Sunday 31 January 2021

Vérhitű valóság

 Hunor s Magor Menroth fia...

Akik Sém, Kanna és Jáfet leszármazottai...

Akik Noé családfájának leszármazottai...

Akik Ádám és Éva leszármazottai...

és tovább. Zsidók. Hagyományuk a vérhagyomány. Céljuk a hatalom megszerzése és megtartása és annak élvezete és növelése. A szeretet csak eszköz a céljaikhoz. A vérvonal megtartása két szempontból fontos: ki kinek a leszármazottja és mennyire tartja meg önként a vér hagyományát (a rendszeres emberáldozatokat).

Apropó mikortól is hívják a hunok magukat magyaroknak? Hun vót hun nem vót... lett magyar.

Annak idején sok sok száz évvel korábban a zsidók és közöttünk (mi - azok, akik az életüket a valódi szeretet törvénye alá rendeltük, annak minden megnyilvánulásában) létrejött egy szövetség.

Ez volt az első szövetség. (1st Reich) A szövetség gondolata a részünkről kényszerűségből, részükről hatalomvágyból került terítékre. Ők világuralmat akartak, korlátlan hatalmat minden nép és mindenek felett. Mi a vérhit őrületét akartuk eltüntetni vagy megértetni az emberiséggel micsoda önpusztító hülyeséget művelnek.

Sok évszázadon keresztül utaztak az őseim és megpróbálták megtanítani, tudatosítani a különböző népekben mi a közös tudat és hogyan lehet ezzel jól élni a szeretet törvénye alatt. Míg a zsidók és más népek vérhitű csoportjai ennek pontosan az ellenkezőjét tették. Elhazudták a közös tudat létét, és sokkolták a pusztítással, a kínzással, az öldökléssel, szándékkal okozott éhínséggel, trükkökkel, csodákkal, nemi szabadossággal, mézzel és vagyonnal az embereket és más népcsoportokat. A zsidókkal azért kötöttünk szövetséget, hogy maguk alá gyűrjék és egységesítsék a különböző népek vérhitű őrületét. Tettük mindenzt azzal a céllal, hogy amikor ez megtörténik LE TUDJUK BONTANI EZT AZ ŐRÜLT PUSZTÍTÓ TÖMÖRÜLÉST.

Ha ma körbenézek ez a cél nagyon messzi dolognak tűnik, bár ha arra gondolok, hogy lassan tönkremegy az élőhelyünk, akkor végül sikerülhet eltakarítani ezt a szemetet végleg a bolygó élővilágával együtt. Nem így akartuk. Abban reménykedtünk hogy talán sikerül pár embercsoportot megnyerni. Nem sikerült. Lesz ahogy lennie kell. De eltakarítani el fogjuk ezt a mocskot örökre.

A zsidó rendszer erre a szövetségre alapult. Egyébként nem voltak többek, mint egymást levagdosó barmok, mint az összes többi nép. Rabszolgák is voltak más ugyanilyen népek alatt. Akkor esküdöztek, hogy most már értik és "megcsinálják..." Mármint hogy a valódi szeretet törvénye alá rendelik a pusztító vér-kultúrájukat. Egyik se tette ezt sok száz nemzedéken keresztül. Ellenkezőleg. Tovább bonyolították a rendszerüket és minden maguk alá gyűrt vérhitű népet ellenünk uszítottak. És persze őket egymás ellen is. Mondanom sem kell. Mindeközben velünk (az életünket a valódi szeretet törvénye alá rendelők - mi) csináltattak meg mindent, fegyvert, tudományt, művészeteket, beállítatták magukat hogy tündökölhessenek mint írók, költők, tudósok, harcosok és közben sokszor mi írtuk a tudományt, a verset, és sokszor mi harcoltunk helyettük.

De cserébe mi is áthajtottunk rajtuk nagyon sok mindent. Már az első szövetségbe belekerült a valós történések pontos számontartása. A dokumentáció. Az emlékezet megőrzése. Persze kifelé és felénk is mindent elhazudtak, róluk csak jót és szépet lehetett mondani, közben azért mégis kénytelenek voltak titokban megőrizni az emlékeket. Eleinte szóban, a közös tudat átadott képeivel, táncban, énekben, majd később írásban, képekben, még később a modern eszközökkel is.

Ha ezt nem tartják be elveszítik a hajtóköröket amiket erre a célra hozunk létre velük. És egyben elveszítik a minden államok fölötti hatalmukat, a minden államok költségvetésébe való belenyúlás lehetőségét. Ami a legfájóbb dolog a számukra, ezért inkább megcsinálják amit kell, és körbehazudják ha kiderül.

Mert minden kiderül egy bizonyos idő elteltével.

