Thursday 11 August 2016

zsoldosok

Szekeres
"De Peti nem emlékszem arra hogyan kell beállítani a bábut a halálos fogásokhoz."
"Hát hogy lehet az? Én elmondtam mindent."
"DE kinek?"
"Hát neked."
"De nem emlékszem."
"Hát az akkor egy dolog miatt lehetséges. - a két férfi egymásra nézett - Valószínűleg átvernek és ezért nem emlékszel. Te is beállítottad magadat úgy hogy tudaton kívül érzékeled ha átvernek."
A srác letörten nézett maga elé. Gondolkodott.
"Lehet Peti. De valamit tennem kell, mert már tudják, ők küldtek hozzád hogy kérdezzem meg, elmondtam nekik hogy te szoktad beállítani a bábut pontosan."
"Sajnálom Andris de én sem emlékszem már hogyan szoktam beállítani."
Néztek megint egy darabig egymásra.
"Jól van hát csinálj valamit. Menj oda korábban és állítsd be úgy érzésre."
"De az úgy nem lesz pontos."
"Olyan lesz amilyet megérdemelnek András. Ha átvernek akkor te is átvered őket, ha nem vernek át akkor pontos lesz."
...
Volt egy próbababa, izmokkal, digitálisan beállítható előre programozott fogásokkal (melyik izom feszítsen milyen erővel, mikor szakadjon el az ín, törjön el a csont) igazi NASA technika. Ezen gyakoroltuk a halálos fogásokat a judo ugyanis a gyilkolás művészete csak a szarházik csináltak sportot belőle. Szóval minden kiképzés előtt én állítottam be a bábut és a program is meg a beállítások is titokban maradtak, a kódolást még ma se fejtették vissza. Ezt azért tettem, hogy megtanulják mennyi munkát is végeztünk el mi - azaz én - és mekkora tudást halmoztam fel ahhoz hogy meg tudjam tenni azt amit meg tudok tenni.
A találomra beállított értékek amúgy megbosszulják magukat... ki is dolgoztunk erre az esetre egy pár megoldást is amire szintén nem emlékezett az Andris. Csak a tudaton kívüli részek.
---
Kezdik érezni a nyomást ami a régi rendszerből jön, kezdik megérteni hogy szívás van. Jön vissza minden felső réteg. És a széles udvartartás most fizetni fog keményen, pénzben is meg bartellben, meg vérrel, a gyerekeikkel. Bár a legtöbbet ez hidegen hagyja. Szóval nekik mindegy.
---
A mónika és a balázs show a suli részét képezték... ott tanulták hogyan tudják magukat lebutítani különbözőkarakterekbe a maszkos tanulók. Persze az itthoni szarházik kapva kaptak a lehetőségen hogy legyen itt a butítókurzus, hogy ezzel is hülyítsék a népet... jellemző.
Erre azért volt szükség, hogy a keresés utánuk ki legyen terjesztve a legaljára is a társadalmi rétegekben, mert sokszor oda bújnak el ha fent túl nagy a nyomás és túl sokszor kerülnek életveszélyes helyzetekbe. Nos most már sehol sem fogtok tudni elbújni. :-D Maszkkészítő barátunk persze itt csak a rendelést vette fel többnyire, az italboltban a cba mögött, egyébként multimilliárdos lett a rengeteg munkától... Ezek a maszkok - teljes test maszk - iszonyú összegekbe kerülnek és csak a hálózat engedheti meg magának. Persze eleinte sokszor dolgoztak csak bartellbe, azaz semmilyen pénzforgalom nem volt egy egy maszk kivizetésekor. De ugye a szarházi az szarházi és ahogy szorult a hurok a nyakuk körül úgy egyre többször csúszott be olyasmi hogy a bartell nem sült el jól vagy értéken aluli lett, vagy egyáltalán nem történt meg, úgyhogy ma a legtöbb esetben visszatértek a pénzforgalmi rendezéshez. Ez viszont ma már kockázatos, mert a bankok biztonsági okokból egyszerre több szerveren tárolják a számlák adatait a világ több különböző pontján, több földrészre elosztva úgyhogy az adatlopás és kiszivárgás lehetősége is megnőtt.
Szóval egyre nehezebb helyzetbe kerül az Öreg-Papa rendszere. Egyre nő a brutalitás mértéke is ahogy a feszültség nő. Most kénytelenek a manipulált kommunikációs rendszerek megbízhatatlansága miatt a nyilvános felületeken keresztül üzenni egymásnak. Viszont ez sem megbízható ezt majd szintén megtanulják. Kénytelenek lesznek lassan előbújni és személyesen megjelenni, hogy átadják az utasításaikat és meghatározzák a követni kívánt elveket, útmutatásokat. Ez viszont kiváló lehetőség a bizonyítékok begyűjtésére.
A suli gyakorlatilag bezár. (Vagyis nincs benne senki aki a miénk lenne.) Elérte azt a pontot minden panel és modul terén ahol már csak szarházik vannak benne, a mieink kivonultak mert nincs értelme felforgatóknak és hazudozóknak bármilyen ismeretet és infót átadni.
 Sok a munka még, rengeteg hiszen sehová se jutottunk egyenlőre, de azért sok minden megváltozott.
Például nőtt a rendszer alapvető működésével kapcsolatos ismeretek szintje világszerte. Aki értelmesen képes gondolkodni és az emlékezettörlés, telepátia, egyéb parafenomén képességek világát megértette az most már látja hogy ezekre alapult a régi rédszer irányítói szinje legfelül. Ez alatt működött és ma is így működik a látható rendszer: a látható bizonyítható struktúra.
www.porncba.com hahaha a cba-láncba való bekerülés feltétele hogy pornót csinálj! mindegyiknek fent van a neten a filmje... hahaha jó mi? práczki féle magyar élelmiszer üzletlánc... hahaha nesze nektek ostoba kurvák... de végül is legalább a legtöbb életében baszik egy igazán jót... hahaha egyébként a valódi szeretetre alapuló egészséges szexet úgyse ismerik meg, talán csak véletlenül...
---
Nemrég felvett egy ember, volt katonatiszt. Stoppoltam. Azt mondja elvisz a következő faluig aztán sokkal tovább vitt... Útközben kiderült hogy otthagyta a feleségét egy másik férfiért... hahaha azt várta hogy ez az infó majd sokkol engem és reménykedett valamiben... Ecsetelte hogy milyen jó volt neki az első... hahaha Elég vicces volt a csávó egy részben és szánalmas úgy egészében.
Kérdezte mi a véleményem arről a dologról.
Nos nem mondtam el neki teljes mértékben akkor, nem akartam bántani. De ide most leírom. Továbbra is tartom hogy a homoszexuálisok túlnyomó többsége el van szakadva önmagától és képtelen egészséges viszonban élni önmagával - ennélfogva mással sem képes egyensúlyban és hosszútávú harmónikus kapcsolatban élni. Ez tény. Akármit hazudnak.
