Monday 11 February 2013

mikrohullám

Szóval a napokban egyik éjjel ismét megmutatták arctalan és ismeretlen valakik, hogy dolgoznak, figyelnek. Mennyi idő is telt el a Lehel utca óta? 2 év? Azóta készen lettek vele. Elkészült a mikrohullámú hangrendszer használható változata. Kicsit zajos (hiss, fehér zaj) kicsit klikkes - bár ez lehet, hoy direkt volt benne? - de működik a szöveg tisztán érthető.
Most csak néhány irány: pl hangeuláció, saját hang lehalkított változata, pszichikai gondolatbeültetés, célpont követés, üzenettovábbítás és ezekkel párhuzamosan a védelem fejlesztése elsősorban. A technika elavult ráadásul káros a szervezetre hosszú távon. Meg kell csak nézni a sok remegő fejű világfit.
Jobb a telepátia.
---
Keringő volt. "Te ez hülyére vesz minket!" "Ezek minket figyelnek."

CPg

Come on Punk Group
Ifjúkorom egyik tévedése. Azt gondoltam nyílt ellenállással meg lehet oldani a dolgot. Naiv voltam akkor és bajba sodortam őket. Kemény srácok és tiszta a szívük. Igazi emberek, magyarok, hősök. Fiatal voltam 3-4 éves. Találkoztunk. A hangsúlyok a nyújtott eee-k eevitte azért beszélek így most is mert nem akartam őket eeefelejteni. Haaagassuk meg.
A hatalom az hatalom keleten és nyugaton
beszéltem nekik a fő problémáról, ami a hatalom alapvető kérdése.
Ez amikor ezt a számot írták 1979-80 körül lehetett, de 83 elott, mert utána már nem játszottak.
Krassót, Solt Ottiliát és Demszkit ismerték. Haraszti is később felfele bukott tehát ő is eladta magát (gyakorlatilag haraszti a moszad egyik univerzális embere aki eladja magát bárkinek jó pénzért a Darabbér című elemzése, szociográfiája azóta a fosztogató kapitalizmus fellegváraiban alkalmazott tudománnyá lett, megnyomorítva százezrek életét. (Bár lehet, hogy én kértem, mint a Kovácsnál is: "Túl okos, mindig lefüleli az embereinket. Engedjétek előre az EU pozíciók felé, elég kapzsi megeszi"...)
Krassót megölték, tehát Demszki és Solt meg Erdos Péter voltak az irányítók és gyilkosok (parancsadók a gyilkolásra).
"Nem voltam edzett, elfáradtam" - mondtam nekik, hogy háború van és edzeni kell mindenkinek.
Benko Zoltán "Güzü" Dolgozott mint a Güzü...
Haska Béla 1964-ben született énekes
Varga Zoltán "Takony" basszusgitár - valószínleg beépített megfigyelo ("Nem. O beteg. Gyenge lelkileg. Ha ráüvöltenek elmond mindent és megteszi amit mondanak neki, de legbelül jó gyerek és szeret titeket. Viszont nem mondhattok el neki mindent mert pillanatok alatt kiszedik belőle. Nem olyan erős, mint ti." Ezért használta apám sokszor a takony kifejezést amikor mérges volt. Besúgónak volt a becneve. És ezért hívott sokszor engem takonynak - te kis takony. Mert ok próbáltak beépíteni engem, de a CIA már akkor tudott rólam. Persze rögtön begyűjtöttek és elkezdtek terelni. A srácokat akik meg magyarok voltak és egyszerű emberek, üldözték, hogy békén hagyjanak engem. A rendőrök is fel akartak használni. De akkor kik voltak ezek a srácok? kihez tartoztak? Pol pot megye punkjai - te ott a válasz: Hazárd megye lordjai, meg a roscoe seriff... CPg No akkor? :-D Az öreg emberei. Krassó-féle vonalhoz. Ki volt Krassó?
Nagy Zoltán "Kutyás" Bácsalmási srác dobos
A filmben kommentál még Pálinkás Szuts Róbert ki ő?
A csirkedarálás - amikor széttépték a csirkét - az egy kísérlet volt...okkult erők működtek ott. Azt hivatott demonstrálni az alkalom, hogy mi történik az emberekkel egy bizonyos típusú manipuláció esetén. Güzü el is mondta, hogy a csoport kétfelé szakadt: egyik fele megőrült és extázisba esett, a másik felén pedig úrrá lett valami levertség.
A Mosoly nevű náci zenekarral mosták össze őket - az ő szövegeik voltak a cigánymentes övezet. A Mosolyt engedték, őket nem. Őket veszélyesebbnek tartották. Tehát már akkor tudták, hogy ott vagyuk velük. Ki mondta meg?
A börtön ablakába... ha rád gondolok én CPG. Ezért játszotta sok alteros zenekar később, hogy emlékeztessen engem.
Voltam vele szélernyozni. A reptéren.
A Bebritsben volt olyan házirendi pont, hogy a CPG-vel barátkozni tilos - ahova azután én is jártam.
Szamizdatosok; Beszélő 1982 2.évfoly 5-6 szám. A szegedi punkháború - Harszti Miklós - a Haraszti is ellenük dolgozott és felderített. De mégis egész őszinte Haraszti s még a fonökét is megnevezi: Kardos György a kiadókat felügyelő pártvezér, Erdős Péter a zene területén, Acél györgy az irodalomban. Tehette mindezt a védettsége biztos tudatában - hiszen a helyi káderek nem érhettek hozzá.
1981 január 18 A csöves jelenség - 1. Gáz-blues nem tudom melyik folyóiratban
Német Károly, óvári miklós, fejti györgy kisz-kb tagok szálltak rájuk.
---
rendorökkel verette magát, hogy kialakítsa azt a reflexet, hogy fél a rendőröktől. Farsangkor mindig rendőrnek akart öltözni.
Kiláncolták a falhoz és úgy verték. Egyik alkalommal kitépte a láncot a falból és az egyik rendőrt életveszélyes állapotban kellett kimenteni, alig tudta a másik kihúzni. Az egyiknek a vállából a másiknak a vádlijából is kitépett nagy húsdarabokat a bilinccsel plusz fejsérülés.
A verő rendőrök azóta sem mertek közel menni hozzá. Nem félnek de tudják, hogy meg fognak halni, ha összetűzésre kerül a sor.
a reflex azért kellett, mert nem akartuk hogy lebuktassam a csapatot.
---
Merci - Kapzsiság - Interpolos nyomozó
"Szükségünk volt rád - és a nyomodban voltak. Megöltek volna."
-
"Most megnézel egy videót ezzel az állattal, akit elengedtél a szaros mercidért, a pénzért amit ezért kaptál."
A videón brutálisan megkínozták és megerőszakolták, majd megölték a kislányát.
Később megmutattuk neki, hogy a videó manipulált volt és a lánya él. Megnézte őket. Megértette miért tettük.