Wednesday 25 March 2015

kézjelek

Az emberi psziché több rétegből áll. Az első réteg amit a legtöbben ismernek az egyéni tudat szintje. Ez tartalmazza az egyéni testhez tartozó emlékeket amire a testhez tartozó elme


képes emlékezni - és ezen kívül összekapcsolódik egy olyan tudaton kívüli és belüli mezővel amiről sokkal kevesebb szó szokott esni, de valós és emlékek tárolására alkalmas, erőket mozgósítani képes, és kommunikációra is alkalmas egymástól fizikailag is távol lévő elmék között. Rupert Shaldrake ezt a jelenséget úgy nevezte, hogy morfogenetikus mező - CG Jung úgy hívta hogy kollektív tudattalan, Einstein éternek nevezte.
Ez a mező vagy erő egészen különleges dolgokra is képes - de csak egy példával a telepátia jelensége mögött is ez rejtőzik. Az empátia (mások érzéseinek érzelmeinek az érzékelésére való képesség) is ebben gyökerezik.
A különböző okkult hatalmakat használó azokat manipuláló és azokkal élő vagy visszaélő többnyire ma is titkos közösségek ezt a mezőt vagy erőt jól ismerik és alakítani is tudják. Ez a mező egyébként képes önálló személyiségként megjelenni azaz rendelkezik olyan tulajdonságokkal mintha egy létező személy volna. Sok létező személy képes telepatikus módon betörni mások tudatába, álmába - de amikor ez a sok pszichéből fakadó erő kezd működni olyankor egy az egyénektől független entitás is megjelenik. A több egyén egy irányba fókuszált tudatából fakadó erővel és hatalommal sokan visszaélnek, mert különböző manipulációkat lehet ilyen módon véghezvinni.
A legfőbb műhelyek és irányok szimbólumokat is rendeltek a saját eszméik megjelenéséhez legyen az egyén, cég, közösség, intézmény, ország eseteiben.
A gondolkodási irány azaz fő eszmei irány tudatban és tudaton kívüli megjelenésének egyik kifejeződési formája amikor egy egyén teljesen tudattalanul is megjelenít egy kézjelet.
A kézjel megjelenhet tudatos póz következményeként és megjelenhet tudattalanul is. A kézjel egy tudatállapothoz vag tudattartalom megjelenésekor aktivizálódik. A beavatott tagok különböző értelmi és pszichikai képességétől és állapotától függően jelenik meg a szimbólum ami jelzi az akkori tudattartalom állapot kapcsolódását a kézjellel szimbolizált közös tudathoz vagy annak a csoportnak egy nagyon erős tagjához.
Tehát pl egy gondolatolvasó vagy különösen érzékeny elme egy másik páholytaggal beszélve a tudatát arra koncentrálva azon kaphatja magát hogy az esetről készült videófelvételen önmaga kézjelet ad le. De megtörténhet az is hogy csak egy olyan témáról beszélve, egy olyan specifikus irányt képviselve szintén öntudatlanul megjelenik egy kézjel. Azok az emberek ugyanis akik olyan közösségek tagjai akik sokat tudnak a közös tudat létéről és működéséről, sokkal többször kapcsolódnak is ahhoz. A közös tudat időnként jelzéseket ad a benne ektív részes egyének számára és harmonizálja a tagok együttműködését. Így lehetséges hogy egy egyén több csoport közös tudatával is kapcsolatban lehet és leadhat kézjeleket.
A három legnagyobb és legerősebb csoport akik kézjelet használnak a sátánista típusú közösségek akik a véres trauma alapján manipulálják és sokkolják az egyének tudatát, egy másik nagyon erős csoport akik a nemi izgalom a szexuális erő feltámasztását emelik tovább felfelé a koronacsakra felé, és egy harmadik akik a filozófia a gondolkodás réseit használják. Vanezeken kívül még egy fő csoport akik tualjdonképpen a elgerőssebb csoport, de ők nem tömörülnek titkos páholyokba és ők azok akik a vlódi szeretet alapjain tartoznak egy közös tudat és energiamező alkotóelemei közé. Ezen utóbbiaknak nem kell kézjeleket használniuk felismerik egymást egy érintésből, cselekedeteikből.
