Saturday 7 March 2015

puzzle of memories

Nina - "How the hell he broke her out?" "I don't know" "Kill her" "No. Let her go. We can use her later"
Bill Hicks - Szerintem a Clintonék embere volt. Tök üres, kiégett. Hajlandó volt megtenni bármit amit mondtam. Kicsit gyanús volt hogy annyira készséges. Hasonlított erre a mark passio-ra. Szinte szó szerint megismételte a műsorában azt ami elhangzott közöttünk. A dohányzást is azért vette bele a műsorba, mert arról nem akart lemondani viszont valamit kezdenie kellett vele. Az utlosó előadáson egyáltalán nem tűnt se lehangoltnak se a végét járónak. Szerintem ő is a set up to fail kategória volt.
Egy idő után úgy próbálták rontani a hitelemet, hogy hozzám küldtek olyanokat akik fel voltak készítve - be volt építve egy kis biztosíték ami lehetővé tette hogy meg lehessen ölni. Mint ez a harakiris csávó. Mondom neki hogy ilyet ne mondjon és ezen változtatni kell mert így meg fogják ölni. Aszongya: "Valamibe egyszer csak meg kell halni." Nagyot néztem s megvontam a vállam. Az ilyennek mit lehet mondani? hahaha csak sajnálni tudom, de ma már azt sem, megérdemli. olyanokban bíznak meg akik a torkukat elvágják minden lelkiismeretfurdalás nélkül - azt kapják amit megérdemelnek.
Akkor ezek szerint a condor csávó is zsákutca. Végül is a maszkoláshoz értett azt tanította. De akkor már chip is gyanús, mondjuk eddig is az volt. Végül is ő volt az aki azt mondta basszak a pillangóra.
Hát elég szomorú ez. De nem érdkekel már ez sem. Igaza volt az öregnek és örülök hogy hallgattam rá. Eltakarítom ezt a mocskot végleg. Nem akarnak változtatni, bár most már kezdik érezni a dolgok súlyát. Még egy pár száz halott és akkor már sokkal tárgyalólépesebbek lesznek. Egy két látványos kirakatfigura után már ők fognak megkeresni. De itthon is kell még legalább egy komoly vágás, mert még mindig nagyon nyeregben érzik magukat.
---
igen ők is benne vannak: eszenyi e, rudolf p stb. Hogy mit csinálnak az kérdéses.
Azt kapod amit megérdemelsz? he? Legyen akkor úgy.
Most kínai részről is ömlik a szar. Néztem ezt az előadást, pfffú hát mit mondjak, igen anno a beépülésnek volt ára, pl segítenem kellett olyan dolgokban amit soha nem tettem volna meg magamtól pl a pécsi bányában, a russzkik azt akarták hogy szén helyett a magyarok fűtsenek gázzal, és kértek hogy segítsek ebben. A szenet locsolták vízzel hogy ne poroljon annyira, s ez adta az ötletet hogy abba kell valamit tenni ami irritálja a tüdőt égés után a füstben. S meg is csinálták, valami nanocucc colt nem mutatta ki semmilyen akkori vizsgálat. S most hogy nézem ezt az előadást, ott figyel a kínai verziója, a russzki kgb vitte tovább az ötletet egy sokkal brutálisabb skálán. S persze kik a felelősek? Hát azok akik a gázt árulják és abból tömik a zsebüket. Itthon kik voltak ebben benne? aZok akik most is tömik a zsebüket a gázbevételekből.
Szopnak a titkosszolgák, hahaha szarházik szarházikat szolgálnak persze most futhatnak a pénzük után a titkos számlákról leemelték a lóvét budhha chess. Szarházik mindenki azt kapja amit megérdemel? He? Kötelet a nyakatokba.
---
Hogy nekem mennyire elegem van belőletek. Beugat a kis szarrágó hogy senki vagyok nélkülük? hahaha, ahhoz képest így is azt fogjátok csinálni amit én meghatároztam nektek, mert ha nem akkor megdöglötök patkányok. Hahaha szépen azt fogjátok tenni amit elterveztem és szépen ki fogjátok nyírni egymást. Csak itt-ott kell egy kis lökést adni a dolgoknak. És persze folyamatosan támadnak 24 órában mert ha nem tennék kivirágozna az életem nélkülük... Teljes erőfeszítéssel próbálnak megállítnai meg lassítani meg elpusztítani még mindig és közben ugatnak, jellemző a nullákra. Micsoda gyönyörű világ lesz ezek nélkül, már alig várom. Csupa béke és nyugalom.
---
Kikaparja nekünk a gesztenyét? Hahaha tudod ezek is azt mondták kicsit korábban. Meg a Básty is. Meg még sokan előttetek.
---
Kezdik érezni a súlyt. A Kaiser is eljutott addig hogy megoldást próbál elővenni persze ő a mossazd számára jobb megoldást favorizálja: a szabad piac megoldását - hiszen a szabad piacon ők összetartanak és egy nagy láthatatlan szereplőként komoly előnyben vannak - míg a megegyezni ma sem tudó nemzetek itt elbuknak. A másik meg a bankok politikai pozíciók alá rendelné a felügyeletet s irányítást, ami megint csak pofon a szarnak, mert az egyik szarházi helyett a másik szarházi fogja ugyanazt megcsinálni.
---
Ja most már lehet nyugodtan ugrálni, nektek mindenképp szarházik a szarházikat nem bántják amíg szarháik maradnak, és megcsinálják amit kérnek - legalábbis egy darabig... hahaha.
---
Ma már azt gondolom el tudnám viselni ezt a környéket úgy hogy nincs emberi élet sehol. Tulajdonképpen nem rosszabb lenne - még ha hiányozna is egy kicsit - hanem sokkal jobb.
---
jaja az összes vlamirevaló speciális kiképzéső fegyveres csoport, az összes valamirevaló okkult titkos csoportosulás, szabadkőműves csoport, sátánisták, fekete-máglyát gyakorlók, sámánok, plusz a tudományos fejlesztői és elemzői műhelyek. Ezek elemzése és fejlesztése. A föld minden pontján. Én nem lazsáltam. És ha kezditek összeszedni akkor kezdtek rádöbbenni arra is hogy micsoda teljesítmény van a hátam mögött. ÉS azok akik a tudományos és az okkult oldalt is képesek követni azok azt is tudják hogy nem viccelek. Amit mondok azt meg is fogom csinálni - mert meg tudom tenni.