Monday 1 February 2016

Hot Girls Wanted - porn, pornó

Egy időben a gyerek rendszeresen vadászta azokat akik a szadizmust és az egyre állatiasodó folyamatokat szándékosan népszerűsítették, támogatták és csinálták. Ezért miután sikerült elkapnia nem is egyet ezek közül a nagyurak közül, akik az úgynevezett snatch filmeket készítették - elterjedt a híre és az érintett ravasz szervezők szigorú biztonsági óvintézkedéseket vezettek be hogy megvédjék magukat.
Ezért egy idő után már a gyerek maga nem volt képes beszivárogni és megtalálni a valódi szervezőket és finanszírozókat. Be kellett építenie másokat és mivel főleg a lányoktól nem tartottak - legalábbis akkoriban még így volt - ezért kénytelen volt lányokat megkérni ilyen feladatokra.
A Hot Girls Wanted című dokumentumfilmben szerepel az egyik lány Ava Taylor névvel aki vállalta a beszivárgást a pornóiparba és azt hogy elkapja az egyik ilyen szarházit. Sajnos ehhez le kellett mennie a mocsok aljára és elhitetnie velük hogy butuska jól megvezethető kurva akitől nem kell tartaniuk.
Ahhoz hogy pszichikailag ép tudjon maradni fel kellett készíteni. Fel kellett építeni egy alternatív karaktert neki ami meg tudta védeni a valós személyiségét.
A nsatch filmeke készítő csávó egyike a legravaszabbaknak és kiválóan rejtőzködött, kiváló riasztó hálózattal rendelkezett, mert amint a közelébe kerül volna a gyerek azonnal felszívódott úgyhogy nem volt esélye sem arra hogy elkapja. Másrészt pedig egy olyan szűrőrendszert épített fel amiben először egy általa kiképzett és felépített karakteren keresztül lehetett csak tovább kerülni egy másik karakterhez amin keresztül hozzá juthatott el a kiszemelt toborzott. Ez arra volt jó hogy az első körben a toborzott hozzáállását karakterisztikáját ellenőrizte le és ha megbízhatónak találta az első szűrő akkor mehetett tovább végül eljutott a snatch filmek világába. Az ilyen filmekben ténylegesen megkínoztak és meg is öltek áldozatokat ezért ennek a piaca igen sok pénzbe került a rejtőzködés miatt és a fogyasztói réteg sem a hétköznapi rétegekből került ki hanem többnyire a hálózatok legmagasabb szintjeiről - hiszen csak ők tudtak egyáltalán büntetlenül hozzáférni olyan információkhoz, mint a helyszínek, a szervezők és ők fértek hozzá olyan mennyiségű pénzhez amit ki kellett fizetni a lebonyolításhoz. Plusz természetesen a nagy pénzű birtokosok, akik egyébként ma már mind ehhez a hálózathoz tartoznak.
Szóval akkoriban amikor a dokumentumanyag elkészült (2000-2005 között valahogy, nem úgy ahogy a film be lett állítva 2013 és a megjelenés 2015) a gyerek törekedett arra hogy a maga realitásában mutassa meg milyen is a bekerülés mi történik a lányokkal és milyen lehetőségeik vannak a területen belül.
Nos az egész rendszer úgy van felépítve hogy ne tudjanak a csajok alég pénzt keresni ahhoz hogy rövid idő után ki tudjanak szállni belőle és akár egy egészséges életet felépíteni maguknak.
Ava tehát egy felépített karakterben vitte végbe ezt a beépülési munkát, azért mert a gyerek már nem tudta megoldani ezt a feladatot önmaga. Megkapta a megfelelő kiképzést és támogatást, mégis a terhelés és a mocsok annyira sok volt eleinte hogy kellett köré szervezni egy támogató csoportot akik segítették a nehéz élmények feldolgozásában még ebben a felépített ál karakterben is. A többi lánynak akik a filmben szerepelnek ez volt a feladata, de még közöttük is akadt olyan aki mellé megint csak kellett támogatás, mert nem bírt volna mellette maradni.
