Monday 18 July 2016

karnevál, farm, within the key of G F is the only normal, not because it's sharp...

far away from F...
---
nadrágtartógyártó visszament abba a karakterébe ahol emlékezhetett valamire amivel úgy gondolta megölhet engem... tévedett... de semmi gond... van másik, csak úgy mint csányiból... erdoganból... és a többiből...
---
Ez csak egy bonyolult gyújtószerkezet volt és semmi más csak egy üzenet egy táblára karcolva. Mi lesz ha nem teljesül amit kitűztem célul?
---
A farmon az állatok szabadon mozoghattak majdnem mindenfelé. A villanypásztor csak az ő védelmük érdekében kerítette körbe a völgyet, hogy más ne ölje le őket ha elkóborolnak. A gazda gondosan kiszámolta mekkora hely kell egy egy állatnak ahhoz hogy teljes és természetéhez igazodó életet élhessenek. Az állatok nem is féltek az embertől és a családjától. A tyúkok tojták a tojásokat amiből nekik is maradt kiöltésre, a gazda és családja is jóllakott. A fű szépen sarjadt, benzinbűz nem érte, a levegő tiszta volt, a kis tó amit a patakból duzzasztottak teli volt hallal, a méhek szorgosan gyűjtötték a gyümölcsfák virágainak porát.
Igazi kis idill volt ez a nagyváros és a falu mocskától távol, elektromos daruval, elektromos teherautóval, fűtéssel télen. Fát csak bútorkészítés céljából vágtak ki vagy ha kidőlt. Inkább ültettek, mert az előző fosztogató horda aki itt járt letarolta a hegy oldalát levágva mindent róla. Minden még a szögek is illettek a gyerek tervébe, miszerint az egésznek harmónikusan kell illeszkednie a völgy életébe, az állatokkal és a haszonnövényekkel együtt, hogy az egyensúly és az idill lehető legjobban megmaradjon és folytatható legyen.
Viszont egy nap a gyerek felébredt. Rádöbbent hogy a felesége nem ugyanaz a nő és maszkot hord ugyanúgy mint a kislány. A felismerés feldühítette.
"De te mondtad hogy szeretnél egy normális családot hogy megtapasztald hogy az milyen!" védekezett a nő.
"De ez nem normális - még akkor sem ha tényleg jól meg tudjuk tartani a legfontosabb alapértékeket és igazi és élhető környezetet tudunk teremteni a magunk számára. Hazugságban élünk és azt hazudjuk hogy mi igaziak vagyunk holott én nem vagyok a kislány apja, te nem az anyja és így a hazugság kultúráját adjuk tovább."
"De ezeknek a gyerekeknek nincsenek szüleik! Meghaltak, a rendszer ledarálta őket, mert kiálltak valamiért amit a rendszer látni se bírt, vagy gonoszak voltak és mi pusztítottuk el őket, vagy egyáltalán nem is tudjuk hogy kik ők. Nekik mi vagyunk a család."
"Az lehet és ez fontos is, de maszkban vagyunk, és nem vagyunk önmagunk és ezzel a régi rendszert visszük továbba mocskot és a hazugságot."
"De valahogy meg kell védenünk a valódi énünket a külső hatások ellen és mi közben dolgozunk is. Te is el-el mész a dolgodra és addig valaki jön helyettesíteni akinek a pihenésre és erre a csodálatos szeretetteli környezetre van szüksége, ahol meg tud nyugodni."
"Nem. Akkor is felszámolom a farmot. Ez itt nagyon erős. Nagyon megnyugtató. Benne van a mi spirituális erőnk. Ebbe nem ülhet bele senki sem utánunk."
"De miért nekünk is szükségünk van erre."
"Akkor meg kell hogy teremtsétek magatoknak."
"De mi nem vagyunk ennyire erősek ez itt sokunknak adott valódi megkönnyebbülést és feltöltődést."
