Saturday 26 September 2015

Szedlacsik, Ülkei, KGB, baba

 a SZEDLACSIK KIZŰNŐ PÉLDÁJA a kgb rombolóira. Ezek úgy vannak progamozva, gyermekkortól, hogy romboljanak és van logikus minta aban amit csinálnak. Így találtuk meg a programozóikat... Nos ezekkel maga a kgb ia csak annyit tdott csinálni amikor már nem kellettek, hogy szépen diszkréten átvezényelték valami félreeső helyre és szépen csendben fejbelőtték kétszer saját kezével vagy túladagolták alkohollal, droggal. Ezeknek ez volt a sorsa. Nos a szedlacsik kapott tőlem egy alternatívát, mert úgy ítéltem meg hogy benne valahol van szeretet. Szerette a feleségét. Ezért kapott egy választási lehetőséget: énekel, vagy meghal. Nos ő úgy döntött hogy inkább énekel. szerintem jól döntött. Egyébként meg kitűnő tanulmány, hogy mennyire jól megtartotta miket mondtam neki - de úgy hogy az egész mondanivalót beágyazta egy olyan környezetbe hogy annak értelme teljesen átkereteződött és az összhatásában át is értelmeződött. Hihetetlen intellektussal rendelkezik. Nos azokat a részeket amiket én mondtam neki csak azok tudják kiválogatni akik átestek a kiképzésemen és "látják" a kódot.
 ---
Nos Szedlacsik döntése hogy él-e vagy inkább meghal nem volt annyira egyértelmű az ő szempontjából. Szedlacsik pontosan tudta, ismerte a rohadt orosz rendszer kegyetlenségét, tudta ha beszél élete végéig üldözni fogják és vadászni. Nem volt ugyanekkor bizonyossága hogy mi meg tudjuk-e védeni, csak hitte hogy igen. Gyakorlatilag abban a helyzetben a legtöbben inkább a halált választották volna, a döntéséhez igen nagyfokú bátroságra volt szüksége. Az élet szeretete és a valódi szeretet ami a feleségéhez fűzte segített ebben (ellenőriztem). Gyakorlatilag tudatosan a nehezebb utat választotta. Nem akarok hős csinálni belőle, mert nem az. Ő egy kiképzett felforgató, rongáló és most is ezt teszi. A mellett hogy tárolja az emlékeimet és az üzeneteimet. És elénekelte szépen a neveket, helyszíneket, módszereket, számlákat, eszközöket amiket ismert...
---
Természetesen a KGB hálózata beáldozta szedlacsikot és abban reménykedtek hogy majd bejutnak a miénkbe és szedlacsik szállítja az infókat. Arra nem számítottak hogy felépíttetem vele a saját hálózatát azon alapelvek mentén amiket nem csak hirdetek hanem gyakorolok is. Így nem kaptak semmit, semmi olyat amit egyébként ne tudhatnának. A mi aktív embereink neve és élőhelye rejtve maradt, biztonsági és nyomáscsökkentő okokból. Gyakorlatilag adtak egy pofont a szarnak. Azaz kicsit javítani tudtam a hálózatuk egy részén azaz taníthatóvá vált a rendszer egy része persze ezt ők beépülési célból negedték, én meg egyébként is mindig ezt csináltam mindenkivel: ráébresztettem őket arra, hogy mi hogyan működik, mi működteti és mi a valóság, mely értékek milyen erővel és fontossággal bírnak... stb. Persze hogy nem fogok értük egy ujjat sem megmozdítani... ők se teszik értem. What goes around comes around.
---
Összehívtunk egy teamet kifejezetten csak az Ülkei miatt, sokan csodálkoztak is és sokan ki voltak akadva főleg persze azok akik Ülkeit egy elhanyagolható hippinek, szemétdarabnak gondolták. Nos nem volt az. Ülkei a föld egyik legjobb kódfejtője volt és nem csak mások kódját tudta megfejteni hanem írni is tudott. Összedugtuk a fejünket egyszer... A megbeszélést azért hívtam össze, mert Ülkeit folyamatosan manipulálták és nem tudtuk megvédeni. Ezért halt meg. A hálózat nagy része egyrészt akkor még fel sem fogta milyen hipnotikus és egyéb manipulációk léteznek nemhogy védekezni tudott volna ellene és sajnos ez még ma is így van - köszönhetően annak hogy a legtöbb szarházi még mindig a hallgatást választja, mert se bizalom se bátorság nincs bennük. Szarok. Ennyi. A másik ok az hogy a legtöbben ezekből húznak hasznot a természet és mások kárára - ez a nagyobb és nyomósabb oka a hallgatásnak.