Amikor bejutott és felvettek egy pár jelenetet a "szerencse" is segített hogy nagyon gyorsan a célpont közelébe tudott kerülni. Sajnos mégis végig kellett néznie egy pár másik lány halálát, mert nem árulhatta el magát - nem is tudta volna hiszen nem emlékezett önmaga valós személyiségére. A végső helyzetben gyorsan cselekedett. A gyerek megkapta a riasztást a telepata figyelőktől, és még éppen időben odaért a helyszínre. A célpont előszeretettel készítette a filmjeit gettó területein, mert ott igen könnyen tudott erkölcs nélküli zsoldosokat fizetni akik biztosították a környéket. Többnyire nagy forgalmú szórakozóhelyek titkos föld alatti helységeiben zajlott a tortúra.
A lány félig mezítelenül szaladt ki az utcára. Totál bedrogozott kurvának nézték és az ilyen jelenet nem volt ritka errefelé. A gyerek már odakünn várta egy jól felkészített ablakos furgonnal. Hátul belül meg volt erősítve hogy ellenálljon a géppisztolysorozatoknak is, és a vezető pozíciója is golyóállóvá lett téve, defektálló gumik kerültek rá és egy új erősebb motor ami versenyautóként röpítette ezt az ütött kopott roncs karosszériát. Belülre egy szivacsot fektetett amire a félig mezítelen Ava bedobhatta magát.
"Ava! Ide!"
A lány hirtelen felismerte a srác hangját és habozás nélkül beugrott a furgonba. A sofőr azonnal a gázra taposott. A gyerek a lány után ugrott és bevágta az ajtót. Az ablakokból kivették az üveget így akadálytalanul lehetett kilőni rajtuk üvegtörmelék pedig nem hullott belülre. Kellettek is ezek az óvintézkedések, mert a riadó mozgósította az őrszemeket és azonnal lőni kezdtek rájuk. A gyerek viszonozta a tüzet. Rövid és pontos sorozatokkal sorban leszedte a rájuk támadókat és akik túl közel kerültek az autóhoz. Ki kellett jutniuk a területről.
Az egyik híd alatt gyorsan kiugrottak a lánnyal majd a furgon továbbhajtott elterelésképpen. A gyerek és a lány egy másik autóba sálltak be melynek hátsó része le volt függönyözve. Hátul megváltoztatták az arcukat és a kinézetüket a régi maszkoktól megszabadultak és átöltözve új emberekként szálltak ki egy belvárosi forgalmas részen.
Az akció véget ért. Viszont a felépülés a beépülési szakasz után még csak most kezdődött. A lánynak először is pihannie kellett és megvárni amíg visszaépül a régi személyisége, visszatérnek az emlékei a valódi személyiségéről.
A gyerek később visszament hozzá. Beültek egy limóba és visszamentek bizonyos helyszínekre.
"Erre a szórakozóhelyre emlékszel?"
"Iiiiigen." mondta a lány elképedve és csodálkozva "odamentem ahhoz a csávóhoz és odaadtam neki a telefonszámomat hogy ha kell irányít hozzám kuncsaftokat akkor kap százalékot meg ingyen menetet tőlem."
Hallgattak egy darabig. majd folytatta. "Ekkor már elfogadtam hogy kurva vagyok és pontosan úgy kezdtem el gondolkodni mint egy kurva."
"Igen, de már ekkor kerested is a lehetőséget hogy hogyan tudnál a saját lábadra állni és kitörni a mókuskerékből amit a pornófilmezés jelent."
A gyerek ezután elveszítette a kapcsolatot vele.
---
Végül dokumentumfilm anyagából sikerült a szarháziknak mégis egy a pornót népszerűsítő összeállítást csinálniuk. Ahelyett hogy megmutatta volna micsoda szélhámosok és vérszívók és szarházik uralják ezt a területet is ezt szépen elhallgatták kihagyták a nagyon fájdalmas részeket és csak azokat vágták bele a sugárzott késztermékbe ahol épp a csajok újabb és újabb ötleteket dolgoztak ki ahhoz hogy hogyan lehet a borzalmas élményeikből valami olyasmit csinálni amivel tovább tudják csinálni a feladatukat - meg tudnak maradni a pornó területén egészen addig amíg sikerül megtalálni és neutralizálni a célpontot.
