Thursday 19 March 2015

Bocsánat

Hát ma már látom azt is hogy nektek tulajdonképpen bizonyos szempontból jóval nehezebb dolgotok volt, mert nem láttatok bele mi zajlik a fronton csak a hulló szőnyegbombázást érzékeltétek. Bár azért itt csak azokról beszélek akik tényleg megcsinálták amit kértem tőlük. mert akad jócskán olyan is aki csak károkat okozott, jó sok fokhagymával... magántanuló úr is szerette az emberhúst.
---
Elég kemény napom volt ma is. Kezdek lerongyolódni lelkileg. A hírcsend zavar főleg vagy inkább az értelmes beszéd hiánya a valós helyzetről.
---
igen úgy állítottam be őket, hogy egymást sakkban tartsák és megöljék. Viszont az akció elindításának a triggere az állandó hazudozás érzékelése. A folyamatok leállnak abban a pillanatban amikor valaki megnyílik és elmondja hogy mit csinált és miért. Aki persze nem helyes alapokra építi a tetteit és-vagy hazudik (akármilyen ügyes hazugságot) akkor ezek a folyamatok nem fognak leállni.
Ugye. Kérdeztem Puit hogy miért nem mondja el a volt kgb-seknek mit csinál és miért. Hiszen őket is észhez kellene téríteni. Aszongya miért tenném így úgy irányítom őket ahogy akarom. Nemcó is az  embere volt és ezt az öregek nem tudták. mondtam nekik de nem hitték el. Aszongyák olyan infókat kapnak tőle ami hihetetlen értékes és így el tudják kapni pui maffiakapcsolatait. holott gondosan szerkesztett játszmákat tárt eléjük pui és azokat vetette le velük a tábláról akikre már neki nem volt szüksége vagy útban álltak. viszont a látszat fenntartása érdekében nem védte nemcót. Annyit sikerült elérnem a volt kgb öregjeinél hogy adtak egy két embert teljes hozzáféréssel. Azért adtak mert azt viszont őke emgfogadták hogy oroszhonban nem lesz többé diktatúra meg személyi kultusz. Nos a képlet egyszerű volt. ha pui megöli az ellenzéket akkor aktiválódik a pár előkészített ember a régi kgb jól kiképzett embereivel. mindez nem történt volna meg ha pui beszél.
És ez így lesz mindenkivel. Mivel nekem minden titokszervhez volt hozzáférésem így egymásra állítottam őket, kiképeztem őket és beállítottam a triggereket. Ha nincs beszéd - lesz vérfürdő és halál. A célpontok és a kivégzők egymást tartják sakkban. Akik állandóan és kitartóan hazudnak azok elpusztulnak. Mivel mindenki beépül a másik szervezetébe - ami látszólag még ma is létezik, annak ellenére hogy a legtöbb ügynök (a legjobbak) több alteregóban nőnek fel és megszokják a skizo létet - ezért egy egy jól kiépzett ügynök több másikat is szemmel tart. Szóval ha elkezdődik a haddelhad akkor vagy tényleg meghal vagy jól védik és akkor csk az egyik alteregót veszti el vagy stb. Ja ésitt a sátánista ügy is. Sok olyan emberem lett akik megérteték az egész dolgot. megértették azt is hogy a jó emberek és ügynökök tehetetlenségbe süppedtek, mert a gondoszak felneveltek mindig egy csomó józan és emberi "áldozatot akiket kivégeztek nyilvánosan és brutálisan pont azért hogy így sokkolva tehetetlen félelembe süppesszék a többieket. Ezért szükségem volt egy pár emberre akik voltak olyan jók a szerepjátszásban hogy vállalják az áldozat szerepét. Viszont annyira jóknak kellett lenniük hogy meg tudjanak téveszteni bárkit. Ahhoz pedig hogy meg tudjanak bárkit téveszteni és pl eljáttszák a sátánistát, ahhoz tényleg azzá kellett válniuk egy szerep erejéig. Ezután szépen elkezdtem ezeket megöletni a jó ügynökökkel. Ennek az volt a célja hogy felbátorítsam a többi embert hogy ne féljenek és elhiggyék hogy igen is meg lehet őket fékezni, meg lehet őket ölni. A probléma ott kezdődött hogy azok akik ezt a borzalmat vállalták, a szerepjátszás és a valódi tetteik a saját pszichéjükre visszahatott és elvesztek a szerepek között a folyamatos emlékezetvesztés és személyiség cserék folytán. Szóval igen kemény helyzet alakult ki. Én pl meg kellett öletnem egy pár másik alteregómat - akik meg is haltak, de persze úgy hogy én magam túléltem. Ezt azért kezdtem el mert végül is ez volt az öreg taktikája is. A Déri, a Márkus stb mind beépített "jók" voltak akiket megöltek azért hogy az igazi jók féljenek, mert ezek ellen semmit se lehet tenni... Dehogynem lehet. Csak fel kellett őket bátorítani. Viszont ehhez annyira jók kellettek hogy nagyon. És sajnos odáig fajult a dolog, hogy egy idő után ezek az emberek is elkezdték egymást támadni. A borzalmas dolgok amiket megtettek pedig visszahatott a saját pszichéjükre is. Sokszor azzá váltak amit játszottak. Akiben megvolt ez a hajlam az azzá vált ténylegesen. Nagyon nagyon komoly probléma volt hogy a beépülő szerepjátszó mikor és hogyan veszi észre hogy már nem képes az eredeti célt szem előtt tartani.
