Monday, 23 February 2015

modern sámán

Levelezés részlet egy sámános cikkel kapcsolatban
 
Még egyszer sámán
Na jó mondjuk azt hogy átment valóban a naptáncon. Felkészült és megcsinálta. Ha ilyen konklúzióra jutott hogy "ez" itt körülöttünk nem valóság akkor az ő beavatása manipulált volt.
miért?
Az eredeti naptáncra pontosan azért kellett hetekig készülni, mert iszonyatos fájdalommal jár és azért hogy azt ép ésszel és fizikummal kibírja valaki keményen fel kell készülni. Rengeteg futás, böjtölés, meditáció, szauna vagy gőzölés és egy már beavatott sámán folyamatos "jelenléte" azaz segítsége.
Mindez azért kell mert az a fájdalom amit ott ki kell bírni nagyon is valóságos.
A beavatás eredeti célja az volt hogy a beavatandónak megjelenjenek az ősök a tánc során és találkozzon a legbrutálisabb félelmekkel is. Halálfélelem, megsemmisülés félelme, megszégyenülés félelme, és a többi démonok.
Sokminden történhet egy ilyen erős tudatállapotban amikor ilyen extrém fájdalom járja át a testet. Ezért kell a már beavatot sámán jelenléte.
Egyébként megjegyzem, hogy a trauma alapú elmekontroll ugyanerre az elvre épül. De amíg a trauma alapú agykontrollnál többnyire egy vallató, vagy hívjuk programozónak van jelen fizikailag közel és beszél a kínzott fájdalomban lévő emberhez - addig a naptáncnál a sámán nincs fizikailag jelen vagy nem kell ott lennie fizikailag, mert a kapcsolódás telepatikus szinten történik és a kondícionálás is telepatikus ráadásul ilyenformán nem is muszály a nyelvet használni, egy ügyes beavatott meg tud jelenni szinte bármilyen formában a beavatandó elméjében. Nyilván itt a elkészülésnek (előzetes kondícionálás) komoly szerepe van (set és setting).
Van egy másfajta beavatás is amikor a föld alá ássák el a beavatandót három napra. kap egy bőrből készült csörgőt ami a nagyszüleinek, vagy nagyanyjának a bőréből készült, meg valamennyi vizet. Egy kis szalmaszálon kap levegőt. A föld alatt eltemetve a három nap alatt iszonyú tudati megterhelésen megy keresztül az áldozat vagy beavatandó.
Gondolj bele abba, hogy ha elmész a terror házába akkor ott beülhetsz abba a kis sötétzárkába ahol sehogy sem tudod kinyújtani a testedet, se ülve, se állva, se oldalt és tök sötét van - ráadásul időnként váratlanul kinyílik az ajtó kirántanak és agyba főbe vernek. ilyen típusú kondícionálást használt a zsidó és kgb-s ávó annakidején. Azok akik ezen átestek vagy sámánokká váltak vagy borzalmas összetört szadista mindenre képes torz-lényekké.
A sámán beavatásnak nem ez volt a célja.
Ugyanakkor itt meg kell jegyeznem hogy nem mindenki élte tl a beavatást. És ez sokat elmond a beavatások kegyetlenségéről és a legyűrendő fájdalom, szenvedés mennyiségéről. És azt is meg kell jegyezni hogy nem minden esetben lett a sámán jó sámán. Volt olyan is aki még brutálisabb gonosztevővé vált mint bárki amellett hogy beavatást nyert a a világ sokkal mélyebb összefüggéseibe és a telepátia, jövőbelátás, más szemével való látás, mes testének manipulációja és egyéb úgymond "para" képességek összefüggéseibe, azok iránythatóságába.
---
Szóval nem kérdőjelezem meg, lehet hogy átment rajta - viszont az intelligenciáját viszont már megkérdőjelezem.
Egyébkén az is egy kicsit már gyanús hogy ilyen mértékű kontrollált médiafelületen egyáltalán napilágot láthat olyasvalaki aki lényegesen többet ért a világból mint az átlag. Ezt nem szeretik a média urai, mert ébresztő hatással van és inspirálja a publikumot. Vonzza az embereket.
Hány és hány ilyen csinált sámán létezik?
Ház ha belegondolsz a sámánokat helyettesítették be a tekintéllyel és a pozíciókkal: egyetemi adjunktus, Dr (még a nevét is megváltoztatják), a kutya város polgármestere stb. Jó sok idegen szóval, mert egyébként a magyar ahhoz van kondícionálva hogy az idegenül hangzó tisztségek előtt fejet hajt... mer az biztos tényleg nagy úr ha adjunktus...
Üdv

