Thursday 7 July 2016

kiképzés 2

Ja nem a mennyiség hanem a minőség számít.
A kiképzés több modulból áll és úgy épülnek egymásra hogy pszichikailag alapos alapot teremtsenek mindenkinek a megfelelő alapállás eléréséhez.
Aki nem rendelkezik a megfelelő alapállással, az nem jut tovább egy pár modulnál. Az elején vannak a látványos elemek, közelharc, autó, eszközhasználat (fegyver), a futás után... vegyítve a többiből is ezzel azzal csak hogy lássuk kiben milyen természetes érdeklődés van és milyen a hozzáállás. A legtöbb szarházi az első három modul után azt hiszi már mindent tud és nem jön többet vagy kizárjuk mi magunk, vagy hazudunk nekik. Mint én anno a Babának a biokémiai modulról... valaki szólt neki - teszt volt - hogy van biokémiai modul és menjen és kérdezzen meg engem. Én meg: "Én nem tudok ilyen modulról. Mondj egy két dolgot belőle hátha arról eszembe jut valami. Kérdezd meg azt aki mondta." Persze hülyeségeket mondott neki és erről semmi sem jutott eszembe. MErthogy azok akik emlékeznek a modulokra azok mind szarházik és azért mentek bele a kiképzési rendszerbe hogy ellopjanak mindent. Nos néhány dolgot össze tudtak szedni, de lényegi dolgokban megszivattuk mindet. Aki tehát emlékszik arra mi volt a kiképzésen azok mind szarházik. No persze részletek időnként előkerülhetnek amikor fontos.
Szóval a legfontosabb dolog a kiképzésben az hogy minden modul emlékezettörléssel végződik. Azok akik ezt megpróbálják kijátszani azok gyakorlatilag maguk alatt vágják a fát, hiszen a kiképzés lényege hogy a tudat alatti legmélyebb rétegekben tároljuk és ettől leszünk annyira gyorsak és annyira biztosak amikor a következő modul vagy akció előtt, vagy támadás esetén a tudás aktiválódik a tudatunkban. Tulajdonképpen a sok emlékezettörlés maga az a része a kiképzésnek ami a tudat legmélyebb rétegeibe tolja le a tudást. Ettől vagyunk annyira gyorsak és pontosak pl közelharc esetén. A többi akik meg ki akarják játszani a kiképzési anyagot és a saját manipulációs baromságaikat beültetni azért járnak pórul, mert az egész kiképzési anyag a pszichénk legalapvetőbb igényeire épül, a legmélyebb rétegekben, ott ahol az ő hazugságaik és feltételrendszerük már nem tud érvényesülni. Ezért azok akik ilyen szarházik által kerülnek kiképzésre azok SOHA nem érik el azt a szintet mint mi. Egészen egyszerűen elvágják magukat ettől a saját marhaságuk miatt.
A modulok egymásra épülnek és sokmindent csak több emlékezetvesztés után értenek meg a kiképzettek, mert ezt is meg kell tanulni, hogy milyen az amikor valamit megtanulsz, elfelejted, majd kiderül hogy tudod, majd megint elfelejted, és lassan kialakul az a fajta bizalom a program iránt amit a kiképzésen való pontos és érthető magyarázat is segít. Mert mi mindent elmagyarázunk hogy mit miért úgy csinálunk ahogy és mi célból. Mi a végcél, és mit hogyan csinálunk. Persze nem egyszerre mondunk el mindent mert az egyrészt lehetetlen, másrészt ki kell szűrni a szarházi lopós idiótákat is, meg a szarházi alapállásúakat is.
Aztán persze nem mindenki jön ki élve a kiképzésről. Aki annyira ügyes, de annyira mocskos azt ott elintézzük.
---
Szóval az egyik következménye azok számára, akik nem vetik önként magukat alá az emlékezettörlésnek és megpróbálják kjátszani, hogy irányíthatóak maradnak. Ez azzal jár hogy a szarházik irányítani tudják őket - kevésbé ugyan tehát nem tökéletesen megbízhatónak bélyegzik őket, de azért csurgatnak nekik némi lét hogy jól éljenek és csinálják amit ők akarnak. Viszont a maradék irányíthatóság lehetővé teszi, hogy ha ellenállnak vagy nem tetszik nekik amit meg kell csinálniuk, akkor ki tudják őket nyírni. És mi is ki tudjuk őket nyírni ha kersztbetesznek nekünk. A legmélyebb rétegekben tárolt kiképzési anyag a tudat számára nehezen hozzáférhető, de amikor kell aktiválódik. És a védelem ezen a szinten létező fizikai ereje is aktiválódik, mindazon intelligenciával és egyéb ma csoda-meg a szarházik által mese kategóriába tartozó 'különleges' erőkkel amikkomoly védelmet jelentenek a számunkra, és ami lehtővé teszi hogy pénz nélkül a legmodernebb technológiát is kijáttszuk. Pusztán az elménk erejével.
