Friday 15 January 2016

II. világháborús repülős "balesetek" katonai hírszerzés

Volt egy közös dolog az összes ilyen balesetben. Azokat vadászta le tulajdonképpen egy rejtőzködő és iszonyú felkészültséggel képességekkel rendelkező csoport akik egészséges szerető családokban nőttek fel és e miatt mind erősek voltak mentálisan, ragaszkodtak bizonyos emberi értékekhez és nem voltak annyira könnyen megalkuvók, könnyen irányíthatók, habár képességeiket tekintve nem voltak annyira professzionálisak és annyria fanatikusak mint a vadászó ellenfeleik. Ezért leszármazottaik akik ezt a nyomozássorozatot elindították engem megkérve erre, gyakorlatilag nem voltak biztosak abban hogy tényleg megölték őket-e vagy sem. Ennek a tisztázása volt a fő cél. És a valós nyomozati esetekben bebizonyosodott (Wellington, a villámos, az ausztrál, a gibraltári ügyben ott nem volt még közvetett bizonyíték sem de nagyon valószínű)
 
Philpots; II. Világháborús repülőbalesetek nyomozói; (2016 jan 11-i adás azaz negyedik rész); Pip's father
https://www.youtube.com/channel/UCfnvSnvjBIXIHHU78quEsDA

Benne volt a pip faterja abban is. Ott is ugatott mint a fakutya, nem hitte el hogy az a baleset nem baleset hanem emberi erők által elrendezett baleset volt, gyilkosság. A wellington bombázón rajta volt az egyik legjobbjuk a briteknek, azért történt a dolog. A nyomozás során kiderült hogy az akkori biztosági előírások szerint egy bizonyos repülési idő után mehetett valaki éjszakai repülésre, ezt nem tartották be pedig akkoriban még szigorúan ellenőrizték hiszen pont akkor lett bevezetve pont azért mert sok volt a kiképzés alatti elhalálozás.

A parancsot a repülésre szándékosan adták ki olyannal aki nem rendelkezett elegendő tapasztalattal.

A másik bizonyíték az volt hogy - micsoda véletlen a földi irányítók akkor még csak a felszállás idejét és a leszállás idejét rögzítették azaz a leszállás kérés időpontját beleértve. Szóval volt egy iskolai tábla amire felírták óra, perc szerint hogy ki mikor mozdult. Az irányítókanak olyan emlékezete volt általában hogy mindig tudták melyik gép mikor száll fel és le és mennyi idő kell a fel és leszálláshoz neki, és mennyi idő kell egy service kör megtételéhez, parkolókör a reptér felett. Pont a baleset előtt valaki készített egy fényképet az irányító központban amelyen látszik a tábla a balesetet szenvedett gép felszállási időpontjával. Érdekes hogy még a negatív is előkerült és komolyabb vizsgálat után az is kiderült hogy a földi irányító homyálos és bizonytalan emlékeit alátámasztva - valaki manipulálta a balesetet okozó gép leszállási időpontját. A földi irányító történetesen olyan emlékezettel rendelkezett hogy meg tudta mondani sok sok év távlatából is a pontos időpontokat. De úgy emlékezett hogy volt valami furcsaság a táblával és a fénykép vizsgálata alátámasztotta ezt. Valaki átjavította a leszállási időpontot ezért kaphatott felszállási engedély a tréningező gép.

A dolog szándékossága egyértemű volt. A filmbe nem került bele ez a bizonyíték a tanú védelme érdekében. A nyomozást én végeztem. Pip faterja ott volt és folyton akadékoskodott.

Egyébként azért is kellett őt behúzni a csőbe, mert véleményvezér volt és ostoba. Nem hitt a telepátiában és az okkult erők hatalmában az emberi elme felett. Ugyanakkor ott is az olyan fajta nagypofájú verekedős katonák voltak a hangadók mint itt és sokfelé a világban. Nem véletlen.

Szóval csőbe húztam. Igaz a feladat amit így kapott nem szeretem feladat volt de ha tényleg őszintén gondolta a szolgálatot akkor végül is ő maga is megértette hogy fontos megcsinálni. A csávó akit meg lelőtt megérdemelte mert egy szarházi volt, áruló, csak a kat-intel közösség azt sem tudta - így jól megharagudtak rá. Ezzel akartam neki bizonyítani hogy még a legravaszabbat is bizony csőbe lehet húzni és be lehet állítani szarháziként, mert ezzel vádolt engem, hogy én döntöttem hogy ezt meg azt megcsinálom és szarházi vagyok én. Nos bebizonyítottam neki hogy ez nem így van.

Egyébként a fotó és a negatívja különböző katonai raktárakból került elő anglia szerte. A fotót már nem emlékszem ki csinálta és miért is. Az egész nyomozás a legmagasabb szinten lett titkosítva, mert végül eljutottam velük odáig hogy ugye aki ezt a gyilkosságot megtervezte és kivitelezte az tulajdonképpen a valódi és a legveszedelmesebb ellensége az országnak, hiszen azért céllal azért a legjobbjait irtja ki hogy ők uralkodhassanak. Ezt a jelen lévők is belátták. És mivel a hunok és az amerikai őslakosok, az ausztrál őslakosok és sok más nép ellensége is ugyanez a csoport volt ezért ott elindult a közös ellenség felderítési folyamata.

A nyomozás tehát egy második világháborús Wellington bombázó szerencsétlenségéből anglia és általában a humanitás az emberiesség ellen harcot vívó kis de nagyon nagy hatalmú titkos csopot elleni nyomozássá és felderítéséé, majd harccá terebélyesedett.

Kik lehettek ez a csoport? Nos indításnak annyit vetettem fel, hogy a fotó jelenléte és az hogy mennyire profin és hihetetlen pontossággal lett az egész emgszervezve és elsimítva ráadásul úgy hogy valaki a helyszínen dokumentálta is az szándékosság tényét (lásd a módosított időtábláról készült fotó - ja apropó arra a táblára az is meg volt határozva hogy milyen betűkkel kell írni és az is hogyan lehet törölni, a táblára való betűírást egyébként az említett dokumentum sorozatban be is mutatják, szinte rajzolták a számokat a katonák, ez az olvashatóság és a követhetőség miatt volt pontosan meghatározva mind a tábláról való törlés mind a rá való írás tekintetében. A törlést úgy tudom enyhén benedvesített szivaccsal kellett elvégenzni talán, már nem emlékszem ennyire részleteiben, s a fotón látszi hogy valaki kézzel vagy száraz ruhával maszatolta el és írta újra a táblát, de valaki olyan tette aki tudta hogy milyen betűkkel kell a táblára írni).

Szóval a gyilkosság tényét dokumentáló - arról nyilván elszámolni köteles gyilkos csoport - ismét előkerül a JFK gyilkosság és a ZApruder filmezés kapcsolatában. Az ugyanis szintén nem véletlen hogy a Zapruder csávó pont ott állt ahonnan a legjobb felvételt lehetett készíteni a fejlövésről. A csoport akik tehát a Wllingtonos gyilkosságot elkövették és megrendelték ugyanaz a csoport akik JFK kivégzését elrendelték csak ott már nem kellett annyira titkolózniuk, szinte nyilvános kivégzést rendeztek 1963-ban demonstrálva az addigra óriásira nőtt hatalmukat. Azért itt azt is meg kell jegyeznem hogy a Kennedy család is ennek a csoportnak volt a része és erre a célra lettek tenyésztve és irányítottan kerültek abba a helyzetbe hogy nemzeti sőt világhősökként felvették a harcot eme rejtett csoport ellen, majd e piedesztálról kegyetlen színjáték során hullttak le. Ennek a pszihikai hatása elsöprő volt.

Még egy pár dolog eszembe jutott a fotóval kapcsolatban. A fotót a pilóta készítette maga. Később lett lefoglalva mert kikerült a bázisról, de mint hadititok nem maradhatott magánkézen. A negatívval együtt került lefoglalásra de külön időintervallumokban így más más raktárba kerültek. Először a fotót találtam meg szinte "véletlenül" majd ezután már tudatosan nyomozva a negatív után megkerült az is.

A szivacsot teljesen be kellett vizezni úgy hogy a vízben össze kellett nyomni teljesen majd a víz alatt tartva elengedni hogy teliszívja magát vízzel kinyomni a vizet belőle, ezt háromszor meg kellett ismételni majd a víz felett teljesen ki kellett facsarni. Erről is hagytam egyébként itthon emlékeztetőt az iskolai táblatörlést is mindig így csináltam, meg ha szivacs van akezemben akkor is sokszor így csinálom, mert így logikus. Így van a legjobban kimosva minden előző szenyeződéstől és így ne hagy nagyon vizes nyomot a táblán és emiatt gyorsan szárad.

A másik dolog hogy amikor ez a szabályozás megtörtént - mármint hogy kell a repülésiránytóknak írni a táblára - valahogy ugyanekkor került szabályba az is hogy az egyest írásban egy függőleges vonallal kezdték írni hogy meg lehessen különböztetni a 7-es től mert az egyes ferde szára sokszor a hanyag és csúnya írásképű íróknál összekeverhető volt a hetes fenti szárával. Nyomtatásban maradt mert ott jól olvasható csak a kézzel való írásnál volt fontos. Ez visszajött az Írisztől, bár nem hiszem hogy tudta volna miért fontos.

Az hogy a pilóta miért csinálta a képet és miért úgy hogy pont benne volt a leszálló gép módosított leszállási időpontja (a felszállási időpont meg még nem szerepelt tehát a manipulátornak alig volt ideje javítani talán ezért nem az előírt módon nyúlt a táblához...) látszódjék miközben persze nem ez volt a fotó fő témája hanem a középen pózoló alak(ok?) nem emlékszem a képre... nem ismert, vagy nem emlékszem miért.

Az eseménysor rekonstrukciója során kiderült számomra hogy talán a pilóta maga javíthatta át a táblát halálra ítélve önmagát. Ezt megerősíti az a tény hogy a földi irányító próbálta lebeszélni a felszállásról a szabályzatra emlékeztetve a pilótát de az erősködött hogy de igen most pedig fel akar szállni. Gyakorlatilag kamikaze módjára halt meg - amennyiben tényleg tudatában volt annak hogy mit is csinál. A leszármazottjával beszélgetve kiderült számomra hogy bizony erős kontroll alatt állhatott. De mindenképpen erős volt pszichikailag. Azért elég kuszán emlékszem mi is volt a teljes történet ebben. Nem is emlékszem melyik gépen ült az a személy aki annyira fontos volt a briteknek. Lehet hogy a másikon.

Mindenesetre annyira fontos volt ennek a csoportnak hogy megöljék hogy egy kamikaze típusú merénylőt is feláldoztak érte. Már ha ez a pilóta tudatában volt annak hogy mit csinál. Merthogy már abban az időben terjedt a tudás az elme manipulációjának és a hipnózisnak az erejéről és csodáiról. Hiszen Freud család a huszas-harmincas években már sokat írt a témáról.