A természet sokmindent megenged. Sokmindent megtehetünk ami nem jó, de mégis a természet megengedi nekünk. A nemi örömöt nem csak férfi szerezheti nőnek és fordítva, de nő nőnek és férfi férfinak is. De a természet azt is megengedi hogy egy férfi megdugjon egy tehenet is. Vagy egy nő basszon egy lóval. És azt is megengedi hogy egy apa a saját lányát dugja meg. Vagy egy anya basszon a fiával. Ezt mind megtehetjük. Ugyanakkor minden tettünknek van következménye is. És a természet kegyetlen. Sokszor a büntetés időben eltolva, sokkal később jelenik meg a tett elkövetésétől számítva, de minden esetben lesz következmény, ha jót ha rosszat teszünk.
A természet ugyanakkor jelzi is hogy mi a helyes irány. Például ha apa-lánya kapcsolat vagy fiú-anya kapcsolatból gyermek születik az az estek nagy százalékában nyomorék, degenerált, sérült lesz. Ezért nem csak az ember alkotta törvények de a népi tudás is próbálja ezt észben tartani és elkerülni. Ezért kínálták fel az eszkimók a vendégeknek a eleségüket a ritkán lakott területeken - hogy frissüljön a vér. Ezért házasodtak a parasztok más faluból. Az állattenyésztők is ismerik ezt a jelenséget mert még ott is galibát okozhat. Ez egy biológiai jelzés a természet felől a számunkra: ha ezt teszed az utódaid életképtelenek lesznek. Kihalsz.
Ugyanilyen módon jelzi a természet ha két nő próbál együtt élni vagy két férfi. Biológiai oka van annak hogy nem lehet gyermekük. Nem lehet utódja az egynemű pároknak. Kihalsz.
És van egy pszichológiai oka is annak hogy egy férfi és egy nő kell egy egészséges utód felneveléséhez: a férfi és a női princípium életbevágóan fontos az egészséges egyedfejlődéshez és ahhoz hogy életképes társadalom alakuljon ki életképes egyedekből. A mai roncstársadalomban persze ez a kérdés fel sem merül szinte.
Amikor heteroszexuális szülők gyermekei válnak roncsokká a nevelésük következményeként, olyankor a nem normális normálissá válik: hiszen mindenki ezt csinálja, akkor ez a normális.
Neveld utódaidat szarban! Hiszen több milliárd légy nem tévedhet!
Ez az ember viszont megházasodott és születtek gyermekei. Sajnálom őket. Őszintén. A régi rendszer szereti az ilyen gyerekeket hiszen az önmaga legbelső szükségleteivel tisztában nem lévő apa olyan károkat okoz a pszichéjükben ami kiváló rendszerszolgákat nevel belőlük. Kiválóan irányítható kurvaszolgálatos csajok lesznek belőlük. Ha már most nem azok. Valószínűleg már azok.
Szóval a természet azt is megengedi hogy megöljük egymást. Ezt is hogy elpusztítsuk az élet alapfeltételeit magunk körül - viszont minden esetben van következménye minden tettünknek.
Tehát szerezhetünk egymásnak nemi örömöt férfi a férfinak, nő a nőnek - viszont mindig van következmény.
Nehéz volna most kielemezni hogy milyen torzulás keletkezik ha egy nő próbál egy nővel hosszú távú kapcsolatot fenntartani vagy férfi férfival. Egy dolog biztos: az alkalmi szex vagy nemi örömszerzés gyakori. Ha ennél többre vágyik valaki, akkor kezdődnek a gondok.
A jó kapcsolat testi, szellemi és érzelmi szinteken vagy dimenziókban kell hogy stimmeljen. A testi dimenzió az a rész amit a legtöbben ismernek. Ez a test a tornagyakorlatok szintje. Viszont ez a dimenzió sem lehet teljes őszinteség nélkül, elfogadás nélkül és a nélkül hogy a két fél ne kívánna olyat a másiktől amit az nem tud igaz szívvel megtenni. Ez átvezet minket a szellemi dimenziókba és egyben az érzelmi dimenziókba is. Ha a szellemi dimenziókban nincs közös terület vagy közös alap akkor feszültség keletkezik ami megjelenik a testi és az érzelmi kötődés terén is. A szellemi dimenzió az ami a leginkább sérült ma a tudati felforgatás és a konzumidiotizmus következményeképpen. A legalsóbb szinten a közös témák adják a szellemi kapcsolódás alapját. Közös érdeklődés. Sokszor ez kizárólag a szexre a nemi élményre szorítkozik. Ha ennél tovább mutat egy kicsivel akkor egy széles tömegréteg esetében olyan dolgokra szorítkozik, mint pl a "mit fogyasztasz te" kérdéssel jellemezhetünk. (Milyen zenét szeretsz? Milyen filmeket szeretsz? Hová jársz szórakozni? Mit kezdesz a szabadidőddel?) Ezen ritka esetekben túlmutathat egy egy kérdés például hogy van-e valami életcélod és mi az? Még ritkább esetben ezek az életcélok túlmutathatnak a fogyasztói célokon (nagy ház, nagy autó, több pénz, több hatalom, karrierr), és megjelenhet valami nemesebb dolog is, de sajnos ez nagyon nagyon ritka. Kihalóban lévő faj ez ilyen ember.
A legtöbb megáll a konzumidiotizmus körén belül. Ezen a szinten a közös érdeklődési terület segíthet a párnak együtt maradni. De a belső elégedetlenség megmarad. Miért? Azért mert a hazugság létformáját jelenti a konzumidiotizmus szinjén való élet. Az ember lényege nem az hogy minnél többet fogyasszon, vagy minnél több másik embert, minnél nagyobb szeletet uraljon a természetből. Aki ezt az utat járja az soha sem fog tudni megelégedni önmagával.
Ezért a legtöbb ilyen pár széthullik mindegy hogy homo vagy heteroszexuális párról van szó. Mindegy hogy hágy gyereket nemzettek alkalmi vagy más kapcsolatokban. Az utódaik a régi rendszer szolgái és áldozatai lesznek. Többnyire ebben a sorrendben.
Sokszor csak a homoszexuális nemi élmény vagy kapcsolat segíthet túlélni sok helyzetben azt a mocskot amit a maskarabál résztvevői ki kell hogy álljanak. De ez messze áll mindentől ami egészséges és természetes. Zsákutca. A régi rendszer halálra ítélte az emberi fajt és minden megnyilvánulásában e cél felé halad. Azért hagytam el a maszkokat és ezért nem fogom soha többé magamra ölteni egyiket sem (max poénból megmutatni). Én már egy másik rendszer képviselője vagyok. Az egyetlen és az első olyan aki pontosan tudja hogyan működik a régi rendszer és azt is tudom hogyan lehet megállítani a képvislői által működtetett önpusztító gépezetet. Igen én vagyok az aki végigelemezte az aljától a tetejéig és én vagyok az aki pontosan tudja hogyan működik a régi rendszer, aki ismeri az összes irányítót és tudom milyen a karaktere, a célja a programozása.
