezni fogja hogy mi van, neked meg eszedbe fog jutni majd.)"
---
"És mi van ha megver?"
"Szabolcs bízz a programban. majd meglátod hogy milyen simán fog menni. Nekem is ugyanígy működött. Amikor kellett és nem volt más és ez volt a helyes belementem a helyzetbe és úgy pakoltam szét őket mint amikor megkesz egy szelet kenyeret vajjal. Működni fog. Én ezért is hagytam abba, mert ez ijesztő. Bár lehet hogy te jobban fogod bírni mint én mert nem vagy annyira érzékeny az ilyesmire. madj meglátod. Egy darabig olyan mint amikor először tanultál gy bizilizni hogy nem fogtad a kormányt. Pontosan olyan érzés."
"Tördd el mindkét kezét és egyi lábát hogy ki tudjon kecmeregni a város szélére. Az embereit már odakészítjük, azaz nem engedjük addig be őket. Ott eszükbe fog jutni hogy ő szivatta meg őket és a kezükre adjuk."
---
Egy kicsit elszórakoztak vele, kiszedték a maszkból azonosította az egyikük aki látta maszk nélkül is átöltözni, majd kivégezték. Ezzel a csárdáskirálynűs csapat rendrakó embere lelépett a játékszínről.
---
Azért tettem bele azt a gyors kalapálásos részt a darabba mert tudtam hogy a John nem fogja tudni úgy eljátszani ha visszatér az apja kondícionálásához. Nagyon merevek voltak az izmai ehhez. Görcsösen tartotta a kezét izomból játszott. Az olyan nagyon gyors részeket nem lehet izomból játszani. Azt akartam bizonyítani a többieknek hogy ki tudja magát kondícionlni abból amit én tanítok neki és meg is teszi önállóan. Először részt vett az egész csapat egy táborban ahol kiépzést tartottam nekik. A többiek akik elfogadták belül a céljaimat és az alapértékeket úgy is maradtak és mindent meg tudtak tanulni gyorsan. Ő is gyorsan tanult, de ő mindig kivette azokat a részeket amiket az apja úgy döntött hogy nem kellenek neki... Amikor eljött az előadás ideje addigra visszakondícionálta magát és e miatt nemvolt képes eljátszani azt a gyors részt. Eredetielg úgy volt hogy ő fogja játszani, de a gömi játszotta mert ő megkérte rá. Ebből a többiek is láthatták hogy viszakondíconálja saját magát. Taníthasz neki bármit. Megtanulja és visszatér az eredeti helyzetébe.
Megjelent az egész család a zenekritikus zongoratanárral együtt. Ez  utóbbi egyszer látni akart engem személyesen is. "Anikó ekkora zenei géniuszokat meg kellene isemrnie a világnak!" "De az egyiük már arra sem emlékszik hogy hogyan kell lefogni egy akkordot a zongorán." "Akkor legalább hadd lássam egyszer személyesen őket!" "Dolgoznak. De az egyikük itt lakik Baján." Hol van?" "Itt jön."
Kíváncs ivolt hogy működnek-e a triggerei. Úgy csináltam és úgy állítottam be magam hogy működjenek... legalábbis addig. Nagy trükkmester volt és nagyon ravasz tréner, a rapportot úgy építette fel hogy közben a legjobb módszerrel tanított zongorázni. Ezzel párhuzamosan. Nagyon nehéz volt visszakeresni és kiválogatni a szemetet amit a fejembe csempészett. Tominak is meg kellett birkóznia ezzel a feladattal.
---
Bayer is csárádsos...
Vargaerőspista is hozzájuk tartozik.
"De Jani szerinted miért kérte erre a Péter hogy küldjön rá mindenkit és hajtsa őket hogy támadjanak? Szeritned normális ember csinál ilyet?"
"Hát nem. Persze hogy nem. Nyilván azért így csinálta mert a másik irányba nem tudta mozdítani."
"Hát persze! gondolj bele ha a Varga nekünk segített volna ezzel az erővel. már rég sokkal előrébb lennénk. Azért kérte erre, mert másra nem tudta rávenni. Mert mocskos féreg ő is mint a többi."
