Monday, 1 August 2016

Törökország, Németország

Megint és újra... Nos az kiválóan látszik, hogy mindenki ott van és mindenki aktívan részt vett a puccs dolgában... mosszad, cia, kgb, sőt a kínai területről is képviselteti magát az ottani herointermelő maffia hiszen törökország az egyik legfőbb transitút európa felé és afganisztán pakisztán után kezdenek feljönni az olcsóbb kínai herointermelők cuccai is.
Szóval kitértem már arra hogy a törökországi kormányzat (nem török, hanem törökországi! nagy különbség!) lejúlytott szinte minden lényeges területre ahol az emberek tudata a jelen nemzedék és a következő nemzedék felől módosítható, alakítható. Oktatás, rend fenntartó és kényszerítő erők, katonaság, egyéb kényszerítő ágak mint a bíróság, politikusi éra azaz a törvényhozás területei DE EGY TERÜLETEN NEM SÚJTOTT LE A TISZTOGATÓ KÉZ ÖKLE: A BANKOK PÉNZKEZELŐI KÖZÖTT.
Bár ott egyébkénti s láthatatlanul megy a harc, hiszen a legtöbb esetben még a hivatalok se  tudják pontosan hogy egy egy bank kinek is  áll a tulajdonában - mint ahogy Bernanke kerek perec megtagadta a kongresszusi számonkérést végző szenátornak hogy megmondja kinek is a tulajdona konkrétan a FEDeral Reserve Bank, ami az amerikai dollárt nyomja, vagy inkább kölcsönzi az amerikai államnak...
Szóval ott csend maradt. De azért persze hullanak csak a háttérben és kicsit lassabban mert nehéz őket megtalálni.
Viszont kihagytam egy másik területet ami szintén fontos és sok szarházi rejtekhelyeként szolgál: a jól fizetett rabszolgák területét, az alkalmazotti, vagy kisvállalkozói, szakember, szakértő gárda hatalmas és csendben lapító embereit. Sok szarházi amelyiknek már nem annyira fontos a fényűzés, vagy jobban szeret élni mint állandó életveszélyben hedonizálni... it tlapul meg. Érdemes megemlíteni a sok maszk készítőt, hiszen a legtöbb ezeken a területeken húzódik meg. Erdészek, vadászok, kőművesek, különböző szakemberek, orvosok, művészek stb. A massza ez általában és kiváló rejtekhely. Tudok olyan szarháziról aki maga szinte korlátlanul rendelkezhet egy bank szinte teljes vagyonkészlete felett miközben maga semmilyen módon közvetlenül nem köthető magához a bankhoz. Mindegy ki kerül a bank igazgatói székébe mert nem engedi oda senki más emberét csak azokat akiket ő maga korlátok nélkül tud irányítani és kényszeríteni.
Szóval ott van mindenki, minden abc ügynökség szara, és szarkavarója. Ebből pontosan kivehető a megváltozott nemzetközi szerkezet: a titkosszolgálatok mam ár nem működnek nemzeti alapokon sehol a világon. Egy nemzetközi közösség van és ebben a különböző csoportok a pénzt a hatalom pozícióit hajszolják, egymást kinyírva kigolyózva. Törökországban is csak az egyi kszarházi banda váltja le a másikat, nincs ebben semmi különös. A bekeményítés és a nyít katonai jelenlét pedig valószínűleg azért kellett, mert egyébként a központi stratégiai pontokat kezdték elveszíteni a kezükből a háttérben elbújó valódi irányítók.
A fejetlenség kezdett eluralkodni, mert egy páran meghaltak közülük és gyorsan ahhoz az eszközhöz nyúltak amivel kezükbe tudták újra fogni a gyeplőt. A tisztogatás eszközéhez a nyíét erőszakhoz.
Egyébiránt mint ahogy Patrick szokott lenni vasmacska (metál-nyaú) miközben belgiumban egyszerű munkásemberként lapított, úgy ("Did you used t obe R.D.Lang?") miután ki lett onnan szabadítva ,onantól meg is gyengült az a karakter elég rendesen, mert a képességeit mégse mtudták pótolni még egy csoportnyi jól összehangolt majommal sem. Hiába a képességek szerint van egy természetes hierarchia a világban.
A régi társadalom szerkezete tükrözte ezt a termszetes rangsort. A legjobb képességekkel rendelkező és legbölcsebbm legnagyobb felelősséget vállaló ember lett a vezető, a király, a legtöbbet keresett személy akitől tanácsot és iránymutatást lehetett kérni a törzs vagy a nagycsalád tágabb a környezetbe való beilleszkedésével kapcsolatos és a belső működéssel kapcsolatos kérdéseiben.