Persze volt késleltetés mert a csávó mindig előre dolgozott és később dobta a piacra a "műveit" így halála után is még egy darabig kerültek elő videói, de három vagy négy ilyen tartalék vidoó után elcsendesedett a dolog. Azért volt fontos őt elkapni, mert igen kiválóan rejtőzködött és a hálózat egészségesebb részét is maga mögött tudta valamiért - nem emlékszem miért - akik persze nem tudták egy részük pedig elnézte eme hobbiját. Ezért rengetegen segítettek neki és így tudhatta mikor mennyire vagyok közel hozzá - tudtam követni, tudtam hol van, de mire odaértem mindig lelécelt és gyorsabban tudott futni mint én, igaz nem sokáig, de meglépett. időm nem volt annyi hogy hónapokat vadásszak rá és össze is zavartak sokszor a "jó szándékú" "jók"... akik egyébként egyáltalán nem jók.
Szóval ezért kellett valaki más helyettem. Ava egy felső közép osztálybeli családban nőtt fel egészséges szeretetben. Ezért volt annyira kimerítő és romboló a számára ez a feladat még úgy is hogy eredeti énjére a feladat karakterében nem emlékezett. Minden egészségesen szeretni tudó és egészséges szeretetben felnőtt ember számára ez pokol ami a pornós "közösségekben" megy. Megterhelő és romboló. Sajnálom hogy be kellett dobnom valaki mást, ő vállalta és ráadásként a családja tudott róla és támogatta - mindamellett hogy ők is a poklok poklát élték meg a kb 2 éves projekt alatt. (1,25 év felkészülés)-
Nosztaliga? No nem. Ezeket azért írom le mert a hálózat folyamatosan hazudozott rólam és arról hogy mit csinálok és ezeket a videó anyagokat is arra használták hogy a gyerekeket a pornó világa felé toborozzák és bátorítsák őket hogy menjenek. Leírom hogy mindenki pontosan tudja ki hová tartozik és mekkora szarházi és hogy kiket kell letakarítani a tábláról véglegesen.
---
Eszembe jutott hogy később a lány megkeresett a sikeres befejezés után. És ez még sokkal korábban történt mint ahogy tippeltem 1996 június 27-én ültünk a szegedi Dallas nevű kocsmában. Eljött hogy ő is viszonozza a segítséget és emlékeztessen arra hogy feladatot végzek. Fontos volt, de akkor még messze volt a feladatom vége. Neki meg sok volt azt elképzelni hogy egy több mint 30 éves projektet viszek és sokkal de sokkal több forog kockán a feladatom kapcsán mint egy két ember vagy akár ezer ember élete.
Nagyon sokat segített azzal hogy eljött és szólt. Megtaláltam az emlékeztetőt róla. Beöltözött Írisznek és úgy jött oda.
"De p az Írisz egy kitalált személy. Ne legyél bele szerelmes, mert nem létezik. Mindig más játssza."
...
"A bolondot nem lehet meggyőzni arról hogy a szivárvány nem gyaloghíd."
Ezt írta az Írisz ballagási képének hátuljára. És a dátumot.
---
A gyereknek el kellett hitetnie velük hogy a csajok igazából szeretik a szadista megközelítést. Ezért csinált ilyen felvételeket velük. A szadisták álma az volt hogy egyszer egy olyan valakivel legyenek aki élvezi ha bántják. Paradoxon és lehetetlen hiszen olyan ember nincs aki tényleg élvezi ha bántják. Az egészséges ember számára ez elképzelhetetlen de az ő agyuk és személyiségük így működik. Ezért viszont kielégíthetetlenek és ahogy nő az érzékenységi szintjük úgy egyre jobban érzékelik azt is hogy a partner csak eljátssza és nem igazán élvezi sőt inkább menekülne.. ez még jobban feldühíti őket és még durvábbakká válnak. Azok akik nem voltak vagy elvesztették már az érzékenységüket azokat könnyen megtalálták a többiek is és neutralizálták. Az igazi nagy falat azoknak a megtalálása volt akik igen jól rejtőzködtek és ismerték a rendszert belülről és az irányítói szintekről. Az egyik ilyen nagykutya volt a célpont.