Na midnegy majd kibogozzátok. Végül ez a nyomozás lett kiterjesztve arra hogy akkor ki volt a gyilkos és mi volt az indíték. Viszont ez már hivatalosan ment a legnagyobb titkosítás mellett, mert itt már anglia első számú terrorista ellensége ellen folyt a nyomozás.
Ja és ez a csoport 1944 óta sokat fejlődött valószínűleg néhány tagja még él is és biztos hogy nevelt utánpótlást is tehát még mindig odakünnt vannak és vadásznak.
---
Ezeknek a második világháborús repülős merényleteknek a nyomozása után újraéledt a hírszerzői közösségben az elfelejtett "balesetek" körüli kétségekből fakadó tettvágy. Akor ők nem találtak bizonyítékokat vagy nem voltak annyira felkészülve, ma már összekapták magukat - ezért van az hogy a szarházik oldalán meg továbbfejlődött z ilyen típusú "balesetekkel" kapcsolatos coverup és maga a merényletekkel kapcsolatos szervezés is. A fake nyom mindig oda van készítve, miközben igen gyorsan eltakarítanak maguk után mindent az elkövetők. De mindig marad nyom. Ha nem a merényletről magáról akkor a takarításról.
---
hahaha még mindig el tudjátok azt adni hogy én egy low level senki vagyok? he? nem hinném... bár a beugatásokat nézve úgy tűnik azért még az ostobaság szintje igen magas... de azért ma már az ócska skizó szöveg nem fog elmenni, nem a gondolkodni képes emberek szintjén... hahaha
---
A több "baleset" nyomozása során arra is felfigyeltem hogy rengeteg kiváló hírszerző halt meg tréning során, főleg a repülés első korszakában - miközben a vezérkar valamilyen furcsa oknál fogva nem igyekezett kiküszöbölni ezeket a hibákat és nem igyekeztek biztonságosabbá tenni a repülést és a repülős tréninget. Ez az igény alulról való nyomás következtében jelentkezett.
---
 A gömi azt akarta, hogy tudjak az összes karakteréről. A Nina  a pronósztár, a csaj azon a hajószerű dolgon, a gitáros, a Hiromo, a zongorista, volt egy csomó karaktere. Ha jól emlékszem azt akarta elérni hogy mindegyikben emlékezzen rám és azért hoztuk össze a dolgot. Közben megpróbáltam fejleszteni a karaktereit és állandóan tanítottam, hátha kiszabadul és ki tud majd lépni az Öreg által írt karakterből. Én ebből is ki tudok lépni nagyon sokszor megcsináltam, de valamiért mindig visszajöttem önként. Persze közben az Öreg folyamatosan próbált megölni különböző módszerekkel, vagy ha nem ő volt akkor a többi embere, az ismétlők, az intel azon elemei akik öntudatukra ébredtek vagy kialakult náluk valami fajta az öregtől független akarat. Apámat is fejlesztettem, sok fekete karaktere volt. Azért kellett azokat kivégeznem akik nagyon értettek az emberi pszichéhez hogy ne tudjanak olyan karaktereket csinálni amik erősebbek mint az enyéim. Mivel ők megtörték az alany pszichéjét akit belehúztak, ezért nekik menniük kellett. Én pont ellenkezőleg felébreszteni, érzékennyé tenni és egészségessé tenni akartam felépíteni, kijózanítani akartam őket. Sokszor egy csomó munkám veszett kárba egy egy ilyen figura visszaesésekor és az ennek következtében fellépő haláluk miatt.
De mi lett a gömivel? Valószínűleg visszaesett és visszament a mocsokba, vagy kiszállt végleg és megállapodott valahol valami csendes karakterben. De az is lehet hogy vadászik és kerüli a reflektorfényt. Mindegyik verzió lehetséges.
Azért kért meg hogy fejlesszek a karakterein mert én felül tudtam írni az Öreg hipnózisát és tényleg jobbá tudtam tenni a karakterek jellemét életét. Persze ennek is meg voltak a korlátai mert kellett hozzá az alany hozzájárulása is és akarata a változtatásra. A nélkül csak kényszeríteni lehet bárkit. Néha az is működik, de a kényszerítő erő eltűnte után ha az alany nem ért egyet vagy nem teszi magáévá a változást akkor viszatér a régi mederbe. Az ilyen sok alteres karakterek mint a gömi is volt nagyon nehéz velük dolgozni, mert mindegyik karakterében meg kell őket győzni hogy érdemes változtatni. Vele sokat dolgoztam, de úgy tűnik ez befuccsolt. Nagyon nagy szarházi volt az Öreg is és az ilyen erős és jó képességű embereit rettentő gonosz módon levédte.
Ezzel is kísérletezgettek hogy olyan emberekkel vettek körül amiket önkéntes hozzájárulással lezártak és azzal kínoztak hogy odarakták mellém és a karakter egyszerre támadott és mondogatta hogy mennyire szeret. Ezek általában női karakterek voltak mert férfiban az ilyet nem tűrtem meg sokáig magam mellett. ilyen volt pl a csillagok küldötte is... hahah micsoda név... gabi... a ciklámen pólós csaj, kim, de voltak másfélék is. Ezeket már azért küldték az Öreg emberei miután a gyermekkori ilyen típusú előkészített "kínzóeszközök" közül sokat felébresztettem és sikerült önállóvá tennem - átálltak arra hogy jobban rákészüljenek és olyan emebreket küldtek a közelembe akiket levédtek az ellen hogy fel tudjam törni.
Az én karaktereim akik egyet értenek a céljaimmal azok elpusztíthatatlanok. Kiválóan meg tudják védeni magukat és általában egy jövedelemforrást is építettem köréjük, hogy legyen miből megélniük. A többi szarházi is megkapta ugyanezt de a legtöbb visszaesett és elpusztult helyükre külső tulajdonségaik alapján ledesignol hasonmások kerültek, de a többiek nem tudják visszaépíteni a karakter belső tulajdonságait és soha sem lesz olyan erős mint amit én építettem, mert ők nem értenek hozzá annyira mint én. Így az ilyen karakterek átjáróházzá válnak és egy idő után kiszolgáltatottá a heroin és állami, egyéb pénzkiszivattyúzó maffiának. A folyamatos cserélődés néha szándékos de többnyire nagy az elhullás is, amit egyre többen felfedeznek a szarházik közül és amikor kituódik akkor visszakerülnek a fosztogató és kizsigerelő nyomorgatás legnyomorultabb formáiba. Természetesen a külső megjelenésre ma már nagyon ügyelnek és a mocskot egyre komolyabb és bonyolultabb módszerekkel eltakarítják vagy megpróbálják eltüntetni.
---
Azt mondják: nem adunk semmit. Azt mondom hogy akkor meghaltok mind. :-D
---
Lindsy Stirling nevét az egyik dokumentumról szedtem elő az egyik ilyen repülős "baleset" jegyzőkönyvéről...
Több ilyen linket rejtettem el a karaktereimben, de nem csak ilyeneket.
---
Az Öreg karaktereibe amikor valakit "belehúztak" az úgy nézett ki hogy leradírozták az összes előző emlékeit és belenyomták az összes a karakterhez tartozó emléket. A karakter ereje abban rejlett hogy maga az alany nem volt tudatos benne és nem emlékezett arra hogy ő kicsoda valójában. Csak az a személyiség létezett. Például ha beléptél egy fekete karakterbe fehér létedre akkor nem tudtál ettől elvonatkoztatni csak az létezett amire emlékeztél és az alkotta a személyiséged korlátait, erejét. Ilyen módon lehet átugrálni a különböző határokat. Viszont ennek is van határa mert például a férfi nő határvonalat nem lehet átugrani. Még a legbonyolultabb teljes test maszk esetén is a férfiből nővé konvertálásnak vannak tennivalói amit napontam eg kell oldani. Pl orgazmus esetén a spermát tárolni majd ki kell pucolni. A fürdést is meg kell oldani, régebben mielőtt nem volt olyan erős ragasztó a különböző részek időnként leestek mert elengedett a ragasztás - ezek a problémák mind lehetőséget adtak arra hogy felébredj és rádöbbenj hogy jajj most én csak jétszom ezt a karaktert és én valójában ez és ez vagyok.
Persze ez nagyon magas szint. Például a Gábor-balettmester emlékezett minden karakterére mindig és a váltásokat is mindig ő maga irányította és tervezte - legalábbis a balettmesteri karakterében ezt így gondolta, holott volt feletti is egy olyan irányítás amit nem tudott felülírni. De a Gábor le is bukott, mert be lehetett azonosítnai bizonyos mozdulatait, szemmozgását és hiába próbált és hiába volt kicsi gyermekkorától kezdve úgy nevelve hogy soha ne alakítson ki szokásokat - ez elkerülhetetlen.
A szokás segíti az életünket. A szokás egy ismételt mozdulatsor és viselkedésminta többszöri elvégzése után alakul ki. A küzdelemhez gyakorolni kell, minden komolyabb tevékenységhez gyakorolni kell. Ismételni. Egyszerűen az emberi és az állati lét szerves része a szokás. Nem lehet elkerülni, senki nem képes erre.
Ezért kellett olyan karaktereket kialakítani akik nem emlékeznek, mert úgy elkerülhetővé vált a felismerhetőség.
---
Az Írisz is volt michelle wild karakterében
---
A fegyver vagy eszköz ami az amerikai B52-es repülő erőd bizonyos részeit megolvasztotta bizonyos részeit nem - szintén agyontitkol eszköz mind a mai napig. Nem bomba volt ez biztos és nem volt nagy bumm mint amit az egyik szemtanú állított, de valami volt. A közeli kisváros helyi újságját tanulményozva találtam egy eseménysort ami hetekig téma volt. Egy lövöldözés és gyilkosság történt pár évvel később a kisvárosban de időben azért elég közel hogy a város akusztikai jellemzői ugyanazok vagy nagyon közeliek legyenek. megkerestem az akkor ott éltek közül azokat akiket lehetett, mindet megkerestem és meginterjúztattam. A kérdéseim célja ennek a lövöldözésnek a felidézése és annak a felmérése hogy hallották-e a lövöldözést vagy csak sokat beszéltek a faluban erről. kiderült hogy a helyszíntől egész messze pár mérföldes közelségben is jól lehetett hallani a lövöldözés hangját és mivel nem egy két puskalövésről volt szó és nem vadászatról mindenki felfigyelt rá.