Szükséges rossz megoldás. Használtuk egymást a túléléshez, szeretetmorzsákat kunyeráltunk legalább egy nemi élmény révén, ha már a tudatunk folyamatosan a feladatra koncntrál és ki ki milyen céllal, az önpusztítás vagy mások pusztítása fosztogatása céljával saját életterét rongálja. A roncstársadalmakban nehéz ezeket a folyamatokat és a következményeit megláttattni olyanokkal akik vakok. De ha nem sikerül akkor a földi élet közössége elpusztul rövidtávon.
---
Tovább haladunk a mélypont felé, nincs u turn zuhanás van lefelé. A mélypont pedig lassan közeleg. Pont úgy mint egy függőnél. Az U szára alul kicsit lassul a mélyponthoz közelítve. Van némi eltérés az eredeti pályától, de még mindig lefelé halad a földi társadalom, zuhan a mélybe. Hogy túléli-e a mélypontot? Ki tudja? A kérdés nyitva áll. Majd eldől hogy kimászunk-e ebből a gödörből vagy végleg pont kerül ennek a történetnek a végére.
---
Egyébként ez a volt katonatiszt aki homoszexuális, említette, hogy a katonaságnak volt (?) egy nyaralója a szigeten (sziget fesztivál) és az egyik haverja szállította át a drokogat amiket ő adtak el ott. A rendőrség is csinálta meg ők is, mivel nem tudták egymást ellenőrizni jogilag, így konkuráltak. És ez ma is így megy minden valószínűség szerint. Mint ahogy a prostitúciós hálózatot is ma a rendőrség tagjai "védik" persze önmaguktól és persze nem ingyen... gyakorlatilag ők lettek a stricik. Belgiumban a belga hálózat legalizálta a prostitúciót így a lányok- fiúk adót fizetnek van egészségbiztosításuk, és nem megbélyegzett tagjai a társadalomnak pénzt tundak félretenni, házat tudnak venni maguknak a legtöbb esetben ahol nincs rájuktelepedett szarházi védelmi pénz szedő.
Magyarországon mindig is a háttérben meghúzódó hálózat a titkos társadalom volt az aki szervezte a bűnözést, ők álltak a tetején. Ezért itt nincs terrorizmus - legalábbis nyíltan nincs - hiszen azt megtanulták hogy a nyílt terror mindig létrehozza a megfelelő válaszlépéseket a társadalom és maga a titkos társadalom részéről. Védeni kezdik magukat és ezt nem szereti a legtetején trónoló réteg hiszen csak akkor könnyű levágni a birkát ha nem ugrál, ha nyugodt és nem is sejti mi vár rá.... hahaha
Főleg ha eltűnik egy egy vagy megkínozzák őket, akkor kezdenek aktivizálódni és tenni a tetején lévő irányítók ellen. Ezért van az hogy még az ilyen imre féléket is mindig visszapótolják akár 150 szer is vagy 300 szor is, nehogy tényleg kiderüljön bizonyíthatóan hogy valóban meghalt. Róla mindenki tudja hogy hálózati ember, ezért vissza kell mindig pótolniuk hogy a hálózat ereje  megkérdőjelehetetlen maradjon. Ugyanígy a nagy figurák terén: akik az elterelő arcok a nyilvános hatalomgyakorlás arcai: az elnökök, a hivatalos struktúra karakterei. Belőlük is sokat gyártanak bár nem annyit, mert őket jobban védik, maguk a karakterbe belehúzott kuglik is erősebbek (nem olyan könnyű őket megölni) és a maszkjuk nagyon drága - ugyanis a maszkkészítők ma  már nem dolgoznak ingyen egyáltalán nem, de ha mégis van még olyan akkor is rengeteg pénzbe kerül az alapanyagok beszerzése (szarvasbőr, békabőr, jó minőségű belek, jó minőségű természetes alapú festék, ragasztó, igazi haj, szőr, vér, köröm, fogak, a szem előtét, sok esetben a testkiegészítők pl férfi nővé konvertálásakor, vagy fordítva a végtagok megnyújtása, ujjak alterálása stb...) és ezen folyamatok elrejtése szállítás eldugás, rejtekhelyek állandó védelme, előkészítése stb. Sok munka. Sok ember van bevonva. És egyre több helyen lehetséges az információk kiszivárgása. A tudatszint növekedésével pedig egyre többen látják hogy micsoda pénzektől esnek el... egyre éhesebbek a résztvevők és egyre többet akarnak.
Egyébként pont a munkás réteg főleg azok akiknek jól megy a szekér... azok vesznek részt ezekben a kiszolgáló folyamatok elvégzésében. A rejtet világ kőművesei, asztalosai, villanyszerelői, autószerelői - mind mind a régi rendszer mocska. A röhögő harmadik, akik többnyire nem vesznek részt a maskarabálban, mert ők tudják hogy mennyire veszélyes - vagy csak időnként ruccannak ki egy egy rejtett számla megtöméséig kis nemi orgiasztikus hedonizmusért - tudják hogy könnyű meghalni ebben a forgatagban.
Ezért megelégednek a hétköznapi élettel némi nemű kiruccanásokkal. ők lassítják a pörgést és a bomlást a legjobban. Ők a magukat semlegesnek mondók sokszor tényleg azt is hivők. Ők a ballaszt. És közöttük szeretnek a legjobban elbújni a valódi irányítók, mert pénz is van, meg lassúbb a pörgés nincs akkora nyomás, nem annyira sűrű a támadások sora.
...
Az Öreg hálózatában úgy juthatsz előre ha bemocskolod magad és elmerülsz mindenben. "Le kell bontanod a régi konvenciókat" mondják. Meg kell szabadulnod a társadalmi kötelékektől. Szabaddá kell válnod. Ezért belépő az hogy azonosneművel kell dugnod, állattal, pronózni kell, azután szart kell enni, majd ölni kell, majd embert enni, kínozni, kegyetlenkedni és csak úgy juthatsz előre, ha egyre durvább dolgokba "mered" magadat belevetni. Persze ennek az az ára hogy valaki mindig vidózik és gyűjti a bizonyítékokat. És ezek a bizonyítékok amikor kiderülnek, akkor bukta van - de nem kerülhetnek ki tehát olyankor inkább megölik a nem engedelmeskedőt. Általában egymást is sakkban tartják ezek a már a tetejére került idomított szarházik. Ezért van akkora csend. Persze egyre bátrabban ahogy nő a mocsok és terjed az előrejutással kapcsolatos "vállalni valók"-ról való tudás.