Pontosítok: kétféle szadista van az egyi olan mint a fent leírt, a másik igazából azt élvezi ha minnél nagyobb fájdalmat és szenvedést tud okozni a másiknak. De ez a második fajta hamar lebukik hiszen a környezet érzékeli a vágyait és torz kielégülése a másik oldalon rombolással iszonyú ájdalommal jár, ami kiváltja az önvédelem válaszlépéseit és hát hamar eléri a sorsuk. Az előbbi sokkal rejtettebb maradhat, sőt be tud illeszkedni a többi közé hiszen képes funkcionálni.
---
Hogy mi történt azóta? Nem követem. A fiatalok többsége is ellenem fordult, bedőltek a szarházik mézesmázos hazugságainak, a pénzt kezdték el imádni - majd megoldják maguknak ahogy tudják. A sajátjaim tudják hogy védjék meg önmagukat és a szeretteiket. Nem vállalhatok felelősséget azokért akik a legelemibb dolgokban nem értik meg és nem hajlandóak megérteni a rendszer működésmódját és azt hogy mi mit próbálunk megvalósítani. Ők a ballaszt. A szarházik utánpótlása.
---
Ava mintha elment volna mellettem nemrég... bár alájátszanak minden ilyen emléknek, sőt ennek különösen hiszen megpróbálták úgy beállítnai mintha... de nem sikerült mert a legfontosabb részletekre emlékszem.
---
Volt még egy pár ilyen film amit a pornó népszerűsítése érdekében csináltak és engem is bevontak pl a bdsm vonal arra kért meg hogy színészeket készítsek fel arra hogyan tudnak eljátszani valakit aki ezen a területen tevékenykedik és élvezi sőt a családja is elfogadja a dolgot stb. Mindezt úgy hogy hiteles legyen és ne lehessen észrevenni hogy hazudnak és csak eljátsszák.
A színészek igen jók voltak értelmileg is úgyhogy jókat röhögtünk, de az egész önmagában véve igen brutális és egyáltalán nem volt vicces. Erre ugyanis azért volt szükség mert ez a terület rohad és rohadt a velejéig és akik benne vannak azok mind sérülltek és lelkileg menyomorították őket. Ez persze nem igen jó reklám az ilyen perverziókat kedvelők számára. Úgyhogy ezért kértek meg hogy fejlesszek ott is. De változtak is páran. Pl javasoltam hogy használjanak színes latexruhákat, és ne csak fekete fehér meg vörös cuccokat, használjanak sárgát meg egyéb más színeket is... meg kidolgoztam egy pár szabályt és mentális stratégiát amivel meg tudták védeni magukat és ki tudtak nyílni a valódi szeretet felé. Egy páran ki is szálltak belőle, legalábbis azokból a körökből és alakítottak egy saját kört, amiben már volt valódi szeretkezés is... Persze magukhoz képest. Ez a második film hála istennek nem lett hiteles túl jók voltak a színészek akiket megkértek és ez ilyenek nem képesek úgy hazudni ilyen témáról hogy ne lehessen észrevenni hogy hazudnak.

 Egyébként ezeknek az előzménye a K1, K2 című filmek a kurvákról és annak a sikere. Persze az is eléggé beállított lett bizonyos szempontból, de ilyen területen gyakorlatilag lehetetlen látható kamerával valós életszerű felvételeket készíteni, hiszen amint megjelenik egy kamera megváltozik mindenkinek a hozzáállása és a viselkedése, nem azt adják amit egyébként csinálnak. Meg a politia is igen erősen beleszólt azaz nevezzük a nevén a titkosszolgálatok hálózata a rendőrök és a többi strici akik az egészből igen komolyan zsírozták a zsebüket a csajokon élősködve.
És még ide tartozott a Bebukottak sikere is.
---
Valahogy ez még mindig egy nagy rakász szar. Még mindig nem mi vagyunk és ez így nagyon nagyon vészjósló, főleg azoknak akik tudják mi készül a háttérben. Most már vannak egy páran mégse csinálnak semmit sem. Miért? Furcsa. De már nem is bosszant.
Variálják az uszodai masszőr emléket triggerelve ugyanakkor amikor a kislányokkal mentünk "nyaralni" amikor a rája mutatta meg hogy kell megfordulni gyorsan a medencében. A támadás stratégiája azokra a dolgokra épül amiket én tanítottam: azt kell felhasználni a területen aki a legjobban szereti a feladatot, az egyidejűség és a célpont figyelmének, megkülönböztetési képességének összezavarása az egyidejűséggel. Emlék triggerelése, emlékeztető felépítése. Ennek technikái.