Ez azt jelentette hogy a repülőgépet biztosan nem bomba robbantotta szét és nem földről indított lövedék, ágyú, vagy rakéta (akkoriban már voltak ilyen tervek) érte el semmi olyasmi ami nagy durranással járt volna. A repülőgépre is alig páran lettek figyelmesek mert igaz közel szállt el a fejük felett de nem csapott akkora zajt. Tehát valami olyan eszközt használtak ami képes volt megolvasztani a repülőgép csak nagy hőfokon olvadó alkatrészeit (motorblokk) miközben a csavarokat összekötő alacsonyabb olvadáspontú biztonsági drót és a zöld festék az alumínium alkatrészeken érintetlen maradt. Azt is bebizonyítottam hogy a motor deformációja nem a becsapódás következtében állt elő hanem valamilyen a fémet olvadt állapotba hozó eszköz, fegyver hatására. Ez a nyomozati anyag is a legszigorúbb titkosítást kapta a fegyver jelenléte miatt.
Ez egyébként sokat elmond arról hogy kik voltak azok akik a segítségemet kérték ezekben a nyomozásokban és miért tették ezt milyen céllal. A céljuk egyértelműen az volt hogy megerősítsék, megerősíttessék velem a hivatalos álláspontokat és ezáltal a katonai hírszerzői intelligencia visszaaludjék mély álmába. Viszont volt egy pár ember a háttérben akik meg pontosan tudták hogy én nem fogom megenni a hazugságaikat és ki fogom derítei mi történt. Az ausztrálok például már akkor tudták hogy merénylet volt, és a jegyzőkönyveket nem a pilóta hanem egy teljesen semleges figura neve alatt tároltaák az irattárban, ezért a dokumentumok nem tűntek el - mint a főszereplők esetében.
Így elég pontosan rekonstruálni tudtam a történteket és kiderült hogy mi történt sikerült bizonyítékokat is találni. A B52-es gibraltári "baleset" szintén így járt. Ott megpróbáltam egy kézi fogóval elvágni azt a drótot ami a kormányzást biztosítja. Nos nem lehet elvágni. Még erővágóval is megpróbáltam és azzal sem tudtam megoldani. Ez is hadititok volt mostanáig, de most komoly okokkal és a többiek hozzájárulásával közzéteszem. Az a drót egy különleges fejlesztés. Még a kétfedeles szárnyú repülők gyártása során fejlesztették ki, pontosan ezért mert sokszor rongálták meg a repülőgépeket úgy hogy a szárnyakat összekötő drótokat vágták el, de baleset is történt a drótok elhasználódása miatt. A kormányzást is ezzel a dróttal oldották meg. Szóval ezt még erővágóval sem tudtam elvágni. (Séta után most már emlékszem hogy de mégis elvágam és kidrült számomra hogy valami brutál erős cucc ráadásul pókselyemmel is meg van erősítve, tehát ha a titánium,acél mégvalami ötvözet el is volt szakadva még mindig kormányozható volt a gép mert a póksemlyem egybe tartotta) kárt tudtam benne okozni de a kormáynzást lehetetlenné tenni nem tudtam. Tehát a kézzel való drótvágás nem volt lehetséges hacsak a merénylő nem rendelkezett lézervágóval.
Apropó lézervágó. Az Öreg írta a star wars karaktereit is és amikor később csináltam lézerkardot viccből kiderült hogy potosan olyan hangja van mint amit a star warban hallani lehet amikor a levegővel reakcióba lép. Honnan tudta az Öreg hogy milyen hangot ad a lézer amikor a levegőt vágja és amikor két lézernyláb egymással találkozik?
De mégis az ügy során kiderült hogy a gépet valami nagyon furfangos módon mégis szabotálták a kormányműnél. Azt hiszem valami időzített kémiai reakció volt a megoldás, de ebben már nem vagyok biztos. Ezt is titkosítva lett hogy hogyan csinálták és erre nem is emlékszem hogy mi volt, bár lehet hogy majd eszembe jut. Így ezek az ügyek mind bizonyították annak a rejtőzködő csoportnak a létét és tevékenységét, akik iszonyú alaposan felkészült emberekként, nagy tudással és eszméletlen képességekkel végre tudták hajtani az ilyen típusú merényleteket sőt ez a csoport még arról is gondoskodott a legtöbb esetben hogy a bizonyítékok is eltűnjenek az eset után, bár akkoriban még nem dolgoztak annyira alaposan mint ma és találtam bizonyítékokat.
A filmben szereplő személyek jórészt álarcot viselnek mind, kivéve egy párat. Volt egy sráv aki hasonló alkatú volt mint én vele együtt csináltuk a Gerth a nyomozó szerepét, szándékosan meghagytam a fülemet és látható a maszk széle hogy kicsit segítsem a még mindig hitetlenkedő alacsony intelligenciájú ostobákat a felismerésben, és sokszor a kezem sem lett alterálva (azaz nem volt rajta maszk erekkel és szőrrel, körömmel ujjvghoszabbítással). Sok félrevezetés is van benne mert a szarházik is igyekeztek beletenni a maguk fosát az én emlékeztetőim mellé. Egyben a fiatalok közül is bekerült egy pár és a korabeli ruházatot is előszedtük hogy megérthessük jobban hogyan öltöztek és mozogtak akkoriban. Ekkor csináltunk retro partykat is ahol igazán a 70-es évek szerint öltözve olyan zenét kajákat és italokat ittunk hogy megidézzük a hangulatát teljesen.
Volte egy pár dolog amiben hazudtam de azokat láthatóan jeleztem az értelmesebb intel számára ugyanis észrevehető a non verbális jelekből hogy most hazudok. Belementem mert a hivatalos titkosítást akkor abban a szerepben nem tudtam kikerülni. A sorozat így is majdnem letiltásra került. Sok késéssel került ki gyakorlatilag most jelent meg miközben valamikor 2000 környékén forgattuk le. 15 évvel később.
Nos ezért van az hogy gyakorlatilag az egész intel közösség egy rakás szar. Senki nem csinált semmit csak azon dolgoztak hogy megtömjék a saját zsebeiket és a saját hatalmukat meg tudják tartani. Tisztelet a kevés számú kivételnek.
---
John Lattimore designed the Wellington ariplane. As a young geinius, like me... :-D
---
Szóval ekezdtük felderíteni a történelmi események során ennek a hihetetlen képességekkel rendelkező kis csoportnak a mozgását mikor milyen akciókban vettek részt. Ennek érdekében előszedtük a régi B25, B52, B17, Wellington és egyéb repülőgépeket beöltöztünk korabeli ruházatba, felszerekleztünk korabeli eszközöttkel és megpróbltuk azokat a kuriózumnak számító tetteket replikálni amiket érdemes volt egy kicsit közelebbről megvizsgálni. Nagyon érdekes volt.
Sajnos ennek a retro party is egyik tartozéka volt lazításképp, de lett egy mellékága is ennek. A szarházik kitalálták hogy a középkori harci viaalokat is fel akarják újítnai és megrendezni, meg a római gladiátorviadalokat pontosan úgy ahogyan megtörténtek.... 
---
"Listen to what he says!"
...
The B25 aluminium you can see the the serial number, the husalage is shiny like if it would be installed yesterday... :-D Nos igen a virginiai b25 baleset kamu volt, akkortájt csinálták és valami érdekes hiba vagy véletlen folytán oda vezetett hogy az energia fegyver léte került napvilágra de legalábbis a közösség egy része elkezdett gondolkodni a helyzeten. igen azt akarták bebizonyítani hogy meg tudnak táncoltatni és be akarták bizonyítnai hogy okosabbak.
Ja úgy döntöttem hogy felhasználom a helyzetet mivel az egész hírszerzői közöség figyelt minkt mert érdekes volt a dolog mindenkit érdekelt és elkezdtem szivárogtatni az energia fegyverekről amit szintén én fejlesztettem nekik.
Ezért nem csináltam több nyomozást velük, pedig kérték hogy másszak bele egy-két civil gép eltűnésébe is. Addigra elegem lett a sok kamu tanú és jól felkészített ál szakértővel való beszélgetésből, de szerintem ez egy két tanú esetén látható is a fejemen... :-d időnként azon gondolkodtam hogy ott eltöröm a nyakát a delikvensnek.
Azután kitaláltam hogyan tudom az interjúk során befektetett erőforrásaikat kihasználni a saját céljaimra. Kitaláltam hogy megyek a sztoriaikkal és közben összeszedem amit érdemes sőt elindítottam egy két újabb projektet is közben. Így az ő pénzükön dolgozhattam tovább a saját projektjeimen. miközben őjk azt hitték hogy jól megyek szépen az ő pórázukon... hahaha... Persze a helyiek is hozzátették a magukét, mert úgy oldották meg a dolgot hogy máshogyan ne lehessen megmagyarázni a dolgokat... én meg bedobtam egy csomó mindent amit csak tudtam és amiről ők nem tudták bebizonyítani a többieknek hogy az létezik és az úgy van pont azért mert mindenkit a lehető legostobább szinten tartottak az intelen belül is.
