Monday 17 March 2014

A Lista - tudod melyik

Kovács Tamás Windkraft Kft. - Györgyi Viktor feltaláló, fejlesztő - Szirtes András - Nagy Imre - Géczi Gábor - Posta Imre - Csé Kádár Péter - Molnár László - Kemény Márton &; apja - Tommy Emmanuel - John McLaughlin -Gellai Gergő - David Belle - Tony Blair - Gordon Brown - Putyin - Robert Byrd alias Cornelius Calvin Sale - John Scofield - Pat Matheny - Avi Bortnik - Józsa Eszter - Zentai Lilla - Gáncs Károly - Geszti Péter -
 ...
...
- "Belelóg a lába. Mit csináljunk vele, dobjuk ki?" - mondja a felvételre.
- "Ne. Nem hiszek a véletlenben, és ha már így alakult inkább mutassuk meg őket. Szerepeljenek ők is a filmben."
---
- "Tetszik a ...?"
- "Nekem minden nő tetszik. Na jó. majdnem minden nő..."
- "De most tényleg. Ha tetszik megkaphatod."
- "Most nem ezért vagyok itt."
 Egy pillanatra lenéz a földre elgondolkodik. Ilyen fiatal sráctól ilyen céltudatosságot ritkán tapasztalni meg. látszott rajta hogy dolgozik az elemző apparátus a fejében. Vajon mit csinál? Mit akar vele az Öreg? Minek küldte ide?
---
- "Nos? Mi a véleményed? - kérdezte az Öreg.
- "Különleges  az biztos."
- "No akkor ezt hallgasd meg." Azzal az öreg elővett egy magnókazettát amiről a fiatal srác hangja hallatszott. kiváló részletekbe menő elemzést mondott el a szülőket sem kihagyva róla.
- "Elképesztő. Honnan tud a családomról?"
- "Ezt mind ott szedte össze. A veletek töltött idő alatt."
- "Ez hihetetlen. Honnan van ekkora élettapasztalata? Ehhez legalább egy 60 éves gyakorlattal rendelkező tapasztalata kellene s még egy ilyen is megirigyelhetné az elemzését."
- "Bizony. Remek a srác. Figyeljetek rá. A 21-ik század legnagobb géniuszával találkoztál; ő lesz az aki vagy végleg elpusztítja az emberi fajt, vagy véget vet a háborúzásnak. Attól függ, hogy hogyan bántok vele."

Rémült és mély csend.
---
Arra kíváncsiak hogyan szed ki annyit a kis teljesítményből. De az öreg Györgyi megfogadta hogy vagy a magyaroké (értsd a népé az egyszerű itt élő emberé) lesz vagy magával viszi a sírba. Sajnos már akkor azt mondtam neki, hogy szerintem akkor ez nem fog napvilágot látni soha...

---
"majd lesz valami megoldás arra is..." mondja. Valóban?
Arra kíváncsiak nagyon hogy szed ki a "Gyuri bácsi" olyan sokat olyan kevés energiából. Ezért ültették a nyakára ezt a kurafit hogy szimatolja ki - és hát a fedőtröténet mi más, mint hogy SEGÍT NEKI, TÁMOGATJA ANYAGILAG A KUTATÁST - hja a régi trükk mindig megeszik az emberek.
Felhasználtuk arra hogy egyben kiszivárogtattuk a szándékosan erre a célra fejlesztett célzóberendezéseket légvédelmi ütegekhez, ágyúkhoz. A célterület ehol pézt lehetett ebből csinálni nyilván a szegényebb költségvetésű kis országok hadseregei. De hogy legyen esélyük arra is hogy borsot törjenek a nagyok orra alá kidolgoztunk egy kisköltségvetésű tervet arra hogyan lehet egy légvédelmi ágyúval lelőni pl egy műholdat... Persze az infó kiszivárgott valahogy és hát persze hogy Kovács úr volt ki más, de hát számítottunk erre. Régi régi festős vizsgálat mindig megeszik az emberek ha bekapják a csalit.
---
KGB-MI6 all rounder, oda fekszik ahol többet ígérnek - régi motoros még az Öreg képezte ki, belőle ugyan ki nem szednek semmit amit nem akar elmondani - Mossad-CIA hazátlan, lelketlen, filmrendező, csak a kollektív fenyegetettség víziója mozdítja cselekvésre, azzal viszont remekül manipulálható, nem olyan jó mint amilyennek képzeli magát... - gitározik, elég jó, szimpi, jó fej, zsidó maffia, mossad, ember-kábszer kereskedés, szerencsejáték stb, tudod ami jön, "most ez van"... - "ne legyé má geczi", mag, mag falva, mag tár, magoró apropó mogyoró, mogyi, paksimogyoró, főleg KGB báb de mivel ma már nincs ilyen legfelül inkább aszondom csak egy funkciós romboló, felforgató - ugyanaz a felforgató vonal erősebb mossad beütéssel, meg felütéssel (bár ezek a ló level szarokat mindenki felhasználja aki tudja) - Zsidó maffia, mosszad, technikus - dropstone otthon? MK-ULTRA típusú szarrakás irányítója fő ideológusa képes több áttételen (értsd:több emberen keresztülfutó) keresztül is megtervezett hatást elérni, szarházi - Mosszad, zsidó maffia, paks és egyéb "biztonságtechnikai" technikus az apja, ő meg csak egy azok közül akik képesek látni bizonyos dolgokat és beültetni:-) - gitáros, elemző, az emberi psziché egyik jó ismerője, szarházi, moszadcia, információtovábbító irányító, kapcsolattartó, a nagyimi handlere - MI6 elemző, kapcsolattartó, egyike azon keveseknek, akik néha rátévedtek a helyes útra -az éjszaka császára, összekötő, szervező, zsidó maffia, moszadcia - mosszadcia, kiképző, kezdettől fogva azokra koncentrált csak akik "hallották az adást" voltak filmes haverjai, jó volt fedőtörténetnek, szarházi -szarházi zsidó maffia, mosszadcia, mi6 - ugyanaz - ugyanaz plusz kgb, fszb igazi mestere a megtévesztésnek, szerintem ő az egyik legnagyobb meglepi a legtöbbetek számára - halott, sokáig ő volt a mossazciakgb legfőbb irányítója, de nem ő volt a legteteje, neki azok a mögötte meghúzódó bankárcsaládok parancsoltak, akik rendelkeztek az emberi psziché megszakításának tudományával - cia analyst surrounded by mossad - cia anlyst surrounded and controlled by mossad - mossadmafia asshole - last free, mossad bábuk alacsony szintű, de jelentős károkat okoznak, 1st családja is nyakig Paks -mossad szarházi -