rossz döntés

Rózsa Eduardo Flores anno elmondta, hogy a "magyar" szolgálatok elkötelezték magukat mind egy-egy keleti vagy nyugati maffia mellett. Elmondta azt is, hogy semmit sem remél ezektől és azt tanácsolta hogy én se számítsak semmi jóra. Nem is számítottam. Felkészültem. Rózsa a hercegékhez tartozott a drogmaffia egyik embere volt.
---
Putyin tövig dugta a nyelvét a hodorovskiék jó szaros seggébe, leszopogatta a paksimogyorókat a seggszőrökről és kapott segítséget nyugatról is, emellett pedig itt magyar'országon kezesbárányként szolgálta ki őt a Práczki-Geczi-Pintér-Lázár-Kőrösi-Csányi maffiaszövetkezet. (No persze nem ingyen.)
Ennek ellenére a birodalma össze fog omlani és azzal együtt ez a mocskos világbirodalom is. A nyugati titok-közösségek azért segítik most, mert jócskán le vannak maradva és egyébként ha mi nem állítjuk meg az usa zombihadsereget, akkor ma már nem nagyon lenne oroszország a térképen sem. Technikailag nagyon le vannak maradva még kínával együtt se tudják utolérni a csúcstechnikát amit egyértelműen a földrajzilag amerikai erőszaktömb bír magáének. van egy két felszerelés amit sikerült ellopniuk, segítettem egy csomó mindent nekik fejleszteni, de a hivatásos hadseregük messze a szint alatt van. Persze van ezen kívül egy formálódó nemzetközi sereg is, akik nem pénzért dolgoznak. Sajnos egy nagy részük ég nem nőtt fel igazán a feladathoz, és ez látszik az eredményeiken is. Van viszont egy kis közösség már akik keményen összetartanak. És ők biztosítják azt hogy a régi mocsokrendszer végleg el fog tűnni. Ők jól képzett katonák - no nem a "hivatalos" agylúgozáson keresztülment zombikról van szó - hanem igazi harcosokról, akik tanulnak, érzékenyek, gondolkodnak, éreznek és legalább 130-140-es a pulzusuk amikor akció van, hogy legyen elég adrenalin a szervezetükben... :-) De félretéve a viccet. Ügyesek vagytok. Ez a nemzetközi maffiabanda is kénytelen már meghajolni az erő előtt amit felmutattok. A teljességhez viszont még kell egy kicsit nőni. Egészen pontosan elkopott a fizikai támadóerejük. most még a technikai részleg zárkózik fel - elég lassan merthogy oda valahogy több szutyok került be mint kellett volna. Nem volt elég kemény a kiképzés.
---
Már védelmi pénzeket szednek a nyilvános, és szoórakozó helyeken hogy ne legyen több "influenzás" meg fejfájás... Hiába a maffiahorda az maffiahorda. Ugyanaz a jelenségsor játszódik le mint a játékgépezéssel kapcsolatban. Terjed az infó (először a hálózat belső köreiben) egyre többen élnek vissza a technikával (ölnek, zsarolnak és lopnak vele, ahogy szokták), és egyre többen tudnak róla. Ez kivált egy védekező reflexet, néhányan befektetnek a védekezés módszereibe. Majd az is kitudódik hogyan lehet védekezni ellene.
És mivel olyan jó módszereket fejlesztettem a megfigyelés és lehallgatás feladatainak megoldására - egyik se tudja ma már ezt sokáig eltitkolni... Hahaha megy ez oda vissza...