Az első ügy izgalmas volt ez volt a Wellingotnos "baleset" de a csávó aki ott a számítógépével is babrál egyszer és midnegyikben nyilatkozik a swiss chees-es csávó rájött hogy baj van és ez a csávó sokkal értelmesebb mint azt ők becsülték. Ezért utána már rákészültek jobban. utána már szar volt. De mindig volt igazság is a setupjaikban, mert azért azt tudták hogy a totális kamukat átlépem és nem foglalkozom vele. Azután meg én kezdtem el őket ugyanilyen módon vezetni a gibraltáros balesetnél még abba is belementem hogy a merénylő lehetett speciálisan k.pzett ninja aki a hideg vizet is bírta és elvágta a drótot és kiugrott a gépből... hahaha ezért kellett bizonyítanom nekik hogy el lehet vágni a drótot. Arra sem számítottak hogy elvágom... azt hitték hogy az elvághatatlan, hiszen úgy tervezték meg hogy olyan legyen... ma is ilyen drótsodronyt használnak egyébként minden gépben a kézi mechanikus vezérléshez. És azért is fejlesztettem gyorsan közben egy egyszerű természetes anyagokból álló módszert amivel meg lehetett oldani a merényletet akkoriban is. Gyakorlatilag elvesztettem az érdeklődésemet a nyomozás iránt mert a sok hamis utólag legyártott bizonyíték ordított és nem volt kedvem velük foglalkozni. Ők azt gondolták hogy majd jól megvezetnek én meg ezt untam és kitaláltam mire lehetne felhasználni ezt az időt és a befektetett erőforrásaikat. Azután persze ők se voltak hülyék végül rájöttek hogy én is palira veszem őket és nem csináltunk több részt, azaz én nem. "But I think I really need to find out more..."
A svájci sajtos csávó egyébként megkérdezte amikor rávilágítottam hogy szándékosan hazudik hogy de "miért van talán valamiféle ellenállás, vannak egyáltalán olyanok a rendzserben akik nem szarházik és meg tudnak védeni. Hogy mit gondolok hogy lehet itt életben maradni egyáltalán..." Nos megmondtam neki hogy amíg ilyen szarházik irányítják a rendszert mint ő addig erre nem sok esély van... Ez ő politikája is pontosan az volt mint ami már elterjedt eleinte mosszados ötlet volt de ma mindegyik ezt csinálja, ha lebukás van azonnal előszednek egy fedőtörténetet hogy miért hazudtak és azonnal oldalt váltanak, és ezt még oda vissza is meg tudják csinálni többször. Persze ő is váltott azonnal hogy ő szivesen és akkor bedobta ezt a svájci sajtos történtetet... És igaza is volt valószínűleg aranyat szállítottak az ausztrál gépen és azért volt olyan iszonyatos mértékben túlterhelve és azért zuhant le, és azért takarították el a roncsokat olyan gyorsan.
A legjobbakat is át lehet verni de nem sokáig... azaz hosszú távon nem megy. A mási kdolog amiért szerették volna hogy ehhez hozzá legyen tapasztva a nevem hogy bizonyíték legyen hogy részt veszek az ilyen visszamenőleg való hazugsággyártásban és a technológiáról való dolgok amiket elmondok azok is kamunak tűnjenek vagy fel lehessen tüntetni őket annak. Pedig mára már van elég tanú aki elmondta legalább egyszer hogy mit látott és hogyan haltak meg a kollégái akik megtámadtak, még mielőtt ő maga is utánuk ment. Ez a szomorú.
---
2007-ben amikor először említettem hogy az Öreg hetes ikrek volt, elindult a nagy hajsza a testvérei után. De nem csak az. Ezek a patkányok azonnal nekiláttak hetesikrek előállításának. Rávettek valami ostoba naiv nőt aki semmit se tudott a moder energia fegyverekről és a jelenlét nélküli kínzási módszerekről - hogy szüljön hetesikreket. Persze hogy már fogantatástól azt tervezték hogy szépen az igényeiknek megfelelően fogják manipulálni az elméjüket hogy majd úgy viselkednejenek ahogy ők akarják. Miért volt ez fontos? Hát azért mert az Öreg azért vvolt annyira erős hipnotikus képességeiben, mert egyszerre hét elme fordult mindig ugyanabba a az irányba és meg tudták együtt oldani ezeket a feladatokat. Váltották egymást néha. Ezért volt annyira furcsa hogy egyszer kedves egyszer iszonyú kegyetlen az Öreg és néha totál ellenem dolgozik néha meg segít. Nem mindig emlékeztek ők sem arra hogy most éppen mi van és hol tartunk a sok emlékezetvesztés miatt, mert mindig letöröltük az emlékeinkete hogy meg tudjuk védeni a többieket részben és hogy meg tudjuk győzni a titkolózókat hogy nem kerül ki tőlünk semmi.
Szóval azt hajkurászták hogy akor majd ők 'csinálnak' olyan embert hetesikereket mint amilyen az öreg és akkor majd ők fogják uralni az egész bolygót.
Nos felkerestem ezt a nőt és elmondtam neki hogy miben sántikálnak és meg is mutattam neki az ultrahangos fegyvert, a plazmafegyvert, hogy milyen hatással van a testre hogy észrevegye amikor mainulálják és tudassa a gyerekekkel odabenn. mondtam neki hogy már magzatkorban is manipulálni fogják őket azért hogy már ott megpróbálják az irányításhoz szükséges triggereket elültetni. Merthogy tanulmnyoztuk a magzatkori szellemi fejlődést is és ott kezdődik az alapok letétele.
Ennyit tudtam tenni ebben az ügyben. Nemrég néztem a septuplets oldalt a wikipédián már eltüntették azt az oldalt ugyanúgy mint a gemenci daganatos szarvas képét - tehát a szarházik a markukban tartják ezt a területet és biztos vagyok abban is hogy titokban több ilyen ostoba és naiv nőt rávesznek arra hogy hetes nyolcasikereket vagy még többet szüljenek. Sajnálom csak őket és a gyermekeiket.
De nem fognak sikerrel járni. Azt is gondolták hogy ha megtalálják az Öreg testvéreit akkor majd jól megtanulnak majd mindent tőle amit én tudok... hahaha sok sikert hozzá. :-D Akkor jöttek csak rá hogy hát nem, nem az öreg tesói azok akik annyira jók...
Végül letöröltem mindent - szinte mindent - hogy ne adjak ki olyat amit nem akarok kiadni, mert azt tudtam hogy az infók kikerülését nem tudom megakadályozni hiszen ez volt alapvetően a gond hogy voltak gondolatolvasók akik elmondtak mindent a többi ostoba féegnek és azok meg mindenből csak a pusztítás ügyét szolgáló dolgokat építettek és romboltak mindent a hatalomért és a pénzért amiből hatalmat lehet csinálni. Szóval ellenük kellett ilyen drasztikus módon védekezni. A Gitáros a lopótök projektből látni akarta hogyan törlöm az emlékeimet és ott ugatott hogy "az aikido trükkjeidnek is mennie kell" "Everything must go." és nevetett... azt képzelte hogy én annyira a hatása alatt állok hogy meg is fogom csinálni... Nos a csávót ott helyben lebénítottam beadtam neki egy injekciót amitől nem tudott elájulni és elkezdtem levagdosni az ujjait. Ezért csináltam hogy a fájdalom hatására a figyelői mind odafigyeljenek és megüzentem nekik hogy "let's call you everthing". Igen. tudok kegyetlen lenni ha kell. Ők sokáig azt hitték hogy ők törlik le a mi emlékezetünket - pedig semmit se tudnak erről a területről. Bár sok mindent kiszivárogtatunk hiszen ez nem titok, nyugodtan töröhetik ők is a saját emlékezetüket... :-D Persze ők másokét szeretnék törölni, csak azzal meg az a gond hogy ahhoz hülyék hogy ők fejlesszenek és ők oldajanak meg problémákat jól, és szükségük van ránk, de ha letörlik az emlékezetünket kívülről akkor legközelebb már neml esz kihez fordulniuk. hahaha és ezért mégis meg kell tartaniuk a tudással rendelkező embereket. Ezért hoztak létre egyébként ilyen memória bankokat is akikben az adatokat tárolták mint a periódusos rendszer anyagismereti jellemzői, különböző szabályok stb, de hát arra is emlékezniük kell nekk is hogy hol tárolják, kiben ezeket... úgyhogy innen megint kezdődik a kör előlről.. nem beszélve arról hogy egymás titkait is folyamatosan kilesni próbálják és ellopni...
Egy ajtó maradt nyitva.
---
Ja szembe jutott hogy az usa b25 ös lezuhanása ami egy kamu baleset volt, gyakorlatilag azt is mi csináltuk és tényleg mágneses teret használtunk de lent a földön hajlítgattuk meg a replükőgép darabjait. Aki vette a fáradtságot és jobban megvizsgálta a roncsokat, és még egy kicsit ért is a fizikai becsapódások okozta sérülésekhez az észrevette hogy tényleg nem becsapódás okozta a torzulásokat - még ha úgy is tűnik mintha...
Hahaha az jó szórakozás volt, de ez megint annyira jellemző erre a szarházi bandára hogy utána ráengedtek engem hogy nyomozzak utána, azok után a roncsok után amit mi csináltunk egy pár héttel korábban...
Persze azért történt ez mert az a csoport akikkel a mágneses alapú fegyvereket fejlesztettem és egyben a szimulálást, azok nem ugyanazok voltak mint akik meg a régi baleseteket akarták kinyomoztatni velem. Csak annyit tudtak hogy van itt egy jó nyomozó, amazok meg hogy a kid a legjobb a fejlesztésekben stb... nem tudnak tudtak egymásról... tipikus nemtudja a jobb kéz mit csinál a bal. De ennek az eltt a következménye hogy mivel engem használtak mindenhol hogy fejlesszek nyomozzak én tudtam mindenről, és így kiszivárgott az összes szaruk. És a titkolózás ilyen mértékű rendszerén is sikerült lyukat ütnöm, mert kénytelenek voltak elkezdeni beszélgetni - máskülönben kinyírnák egymást. A titkolózás ilyen foka tette lehetővé egyébként hogy ennyi helyre beszivárogjak.

