Tuesday, 29 March 2011

HAARP magnetométer - Japán földrengés tektronikus fegyverrel

Magnetometer diagram Alaszkából
A tókiói egyetem által fejlesztett magnetométer mérései azt mutatják, hogy a földrengést a HAARP technológiával indított ionoszférás jel okozta.
Az amerikai légierő (US Air Force) és a tengerészet közösen segít betekintenünk a Japánban történt 9.0 erejű földrengés valódi okai mögé, mely 2011 március 11-én (05:46:23 UTC) rázta meg a világ azon részét.
A kép balra a High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) website-ról származik. Ez egy idő-frekvencia diagram, mely mutatja, hogy milyen frekvencia-tartalmat rögzített a HAARP-magnetometer. Ez a műszer - amit a tókiói egyetemen fejlesztettek - a föld mágneses mezejében keletkező ideiglenes változásokat rögzíti az ULF (ultra alacsony frekvenciák) tartományban 0-5 Hz-ig. A feliratok segítenek eligazodni a képen, mely mutatja mi is történt az ionoszférában a cunami és a földrengés napján.
folyt köv.
Jelzem: Amióta a HAARP alaszkai állomásának honlapján közzétették ezt a magnetométer diagramot, azóta a weboldal nem elérhető! (2011.04.14.)
A kanadai HAARP állomás hivatalos oldaláról eltüntették a magnetométer digaramját, az oldalt teljesen átalakították, és feltettek egy figyelmeztetést: miszerint mindenki, aki a programot használja és az oldalon keresztül belép megfigyelés tárgya! 2011.05.10
Ez elég egyértelmű. Azóta a facebook oldalon indult egy akció a kanadai állomás leállítására. megpróbálják kilőni azt az állomást, amelyiket nem tudják teljes mértékben kontrollálni.
Tudni kell, hogy ez a kanadai állomás csak az egyik ilyen technikával felszerelt állomás. Oroszország, Kína, Ausztrália és még ki tudja ki - szintén bírja a technikát. A kanadai állomást a DARPA (különleges katonai fejlesztéseket végző társulás) finanszírozta(za), de civil kutatóállomásként jelent meg a nagyközönség előtt. Ezzel próbálták meg eltakarni a fontosságát és ezt használta ki egy pár ügyes és becsületes hős, akik begyűjtötték a magnetometer jeleit és közzé is tették azt, a kutatóállomás honlapján. Remek munka. Sok ilyet!

Vízzel hajtott autó - Japán

Vízzel hajtott elektromos autó - Genepax, Japán
A Japán Genepax cég fejlesztett egy autót, mely pusztán vízből előállított energiával - környezetbarát módon szállíthat bennünket. Az autó tankjába a tengervíztől kezdve, az esővízen keresztül, a teáig bármit tölthetünk. A vízől hidrogént állít elő, majd a hidrogén segítségével elektromos áramot. 1 liter vízzel 1 órán keresztül tud 50 mérföldes (80 km/óra) sebességgel 'száguldani' a csodaautó. A cég a tömegtermelésen gondolkodik. (Remélem sikerül is nekik - olyan jó lenne ha Budapest belvárosába már csak ilyenekkel lehetne behajtani...:-)
Nagy előnye az elektromos hajtású autónak, hogy nem kell az akkumlátorait feltölteni. A tankját viszont vízzel kell - ezzel kapcsolatban kíváncsi vagyok mi történink a működés során, csak nem oxigént termel kipufodógázként? Jajj meg fogunk tőle fulladni!:-)
Képzeljétek el milyen következményekkel jár az olajiparra, az atomenergia-iparra, az elektromos áram-szolgáltatókra egy ilyen generátor léte, mellyel áramot tudunk fejleszteni pusztán vízből?
Az energia lobbi számára ez világháborús ok, simán megér akár egy tömegpusztítást is. És ha hozzávesszük, hogy Japán fejlesztette azt a műszert, amivel be lehet mérni a HAARP típus antennák (Alaszka, USA, Oroszország, Ausztrália, Kína) VLF és ULF impulzusait, és hogy hajlandóak voltak neveket mondani, hogy kik részesedtek óriási hasznoból a WTC tragédiája kapcsán - nem kell tovább kételkednünk, hogy miért Japán. A tektronikus fegyverek korában, ilyen hadviselés folyik. Az agresszor nem egy nemzet, hanem az a pézbirtokló és hatalmaskodó réteg, mely lélek nélkül, az egész világot pusztító függőségéből nem lát ki és nem gyógyul meg. Agymosott, és pénzelt titkolódzó, magukat szolgálatnak nevező, biorobot csoportok támgaják őket, akik egyébként eldobható alkatrészek ezen előbbiek rendszerében. Szerencsére vannak szabad és bátor emberek a világban. Minden tiszteletem a Japán embereké!