Valamikor azután a történelem során ez a természetesen kialakult szerkezet elromlott és kialakult a származás szerinti öröklődés és egyben az irányítói pozíciók fogalma. Kialakult a király fogalma, a törzsi vezető fogalma, majd később amikor a felelősségtől próbáltak megszabadulni a valódi irányítók, a demokrácia térhódítása jelent meg. A királyt leváltotta a "nép akarata" Ami valójában néhány a nép tudatát kiválóan irányítani képes csoport uralmát jelentette és jelenti.
Azért mondtam a dtöbbieknek hogy azokon a területeken ahol még megvannak a törzsi irányítás struktúrái valószínűleg át kell hogy menjenek ezeken a folyamatokon , ahhoz hogy fel tudják ismerni azok a vezetők akik a megfelelő képességekkel rendelkeznek és nem azok akiet megválasztanak vagy akik örökölték a pozíciót. Meg kell érteniük hogy a név szerinti vezető először eltűnik, névtelenné és felelősség nélkülivé válik majd újra meg kell tallniuk az igazi vezetőket. Csak így állítható meg a strómanokkal irányított társadalmak a felelősséget vállalni nem hajlandó irányítóinak ámokfutása és ön és a külső környezeti pusztítása a nagyobb kényelem, hatalom és vagyon reményében. Így mongóliába is került egy jó pár ilyen főleg mosszad közeli csoport, mert ők a legjobbak a demokráciának hívott berendezkedési forma kihasználásában, az azon keresztüli fosztogatás legnagyobb mesterei ők.
Persze ebben jók az orosz területen élők is, meg főleg az amerikai területek irányítói. Csak érdekesség képpen említem meg hogy az iszlám területeken kialakult fosztogató rendszer nagyon hasonló módon kapcsolódik az iszlamista államok hivatali struktúrájához - mint az orosz fosztogató rendszer az orosz hivatali struktúrához. Végül is nincsenek annyira nagy külöbségek világszerte a fosztogató rabszolgatartó rendszerekben, csak részleteiben, a lényeg ugyanaz.
Szóval van mit nyomoznia azoknak akik a valós irányítókat akarják megfogni és kicserélni... Vagy irányítani. Nem könnyű őket megtalálni de nem is lehetetlen. Vannak visszatérő minták amiket mindig ugyanúgy csinálnak, visszatérő elemek amikről meg lehet ismerni ki adta az utasítást és ki hajtotta végre.
Mindig van egy egy áruló részlet ami jelzi a valódi irányító mindőségét és hatalmát. Nem tudják elrejteni tökéletesen, hacsak nem úgy van hogy nem emlékeznek... bár akkor meg nem húznak haszot abból amit csinálnak... Olyan gonosz nagyon kevés van aki nem saját zsebét, vagy jóllétét akarja növelni, vagy még több hatalmat magának tudni... de egyébként találkoztam ilyennel is. Néhány indiai meditáló között - aki különleges képességekre tett szert - találtam olyat aki élvezte a gyilkolást. Ezt telepata módjára követte el és általa képes volt átélni a halált, mert a különleges képességével rá tudott kapcsolódni az őrületbe hajszolt célszemély elméjére a halál folyamata közben.
Videodrom... a film bemutatja azt a technikai lehetőséget amikor technikai alapon ugyanezt a telepatikus képességet használva a gyilkolást és a meghalást mint egy videójátékot át tudja élni egy egyén valódi érzéseket és élményeket a meghaló vizuális ingereivel, audió ingereivel, testi érzeteivel, érzelmeivel együtt. Persze a valóság azért nem ilyen egyszerű, de van ilyen technikai lehetőség pl a telepatikus tudatos üzenetküldésre... és fogadásra, gondolatolvasásra.
---
Nézem a Kaiser reportot ügyesek a fiatalok...
Deutsche Bank megy lefelé... hahaha volt ugye egy beugatás most újra kéne számolni hány évig tudják vajon tovább fújni a buborékot: most már nem jönne ki 150 év sehogyan sem... és ezt már mások is látják... viszont nem állhatnak le ha meg akarják őrizni az elsőbbségüket. Róka fogta csuka... medvét fogtam de nem ereszt. Ha feladják akkor elhullanak egy jó páran közülük, ha nem akkor az egész banki csoport globálisan fog nekikesni hogy hagyják abba... És ez vonatkozik gyakorlatilag mindegyikre. Ha megállnak akkor meghalnak a tetején, ha nem akkor a többi fog nekik esni, hogy védjék a lassulást, a lassú fosztogatást... A végeredmény ugyanaz lesz, gyakorlatilag maguk után rántják a többit is. A belassítással maguk alatt vágják a fát, a gyorsítással szintén.