"Azért nem vagytok ennyire erősek, mert hazudtok és a hazugság kultúrájában éltek. Mert nem törekedtek maradéktalanul a maszkok elhagyására és az egészséges életre. Mert jól érzitek magatokat a mocsokfürdőben, a szexpartik, hazudozás, pénz és vér világában és amikor kezd folytogatóvá válni akkor ide akartok jönni megnyugodni. Miközben nem tanuljátok meg hogy mitől olyan erős az amit én csinálok. Élvezni akarjátok a belőlem fakadó erőt és szeretetet úgy hogy közben ti nyakon felül merítkeztek a régi rendszer nyújtotta előnyökben, igaz hogy vállaltok kockázatot is, de összegészében mégsem kötelezitek el magatokat a célom mellett. Csak az előnyeit akarjátok élvezni. Nos ezt nem hagyom. Ez a farm eltűnik a föld színéről. Majd megcsinálhatjuk újra, ha felépítetek egy olyan erős védelmi hálót amelyik lehetővé teszi, hogy maszkok nélkül ide tudjunk jönni és megteremtsük ugyanezt. Addig az összes ilyen dolgomat fel fogom számolni."
...
"Miért így építetted fel a karakteredet? - mélázott a gyerek, nem várva választ - Ezen a szinten a te tudásoddal, a te felkészültségeddel ez biztos hogy szándékosan megtervezett dolog volt. Rám nézve kétféle hatást értél el vele: az egyik hogy a féltékenységed megnyilvánulásai nem illettek bele ebbe a keretrendszerbe, nem működnek romboló erőként funkcionálnak és ez zavart gondolkodásra késztetett ami oda vezetett hogy felébredtem, ráébredtem hogy ez itt egy felépített idill amit én építettem fel, viszont ti építettétek fel a ti karaktereiteket. Ez döbbentett rá hogy maszkot hordunk mind. Ugyan nekem csak a szemöldököm és a hajam más, de ti teljesen elváltoztattátok az arcotokat és a kezeteket és a többit is. Ez részben jó mert felébredtem közelebb kerültem önmagamhoz, részben pedig szétrombolta ezt az illuzórikus idillt amiből mindannyian komoly erőt tudtunk meríteni. Ez romboló hatás és te ezt biztosan kiszámítottad."
Csend volt, a levegőben feszültség, kíváncsiság remegett, de senki sem rettegett. Tudták hogy a gyerek nem öl meg akárkit meggondolatlanul és nem kapkod el semmi ilyen horderejű döntést. Bíztak benne. A gyerek nem. Elárulva és becsapva érezte magát. Elkeseredetten próbálta megérteni a helyzetet. A kislány és a nő hallgattak, a gyerek kérte őket, fenyegetően hogy hallgassanak.
"A rám gyakorolt hatás tekintetében ez végül is pozitiv - még akkor is ha ezt nem szándékosan így tervezted, hiszen megmutatta, hogy nem illetek bele az álmomba. Rombolni akarod ezt az álmot bennem és ezt tudatosan teszed, jól átgondoltan." Közben a kislányra nézett. "És persze megtervezted azt is hogy ez hogyan fog hatni rájuk. A rájuk gyakorolt hatás azt tanítja hogy ez a természetes: hogy állandóan maszkokban rohangálunk egyik helyszínről a másikra és mindig hazudunk, hazugságban élünk - mert a maszkban való lét eleve hazugság. Ezzel fenntartod azt a célt amit a szarházik - az Öreg rendszere - talált ki, miszerint a valós, igazi identitás kerülendő és ha valaki a rendszerben erre törekedne az csak fájdalommal és kiközösítéssel találkozzék, hogy vágyjon vissza a mocsokfürdőbe. Ezért keverte állandóan a vért, az akciókat szexpartikkal előtte és utána, majd visszalökte a karaktereket egy olyan állapotba ahol maszk nélkül létezhettek, de a társadalom legaljára szorítva, frusztrációban, mogfosztottságban, életlehetőségeikben szűkösen és körülvéve szarházikal, manipulátorokkal. Ezt még az Öreg találta ki. És te ezt csinálod. Ezt a tervet folytatod."
A gyerek még keserűbbé vált mnt eleddig. Miközben beszélt a csapata felszámolta a mini vizierőművet és begyűjtötték a farm állatait, lebontoták a háztól távolabb eső épületeket. Hihetetlenül gyorsan és alaposan dolgoztak, alig csaptak zajt. A szobában csend volt a levegő megdermedt mindenki figyelt és gondolkodott, de nem volt jelen a halál szele.
