Tuesday 27 September 2011

Gondolkodóm tehát még nem tudok mindent

Szóval vannak azért itt különböző layerek, amit nehéz nekem különválasztanom. Van a driver level. Ide tartoznak azok, akik valahogyan bekerülnek az irányító hálóba. Driverek, de tűzfalak is egyben. Még így is van áthallás a tűzfalakon.
Ok. Szóval azt mondják valakinek, hogy itt ez a srác menj oda és nyugtasd meg. Komoly betegségben szenved. Közben a vezérlőben "rákapcsolják a 400 Voltot" persze rángatózni kezd. A segítő meg odamegy a legnagyobb jóindulattal, hogy megnyugtassa a targetet. We are here to help you! from THX 1138. Ennek iszonyú hatása van a targetre főleg, hogy tudja a segítő is közéjük tartozik. Kétségbeejtő, mert a segítő set-je egy program, mely nem engedi őt elhinni, hogy mi is folyik valójában. Lassan két három, de lehet, hogy négy tűzfalat is használnak Ego.
Aután van a tűzfal szerep szint? driver is lehet. És target is. És van a target. Nem minden target lehet driver, de minden driver lehet target. Vannak ugyanakkor supervisorok is, akik felette állnak valahogy a rendszernek. És van tényleg egy architect.
Jó nagy kotyvasz mi?
Várj megpróbálom később tisztábban. Bringázás közben már majdnem letisztult. Rohadt bonyolult mert keveredik a természetes az elektronikussal, az erőszakos a harmónikussal. Nehéz időnként válogatni. Sok kellemes pozitív driver jelent mostanában meg, akiknél észrevettem a hátsó szándékot (amiről ők mit sem sejtenek). Sok új driver maga is rájött valamire...
Szóval a kontroll rendszer célja a kontroll megtartása egy kiválasztott kevesek számára. A tálalás: kommunikációs rendszer szintetikus telepátiával - az ügynöki oldalon. Jó rendszernek tűnik, mert nincs lenyomozható kapcsolatfelvétel. Nem lehet észrevenni a kontaktust csak a furcsa "véletlenek" utalhatnak, de bizonyíték nincs. A többieknek, egyszerűbb lebutíított befolyásoló eszközként, multiknak, eladóknak vásárlás növelésére. Minden fegyver eladásra készül és ki is kerül a piacra. Ez is kint van már. Ráharaptak.
Gond van vele: vannak hiperérzékeny emberek akik hallják az adást. Az ő kizárásukon dolgoznak, vagy megfűzni próbálják őket - mert jó erős drivereket lehet belőlük csinálni.
Folyamatosan darálják az agyamat, de kis szünetet néha hagynak. Pl ma. Köszi. Jó lett a DJ felvétel. Ehhez hozzáadva, hogy mindenhol szól az a szar rádió (munkahely, bevásárlóközpontok, otthon is az emberek rászoktak rászokódtak) és mondjuk egy jó kis jól összeállított hipnotikus előkészítő szöveget rámondanak - akkor már lehet tudni hogyan is lehet a rádióból "üzenetet kapni", ami ugye a skizo egyik populáris tünete:-) Bár nem vicces, mert ezt is használták Breiviknél. Próbáljátok csak ki. Figyelni fog rá.
Szóval, ki marad meg a valóság talaján? Ki tart ki az emberi értékek mellett még akkor is, ha a lassú kínhalált kell vállalnia, vagy a biztos gyors halált, vagy szeretteinek elvesztését? Ki al(k)uszik, ki tudatos egyáltalán és ki vesz részt ebben örömmel? Olyan is van bőven. Tetűk.
El vagyok fáradva a sok háttérzajtól. Kicsit emelkedett már a megértés szintje, de úgy érzem előbb belepusztulok, minthogy megértsék/em.
És mindig több réteg van. Zseniális. van egy sztory a valóságnak, mely mögött is vannak indokok indítékok - épül rá üzlet (azt ők soha nem felejtik el, hogy az üzlet és a haszon a valós világban keletkezik). Azután van a Mátrix ahol minden játszik. Fantázia, érzésmanipuláció, rezgés, alvásmegvonás, háttérzaj, különböző set-ek és setting-ek gonosz célokkal, pszichikailag a legszélre próbálnak vinni és még azon is túl - csak azért, hogy feladd. tedd, amit akarnak. De nincsen viszonzás - szóval küzeni kell ellenük.
Ja a hipnózissal a fegyver fokozatúval, nemcsk ölni lehet, hanem védeni is. Pl le lehet modellezni a méreganyagok lebontását a test saját fúziós folyamatainak segítségével, kellően alátámasztott biológiai lehetőség esetén (tudományos magyarázattal, mely elvben lehetséges) és vizualizációval. Először lassan, majd gyorsabban. Ja azt olvastam a ciánnak mandulaíze van. Nincs. Szar torokkaparós marós íze van.
Go go rasputyin.
Okoskodom, mert em látom, hogy ti mit csináltok - de néha átjön. z nagyon jó érzés - már amennyit én most képes vagyok érezni. Jó tudni azért a maradék agyammal, hogy ott vagytok és keményen dolgoztok. Még ha nem is érzem csak a szar ömlik. Az ami egy nap átmegy a fejemen elég volna a föld elpusztításához.
urva idegesítő a hátmögötti szarakodás. A nem közvetlen beszéd ráadásul lényegtelen és rosszindlatú a legtöbb. Mocsok. Olyan, mintha szartelepen kéne élnem és mozognom. Aztán vannak a helyek közt is különbségek. Bár már azzal is variálnak. Igyekszem megőrizni, amit fontosnak tartok, még ha nem is olyan jó - legalább, amíg nincs jobb. Jó lenne már beszélgetni közvetlenül. Elegem van és nincs már sok hátra.