---
"Így van fiam?"
"Hát gondolod hogy én olyan mazohista vagyok hogy szeretem ha  a világ összes férge engem akar megölni?"
Nevettünk...
---
putin-gyurcsány karaktertalálkozó: "Mi a helyzet?" "Minden a legnagyobb rendben van." " Te hülyének nézel engem? Most ölték meg a millerJanit." "Húha az nagyon nagy baj... Ő volt a legerősebb emberünk."
---
A gizi tud szagokat érzékelni más helyekről és szagokat éreztetni másokkal... szagérzeteket produkálni mások fejében...
---
"És volt valamilyen nagymesterré avatási szertartás?"
"Igen, de az titkos... elvileg." tette hozzá apu majdnem szégyenkezve.
"Jajj ne már előttem akarod titkolni. Tudnom kell hogyan zajlott. Mondd el. Vagy monjátok el."
"Hát volt egy nagy ceremónia ahol mindenki ott volt. Egy valamilyen beszéd és a felavatás. Nem volt semmi különös véráldozat meg ilyesmi semmi. Mint egy felavatás vagy beavatás. Hasonlóan ahogy az útöröavatás meg a katonai eskütétel."
"És utána volt valami party, kurvákkal meg csoportszexxel?"
"Pesze volt egy kötetlenebb találkozós rész is italokkal pezsgővel stb meg voltak ott olyan nők is igen."
...
Az eufória. Amikor jelen volt a legtöbb mester és egyszerre odafigyeltek és kiemelték az Öreget - ezzel ültették be az irányító triggereket. Az aufóriával. A felemeléssel. Kiemelés. Te vagy a sztár! A legfényesebb csillag. A csárdáskirálynős csapat is képes volt az Öreget irányítani bizonyos szintig.
---
"Alakítsuk újra a rendet. Kitalálok néhány dolgot ami segít azoknak átállni akiknek még azért szükségük van ezekre a keretekre."
"Áááá nem kell az. Jó ez így."
"De miért ne? van néhány jó ötletem. Azért hallgasd meg hátha hasznát veszed némelyiknél. Például lehetne hogy a beavatás az nem egy szertartás hanem az aha élmény - amikor belül felismersz egy valós és igaz összefüggést helyesen. És a beavatottság szinje pedig mindig egyéni attól függ ki mekkora munkát hajlandó belefektetni a valóság megismerésének folyamatába, és milyen képességekkel ajándékozta meg az univerzum teremtő ereje. A beavatást így a legnagyobb mester végzi: nem ember hanem maga a természet. Az univerzum alkotó és romboló erői."
"Ez nagyon érdekes."
"igen és csak az lehet beavatott aki hajlandó tenni azért hogy megismerje a valós törvényszerűségeket és hajlandó szélesebb körben tájékozódni, nyitva tartani a szemét a fülét és az elméjét. A nyitottság az új összefüggések felé. A szélesebb látókör. Persze mindez csak akkor működik ha a helyes irányba halad. Az irány megszabja a felismerési folyamatokhoz szükséges kreativitás meglétét. Ezt már bizonyítottam hogy így van. És lesznek akik a pusztulás és pusztítás oldalán működnek majd, és azok akik építenek. És sokszor nekünk is kell rombolnunk hogy a rossz struktúrákat helyre igazítsuk. Ezek az erők mind kellenek..."
"És itt bekapcsolódik a felépülési program és az összes alapérték ami ezekben rejlik... Ez jó és lehet hogy tényleg segíteni is fog sokaknak akik évtizedeket töltöttek különböző páholyokban."
"Nekünk nincsenek aranyláncaink meg majomjelmezünk amivel kitűnjünk és megkülönböztetjük magunkat - Bennünket a tetteink jelvényeznek és jeleznek... ezekkel díszítjük magunkat és erről lehet megismerni bennünket. A vállalt felelősség mértéke pedig meghatározza a rend tagjainak a szintjét. Akiben többen megbíznak - mert valóban megbízhatóak - azok kerülnek a tetejére. Pont mint egy természetes közösségben. Aki helyesen méri fel a valóságot és pontosabban fogalmazza meg a problémákat és a megoldásokat az kerül a tetejére a megbízható forrás helyére. És itt jöhetnek az AA hagyományai: vezetőink szolgálnak minket nem dirigálnak... stb."