Secrecy, titkok - hazugságok; LopóTök (SteelyDan)

A titoknak több fajtája van. Az egyik fajta a bűn. A bűn az amiről azegészségesen felnőtt ember (a természetes medrében nevelkedett ember, hozzáteszem ilyen ma már nincs mert nincs természetes meder azaz alig van néhány helyütt) érzi hogy helytelenül cselekedett. TEszünk valamit és lesz eredménye. Az eredmény különböző külső és belső válaszokat von magával, magára. Ebben a folyamatban az érzékeny spirituálisan felnőtt ember, aki képes felelősséget vállalni a tetteiért - a visszajelzések alapján dönti el hogy egy tett helyes volt-e vagy sem.
A természet-ben élő ember például megfogott egy madarat és megsütötte, és érezte hogy ez jó. A gyomra teli lett sokkal jobban ment a futás a következő madár után, vagy egy támadó nagyved elől, erősebbé vált tőle. De miután ezt elmondta a többieknek, akik a természettől elválasztva annak ellenségeként éltek, azok elkezdték összefogdosni az összes madarat, hogy még erősebbek lehessenek és azokat az embereket is uralmuk alá hajthassák akik a természetben éltek. Ezért a természetben élő ember rájött hogy ez nem jó. Nem jó elmondani bizonyos dolgokat azoknak akik nem tudnak a temészetben azzal együtt élni mert visszaélnek vele.
Visszaél. Él. Visszafele él. Pusztít. Puszta. Semmi, lerombolt, élhetetlenné tett, puszta. Pusztít. Az élet ellenében halad. Visszafelé él. Visszaél. Visszafelé vág. Önmagát vágja meg.
Kialakult tehát egy csoport egy olyan tudással amit nem mondtak el mindenkinek csak azoknak akiknek tetteiből látszott hogy tudnak a természetben azzal együtt élni, nem fosztogatni azt és nem korlátlanul rongálva azt. Mit tartottak titokban és mit nem? Nos amit tudtak mindent visszatartottak. Aki rendelkezett a megfelelő érzékenységgel és a gondolkodásában jelen volt a logika a következetesség, az így is megtanulta a többiek tetteiből a rejtett tudást. Aki nem volt elég érzékeny és nem rendelkezett a logikai késséggel az nem volt képes megtanulni a rejtett tudást és annak nem is mutattak semmi mást.
Aki bizonyított annak megmutattak ezt azt.
Ez addig működött amíg a fosztogatást, kegyetlenkedést, gyilkolást, pusztítást perverz és természettől ellentétes módon élvezők tábora kialakult valami torz és tisztázatlan körülmény folytán - és amíg ez a csoport el nem érte azt a szintet ahol a logikai és következetességi tudomyáos gondolkodás lehetővé tette számukra az érzékenység és az érzések által okozott kellemetlen visszajelzések kikapcsolását. Ezt a pszichiátriai irodalom pszichopatának nevezi. Ők érzések nélkül tudnak gyilkolni, vagyis nincs visszajelzés a számukra ami jelezné hogy amit tesznek az a természet törvényei ellen megy - annak hosszú távon önpusztító következményei vannak. Egészen pontosan ez így nem fedi teljesen a valóságos belső értékrendet amit az ilyen ember magáévá tesz és ami meghatározza a tetteit. Az ilyen romboló, rongáló, fosztogató embernek igenis vannak érzései és van visszajelzés is, de ezeket a visszajelzéseket ő maga vagy mások akik őt kontrollálják átalakítják ,félremagyarázzák vagy elnyomják, eltüntetik, vagy eltávolítják az érzékelhető közelségből valami távoli és a személyes tettektől független dologgá jelenséggé. Így nem kell a felmerülő felelősséggel és annak vállalásának hiányában a jelentkező kellemetlen rossz érzésekkel megbirkózni. A többiek más módszerekkel dolgoznak ennek tárháza gazdag és sokszínű. Gyakorlatilag nem is a spirituális felelősség elhárításának módja az ami összeköti őket hanem az alapállás amit mind osztanak. Az ilyen ember alapállása: az én központosítása úgy hogy ami kívül esik az ÉN fogalmán az pusztítandó, elnyomandó, figyelmen kívül hagyható. Ezt mára sikerült oda elmozdítani ebben a fosztogató és rongáló rétegben hogy kialakuljon a MI tudat és ezt a MI fogalmat szélesítség ki a lehető legszélesebbre. A fogalmakkal való játék viszont nem ad valós hatalmat a kezükbe azaz csak korlátozott mértékben. A becsapás azért kell mert erre építik az ostoba semmit sem értő tömeg tudatának irányítását. Őket csapják be amikor azt mondják MI, de ők közben az ÉN fogalmukat terjesztik ki a többiekre és csak a tudataik közös hatását szabályozzák - hiszenez a tömeg semmit sem tud a közös tudat erejéről. Az én fogalmuk pedig könnyen változtatható kialakítható hogy mit gondoljanak magukról, hogy milyen szokásaik legyenek, hogy mit egyenek, igyanak, hogyan szórakozzanak, és hogyan gondolkodjanak felületesen, semmivel sem törödve - és így helet adva az irányító és jól számító az emberi pszichét jól isemrő irányítók ravaszkodásainak.
...
Közben eszembe jutott hogy a U2-s repülés ezért kellett mert a Chip akkor tesztelte rajtam ezt a támadási technológiát amit most is használnak a jelen pillanatban ellenem. Azért kellett felmennünk az "űrbe" hogy más ne zavarjon bele a tesztelési folyamatba. Nem a Falon csávót kerestük mint amit nekem mondott a Chip hanem tesztelte rajtam ezt a támadófegyvert, amit ők akkor fejlesztettek.
Sajnos az a helyzet hogy kivétel nélkül aki a közelembe került az mind valamilyen módon ezt a mocskot szolgálta ezt a rejtőzködő szarházi bandát. És csak azon dolgoztak hogy engem hogyan tudnának megölni vagy valahogy a befolyásuk, uralmuk alá hajtani. Ezért kellett olyan biztosítékot kitalálnom amivel garantálom hogy elpusztulnak ha nem hagynak végül békében. Sajnos eleddig úgy tűni ez a része a tervemnek kudarcra van ítélve, mert a legalsók és a közepe semmit nem ért, ők csak arra a tudoményra tudnak támaszkodni a mit az akadémiai szinten megengednek nekik, viszont ez nem elég ahhoz hogy megértség a valódi eszközöket amiket mi használunk, és e miatt nem is veszik komolyan a fenyegetéseket.
A titkolózás ezen a téren visszafelé sül el. Az alsó és közép rétegek folyamatosan támadnak mert azt hiszik ha megölnek akkor ők lesznek a királyok... a legteteje meg nem győzi leölni őket, mert ők meg tudják hogy ezt nem hagyhatják hiszen saját pusztulásukat is magával hozza a halálom. De most már úgy tűnik ez a végső pusztulási folyamat elkerülhetetlen, mert egyre több a tudatos és értő elme viszont mind kizárólag saját boldogulását tartja szem előtt és ez katasztrófához vezet.
Szóval ezért kellett Chip-nek meghalnia megint és újra, mert egy szarházi volt és mindig másik szarházi került a helyére. Ezért volt annyi arca az idők során. Mert nem ugyanaz a személy játszotta az ő karakterét. Ezért emlékszem rá amint egyszer egy sátánista szertartást vezet, máskor meg amint segít nekem valami lehetetlen katonai helyzetben az életét kockéztatva. Mondjuk ez nem volt új trükk a ciakgbmosadmafia berkeiben, hogy eljátszottak egy támadást, ténylegesen megöltek egy csomó ebert és valaki megmentette a célszemélyt hogykialakuljon egyfajta érzelmi kötődés a megmentő felé. "I owe you one." Erről szólt a lábtöréses mutatvány a sok régi motorossal... a feláldozhatókkal. A katonai hírszerzői világ és az elitkatonák, különleges erők felett már csak az egzotikus és nagyon misztifiált meseszerűvé tett, lejáratott de nagyon is valóságos ninják, ördögök, démonok és egyéb különleges lények világa áll és az e mögött rejlő valóságos az emberi elme és psziché határait jól ismerő és kiaknázó nagyon kis csoport tevékenysége áll. Ők azok akik könnyedén meg tudnak szervezni egy oly akciót mint a Turweston Air Field repülőgép ütköztetés, vagy a jfk kivégzés és jfk felvagy kinevelés. Ezért jelezte apm a her-tex es bakanccsal - ami az ő fejlesztésük volt a sarok támadása ellen beletettek egy dróthálót a mikrós támadás ellen, de nem véd elég jól mert ma már nem mikróval hanem plazmafegyverrel csinálják - de nem is ez volt a lényeg hanem amior kijött ez a bakancs akkor mi már továbbfejlesztettük a támadórészt. Ez azt mutatja hogy apámék fejlesztései sokkal lassabban jöttek keresztül a rendszeren mire ideértek erre a szintre, és mire ideértek addigra a támadó fegyverzet már rég továbbfejlődött. Apám Chipékkel (Jaco és a sok eltűnt, meghalt de mégse halt meg birdies) dolgozott együtt ami azt jelentette hogy időbeli csúszás van a legjobbak és a régi birdlandi csapat működésmódja között - a fiatalok gyorsabak lettek. Közben ugyanakkor a többiek is velünk párhuzamosan csinálták a maguk vonalán ugyanezt különböző tempókban. De apu nem csak ezt a tempóbeli különbséget jelezte hanem azt is hogy ez a banda sem a mi (a természet rendjét képviselők) embereink hanem ugyanolyan szarházik akik csak a saját uralmukat akarják kiterjeszteni növelni. A Bush szervezett bűnözői család emberei irányítói. jelzem ma már a űBush család csak egy kirakatfelület uganúgy mint a Clintonéké, a Putyiné, stb.