"Nem tudsz engem megváltoztatni eltéríteni a tervemtől ezért felcsaptál a többi szarházi szolgájává és legalább azt szeretnéd tovább vinni amire szükségetek lenne a rothadt rendszer keretein belül, de ti nem tudjátok megteremteni, pontosan azért amiért nem vagytok képesek a kiképzési anyagom tökéletes elsajátítására sem. Ezért nem tudsz (a harcsa lányhoz fordult, mert ő volt a nő karakterének megalkotója) te sem eljutni oda arra a szintre amit megmutattam neked. Mert nem a célom felé dolgozol csak a szarházik egyik szolgálója vagy te is. - Hát persze... mondta kis szünet után ... ezért volt olyan furcsa érzésem veled kapcsolatban miután kihoztalak a Kádár szigeti sátánista haláltáborból... annyira jól tervezett volt valahogy az a segítség amit adtál, annyira passzolt a tervembe, szinte tökéletesen és ez már akkor is feltűnt. Nem te tervezted hanem a megalkotód, azok akik csalinak kitettek oda téged a többivel együtt - hátha bejön."
A harcsa lány hallgatott mereven. Abban a tudatállapotban volt amit a gyerek már annyiszor látott tőle, amikor nem tudja eldönteni fusson-e vagy küzdjön, vagy megadja magát. Elfutni nem tudott, tudta hogy a gyerek gyorsabb, legyőzni nem tudta, ezért ilyenkor mindig a legutolsó verziót választotta: várt és megadta magát a sorsának. Nem is volt más választása. Sokszor látta már ezt a helyzetet amikor a gyerek lezárta a kijáratokat és kielemezte valakinek vagy valakiknek a hozzáállását szándékait, majd ha a végeredmény negatív volt és bebizonyosodott a szándékosség kivégezte őket, vagy elengedte valami más okból - többnyire felhasználva őket valami más területen vagy feladatra. A kislány nem érezte magát veszélyben, de feszült volt. Szerette mindkettejüket hiszen a harcsa lány is tanított neki sok jó és érdekes dolgot, és a gyerek is. Intelligenciája magas volt és értette hogy miről beszél a gyerek. De lagalább is figyelt.
"Tehát szándékosan tervezted ezt így és nem egyedül, mert a hatás amit kiváltasz egyszerre nyújt fedezéket neked - mintha felébreszteni akartál volna, ami az én tervembe beleillik - és egyszerre takarja el amit a kislánnyal terveztetek. Tehát te azok közé tartozol akik folytatni akarják ezt a maskarabált miközben a többi ember a rejtett rabszolgaság tömegeit alkotja és az általatok alkotott szabályrendszerek között őrlődik - miközben a tehetséges és szabadon gondolkodó valódi kérdéseket feltenni hajlandó gyerekeket eltapossátok. Innentől te és én ellenségek vagyunk. És én meg foglak ölni. De előbb megtalálom azt vagy azokat akik a hátad mögött segítenek, aki odatett abba a sátánista táborba csalinak és mielőtt téged megöllek előbb ő vele fogok végezni. Azért teszem ezt, hogy kapj még egy esélyt: vagy segítesz nekem és együtt felépítünk egy szabad világot ahol mindenki szabad lehet, vagy támogatod tovább ezt a rabszolgatartó mocsokrendszert és akkor megöllek. Amikor kiderül hogy hogyan döntöttél egyértelmű bizonyítékokkal, akkor el fogok menni érted, vagy valamelyik tanítványom akik hajlandóak követni a céljaimat."
Csend volt.
"De azért kíváncsi vagyok arra mit tudsz mondani. Miért így építetted fel a karakteredet?" fordult a harcsa lányhoz.
"Úgy építettem fel, ahogyan én elképzeltem az idilli kapcsolatot. És te is eltűntél közben - elmentél a dolgaid után, ettől felébredtem egy kicsit legalábbis rájöttem hogy titokban dolgozol, de eszembe jutott vagy megéreztem hogy szeretkezel másokkal is és ettől alakult ki bennem a féltékenység."