Csodálkoztam is milyen készséges volt az a lány anno. Pontosan tudta milyen sok nőve lvolt dolgom itt a városban, és tisztában volt azzal is milyen sokszor támadtak meg. Volt benne valós szeretet. Felhasználták. Az volt a feladata hogy szeressen ott és akkor. Most meg hogy emlékeztessen erre. De ő is elment mellettem - mégha mosolyogva is de ugyanúgy elment mellettem és ez mutatja hogy most is ez volt a feladata: emlékeztetni és elmenni mellettem.
Ez jellemző a megmaradt irányítókra: szarházi céljaik még most is ugyanazok, de meghagytak egy két ilyen szeretni képes lényt hogy felhasználják őket a terveikhez.
Valamennyit egyébként ez is csökkentette a feszültséget a rendszeren belül, és elaltatta a "jókat". Viszont enyhülést is jelentett azoknak akik hasonlóan látnak és hallanak sőt felelősséget is képesek vállalni mint én.
Katika úszóiról van szó. Több kislány csinálja azt is... azaz ma már nem olyan kicsik. Ezért volt kénytelen a katika lépni, mert ő maga nem tud olyan gyorsan úszni... mint faszt szopni... meg szarházi módon élni...
Az irányítók java megdöglött, de a vízfej még mindig a helyén és vannak akik még most is igen jól használják a leírt stratégiákat és összeillesztgetik a darabokat úgy hogy a szaros érdkeiket szolgálja.
Nos hát a vízfejet egy komoly tömeg akcióval el lehet távolítani bár annak mindig vannak "civil" veszteségei... Ugyan ma már olyan hogy civil nem létezik. Ma már úgy gondolom, hogy aki nem gondolkodik és nem kapta meg az infót az zombi, nem ember, ballaszt - aki meg igen az meg a tetteivel eldöntötte hová tartozik. Nincs langyos. Hideg van és meleg. Két egymással ellentétes irány.
A felépülési folyamat még mindig nem kezdődött el. Az iskolai oktatás teli lett tömve a pornós fiatalokkal, főleg a felsőoktatás, hogy minnél korábban hozzá legyenek szoktatva a gyerekek ilyen irányú neveléséhez, átkondícionálásához.  Egészséges alig akad és ha akad ők is a rendszerrel mozognak... ami azt jelenti hogy megalkuvók. Tehát az egyelés folytatódik mégpedig a meghatározó helyeken, a banki szektorban az irányítók, döntéshozók között. A pénzzel lőnek ott kell visszalőni. Főleg a jegybanki és kereskedelmi hitelbanki és minden hitelnyyújtó oldaláról sőt a nagy cégek finanszírozási mechanizmusaiból is kapálni kell. Látványosan is de főleg rejtve. Módszeresen.
Még mindig nincs látható eredménye a stratégiáknak és azért nincs mert a "jók" nem állnak ki bátran, csak annyit változtatnak amennyit a kényelmes határaikon belül tudnak. Amint valami kellemetlenség jelentkezik nem nyomják tovább a dolgot.
De azért valami mégis van, mert most a kommunikáció szintjén már variálnak, kicsit visszavettek a beugatásból is... és hullanak az embereik mint a legyek a terepen. Ez kiváló. Ezt kéne kiterjeszteni főleg a banki szektorra. A nagyokra főleg és azokon keresztül a kisebbekre is áthelyezni a nyomást.
Még mindig nincs látható felület csak mellébeszélés.
Ez is velem fog elkezdődni. Amíg nem kerülök nyílt személyes kommunikációs helyzetbe addig nincs felépülés csak ámítás van és utcaszínház, miközben a low level "jók" úgy meg vannak vezetve mint a pinty... Azt hiszik hogy már változik valami és fejlesztenek és tök jól haladunk, mert kapnak lehetőséget az anyagi boldogulásra - miközben az igazán jókat még mindig elnyomják és eltapossák ahogy tudják, agyonhallgatással és elszigeteléssel. A massza meg még mindig nem érti a dolgot teljesen.
Szóval lehet hogy egy drasztikusabb lépés volna a legjobb. Nem tudom én ezt választanám.