Az öreg egyébként azért hegedült, mert a hegedülés segített neki megtartani mindenféle szavak nélkül az eredeti célja mellett. Úgy emlékeztette saját magát hogy hegedült és az segített neki emlékezni. De ahogy fejlődött az emlékezet-törlés úgy az eredeti cél mellett való megmaradás is egyre nehezebbé vált. A toborzás mindeközben pedig folyamatosan zajlott. Akit mi találtunk meg, azt korai kondícionálással igyekeztünk megvédeni és a születés előtti állapotban megkérni a segítségét. igyekeztünk fejleszteni a tudatát és az érzékszerveit. mire megszületett egy egy ilyen érzékeny gyermek, addigra már volt fogalma rólunk. Az első pár év a legkiegyensúlyozottabb szeretetben kellett hogy elteljen de azért már néhány dolgot itt megtanítottunk aminek később nagyon nagy szüksége lesz. Akit nem találtunk meg időben azt a többi szarházi - az igazi sátánisták - már magzat kortól szurkálták és egyéb módokon kínozták majd kéjjel halmozták el. A nemiség és a fájdalom rendszeresen keverve volt a cia és a mosszad nevelési módszerei között pont azért mert így könnyen írányíthatóakká váltak és hihetetlen erősek lettek. A két legerőssebb meghajtóerő a szeretet után, a félelem és a nemi kéj (egyébként itt ők a szeparációtól való félelemre alapoztak nem az öröm oldalára).
Szóval nagy harc volt és van ma is ilyen téren. közben kellett a pár beépített ember akik eljáttszák a sátánistát (de sajnos ehhez teljesen élethűen kellett viselkedniük, azért mert az igaziakat csak így lehetett meggyengíteni és megmutatni nekik is hogy ők is sebezhetőek). Fontos volt hogy a megmaradó igazi sátánisták elhiggyék a beépítettekről hogy igaziak. Ezért sajnos nem volt mese, meg kellett tanulniuk felépíteni a tudatalatti reflexeket is ahhoz hogy rendelkezzenek az uralkodó igazi mammon-sátán hívő szarházik jellemvonásaival. ilyen beépülő volt pl a csisztu is sok mással egyetemben (én is). Egymásról viszont nem tudtunk, mert őt pl korábban ültette be az Öreg. Gyanús volt nekem hogy valami nem stimmel vele és dühített hogy fölöslegesen vállaltam a beépülést főleg hogy az igzi irányítókk nemjelentek meg azokon a szertartásokon. Később jöttem rá hogy az Öreg így "beépített" több embert akik viszont valóban élethű azaz igazi sátánistákká váltak és mindannyiunkat ő küldött be. Elképesztő csavaros eszű szarházi volt. Nos én is elkezdtem ugyanezt csinálni csak fordítva. Ő mindig akkor ölette meg az ügynökeit amikor valaki beszélni kezdett nyíltan élőszóban - én megfordítottam a folyamatot úgy hogy akkor kezdődik el a vérengzés ha nem jelenik meg a valódi őszinteség. Így a rendszer lebontja saját magát is.