"De ha emlékeztél arra mit csinálok akkor arra is emékezned kellett hogy mit mondtam a féltékenységről és főleg mit a bizalomra épülő kapcsolatról. Sokat beszélgettünk erről mi ketten. Főleg arról beszéltünk sokat hogyan tudjuk ezt mi megoldani - mi akik folyamatosan életveszélyes helyzetekben, dolgozunk egy célért. És közben szükségünk van a szeretetre, de legalább a testi szeretetre, ami egy alacsonyabb szintű szeretet, de mégis magasabb mint egy sima barátság - bár sokszor ezek is többet adnak mint egy jó dugás. Ezt mi sokszor és kos oldalról, több karakteredben megbeszéltünk. Azt nem hiszem el hogy itt erre nem emlékeztél. Vagy hogy ez ne szándékolt lett volna. vagy ha nem volt szándékos, akkor valaki az elméd hátsó részében még mindig irányít olyasvalaki akiben megbízol méghozzá jobban mint bennem, mert nem lenne képes felülírni azt az élhető programot amit elmagyaráztam neked ha benne nem bíznál jobban. És ez a személy ugyanaz aki annak idején betett téged abba a sátánista táborba."
Megint csend volt.
A gyerek felállt és kinyitotta az ajtót. A küszöbön ott hevert egy doboz egy időzítő órával a tetején. Egyikük sem vette észre hogyan és mikor került oda. A kislány közben felkiáltott:
"És velem mi lesz?"
"Ki fogom deríteni hogy kihez tartozol és kihez húzol, milyen a hozzáállásod és aszerint döntök a sorsod felől. Ha kersztezed az utamat és a céljaimat te sem leszel kivétel. Egyenlőre elmehettek mind a ketten."
"De hova menjek?"
"Hát oda ahova eltűntél máskor is titokban."
A gyerek az asztalra tette a dobozt. Bekapcsolta az órát és beállította egy percre.
"Miután elindítom az időzítőt egy percetek van arra hogy minimum 50 méterre menjetek a háztól, de inkább minnél messzebb, mert az csak a halálzóna széle a forróság nagy lesz."
"De elvihetem a ... képet amit csináltunk emlékbe?" fakdt ki a kislány. A gyerek elkeseredett volt és mérges.
"Nem. Semmit sem vihettek el innen, csak azt amire emlékezni fogtok tudni!" mondta és megnyomta az indítógombot.
Mindenki kiszaladt az ajtón. Egy perc múlva a ház helyén hatalmas lángcsóva nőtt. Semmi sem maradt belőle, még a környező sziklák is megolvadtak a hatalmas hő hatására.
Az állatok eltűntek csak a gyümölcsfák és a veteményes maradt, sehol semmi emberi használati tárgy, vagy épület. Baktattak együtt lefelé a völgyben szomorúan vegyes érzésekkel. A nő és a kislány csodálkoztak hogy hogyan tudta a gyerek csapata ilyen iszonyú gyorsan megtenni mindezt a takarítást.
Később a gyerek is csodálkozott ezen. Miközben tudta hogy vannak odakünn akik segítenek neki - valahogy mégis mindig magányosnak és elszigeteltnek érezte magát. Azok akik körbevették gyerek kora óta mind ellene dolgoztak és a vesztét akarták vagy legalább eltéríteni eredeti szándékától, hogy felszámolja ezt a hazug világot és megtanítsa az emebereket arra, hogyan gondolkodjanak felelősen a létükről ezen a bolygón.
---
Megy a kurvaképző a TV-ben. De ez csak a TV. Fontos mert sokan nézik, ugyanakkor akik elkötelezettek azok nem a TV-ből alakítják ki a világnézetüket és a véleményüket. Nem tudják újraalkotni azt az erőt, közelében sem sárnak. A nemi izgatás elektronikus formájával pótolják az ürességüket, de ez már középtávon is komoly következményekkel fog járni. Növekedni fog az agresszió a rendszerben... mint a régi szép időkben mi?"