---
A tetején lévő már megőrült de kivételes képességű irányítók és gyilkosok egyben, zavarták a középszinten lévőket, a területi irányítókat. Ezért megkértek arra hogy én vadásszam le ezekn előbbieket -ez ugyanis igen nehéz feladat volt és ők nem tudnták megoldnai (igen, nem tudták megoldani mert nem rendelkeztek a megfelelő alapállással és tudással, képességekkel.
Nos megtettem. Azokat akik menthetetlenül át lettek tolva azon a határon ahonnan ember nem képes visszajönni azokat levettem a tábláról, azokat akik pedig még találtam valami emberit és úgy gondoltam hogy érdemes időt adni nekik, mert volt bennük hajlandóság - vagy eljátszották azt hogy hajlandóak megváltoztatni a viselkedésüket, minden karakterükben - azokat megtartottam. Nos ezen utóbbiakból sokan csak eljátszották hogy jönnek az új megközelítéssel miután rájöttek hogy bennem komolyabb ellenfélre számíthatnak mint bármelyik azok közül akiket le akartak söpörni. A valós ok amiért a segítségemet kérték nem az volt hogy megváltoztassák a rendszert, hanem csak azt akarták hogy a fejük felől legyen levéve a kényszerítő erő, amivel az Öreg fegyelmezte őket. És ezért is igyekeztek engem magriganlizálni és kiszorítani a pálya szélére, hogy miután leszedtem a nekik útban lévőket, akik náluk jobbak voltak - azután én ne legyek nekik akadály.
Nos több ponton is tévedtek. Azt gondolták hogy mivel ők csinálják a legjobbaknak a legjobb maszkokat, ők tárolják az adatbázisokat, majd miután le lett vágva a piramis teteje akkor ők fognak uralkodni és fürödni a lében. Nos a tervük csak részben teljesült és csak egy időre - noha elég hosszú idejig élvezhették a látszólagos előnyt amit kaptak.
A probléma az hogy az ÖReg rendszerében nincs olyan hogy te leveszel egy karaktert. A rendszer más elemei mindig visszapótolják azt akármennyi időbe is telik és mindig van egy két rejtett szál ahonnan átveszi a nem funkcionáló elemek szerepét az Öreg által kiadott parancs. A másik dolog, hogy miközben engem kértek meg hogy vadásszam le ezeket a tetejéről addig ők mndent elkövettek hogy bellem is egy őrült pusztító perverted lényt faragjanak mint amilyenné ők tették ezeket az állandó támadásaikkal. Igyekeztek is ilyennek beállítani engem és mindenkit aki segített a hálózatt alattuk lévő szintjeiben.
Nos a helyzet az hogy egy darabig csönd volt, amíg a tanítványaim teték a dolgukat, de mivel az emlékeztetők révén szépen kikapcsoltam őket azaz kivontuk magunkat részben kényszerítettségből - mert a szarházik felismerték hogy ők is követik azt az új megközelítést amit én és ebbe nem fér bele a fosztogatásuk és a hazudozásuk miközben rohasztanak mindent szét ami egészséges - szóval őket is margnalizálták és elszigetelték amennyire tudták.
Viszont e miatt most még iszonyatosabb tempóban pörög fel a rothadt része a rendszernek mint eleddig hiszen a hazugságaikkal ellentétben nem ők hanem mi tartottunk rendet. Mivel sem én sem a hű tanítványaimnak és sem azoknak akik fenntartások nélkül magukévá tették ezt az egyszerű programot nincs már fölösleges erőforrása sem anyagilag sem fiziklisan ezért visszavonulunk a rendfenntartás területéről.
Viszont a szarházik és a rendszer nagy átlaga - azok akik a pénzt fontosnak tartják mindenek felett - azok most döbbennek rá hogy nem tudják megvédeni a gyerekeiket és a szeretteiket, mert nem értették meg mi az én alapállásomnak a lényege. Most a szerettei vérével fizetnek többszörösen mint bármikor korábban, mivel kiterjesztették a pénzben kedvezményezett szarházik körét, de nem tudnak rendet csinálni és mi pedig nem fogun krendet csinálni mert sem lehetőségünk sem energiánk nincs azokra akik szarnak ránk és kiszorítanak minket minden egészséges életterületről, elszívják az anyagi erőforrásainkat.
Nos mint az egyik szarházi mondta: meg kell tanulniuk együtt élni a mocsokkal. Ezt úgy tudják csak elérni hogy még komolyabb összegeket fordítanak arra, hogy eltakarják a szemétdombot és eltakarítsák a hullahegyet és a szőnyeg alatt tartsák a borzalmakat. Közben persze azért közöttük is egyre többen vannak akik kezdik látni hogy hányszor cserélik ki a haverjaikat új kuglira és emlékeznek hány támadást kell túlélniük naponta, hetente.