"Jól van jól van azt már mindeki összerakja magának. De nem kell ez. mint ötlet érdekes és lehet róla beszélni hogy segítse az átállást de maradjon ez az egész 'nem hivatalos' inkább."
"De apu ez is benne van az AA hagyományaiban: a nyolcadik hagyományban maradjunk nem hivatásos hivatalosak..."
Nevettünk. A megoldás már készen volt nem nekünk kellett kitalálni. Csak fel kellett fedezni hogy ott van.
---
Persze az AA lépéseit és hagyományait is millió módokon lehet félreértelmezni és a szarházik meg is teszik ezt.
---
A csárdás királynős csapat john-ra épített. Úgy gondolták amikor kiderült hogy én vagyok az akire igennel szavatak - mindenki ugyanis nagymestert nem lehet csak egyhangú zavazással megválasztani és a nagymesternek át kell esnie a beavatási ceremónián - szóval úgy gondolták hogy akkor inkább nem. Ha az én vagyok akkor inkább keresnek mást. Minden reményük a John volt. Ő már halott. A családjával együtt.
Lassan elfogynak a szarházik. A highest order mocskos része kezd elhullani. A szebbik része kénytelen megölni őket mert másképpen nem élhetjük túl önmagunkat. most nálunk van a legerősebb fegyver.
Az Öreg sok mindenben tévedett. De sok mindenben igaza is volt. Például abban hogy az dirigál akinél a legerősebb fegyver van. Persze senkinek sincs korlátlan hatalma és az új világot nem is elsősorban fegyverrel lehet létrehozni. Közösségün kelsősorban a vonzó erőre alapul. Az élet helyes alapjait jelentő értékekre és princípumokra. Viszont muzsály gyilkolnunk is ahhoz hogy életben maradhassunk. Ez az élet része. Alkotó és romboló erők. Mint a folyó ahogy folyik egyik parton épít a másik parton rombol.
---
"Persze nyilván a dokival a testszobrász dokival is azt fogják csinálni mint a kikondícionáló programunkkal a fény és hang kínzó-terápiával: létrehoznak majd ál-dokikat akik mindenféle sarlatánsgot fognak művelni azokka lakik szeretnének már velünk tartani de még mindig az ő fogságukban van az elméjük....
---
Az a srác aki odajött hogy "akkor én is megpróbálom." Remélem felvette valaki és segített valaki mondta hogy igen, de nem vagyok biztos benne kicsit féltem. Az a gyerek nagyon jó lesz. Erős mint a bivaly. Persze nem azonnal kell neki jó pár év mire felfogja hogy most mi van és hogy tényleg hova is került... De ha segítettetek neki meglátjátok nagyon megérte... :-D Szar érzés hogy nem tudom mi lett vele. Nem lehetek biztos benne.
---
Andika most két férj közül az asztal alá esett... "kár hogy a nőknek nem lehet két férje..." A csárdáskirálynő...
---
"Ezt a tökmagot védi a peti? Ez egy mocskos szarházi. Midenrő lhazudik ami lényeges. Space engeneering-et tanít de mindenhova beilleszti a ravaszabbnál ravaszabb hazugságait. Ezt is le kell takarítani a fenébe!"
"Még nem! Várjatok amíg le nem írja mi volt az igazi feladata az autógyárban... Amjd akkor megérted miért védte..."
---
De nem védtem és pontosan ezért rakattam át másik szobába mert folyamatosan rajtam dolgozott. Pontosan tudta hogy én vagyok ott és az volt a dolga hogy a figyelmemet a beállíthatóság körül járassa és kiderítse mire jöttem rá. De nem volt annyira erős...
---
Mini február 3 péntek - 15:16
John alias molnár jani miller - a nacsánál beszorult nem tud sehová se menni mert ne mengedik :-D :-D :-D
Na igen erről van szó! Ilyen egy jó hálózat... Nos akkor legyen itt a full story: Ahogy megtörtént.
...
