Friday 4 September 2015

dirib-darabok

Mentem és az út szélén találtam pár darabot. Volt például egy csaj aki megkérdezte: "Te mindenki pornózni megy. Miért? Muszály?" "Nem nem muszály. Ők ezt akart(j)ák csinálni." "Rendben. Én is fejlődni akarok, de én nem akarok pornózni, viszont mindent tudni akarok amit egy kurvának tudni kell, segítesz?" "Segítek."
Hahaha, kezdenek rádöbbenni hogy mégse elég a JÓ nekik az életben maradáshoz... Mi az a vágás a "Bogár" nyakán? Csak nem túlélt valamit vagy ez már nem is az? :-D
---
Hát igen. Mivel az úgymond "rendes" emberekre nem lehetett számítani ezért olyan stratégiát kellett felépítenem ami a rothadt rendszer motivációjára és erőforrásaira épül: a pénz és a hatalomvágy lett a pusztító potenciál alapja és ez fogja beindítani és felépíteni a végső elszámolás mechanizmusát.
---
A Csányi azért akart olyan hermetikusan lezárt állattelepeket, mert beszéltem neki a várható időjárás manipulációs hadviselésről és úgy gondolta hogy majd ő akkor mekkora pénzt fog szakítani ha senki se lesz képes húst előállítani a szárazság miatt... Most viszont meg fogja azt is tanulni hogy nem lehet semmit sem hermetikusan elzárni és megvédeni... Az a szép ebben hogy szinte érzem a kétségbeesésüket amint rádöbbennek hogy az egész építményük romba fog dőlni rövid időn belül és hogy egy ilyen parasztgyerek babrált ki velük... hahaha
---
Práczki úgy hülye ahogy van, nagy szolgálatot tenne azzal ha kinyírná a köcsögszekciót a többivel együtt, sa azután magát is elintézné. Szeretet... mi a lófaszt tudsz te erről? ugyanazt a köcsögösködést akarod körém szervezni mint ami körülötted van. Kösz nem kérek belőle.
---
Idővel egy egy rádöbben hogy mit is hoztam össze és meglátja egy-egy pillanatra a pusztítőerőt amit nem tud irányítani... Ilyenkor beszarnak, megijednek - de menniük kell tovább a rendszerrel, mert ha megtorpannak és gyengeséget mutatnak vagy bizonytalanságot akkor azonnal ráugrik a többi és vagy megölik vagy kiforgatják mindenéből. Ha pedig megpróbál másik irányba mozdítani a rendszeren, akkor mind összefog ellene és megölik. E miatt a régi rendszer tovább nyomul a végső pusztulás irányába és magabiztos és happy, happy, happy... hahaha
---
Összegészében nem engednek senkit sem úgy felnőni hogy tiszta gondolkodással létezhessen, vagy ha van is ilyen nem engedik őt, őket a környezetembe. Megpróbálnak ilyen irányítható, kontrollálható bábokat körém szervezni hogy rugdosshassanak és manipulálhassanak amikor akarják. Fáj nekik hogy nem segítek nekik, mert ma már egyre nyilvánvalóbb hogy komoly veszteségeik vannak intelben, és a rendszer alsóbb részei is érzékelik ezeket a veszteségeket. Ha akarják ha nem tehát a tervem működni kezdett: teljes ellenállásuk mellett is emelkedik a megértés és a tudatosság szintje globálisan. Igaz sokkal lassabban mint én szeretném... sajnos, de megállíthatatlan a folyamat - hiszen a régi rendszer kegyetlenségére és nyereség-hatalom hajhászására épül.
---
Közben arra is rádöbbentek hogy azok akiknek segítettem mind valóban jobbak lettek mint a többi bizonyos részterületeken, de én is kértem cserébe mindig valamit: beépítettem a magam kis plug-in-jét a fejükbe, és ők fogják végrehajtani a tervet amit kieszeltem. Ráadásul mind kiképez egy rakás utódot is: ami azt jelenti hogy mindegyik akinek segítettem multiplikálódik a soszorosára majd azok a multiplikációk is tovább sokszorozódnak. Ezáltal az a módszer amit kitaláltak, hogy kizárják a régi rendzserből azokat akikkel én közvetlen kapcsolatban álltam: nem ér semmit sem - hiszen az én plug-in-emet is továbbadják a jelöltek. És mivel túl későn kezdték el komolyan venni szerény személyem türelmes és hosszú távú stratégiára épülő zsenialitását... ma vulgárisan szólva baszhatják... hahaha ...
---
907 Pozsonyi csata: cél - a magyarok teljes kiirtása
Tulajdonképpen nem a magyarokat akarták kiirtani hanem a tulajdonnal kapcsolatos gondolkodásmódjukat. A nyugati tulajdonfelfogás ugyanis azt jelentette, hogy a te birtokodon te vagy az úr és azt teszel amit csak akarsz. Ha beleszarsz a patakba akkor azt, ha kiirtasz minden élőt rajta akkor azt... Míg ezzel szemben a magyar gondolkodásmódban ha nem gazdálkodtál mértékkel a rád bízott területen élőkkel és nem élőkkel, akkor a többi törzs vezetőinnek és tagjainak a feladata volt elvenni tőled ami rád volt bízva, akár a testeddel együtt. Ez a gondolkodás megjelent már a magyar királyság eszmerendszerében is - bár ott már tulajdonképpen az első kísérlet tanúi lehetünk ennek az ideológiai rendszernek a felforgatására, s a szent korona eszmerendszerében visszatükröződik a tulajdon egészen más szerkezete. Minden a korona tulajdona, a korona egyszerre tárgy és élőlény. A korona azonban rábízza néhány vezetőre a tulajdonának részeit. Ők a törzsi vezetők vagy hűbéresek. A föld felett és alatt lévők mind tulajdon térgyát képezik. Az emberi test is a korona tulajdona. (Ez szintén nagyon érdekes és kiirtandó eszme volt a keresztény egyháznak nevezett hatalmi gépezet szemében: az ember mint a természet egyenértékű, egyenrangú része, megölhető ugyanúgy mint egy malac, tyúk, és nincs felsőbbrendűség egyik állat vagy növényi kinccsel szemben.)
A test tehát ugyanúgy visszavehető a korona által. A korona eszmerendszerének betartatása mindenki feladata, de ismerőinek főleg. A törzs vezetőivé csak azok válhattak akik jól ismerték és e szerint élték az életüket. Természettel való harmonikus együttélés, fosztogatás nélküli, valóság ismeretére és szeretetére épülő tervezéssel, és mértékletességgel, tekintettel a környezet szükségleteire, csak annyit elvéve amenni feltétlenül szükséges. A korona akaratát tehát mindenki képviselte aki értette. Ez a közösség túlélésének is a záloga volt. A valóság ismerete, a természet ismerete, a természet törvényinek betartása. Így a korona akaratát természetesen elsősorban a törzsek vezetői kényszerítették ki, ha valaki ellene fordult. És ha nem értette meg és továbbra is visszaélt hatalmával valaki akkor a testét is vissza kellett adnia a koronának.
A nyugat szemében ez a fajta korlátokkal terhelt gazdálkodás gátolta a végtelen növekedés és végtelen fosztogatás lehetőségeit. Ma úgyszintén gátolja. Tulajdonképpen a nyugati típusú fosztogató gondolkodás nem a magyarsággal állt hadban ilyen téren hanem ezzel a fajta korlátos eszmeiséggel. Ezért irtották az amerikai őslakosokat is, az ausztrál őslakosokat is és a magyarságot is, mindenkit aki nem akart úgy élni ahogy ők.
---