---
Kozenkay: "Hát van némi lemorzsolódás, de végül is ez természetes."
Gy: "Úgy gondolod hogy ez teljesen rendben van és nem osztod az Öreg és az én véleményemet?"
Kozenkay: "Én nem látom ezt akkora tragédiának."
Gy "Nem akarod hogy ők is átlássák a rendszert és szabadon tudjanak, felelősen gondolkodni?"
K "Nem. Elég nekik az amit látnak és jól elvannak. Esznek, isznak, basznak nekik nem kell több. Ha elkezdenének gondolkodni irányíthatatlanná válna az egész és kitörne a háború."
---
Kozenkay volt az egyi kaki háborút akart. Egyébként mind a nyílt háború mellett tette le a voksát, ezt szerették volna - mert olyankor sokkal könnyebben át tudják rendezni a tulajdonviszonyokat, eltüntetni személyeket, adósságokat, szabadabban lehet rabolni, fosztogatni és az őrült nemi és vérvágyaikat kielégíteni. Megmondtam nekik hogy ha arra az útra lépnek mint a horvátok meg a szerbek - akkor én személyesen fogok körbemenni és megölöm őket mind. Ezért nem lett itt nyílt háború.
---
Sásd. A gyerek összehívta az összes embert aki számított, akik tudtak a rendszerről, mind a kisváros vezető pozícióiban, vállalkozók, stb. Megmutatta a videófelvételt az egyik helyi nagykutyáról, amint a helybéli kislányokat éppen kondícionálja. A kondícionálás azt jelentette amit a gábor is csinált, megbaszták őket. Módszeresen melyik mire reagált jobban: szeretettel rávezették a szopásra, nyalásra - vagy brutális erőszakkal. Amelyik éppen jobban működött és erősebb irányító triggereket tudtak vele beültetni. Ők így biztosították maguknak azt hogy ezek a gyerekek felnőve arra szavazzanak és úgy éljenek ahogy ők akarták.
Amikor megmutattam a videókat sokan elszörnyedtek. Sokukon látszott hogy emlékeznek: ők is, velük is ez történt gyermekkorukban. Mégse volt hajlandó senki sem megmozdulni. Azt várták hogy majd én megölöm. Ezt ki is mondták. Otthagytam őket a francba. Megrohadt az egész és nem akartam foglalkozni velük többet. Majd az idő kiszelektálja a rohadt részeket. Ha meg nem akkor megmarad a rothadás közössége ott sásdon.
A környék szarháziai még mindig gyakorolják a sátánista hagyományt is. A bátai Szent Vér templom kiváló monumentuma a sátásnista hagyományoknak. Hátul van még egy a kommunista művészeti vonalat és követelményeket is betartó kis áldozati oltár is... a vér útja a láng, az aura... A mecsekpölöskei kocsmánál kiszúrta valamelyik a szelepnél a gumimat... nos a kezét is amivel csinálta és a lábát is amivel odament le fogom vágni...
---
Ott voltak a helyi irányítók az orfűi tó melletti vendéglőben. Hárman. Az egyik egy vágottujjú a két középső ujja hiányzik, a másik egy nő, a harmadi ka pocakos éppen velem szemben.
De volt ott több szarházi banda is. Irányítottak. A női ág rohadt része mögöttem 7 órára a padnál, a kurvaszolgálat és utcaszínházi izomcsíborjai 9 órára, a mindent hallani akaró büféscsaj... figyelő fül és szem, de legalább a leves tényleg leves volt. Húsleves. És voltak ott mások is.
---
Az egyik trükk amit sokszor használnak amit a gömzsik tanított nekem is és továbbadtam, amikor felépítenek egy gondolatban létező profilt vagy lemásolnak egy létezőt és azt aktiválják valamelyik gondolatolvasó, érzékeny közelében hogy megtévesszék. Így lehet imitálni, mintha felismernél valakit. Persze a módszer azonnal megbukik ha pár perces beszélgetés következne ezért kénytelenek távol tartani a csaliszemélyt, nehogy lebukjon. Persze amúgy odajöhetne akár maszk nélkül is. Ez azért jó mert a maszkolási technikákjukat fényezi, hogy mennyire jók miközben a valódi lemásolt személy (karakter) épp valahol máshol akciózik... Növeli a nimbuszt, a misztikumot és a rejtélyességet, az ismeretlenségből fakadó félelmet, tiszteletet... Ezért az ilyen megkeresést utcaszínházi kategóriába sorolom. Mert az.