Az ilyenek lasssan megtaulják a programuk válgatott elemeit, mert élni akar mindegyik. Ezért bele kell menniük az emlékezettörlés módszerébe, hogy jobbá valhassanak mint a támadóik. Viszont ők a pénzt is meg akarják tartani... ezért kénytelenek emlékeztetőket haszálni olyanokat amiket mindig megtalálnak. Mint ahogy a matolcsy összes cége szinte pa.. pa.. pa.. pa... papa az Öreg orosz oldali beceneve volt. Eto Papa.
Szóval kell az emlkeztető meg kell a maszk hogy kicsit valahol le is tudjon ereszteni, hogy mikor visszajön tovább tudja folytatni, viszont a helyettesítőknek is fejlődniük kell, mert különben kicserélik őket és kifosztják a kasszát...
Szóval meg a pörgés a matolcsy karakter körül is elég rendesen. És aki élni akar az komolyan veszi a kiképzési anyagomat és azokat az elveket amiet én lefektettem, mindazzal a törvényszerűségekkel épülő elemzéssel amit sokszor sokaknak elmondtam.
Közben persze a sok szarházi, kegyetlenkedő mostanra kezd újratermelődni, mert a hazugságaikkal ellentétben nem felülről jön a szar hanem alulról halmozódik felfele. A rendszer mocskát a közép és alsóvezetők és a massza ostobasága termeli. Ezt persze ők nem voltak hajlandóak se látni se megérteni. Most viszont senki mást nem okolhatnak mert megkapták amit akartak. Az övéké lett az irányítás. viszont a mocsok soha nem látott méreteket kezd ölteni. És nem a mi gyerekeinket viszi el hanem az övékét. De hát ők megtanultak ezzel együttélni. Semmi gond.
Időnként még beleesnek abba a hibába hogy nekünk jönnek de azokat levesszük a tábláról. Sajnos muszály. Nem engedünk meg semmiféle beugatást és támadást, mert ez is fegyver amivel ölni lehet és ha valaki lő ránk fegyverrel akor viszalövünk ahogy mi tudunk. Pontosan és halálosan. Mindegy melyi kszintről jön honnan indult, megtaláljuk a szervező ötletgazdát és mindenkit aki hajlandó részt venni a támadásban. És válaszolunk. Először, utána már mérlegelés után utoljára, de van akinél először utoljára.
Szóval a kegyetlenkedés mára kezd megint visszajönni egy soha nem látott furfanggal és rejtettséggel, és iszonyú kegyetlenséggel. A massza szenvedi meg főképpen és azok akiket a középről ki akarnak golyózni a többiek a középvezetők közül. Mert mindig kerülnek be újak, átveszik a régiek helyét - fiatalok gátlás és félelemnélküliek, akik még ha nem is élnek sokáig de komoly károkat okoznak, sokat megölnek a többi közül a közepén is... Hatalmat akarnak és még több pénzt. Még több lehetőséget és az öregek kantárját akarják elvágni. És el is vágják ha követik a kiképzési anyagot amiből egyre több és több részlet szivárog ki amit szintán nem tudnak kontrollálni akaratuk ellenére.
Szóval azokat a szarházikat, elmeháborodott kínzókat és kegyetlenkeőket akiket anno velem vadásztattak le, hogy utána engem is a pálya szélére lökjenek - mivel megölni nem tudtak és nem tudnak - és közben a mgauk sikerének tüntették fel korábban, most egy felemelt éberségi szintnél kell tovább hazudniuk az alattuk lévőknek miközben ez a mocsok újra megjelenik. Csak most nem fogok sem én sem a követőim sem segíteni takarítani. Elfáradtunk. Nincs pénzünk, nincs életterünk. Nem tudunk segíteni. És akinek van esze nem is segít, mert ez a mocsok fogja kikényszeríteni a többi málészájú ostoba bunkóból a tettrekész embert - már azok közül akikbe még szorult emberi érték és képesek felelősséget vállalni a szeretteikért. Azok akik erre nem képesek azoknak egyébként is mindegy: azok maguk basszák meg saját kölkeiket és kínozzák meg őket.
Szóval most már nem tudják ránk kenni a mocskukat.
Az a különbség az ő alapállásuk és az enyém között, hogy ők a pénzt fontosabbnak tartják. Meg is kaptam kismilliószor hogy bazmeg a pénz fontos, mert az működtet mindent. hiába mondtam nekik hogy: baszod ha kinyírnak akkor lehet a zsebedben a világ összes pénze mit érsz vele? Csak néz rám és röhög. Most már nem fog annyit röhögni. Most fogja ezek közül az okosabbja megérteni hogy miről is beszéltem és beszélek én. Persze a pénz ma már fontos, és nem lehet kikerülni vagy nagyon nehéz, de ha ezt teszed az értékrendszere legtetejére akkor nem éred el azt a szintet amit muszály elérni ahhoz hogy életben tudj maradni.