Ja tényleg most azt játsszák hogy "ahová csak beteszi a lábát azt az üzletet szétverik..." műsor megy. Persze azt nem mondják meg a többi alacsony IQ-jú sügérnek hogy ezeket mind én építettem és hogy ők folyamatosan zaklattak az ottlétem alatt... Az titok. A T sorozatok amiket szintén én építettem megint csak most volt egy pár olyan csapat akik megtartották az eredeti értékrendet amit javasoltam, de volt egy csomó olyan akik meg nem. Nos az egésznek a tetejére meg egy olyat tettek aki eleve szarházi volt és az egész arra ment ki hogy majd azokat elkezdik megöldösni akik kitartanak az eredeti általam avasolt értékrend mellett és csak azokat hagyják életben akik besorolnak a trendi vagyis a corporatocracy által kívánd értékrend hirdetésébe. Nos ezt csak akkor tudják megtenni ha nincs egy képviselője sem a természetes értékrendnek és ha így van akkor pusztuljanak.
Ma egyébként kizárólag azoknak kell titkolózniuk, akik nem a természet rendje szerint élnek és nem ezt képvisleik. Azért mert aki közénk tartozik a hozzáfér és használni is tudja a legjobb és legerősebb fegyverzetet és védelmet amit ezen a bolygón meg lehet alkotni. Mert mi megalkottuk őket.
A többi aki hazudozik és titkolózik az osztagatni gyilkolni, uralkodni és elnyomni akar. Ők titkolózni kényszerülnek és hazudozni mert szándékaik ényre kerülése esetén saját támogató táboruk ölné meg őket, tenné velük ugyanazt amit ők csinálnak velük.
...
Szóval a titkok rendszere gyakorlatilag ezen a fajtán belül tovább tagozódik (mármint a szándékosan eltitkolt, elhallgatott tudás terén). A bűn és gonoszság miatt a külső felelősségrevonás (feleletet követelő külső hatás, válasz kívülről, visszahatás) elől való menekülés céljából való titkolózás az egyik fő alfaj míg a másik a természet rendjét védő emberi életközösség védelme céljából való ideiglenes elhhalgatás. A szarházi rongálók uralkodni vágyók közül sok próbál ez utóbbi fajtaként feltűnni annak maszkírozni magát, ezért nem tanácsos a második fajta embernek sem titkolóznia. Különösen ma nem. Apám nemzedéke még kénytelen volt ezt tenni, mert nem rendelkeztünk még a megfelelő védelemmel amivel meg tudtuk volna védeni magunkat. Ma már rendelkezünk ezzel úgyhogy minden mehet ki a fényre. Semmit sem kell eltitkolni, mert minnél több dolgot tartunk titokban annál tovább tart a titkolózásra építő fosztogató, hazudozók uralma a földi lét felett és annál messzebb merülünk a posványba miközben olyan folyamatok zajlanak maik visszafordíthatatlan károat jelentenek az élőhelyünkben (levegő, víz, élelem, pszichikai tér)
...
"De akkor kiben bízhatok?"
"Nem bízhatsz meg senkiben!"
"De ez borzasztó."
"Az. De mindenki manipulálható, mindekit ki lehet készíteni addig a pontig amíg már nem érdekli senki és semmi csak törni zúzni akar, mert elege van és csak legyen vége már valahogy az őt érő zaklatásnak. Ha így felidegesítesz valakit és összeengeded saját közösségével vagy barátaival akkor pusztítás lesz. Ezért fontos hogy ne legyen zaklatás. Meg kell akadályozni és üldözni kell azokat akik zaklatnak. Azokat akik meg hagyják a többi élni hagyni kell élni - amíg ki nem derül mivel foglalkozik valójában. És előbb utóbb mindenki lebukik. ma már nem tud senki hosszú időre elbújni."
Igen. Egyre gyorsabban lebuknak az elmaszkírozott rejtőzködők.
És egyébként ezért is kell mindenkinek egyénként elsajátítania az elemzési folyamat mikéntjét és megtanulnia hogyan lehet felelős döntést hozni a lehető legjobb alapokra építve.
Ezért kellett a magára hagyott csoportnak itt baján is továbbra is gyakorolnia a profilelemzési feladatokat abban a sorrendben és olyan mintákban egymást segítve és egymás hibáit feltérképezve - és ezért nem hagyhatták hogy a faragó g átvegye az irányítást mégha ő esetleg gyorsabban fel is fogta és megtanulta a dolgot. A csoportnak tovább kellett gyakorolnia  addig amíg mindenki rutinná nem tette a feladatsort és egyedül is meg tudta oldani. Mindeközben pedig más egyéb feladatokat is gyakorolhattak. Például rendszeresen biztattam őket hogy váltsák az irányító szerepében levőket és mindenki próbálja ki milyen irányítani. Ez azért fontos hogy kibukjon kinek torzítja el a gondolkodását a hatalom pozíciója és ki az a ki a felelősséget is vállalni tudja és nem feledkezik meg semmiről senkiről sem az irányítói feladat során. A főnökösködőket kellett ezáltal a gyakorlat alapján kiszűrni és megértetni velük hogy az irányításon múlik a csoport élete. Ha elbassza akkor annak többynire emberhalál a vége. Sokszor sajátja is. ugyanakkor mindenki megtapasztalhatta azt is hogy milyen visszajelzések érkeznek a főnökösködő és a tisztelettel irányítók cselekedeteire. És láthatóvá vált az is hogy melyik értékrend szerinti irányítói viselkedésminta a leghatásosabb a leghosszabb hatással bíró és a legjobb eredményeket hozó. Ezt ezen gyakorlatok által mindenki megtapasztalhatta.
---
Tulajdonképpen Chip, Jaco, Uri Geller, A Falcon csávó és az összes többi akikkel én első körökben kapcsolatba kerültem mind azon csoport tagjai voltak akik az ilen típusú nagyon jól szervezett és iszonyú pontossággal kivitelezett gyilkosságokat véghezvitték. Egyfelől utáltam ezt a feladatot és másfelől meg tiszteltem és becsültem a maximalizmusukat és a magas intelligenciájukat a gyors felfogóképességüket. A hétköznapokban meg körülvettek nagyon buta és rosszindulatú emberekkel vagy ha a közelembe is került valaki aki közénk tartozott felidegesítették és összeugrasszottak vele vagy őket velem. Állandó kontroll alatt állt és áll most is a környezetem. Az ostoba tömeg meg olyan mértékben irányítható hogy azokat egyszer erre fújja a szél máskor meg arra, éppen ki manipulálja őket. Ez azért van így mert ők nem képesek az önálló ítéletalkotásra nem ismerik az elme manipulációs megoldásait és e miatt nem tudnak független józan döntéseket hozni. Másrészt pedig a saját vágyaik és kapzsiságuk, sokszor függőségeik miatt is könnyen elaltatják saját esetleg felébredő józan gondolatait, lelkiismeretüket.
---
Mára egyedül maradtam és elszigeteltek. És nem is látom semmi értelmét sem a további erőlködésnek, be kell indítani a pusztulási folyamatokat gyorsító triggereket. A fiatalok is ugyanazt az utat követik nem sikerült felnevelni olyan nemzedéket akik képesek a természet törvényeit tisztán felismerni, akik átlátnak a manipulátorok mesterkedésein.
---
Az utcaszínházon és ezen az emlékezetdömpingen kívül semmi kézzelfogható nem történt, mindössze a szarházik tömik a zsebüket még akkor is ha nem élnek hosszú életet.
A cserék során a belépők gyakorlatilag megkapják az előd emlékezetcsomagját némi módosítással amire "emlékeznek" de arra ezeknek már nincs kapacitásuk hogy felismerjék a hamis és nem valós emléknyomokat. Ez teszi lehetővé hogy a mocsok rendszerét továbbra is fenntartók még ma is simán tovább tudják működtetni az egészet, hiszen a kugli akit belehúznak a meggyilkolt elhullott szereplő maszkjába nem képes felismerni és kimászni a szerepéből.
Így gyakorlatilag addig él a karakter amíg az alkotója megírta azt, nem lehet megölni és akkor és úgy hal meg ahogy az alkotója megírta... mint például David Bowie 69 éves korában rákban hunyt el. Szerencsétlenségére az utolsó alakítónak... De ezt tudtam és el is mondtam sokaknak mert azt a karaktert az öreg írta. Emlkszem sokat variált ez az újszarházi banda hogy hogyan lehetne megváltoztatni az öreg karaktereit, ezért hívtak be hogy én találjam ki nekik, azután engem akartak ugyanezekkel a módszerekkel megváltoztatni... hahha bár nem is olyan vicces azért.