Mára itt Mo-n és máshol is eljutott oda az Öreg rendszere hogy minden vezető pozícióban lévő ember sikeresen bemocskolta magát vagy a saját gyerekeit... Ezért megy olyan lassan ez az egész lelepleződés - hiszen mindenki bukik - bukna. Ezért titkolják annyira a maskarabált is. És ezért vadásza a tek a cba-s és egyéb politikusok állat és emberpronóit a netről, mert azért időnként felkerülnek... hahaha mivel szivárog a dolog mindenfelé. persze ebben is van nemzetközi összefogás... Rohad csak lassan. De a mélypont mindenképpen eljön, mert pontosan e rendszerhiba miatt ez egyre brutálisabb felső vezetői réteget produkál, egyre brutálisabb és egyre jobban felkészült, kiképzett irányítókkal, akik pedig igyekeznek majd az őket nyomorgató és velük szemben követelőző többit megfosztani a fegyvereiktől ezáltal eiffel torony alakúra karcsúsítva a társadalom hatalmi szerkezetét megint. Ez a belső feszültség az amit az Öreg anno észlelt és azonosított mint problémát, csak nem értette mi áll mögötte és ezért kérte a segítségemet, hogy találjam meg a megoldást. Nos én megfogalmaztam a problémát és megtaláltam a megoldást is. Sajnos az Öregnek ez nagyon nem tetszett.
---
A kínzás
volt nemrégiben egy film amit én csináltam anno... játékosok bele vannak kényszerítve egy játékba. 6 ember. Mindegyik hálózati szarházi, de van közöttük egy aki gyerek és gyerekként már gyilkos.
Az alapötlet az volt hogy csinálok egy olyan művészeti alkotást, ami kegyetlen - azzal a céllal hogy be tudjak kerülni abba a körbe akik művészetként kezelték a gyilkolást és a kegyetlenkedést és rendszeresen színházi előadásokat és kiállításokat szerveztek, meg kínzó partikat, gyilkoló partikat, ember-vadászatokat szerveztek.
Volt közöttük egy akire hajtottam. kiváló rejtőzködő volt és nehéz megtallni típus. A filmnek nagy sikere lett még úgy is hogy az összes szarházit megöltem aki résztvett a folyamatban. Persze csak kevesen értették meg az üzenetét a filmemnek: csak egy kislány maradt életben, aki beállt a seregembe a többi zsarházit irtani miközben a többiről bizonyítékokat szereztem, azokat bemutattam, és egymást megölettem velük.
Hahaha, végül is hátborzongató és távol áll tőlem az ilyesmi de azért azt élveztem. Megoldottam a magam módján. Élveztem a valódi halállal járó színi előadást, élveztem hogy a legjobb szereplőt is át tudtam verni még akkor is amikor megkóstolta az egyik áldozat igazi vérét. És FŐleg élveztem hogy az egyik fő szereplő maga is az egyik legerősebb szabadkőműves páholy magas rangú tagja volt: a pedofil, aki profi módon törte meg a gyerekeket és kiváló kémeket, jól irányítható teljesen gátkástalan robotokat gyártott belőlük. És különösen élveztem hogy a páholytársai ott ültek a nézőtéren és végignézték a társuk halálát.
Utána persze befogadtak. Sokan üzentek nekem hogy ez a darab gyönyörű volt! hahaha nem is sejtették sokan hogy mi is a célom vele. De kicsit később horogra került az emberem. Középkori kínzóeszközökkel szeretett dolgozni. A criminal minds egyik részeként feldolgoztuk az anyagot amit vele együtt vettem fel. Annyira jól rejtőzködött hogy elképesztő. De tudtam hogy ha megkeres és együtt nekiállunk egy darabot megrendezni akkor személyesen is meg fog jelenni. Olyanokat használtam fel a darabhoz akik a hálózat már kipróbált gazemberei voltak. Szóval egyébként is megöltem volna úket és így nem sajnáltam egyiket sem, nem tévesztett meg a sírásuk és az ártatlan babatekintet amit annyit gyakorolnak a tükör előtt.
És végül megjelent maga. Az egyik marionett báb (élő ember, az összes inszalagja elszaggatva, fellógatva egy nagy vezérlő hálóra) felkészítésekor megjelent. Segítettem neki a vezérlőrendszer felépítésében, hogy hogyan tudna egy 50-10 kilós emberi testet marionettként mozgatni könnyedén, segítettem a helyszín biztosításában. persze erre külön készültem. Mind a nézők mind a szervezők védelmi szolgálatait ártalmatlanítanom kellett és megbizonyosodni hogy se föld alatt, se felette ne tudjon eliszkolni ha egyszer beazonosítottam.
Arról ismertem meg hogy pontosan tudta mekkora súly kell a vállízületek kirántásához és a mozdulataiból, a kisugárzásából. Addigra az együttműködés során meglett a pontos profilja a számomra. Amint megvolt, lezártuk a helyszínt és midnenkit megöltünk. Onnan se néző se szereplő nem távozott élve. Azután a maradék anyagot felhasználtuk a criminal minds egyik részének, mert egyébként nem lett volna elég egy önálló filmhez. látszik is a stílusbeli különbség. Persze erről is tömérdek mennyiségű hazugság látott napvilágot.
---
Letöröltem mindent. Több okból is, de főleg azért mert az irányító triggerek mind a kellemes élményeimhez voltak kötve, meg a kellemetlenekhez is, de az nekem nem működött. Mindig a jót a szépet az alkotót és a természetközelit kerestem és arra figyeltem. Ezért megjelentek azoka mosszad kurvák főleg, akik ilyen élmények mentén próbáltak irányítói triggereket beültetni. Így az a kettő akikkel sziklamászni voltam és lezuhantunk a föld alatti vízgyűjtőbe. Az is meg lett filmesítve. Sok rejtett kamerát használtunk ezekben a filmekben. sok nagyon jó minőségű rejtett kamerát. Rengeteg kamerát.
Szóval az élmény után mondták hogy lesz egy party- tudod... persze szabad szex meg pia meg drogok amit akarsz - a skúbidús balloon-nál. A heverjuk meg elvitt "véletlenül" arra másnap amikor mentünk a dolgunkra azon a területen. "Ott lesz egy party ma este..." "Be akarsz menni?" kérdezett vissza ártatlanul "Nem csak két mosszadkurva hívott, aranyosak voltak, próbálnak valami irányítói triggermódszert kidolgozni amivel manipulálhatnak..." a csávó arca elsötétedett nem tudta eldönteni hogy most kiugorjon a kocsiból vagy maradjon nyugton...
Szóval az összes kellemes élményt is el kellett felejtenem hogy meg tudjam tartani az irányt. Piszok ravaszak ám ezek. És csak egy cél lebeg a szemük előtt: hogy ők irányíthassanak rejtve a háttérből.
De az irányt meg tudom tartani, a többi meg akkor jön ha lesz kivel megint együtt dolgozni. Akikkel eleddig dolgoztam azok nagy része csak szarházi manipulátorként valami köteléket kötődést próbált kialakítani, hogy őket toljam előre... Miközben ők félre-siklatják az ügyemet amerre ők akarják.
