Sunday 6 September 2015

vegyesfelvágott

Adrásfalvival közös eredményre jutottunk a korona eszmeiségével kapcsolatban, ami már eleve titokként lett tartva, amivel ő is egyetértett (jelzem, és ez elég sokat el is mond róla). Azt hiszen valamiféle fogadás vagy ellenőrzés volt ez amivel engem akartak lecsekkolni hogy hogyan dolgozom fel a rendelkezésre álló bizonyítékokat, vagy mi... Nem tudom pontosan, már régen volt, de a téma érdekes volt és lényeges. Arra ne is térjünk ki kinek mennyi ideje volt a kutatásra... És ezek után elmeséltem neki, hogy mit találtam a vatikánban a jézus történet kitalálóinak levelezéséből, azaz egészen pontosan a níciai zsinat - ahol a biblia törzsdokumentumait jóváhagyták - előtt néhány résztvevő gondos tervezését a hatalom szempontjából kívánatos istenkép vagy istenfogalom lényegéről és attribútumairól. Ezzel kapcsolatban a későbbiekben is találhatunk tudatos tervezésre bizonyítékokat. Tehát ha a történet talán tartalmaz is igazságelemeket (meggyőzédésem hogy valami igazságnak kell lennie benne másképpen nem állta volna ki az idő próbáját) de úgy ahogy le van írva torzított és rengeteg lényeges csúsztatás van belecsempészve.
Afalvi nem volt képes ezzel a gondolattal megbírkózni még annak ellenére sem hogy ugyanezt a világnézet váltás már önmaga kutatásai során átélte éppen a fent említett szt korona eszmeiséggel kapcsolatban - ahogyan rádöbbent hogy ez a magyar királyság dolog is már egy felforgató fázisa volt az eredeti természeti gondolkodásnak, a tudatos egyensúlyra törekvésnek ami kizárta a végtelen növekedés és a fosztogatás lehetőségét - ami a "nyugat" (és egyre inkább a kelet is) életcélja volt.
Az erről való beszélgetés ugyanúgy mint minden velem kapcsolatban agyonhallgatásra került. Később a Szántai féle banda újra előszedte, de ők is beletettek egy két csavart és a lényeget a tulajdonjog lényegi különbségét elsikkasztották.
A királyságbeli szet korona eszmeiségbe még sikerült visszacsempészni vagy belevinni a magyarság képviselőinek a lényeg bizonyos szeleteit. A lényeg pedig az, hogy a nyugat tulajdonfelfogása szerint a birtokos azt tesz a birtokán amit csak akar, megölheti az ott élőket, az állatokat, embereket, kivághatja a fákat, mérgezheti a folyókat és ha akar beleszarhat a patakba is. A korona eszmélye alatt ezt a birtokos nem teheti meg. Azaz megteheti de ha megteszi és visszaélve a hatalmával fosztogat és rongál és maradandó több nemzedékre kiható károkat okoz, akkor a többiek kutya kötelessége megfékezni, felnyitni a szemét arra hogy mit csinál és ha még ez után is folytatja visszavenni minden tulajdonát, beleértve a testét is. MErt a korona eszmeisége szerint minden a korona tulajdona és te csak megbízott őrzője vagy a tulajdonnak és haszonélvezője. A te tested is a korona tulajdona volt. Szóval itt a birtokos nem tehet azt amit akar és nem engedhet teret a végtelen növekedés és fosztogatás eszméinek.
A pozsonyi csata és a magyarok kiirtására való törekvés tulajdonképpen ezen eszmeiség ellen szólt, mint ezt a nyugat bizonyította a hasonlóan gondolkodó amerikai és ausztrál őslakosokkal is és sok más néppel a világban (afrika).
---
Ez van gyerekek sajnos most gazolás van és úgy hogy olyan gazt kell kikapálni ami folyamatosan és gyorsan újranő. Nem kell mindenhol kapálni csak ott ahol szükségünk van rá, azokon a területeken... Máshol lehet hagyni a gazt is nőni hiszen neki is megvan a joga az élethez csak épp nekünk az nem jó ha bizonyos helyeken nő. Eleddig ők csinálták ugyanezt és sajnos nem tudok jobb módszert arra hogy a számunkra hasznos meg tudjon nőni. A gaznál is erősebbnek kell válnunk nem elég. A látható világ kereteiben gondoskodnunk kell arról hogy a megfelelő irányt felvegyék. Mégpedig keményebb tempóban mint ahogy eleddig, mert fogy az idő méghozzá egyre gyorsuló ütemben. Ha ti is beszálltok akkor lesz valódi változás, ha nem akkor csak ők jönnek elő egyre meggyőzőbb és egyre brutálisabban megtervezett hamis változásnak látszó eseménysorokkal, de valódi változtatás nem lesz és ti meg pusztultok ott a legalján. Sajnos nem tudok jobb megoldást, mert nem voltatok hajlandóak segíteni amikor kértem. Csak ők mozdultak meg és csak ők értették meg a helyzetelemzésemet.
---
Nos hát igen. Ahhoz hogy egy műholdat egy karambolos lövéssel lelőj a földről, ahhoz olyan ballisztikai ismeretek és pontos számítás, anyagismeret kell amivel kevesen rendelkeznek. És ehhez már tudni kell azt is hogy a nap forog-e a föld körül vagy fordítva. Aki nem tudja az nem képes megoldani a feladatot. Ilyen ez a dolog az emlékezetvesztéssel és a telepátiával is. Ti akik nem ismeritek ezeket az élményeket és még csak nem is vagytok hajlandóak nyitott elmével figyelni - ti soha nem fogjátok helyesen elemezni a kialakult helyzetet és megoldást sem fogtok tudni találni olyat ami hosszú távon megmaradhat a szarházik újra hatalomra kerülése nélkül. Azért van ez így mert még mindig nem tanultátok meg a következetes tudományos alaposságot. Ahol egy kivétel van ott a megfogalmazott törvény nem írja le a valóságot 100%osan csak "elég jól" és csak az esetek többségében számíthatóvá teszi a jövőt. De ezen a szinten már nem elég az "elég jó" itt már a 100% kell és ezt ti nem vagytok képesek megoldani, mert hazudtok és számító módon a szarban akartok dagonyászni anyagi jólétet remélve ebből. Nos ennek vége lesz még az én életem időtartama alatt. Garantálom.