Egy egyén kapcsolódhat bármelyik csoport közös tudatához amikor beengedi más tudatának tartalmait feltéve hogy erre képes.
Azok akik beavatást nyertek egy olyan titkos társaság berkeinbelül amely szigorú hierarchiát alkotott és manipulatív - azok egy másik páholytag felszólítására megmutatják a beavatás fokát egy kézjellel tudatosan vagy tudat alatt.
A valódi szeretetre épülő közösségnek nem kell titkolnia semmit, nem kell elrejtenie a tagjait és nem akarja mesterségesen fenntartani a struktúrát sem - tehát nem manipulál ezért a kézjelek használatának semmi értelme a számára, hiszen midenki ott és akkor oda kerül a dinamikusan változó struktúrában ahol a legnagyobb szükség van rá, és az irányít aki az aktuális feladatot a legjobban el tudja látni. Ez a természetes hierarchia.
Én magam mivel végig kellett elemeznem minden (minden) titkos csoportot és páholyt, sátánistát és alkkimistát, zsidó véráldozót és tömeggyilkos áldozót - én tudat alatt szoktam jelezni amikor megjelennek az ingerek. Sajna ez maradandó, de nem gond. A tetteim maradnak irányban és követem azt az utat amin elindultam. A velódi szeretet birodalmát építem a régi zsarnoki rendszereket pedig lebontom - akármilyen gyönyörű színes csodakalapos, tiszta beszédű és szeretlek szép csomagban álcázza magát.

okkult hatalom

"Segítettél nekem, én is segítek neked. Nem szeretlek ugyan de ezt megteszem mert akkor segítettél amikor a legnagyobb szükségem volt rá." Déri
"Hehe. Te még ezek szerint nem tudod, de a gyakorlatban ez a szeretet..."
---
"Ezek azt hiszik a technika a minden és az felül tud írni bármilyen természeti jelenséget. Nos a helyzet az hogy a technika is csak olyan eszköz, tárgy mint a fű, a fa, az élőlények, az ember. S ha egy embert lehet manipulálni akkor egy tárgyat is. S ha a szelet lehet technikailag manipulálni akkor pszichésen is lehet. és fordítva."
"Tudod ezek a sátánimádók egy darabig arról voltak híresek hogy halhatatlanok. Ezt a tudást úgy ülették el a közös tudatban hogy egyrészt helyettesítő figurákat kezdtek használni ha meghalt egy fontos figurájuk, másrészt mindig igyekeztek olyan fegyvereket fejleszteni amik ellen tudtak védekezni, és gyakorolták a küzdősportokat a legtöbb igen magas szintű ismeretekre tett szert a halál művészetében. Így hiába ölték meg őket a rendes emberek akik tudták hogy ők a gonosz és ők irányítanak sok mindent, a többiek szemében elpsuztíthatatlannak tűntek. Persze a rendszeren belül tudták hogy mi a helyzet és  sokszor ők maguk irtották ki egymást hogy egy jól idomított helyettesítővel át tudják venni a másik területét, cégeit, hatalmát és pénzét úgy hogy közben nem robban ki bandaháború."
"Le lehet győzni a technikát pusztán mentális eszközök segítségével." "Gyakorlás kell hozzá és kitartás." "De amíg a tudatod rááll ennek a ténynek az elfogadására, nem árt a technikai segítség, vagy némi kapaszkodó."