---
Csináltam egy ruhakollekciót is. Egyéni tervezésű ruhák, kényelmesek természetes anyagokból vanak és szépek. Egyszerű tiszta színekkel, izgalmas és mégis egyszerű mintákkal. Egyre többet látok ezekből a ruhákból kint. Persze ezt is arra használtam hogy amikor ellopják akkor tudjam kik lopták el és kik csinálnak pénzt belőle - felderítés, vízfestéses módszer... Nos megmutatják magukat a szarházik. Az egyik a villám angolos kiscsaj a hálás szerepben, mert ő hálás parancsot kapott. Nos akik ezeket a ruhákat hordják mehetnek mind a levesbe. Sajnálom. Nincs kivétel. Kicsit élvezem is ez a kegyetlenséget: úgy terveztem meg őket hogy a látók közül azok akik hordják, felhúzzák az általam készített verziókat: azok erősebbek legyenek és fizikailag jobban érezzék magukat. Viszont, ha zet úgy teszik hogy én nem vagyok ott akkor a legkellemesebb ruha és plusz élményükből a halál zsákjába kerülnek... hahaha. Amelyik nem végezte el a munkát és nem segített nekem valós tudásom és értékem szerinti helyet biztosítani a valós szerkezetben - azok a halált öltik magukra amikor felhúzzák. Azok meg akik csak a mintájukat utánozzák szintén. Azokat is le lehet vadászni mert azok is oda tartoznak. Mindent arra használtam hogy megtaláljam a lopkodókat... akik elopták az üzleti ötleteimet, a fejlesztési ötleteimet és közben engem a sárba próbáltak lenyomni, de főleg inkább megölni. Ezeknek a legnagyobb része már halott. Egy kettő van még - most azokat is a háttérből kiveszem és végzek velük. Egészen pontosan ma már inkább kérpótlást kell adnotok ha akartok élni. Máskülönben mentek a levesbe kiadlak benneteket az alattatok lévő rétegnek... hahaha ez jobb mint bármi. A saját rendszeretek fog kivégezni a lehető legkegyetlenebb módon. Azok akik felett uralkodtatok és akiket megaláztatok, kihasználtatok, megkínoztatok. jajj de édes a bosszú...
---
És ezért fejlesztettem a kínzást.
A Gál zoliék is akartak filmet. A toni blair szaros seggét akarták mosni benne. A kínzást akarták megindokoltatni ezért kért meg a zoli hogy szerepeljek is mint elnök, akik helyesli a kínzást. Akkor egy tipikus péteres indoklást improvizáltam: "jó akkor csinálhatunk két sort a repülőtereken egyet azoknak akik gépét kínzással kiderített információkkal megvédtük és egyet ahol semmilyen garancia nem lesz se védelem. S megnézzük a maguk fajták melyik sort választják..."
Azután el kellett ismernem hogy a kínzásnak igaenis van létjogosultsága, mert vannak információk amiket ki kell szedni emberekből. Ezért fejlesztettem egy olyan kínzási módszert ami kizárólag fény és hang elemeket használ - tehát nincs semmilyen fizikai kínzás jelen - és mégis mindent ki lehet vele szendi bárkiből.
Annyira jó lett a módszer hogy még az öreg legjobban biztosított és kiképzett embereit is szóra lehet vele bírni.
A módszer ugyanis a tudatot támadja meg sőt egy kicsit lejjebb is megy annál. Az öreg és a többi agymanipulátor beépített a karaktereibe bizonyos triggereket ha valaki kezd megtörni akkor szívinfarktust kapjon, de olyat is csinált hogy a delikvens eltörje saját nyakát. Ezt sajnálatos tapasztalatként tanultam meg. Az egyik alanyunk ugyanis úgy ölte meg magát amikor a tudata kezdte feladni és kezdett feloldódni a karakterének az én-tudata: hogy a falnak rohanva eltörte a nyakát.
Erre akkor még nem számítottunk, ezért be kellett vezetni a kénysezrzubbonyt (egy speciális fajtát, mert abból is ki tudnak sokan jönni:-) és a lekötözést a gumiszobában. Ez nem minden esetben működik sokszor negatívan hat, elemezni kell és meggondolni. Sokaknak segít a mozgás - mint ahogyan sokak önként vettek részt ezen a mutatványon azok közül akiket én képeztem ki. Ez a kínzás ugyanis része a kiképzésnek. Mind az elvégzése mind az "elszenvedése" madj utána a semlegesítő feldolgozás. Azok akikkel ezt egyszer megcsinálták másodszorra már immunisak maradnak ellene nem halnak bele. A módszer gyakorlatilag egyszerű: a tudatot támadja sokáig ismételt frekvenciákkal hanggal és fénnyel, és csenddel miközben egy telepata csoport figyel és kérdéseket tesz fel. Az én tudat teljes széteséséig megy a dolog, hasonlóan a nagy dózisú lsd-hez a test élménye is sokszor megszűnik. majd onnan újra felépül valami új éntudat, manipulációtól mentesen ha az enyémek csinálják. Ezzel éltek vissza az angol területen élők, és manipulációs játékot csináltak belőle: összevissza játszottak az emberekkel amikor kinyílt az agyuk a folyamatos bombázás miatt. Persze őket is levadásztuk hiszen számítottam arra hogy vissza vognak élni ezzel is: Törvény: amivel vissza lehet élni azzal a szarházik vissza is fognak élni. Viszont tudjuk mit fognak csinálni: tehát feltudunk készülni rá. sok munka de megéri.
---
Nem sok minden változott azaz tulajdonképpen semmi sem. Egyik szarházi banda váltja a másikat és így tovább. Van némi brutalitásbeli vagy emberségbeli különbség az újabbak és a régebbiek között, de ez hamar eltűnik amint az újak pozíciókba kerülnek részben az alulról részben az oldalról jövő nyomás miatt, másrészről pedig a beépített apró kis hiányosságok mentén kialakuló driverek miatt, a homoszexualitásból a nemi szabadosságból (a titokban gyakorolt szabadság nem valós, csak szabadosság és ellekező hatást vált ki mint a valós szabadság), a pozitív és negatív hatású üzleti lehetőségek megkülönböztetésének hiányából, úgy általában a helyes irány megtartásának képtelenségétől. Ezek a faktorok nem teljesek, hiszen sokféle kugli kerül a pozíciókba és a karakterek is ma már nem egy kézben vannak tartva.
Apropó tisztázom megint mi az a kugli és mi a karakter.
Kugli: az a hús vér ember aki a karaktert alakítja.
Karakter: az a maszk és a hozzá tartozó hang, egyéni élettörténet és az ebből fakadó jellem, amely egy előre megírt programot hajt végre. Többnyire van látható felülete, ami a "hivatalos" azaz látható felület. És van egy láthatatlan felület ami sokféle lehet a karakter feladataihoz igazodva.