Nos ez a folyamat elvileg folytatható a végtelenségig, de legalábbis addig amíg az olyan emberek észhez nem térnek akik a természettel való egyensúlyban veló életet tudatosan megtartják és a józanság alapelveit szerint nem kezdenek el élni amit a 2 lépéses programokból meg lehet ismerni annak aki tényleg meg akarja ismerni.
A szarházik tábora eleddig egyre nő és egyre töben tudnak a maszkírozás technikájáról, és a vele járó előnyökről. A hátrányokat meg igyekeznek eltitkolni és aki beszél róluk azt kinyírják és kicserélik hogy a többi aki élvezi és jól szórakozik nehogy gyanút fogjon. De a minőségcsökkenés is észlelhető, mert egyre többen használják és a maszkolás különböző minőségűvé vált ugyanakkor egymás figuráit és pénzes vagy jó pozícióban lévő szerepeit figuráit elhappolják, megölve az előző alakítót. Vagy ha nem tudják megölni akkor megpróbálják manipulálni. Ahhoz hogy ne lehessen manipulálni egy karaktert ahhoz olyan embernek kell megírnia a karaktert aki egyrészt nagyon jól ismeri az emberi pszichét másrészt erős hipnotikus képességekkel bír. Akkor a karakter jelmezét magára öltő nem lesz képes változtatni a karakter szerepén és pontosan úgy fog viselkedni mint ahogy azt a karakter megalkotója megírta.
Az ilyen személyek száma igen korlátozott és igen nehéz pótolni gyakorlatilag lehetetlen egy csapatnyi ember összehangolásával (ahhoz is kellenek a különleges képességek) sem.
Ezért csökken a minőség ami azoknak az lőnyére szolgál akik követik a természet rendjét, mert ezok továbbfejlődnek mint amit nekik megengednek. Az ilyen ember még ha be is épül egy karakterbe ott érvényesíteni tudja a saját elveit és akaratát még ha bizonyos keretek között is kellene maradnia választhat hogy megteszi-e vagy sem.
Én az általam írt karakterekbe nem időpontra állítottam be a halált hanem bizonyos értékrendtől való eltérés esetére. Ha lelép a karakter az előírt útról akor meghal. Beépítettem különböző ébresztő triggereket és emlékeztetőket is mindbe amik garantálják hogy a szerepet betöltőben növekedik a tudatosság a tekintetben hogy ő itt szerepet játszik és hogy ez nem az ő valódi személyisége, a karaktert más írta. Ezért az aki megpróbál letérni vagy olyan negatív értékeket beleültetni a karaktereimbe ami nem oda való az gyakorlatilag azonnal széthullik azaz a karakterben beindul az önmegsemmisítési folyamat.
Ezért van az hogy több karakterem amiket én építettem már eltűntek vagy ha tovább is vitte valaki kizárólag a külső design maradt meg  belőle és bármi amit csinál azután erőtlen és üres marad. Ez történt például a pomplamoose alakítóival is amikor magukra hagytam őket megpróbálták a karaktereim erejét a saját céljaikra felhasználni és ráfáztak. Ez után egy nagy csapat megpróbálta őket újra megalkotni, de ez meg olan ütközéshez vezetett amit nem bírtak ki a résztvevők, halálokban végződött. Szóval az én karaktereim nem kompatibilisek a szarházik rendszerével.
Azok akik a legmélyebb mocsokból épülnek fel - azok nagyon tudják értékelni a karaktereimet, mert igen sokat segítenek a helyes értékrend kialakulásában. De maga az hogy valaki egyszer vagy többször szerepel ezekben a kerakterekben nem jelenti azt hogy kilépve belőlük úgy is marad, mert ehhez kell a saját döntés is és ezt én nyitva hagytam nekik.
Mindenkinek meghagytam a szabad akaratát. Melyik irányba akar haladni.
Ez azzal jár hogy egyre többen tudják mit is csinálok én pontosan és egyre többentudják mekkora erőt jelent egyik másik karakteremben lenni.
---
Ja most jöttem rá hogy a zappát is efeljeszettem, mert mekértek rá hogy fejlesszem. Utáltam a gitárjátékát mert lusta rohadt dög volt gyakorolni, szóval abba kapaszkodtam ami jót találtam benne: hogy improvizál. Az pedig egyszeri és megismételhetetlen. De azt nem én csináltam... oksa. Dehogynem. most ugrik be hogy miniatűrizált lakásberendezés volt és azért nincs felvéve a riporter mert akkor látszott volna hogy milyenek a valódi méreteim, gyakorlatilag pöttöm voltam még, de később is lett az felvéve. És azért csináltuk hogy megtapasztaljam milyen erősek az öreg karakterei és milyen benne lenni. Tényleg csak úgy jöttek a mondatok és a kiejtés és a hangszín valahonnan a közös tudatalattiból vagy tudatfelettiből és csak úgy dőlt belőlem a zappa féle baromság, de hozzá tudtam tenni a saját nézeteimből is. Pédául utáltam mindig is a kategorizációt de mégis belementem ott abba hogy megmondjam mi a progresszív rock mi nem. Közben a sjaát szilárd nézőpontom az volt hogy nem kategorizáltam és az ilyen kérdésre mindig visszakérdeztem hogy ha megmondod nekem mit értesz az alatt hogy progresszív és hogy rock akkor megmondom hogy ez vagy az a muzsik beletartozik-e a kategóriádba. Szóval miután tisztáztuk mi a ketegória fő jellemzője azután lehet besorolni. Mégis belementem mert a karakter ereje elsodort magával. Ugynez a téma a John lenonn féle szotival, akkoriban egyébként szándékosan robbantottam ki a szerzői jogi vitákat hiszen a sok sztár között a legtöbb mind ilyen tartókarakter volt amiket általában az öreg írt de voltak mások is a színházban... és így össze tudta m ugrasztani őket mert a pénz minig eltűnt valahogy valakinek a zsebében... Gyakorlatilag egy frontot kellett nyitni a zenei ipar terén is valahogyan. Ezért is fejlesztettük a házi stúdiókat is hogy lehessen otthon is felvételeket készíteni és ne kelljen ezt az erősen kontrollált utat bejárni ahol a végeredény mindig ugyanaz a szar lett. ugan ma is még mindig ez a szar agylúgozás megy de ma például már volt közöttük olyan amit meg bírtam hallgatni mert volt zenei értéke (valami latinos téma nem az ákos a hajsónak valami tanítványa lehetett).
--- 
Ez a sok lezárt karakter akiket a közelembe engedtek mind gyakorlatilag támadásnak minősül, mert a hosszú távú céljuk ezzel pontosan az volt hogy megőrjítsenek és arra kényszerítsenek hogy feladjam az elveimet és a céljaimat hogy elhiggyem hogy tehetetlen vagyok és nem lehet a rendszert megváltoztatni, és végül magányosan belehaljak az állandó zaklatásba amit mindeközben csupa csupa szeretetnek álcáznak - mivel a környzetet egyáltalán nem is képes felismerni sem a zalkatás tényét.
---
Apám azt a Steely Dan dallamot dúdolta akkor mikor rájöttem hogy ő volt a fekete saxis mellettem a projektben itt amikor a fürdőszoba fala még nem volt a helyén... akkor mondta hogy majd ha beülök a kádba mert pont ott lesz a kád akkor emlékezni fogok... jack of speed https://www.youtube.com/watch?v=Cjlfc2Cymg0
Azért hajol annyira le mert mindannyian még gyerekek voltunk szinte felnőtteknek álcázva magunkat de ő sokkal magasabb volt mint mi mert ő meg felnőtt volt.
A Stely Dan azaz lopós fasz egy műfasz neve volt, de illett is a két szarházira akik megkértek hogy csináljak egy ilyen projektet és tanítsam meg őket pár dologra. Nos felépítettem nekik ezt a projektet és közben meg kihasználva azt hogy nem emlékszem mit csináltunk előző napokban (mert közben más projekt is futott és a projekteket emlékezetvesztéssel választottam el egymástól, hogy ne derüljenek ki) azonnal szarházi vérük szerint elkezdték előadni a főnököt mintha ez az ő projektjük lenne. Egy pár szereplőt én hívtam egy párat ők hoztak. A harsonás afekete szaxis, a bal szélső háttérvokálos az én toborzásom volt. A végén persze nem akartak kifizetni ahogy megalkudtunk, de Fagen nem érte meg e miatt a projekt sikerét, a brecker gitáros meg szépen kiköhögte a pénzt. Nem gyűjtöttem be mindenkiét tőlük mert az ő toborzásuk a két csaj meg a többi végig zaklattak és ott rúgtak belénk ahol tudtak és igyekeztek lenyomni bennünket és háttérbe szorítani annak ellenére hogy gyakorlatilag én tanítotam meg nekik egy csomó mindent a zenei hangszereléssel kapcsolatban és én raktam össze 80%ban a zenei anyagot is. A szövegeket közösen írtuk egy kicsit ők egy kicsit én. A zene szinte 90%ban az enyém, a szövegek olyan 60% enyém, stb. Szóval jön hozzám a harsonás hogy nem akarnak fizetni. Jól begyűjtöttem és "megbeszéltük hol találkozunk" Kivertem belőlük a lóvét. Kifizettem akiket én hívtam. De a többiek is jöttek oda hozzám hogy fizessek nekik is. Mondtam hogy na ki a főnök a projektben? Nézett rám a kis kurva nagy bárány szemekkel... mert hogy ez volt az egyik állandó műsorszám hogy én kussoljak csináljak meg mindent és ők a főnökök ők mondják ki a végszót. Mondtam hogy babám akkor oda menj akinek a seggét nyaltad eddig és tőle kérd a pénzt mert nekem semmi közöm hozzátok. Persze ők nem lettek kifizetve. Azután kénytelen voltam a csávót is hidegre tenni. Végül kaptak valami pénzt mert a szarházik rájöttek mit csinálok. Terjesztem a korrektséget a rendszerben és az emberek elkezdték kerülni az ő szarháziaikat és csak velem akartak dolgozni, mert bennem meg lehetett bízni. (Igen! Én hoztam vissza  korrektséget a rendszerbe hát onnan így tudtam ezt emgoldani, aki nem fizetett azt megöltem. A fiatalok akkoriban divatot csináltak mindenből amit én csináltam, ha vonatokra ugráltam akkor abból, ha épületekre másztam fel akkor abból, ezért is akartak ránevelni a homoszexualitásra a drogozásra, a szabadosságra és az állandó pornózásra... De én is kihasználtam ezt a hatást és ott a mocsokban is megpróbáltam az általam eltervezett irányba mozdítani az egészet becsempészve olyan értékeket amik az emberi létet élhetővé teszik, mint a korrektség az adott szónak való megfelelés, felelősségvállalás. Nyilván nem önként tértek ide vissza és amikor ez elterjedt azonnal megkerestek hogy csináljak valami találjak ki valamit hogyan lehetne a kifizetett pénzeket kisajtolni azokból akiknek ki lett fizetve. Ekkor dolgoztuk ki a manipulációs módszerek tömkelegét; megoldottuk hogy irányítottan lehessen a lottót megnyeretni valakivel aki jól irányítható és kifejteni belőle a pénzt vissza a rendszerbe - itt baján volt az egyik csávó aki nyert lottó ötöst és eljátszották itt ott főként szerencsejátékokban meg üzleti ötletekben elbukták, végül a másik oldalon ezzel is követtem hog kik a rendzser tagjai és kikkel dolgoztunk ezen... )
Egyébként amikor "apu" dúdolta a Jack of Speed dallamát és nekem megeszembe jutott a lopótök azaz lopós faszok projektje Steely Dan, akkor mondtam ezt a de jól lenne erre mindig emlékezni, de én ott arra gondoltam hogy milyen jó volt együtt játszani, s ő azt felelte, hogy: "Ezt most csak azért mondod mert csak a jó oldalára emlékszel." "Miért mi volt még amire nem emlékszem?" "Hát hogy végig téged basztattak és fúrtak a többiek, meg hogy nem akartak kifizetni a végén minket akiket te hívtál is csak úgy fizettek hogy az egyiket megölted. És elloptak mindent elhazudtak mindent amit te csináltál. Ezeket mind elfelejtetted."
---
És egyébként ez fontos eleme a rendszernek. A bekerülők azért olyan boldogok és azért olyan magabiztosak mert amikor karaktert váltanak a rendszer nem engedi őket emlékezni arra hogy milyen rossz dolgok történnek velük.
A La femme Nikita- ban van egy jelenet amit én és a dorka csináltunk. Tök reményteljes volt az egész ő akart bekerülni és bekerült, akart velem szeretkezni és filmforgatás címén velencébe mentük szállodába mint igazi házaspár, teljesen extázisban volt, és ott tényleg le kellett lőnie valakit közben. A jelenet élő és ott meghalt egy ember. Persze utólag lett rajta dolgozva de az eredeti helyzetből amit rejtett kamerák rögzítettek is belekerült a tényleges filmbe egy pár snitt. Persze van hogy másodpercenként más jelenik meg a képsorban és úgy van összevágva a jelenet. Ugyanezzel a módszerrel lett a trónok harcában is felvéve például egy igazi kerékbetörés is. Azt a csávót törték ott kerékbe aki kitalálta és szerette volna megcsinálni ezt a dolgot. Ő akarta és engem kért meg hogy segítsek megszervezni... nos megkapta.