Erre ők mit válaszoltak? Azt mondja nekem az egyik hogy, de hát akkor a szarházik se tudnak majd olyan magas szintre jutni mint ti... és akkor egy szinten leszünk.... és röhögött...
Nos kár hogy mam ár ez a korlátolt idióta már nem tudja elmesélni a többiekben hol is hibázott a gondolkodásában. Mint a német srác aki röhögva közölte velem hogy még legalább 150 évig lehet fújni a buborékokat. Az a kis csapat ha össze tudna ülni akikkel anno kiszámolta ezt - nem tud mert már nincs mind életben - akkor ma már nem jönne ki 150 év. Mert ő ezt a pénzügyi buborékfújást csak elvi lehetőségeiben elszigetelten értelmezte minden más változót kihagyva...
Apró bakik. Kár hogy az Öreg régi rendszere nem tud ezekből a hibákból tanulni - különösen ma amikor már külön injekciózniuk kell olyan embereket a tetejére meg a kirakatba, akik eljáttszák mennyire boldogok és biztatást adnak a többieknek... Merthogy a régi rendzser elrejti a hibákat nehogy támadási felületet adjon a kritikáknak és a massza meglássa a gyengeségét... hiszen akkor azon nyomban azt tenné velük amit ők tesznek: eltaposná őket és kizárná mindenhonnan.
Szóval megint csak visszakajátok amit megérdemeltek. Újratermeltétek a mocsok ti magatok és most nem fog senki sem eltakarítani helyettetek. Vagy megugorjátok a szintet vagy megtanultok együttélni azzal ami volt régen is: ma te holnap én. Vicc lesz egymás csontjainak összetörése, egymás húsát fogjátok enni és vérét inni. Mi meg valahogy megoldjuk magunknak ahogy tudjuk. megvédjük egymást ha észrevesszük ki kicsoda.
Én egyenlőre nem látom azokat akik egy irányba mennek velem, de valószínűleg azért mert jelen pillanatban nagyon távol vanak tőlem és kevesen.
A legtöbb a pénzt hajtja és azt hiszi hogy van még idő bőven - mert ezt hazudják nekik minden fórumról. A gyerekek fogják ezt a legbrutálisabban megszívni. De ma már ez sem érdekel pontosan ezért ügyeltem annyira hogy ne legyen gyerekem addig amíg nem történik meg a rendszer irány váltása. Nos ez még nem történt meg.

drug dealer chain and the secret services

Thailand, Yaba, ice, documentary on history channel...
My goal was to show people how the drug industry works and builds up. That documentary was made by me. To get there I had to infiltrate the drug network and find the high level guys who do it. I couldn't get to the top but I made it to the 3rd level of the organisers of it. I also had to be honest with both parties and offer my developing skills on both sides: police and drug traders. Otherwise I would never get to that level and this video documentery would never be possible.
What is my goal with it? I wanted to show how this works and what is the very structure of it. I had to tell the police where we have to go to catch the next load but I also had to tell tiger (the dealer) that the police will crack down on it. So I helped tiger to find out ways how he can manage these situations and help the police also how to find these people who organise it.
The main important message in the documentary is that Tiger was ONLY THE 3RD IN THE RANK. Above him where the very people who never got any close to any kind of drugs on the field. I state this again: THE TOP ORGANIZERS NEVER GET THEIR HAND ON ANY TYPE OF DRUGS.
They cannot be phisically linked to the drug trade at all. There is no phone or personal communication between the 1st rank and the 3rd rank. No any type of link. The 1st rank is usually a high ranked member of the local secret services and has access to listening devices, the most modern military tracking tech and also has contact to a group who can hire the best killers on the planet. These killers are recruited from all sort of special forces trained people usually being selected very carefully based on psychological profile, and being trained within the states official military structure. The contact with these groups belong to the 1st rank only. the 2nd rank does the killing jobs wich doesn't need the utmost expertees to be done. He also has the hand in the killing industry but with lessen access to the best of the best and not that mush of access to the advanced technologies. The second rank is besically an insulation between the last person getting contact with drugs and the top director of the chain. the 1st rank has also access to high ranking officials in the actual country's policing power, military power, jurisdiction, prison system, and so on THE OFFICIAL SIDE.
The 2nd rank has also many contacts within the illegal trades knows the market is a very good trained businnessman invests into legal businneses - this is also apply to the first rank but there is no evidence - laundering money. S othe 1st rank is basicly the person who was called in the Old man's system as "untouchable". Also the second one is the same but that person still can be linked by indirect evidence to the drug trade and can be drugged to court. But the 1st rank cannot be dealt at court. They are above law and too smart to leav any kind of evidence wich would make them vulnerable against policing power.
