Sunday 15 April 2018

50+1%

rElértük az 50+1%-ot globálisan, ami azt jelenti, hogy azok közül akik labdába tudnak rúgni a közös tudat terén azoknak több mint a fele megbízhatóan nekünk dolgozik.
Ezt korábban a Baba csoportja megpróbálta elhitetni velem, még akkor amikor a Szerb - aki zsidó, muszlim vagy amit akarsz - idekuldott egy diplomata rendszámú autóval két embert hogy meghajtsanak azzal, hogy hasraesem a CAI papírjaiktol meg attól hogy hoztak pár millió Ft-ot és egy usa útlevelet nekem a hivatalosak. tűnő elismeréssel. Szepen felhasználtam a penzt a légi irányító rendszer egy debreceni állomásának kiépítésére. A rizsa alagutjanak vonalabe tettem. Akkor jogsi nélkül 200-ál szaguldoztam, mert a DT diplomata rendszámú autót is otthagyták es le is traffipaxoztak a rendőrök. De a kék rendszámú autók mehetnek, csak utolag igazolniuk kell a szabálysértés okat.
Azt is apu hajtotta ki belőlük.
Szóval most értünk ide.
---
Az 50+1% azt jelenti hogy innen minden egyes támadóra jut egy ellentamado. Azaz ha bárkit hajtanak, kínoznak valaki 1:1-hez tud megfelelő válaszlepest tenni. Nem demokrácia ‼ Spirituális közösség, amely egy jól meghatározott célért dolgozik. A cél pedig a fosztogató rabszolgatartó maskaras hazig rendszer felszámolása és a valódi szeretetet társadalmának felépítése.
A demokrácia = a rejtőzködő hatalmi csoportok uralmát jelenti, akik ismerik a közös tudat manipulatív lehetőségeit és visszaélnek ezzel.
A feladatunk tehát itt közel sem ért véget. Az ön és élőhely pusztító rohadt rendszert teljes egészében fel kell számolni, mindenestől. Idővel persze.⌛
---
Escape to Athen, The Bunker; 5 to Hell
Három film amikben a szokott csapat mellett ott volt néhány eldugott a zsidó konglomerátumhoz tartozó ember is, akikben a pénzt tárolják. Az Athéni filmben az idős professzor, a Bunkerben (ua a díszlet) több is van, az egyik a merényletet tervező a másik aki segít neki, és az apró. A 3. filmben meg azok voltak akik aput hülyítették sokáig hogy ők úgy meg amúgy vele vannak stb... Mind szarházi...
---
A Szuhay család és a Csákányi család is a többivel együtt a zsidó szimbolikus mitológiai irányítás alapjaira építették a biztonsági politikájukat. Ez alternatív es párhuzamos kondicionálás és irányító módszer.
Mint kondicionálás, erősebb az egyéb típusoknal, mert "Egy kép többet ér mint ezer szó!"
Most azok kerülnek elő akik így lettek kondicionálva és idővel meg is mutatták hogy tényleg ezek közé a szarházik közé tartoznak.
Volt olyan is ilyenek közül, akik majdnem végig segítettek, mint az a srác aki az elejétől az adatbázisunkat frissítette, de később megpróbálta ő is hamis adatokkal megtölteni. Ő például az elején megcsinálta pontosan azt amit kértem és ezért nem is derült ki mit csinál hogyan és az erőnket is tudta használni. Onnantól hogy nem a mi célunkat követi erre nincs módja. Mehet a szarházi családjához. A többi akikben a nagy pénzeket tartják vagy azok irányítását bízták ki lesz ugyanúgy ürítve mint a többi vagy lezárjuk és nem tudják majd vezérelni őket. Ez a szimbolikus mitikus kör van most soron. A mama is ide tartozik anyu is nagy százalékban, a gömzsik is (szarházi) és sokan mások.
Sikerült teljes egészében megfejteni ezt a kondicionáló és irányító formát feltérképezni sőt változatait és alfajait is megérteni. Sőt bele is tudtunk nyúlni a sok ezer éves hagyományba. Gyakorlatilag nem maradt olyan irányítási forma amit ne tudtunk volna felderíteni.
Csak most már jó lenne végre realizálni az előnyöket a látható struktúrákban is, mert ebből még semmi nem sok valósult meg.
Az első értékelhető jel lesz amikor kifizetnek és elismernek engem a látható szerkezeten belül.
---
A zsidóság egyébként úgy is tartja számon onnmaga közösségét aszerint hogy ki ismeri a történeteiket és mitikus meséiket, és hogy lehet e ezek által irányítani. Akit nem tudnak ezzel irányítani azt kiutasították utálták és ha tudták megölték. A mese és mítosz elme labirintus amibe beleneveltek akit csak tudtak, osszetartotta őket és benne volt sokáig a tiszta szeretet törvényét követők ereje is.
Volt egy dokumentum a Szuhay titkolt raktárában egy mezőgazdasági szöveg amiből világosan kiderül hogy kb az 1400 1500-as években mar tudták páran hogy a zsidóság többet vesz el mindenhonnan és hogy ebbe bele is fog pusztulni. Akkor még nem látszott a robbanómotor a fosszilis égetés és az atomerőművek romboló következménye, de mégis tudták hogy nem folytatható amit csinálnak. Tudták. De az ilyen igazságot a zsidóság nem tűrte el akkor se most se, mert rontja az üzletet. Biznic. Héber eredetű szó.
Miután felderítettuk apuval ezt a területet és kidolgoztuk a megoldás forgatókönyvét kiderult hogy minden zsidó kasszát le is tudunk zárni ezzel. A tejes megpróbálta apámat a repülős túszos film alatt kiugrasztani, de apu nem árulta el magát.
Most már sokuk tapasztalja hogy így van.
---
sorban azok jutnak eszembe akik ebbe a szarházi körbe tartoznak.
---
Szóval Mi nem felejtünk. És utánuk nem marad kiegyenlítetlen számla. Se pluszba se mínuszba.
---