Tuesday 19 January 2016

terv, blabla

Azt az egyet nem értem meg hogy miért ragazkodik mindegyikőtök ahhoz hogy halgasson, vagy ahhoz ragaszkodtok hogy előttem hallgattok csak? De hát ezzel is magatok alatt vágjátok a fát. Nem értem.
Látok valami mozgást de mindent agyonmanipulálnak körülöttem nem tudom már hogy mennyire reális az amit látok hiszen már nincs senki aki beszélgetne ilyesmikről, a legfontosabb kérdésekről. És közben meg látom hogy iszonyatosan félre vagytok vezetve - legalábbis abból amit érzékelek - és csupa hülyeséget csináltok azaz pocsékoljátok az általam és általunk vérrel és kemény munkával összeszedett erőforrásokat olyan dolgokra aminek semmi értelme sincs. Szóval látom hogy még mindig nem tudtátok összerakni a teljes képet hogy mi a fő probléma és milyen ágkra bomlik mik kellenének a prioritások legyenek stb.
Pedig ha ezerszer nem mondtam el ezeket különböző helyszíneken akkor egyszer sem. Tudom hogy bonyolult, tudom hogy nehéz de meg kéne érteni mert ezen múlik a bolygó sorsa.
Én meg nem tudok így írni se meg beszélni se ha nincs akivel ezt megtegyem. Csak akkor látom hogy hol akadtatok el a reakciókból a visszajelzésből stb. Így értelmét sem látom mert bármit leírok csak azt érem el vele hogy baromságokat csináltok vagy éppen nekem támadok mert nem értetek semmit.
---
Amikor a mesterlövészek tréningjét fejlesztettem bele kellett ültetnem a gondolkodásukba azt hogy igenis tudniuk kell hogy kit lőnek le. Ezért ismételgettem és üzentem többször is hogy a vadászok nézzék meg kire lőnek mert ha rám vagy olyanra lőnek aki követi a józan gondolkodás kereteit akkor arra mi visszalövünk úgy ahogy mi tudunk: pontosan.
Az egész előny nyerés a hatalom és a nyereség nevében a probléma gyökere.
A sátánisták első bástyája.: a pénz keletkeztetése a semmiből.
A pénz keletkezése. A pénzt egy kis számú csoport nyomtatja vagy számítógépbe begépelve előállítja. Vagy az alap nélküli hitelnyújtás során keletkezteti, vagy olyasmit árul a tőzsdén ami nincs, nem létezik. Ezek a folyamatok mind pénzt keletkeztetnek a semmiből. Ez egy csalás.
Aki ezt a csalást végzi és monopolizálja, uralja az szabja meg melyik cég élhet és maradhat meg hosszútávon.
Ők döntik el ki élhet és kit ítélnek lassú gazdasági halálra az erősforrások megvonásával. Ezt a hadistratégia kiéheztetésnek nevezi, megfosztásnak, kifosztásnak.
Ez fegyver. Halálos fegyver. Jelenleg milliókat gyilkolnak le vele és többek között engem is lőnek folyamatosan.
Ezen keresztül dönti el ugyanez a kis csoport hogy ki milyen jövedelemhez juthat. Aki nekik nem tetszik azt nem támogatják.
Akit támogatnak azok akik a pénzt nyomtatják, előállítják csalással a semmiből - azokkal melyik cég vagy magánszemély tud versenyezni?
Semelyik.
Azokkal akiket a pénz csalással való előállítói támogatnak senki sem tud versenyezni csak egy másik olyan aki pénzt tud előállítani vagyis még több pénzt tud előállítani.
Ennek a olyamatnak nincs vége. Viszont közben a bolygón az élet feltételei áldozatul esnek ennek az önmagába forduló pusztító örvénylésnek. Ez nem olyan sokára iszonyú katasztrófát fog jelenteni aminek már most jól láthatóak a jelei, mégis a tömegek még mindig hihetelenül ostobák és jól manipulálhatóak jól irányíthatóak.
Fontos az emberek irányíthatóságának a csökkentése azaz a tudatosságuk növelése. Erre tanítottam egy csomó egyszerű módszert. Naponta el kell ismételni a következő gyakorlatot: Most ebben a pillanatban mit csinálok és miért?
Ez nagoyn egyszerű de naponta akár többször is gyakorolni kell. Minnél többször. 
Kell terv is.
A feladatok variálhatóak. A Cél: élhető életkörülmények megteremtése mindenkinek, minden fajnak és az élet és az élet feltételeinek védelme.
A csalásra alapozott pénzkibocsátás életellenes cselekedet. Véget kell neki vetni globálisan. Ez az elsődleges prioritás akkor ha a felelősségvállalásunk kiterjed a következő nemzedékekre.
Az élettér védelme.
