Saturday 25 June 2011

Mindenkinek olyan lesz a fizetség, amilyen urat szolgál...

BM? Ez az alig látogatott blog ilyen érdekes lett, hogy a BM látogatja? Mi olyan érdekes itt a számukra? tanulni jöttek vagy csak fenyegetőzni, mert ez utóbbival már teli a padlás.
Talán káromkodtam valamit, vagy horogkeresztet rajzoltam én is? Mivel hívtam fel a belögyminisztérium figyelmét a blogomra? Áááá! Már tudom. Nem fogom be a számat, és olyasmiről írok, ami kényelmetlen a vezető pozícióban ülők számára, ugye? Erről van szó...
Jelzem, hogy engem már mindenemből kiforgattak így semmi veszítenivalóm nincs. A módszereiket ismerem és már nem érdekel mit terveznek ellenem.
Tartani fogok egy előadást nemsokára a titkosszolgálatok közösségromboló (egyén, család, és nemzet) módszereiről és arról, hogy mit is lehet tenni ellene. A vezérfonal, vagy központi váz :Yuri Bezmenov Los Angelesi előadása lesz. Beszélni fogok néhány modern technikáról is, ami a tudomásomra jutott, persze kizárólag publikus forrásokból. Legyenek a vendégeim! Jelzem olyasvalakit küldjenek, akit nem ráz a hideg, ha esetleg lesz szó spiritualitásról, mert lesz.