Végül is az nem akkora baj hogy dugnak, a baj az hogy az elméjük felett e kondícionálással átveszik az irányítást úgy hogy ők maguk észre sem veszik mi van.
---
"Hívjuk el egy buliba..."
"Már hívtuk, de nem jön. Nem hallja."
"Ha nem hallja akkor fel sem éri  a szintet. Akkor meg mit akartok vele?"
 "Vagy magasabb szinten áll és a szűrői kiszűrik amit mondunk."
"Hát kérdezzük meg tőle miért nem jön. Ha gyengébb akkor válaszolni fog."
"Hát kérdezd meg."
"Miért nem jössz?"
"Nem válaszol. Nem hallja."
"Képes úgy gondolkodni hogy nincsenek nyelvi se képi gondolkodási folyamatai."
"Hogy lehet úgy gondolkodni egyáltalán?"
....
És ezek azt képzelik magukról hogy ők a high society... mer nekik már mindegy hogy faszt szopnak-e vagy pinát nyalnak... meg hogy kivel basznak egyáltalán... high society ne nevettess, ballaszt, intellektuális balaszt, rosszabb mint az agynélküli zombi...
...
Mindenki aki tovább erőlteti a telepata csatornákon való kommunikációt nyílt beszélgetés helyett és a nélkül a valódi felépülőkkel és elsősorban velem, az szarházi... első a takarítós listán. ezektől még a massza is jobb.
---
Ezt a vízfejet is közben lehet nyírni aki hozzáfér bárkihez.
Felül a pénzcsinálók (jegybank, hitelkibocsátók, nagy profittermelő cégek, "állami" cégek folyamatos sarccal, illegális piacok "cégei"; és minden dotált cég, pénzmosók), alattuk a többi alrednszer: jogi szféra (az egyik pornós kurva aki a lányát is kinyalja bíróként is szerepel...); a jogi szféra adja az alapot a kényszerítő erők alá (kényszerítő erők hivatalos fórumai: fegyveres erők rendőr, katona; hivatalok ellenőrző és büntető fórumai: pénzbírságokat kiszabni tudó és adóbehajtó fórumok); a tudat formáló és utánpótlás képző fórumok: iskolai helyszínek egészen kiskortól az akadémiáig, média területei, szórakozás területei; és mindezek harapófogójában az összes vállalkozás és munkahely.
Gyakorlatilag ezen területeken kersztül minden vállalkozást és csoportosulást kontroll alatt képesek tartani és nyomást tudnak rájuk gyakorolni.
Szóval a polip igen terebélyes és minden területet átlát, ott van a keze.
Ezt nem akarta megérteni sok azok közül akiket kiszedtem a pornó karmai közül, mint pl a minis csajszi is... Hogy igenis világméretű és gyakorlatilag működő összeesküvésről van szó, méghozzá a legmocskosabb fajtáról. Ezt be kellett bizonyítnai nekik hogy megértsék. Hogy a sorsukat gondosan megtervezték emberek akik azért tartják őket egy egy ilyen mocsoks területen ahol a lélek összetörik, hogy ne erősödhessenek meg sőt a mocskot maguk is terjesszék.
Vágni lehet mindenhol a fókuszt érdemes a pénz csúcsaira tartani, de mindeközben érdemes az utánpótlási vonalaikat is vágni... és az összes többit.
Szépen fogynak egyébként sok területen. És ügyes hogy szépen el lettek relaxálva, végül ők etetik sajátjaikat ezzel, de ez gyakorlatilag előnyünkre szolgál nekünk is.
Az "alakváltóknál" ha rászálltok egy figurára akkor előbb utóbb meglesz az aki irányítja a cseréket, aki felkészíti a következő beugrót, aki megtanítja a szerepbe való beleélést... azaz aki a pszichés felkészítést csinálja. Belőlük azért nincs annira sok mint lehetséges beugrókból. És ahogy komolyodik a szint úgy egyre csökken mind a felkészítésre alkalmas és a beugrásra alkalmas jelöltek száma is. Ha ezeket levágjátok akkor komoly fennakadások keletkeznek, kénytelenek cseréni a figurát magát... de ugyanakkor komoly intelt is buknak. Aminek hosszú távú hatása is van...