---

harcsa-móki

Megkínozták. Érzékenysége messze átlagon felüli. pontosan ezért megkínozták - ugyanazon ok miatt, mert a trauma jó alap a sátánista típusú kontroll kiépítésére a későbbi beavatáshoz. A kínzás neki még brutálisabb volt hiszen a pszichéje és az értelme remek gyöngyszeme az emberi tudatnak. Valami hasonló emberpiacon szedtem össze mint ahol azok a lányok is kikötöttek a többi szarláda jóvoltából. Annyira rosszul volt hogy jártányi ereje sem maradt szinte. Hogy fel tudjon épülni miközben ebben a mocsoktengerben kell valahogy megélnie anélkül hogy mellette lehettem volna segíteni - ezért találtuk ki a harcsa és a mókus szerepeit. Egyrészt leköti az átlagon felüli pszichéjét a feladat, másrészt kiszivárogtatja és megmutatja a kétkedőknek a városi álcázás és a karakterépítés fogásait miközben muzsikál és megél valahogy. Tudtam hogy el fog jönni az az idő amikor az eredeti személyisége már eléggé megerősödött ahhoz hogy felszínre törhessen. A gyökér karakter a harcsa ennek egy altere a mókus. Van más altere is, de azok nem publikusak majd ő megosztja ha akarja - meg nem is emlékszem rájuk. A cél tehát pszichés védelem volt egyrészt azért hogy a manipulációk ellen védett legyen és ne őt magát hanem az altereit manipulálják - mert úgy sokkal könnyebb elviselni a bántalmakat is, főleg az ő már eleve összetört pszichéjével. Bele is manipulálták sokmindenbe. Remélem jól van. Azt hiszem a mókust már elengedte és rábízta a helyettesítőkre, hadd gyakoroljanak és játsszanak vele. És úgy tűnik a pszichéje megérett és megerősödött annyira hogy már kezd vagy visszatért az eredeti énjének némely vagy bizonyos része is.
Szeretem. Az eredetit is és a kreaálményokat is. Egy kicsit én is benne vagyok.
---
"De az igazi férfi volt."
Köszönöm. Te igazi ember és nő.

sátánizmus - sámánizmus

A státánista típusú hatalom gyakorlatilag egy piramisrendszerű hatalmi struktúra. Ugyanúgy mint bármelyik másik titkos társaság ez ilyen típusú közösség irányítói az alájuk tartozókat teljes kontroll alatt akarják tartani egészen a halálig. A jelöltek kisgyermekkortól kezdve tenyésztődnek ma már mint minden az elmét kívülről kontrollálni, irányítani, távirányítani akaró titkolózó háborús viselkedésű közösség vagy ember. Mert ugye SzunZe óta tudjuk hogy a háború az amikor valaki a saját elképzelését és akaratát a másikra akarja erőszakolni, kiterjeszteni.
A jelölt elme tehát erősen meghatározott kontrollált körülmények közé szorítva fejlődik, nem hagyva teret a természetes fejlődésnek hanem egy meghatározott irányba terelve, kényszerítve erős béklyóban tartja a biológiailag és pszichológiailag kialakuló elmét. Ez gyakorlatilag olyan mintha a fát - amely természeténél fogva felfelé szeretne növekedni - megakadályozzuk a felfelé való növésben valamivel. Ilyenkor a fa az élet törvénye szerint megpróbál valahogyan túlélni és túljutni ezen az akadályon. Elhajlik és oldalirányba nő egészen addig amíg az akadály ott van és nem engedi felfelé nőni. Abban a pillanatban hogy az akadály eltűnik a fa folytatja a növekedését immár a természetes irányban. Viszont a törzse már görbe marad, a göcsört nem múlik el belőle.
Ezen hasonlat szerint dolgozik a születéstől való elmekontroll is és a trauma alapú elmekontrollok közé tartozó sátánizmus szintén.
A sátánisták beavatási szertartása tulajdonképpen megtörténik egy trauma okozásával egészen kis korban - sokszor már magzatkorban. De ez önmagában még csak egy sérülés a testen és a pszichén ami egészséges környezetben meggyógyul, meggyógyítható. Ahhoz hogy a sátánista uralkodó uralkodni tudjon, szüksége van egy olyan gondolkodási keretrendszer kialakítására ami lehetővé teszi a könnyű irányíthatóságot. A sátánisták - és egyébként a többi mások elméjét irányítani kontrollálni szándékozók ugyanígy -  egy külön szimbólum és külön nyelvi rendszert építenek fel a tenyésztett áldozatban. Például az irányító személye a Mester, a Nagyúr, a Tartótiszt, a Vezér, és egyéb misztikus neveken szokott futni (Thor, Baphomet...stb), amit gondosan megválasztanak a célból hogy a kontrollált csak az felette álló irányítónak engedelmeskedjen.
