Friday, 29 October 2010

Mátrix?

2010-et írunk. A társadalmak többsége emberekből, oligarchákból és gépekből áll. Az emberek küzdenek a szabadságukért, a gépek tartják fenn a rendszert. Big Brother A Központi Intelligencia, a CIA segítségével irányítja a gépeket. A gépeket nevezhetjük másik nevükön elemekként is, vagy zombikként is.

1994-95-ben az Amerikai hadsereg (a NATO kontingens) valódi atomtöltetű rakétákkal lövöldözött boszniában. A 2000-es sajtó megpróbálta a hírt félrefordítással magyarázni. Azt mondták, hogy a csökkentett urániumtartalmú lövedék csak félrefordítás. De nem volt az. Nem deplated uranium - hanem csökkentett urániumtartalm valódi atomtölteteket használt az amerikai géphadsereg. Ugyanazt amit azután Irakban is bevetettek. A Boszniai csak a tesztelés volt.
Tehát miközben az egész világon az atomfegyverkezés megakadályozására törekszik ő maga használja, fejleszti azt. A rejtélyes balkán szindróma és az Iraki suggárzásra visszavezethető betegségeket pedig lazánn kimagyarázzák.
Valakik pedig falaznak nekik.
Kik?
A magyar Nemzetbiztonsági Hivatal nem kellene, hogy tegyen valamit, ha valódi atomtöltetekkel lövöldöznek a szomszédos országban?

Kinek és miért áll érdekében, hogy falazzon az amerikai hadseregnek?

Perez fel akarja vásárolni Magyarországot. Vagyis már majdnem meg is tette. Alig maradt valamink és azt majd az Orbán átjáttsza nekik. A víz. Magyarország alatt hatalmas ivóvízkészlet található. A tudomány pedig jósolja az aszályt. A víz drága lesz. Nagyon drága. A zsidó maffia pedig a pénzt imádja isteneként. Aszály+Víz=Pénz mondja az aranyborjút imádó zsidaja. Olgarchák.
Pedfília, erőszak, drogok, kurvák, unalom és üresség.
Agymosás.
Titkos társaságok. Megtervezett társadalom. Társadalom designerek. Műanyag. Az emberek azt teszik, eszik, amit ők meghatároznak nekik.
De van egy pár EMBER  a földön. Akik küzdenek. És erősek. Egyre töben vagyunk. És egyre erősebbek vagyunk.