Van egyszerű alkalmi karakter amit csak mondjuk egy speciális feladatra hoznak létre, nincs annyira jól kidolgozva valahol le lehet buktatni, (példa: tajvani útlevéllel rendelkező volt brit állampolgár, turistaként megjelenik valamelyik országban egy egyszeri feladatot elvégezni, a hivatalos fórumok lassúsága miatt pár napba telik amíg a személyazonossága tisztázódik, de addigra a feladatát elvégzi és a karakter elhagyható - eldobható).
Vannak nagyon bonyolult karakterek is amelyek általában gyermekkortól alapos részletességgel meg vannak írva. Az Öreg terüti irányítói ilyenek mind és azon felül is mindenki. Ezek a karakterek gyermekkortól általában több alkaraktert is magukban foglalnak. Turcsika Szelenár magyar drámaíró például egyszerre Banád Edelény is egy másik országban ahol azonban focista. Az alkarakterek rendszere azonban sok munkát igényel és állandó helyettesítést. A helyettesítők tökéletes robotként kell hogy végrehajtsák a karakter írójának irányvonalát és feladatait.
Szóval ezen bonyolultabb karaktereknek több olyan fontos feladata lehet amiket titokban végeznek: pl egy foglalkozási terület felderítése, a teljes szokáshagyomány és a modern lehetőségek számbavételével együtt. Az ilyen infóknak hadászati jelentősége van. Azután lehet biológiai adatbank, hazugságvizsgáló, kiváló képességű bérgyilkos, profi kurva, kegyetlen de tudományosan következetes kínzó, aki meghatározott szichés kimenetelt tud produkálni a megfelelő képességek megszerzéséért. Ez utóbbi dolognak ott volt sokáig és ma is jleentősége hogy sok különleges képességű ember gyakorlatilag kínzás hatására tett szert bizonyos extra érzékenységre, tudásra, az elme egy különleges állapotára, az emlékezet törlésére vagy épp előhívására.
Szóval egy ilyen karakter amelyiknek alkarakterei vannak nagyon bonyolult.
Az Öreg legtöbb karaktere egyébként nem rendelkezett természetesen kialakult én tudattal. Ez azt jelenti hogy egész életüket valamilyen előre részben vagy egészben megírt karakterben töltötték el és a saját arcuk egyéniségük tulajdonképpen nem is létezett. sok ezek közül önmaga is megtanulta hogyan írjanak további karaktereket, építsenek hozzá maszkokat és hamisítsanak személyes történetet, igazolványokat, egyéni élettörténetet. Ez rengeteg munkát jelent és sok nem alvással töltött időt. Gyakorlatilag ma nem lehet elvégezni a karakter legyártásának folyamatát egyetlen személy által. Végül is akkor sem volt ez megoldható teljesen egy ember által, de azért a nyolcvanas években még nem volt lehetetlen. Ma már az. legalábbis lebukás nélkül talán egy egy lemaradt ország hivataljaiban lehet ilyen mutatványt véghezvinni, vagy egy olan országban ahol a zombihorda mérete nagy és a hivatalos szerkezet jól irányítható...
De ma már nagyon nagy a lebukás veszélye és igen könnyű hibákat véteni, amik felderíthetők.
A polcgyermek: a shelf baby - egy olyan nem létező gyerek akit a karaktereket gyártó csoport létrehoz, regisztrál a fogantatástól, és komoly papírmunkát - hivatalok számára látható" élettörténetet gyárt neki. A korai időszakban sokszor egyáltalán nincs kugli a gyermek karakter alakítására - esetleg néhány hivatalos fórumon való megjelenés alkalmán kívül, ehhez pedig felhasználják valamelyik kugli gyerekét, aki éppen bevetésen van valamelyik karakterben.
Vannak titkos csoportok akik csak azzal fogalkoznak hogy ezeket a karaktereket állandóan gyártják és ellátják az új toborzott kuglikkal gyakorlásképpen. Közben persze a kiképzők kezelésbe veszik és alakítják az irányíthatóságukat. Megismertetik őket a nemiség és a szabadosság élményeivel - persze minden védelem és megértés nélkül főleg. A közleharc és egyéb tudások szinte mellékesek és általában mára már sok szeméttel teliszartak is. A Suli amit alapítottam erre mára pl teljesen korrumpálódott tiszta formájában nem maradt meg semmi sem belőle, se tudás, se gyakorlat.
Gyakorlatilag ezekből szelektálnak a kiképzést felügyelők, feltéve hogy túlélik a kiképzést.... mert időnként azért akad egy két tanítvány aki jobb mint maguk a kiképzők... hahaha ilyen voltam én magam is....
Persze csak azok ilyenek akik azt az irányt követik amit én is követtem. A legjobbak. A valódi igazságot keresők és a valódi szeretetre építők.
Pszichikailag ez a nemzedék akik ebben a folyamatos hazugságrendszerben nőnek fel - ezek soha nem képesek megtapasztalni a valódi szeretet megelégedettségét és az abban való létezést.
Soha nem ismerhetik meg azt a mélységet amit egy hosszan tartó bartáság jelent. Ezért nem is hiányzik nekik, hiszen fogalmuk sincs arról hogy ilyen létezik. A barátaikat gyakorlatilag a legtöbben meg sem ismerik - hiszen senki sem mutatja meg a valódi arcát, a karakterek amikbe szerelmesek lesznek majd nemi kapcsolatra lépnek, majd megházasodnak - nem valódi egy ember által alakított karakterek hanem több ember húzza megára ugyanazt a maszkot (a maszkok minősége annyira jó hogy még szexuális kapcsolat során sem veszi észre a társ a maszkolást, csak ha teljesen tudatában van annak hogy mit nézzen.) Gyakorlatilag hozzászoknak hogy mindig más alakítja a saját felelésüket. Ez adja a régi rendszer számára a lehetőséget hogy elrejtse ha valaki meghal. Hiszen csak beugrik egy másik kugli a karakterbe és meg van oldava. Az utánpótlás meg állandó a shelf baby-k által.
Ezt nevezik ma a szabad világnak. Azért gondolják hogy ők szabadok mert túl léptek a társadalom által betartott konvenciókon szokásokon, azután az erkölcsi konvenciókon és gátlásokon, és ők már teljesen szabadok. Viszont ahhoz hogy ezt elérjék, sok olyan dolgot kell csinálniuk amit a világon a legtöbb társadalom elitál és a legtöbb országban az írott szabályok is büntetik. Tehát ezért mindig gondoskodniuk kellett arról hogy tetteik soha ne derülhessenek ki. Nos ez az a kötelék ami annyira szorosan összeköti ezeket az embereket: a lebukás és a következtében fellépő mizéria - még akkor is ha a tettek olyan karakterekhez kötődnek amiket végül is eldobhatnak, és hagyhatnak meghalni is akár -ez felettébb kínos. De gondoljon csak bele a saját testében élő egyszerű halandó: micsoda szabadság ha majdnem bármit megtehetsz hiszen, nem te csinálod hanem a karaktered és nem kell semmiért sem felelősséget vállalnod, hiszen madj a beugró kugli elviszi a balhét.