"De apu ezek a keretrendszerek mind arra valók hogy a rend tagjainak a gondolkodását is szabályozzák. Te mondtad, hogy most döbbentél rá hogy mekkora hatással van a te gondokodásodra is a nagymesteri titulus és minden szabály ami alá tartozik."
"Így van."
"Akkor ezzel is kell vlamit kezdenünk. Meg azt is mondtad hogy a rend tagjai között van egy csomó mulya akik ugyan hatalmas koponyák bizonyos területet tekintve de nem látják át a pszichológiai összefüggéseket és a kontrollmechnaizmusokat. Ezért tudták a szarházik átvenni az irányítást még a renden belül is ugyanúgy mint az emberektől elvették a valódi irányítás lehetőségét a demokrácia kereteivel."
"Így van."
"Akkor viszont muszály a rend tagjait is meggyőznünk és megmutatnunk nekik hogy a bolondját járatják velük is."
"Jó! De hogyan? Az egész rend olyan titokban működik hogy nehéz bármilyen bizonyítékot produkálni ráadásul mindenki nagyon jó rejtőzködő maszkot hordanak. Ezért van az hogy a nagymesteri szavazás is úgy megy hogy aki ezt meg azt mondta és bizonyította és utána azt is tudja bizonyítani hogy ő volt akkor kapja meg a megfelelő elismerést. Tehát nem elég nagyot domborítani valamilyen területen valamilyen törvényszerűeség elég pontos leírásával hanem még azt is bizonyítania kell a rend tagjának hogy azt ő fedezte fel és bizonyította."
"Ez gond. Mert a legtöbb dolog amit eddig sináltam mind álca alatt készült titokban és bizonyíték nincs rá. Akkor ha még engem is választanak meg a tetteim és a tudásom alapján akkor se fogom tudni bizonyítani hogy az én voltam. És megint egy szarházi kerül a nagymesteri pozícióba aki az orránál fogva fogja vezetni a mulyákat. És megint ott vagyunk ahonann elindultunk."
"Igen. Kell olyat is csinálnod amit bizonyítani is tudunk."
"De van ám még egy gond ezzel."
"Mi az?"
"Hát az hogy ezek a szarházi végig ott lesznek belül és megvezetik a többieket azokat a mulyákat akikről beszéltél. És akkor valaki mást fognak megválasztani vagy támogatni akit el tudnak adni belül d közben kiváló megtévesztő és szarházi legalábbis eléggé mocskos ahhoz hogy a patkányok elfogadják."
"Lehet."
"Tudod mit? Csináljunk egy ilyet! Valakit felkészítünk akit eléggé szeret ez a patkányhorda de el tudjuk adni mint szarházit és utána megvárjuk amíg felavatják nagymesterré majd 'megöljük' és az összes emberét rájuk uszítjuk."
hahaha nevet apu "Hát igen ez nagy húzás és van is ötletem ki legyen az."
"Végül is ez több szempontból is jó a célunk miatt. Egyrészt ugye úgy van hogy az lehet nagymester akinek az emberei a legerősebbek a legjobb harci kiképzést tudja adni az embereinek. Ez kell ahhoz hogy az összes többit kordában tudja tartani. Ezért más nem lehet nagymesterré avatva. Ezt bizonyítania is kell. Kiképzek egy jó csapatot meg egy olyan embert aki ezt kibírja. Utána ráuszítjuk őket a többire és kifosztjuk velük mind aki még hátra marad. Senki se fogja tudni megállítnai őket."
---
Kicsit jól sikerült  a dolog. És nem a Janiért aggódtam nem az ő élete van veszélyben hanem azoké akik oda beszorították... :-D A Jani ki tud onnan szabadulni ha nagyon akar...
De mi kerüljük a fölösleges vérontást.
---
Nos amint mondtam innen nem megyek sehová sem addig amíg anyagi és erkölcsi jóvátétel meg nem történik. Havi félmilliós fizetés 30 évre visszamenőleg egy a nevemre kiállított számlára azonnal hozzáférhetően a teljes összegre nézve - plusz hivatalos pecsétes elismerő levél valamelyik titkosszolgálat vagy hadsereg vagy akárki részéről ahol elismeritek a hozzájárulásomat a jóllétetekhez. Ugyanis rengetegen éltetek és gazdagodtatok meg azokból a fejlesztésekből amiket én csináltam és terpeszkedtetek azokban az üzletekben amit én építettem fel több mint 20 éven át. Ez nektek csikkzsebből fog menni. Higgyétek el.