Nos az Ülkei megbeszélés eredményeire nem nagyon emlékszem sajna. Azt tudom hogy ott a mecsek áruház előtt álltam amikor a baba tudatta velem hogy az Ülkeit gyilkolják és hogy csináljak valamit. kiakadtam és akkorát belevágtam a lámpaoszlopba hogy remegett az egész. "Nem tudok csinálni semmit. Lezárták és nem nyit felém. Nektek kell tennetek valamit. Ráadásul itt se vagyk sokat sokszor nem is emlékszem hogy ki az az Ülkei. Nektek nincs minden héten háromszor letörölve az emlékezetetetek, nektek kellene ezt megoldani."
Nagyon mérges és tehetetlen voltam.
Ülkeit valószínűleg szintén taktikai okokból kínálták fel nekünk és utána lezárták, azaz Ülkei valami külső trigger hatására elzárkózott tőlem. Azt hiszem hogy nem is derült ki talán hogy mi történhetett, mert a jelenlévők között ott ült egy csomó aki ellenségesen állt az Ülkei személyéhez és a halálát akarták, másrészt azok akik kakukktojásnak kínálták fel, azok nyilvánvalóan a set up to fail filozófiája szerint felkínálták és hagyták meghalni azaz aktívan gyilkolták hogy bizonyíthassák a kiképzési anyagomról hogy nem annyira tökéletes mint azt az eredményeink mutatják... Persze Ülkeit magától nem tudtam megvédeni és őt magát használták fel a meggyilkolásához. És ugyanazt a zaklatási hadjáratot persze amit ellenem is felhasználnak és használtak, amivel megpróbálják felőrölni az idegrendszeredet és olyan helyzetekbe sodorni amiken keresztül a hálózat és a többség számára "bizonyítani tudják" hogy te vagy a főgonosz és te vagy az oka minden rossznak ami történt. Sajnos nem akadt egy ember sem aki rávilágított volna arra hogy az Ülkei miért és hogyan zárta el magát, le magát irányomban. Valószínűleg a handlere tette ezt és őt pedig azonnal likvidálták, hogy nehogy kiderüljön bármi is erről. Gyanítom hogy Ülkei gyakorlatilag egy ilyen szedlacsik féle kiugrási kísérlet lett volna, de úgy hogy valaki a háttérből felhasználta az Ülkeit arra hogy kipróbálja a dolgot velem. Amikor látták hogy a fizikai támadások szintjén tökéletesen működik a programom, akkor váltottak át a rejtett zaklatási hadjáratra és folyamaatosan hipnotizálták az alkoholizmus mélyebb és mélyebb gödreibe - amire Ülkei saját megkínzottsága folytán igen kapható is volt.
Gyakorlatilag a pár nappal ezelőtti incidens is ezt a célt hivatott biztosítani: elhitetni a masszával hogy az én kiképzési módszerem szar. Hogy magukhoz tudják csábítani a fiatalokat. Nos aki ennek bedől annak sok sikert... mégha nem is fog olyan sokáig tartani...:D
Sajnos Ülkei halála azonban nem marad következmények nélkül, mégpedig súlyos következményei lesznek nem olyan sokára. Most fog ugyanis realizálódni az általa írt kód ereje abban hogy nem fogjátok tudni megállítani az egyik komoly pusztítási mechanizmust. Persze a legalsó ostoba szintek ebből mit se értenek, de közületek fognak ám hullani ott fent nem alul, vagyis ott is. De majd meglátjátok hogy ki hazudik én vagy ti. Vagyis hát lesz aki nem látja majd meg... a véráldozat százezrekben lesz mérhető... sajnos.
Az Ülkei eset igen idegesítő volt akkoriban a számomra. Persze minden veszteség azok közül akik tényleg segítettek igen érzékenyen érintett és külön dolgozni kellett azon hogy ne akadjak ki minden alkalommal.
Apropó itt meg kell jegyeznem, hogy az Öreg szándékosan építette ki azt a rendszert hogy akiket el akart tüntetni valamilyen módon azokat mind megölette. Ennek két oka volt: fenntartotta azt a látszatot hogy a gonoszok az erősebbek, másrészt kialakított egy olyan tévhitet hogy azok akik "meghaltak" nem is haltak meg igazán cska új karaktert kaptak és új feladatot. Merthogy volt ezek között ténylegesen olyan akinek eljátszotta a halálát és új személyazonosságot kapott. Pl Telly Savalas-nak gyönörű szőke fürtös haja volt és minden alkalommal maikor ezt a színészt játszotta órákat szenvedett hogy átmaszkírozza magát kopasszá. És miután a karakter elfáradt, megölte - de aki a karaktert játszotta az tovább élt.