Viszont nem tudtam elkerülni magam sem a "beépülést" ami gyakorlatilag az Öreg furfangos elmecsapdája volt, mert úgy tervezte meg mindig a beépülési feladatot, hogy a beépülő pszichéje megszakadjon. magyarán valóban azzá váljon aminek ő megtervezte. És ebben ő hihetetlen gondos és pontos tervezőnek bizonyult a legtöbb esetben. Nos nem járt mindig sikerrel és rengeteg áldozata volt - de emberanyagból gyakorlatilag korlátlan mennyiség állt a rendelkezésére.
Szóval kísérletezgetett. Volt benne viszont valóságszeretet. Szerette mindenből a kiválót. És hibázott velem kapcsolatban. Ráadásul nem csak ő volt az egyetlen ilyen szakértelemmel rendelkező mester.
Szóval a probléma az volt - és ma is az - hogy a szerep mélyítéséhez szükséges mentális és hipnotikus vegetatív szintig leérő önmanipulációja hihetetlen szintre kellett hogy fejlődjön - olyan mélyre kellett lemenni hogy a szerep nem eljátszottá hanem nagyon is valóssá vált. Kívülről nem tudtam sokszor én sem eldönteni hogy vajon az emberem még tud önmaga lenni vagy "átfordult" és elveszett a jó ügy számára. De végül is nem számított. Azért építettük be őket hogy megöljük őket látványosan. Aki ki tudott lépni még valódi önmagába azokkal csak eljátsszottuk a nyilvános kivégzést. Akik tényleg átfordultak azok valódi áldozatokká váltak. Ahhoz hogy ne csináljam meg azt amit a cia és a többi rendszeresen megtett - mármint hogy beépítek egy csomó embert haszálom őket, iránytom őket és azután egölöm őket - azért ki kellett dolgoznunk egy csomó emlékeztető módszert az emlékezet elvesztésének kivédésére. Támaszkodnunk kellett egymásra - és kell ma is. Küldözgettük egymásnak az emlékeztetőket és visszatanítottunk mindent ami értékes és jó, ami táplálta bennünk a jó embert. Borzalmas kavarodás volt és van még ma is ezen a téren, mert a tényleg valódi sátánisták egy idő után rájöttek arra hogy mit csinálunk és kezdtek bekavarni - ráadásul ugyan számbelileg mi voltunk és vagyunk többen de k nagyobb anyagi forráskerettel rendelkeztek mint mi. Ráadásul az Öreg is és mások is világszerte csinálták ugyanezt a műsort csak negatív irányba. Mi elkezdtük pozitív irányba. Sajnos még mindig nincs elegendő nyílt beszéd - mert sokszor már mi sem vagyunk képesek megszólalni. Annyit kommunikáltam én is fejben hogy sokszor már köszönni is elfelejtek. meg annyi ember próbált betörni a tudatomba hogy kénytelen voltam védekező mechnaizmusokat kitalálni és felépíteni pl késleltetett megértés (hosszabb idő után hallom csak meg amit valaki ilyenformán mondott nekem, telepatikusan; szelektív figyelem: csak azokra figyeltem rögtön amik az életemet veszélyeztetik - ennek viszont voltak következményei pl nem mindekihez jutott el hogy mit csinálok és azt gondolták elveszítettek és már nem reagálok "átfordultam" elvesztem és állandóan csak a veszélyeket jelző tartamak jelentek meg...). Szóval kemény dolgok ezek. Közben ugye különböző szintű megértéssel állandóan kerestek segítséget kérve, de el kellett hitetnem az igazi gonoszokkal hogy velük vagyok, be kellett őket szivatnom, közben azoka is ott voltak akik jók voltak de szintén beépülők... iszonyat a köbön. Ezért voltam szerintem a kiscsajjal is úgy hogy legszivesebben megöleltem volna, mert a tudat legmélyén rájöttem hogy ő is beépülő jó és játssza a gonoszt és éreztem a jót benne - de a tettei iszonyú mocskosak voltak. Az igazi gonosz meg nevetett rajtunk, mert ők megtehették hogy beszélnek nyíltan maguk között hiszen nem volt és ma sincs bíró, újságíró, rendőr, katona, aki hivatalosan megmozdulna ha ilyen problémával megkeresné őket bárki.