A gondolkodási keretrendszert általában szintén már irányított gondolkodású "szülők" alakítják ki, jól ellenőrzött keretek között. Az Öreg gyakorlatilag mindig elszeparálta a gyerekeket a saját családjuktól és átrakta őket más szülőkhöz, mert így a szülők alkalmassá váltak bármilyen feladat végrehajtására a gyerekeken beleértve az erőszak, a nemi erőszak, kínzás, pszichológiai kínzás és a jutalmazás megfelelően időzített elegyét.
A hit valami láthatatlan mester vagy istenféle létében és mindenható voltában az egyik lényeges eleme a sátánista - de ugyanúgy a többi - elmekontroll rendszerekben. Ezt a hitet egy fiatal elmében egyszerű trükkökkel ki lehet alakítani. például folyamatos technikai megfigyeléssel és időszakos visszajelzésekkel arról hogy "a mester mindig tudja hogy mit csinálsz". A kívánt hatás óriási lesz ha mindezt telepatikus csatornákon kersztül végzi el egy ilyen képességekkel rendelkező mester. Egyszerű jutalom-büntetés módszerrel kialakítható a kívánt gondolkodási rendszer és a kontrollált képességeinek függvényében kiépíthető egy morális vagy torzított morális vagy moráltalan rendszer - tetszőlegesen.Ha a gyermeket a kínzásért éri jutalom akkor a gyermek elméje elfogadja hogy mások kínzása öröm és jutalommal jár. Amíg más tudattartalom nem jut be az ilyen ellenőrzött körülmények között tartott elmébe addig a természetes fejlődés akadályozva van. Abban a pillanatban amikor a helyes nézőpont bejut egy ilyen tudatban - a rendszer összeomlik de legalábbis megrázkódik - attól függően hogy mennyi időt töltött az elme a börtönében és milyen típusú körmönfont magyarázatrendszrt épített ki az irányító a világ jelenségeinek a félremagyarázására. olyan ez mintha egy szűrőt tennének valakinek az elméjére, aki ugyanazokal a természeti jelenségekkel találkozik mint mások, de a fejében megjelenő magyarázatok teljesen más a valóságtól elrugaszkodott keretrendszerben magyarázódnak aminek a lényegi eleme hogy a Mester (vagy a misztikus neveken megjelölt entitás-ok) mindig szerves részét képezi annak. Tehát ha valami jó történik akkor a mester megajándékozott ha rossz történik akkor a gonosz kétlábúak (vagy itt is valami elkülönített nevet használnak a beavatatlan emberek megnevezésére pl gój) ármánykodásáról van szó.
Tehát a beavatási szertartás tulajdonképpen egy hosszú előkészítő szakasz után következik csak egy olyan állapotban amikor a tudat már keresi a külvilág tudataival a közös tudattal való integrálódás lehetőségét. Ennek a megakadályozására már egy komolyabb keretrendszer szükséges ahhoz ha az irányító nem akarja elveszííteni a teljes kontrollt az alany elméje felett. Ezért egy véres sokkot használnak - és általában a fejlettebb és bonyolultabb rendszerekben ezt keverik a nemiséggel a szexuális kéjjel és a külvilágból megtapasztalt nemiségbeli frusztráltság, gátak átszakításával járó extázissal - hogy még erőssebb fogást nyerjenek a kinyíló elmén. A folyamat egy jól meghatározott és jól időzített szertartás alatt történik meg. Az elme előkészítésre kerül általában fény és hanghatások segítségével, néha drogok is segítenek - majd a célszemélyt ráveszik egy az aktuális gondolkodási keretrendszerének áttörésére szolgáló tettre (pl az élet tisztelete, ne ölj - ölés; ne paráználkodj - csoportszex, azonos neművel vagy állattal való szodomia; egyéb stb). Ezt az állapotot használják fel a tudatalatti trigger beültetésére. Tulajdonképpen ennyi a technikai kerete.
Az egésznek az a célja hogy valaki irányítani tudjon egy másik személyt többnyire a célból hogy olyasmiket is megtegyen amiket emez nem akar megtenni, mert bünteti a társadalom, mert a pszichés képességeit rontaná (pl gyilkolás elgyengíti a telepatikus és más pszi képességeket) vagy mert nem tudja valamiért megtenni maga vagy egyszerűen mert mániákusan konrtollfüggő.