---
A gömzsik is egyre vékonyabb maszkokat használ, mint a többi is ahogy látom. Ez azt jelenti hogy a többi akik megpróbálják átvenni a helyüket kezd felérni az ő szintjére, és kezdik érezni hogy a teljes testet borító maszkolás akadályozza őket a közelharcban. Ezért karcsúsodnak annyira... :-D Ami azt jelenti hogy azért mégis halad a tervem és hullanak közben szépen a háttérben - persze a hibáikat és a veszteségeiket elhazudják most is mint mindig. Viszont a tudatosság szintje az általuk irányított hordában is nő, és a veszteségek elhazudozása is egyre nehezebben megy. Persze igen sokat fejlődtek a maszkolásban is - hiszen annyi emberanyag hullik el tőlük hogy kénytelenek sokat gyakorolni.
A lebukott 'üzleteket' meg továbbviszik máshova. Cooper tanítja nekik ezt is hogyan kell odébbállni egy üzlettel... Kibújik a szög a zsákból csak idő kérdése.
---
A szekér Andirs tanította a judo-t a gyerekeknek. Jobb benne mint én. Az ő zöldöve van itt a házban. Akkor hagyta abba a versenyzést, mert a judo edzés közössége is telítődött szarházikkal és nem volt értelme tovább csinálni ott. Meg így több időt tudott tölteni tanítással. Azért szálltak rá is annyira és hízlalták fel, azt hitték akkor majd el tudják kapni... hahaha nos ez azért nem ilyen egyszerű. Mint azt a sok hulla bizonyítja amit ugyan eltakarítottunk mert a hivatalos struktúra még mindig telítve van szarházikkal és nem kell nekünk a hivatalos nyomozás...
---
Pörgessétek csak őket.... de azokat akik pusztán szórakozásból csinálják és ezt is szeretnék megtartani ezen a szinten, azoknak mutassátok meg hogy ez nem játék és nem szórakozás... mutassátok meg nekik micsoda poklot lehet ezzel az egyszerű módszerrel teremteni, ölni, és atomfegyvereket is el lehet vele lopni... Nem csak szopásra nyalásra lehet rávenni a népet hanem másra is... és van ennek egy még mélyebben működő verziója...
---
Egyre több gyereket használnak fel. Viszik őket minnél korábban szexpartikra, hogy hozzászokjanak és a triggerek is el legyenek ültetve, meg a természetes fejlődési folyamatot is módosítsák.
---
Gyakorlatilag mára mindenki benne van. Minden megszülető gyerek a hálózat része. De ez már onnantól kezdve így van amikor az Öreg elkezdte a gyerekeket tenyészteni és a világ minden országában és földrészén szűrte válogatta a különlegesebb egyedeket, akik valamilyen extra képességgel, érzékenységgel, tulajdonsággal születtek. Nekünk is le kellett fendi minden születendő gyereket, hogy közbe tudjunk lépni - és legalább tompítani tudjuk a negatív manipuláció hatásait amik érik őket. Ez sajnos azért megy nehezen, mert a legtöbb szarházi gátlástalanul felhasználja saját ivadékait és nem rendelkezik semmilyen morális vagy lelkiismereti gáttal ez ügyben. Pusztán tudományos és célratörő praktikus szempontból tekint saját gyerekére. Ők termelik továbbra is a szarházi réteget. Viszont ezek hamar fenakadnak a szűrőiken a többi titkos és hivatalos figyelőrendszereknek úgyhogy ma már nem tudják megoldani a tökéletesen kontrollált környezet problémáját, ami jelenti a gyereket körülvevőösszes embert és az élet egyéb körülményeit.
Sajnos a legtöbb olyan hogy se nem teljesen jó se nem teljesen rossz és ezek még komolyabb károkat okoznak hosszú távon mert ők azok akik a lényegi változásokat akadályozzák a butaságukkal és a létfenntartáshoz kapcsolódó félelemmel, vagy a kényelemszeretetükkel. A szarházi rendszert átlátó irányító réteg pedig kapva kap ezen a már valamit látó, de még mindig jól irányítható rétegen és használja őket a változások lelassítására.
---
Az olajüzletnek nem csak a levegőre gyakorolt hatása a káros, hanem van egy a föld tektronikájára és kémiájára, az energiarendszerére gyakorolt végzetes és pusztító hatása. A Patrik tudja mi az.
---