Azután volt olyan is akivel elhitette hogy csak eljáttszák majd a halálát de közben tényleg megölte őket. Így le tudta győzni az ellenállásukat és partnerként működtek közre saját megölésükben. Pl JFK is az ő műve volt, ő segítette életre a Kennedy fiúk mindegyikét pontosan azért hogy utána brutális kegyetlenséggel megölhesse őket mindenki szeme láttára. Erre azért volt akkor szükség mert a "rendes" emberek egyre keményebb nyomást gyakoroltak a szarházi fosztogatók elleni fellépéssel. Ki kellett valahogy fogni a szelet a vitorlájukból. Ezért felnevelte és megölte JFK és RFK-t is. Ugyanaz a kör tette ezt. Ugyanaz a kör segítette JFK akik megölték. Nos valami ilyesmi volt Ülkei is.
A rendszer ott kezdett el inogni amikor sikerült bedobni azt hogy a rendszer tagjainak muszály legyen magukat képezni önállóan fejlődni és tanulni új dolgokat.
Ezzel a dologgal ugyanis megállíthatatlanná vált a fejlődés és a folyamatos fejlődés következménye az hogy egyre nyitottabbá válik a rendszer és egyre közelebb kerül a valóság megismeréséhez. Aminek pedig párhuzamos következménye hogy a manipulációs lehetőségek tere szűkül és a kontrollálás kezd visszaszorulni, mert az "assets" önáróvá válnak azaz képessé válnak az önálló gondolkodásra és a hatalmas logikai lyukak felismerésére a rothadt rendszer hazugságai között.
Persze az a fajta fejlődés nagyon lassú lett volna önmagában és közben a manipulációt a végső szintekig kellett eltolni, a hipertechnológia és az emberi psziché legvégső határáig. Nos mi megcsináltuk ezt is az én irányításom alatt.
Mit tanuétam az Ülkei esetből? Hát azt hogy gyakorlatilag az a rendszer ami itt magába fogadott nem tette magáévá azokat a célokat amikért én dolgoztam. Nyilvánvalóvá vált számomra hogy ez itt egy pusztulásra ítélt közösség. Önmagukat ítélték pusztulásra. Egy merev és igen jól erősen kontrollált közösségről van szó, akiket gyakorlatilag lehetetlen feltörni - mert önmagukat zárták le.
Ez volt a kelet nyugati felosztás lényege: a nyugat egy nyílt társadalom, rejtett kontrollal - a kelet egy zárt társadalom brutális nyílt kontrollal. Később mivel a nyílt konrtoll ellen lázadtak az emberek sokkal nagyobb számban kénytelenek voltak a nyílt kontrollt rejtett kontrollra váltani amit demokráciának neveznek ma mindenhol. Viszont a társadalmi (azaz a hálózati) irányítás egy zárt rendszer maradt.
A szedlacsik féle kísérletem azt acélt szolgálta hogy ebbe a zárt rendszerbe megpróbáljam beinjekciózni valahogy a valódi szeretet hatalmát és mindazokat az alapelveket amik mentén lehetséges egészséges társadalmi életet hosszú távon fenntartani. A kísérlet az alacsonyabb szinteken azonnali sikert aratott, de az irányítás szintjén pont ellenkezőleg azonnali ellenállást váltott ki - ugyanakkor a jól kontrollált alsóbb szinteket meg kellett valahogy vezetni ahhoz hogy azért az elnyomás és a fosztogatás rendszere fennmaradhasson, amire az irányítók hatalma épül. Ezért hirdetik még ma is azt a médihuszáraik száján keresztül, hogy de te nem. Minden ami nekünk jó az jöhet, de te nem. Viszont ezzel levágják magukat az én rendszeremről és ez az ő közösségük teljes pusztulásához fog vezetni. Ugyanis ez a sorsa mindenkinek aki nem teszi teljes mértékben általánossá azokat az alapelveket amiket meg lehet ismerni a természet törvényeiből ha kellő őszinteséggel és következetességgel vizsgáljuk. Ez a fajta kizáró ügy velem szemben pedig azért öngyilkos húzás, mert én vagyok jelen pillanatban még mindig az egyetlen aki maradéktalanul követi ezeket az alapelveket. Sajnos. Vagy lehet hogy van még egy kettő, akik szintén valamilyenfajta elnyomásban, manipulációban kínlódnak. De a helyzet az hogy az én életfunkcióimhoz van kötve néhány igen romboló folyamat elindulása. Tehát gyakorlatilag pont azzal szarakodnak akinek az életéhez és boldogulásához van kötve az ő létük is. Ezt azért csináltuk így, mert mindenki belátta hogy tényleg megtartom az irányt és tényleg én vagyok az egyetlen aki mindig megtartja, még akkor is ha ideig óráig kényszeríteni tudnak valami más mederbe.