---
A régi rendszer tehát arra épült hogy szinte az egész társadalmat valamilyen jellegű vagy általában többszörös trauma érte már és ez jó alapot ad az emberek irányíthatóságára. A legtöbb ember soha nemlépi át azt a küszöböt amikor elkezdni megkérdőjelezni bizonyos társadalmi szabályok helyességét vagy jogosságát és még kevesebb esetben rúgja fel valamely hatalmi figura által alkotott szabályrendszerét.
A regi rendszer tehát az irányítók korlátlan hatalmára épül. Azok akik jól iránythatók azok hasznos elemei a rendszernek és mivel ma már van erős szabadon gondolkodni és dönteni képes ellenfele ennek a totális elmediktatúrának - így kénytelenek őket nagy becsben tartani. Tehát anyagilag és megbecsülés szintjén a tudatos énüket ajnározzák, jutalmazzák. Aki nem vagy keésbé vagy rosszul irányítható az mind rendszerellenség és minnél előbb lecserélendó kategóriát képeznek az irányítók szemében. Ezért akik egy kicsit ide is oda is akarnak táncolni azok rábasznak, mert a régi rendszer ilyen nem visel el sokáig hiszen sokszor milliárdos szállítmányok függenek akár egy targoncasofőr kiszabadulásán a totális kontroll rendszeréből ami további egyéb veszteségekhez vezethet. Ezért aki pl belép a mi kiképzési rendszerünkbe az elér egy olyan tudatszintet amikor a régi rendszer irányítói már nem fognak megbízni bennük, mert pl nem tudják félelemben tartani, vagy nem lesznek képesek megölni egy ember-ember elleni küzdelemben. Viszont ahhoz hogy talpont udjanak maradni kénytelenek legalább átvenni egy pár elemet. De ez még mindig kevés, mert a legjobbakhoz mérten - akik végigcsinálják és elköteleződnek az új rendszer mellett, hiszen aki nem köteleződik el az végig sem képes csinálni az új rendszer kiképzési anyagát - alulmaradnak.
Ez azért van így mert a természetnek van egy rendje és a szeretet a legerősebb cselekvésre hajtó erő, ami olyan extra képességekre és erőre konvertálódik olyan erőkké alakul át ami már túlmutat a jelenleg atnított fizika határain is. Semmilyen más alapra épített rendszer nem képes olyan teljesítményekre olyan kreativitásra mint ami a valódi szeretetre épül. És ha harcra kerül a sor akkor az új rendszer győz. Ez a természet törvénye. Persze ez csak akkor működik ha az új rendszer tagjai ezt maradéktalanul alkalmazzák is.
---
Ugye ma ami történik az az hogy a régi rendszer megfertőződött, kiszivárogtattam a tudást a különböző elmetrükkökről (pl távolbalátás, telepátia, mentális amplifikáció, rejtőzködés és alakváltás, hipnózis azaz mások elméje feletti kontroll időleges vagy hosszú távú átvétele, spirituális üzenetküldés, meditációs technikák, egyéb...) amik egyenlőre szórakoztatóak és a szabadosság és a szabadság lehetőségét rejtik az újonnan az irányítók közé került alanyok számára. Ők most ezeknek a trükköknek a bűvöletében élnek. Felfedezik ezt a világot - már ha képesek elég hosszú időn keresztül életben maradni. És itt a trükk, mert ahhoz hogy életben amradhassanak kénytelenek végigcsinálni azt a kiképzési rendszert amit én dolgoztam ki. És ha végig csinálják akkor kénytelenek lesznek megtanulni mik a valós törvényszerűségek a psziché terén. És ha ezt megteszik akkor bekerül a közös tudatba ez a tudás és egyre több helyen szivárog ki, a még kontrolláltak közé, akik szintén ugyanolyan frusztrált állapotból rendkívüli gátszakadással törtnek utánuk és válank kegyetlen irányítókká, majd meghalnak rövid idő után vagy elkezdik az általam felépített kiképzési módszert...
És a tudás magától az életbennmaradás az élet törvényére alapozva terjed tovább és egyre gyorsabban.