És persze a tetején meg kétségbeesetten ölik a pénzt a fejlesztésekbe, próbálnak valami újat kitalálni hogy megmaradhasson az előnyük. De az előnyük egyre kopik. Egyre szélesebb rétegek fejlődnek fel melléjük - és egyenlőre úgy tudják elkerülni a biztos halált, ahogy azt az orbánéknak tanítottam: ki kell szélesíteniük a "támogatottak" körét, magyarul fizetniük kell egyre többet és egyre több embernek. hahaha. Isten adta, Isten elvette. Most jönnek a kombinációk. De hát ugyanúgy mint az ultrahanggal én elmentem az anyagok végső határáig minden téren. Ezreknek is én segítettem (levették a videót amin rajta van a kezem:-) http://www.bjultrasonic.com/category/ultrasonic-transducer/ultrasonic-cleaning-transducer/ Jó fejek mi? igyekeznek eltüntetni mindent. Szóval igyekeznie kell azoknak akik össze akarják szedni hol is tart a mai csúcstechnológia és módszertan... Én ismerem mindet. Mert én fejlesztettem őket. Kivétel nincs. A legfontosabb és legfőbb területeken mindenhol megfordultam.
---
A legszebb az egészben az, hogy mire végigérünk az összes emlékeztetőn, addigra kikerül minden amit a legteteje használ. És elkopik a nagy misztérium körülöttük. Merthogy a valóság az, hogy mi (az olyanok mint én) fejlesztettünk nekik mindent (mert "ők" nem rendelkeznek a szükséges képességekkel a fejlesztéshez), amiért cserébe a legtöbbünket megöltek - már akit tudtak - hogy ne derüljön ki a technikai előny s felhasználhassák a hatalmuk biztosítására (akinek nagyobb a fegyvere az diktál a többinek). Viszont ahelyzet az hogy mára aki közülünk élni akar, az kénytelen a maximális őszinteségre és kénytelen végigcsinálni a kiképzést amit én építettem fel. Mindennemű eltérés ettől az életükbe kerül. De mi nem is akarunk eltérni a legtöbb aki olyan mint én az szivesen is csinálja, mert tényleg jó. És nem az öldöklés a célja - noha meg kell azt is tanulni kényszerűségből.
Kopik az előnyük.
---
hahaha élvezettel gondolok arra, hogy a sok idióta százezreket költött plazmatévére... nagyon helyes. megvették a fegyvert amivel bármikor meg lehet őket ölni...
Látod látod, hiába szegecseltétek össze a hangfalmágneseket, összeszedettétek a rézvezetékeket, elkezdtétek a mikohullámú sütőről azt terjeszteni hogy egészségtelen - mindent megtesztek hogy ne legyen fegyvere a népnek, de mindig lesznek tárgyak miből kiváló fegyvereket lehet csinálni. Kinek kell a tűzfegyver, ha olyan fegyvert is használhatunk amihez nem kell golyó? Az emberek lassan rá fognak jönni arra is hogy a föld légköre telis teli van elektromossággal... Amit be is lehet fogni.
---
Igen csináltam lézer kardot is... :-) Szerettem a Star Wars-t. Azt is az öreg csinálta. A gonosz sith nagyúr róla lett mintázva. A főgonosz, aki közben a szenátus tagja, sőt később ura lesz. Igazi Byrd. És ez a film monumentum rögzíti is sok kiváló képességét: az öreg látta a jövőt. Sok olyan utalás van elrejtve az eredeti Star Wars filmekben amit még csak most kezdtek megérteni. És igen a járgányt is megcsináltuk... :-)
Kár hogy ebbe a szaros közösségbe születtem, megalkuvók és szarházik országába.