---
A baba is ennek a szedlacsik féle hálózatnak a része.
"Becsaptak téged Baba."
"De miért? Nem értem."
 "Behálóztak megetettek azzal hogy épülj be és segíts nekem - de mostantól ha mellélépsz megölnek. Tudod. Így hiteles a dolog." nevettem ... "Te meg belesétáltál a csapdába. Hiszel nekik, mert olyan őszintének tűnnek, mert a barátaid, a rokonaid. De mostantól neked nincs más választásod: vagy követed az útmutatásomat és felépíted a saját hálózatod ami segít neked likvidálni őket, vagy előbb utóbb megölnek."
---
És szépen likvidálta a legtöbbjüket akit megtalált. Segítetem neki.
---

Valaki megkérdezte hogy miért nem amgam intézem a takarítást, ha hálózatot építek - és miért a babával végeztetem a piszkos munkát? Mondtam nekik hogy ez nem az én hálózatom. Annyi közöm van hozzá, hogy megkértek a fejlesztésére. Végül is fejlődtek valamennyit, és nem annyira kegyetlenek, azaz kicsit csökkent a brutalitásuk és növekedett a valódi szeretet aránya benne - mindazonáltal távirányított zombicsorda nagyjából, mint az összes többi, megkínzott és idomított tagokkal ugyanazzal a céllal mint annakelőtte az őket megelőző garnitúra. De mégis azért akadt egy kettő akikért érdemes volt belevágni, akiket azután az én hálózatom tagjai befogadtak. Elérték azt a szintet.
Így fokozatosan végül is a rothadt részek eltávlításra kerülnek, és kis lépésekkel ugyan de haladunk afelé hogy a legnagyobb akadályok az egészséges és harmonikus élet előtt megszűnhessenek. Ugyanakkor persze ezek az újak visszahatnak a többire is: és a sok hazugság pl a légkör melegedéséről és annak üteméről hogy csak egyet említsek - elaltatják a legtöbb hálózati tagot akik magukkal rántják a gondolkodni képtelen tömeget. És a hipnotikus tömeg álomból való felébredés ügye sem halad elég gyorsan mert a rejtőzködés technikási és módszerei is nagyon sokat fejlődtek - másrészt a rendőrség egésze úgy épül fel hogy bizonyos ügyek soha nem kerülnek nyilvánosságra, amiknek ki kellene derülnie, sőt nem csak nyilvánosságra nem kerülnek hanem még csak hivatalos feljegyzés sem készül semmilyen formában.

---
Aznap este azért kértem emg a babát hogy hozzon hangtompítóst, mert ha rajtam múlik akkor a résztvevők 80% nem ment volna haza. Így csak azok nem mentek haza akik tudatosan jól átgondoltan vettek részt a szervezett gyilkos zaklatási hadjáratban. A többi élve maradt. De tudtam azt is hogy a baba ellen fognak fordulni ha teljes mértékben követi azt az utat ami a helyes és egyetlen járható az emberi faj számára.
"Hogyan lesz akkor ennek vége?" kérdezte.
"Nem tudom." "Attól függ lesznek-e és mennyien akik felismerik a valós helyzetet és lesz bátorságuk változtatni. Ha nem lesz akkor ennek a bolygónak a története véget ér."

---
Tulajdonképpen amikor a Babáék megkerestek és új hálózatot akartak építeni, gyakorlatilag egy dolog vezette őket, már azokat akik a baba mögé sorakoztak segíteni: átvenni a hatalmat és folytatni ugyanazt csak velük a nyeregben és a kényelmes bársonyszékekben... A baba sokáig nem látta ezt át. Át kellett élnie azt az elkeserítő élményt amikor sorra mindenkiről kiderül akiben bízott hogy tényleg ellene fordulnak ha valóban mindenkinek elérhető normális világot akar, mint ahogyan én. Azért van ez így mert ők fosztogatni akarnak. Uralkodni.
"Reméltem hogy hazudni fogsz, bár én magam is tudom hogy ők hazudnak. Olyan eseményeket is rádkentek hogy te ezt meg azt csináltad amiken én is ott voltam és pontosan tudom hogy mi történt. Igyekeznek minden módon befeketíteni és sokan be is dőlnek ennek." - mondta ő.