So therefore the very top of this trade ends in the official and so called well respected members of society. Usually members of military hierachy or secret services, but most usually they are placed in the creating forums of society which organise all official structures to keep the order going. The 1st rank in this chain of command can be dealt with only special forces and lethal means. Those guys cannot be get by the official system tools.
back in those days nobody belived me that this is the case. Chip Tatum came forward with avidences and nobody cared. many others came forward with these type of evidences and nobody cared. Those who take things seriously still don't belive that these are facts or they just do not want to make the hard call. They "belive" in the system - which was created by the very those who make the most profit out of these distructive and mostly negativly judged trades as prostitution, drug trade, killing industry.
How I could have done this infiltration and not taking sides at all?
Back in those days I asked so many people to help me and I got refused by so many, that I had a very bad opinion on people in general. I did not look at them as human beings. Because they where highly directable by occult forces, only through the hipnotic power of the minds of the very few that they where willing to do anything for them. sometimes some of them did help and wanted to help. But mainly only those helped who where in the system and had their experiences on thelephatic communication, occult powers of controll (satanic abused mind and it's directability) and many of these where not the so called 'good' persons most of them had no problem with mass killing of people, or doing anything to them, with them to make money - or like in some cases to develop things requiring human exeriments, like the Old man himself.
So I got used to and I spent a lot of time in this kind of mindset who does not care about loosing from the masses. And I didn't really. Sometimes aout of anger sometimes out of indifferency. Because they took a shit on me, I took a shit on them. Of course I tried to select out of those who where willing to understand, to take action - even if they where negative in my judgement, or they did not have the intelligence to fully understand the total picture and where we are going as an earth community.
The rest belongs to the masses, they have their sonsciousness destorted, unresponsible - but in the deepest level nearly all has the main values which make them move: the rule of life. There are some exceptions a few who are broken on that level - unfortunatly they die or had to be killed - and have to be killed. For them there is no hope of recovery.
The Old man liked these people and he used them a lot. They where absolute robotic and had no any kind of moral or feeling based critical second thought about what to do, and how to do it. They got supported and promoted for a special purpose: to be the muscle on the Old man's organisation, intelligence, killing force, moralless scientist in all areas.
I didn't remember that the Old man had his own researches on the real facts of atmosphere and our effect on the planet. Or it was not him who started probobly it was started by the top scientist of the OSS. I don't know... I did some research on this but I don't remember these datas.
So with these emotions and continues attacks from the very side of humanity who I tried to wake up to see the facts what they are participating in and what they are doing to our planet and ourselfes in the long run... I had my own rage and carelessness of the unconscious and unintelligent masses. But also I always took good care of anybody who shoed some care and tried to understand.
Also I had to have my reputation to make this documentary happen and by that time I did.
---
I asked the Old man to turn everybody against me in his system. I did it to make it the strongest force who the best had to fight against. They had to wake up from the Old man's hypnotic power. Those who didn't and they follow the oroginal order - they have to die. Why? Because the Old man built the most efficient killing machine of humanoids which cannot be stopped only by the death of all of them. This system is self replacing system and the end result of it's function is the total distruction of this planet. Those who can wake up from the Old man's hypnosis and turn against it, will be very very strong and their thinking will be based on the love of life and love and knowledge of the rules of the Univers.
I tokk this torture and I brought this danger on my head consiously. I knew I have the skills to survive and to manage the attacks and I also had the help of the Old man in the whole process. This was basically a selection process. And still going on. It came out that nearly all of the captains responsible for the local territories followed the order of the Old man and did everything to kill me or stop me and my plan to get completed. They even got toghether to form a think tank how to make this happen. The top level o them is nearly terminated. there are only a few who survived. In the last few years the local territorial leaders started to fall and lot of them died and continues to die because they did not care to do anything to change. I visited all of them personally and told them everything what I planned and want to achieve because otherwise we would distroy the planet. Basically more then 80% of these local leaders immediatelly turned against me not even considering the facts I represented to them. The rest started only to consider only when 30% of these local leaders died already. I systematically killed them off, after they tried to kill me some ways. After every attack I killed one of them and this is going to continue until the last person is going to fully understand I support my goals and me as the only person who fully understand the whole system and worked out the solution also.
The rest of the captains came togheter and started to take me seriously but only to joint their forces how to kill me and to stop my plan. They will be all terminated with all their replacements and lower level trainees. I worked out a good selection process to give chance to those who want to understand and take responsibility and willing to follow the new guidlines which can only garantee the survival of the community of the earth.