Erre két okból van szükség: a szarházik csak azt fogadják el elismertenek akinek a számára valós kifizetést eszközölnek ezel jelzik a többiek számára hogy a kugli elismerést nyert a belső körök által is. A másik oka pedig mert a hivatalos elismerő levél erkölcsi elismerést is jelent másrészt ez az anyukám ébresztője, és így ténylegesen belép a "hivatalos" struktúrába a felépülés filozófiája és annak egyik úttörő képviselője. Amíg ez nem történik meg addig maradok itt és ha nem történik meg egyáltalán akkor meghaltok mind a föld története véget ér.
---
A havas henrik amszkját viseltem amikor a jogi konferencián bizonyítottam, hogy a nyelv nem alkalmas a rend fenntartására. Persze a havas elhazudta ezt a saját sikerének mert egy patkány és ő az egyik aki megvezeti a rend tagjait hosszú évek óta. Természetesen felvettük vágás nélkül azt a részt amikor leutánzom a hanszínéz és a stílusát "így jó? vagy a havas nyála jobban fröcsög amikor beszél"... nevetés és utána ahogy felhúzom a maszkot és bemegyek a konferencia terembe. Csak a mihezterás végett. És ezt a felvételt elküldtük az összes rendtagnak. A mulyáknak főleg... !!! Láttok már?
A boros szintén ugyanez. A zenekritikus csávóban nem vagyok biztos de lehet hogy úgy volt hogy végül ő is elmondta hogy mit csinált és segített később ugyan elmondta az összes kondícionálási trükkjét, már amikor már kezdte érezni a nyomást. Ezt a Tomi tudja megmondani mert elküldtem hozzá. Őt is ő tanította zongorázni és kondícionálta is. Ha hazudott neki vagy nem mondott el mindent akkor megy a picsába. De előbbkikérdeztem és leellenőriztem amit nekem elmondott mielőtt elküldtem hozzá. A Tomi ugyanis idősebb neki már leülepedett és elmerüllt a legtöbb annyira hogy nem tudta mindet magától felidézni, de egy párat megfejtette maga is saját erőből.
---
Szóval hagyjátok békén a Janit mert ő is el tud benneteket kenni mint a vajat egy szelet kenyéren akárhányan vagytok arrafelé... :-D Aki nem hiszi az magára vessen. Én szóltam.
---
Andika is okés... ő is benne volt:-D
---
Még nem győztünk. Csak ha ez megtörténik és még onnan is lesz mit csinálni bőven... még mindgi két eslyes az ügy.
---
Könyvtáros csapat főigazgatónője az egyik mester abban hogy a feltételek szabásával és apró szivességekkel kondícionáljon egyre durvább mértékben. Iszonyú erős. Azt üzente a csapata tagjaival hogy akkor fizet a közös számlánkra ha én mondom hogy fizessen. Beüt egy kis éket az agyadba és tovább veri egyre beljebb. Igazi mester ebben és nagyon erős. Ezt viszont csak abban a keretrendszerben tudja megvalósítnai ami nem olyan mint a miénk szabad és felelős önálló gondolkodású. Ha elfogadnám az általa szabott feltételt akkor belemennék a csapdájába: elfogadnám a rejtett állítást a feltétele mögött. Miszerint én vagyok a főnök - a nagymester - és csak az én utasításomra fog cselekedni. Erre azért van szüksége hogy mind engem mind a többieket a megszokott rögzített hierarchiához kösse amit azután - ha ezt át tudta nyomni - madj ő átvesz és rejtett módon irányít.
Ő túl van a kikondícionáláson. Ez azt jelenti hogy tökéletesen tudatában van hogy mi hogyan működünk és mi a célunk. És tökéletesen tudatában van annak is amit csinál. Nos neki ez a játék véget kell érjen. Nem jöhet velünk tovább ahhoz meg túl erős hogy szabadon bóklászhasson. Meg kell halnia.