Dorka is pórul járt mert borzalmas dolgok zajlanak a háttérben, ha akarom ha nem. Azt nem én szerveztem egyébként mindkettőnk jó érzéseit azonnal tönkrevágta a szarházi horda. Az összes ilyen maszkírozott álarcost kegyetlenül megkínozzák ha van benne emberi tartás. Hosszú távon csak az marad meg közöttük aki egy rohadt szarházi maga is, akinek a jelleme már olyan szinten eltört és az emberi érzékenysége nullára csökkent hogy nem tud különbséget tenni helyes és helytelen között, csak a működéséhez szükséges dolgokra koncentrál és ez a technológia felesztése az ehhez szükséges pénz előteremtése és a testét is csak annyira tartja karban hogy ő legyen a leggyorsabb és meg tudja magát védeni ha támadják. A gondolkodása csak arról szól hogy hogyan tudna új és új forrásokat biztosítani a saját "szabadságának" megőrzésére. Közben az egyik összetartó erő az hogy amikor emlékeznek akkor is csak arra emlékeznek ami szép és jó volt a különböző figuráiknak az élettörténetében. Ez tűnt fel a Gábor balettmester személyiségében is: hogy ő emlékezett mindegyik karakterére mindegyik másik karakterében is tehát mindig tudta hogy ez is az is ő és mindig megszervezte a helyettesítést ő adta le a drótot ha váltani akart ő írta az új karaktereit és mindig újakat írt, gyakorlatilag folyamatosan írt és írt hogy mindig legyen új. Ezt azért csinálta mert azért időnként bizonyos karakterei lebuktak (a többiek rájöttek hogy nem valódi személy és megölték a pénzét ellopták, vagy átvették ha annyira jó volt és lezárták - ez ellen védekezett az öreg úgy hogy a karaktereit hipnózisban levédte úgyhogy aki belekerült az nem tudott önálló döntéseket hozni benne az elméje felett átvette a hatalmat a karakter előre megírt mozgása, hangszíne, története - persze ennek is megvoltak a határai mert a hardware és a szoftware nem mindig passzolt és nem mindig futott rendesen). Szóval a kellemetlen részeket a váltásoknál mindig elfelejtik a szarházi réteg és a fostenger katonái.
Egyszer valaki kérdezte - persze támadási szándékból - hogy mégis milyen az igazi személyiségem és mi az igazi véleményem bizonyos dolgokról és hogy ez ki fog-e derülni valaha. Mondtam neki hogy ebben a karakterben meg fogja tudni mi a valódi véleményem. Mert ez a karakter tárolja azt. Madjnem teljesen egyezik néhány apróságot leszámítva amire nem emlékszik és nincs róla véleménye vagy másként alakult ki az élmény emlékének hiánya miatt. Nem nem a homoszexualitásról van szó arra nagyon is emlékszik ez is, persze csak biztonságos távolságból hogy gyógyulhasson. A kínzásokra nem kell emlékezni az fölösleges tortúra lenne. De néha az is előjött régebben a gyerek emlékeiben.
igen Telly Savalas volt az első a kubrick filmben amikor kar és láb kiterjesztésekkel jelent meg felnőtt maszkban de akkor még annyira szarok voltak a kellékek hogy nem tudott rendesen megállní a műlábakon és nem tudta a kezeit sem úgy mozgatni ezért belerakták egy tolókocsiba és ott figurázott. Már ottkiderült micsoda tehetséges improvitatív készséggel rendelkezik mert kiválóan beillesztette a faramuci helyzetet a filmbeli karakterbe sőt még humort is csempészett bele. Természetesen még az a szőke haj is álhaj volt. A valódi arca soha nem került filmfelvételre.
Tehát csak a jóra emlékeznek. Viszont ez oda vezet hogy a többiek mesterkedéseit sorban megszívják.
Végül az egész rendszer úgy lett beállítva hogy aki emberi értékrenhez ragaszkodik az nem tud megmaradni benne. Az én karaktereimelég erősek és éberek ahoz hogy ne lehessen őket olyan könnyen csapdába csalni, de ez múlik a benne lévő wetware minőségén is és mindenkit be lehet csapni végül.
Gizi megint előkerült, pár napra eltűnt.
---
Apropó az antikvárius most kezdi felfogni hogy milyen is a helyzet a világban. A dilemmája az hogy ha nem veszi el a heroinpénzt akkor nem marad fenn a boltja és nem lesz bevétele. Így kénytelen szarházivá lenni. Annak idején ő szarházizott le engem mert én elvettem a heroinpénzt is és a felépülés projektjeit támogattam belőle. Akkor ő állt a moral high ground-on de azért mert a hálózata támogatta őt, akkor is most is, csak ő nem tudta hogy az drogpénz és lopott pénz, most már tudja és kénytelen tudatosan vállalni  hogy szarházi létet választja vagy éhenal. Mondjuk ennek is vannak verziói. A mocskos szarházi az elveszi a heroinpénzt és tovább dőzsöl belőle. A kényszerűségből engedő meg elveszi és a felépülés projektjeit finanszírozza belőle, amivel az általános helyzetet meg lehet változtatni. Ez előbbiből rengeteg van itt ebben az országban, az utóbbiból alig senki.
---
A Scoflied interviw amit csináltunk szintén úgy ment mint a zappa, meg volt bobby mcferrines is meg chickes is - mind az öreg emberei voltak megkértek hogy próbáljak változtatni a karakteren amit tudok de ehez bele kellett lépnem... kicsit várták azt hogy majd így sikerül megfogni, de mindegyiken tudtam valamit változtatni, bár azt el kellett ismernem hogy iszonyú erővel ragadta meg az elmémet mindegyik és igen nehéz volt észrevenni az áramlatokat amik ott értek. De arra is rájöttem hogy hogyan lehet teljesen megváltoztatni őket, csak azt meg pont azok nem akartá aki csinálták ezeket a figurákat.
Ezeknek a figuráknak egyébként a külső szemlélő azt gondolná hogy csak az a dolga hogy énekel, zenél és ennyi - de korántse ez a fő feladatuk. mindegyiknek van valami különleges dolga, sőt általában több is pl területi irányító vagy akár glbális elemző, bizonyos területeken expert, pl sátánista rituálék őrzője, felépítője a szertartásrend, az eszközök, a hozzá tartozó drogok ismerője, a szertartásokat elvégzők számontartója, újak keresője stb... egyéb katonai adatok tárolója, elemző fejlesztő. 
Kicsit kitérve a repülős fejlesztőre akivel találkoztam aWellington ügy kapcsán ő is kisgyerekként vett részta fejlesztésben még 10 sem volt azt hiszem, de amikor találkoztunk nem tűnt nekem akkora koponyának. De az volt ahogy egyre több kérdést tettem fel a tervezés folyamatával kapcsolatban (nem hittem el hogy tényleg benne volt) akkor rájöttem hogy tényleg kiváló sőt még annál is jobb ha anyagismeret és mechanikai megoldásokról van szó. De ő az a fajta tehetség volt aki nem tartotta fontosnak a psziché tisztán tartását.
Ez egyébként egy általános jellemzője volt a rendszer legtetejének, hogy azt gondolták mindegy mit csinálnak a magánéletben mindegy hogyan élnek mindegy hogyan viselkednek másokkal. És ennek volt nagyon komoly negatív hatása a rendszer egészére is.
Szóval ha több időt engedtek volna arra hogy megváltoztassam ezeknek a figuráknak a belső szerkezetét akkor megtettem volna, de nem volt valós igény erre csak azért kértek meg hogy hátha ezzel be tudnak törni. Viszont az a kevés idő is elég volt ahhoz hogy fel tudtam a lényegi pontokon lazítani a belső szerkezeti egységet és nyitni tudtam mindegyiken egy kaput.
Ezért van az hogy a figurák rejtett dimenzióit nem tudják visszadesignolni a másolók, hiába alkotják meg a vizuális mását a karakternek az attól nem válik élővé és nem jelenik meg benne a rejtett belső réteg ha nincs meg felette a közös tudatalatti drive, mert a karakter története ott volt elrejtve azért lehetett bárkit belehúzni és mégis megtartani a tudását. Ez tette az öreg rendszerét halhatatlanná. Azok akik a karaktereket játszották meghaltak, megölhették őket de akkor fogtak egy másik embert beletrükközték a jelmezbe és megidézték az öltöztetők a karaktert. Csak az tudta megidézni aki tudta a rejtett triggert amivel be lehetett indítani.
Az öreg végül is megadta nekem ezeket a kulcsokat, vagyis volt egy masterkey mindegyikhez. A szeretet. Meg kellett valóságosan szeretnem a figurát ahhoz hogy megnyíljon és megmutassa a belső részeit. Viszont mindegyik iszonyatos dolgokon ment át és némelyik iszonyatos dolgokat is művelt. bobby volt a szertartásfelügyelő de ő volt a tettes a természetfilmes helyzetben is... jó lesz az a film arra hogy levadásszuk a tanítványait azok ugrani fognak rá... azért nem írtam meg. A gömi tudja ha még él valahol.
Gyakorlatilag a Niacinos zenélés előtt sem hagytak elég időt arra hogy bemelegítsek. Ugyanúgy mint a camilós zenélés előtt. Arra voltak kíváncsiak hogy ha beszorítanak ide ebbe a karakterbe akkor milyen esélyeik vannak a reakcióidőmmel kapcsolatban hogy képes leszek-e megvédeni magam fizikailag. Ezt tesztelték a Jacoék a gáborral egyetemben. Ezek végig azon dolgoztak hogy hogyan tudnának megnyuvasztani engem. Egyébként hallottam is így utólag beugrott az ő beszélgetésük is, vagy a többek szedték össze és velük tudjuk visszahozni a tudatainkba inkább ez utóbbi történik. igen ott volt hallgatóság a gésák közül meg mások is voltak a világ minden rézéről persze japóknak álcázva sőt a totál kontroll alatt lévő irányított tudatállapotát is megtanítottam nekik hogy tökéletesen tudják imitálni miközben mind figyelt ott helyben, azaz többen is rá lettek mindegyik szereplőre állítva s volt még tartalék is a nem láthatókra. Ők összeültek utána mostanság és összeszedték meg nekem is eszembe jutott a magam része.
Szóval ők nem fordultak csak behódoltak az erő előtt, de közben végig azon törték a fejüket hogyan tudnának kicsinálni. Gyakorlatilag amelyik még él az még most is ugyanezt teszi.A Zsoldosék közben kérték a jaco-t me g agábort hogy játtzunk lassú bluest mert abból ők fel tudják mérni hogy én milyen jó vagyok általában... ezért ott a többiek akik segítettek mindjárt jelezték hogy vegyem vissza magam és ne játtszak jól... hahaha mennyi minden történi ott azon a koncerten hihetetlen, de nem csak ezen...
Aztán sok ezek közül le lett cserélve és volt olyan is akit megkértek hogy alkossak újra hogy ne vesszen el, és lehessen használni a brandjét a felépülés céljaira is... :-D
Egyébként ezek a "csak beugrik és tudja és játszik" típusú ügyek azért nem így működnek ám. Én ezer és ezer órákat gyakoroltam mindegyik hangszeren. Más kérdés hogy közben nyelvet tanultam és fizikát és meditáltam és rajzoltam vizualizáslam és futottam és edzettem és kb három hónap alatt megtanultam egy hangszeren játszni azon a szinten ahol a legjobbak vannak de ehhez 10-12-16 órákat töltöttem csak erre koncentrálva. Utána már lehet beugrani egy emlékezetvesztés és felidézés után, de előtte be kell gyakorolni a mozdulatokat hogy a test emlékezete megőrizze. A test emlékezetét használtam itt. Ez új volt ennek a csoportnak, és akkor ők jelentették a vadászok és irányítók csúcsát.
A gábor rájött amior a sportban rákérdeztem a space odüseeár hogy ő csinálta mert az ő akratere a deodato, és elkezdtem dúdolni de az első verziót dúdoltam el, nem ami bekerült a filmbe. Erre utána jött csak rá. Ezt onnan tudtam hogy találkoztam a kubrickkal és ő elmondott mindent a gáborral kapcsolatos tudásáról...
---
És persze elvettem a pénzüket. Ami egyébként legalább három másik ilyen projektre is elég lett volna (kicsinyített hangszerek legyártása, videótrükkök, egy hónapnyi ellátás kaja szállás a többieknek drog és a többi... meg a gázsi no azt persze nem tervezték hogy kifizessék egyébként se úgyhogy elvettem a pénzt az egészet, és odaadtam annak a háttérvokálos csajnak akit én hívtam aki egyébként tizenéves volt akkor és prostituáltéknt dolgozott, de ki akart szállni. Odaadtam neki hogy kezdjen új életet valahol segítettem egy kis vállalkozást megtervezni neki. A pénz egyébként egy fbi raktárból lett ellopva egy dia s a cia ügynök által... vajon kik lehettek...
Szóval elvettem a drogpénzt, a fegyverpénzt, az emberkereskedelmi pénzt végül nem néztem hogy milyen pénz és honnan jön elvettem. De én az utolsó fillérig olyan projektek támogatására fordítotam az egészet mint az egészségesen gondolkodo és viselkedő emberek védelme és támogatása. Elindítottam belőle egy csomó üzletet azoknak akik azt mondták ki akarnak szállni a mocsokrakásból és végül mit értem el ezzel. Lófaszt semmit. Vagyi alig valamit, de azért valamit mégis no. De most éppeg el tudnám viselni ha valamelyik segítene úgy mint ahogy én is tettem velük. Odamenve és személyesen pénzzel támogatva - persze érdekes ez a világ ezt mintha én nem várhatnám el  senkitől sem. no ja ezért fotok mind megdögleni.
Közben esembe jutott ez a rosenberg ügy is, egy zsidó család volt mosszados de kinyírták őket, a vagyon meg a cégre szállt úgyhogy fenntartották továbbra is és a mosszad békén is hagyta mert ezt hiszik hogy zsidó üzlet... végül részben az is de főként a cia állomásozik benne... és ez amit ajánlottak egy előkészített csapda volt megint. nem ugrok rá azért.