Fehér kalap, vörös kalap, és a háttérben meghúzódó szürke zóna...

....

Izsák az "Isten" hívó szavára kivezette fiát a pusztába hogy feláldozza... (Isten az Izsákot hajtó családfő volt... a közös tudaton keresztül hajtotta hogy gyakorolja a vérhitét.)

De amikor Izsák már előkészült, kivitte a fiút a kést és az egyéb kellékeket (amikre nem emlékezhetek mik azok) felnézett az égre és még egyszer megkérdezte az Istent: "Valóban ezt akarod?" De nem Isten felelt, hanem egy "angyal" és azt mondta: "Nem kell feláldoznod a fiadat Izsák!" Izsák sóhajtott egyet és elengedte az áldozatra szánt fiút. De nem széledtek szét mint ahogy azt a biblia története hazudja. Ott maradtak és Izsák folytatta: "De ha már előkészültem, és kihoztam a kést, meg a többi kelléket, akkor fel kell áldozzak valakit. Ez a törvény!" Az angyal sóhajtott egyet a mögötte álló másik manipulátorra nézett és megkérdezte mi legyen. Az bólintott és azt mondta: "Így van. Valakit fel kell áldoznia. Mondd meg neki hogy válasszon másikat." Az angyal sóhajtott megint gondolatban köpött egyet és azt sugallta Izsáknak, hogy: "Jól van. Áldozz fel akkor egyet..." de be sem fejezhette Izsák már a szavába vágva ajánlotta egy másik gyermekét: "Itt van ez, ez a jáfár család egyik kurvájától van ezt is szeretem, jó emlékek fűznek hozzá, de szívesen feláldozom." Az angyal megint köpött egyet s mondta lemondóan hogy "jól van, legyen úgy." Izsák fogta a gyermeket és közölte vele hogy most személyesen találkozhat Istennel. "Nézz körül fiam, nézd a füveket milyen szépen szikráznak a nap sugaraiban, nézd az eget micsoda kék tiszta ragyogás és te ma megdicsőülhetsz." A gyermek csillogó szemmel nézett körül és boldog mosollyal nézett körbe. Testvérei és rokonai, a nagy család ott álltak körben mind mosolyogtak és dícsérték! "Bátor vagy és szeretünk!" mondták neki. Közben Izsák odafordult a többi gyermekéhez és megkérdezte őket: "milyet akartok, hörgőset visítósat, vagy magasztosat?" A sok gyermek közül többen a hörgőset kiabálták, kevesen a magasztosat, arról nem nagyon tudták hogy az milyen.

Izsák megkérdezte a fiát hogy készen áll-e. Az kíváncsian szívdobogva igennel válaszolt. Közben Izsák kezébe vette a kést és az igen után fültől fülig elvágta a gyermek torkát. Annak tekintete a boldogságból a másodperc tört része alatt halálfélelemmé torzult, kétségbeesetten próbált levegőhöz jutni a kersztülmetszett légcsövén, melyet lassan lüktetve megtöltött az ütőeréből spriccelő vér. Mindeközben hörgött és bugyborékolt saját vérében, amit a ministráns testvére próbált az áldozati kehelyben felfogni. Közben Izsák a hajánál fogva tartotta a gyermek fejét hogy minnél több vért tudjanak a kehelybe gyűjteni és jól lássák a többiek a szenvedését.

Miután kiszenvedett, lassan gyengéden leeresztette a földre, felfektették az oltárra. Szertartásosan ittak együtt a vérből és megerősítették az összetartozásukat. Ezután Izsák megparancsolta a gyermekeinek és a cslád többi tagjának, hogy erre csak akkor emlékezhetnek amikor továbbadják az utódaiknak a családi szokást.

A borzalom folytatódott. Kétszeresen is. Ezután ettek az áldozatból. És mindent továbbadták az utódaiknak is.

Vérbiztber. A vér biztosítók. Az első biztosítási feladatkör ami a birodalmon belül létrejött, amit a szarházik találtak ki. Ők is mindig valamit kitaláltak és hajtották amikor hajtókört kellett csinálnunk nekik. Ha ezt akarják... megkapják. De lassan áthajtottuk rajtuk, hogy mindent csak azokkal tehetik meg, akik - akár tudatosak, akár nem - maguk is elfogadták a vérhitet, a "vér erejét" ahogy ők fogalmaznak.

A rekonstrukció is így zajlott. Akkor is vágtak... Mi felvettük a borzalmakat.

...