Ennek a csoportnak hatalmas összeg lapul a dugi közös kasszájában és semmit sem fizettek be a közös kasszánkba de részt vettek a kiképzésen. Tehát eleddig csak kivettek és azért maradhattak életben mert kiképeztük őket. Repülőgéphasználat, csónak, eszközök, nyersanyagok befektetett idő energia és semmit sem fizettek érte - !!! miközben milliárdok lapulnak a kasszáiban. A közös kasszájukon kívül a csoport tagjainak is van mindegyiknek magán dugi kasszája amin összesen egy ugyanakkora összeg lapul mint ami a közös kasszában. Tehát ez a pénz most hiánytalanul az utolsó fillérig befizetésre kerül a mi kasszánkba különben szépen egyesével megöljük őket. Az egész összeg hiánytalanul és ha még így sem fedezi a rájuk fordított költségvetést akkor a saját magánpénzeikből fizetik be a hiányt. Pontosan ki lett számolva minden csoportnak hogy mi mennyi pénzt fektettünk be a kiképzésükbe. Ezt meg is fogják kapni.
Aki nem fizet az meghal. Ez vonatkozik minden léhűtő csoportra aki nem fizetett be a közös kasszába. Minden karaktereteket és számlátokat tudunk hogy hol van és mennyi énz van rajta aki lavírozik és hazudozik az megy a levesbe.
---
"Te figyelj csak ha a te embereidről bizonyosodik be hogy ők a legjobbak és ezt bizonyítod és megválasztják valamelyiket nagymesternek, akkor te leszel a nagymester."
"És a beavatás? Ez hogy van?"
"A beavatás az nem számít semmit sem. Nagymester csak az lehet aki a legerősebb katonákkal rendelkezik és a közösség megszavazza egyhangúan."
"hahaha" nevettem kicsit elgondolkodva. hirtelen belém nyilallt még egy felismerés is. Egyszerre néztünk egymásra felderült arccal.
"A fegyverek..."
"Bizony..." mondta apu.
...
A nagymesternek ugyanis miután bizonyítottan naki vannak a legjobb fegyverei és a rend elfogadta megszavazta a rend biztosítja a legjobb fegyvereket. Tehát minden amit addig fejlesztenek végül is a nagymester kezébe kerül és mivel a Janit és a teljes csapatát én képeztem ki ezért az én kezemben landol.
...
"Akkor onnantól vége számukra mindennek."
"Így van."
"De a legrosszabja a végsőkig fog harcolni. És kísérletezni. A janit is megpróbálják majd irányításuk alatt tartani és visszakondícionálni. Tehát őt eleve úgy kell kiképzenem hogy miután ez kierül felismerje és folyamatosan kiderítse kik próbálják irányítani. És ehhez a fekete nyolcas fogja szolgáltatni a legjobb embereket és tapasztalatot. Neki ez volt a feladata és nem hibázik. Az Öreg megmondta hogy ő nem hibázik és le is teszteltem tényleg nem. Akkor ha kikerül, akkor ő, a Jani és a többiek összeülnek és levadásszák azokat akik még mindig ellenünk harcolnak és blokkolnak mindent, aki megfordul az jöhet velünk aki nem az megy a levesbe. A szokott rutint használjuk. Mérlegelés ne maradjon el és onnantól már nem hasznos hanem muszály lesz összeülni és hangos mindenki által érthetó nyelven megbeszélni mi van és mit teszünk."
---
A paksi erőművet bezárjuk. Ti fogjátok leszerelni. Vagy az urán fölött foglak benneteket megpirítani mind.