But also I developed the distruction potential, technology, methodes on the other side to make sure this process will be completed in my lifetime. One way or the other. This process has to be completed in the next 20 years otherwise that's the end for all here folks. there is no 100 years and more to make it happen. And the money based slavery will end too. Freedome for all or for noone. This is my ultimatum and I made it happen already. Everything has been prepared. I just "hibernated" myself to not get mad until I wait for the others to complete the tasks. those who didn't comlete what they promised will die a very painful way.
I let the rest of the system continue human experimentaion within certain conditions. they can use only those for experiments who undoubtedly proved that they decided consciously to turn against my plan and they do have full knowledge what the main problems are today and what I wanted to achieve with my plan. They can use only those who match these conditions. They can be and will be used up in human experimentation before they die - to not waste any kind of human exsistence and make their bing useful in their death if their already decided to be a distruction potential in their life - for any reasons, money, comfort, power, joy, love, whatever their reason is doen't matter. Also if the very those who abuse these rules have to face with the same consevences. I built these forceing systems similar to the Old man's system self supporting and self replaceing to make it non stopable with a little twist in it to make it more efficient.
---
"Mi lesz amíg hibernálom magam?"
"Hát van egy rossz hírem."
"Ne kímélj."
"El fogsz hízni de nagyon."
"Miért?"
"Azért mert a te anyukád is olyan hogy tömi beléd a kaját, mert az Öreg ezt adta neki feladatul. Erre van szükséged hogy az iszonyatos fizikai terhelést el tudd viselni. A te szervezeted többet éget mint az enyém neked többet kell enned mint nekem ugyanahhoz a fizikai teljesítményhez. Látod ez is az egyik ok amiért te nem tudtad volna azt a feladatot elvégezni amit én végzek. Szóval Amikor már nem találsz majd értelmes utánpótlást akivel érdemes foglalkozni, akkor abbahagyod egy időre. A hibernálás alatt ugye lecsökken a mozgás mennyisége nem lesz akkora terhelés, viszont anyád tömni fog ahogy szokott neked meg tovább működik majd az a hipnózis amit együtt építettünk fel a kajálás szabályozására."
"Hát majd akkor megkereslek és segítesz módosítani."
"No itt a gond. Addigra valószínűleg én magam is hibernálom magam, és nem fogok tudni segíteni. Arra se fogok emlékezni hogy ki vagy te, nemhogy mit csináltunk együtt. Nem fogok tudni segíteni átépíteni a kajálási programodat. Vagy egyedül megpróbálod ha elkezdesz emlékezni - ez volna a legjobb - de sokkal valószínűbb hogy te sem fogsz mindenre emlékezni vagy lehet hogy nem fogod merni vállalni azokat az emlékeket amik előtörnek. Sokféleképp alakulhat, a lényeg az hogy nem leszek elérhető hogy segítsek. Esetleg később amikor mindketten emlékezünk és elkezdünk beszélni nyíltan egymással. Akkor előkerül minden amire szükségünk lesz. Addig nem."
"Fasza."
"Ezt részben tudatosan így terveztem részben pedig úgy tűnik a sors akarata hogy így legyen, mert nem is lehet nagyon másképpen. Ha nem kezdődik el a nyílt beszéd akkor sok olyan is meg fog halni akinek nem kéne, mert sokat segített. Ez azért van így hogy a hallgatás meg legyen törve. Ha nem llesz megtörve és nem nyílik ablak egy őszinte világra akkor gyakorlatilag azok is lemorzsolódnak akik a legjobbak közé tartoznak. Akkor átveszik az irányítást megint az Öreg mocskos robot pusztító rendszere egy sokkal gyorsabb és mélyebb pusztító potenciállal - s azok akik a mérsékelt középnek gondolják majd magukat vagy csak elvannak az üzleteikben miután részt vettek egy két akcióban - azok olyan ballaszt súllyá válnak ami zuhanórepülésbe rántja az egész rendszert. Igaz rejtettebb lesz mint valaha - tehát nehezebb lesz a tudatlan masszának észrevenni - de sokkal brutálisabb és mocskosabb lesz mint valaha. Ez egy szempontból jó, mert így lesznek akik az élet törvénye miatt ellene fordulnak, más szempontból rossz, mert rengeteg lesz a hulla és a szar ami körbevesz majd bennünket. Viszont valahányszor semlegesek akarnak lenni vagy a nem változtatok lényeges dolgokon sodorvonalon akarnak menni a haszonhúzók... mindig adnak egy nagy löksést az Öreg régi rendszerének és enek a hatásai sok véráldozatot és anyagi áldozatot fognak jelenteni ezeknek, minden szinten. Ez egy egyre gyorsuló spirál lesz."
---
Egyszerre fejlesztettem mind a két oldalt. Győzzön a jobbik. Ezt is én mondtam annak idején. Ha a pusztítás és a szarházik rendszere a jobb és csak ők hajlandóak cselekedni, akkor ők győznek - enek pedig az a következménye hogy a földi élet és maga a föld bolygó elpusztul.