---
Fejlevágás volt a törököknél... "Veszély fenyegeti a szabad világot!" mondják a híradóban... Nos mit is értenek szabad világ alatt? Hát azt a világot ami egyenlőre csak a szarházik előtt van nyitva: a szabad mozgás világát mind területi alapon mind, foglalkozás, mind nemiség, mind karakter és egyéb területeken. Gyilkolás, vér, drogok, szex akárkivel, kényelmes élet, utazgatás stb.
Nos a legtöbb mind inkubátroban nőtt fel, már akik nem voltak elég jók ahhoz hogy átlássanak a szitán - és ilyen módon tényleg nem látja olyan borzalmasnak a rendszert. Tény hogy a tevékenységem csökkentette a rendszerben található entrópiát és erőszakot, ez kicsit pont ellene is dolgozik a célomnak, mert kiveszi azt a feszültséget, ami cselekvésre kényszerített sokakat amikor elkezdtük az egészet a nyolcvanas évek elején.
De mivel kivonom a legerősebb és legjobb embereimet akiket én képeztem ki de letértek az útról, vagy meghaltak, vagy beolvadtak a szarházik rendszerébe, vagy megalkudtak - azonnal veszítettek a karakterük erejéből. Én mindig az adott személy valós tulajdonságaira, valódi természetére építettem a karaktereimet, ezért amikor letérnek a program által meghatározott útról, akkor meggyengülnek. Ilyenkor sebezhetővé válnak és ezt a sok idióta ki is használja és rendszerint megöli őket. Ez azzal jár hogy a rendszer megy vissza afelé az önrombolás felé amitől az Öreg is félt, amit látott és aggódott: hogy a rendszer elpusztítja önmagát és mindenkit önmaga körül. A szint viszont emelkedett és az infók amik kikerültek már nem eltörölhetők.
A firgurák cserélődnek és boldogan, gúnyosan mosolyognak. Ők azért mert előrébb jutottak, mert sikerült kinyírniuk valakit akit erősnek hittek és most ők hiszik magukat erősnek.
Elég átláthatatlan hogy mi is történik, de nem csak a számomra... Nemrég megint megjelent valamelyik hátha segítek valami új üzleti ötletet kitalálni nekik... mert amit ők találnak ki az szétomlik és nem tudják megtartani a pénzt. Sikerült ellopniuk, de megtartani nem tudják. Mert nincs célja a létüknek. Csak konzumidióták, élőhulla zombik. Ezért egy dolgot tudok nekik javasolni: élj a mának, edd nagykanállal amíg lehet. Üzleti ötlet meg ez: öld meg a haverod és vedd el a pénzét. jó bully nem?
---
megint megjelent egy horda itt baján... van azért itt még szemét jócskán.
gömi, harcsa, és a többi elbukott és 'lemorzsolódott' sajnálom egy kicsit őket, de nem tudok mit kezdeni a dologgal. Nem tudom mit csináltak, amit meg látok és eljut hozzám az elég szar. Úgyhogy végül is mindegy.
---
Tulajdonképpen nem is rtem hogy ki is csinál itt bármi jót, mert nem látom az ereményét még mindig.
Azt érzékelem hogy egyre inkább értik, vagy érzik, a súlyát azoknak a dolgoknak amiket létrehoztam. mert pl nem mernek azért megtenni egy csomó dolgot amibe régen simán belementek. Persze akkor azért mert nem volt tudásuk arról mire vagyok képes. Sok vér és fájdalom árán azért megtanulták mára. Persze még mindig úgy látom hogy azért vannak ilyen elszigetelt tudatlanok vagy ostoba semmivel sem törődő szarházik. Csak kutyaugatás.
