Monday 2 January 2012

A mátrix újratöltve

Még egyszer.
A hatalom függ a hatalomgyakorlók hipnotikus képességeitől. Régebben az amerikai irodalomban és az itthon megjelent főként németből fordított századeleji írásokban a hipnózist magnezitmusként emlegették és kapcsolódott hozzá a parapszichológia, a távérzékelés, telepátia stb. A területek összefüggenek.
Van elektronikus alapú telepátia.
Amit Robert Duncen ír a Project: Soul Chatcher című könyvében, az nem scifi, hanem valóság.
Felépítettek egy viselkedés-távirányító rendszert, mely az elektronikus alapú telepátiára épül és félig emberi félig gépi irányítású. A rendszer irányításának emberi alkalmazottai volt (vagy gyakorló) profilozók, magasan képzett pszichiáterek, orvosok - olyanok, akik az emberi mozgató lelki folyamatokat magas szinten ismerik és beavatkozni képesek.
Ugyanakkor a saját lelkük üres, életük alapjait valami torz, korcs értékrendszerre alapozzák - többnyire agymosott, programozott, hipnotizált, félrevezetett emberek.
Jelen pillanatban folyik valami változás, mert bizonyos csoportja az ilyen technikához és tudáshoz hozzáférőknek talán, átélt egyfajta spirituális ébredést és megértette, hogy nem is olyan hosszú távon az eredeti célkitűzéseik a saját pusztulásukat is magával hozzák. Ugye-ugye a halálfélelem képes a csodákra.
Merthogy a világot uraló pénz és hatalomfüggő csoportok, a saját életüket nem szeretik a vásárba vinni. Millió más ember élete fölött minden gátlás nélkül rendelkeznek, de ők szeretnek kényelmesen élni, a nyomor látványától is távol.
Most kénytelenek változtatni - még, ha sokan közülük nem fogták is fel, hogy ez így van - merthogy felkerültek ők is a sakktáblára. Bizony, ők is figurákká változtak egy náluk is nagyobb sakktáblán. Igen, nem ti vagytok a legfelsőbb szinten, nem vagytok Istenek - még ha némelyikőtök azt is képzeli magáról.
Itthon:
BorosBogár kilöccsent. Védik a kormányt, ki van adva nekik.
Azt gondolják, hogy majd az EU segít. Bogár L. Magyarázza, hogy az Izlandi modell nem működne itthon, mert nincs meg az erkölcsi és anyagi háttere, tartaléka a lakosságnak. A lakosságnak! Mintha olyan sok beleszólása lenne a lakosságnak ebbe. Nem a lakosságnak kell meglegyen ez, hanem a vezetőinknek. És amennyiben ezeknek nincs meg ez, akkor jöhet a lakosság és a kaszaegyenesítés. Nekik kellene erre mozdulniuk. Kitakarítani az ügyészséget például - de persze jó nagy tételt fizettek ki nekik, a hallgatásért cserébe. Nem a lakosság, a kormány.
S nem a lakosság hibája ez. S Bogár azzal, hogy ez ellen érvel szolgálja az ördög malmát. A szép kisunokája kegyetlen körülményeket fog megélni az életében - ha lesz 21-ik század egyáltalán.
Mert az orosz rendszer is ugyanaz a rablókapitalista rendszer - tévedés ne essék. Csak egyenlőre szerencséjük van Putyinnal, mert ő jó vezető.
Ja egyébiránt azért nem zsidózik, mert ő egy jó sebész módjára, nem keveri a gyűjtőfogalmakat, hanem a ténylegesen felforgató rendszerelemekre koncentrál. Tudja, hogy szüksége van a pénzes zsidó vállalkozókra, tőkebirtokosokra és csak azokat a részeket vágja ki, melyek rohadtak, és rohasztják a felépített, működőképes rendszert. És azért, mert jól képzett a felforgatás módszereit, technikáit illetően.
Tudja, ha zsidózna - azzal egybe tömörítené a még emberi mivoltából nem teljesen kifordult zsidókat és a szarháziakat (felforgatók, hazudozók, tolvajok, csalók - a jelenlegi pénzügyi felső réteg) - ami végzetes hiba.
Putyin profi. Nem az indulatok alapján dönt, hanem racionálisan épít egy spirituálisan is megtervezett rendszert. Sajna a rendszer közel sem tökéletes, de talán még ez fog a legtovább megállni.
Igen. Sakk-Matt.
A pácban most már mindenki benne van.