---
A Vargabéres varga béles varga véres, erős pista varga véres... annyira szemét szarházi volt és anniyira erős hogy a kezdetekben mindenkivel elhitette hogy ő velünk van és nekünk segít... Miközben engem támadott és apu se hitte el hogy ki akar nyíratni. Most egy pár hónap alatt szinte teljes őrületbe tudta kergetni a szabolcsot - tegyük hozzá valahogy tudott embert áldozni. Annyira durva volt hogy egyszer vissza kellett jönnöm és addig vertem amíg ki nem mondta amit meg akarta mvele csináltatni. Eltörtem minden ujját szinte az összes bordáját szétvertem a pofáját kivertem a fogait a szemén már nem látott ki leerte ma veséjét a máját ütöttem - módszeresen ahogy kell és mindig hagytam pihenőidőt neki hogy gondolkodhasson és elmondtam neki hogy most mit fogok eltörni szétverni benne. És felkínáltam a lehetőséget hogy vagy megcsinálja amit mondok vagy addig verem amíg élet van benne. Erre azért volt szükség mert szünet nélkül nyomta hónapokon kersztül a támadássorozatot és megőrültem volna szünet nélkül. Az Öreg megmondta hogy ha kimond valamit hangosan a jelenlétemben akkor az belekerül a karakterébe. Ezért gyakorlatilag így kondícionáltam arra hogy ha üzenek neki hogy most szünet akkor leállítja a támadást ellenem éés addig úgy hagyja őket amíg nem szólok hogy mehet.
Még az után is odajött hozzám apu hogy "valaki brutálisan összeverte a vargát és ő azt mondja hogy te voltál..." "Én ? hát mi együtt vagyunk... mikor vertem meg én bárkit aki nekünk és velünk és értünk dolgozik?" adtam a naivat és utána jót röhögtem hogy a vargát eszi a fene, ő is ezt csinálta velem.
Kibaszott patkány kihúzta idáig, de ha meglátom még egyszer istenemre átmegyek és én magam fogom megnyúzni élve.
A Szabinak meg mellé állítottam egy srácot aki ismerte ezt a dolgot és nem volt rá hatással mert nem esett át ezeken a beavatási és kondícionálási szörnyűségeken mint mi és nem kellett kitörnie se hogy ismerje fel ha a szabolcs kezd megőrülni és szóljon. Meg egy pár embert akik ugrásra készen álltak hogy kinyírjáka vargát mielőtt komoly baj történne. Azt akartam hogy megértse a szabolcs is hogy miért nem engedtem hogy a tv-ban parádézzon. Mert azon keresztül kommunikálnak oda vissza és ha lebukik akkor őt biztosan megőrjítette volna a varga. Most megtapasztalhatta milyen brutálisan erős és mennyire iszonyatosan megterhelő az amit ő képes csinálni. Így már azt is érti hogy hogyan őrültek meg sokan régebben.
"Te öcsém hogyan bírtad ezt ki ennyi éven át?"
"Hát úgy bátyó hogy muszály volt és a feladat erőt adott hozzá."
És tegyük hozzá hogy úgy hogy az idegrendszerem ronggyá ment. És én nem egy hónapot kellett kibírjak.
---
A jani csapata egyébként olyanokból lett válogatva akiet a fekete nyolcas szedett ki a pokol legmélyebb bugyraiból. Felhúztam őket a nemzetközi szint fölé de meghagytam egy pár hibát és a karaktereiket is csiszoltam egy kicsit hogy el lehessen adni őket a szarháziknak. A John Millernek is én írtam meg azt a karaktert... Őt nagyo nfel kellett húzni d utána le is kellett butítani hogy ha bárki még a saját csapatából is megborul, akkor is kezelni tudja a helyzetet.
---
Önjáró rendzsert éítettem ahol a központi figura szerepe nem annyira lényeges, a cél a lényeg és hogy mit teszünk miért és hogyan. Vannak sürgős feladatok a föld a víz és a levegő - és a tűz: lángot a lélek - a pszichikai tér tisztasága kitakarítása. Ez utóbbi kezdődik el akkor amikor jóvátételt nyújtanak nekem személyesen. És hatással lesz a többire is.
---
azok akiet én nem tisztázok azokat azoknak önmaguknak kell tisztázniuk magukat azoknak akik nyíltan megkeresik őket... mi ezt így csináljuk. El kell modaniuk hogy mit csináltak és miért és hogyan. aki hazudik az le fog bukni, aki meg igazat mond és tényeg úgy van az tisztázta magát. A rendszernek nincs szüksége egy központi megmondóemberre - habár sok dolgot csak én tudok.