Sunday, 31 October 2010

Hipnózis és demokrácia

Minden ember rendelkezik bizonyos hipnotikus képességgel, ami lehetővé teszi, hogy másokat "meghívjunk" a saját világunkba egy kis kalandtúrára. De mi is a hipnózis?
Minden hipnózis. Hipnózis az, amikor a KRESZ szabályait tanuljuk - ha látsz egy pirosra festett kör alakú táblát az utcasarkon amiben van egy fehér vízszintes vonal, az azt jelenti, hogy nem szabad behajtani egyik oldaláról sem oda. Ha ugyanezt a jelet a kamasz fiunk ajtaján találjuk - akkor tudjuk, hogy egy privát zónába hatolnánk be, ahol nem vagyunk kívánatosak. A jelentéstartam az oktatás során rögzült a jelhez. Ez  hipnózis.
Egy egyszerű relaxációs hipnózis során a hipnotizőr megkér téged, hogy "utazz vele" bízd rá magadat. Ezután ellazítja a testedet a szavak használatával. Elszámolok 10-ig - közben lassan elllazul az egész tested (arc, nyak, stb fokoztosan). Ez a rapportépítés.
A rapport során egy jelhez kötünk valamilyen tartalmat. Pl a számoláshoz az ellazulást. Elegendő gyakorlás után elég csak elszámolni 10 ig és eljutsz ugyanabba a relaxált állaotba. De lehet tovább is fokozni a hipnózist. Pl a mély relaxált állapotot hozzáköthetjük egy szóhoz vagy egy hanghoz vagy bármihez. Később ez az állapot elérhető egyetlen szó kimondásával. Egy csettintéssel a relaxált állapotba kerülhetünk.
Miért fontos a hipnózis?
Avagy hinózis és demokrácia
Saddam Hussein erős vezető volt. Hatékony és nehezen befolyásolható. Az embereknek a hipnózissal kapcsolatban két fontos mutatót érdemes megfigyelniük különösen a vezetőknél. Az egyik a hipnotizáló képesség a másik a hipnózisnak való ellenállás képessége. A kettő nem teljesen függ össze.
Hitler nagy hinpnotizáló képességgel rendelkezett. Remekül tudott megmozgatni nagy tömegeket. Nagyon erős volt ezen a téren. De hirtelen "elhagyta" vezéri képessége és baromságokat kezdett csinálni, mely döntések végül is a birodalom bukásához vezetttek. Miért is?
Saddam erős hipozizáló volt és ellenállt mások hipnózisának is. A világot uraló bankdinasztiák oligarchái szeretik az erős vezetőket. De csak azokat amelyeket tudnak hipnotizálni. Akit nem tudnak azt megölik. Ez történt Hussein-nel is. Először a gazdasági bérgyilkosok jelentek meg, megvesztegetéssel és félrevezetéssel próbálkoztak, de Saddam csak a népe érdekeit volt hajlandó mérlegelni és a szerint döntött. Nem tudták megintgatni. E mellett látta azt is, hogy mire készül az oligarch réteg. Ezért remek titkosszolgálatot szervezett maga köré. Megakadályozták az országot szétrombolni készülő tolvajokat.
Az oligarchák végül is az USA hadseregét felhasználva behatoltak és felakasztották. Nem tudták megtörni.
Hitler is ezeknek a dinasztiáknak a műve volt. Őt megalkották.
Orbán Viktor erős hipnotizáló képességekkel rendelkezik, de nem tud ellenállni a hipnózisnak. Ezért szeretik az oligarchák. Gyurcsány és Orbán feláldozható sakkfigurák.
Ha a magyar nép szabad akar lenni, akkor meg kell tanulnia mindent a hipnózisról. Meg kell tanulnunk felébredni a hipnózisból. Ezt még a szakembereknek sem tanítják meg.
Légzőgyakorlatokkal, bátorsággal és tudatossággal lehet kilépni. Emlékeznünk kell a közös célunkra. Harmóniában élni a természettel és önmagunkkal - ahol a természetben a fák, a virágok, a szél, a nap, a kövek, a madarak, az emberek, a folyók között az ember is elfér.
Rendelkezésünkre áll a technikai tudás ahhoz, hogy senkinek ne kelljen dolgoznia. Mindenki azzal foglalkozhatna amivel szeret. Ezt meg tudjuk valósítani. Csak meg kell szabadulnunk a pénz és a demokrácia hazug hipnózisától. Meg kell szabadulnunk a halál félelmétől és bátornak kell lennünk. Amíg nincsenek olyan társaink akik nem félnek meghalni a közös ügyünkért, addig elemek és zombik leszünk egy pénzuralmi redszer rabszolgáiként.
Egyre többen vagyunk ébren. Egyre többen élnek. Egyre több ember lakja a bolygónkat.