Az egész úgy lett kitalálva, hogy a kétkapuzók mind a pusztulás felé lökik a redszer egészét és a negatív oldalon nyomnak súlyt egyre gyorsabb zuhanást eredményezve.
"Még vagy 150 évig lehet fújni a buborékokat." mondja röhögve az egyik ilyen területi irányító (az aki: Isten léte tudományosan bizonyított tény" és "Semmi gond nincs a maszturbációval." ezeket is ő mondta). Nos mam ár ő maga is látja hogy ez már nincs így. De akkor még úgy gondolta hogy így lesz. A dolgok azonban exponenciálisan rohannak a maguk útján. Ő azt hitte hogy a szerkezet állandó marad. Csak azt nem értette meg hogy a semlegesek és a titkolózás tovább növeli a hatalmas pénzigényt. A kuglik folyamatos kiképzése a maszkok legyártása (a gyáriak elismerhetőek, a kézzel gyártottak a legjobbak de az sok idő és sok ember szakértelmét igényli, miközben a maszkosokat felismerő technikai és tudásbeli érzékenység is terjed és egyre gyakrabban buknak le) Egyre nagyobb pénzhalmot igényelnek, nem beszélve arról hogy a legjobbak meg egyre komolyabb szeletet kérnek a tortából és egyre jobban átlátják hogy honnan ered a kamu pénz amiből valódi előnyt tudnak kovácsolni.
Közben az infó kiszivárgást sem tudják megállítani, mert ha időlegesen is tudnak bizonyos emlékeket törölni a fejemből nem tudják megakadályozi hogy a módszereike és a technika ki ne kerüljön. És vannak egészségesen felelősen gondolkodó emberek is akik kezdenek felzárkózni hozzájuk, ami újabb pénzhalmokat mozgósít további fejlesztések érdeében hogy nehogy lemaradjanak. De az előny kezd kopni, mert a tudósok is kezdenek egyre többet látni és érteni, és követelik a maguk részét ami még több pénzt igényel, nem beszélve arról hogy közben meg is halnak sokan, csökken az intelligencia minősége és növekszik az idő amire szükségük van az eredményekhez, mert a kiugró képességű egyéneket csak csoportokkal tudják helyettesíteni amit meg nem tudnak olyan jól szinkronizálni és koordinálni hogy ugyanazt meg tudja oldani ugyananyi idő alatt. Ez még több pénzt és utánajárást igényel. A feladatokat szét kell bontaniuk és delegálni, de a minőség csökken és közben egyre több pénzbe kerül.
Egyre többen akarnak szeletet a tortából, és egyre többen értik, egyre nagyobb veszélyt jelentve a legtetején állóknak, akikre egyre nagyobb nyomás nehezedik - ami pedig a viselkedésük brutalizálósásával jár, mint mindenki akit őrületbe kergettek eleddig, mindenkinél van egy pont amikor megőrül és tombolni kezd vagy egyre durvább perverzitásokkal tud csak ellazulni... ez tovább növeli a rendszer belső feszültségeit még több pénz kell a borzalmas szokások elrejtéséhez, még többen bevonódnak és még többfelékell osztani a pénzt.
Egyébként ezért is örülnek amiko rmeghal egy területi vezető, még akkor is ha teliszarják a gatyájukat - mer' "több marad nekünk"... hahaha közben azért néhány feléberdő kiesik ebből az állandóan forgó és egymást gyilkoló masszából is akik élni akarnak inkább... szóval azoknak mi segítünk ha megkeresnek vagy adják a jelét. persze a legtöbb szeretné a segítségünket, de közben szeretné a sok pénzt is megtartani, meg a pozícióját is... szóval kétkapuzik még egy darabig azután belepusztul. Ezek egyébként egyre hamarabb elhullanak, szóval nekünk gyorsan kell reagálnunk, de meggondoltan - nem kell mindent odaadni nekik azonnal, maradjanak életben és bizonyítsák hogy mit akarnak. Ezért rájuk lehet engedni akárkit, ha teljesen elsajátítják az alapkiképzés lényeges elemeit akkor túléli, ha nem akkor úgyis mindegy neki.
---
Ezt még annak idején csináltam amikor a thai prostitúciós hálózaton keresztül a "black magic woman" után nyomoztam, akit végül is mexikóban értem utól. Hatalmas kerülőt kellett tenni, mert nem akarták a hálózat tagjai elárulni ki ő - részben mert nem tudták részben mert meg akartak vezetni és belevonni néhány olyan dologba amit aztán rám tudnak majd fogni hogy ilyen mocskos vagyok meg olyan.
---