---
Egyre laposabbak lesznek és kezd a fejetlenség megjelenni. Hullanak a valódi irányítók és így időnként kicsúszik a kezeik közül a gyeplő. De a többi hamar átveszi a dolgot és jönnek vissza ha nincs előkészítve a helyettesítés injekciója. Hullanak szépen és ez a lényeg. Csak kicsit lassan. Nekem lassú. És így nektek is mert az idő megy és a dolgok elő vannak készítve. Nem kell nekem senki se hozzá hiába a szint emelkedésével néhány robot is felébred és az automatizmusok is lassulnak az Öreg rendszerében, de vannak azért még ott is meg a fiatalok között is már olyanok akiknek átadták a triggert és a programot. Az Öreg rendszere, önfenntartó volt és most is az. Akinek a pszichéje felébredés közeli állapotba került az átadta a feladatát automatikusan egy másik egyednek lehetőleg egy alkalmas fiatalabbnak. Ez biztosította azt hogy akár 150 év múltán is végrehajtottak egy feladatot és addig dolgoztak rajta amíg meg nem valósult.
Ez a szabadkőműves ág aminek az Öreg a vezére volt - a mellett hogy ő volt az orosz és az amerikai alvilág feje, a cia, a kgb és sok más ilyen abc-s szervezet irányítói neki dolgoztak és neki jelentettek -  hosszú távú terveket dolgozott ki és hajtott végre. Ők írták a függetlenségi nyilatkozatot, ők robbantották ki a nagy francia forradalmat, és ők mozgatták gyakorlatilag évszázadokon keresztül az uralkodoknak nevezett sakkfigurákat ezen a három dimenziós sakktáblán: a föld bolygón. A rendszerük azonban elmérgesedett. Az alapértékek felrúgásával és megcsúfolásával olyan helyzetet teremtettek, ami az egész rendszert önmaga ellen fordította és pusztítani kezdte.
Erre világítottam rá én. Az Öreg eliserte hogy igazam van, de a beléprogramozott célok nem engedték hogy eltérjen és változtasson. Azt gondolta erősebb mint én és megtörhet. Ezért "kerék alá tettek, sós kútba tettek" és millió előkészített emberanyagot nem kímélő helyzetbe taszítottak amivel meg akartak törni. Sikerült is sok alkalommal elferdíteni a karaktereimet, és megint: a karaktereimet, mert én így védekeztem ezek ellen a hatások ellen: felépítettem egy hazug ént amit kitettem ezeknek a hatásoknak, majd kilépve kielemeztem és végiggondoltam mit hogyan lehetett volna helyesen és jól csinálni. Ezután pedig leteszteltem ugyanazon helyzetben a felépített megoldásti mintát, ha ennek volt értelme. Sokszor az volt a megoldás hogy "másik utcán megyek, mert amabban ott egy hatalmas gödör amiből neház kimászni és könnyű beleesni..." És tényleg. Sokszor csak ennyi a megoldás. El kell kerülni a gödröt. Persze van amikor nem tudod és beleesel.
Ezeket a félrenyomorított karaktereimet felszámoltam. Megkértem valami szarházit hogy helyettesítsen és kinyírtam őket benne. Ilyenkor a szarházi horda örömünnepet járt, vagy ha a karakterem annyira eltorzult akkor a magukat "jók"nak gondolók örültek. Egy szarhézival kevesebb lett mindenesetre. Nehezítette a dolgomat hogy nagyon kevesen értették meg mit is csinálok én. A szarházik meg példát statuáltak mindenből ami mocskos és "én" csináltam a többit meg mélyen elhallgatták.
A lényeg a lényeg: tovább megy a hazudozás és a maszkolás mocska. Nem jutottunk előbbre.
Történnek hangos és hivatalos megkeresések, ahogy hallom a verebek csiripeléséből, de azok akiket megkeresnek még mindin nem mi vagyunk. Ők a se nem jók se nem rosszak, azután mégis szarok, kategória. A megalkuvók, akik a háttérben megelégedtek a kevéssel, azaz a kevesebbel - persze nyaraló, meg hétvégi ház azért van és a gyerekeket meg "ezután szeretettel fogjuk megbaszni" típus... és túléltek... nagyjából. Hullanak azért ők is.