Sok visszaélés is volt ilyen ügyek terén, a helyettesítők gyakran lopták el a karakter kasszáját, vagy csináltak olyan dolgokat amivel lejáratták a karaktert és elvágták bizonyos célok elérésétől. Ezek a helyettesítők általában jobban képzett karakterlakó kuglik, akik éppen felforgatás vagy ellehetetlenítés céljából becsapják a helyettesítést kérő karakter tulajdonost vagy annak íróját.
Az Öregék ezt úgy védték ki hogy a karaktereik szoros kontroll alatt álltak és ha valaki ki akart volna lépni a karakter irányvonalából, akkor azonnal cselekedtek: általában megölték és a következő beugró megoldotta a dolgot. De többnyire idáig nem jutott el senki sem, egyrészt mert az Öregék nagyon erősek voltak pszichésen és a beugró kuglik soha nem tudták megváltoztatni a karakter sodrását egyrészt másrészt, mindig komoly előkészületen és felkészítésen mentek át mire beugorhattak...
Az általam írt karakterek sok esetben nyitva lettek hagyva, a legtöbbet szorosan egy konkrét személy felépülését segítendő írtam, azaz testre szabva készítettem el, úgyhogy többnyire másoknak nem jelentett sokat. De voltak olyan karaktereim is akikben tároltam például a kiképzés anyagait, és magánemlékeimet amikre szerettem volna emlékezni később. Ezek olyan tanulságok és tudnivalók voltak akiket másoktól tanultam és valamiért megszívleltem hasznosnak bizonyult. Később rádöbbentem hogy ezeket is kénytelen vagyok kitörölni az emlékeimközül, mert sokukhoz rejtett manipulációs tartalom kapcsolódik.
A karakteríráshoz nagyon sok mindent meg kell tanulni. Ismerni kell az emberi csontváz szerkezetét, a különböző test és arctípusokat, különböző népek testi jellegzetességeit, az élőhelyük sajátosságait, a szokásaikat, meg kell írni a lehető legrészletesebb módon a karakter életét - az Öregék három nemzedékre visszamenőleg megtették ezt, szülő nagyszülő és én magam is így tettem. Jelzem ismét hogy az Öreg vagy az Öregék alatt azt a hetesikreket rejtő csoportot értem akik hihetetlen szinkronban alakították ugyanazokat a karaktereket világszerte. Byrd szenátor, Papa az orosz alvilág feje, kínai öreg halász, és sok sok más karakter szerte a világban.
Ja az alapvető hiba egyébként az volt végül is hogy az Öregék azt gondolták hogy a félelem és a gyűlölet a legerősebb hajtóerők a világon, a szeretetet csak használták. Visznt ugyanakkor az Öregék nagyon is jól ismerték a szeretetet és tudták hogy miből áll a valódi szeretet. Az egyikük ténylegesen is úgy gondolta hogy az a legerősebb minden embert cselekvésre bíró érték közül. A rendszert mégis inkább a félelem és a kegyetlenség talaján építették fel - mert sajnos a legtöbb kétlábú humanoid tényleg ezen drive-ok alapján volt mozgatható - és őket az érdekelte hogy hogyan tudják ezt a masszát irányítani.
"Engem fiam egyetlen egy dolog érdekel a világon: A hatalom!"
---
Most is rám akarnak kenni mindent amit ők csinálnak... Eleddig is ezt tették. Csak most egyre többen látják pontosan hogy a szart tényleg a rendszer termeli ki magának.
A legtöbb aki az Öregék rendszrében nőtt fel ugyanazt csinálja mint amit ő csinált. Felfelé igyekszik kontrollt gyakorolni a fiatalokat kiképezni és oda küldeni - de mindezt úgy hogy közben ő maga rejtve maradjon és a gyerekek soha ne tudják meg amikor egy egy pozícióból pl hetente kihullik a kugli. Erre nagyon vigyáznak mert ha kiderül akkor a fiatalok se vállalják vagy ha igen akkor csak sokkal komolyabb ellenszolgáltatások mellett amit többnyire előre elkérnek - hiszen aki odáig eljut hogy nem bízik meg ezekben a szarházikban az már van annyira dörzsölt hogy tudja soha nem fogják kifizetni.
A komolyabb pozíciók mint pl egy jegybank irányítói posztja - nagyon komolyan képzett embert igényel. Oda mára már csak olyan tud egy napnál többet kibírni élve aki a kiképzésben önként haszálta és követte az utasításaimat az emlékezettörléssel kapcsolatban. Persze ezzel is volt aki megpróbált visszaélni, hiszen amivel lehet azzal a szarházik visszaélnek, de nyilván ahogy emelkedik a szint - és ez folyamatosan emelkedik - ezek mind meg fognak halni.
Közben egyre többen kezdik megérteni hogy igazam van. A rendszer tényleg önmagát marcangolja és a tagjai egymást gyilkolják, miközben a valós társadalom tényleges rögzített irányítói pozíciói körül harcokat vívnak egymással. Még egy kisvárosi szinten is komoly pénzek mennek el a hullák eltakarítására, és sokszor kell az elhullot karaktereket pótolni.
Csak én magam háromszor is megöltem a bajai rendőrkapitányt, de rajtam kívül mások is lerendezték már több alkalommal. A többiről ne is beszéljünk. Közben a valódi irányítók és szarkavarók meg takácsként és tanárként, újságíróként és a város köztiszteletbeli polgáraiként pózoltak. Mint pl idősebb gál zoltán akinek engedélye nélkül baján sokáig egy házat se lehetett eladni... Közben meg olyan aranyos és szeretni való kis öregúr aki mindig úgy köszön hogy: "Jó napot kííívánok az igen tisztelt ifjúúúúságnak!" Csiszolt és csilingelően kedvesen és szelíden ejtette a szavakat. A fenyegetés annyira távol állt a karakterétől hogy senki el se tudta képzelni - kivéve aki tudta hány és hány száz ember halálát rendelte meg a kivégzőemberektől. Persze közvetlen bizonyítékot és kapcsolatot soha senki nem fog találni erről csak azok akik maguk is ismerik a rendszert belülről. A lényeg hogy baja város díszpolgára ő. hahaha Végül is ez mindent elmond erről a városról. Végül is arra mindig gondosan ügyelt hogy soha semmilyen árnyék ne vetüljön erre a krakterére... És nincs is rajta... kivéve amiket én írok róla - de hát én meg ugye egy interaktív blogregényt írok ami fikció... ugye? vagy mégse? Vagy de? hahahaha
Még hogy megölte a bajai rendőrkapitányt háromszor egymás után... hahaha ... hahahaha
Nos a suliról is írni akartam.