Persze közben engem személyesen igyekeznek sakkban tartani, mert amikor visszamegyek én mindig meggyorsítom a folyamatot és rájuk szabadítok egy két olyan sakált akit kegyetlenül megkínoztak ők. Azt csoktam csinálni hogy jól kiképzem őket, hogy jobbak legyenek mint ezek és rájuk eresztem. Ha élni akarnak akkor továbbfejlődnek, ha nem akkor meghalnak és a többi fejlődik tovább. Így gyorsítom a folyamatot, mert egyébként ők összefognak és igyekeznek mindent befagyasztani elsimítani hogy minél tovább pancsolhassanak a kéjben a korlátlan szabadságmámorban.
---
De tévednek. ugye azért szorítottak most ebbe a karakterbe mert innen kevés lehetőségem van cselekedni. De azért van rá lehetőségem innen is. Mások által. Mások segítségével. Akik már megértették hogy mit csinálok azok tudják hogy ez elkerülhetetlen. És el fognak benneteket vágni a forrásoktól. kénytelenek lesztek visszajuttatni megint és akkor megint rátok eresztek egy két sakált akit ti nyomorítottatok meg és ti kínoztatok meg.
És a tetteitek megint visszaütnek rátok.
---
Csináltam ilyet de nem vele.
---
Megint egy csapda volt amit a Daniels-ék építettek a fagyizósokkal együtt. Hahaha. Erőlködnek de nemsokára bele is fognak bukni. Most leleplezték saját magukat, hogy tényleg szállítanak embereket, gyerkeket a kikötőben kikötő hajókon és a teherautókon is. Persze. Egyszer jelezték hogy ebben és ebben a gyerekekkel teli táborban (emberkerekedő piacon, ahol a gyerekeket prostituáltaknak eladják és foglalkoztatják) van egy két különleges képességű magar gyerek, keressem már meg őket és segítsek kiszabadítani. Persze az egészet ők maguk szervezték innen a Nadishana közreműködésével - nemrég itt is járt előkészíteni ezt a cirkuszt ami itt ment. Persze elmentem megtaláltam őket, hát ott voltak ahol elmondták - mivel ők tették oda őket...
És még el is játsszák a szabadítót is közben miközben be akarják rólam bizonyítani hogy én rendszeresen gyerekeket molesztálok vagy mi... hahaha. Mindez azért mert innen MO-ról rengeteg gyereket lopnak el és kiváló rohadt talaj az itteni oktatási rendszer ahhoz hogy a már otthonokban megkínzott gyerekekből szadista és ravasz de jól iránytható katonákat, kurvákat, mindeneseket csináljanak. És mindez azért mert félnek attól hogy egy ilyen társadalomban ha elkezdődik egy felépülési folyamat akkor az iszonyú hatással lesz a hatalmukra nézve. Mert egy egészségesen fejlődő és gondolkodni képes az okkult hatalmakról természettudományi szempontból gondolkodni és cselekedni képes nemzedék gyakorlatilag véget vetne a sátánista alapokon álló uralomnak.
És ha bekerülnék mondjuk az oktatás területére itt akkor véghez vinném a finn stratégiát - ami szintén az enyém - és akkor véget érne az állandó végtelen utánpótlás vagyis segítenénk az erős képességű gyerekeket hogy átlássák a rendszert és tudjanak egészségesen dönteni.
Nos ezt véletlenül sem akarják...
Nadishana és julia Surba. Voltam náluk tanítottam őket persze ők már előkészítve kerültek hozzám szóval mindent nem vettek át és ennélfogva nem is olyan jók mint amilyennek képzelik magukat. Az orosz zsidó sátánista típusú közösségekhez tartoznak ők és a társaik.
Van itt egy emlékeztető tőlük is a szobámban.
Csili vlili minden amit scinálnak de csak azért mert azt én csináltam nekik...hahaha
Nem baj. Segítettem sokaknak akik szarházik voltak az első pillanattól kezdve, mert tudom hogy a segítségem végül vagy a vesztükhöz vezet vagy a felépülésükhöz - mindkét irány nyitott és azzal hogy segítek meggyorsítom a dolgot. Úgy nézem ők döntöttek - vagy egy korábban előkészített akcióról van szó... mindegy. Majd ráfaragnak ők is.
---