Az Ülkei találkozón sikerült kiugratni a nyulat a bokorból ugyanis csak olyasvalaki adhatta meg neki a kegyelemdöfést, aki járt a gyűléseinkre. Bennünk bízott és az ölte meg amikor csalódott bennünk. Tudatos zaklatási hadjárat ölte meg, egy jól szervezett utcaszínházas, betörős, szarháziskodós. És a gyűléseinken megjelentek 80%-a részt vett benne. A baba nagyon elkeseredett. megmondtam neki hogy mi lehet a legrosszabb ami megtörténhet: teljes pusztulás.
Azért a babának kellett a takarítást elvégezni, mert ha én csinálom akkor a hálózat 80-90% halott lenne. Így nem rogyasztottam meg őket annyira és talán abból a 80-90%-ból is lett egy pár százaléknyi nyereség, akiknek csak egy picit több idő kellett ahhoz hogy a nyers valóságot megpillantsák és elköteleződjenek a valódi értékekre épülő rendszer bizonyítható és megtapasztalt eredményei mellett. Persze sajnos ez töredék, mint ahogyan a jelenlegi helyzet is mutatja.
---
A harcsa lány egyszer beöltözött anyámnak. Hozzáért a hátamhoz és abban a pillanatban átjárt valami áramütés féle. Lassan az asztalhoz mentem és elővettem az egyik kést.
"Te nem az anyám vagy."
Megmerevedett és egy másodperc alatt a lehetséges menekülés vagy szembeszállás lehetőségeit mérlegelte...
Nem mozdultam. Így ő sem. Rádöbbent hogy nem akarom megölni.
"Én a Veronika vagyok." mondta kicsit kétségbeesetten. Azonnal tudtam hogy igazat mond. Eszembe jutott az érintése. Tényleg ő volt. De az is eszembe jutott hogy ez a karakter nem emlékezhet arra hogy ő helyettesítette az anyámat bármikor is. De akkor tudom kellett hogy tényleg nem hallucinálok-e.
"Vegyél le valamit magadról. Ne az arcodról hanem a kezedről. Látni akarom a saját kezedet."
Lassan lehúzta a rendkívül élethű műbőrt a kezéről, amit a NASA-DARPA laborjában fejlesztettek ki de ő maga is meg tudott építeni szépségápolási termékek kombinációival. Tényleg nem az anyám volt.
"Hol az anyám?"
Nem emlékszem mit válaszolt.
---
Azért csinálta mert egyrészt közel akart valamilyen okból kerülni hozzám, talán megnyugodni szeretett volna vagy emlékezni azokra a dolgokra amiket tanítottam neki, vagy csak látni, érezni akart... másrészt pedig övön alul ütött, hiszen mi szeretők voltunk, erős érzelmi kötelék volt közöttünk ami még az emlékezetünk hiányát is felül tudta írni és jelezte ha a másik közel volt. És mindezt az anyám figurájában téve gyakorlatilag a nemi jellegű terepre terelte az anyám és a köztem lévő viszonyt - azaz csak akarta volna. Nem tudom miért jutott ez eszembe kábé egy hónapja...
---
Az egyik valami hajszárítóért vagy vasalóért vett részt az Ülkei kikészítésében a másik semmiért csak mert olyanja volt... stb. A baba is kiakadt és magától elintézett még egy párat közülük. Az egyik nő szinte teljes rezignáltsággal vette tudomásul hogy mi történik. Az egyik csendesebb gondolkodási szünetben megjegyezte: "Most már értem miért váltál ilyen iszonyú kegyetlenné. Értem, de el nem tudom fogadni akkor sem."
"Igen? Nem tudod elfogadni? Ti vagytok azok akik gyilkoltok bennünket az intel tetején állókat és nézd meg miért. Vasalóért meg hazugságokért. Persze a szervezők és aki megtervezte azok hatalmas lóvékat tesznek zsebre de ti lószart sem kaptok, mégis gyilkoltok minket. Tudod te elég jó vagy és e miatt szembe fogsz kerülni a többi moslékagyúval, és mivel téged nem fognak tudni megölni ezért azt fogják veled is tenni amit velem csináltak, a szeretteidet fogják megöletni, meg akiket te szeretesz. Majd akkor nem csak megérteni fogod miért lettem ennyire kegyetlen hanem te magad is ilyen kegyetlenné fogsz válni. É sazért mert veletek másképpen nem lehet dűlőre jutni."
---
Akiket nem tudtok megölni azoknak öljétek meg a szeretteit. Ezt csinálták ők is velünk.