Ugye mára már nincs egy tiszta tréner sem. Egyik modul se úszta meg a sok felforgató beszivárgó rombolását tehát nincs tiszta tananyag se. Ez azzal a következménnyel jár hogy nem lesz olyan jól képzett és olyan erős fiatalság mint akik az én kezem alól kerültek ki. Az én kezem alól is kerültek ki nem annyira jók, képességeikben nem igazán jók, sőt én tréningeltem a fekete oldalt is, akik meg kifejezetten sátáni indítékokkal rendelkeztek. De meg kell mondjam ők fejlődtek a leggyorsabban... sajnos. Talán ennek is köszönhető hogy ma ilyen kellemetlen helyzetben vagyok magásnyosan.
Szóval a következmények. Nos a kiképzettek minőségi romlása már akkor bekövetkezett amikor az általam kiképzettek elkezték továbbadni a tananyagot azaz ők maguk is elekzdték kiképezni a többieket a gyerekeket. Minden nemzedékkel egyre satnyábbá vált a dolog - kivéve azoknál akik pontosan megértették amit mondtam nekik a világ és az univerzum szerkezetéről, az emberi pszihcé szerkezetéről és a hatalomról ami a világban létezik, az erőről ami mozgat dolgokat. Ők továbbadták a tudást és nem vettek el belőle semmit sem, nem tettek hozzá semmit sem nem módosították, és az ő tanítványaik mindenhez hozzá is férnek ha elérik a megfelelő alapállást hozzá. Ők azok akikkel közösséget vállalok. Sajna nagyon-nagyon kevesen vagyunk és egyenlőre kiszorítva, kisemmizve anyagi lehetőségeinkben. Aminek megintcsak lesz következménye. De a legtöbb egyébként kénytelen lett feladni az elveit és az irányt azért hogy meg tudjon élni.
Én nem fogom ezt megtenni soha. Bizonyos dolgokat fel tudok adni egy időre, de mindig visszatérek a helyes irányba. Kell valamennyi rugalmasság de nem szabad elfelejteni a fő célt és a valóságról kiderített tudományos tényeket, amiket azóta igyekeznek mindenféle hazugságokkal elfedni. Mint pl az atomernegia tisztátlansága, az emberi olajpöfékelés légszennyezése, stb stb.
Szóval ez a satnyulási folyamat oda vezet hogy a régi rendszer egyre inkább visszatér. A ravasz öreg matuzsálemek - már amelyik még életben maradt mostanáig, nyilván azok akik beérték kevesebbel és lapítottak, lapítnak - most is ugyanazt teszik: etetik a fiatalokat és beültetik a saját kis triggereiket.
Irányítanak rejtve észrevétlenül. Itt ott egy egy sugallat, egy egy lökés, tipp. Közben a legfontosabb látható strukturális pontokon haldokolnak a fiatalok, hullanak mint a legyek világszerte. A maszkos rejtőzködőkért egyébként folyik egy hajtóvadászat is - hiszen a rendszeren belül azok akik előbbre akarnak jutni és többet akarnak (miiindiiig van ilyeeeen baby) azok kénytelenek megharcolni a helyekért azaz meg kell ölniük a kívánt kuglit és behelyettesíteni a sajátjukat vagy át kell venni a karakter felett az irányítást. Ezt egyébként nem csak a fiatalok hanem az öregek is ugyanígy csinálják. Ezért van az hogy a látható struktúrák irányítói posztjain akkora a nyomás - főleg a jó zsíros vagy zsírozó pontokon (ahol a legtöbb pénz kerül újra leosztásra. Egyre több közben a láthatóan rossz minőségű maszk utánzat amiről ordít hogy ne mugyanolyan, persze csak az avatott szem veszi észre. Ez megint olaj a tűzre. Szóval van nyomás azok pedig akik elég jól ahhoz hogy sokáig állják a sarat, a sorozatos életüket veszélyeztető helyzeteket az állandó stresszt miközben mosolyogni és gondolkozni kell és iszonyú energiákat és képességeket igénylő feladatokat megoldani -- nos ez a fajta nyomás és a többiek irányítói triggereket beültetni vágyó ügyeskedése - előbb utóbb olyan szórakozási formákba tereli az ilyen lazítani vágyó karaktereket alakító kuglikat ahol az átlagos nemi élmény már kevés, több kell, jönnek a drogok, az erőszak, a kikapcsolódás és a kielégülés sokkal perverzebb és brutálisabb formái. Ezek tálcán lesznek felkínálva a háttérben meghúzódó és meghúzódni vágyó ravaszdik által, természetesen bizonyítékok begyűjtése során és vagy ravasz pshichikai hatás elérésének céljával: a cél az irányíthatóság.
Ráadásul a mocsok rendszer gyermekkortól arra neveli a gyerekeket hogy állandó hazugságban éljenek és ne vegyék a szivükre ha a pajti másnap már más által lesz alakítva... ilyen az élet. végül is ha a pajti ugyanúgy baszik és szop vagy nyal mint tegnap akkor nincs is gond... nem? :-D Kit érdekel ki elégít ki ha jólesik... :-D
Szóval a hatalmas verseny miatt egyre éleződik a helyzet. Keresik a bűnbakot a legtöbbször engem tesznek meg vagy valaki mást - de soha se ma rendszert magát. Az jó úgy ahogy van... hiszen ők a haszonélvezői... kik is? a ravasz rókék mindenesetre tovább mint a gyerekek és a fiatalok... hahaha
Ezt a folyamatot tovább gyorsítja hogy egyre kevesebb olyan van mint én. És azok is a pálya szélére szorítva, ert mi minden karakterünkben - már akinek van egyáltalán több is - megtartjuk az alapértékeket ez felismerhetővé tesz bennünket és a szarházik azonnal támadni kezdenek bennünket olyan sorrendben és mértékben hogy ki az akiket közülünk a legjobban tundak irányítani, kontrollálni vagy kitéríteni és kit nem. Nos akik ellenállnak azokat igyekeznek azonnal megölni - persze ez nem megy mert mi vagyunk a legjobbak és mi ismerjük az összes rejtett trükkjüket és védjük is egymást. Jól. joban mint ők. Ráadásul van plusz segítségünk is. hahaha. Szóval egyre durvábbá válik a rendszer, megy lefelé a lejtőn. Az oka ennek a rendszer résztvevőinek a célja: hatalom és pénz, az irányítás totalitása, az alapértékek helytelen használata, a rossz alapozás. Halálra van ítélve.
Ez a rendszer eleve halálra van ítélve. Jelen pillanatban mindenféle külső jegyet igyekeznek lecserélni hogy a masszát megnyugtassák miközben tovább robog az egész a régi irányba. De sebaj. Végül is vége lesz egyszer s rövidesen.