Friday, 22 April 2011

Párhuzamok

A 2006-os rendőri brutalitással szétvert békés tüntető tömeg kapcsán és a Posta Imre (PI) honlapján tapasztaltak között vélek némi párhuzamot felfedezni.
Megjelent egy interjú PI honlapján egy interjú egy rendőrrel, aki gumilövedékkel lövöldözött. 7 doboz lőszert lőtt el - elmondása szerint - amiben dobozonként 150 lövedék volt. Azt is elmondja, hogy körülbelül 150(?) esetben el is talált valakit.
Ennek e hitelessége már megkérdőjelezhető. De az érdekes inkább az, hogyan bízhat meg egy köztörvényes bűnelkövető egy olyan emberben, mint PI? Nyilván csak egy módon: sakkban tartható, vagy maga is köztörvényes bűnelkövető, vagy egy akolba tartoznak.
Szerettem volna találkozni PI-vel, regisztráltam a honlapján és kértem egy találkozót a belső email rendszerükön. Visszaírt nekem, hogy értek-e a betonozáshoz vagy az ácsmunkához. (Ugye ez az általa is zsidónak tartott gondlkodás: találkozhatunk, ha anyagi hasznot hajtasz a számomra.) Még ebbe is belementem volna, visszaírtam neki, hogy oké, értek valamit az ácsmunkához; mikor és hol. Nem kaptam választ a levelemre azóta sem. Kíváncsi lettem volna erre az emberre - akkor - ma már nem vagyok rá kíváncsi.
A 2006-os rendőröket pszichológiai taktikával hergelték. Rádión bemondták, hogy egy rendőri csoportot a tüntetők beszorítottak és azt mondták nekik: Akinek van családja az kiléphet, a többieket kivégezzük. Azután olyan is elhangzott a szolgálati rádión, hogy egy rendőr meghalt. És olyan is, hogy a tüntetők nyílpuskával vannak felszerelkezve.
Ezeknek az információknak a hatása pszichikailag - igen kemény húzás - az egész ügyet kitervelő, idegen hatalmakat szolgáló titokszolgák részéről. Ugynis az ilyen közlések (valótlanságok egyébiránt) hergelik az állományban éppen a helyszínen levő - egyébként gyakorlatlan, rutintalan - rendőröket, méghozzá a bosszú és a revans irányába. Ez egy tudatosan megtervezett pszichológiai húzás. Valaki megtervezte a folyamatot, méghozzá olyan, aki sokat tud az itthoni állapotokról és ismeri az állomány lelkiállapotát.
PI, amikor a hipnózisról tettem egy megjegyzést, visszaírt a hozzászólások között - hogy nekem magyarázol a hipnózisról? Ő ugyanis ért hozzá. És büszke, azt gondolja ő jobb mindenkinél. (Ezzel nem vitatkozom, de azt már megkérdőjelezem, hogy mire használja a tudását!) Szeret gyönyörködni a tudása (hatalma) gyümölcsében. Ebben egyébiránt megegyezünk, abban már nem, hogy én szem előtt tartom azt, hogy a munkám után mindenki gazdagodjék spirituálisan.
Mikor leírtam egy bejegyzése után, hogy a zsidózás és az, hogy hergeli az embereket ellenük (pontosabban csak egy gyűjtőfogalom ellen) és ugyanebben a bejegyzésben megírtam, hogy részt vettem a Koszovói atomrakéták használatával kapcsolatos üzenetközvetítésben (az amerikaiak nem deplated uranium páncéltörőket, hanem valódi atomrakétákat használtak alig 100-200 km-re a magyar hatértól! Ettől lettek a Balkán szindróma néven emlegetett elhalások és ugyanezeket a fegyvereket bevetették később Irakban is, mert a médiákig már nem jutott el az információ) - akkor az a poszt az összes hozzászólással együtt (kb 80) eltűnt.
Cenz - ura
Jószándékúan megírtam neki, hogy mindenkinek olyan lesz a fizetség, amilyen urat szolgál. (Ugye az egyik műveleti irányító egy héttel a Morvai vizsgálóbizottság összeülése előtt meghalt. És Szept. 18-ára berendeltek 200 készenléti rendőrt rendkívüli kiképzésre. Az interjúban pedig a résztvevő rendőr kb 200 fős tudatos, a tömegből kitámadó és azután újra elvegyülő rendbontókat azonosított.)
Ezután, egyik előadása előtt koccant egyet az autójával. Ezután ellopták a bringámat.
Revans, bosszú. Érdekes pettern.
Büszkeség, titokszolgálati információk, zsidózás, hipnózisban való jártasság, és egy büdös szót sem szól a FED-el kapcsolatos ügyekről. Ugyanis közben zajlik a FED elszámoltatása. És ez érinti hazánkat is keményen! Ugyanis a FED 2008-ban pl 0.5 trillió dollárt küldött az EU központi Banknak, amivel nem tudnak elszámolni, hogy hova lett. A magyar jegybank pedig már régóta ennek felügyelete alá tartozik. Tehát az inflációt és a magyar pénznyomtatást a FED vezérli - és azok a körök, akik e mögött állnak. Akkor lesz itthon infláció, amikor ők úgy döntenek. Na most akkor: Ki, kivel van?
Csak érdekességképpen Ez volt a sorszámom, amikor a munkaügyi központban vártam a soromra. Nehéz az élete annak, aki szeretne egy élhető világban élni ma. És nem fekszik le a titokszolga-maffiának.
De legalább Nagy Tezsvérnek van valamicske humorérzéke. Pedig nem. Igaz szart sem ér, mert amit csinál az nem tetszik nem csak nekem, hanem a nagy többségnek, akik szeretnének megélni becsületes munkával és szeretnék azt is, hogy ne élősködjön rajtuk egy hataloméhes, kapzsi, betegesen függő réteg - akik kis létszámuk ellenére végzetes károkat okoznak az egész emberiségnek és önmaguknak is. És a betelepülő izraeli állampolgárok pedig, húzzanak innen oda, ahonnan jöttek - számoljanak el a lelkiismeretükkel ott, ha van olyan.