És ez a gond ma is ugyanúgy jelen van. Az én problémám meg az hogy eljutottam a pszciém legvégső határáig és jeleztem a többieknek hogy itt a vége. ha még egy percet el kell töltenem ebben a mocsokban akkor olyan brutális dolgot fogok művelni ami a bolygót szét fogja robbantani miszlikbe. Szóval leradíroztam mindent. De ugye visszakerültem megint a rendszerbe a folyamatos toborzás miatt. És mivel tökéletes emlékezettörlés nincs - és ráadásul én igen érzékeny vagyok a telepatikus csatornákon - így hamar megint az élmezőnybe kerültem, de az emékezetem elvesztésével. Szóval levertem jó pár olyat a polcról aki szépen berendezkedett, mert rájött hogy gonosznak lenni sokkal kényelmesebb mint a valós karakterének bőrében és társadalmi pozíciójában. Az Öreg ezt úgy oldotta meg hogy nem az eredeti helyre küldte vissza a bépülőket hanem adott nekik egy kényelmes pozíciót.
pszichés szempontból ez a történet végül is egyszerű volt. Többféle embertípus van, de alapjában véve mindenki ugyanazokat az értékekre építene ha természetes úton fejlődhetne. Azoka akiket ez a szarházi ügynökrendszer megnyomorított kora gyermekkortól azoknak a pszichéje eltorzult. Az öreg viszont gondot fordított arra is hogy jó és gonosz irányba is képzett és termelt gyerekeket Szóval ő jó ügynököket is gyártott meg elvetemült szadistákat és gyilkosokat is. Pont mint a SAS és sok más uralkodó a történelem során. Így ha a rosszak nagyon elkanászodtak ekkor a jókkal rendet rakatott. Mondjuk ez nem is z ő stratégiája volt mert erről a felette álló finanszírozók döntöttek végül is akik a rotchildok, a morgenek, a dupontok a wartburgok és a többi és a többi a világ minden tájáról.
Szóval ők remekül életk abból hogy létrehozták és fenntartották a nyomort az emberek között. A megosztottság taktikájával pedig mindenkit sakkban tartottak mindenkivel.
Szóval pszichés oldalról ez a történet ugye úgy néz ki, hogy az emberi psziché egységre törekszik és békére. Ezért a több különböző személyiséget játszók pszichéje egy idő után összecsuklott vagy kiteljesedett és az osztott tudatok egyesültek, agy teljesen széthullottak. Ezért bevezették a lejárati időt ami kb 27 később 30 év lett, bizonyos esetekben pedig egészen magas kort jelentett - olyan elmekontrolláltaknál akik fontos pénzügyi és politikai irányító stratégiai és elemző-fejlesztő pozíciókt töltöttek be hosszú távon. persze ebből nem volt sok világszerte. A psziché úgy viselkedik mint a fa amelyiket mondjuk kiskorában nem engedik felfelé nőni, akkor oldalt nől, de ha elveszik az akadályt akkor megint felfelé fog fordulni - viszont a gyermekkori görcs megmarad benne. Ezért fontos a gyermekek védelme ilyen szempontból.
A csiszu is pl azért szurkálta a gyerek áldozatokat, mert újrajátszotta azt amit vele csináltak. Persze ettől a tett alól nincs felmentés, de így meg lehet érteni. Viszont úgy nem tudsz közösségben hosszútávon élni ha a gonoszok értékrendszerét követed. Mert az életképtelen. Ezért tartottak a nagyhatalmú családok mindig jót is rosszat is az ügynök seregben. mert a rothadás ügynökeire nem lehet hosszútávú terveket építeni.
Tehát a psziché felől nézve sok gonosz azért volt gonosz mert eltorzították és lehetett rajta változtatni az akadály elhárításával (felébresztés, a zárt gondolkodási rendszer megnyitása). Akikel sikerült így eredményt elérni azokkal lehetett tovább dolgozni tudatos elköteleződést kérni, gyakoroltatni s ha nem volt ilyen akkor az egyén visszatért - azaz végleg elveszett és mi az új rendszer programjával megöltük ezeket.
Sajnos azok közül akiket beledobtunk ebbe a mocsokba sokan nem tudtak visszatérni. Ez azért történt meg mert mi nem tudtunk eleinte nyíltan beszélni (vagyis legelőször volt egy időszak amikor nyílt találkozókon beszélgettünk, utána amikor elkezdtek nagyon figyelni reakcióként akkor nem beszélhettünk nyíltan és ez hátráltatta a helyes megértést. Ezért sok tévedés volt.