Egy alkalommal egy csapat zsidó gyerekkel kellett foglalkoznom, amolyan zsidó zsidó gyerekek voltak olyanok akik a hivatalos rendszeren belül is zsidónak vallották magukat, beszéltek héberül és a vérvonaluk is zsidó volt minkét értelemben. Használtam egy héber jelzést amivel jeleztem nekik hogy most beszélhetnek nyíltan hangosan. A szüleikről tudtam hogyan csinálják ezt... ellestem a trükköt. Elmeséltem nekik az Izsák valódi történetét. Amikor a hörgős vagy visítós részhez értem az egyik kislány közbevágott kicsit sejpítve: "Nem is igaaaaz! Mi sose csinálunk hörgőset!" Erre egy idősebb srác rákontrázott hogy: "Dehogynem, Ytzak rabbi is ugyanígy megkérdezte tőlünk is hogy milyet szeretnénk!" A kislány már vele is vitába szállt a maga 4-5 éves formáján "Neeeem igaz, nem így szoktuk." mondta a srác a barátaival nevetett rajta majd ezt mondta: "Te még kicsi vagy neked még nem mutatták meg anyuék, de majd meglátod milyen az igazi véráldozat!" S nevettek a kislány megsértődött...

Ebben a pillanatban berontott két felnőtt zsidónő és ráordítottak a gyerekekre, majd hajtották őket hogy halgassanak, és kitessékelték őket a teremből.

Felvettünk mindent, képi és hanganyag és egyéb érzékelési anyag is bizonyítékként szolgál.

A hivatalos rendszerben a katonai hírszerzői státuszom alatt hivatalos engedéllyel és felszereléssel rögzítettem az eseménysort. Vajon miért is hallgatnak a titkosszolgálatok felett azok tetején uralkodó nagycirkusz tagjai arról hogy mióta és milyen státuszban kerültem a katonai hírszerzés berkeibe?

Szarházi mind. Kivétel nincs és ha van akkor az is hazudik.

De ha van annak adok valamit:

19568/>:@124756A3647 B24167/145293

Sokminden hozzá van ragasztva aki hozzá nyúl kösse fel a gatyáját, picsáját mert forró! Aki megpróbálja megváltoztatni, eltüntetni az anyagot az az életével fizet. Természetesen más is van ott... Sokat dolgoztunk a családommal azért, hogy élhető élet létezzen a földön, ezek két lábbal tiportak bennünket folyamatosan és még ma is szenvedünk az általuk előre beállított szemétségek miatt. De mindenért megfizetünk kamatosa kamattal. És ők csak a halál után fordulnak meg. Hát legyen akkor úgy.

1 comment:

Anonymous said...

"A szeretet csak eszköz a céljaikhoz"
- A duna Tv-n megy: A mediciek hatalma.
Érdekes. Tényleg így lehetett, lehet látni hogy a házasság is csak haszonból vagy a hatalom megtartásából eredt.
A mediciek bár zsidók, állításuk szerint jobb ha ők uralkodnak, az európai királyi családoknak nem célja a nép felemelése (na jó, csak a filmben).
Érdekesnek tartom hogy ennyi év után még mindig senki nem beszél erről a jelenségről. Max a CIA, de ők is csak úgy hogy .. nem tudják pontosan mi történt a diplomatáikkal..
Magyarországon meg Betta Ardi kivételével max a facebook-os csoport ahol meg abszolút nem ez megy. Bár van egy másik, oda nem léptem be. Meg amúgy is, nincs sok magyar aki ezt videóban felvállalná.
Már elvihetnék a hó első napjaiban növelt támadásaikat a francba.. Nem csak úgy a cybertéren.

https://www.mediafire.com/file/sq1nb7sotghjbt6/2.zip/file

Van pár screenshot, nem nagy szám, de évek óta ez megy. fix időpont vagy 11:11 22:22 és ledobják a megfigyelő rendszert, okoznak pár hibás szektort a gépen, vagy a levegő szennyezés jön vagy a fülzúgás..

A Katherine Horton videók alá tettem pár megjegyzést (ld. David Gregory faszfej írásai alá) hónapokkal ezelőtt, még aznap kezdtek jelentkezni a merevlemez hibák. Mára 4 merevlemezemet vágták tönkre, még használhatók, de max 10kb/sec sebességgel tudok másolni róla.
Szerintem nem vírus hanem valamilyen jellel baszogatják a gépet, valahogy így vágták haza az lcd monitort is amikor a szomszéd villanyt kért. ja amúgy kaptam újakat is, de ezek "csak" romák. haha

továbbra is az a kérdés honnan jön ez a szar? mert amíg amerika hülyíti a világot és szart kevernek addig eff. ők csinálják. ja meg hogy mi a technológia. mert nem csak elektromágneses jel. az implantátum amit kísérletképpen állatokba ültetnek be (a képen is látható) talán az.

A medici leányka természetesen csak véletlen hasonlít az oltást kapott lebénult leányhoz. Bár másban is hasonlítanak, egyik a mediciektől, másik a medicinektől szenved.