Szóval ezért erőltetem a nyílt beszédt, mert MUSZÁLY. Ha nem tesszük akkor most olyan fázisban van ez a történet hogy a legjobbak át fognak fordulni és pusztítani kezdenek, bennünket.
Gyakorltilag ahogy nézem most az új irányító réteg mind a miénk, de már szerintem át vannak fordulva. Belekényelmesedtek a szerepekbe. És nem törődnek a legalul lévőkkel. A nyomort és a tudatlanságot pedig fel kell számolni, mert ha nem történik meg akkor hamar elkezdődik a végső pusztulási hullám. ezt a technika fogja biztosítani és a történet iránya globálisan.
Azért zhantam egyébként meg, mert tudom hogy ezeket szintem ind én képeztem ki és közben elveszítettük őket. Ők támadnak és nyomorgatnak, kínoznak engem. mondjuk ez nem először történik meg de ilyen mértékű összfogás azért nem volt.
---
"Fiam. Mi lesz akkor ha megtörténik a legrosszabb?"
"Mire gondolsz?"
"Ha mind összefognak ellened."
"Akkor meghalok. Az azt jelenti hogy az olyanoknak mint én nincs keresnivalója ezen a bolygón. Nincs semmi értelme hogy tovább küszködjek."
"De fiam erre fel kell készülnöd."
---
És segített. Pedig engem már ez a része nem érdekelt. Mert ha ez megtörténik - és már akkor megtörtént amikor a krulikék megkerestek hogy kéne olyan radarszerűség is amivel akármilyen tudatállapotban tudnak követni valakit; és itt konkrétan rám gondoltak, és én már akkor tudtam hogy eldőlt, igen összefogtak ellenem, szóltam is az öregnek hogy vége.
De valamiért mégis tovább csináltam - persze mert akkor már megvolt a végső megoldás is. A biztosíték. Ha megölnek meghalnak mind. Persze közben valamelyik ponttól arról is gondoskodtam hogy legyenek olyan triggerelt, alvók, akiket ők tudnak használni de ha bizonyos trigger megjelenik akkor elteszik a szarházikat láb alól. Így került le a tábláról a cirkusznak már több tagja is és az itányító teamekből is egykettő.
Sajnos a helyzet nem rózsás egyáltalán. Én beszélek a többi meg csak telepata módon és mennek a materiális bulik, de semmi eredménye még nem mutatkozott az egyes számú világban. Gyakorlatilag semmit nem tesznek azért hogy itt megjelenjen a változás. És ez a nemzetközi összefogásból adódik. DEzért be kellett indítani az önmegsemmisítő rogramot és a cirkusz tagjaival kezdeni, meg az intel irányítóival, nevezzük magasintelnek az okkult erők istrángtartóival. És ez úgy nézem kemény tempóban kell hogy folytatódjon, mert egyébként nagyon súlyos bajok lesznek és látom hogy nincs akarat az újakban sem a változtatásra. szóval be kell indítani a darálót.

obviously something major malfunction

Ezt mondta a bemondó amikor felrobbant a Challenger. A legutolsó húzása az itteni szabadkőműves páholynak baján az volt hogy odajöttek hozzám és megkértek segítsek kidolgozni egy radarkövető megoldaást amivel követni tudnak akkor is ha esetleg elszakad nálam a cérna, és a szív és agyhullámaimat követő radaok csődöt mondanának.
Innentől teljesen biztos voltam benne hogy semmit sem fognak változtatni. Úgyhogy kénytelen voltam valamit tenni ez ellen. Gyakorlatilag az összes hazai munkám kárba veszett - szinte. Azután beletörődtem. Ezekben az emberekben nincs szándék és hajlandóság. Úgyhogy ide sokkal durvább módszerek kellenek.
---
Nem maradt több bérgyilkosuk aki merne, tudna velünk velem bármit kezdeni.
---
Ezeknek az eléméjét teljesen leköti a sátán és a pénz imádata, ami ugyanaz végül is. Mindenki aki azt gondolja és a szerint él hogy "a pénz határoz meg mindent" és a többi... az tulajdonképpen sátánimádó, a fosztogatás és az embertelenség hívője.
---
hajrá mogyoró most már csak ennyit tudok mondani
---
tiétek a terep kiscsillag egy időre...
és most nem teszek ide mosolyt