Az élettér védelmébe beletartozik az atomerőművek bezárása globálisan, a belsőégésű motorok használatának végleges felfüggesztése, erdőtelepítés, a föld mérgezése kemikáliákkal (a növényzet mérgezése kemikáliákkal), a pszichikai tér mérgezése zaklatással, manipulációval (energiafegyverek, pszichikai stressz, munkanélküliség, a család és a közösségek szétverése. Ezeket tartom fő prioritásokank.
Ahhoz hogy ezeken a területeken legyen eredmény sajnos brutális eszközöket kell használni, ölni kell mert másképpen nem og semmi sem történni - hiszen azok akik ezeket a folyamatokat generálják ugyenilyen eszközökkel irtják azokat akik ezt látják sőt beszélnek róla esetleg tesznek is ellene. Sajnos ez van. Ez egy háború az egész emberiség és a öld életközössége ellen. Alapja a tudatlanság a félrevezetettség és főleg a nemtörődömség a felelősségvállalás teljes hiánya. Ezt a felelősséget rá kell kényszeríteni a folyamatot generáli kis csoportra, azokra akik a pénzt előállítják.
A kényszerítés eszköze a harcos. A harcos öl, rejtőzködik, és sokan támogatják. Megvédik a pnzt előállító kis csoport alá tartozó hatalmas hivatali, katonai és egyéb csoportosulásoktól őket. Elrejtik a nyomaikat és eltakarítják a hullákat. Itt sokféle taktika létezik és van. A harcos segítőtársa vagy inkább másik énje job esetben a jó emberismerő. A jó vaász ismeri a vad szokásait, az élőhelyét tudja hogyan és merre mozog.
A vad a fő prioritást tekintve a pénzt a semmiből csalással előállítók és az alattuk lévő hatalmas szolgaréteg tagjai jeletik. Ők azoka akik ellen harcolni kell akik megcselekszik az életellenes globális tetteiket és ők határozzák meg hogy ki rendelkezhet az élet fenntartásához elegendő erőforrással.
A mozgásuk rejtőzködő. Maszkot hordanak. Azért kell rejtőzködniük mert tudják hogy vaásznak rájuk mert károkat okoznak és gyilkolnak maguk is - így nem várhatnak mást. Iszonyatosan jól elkészített maszkot. Változtatni tudják vele a testi megjelenésüket. Lehetnek fekete, fehér, kínai, nő, férfi az arcvonásaik és a végtagjaik is megváltozhatnak. A maszkokon van valódi szőr, áteresztik a testnedveket van bennük valódi ér valódi vérrel, van ujjlenyomatuk de ez mind maszk. Ezek a NASA és a DARPA-hoz hasonló titkos sokszor rejtett sokszor a szemed előtt lévő műhelyeiben készülnek (pl hollywood, színházi kellékmesterei). A maszkokat ki kell szállítani a használóiknak. Ezt a szoksásos mindenki által jól látható hálózatokon kersztül teszik: bevásárlóközpontok és egyéb létező logisztikai hálózatokon keresztül pleg de sokszor magánszállítókkal. A szállítás történhet föld alatti titkolt alagútrenszereken, levegőben drónokal egyéb, víz alatti mini drónokkal és a föld felszínén. Ez a leggyakoribb.
Van olyan ügyes rejtőzködő aki maga készíti el a maszkjait, de ez nagyon ritka. Nem mindenki rossz és tartozik közéjük aki maszkot visel. Itt a célszemély vizsgálata és profiljának elkészítése fontos minden esetben! Nézd meg mire kire lősz!
A pénz előállítói sokszor - mindig - messzire elbújnak a látható irányítás feladataitól és iszonyatosan jól fizetet és védet strómanokkal irányítanak. Ezek a figurák egy időben halhatatlanoknak voltak titulálva, mert ha megölték őket mindig újra "feltámadtak" hiszen strómanként egy előre megírt karaktert alakítottak akinek a külső megjelenése és a belső tulajdonságai is meg vannak tervezve, gyakorlatilag szinte bárkit bele tudnak tenni ha netán megölik őket. A következő jelőlt mindig jó előre fel van készítve és mindig több jelölt is van felkészítve. Az irányítás telepatikus rendszeren keresztül működik.
Ezért második prioritás a telepata érzékenységgel rendelkezők védelme, egészséges nevelése, ezeknek a problémáknak a megértetése és a nemtörődöm felelőtlen egyének felelősségre kényszerítése. Ez a folyamat gyakorlatilag ugyanolyan fontos mint az első prioritás és ugyanolyan feladatai vannak de csak telepata érzékenységgel rendelkezők ennek tudatában lévő emberek képesek megbirkózni ezzel a feladattal. Ugyanúgy vadászniuk kell a felelősséget nem vállalókat. És a célt szem előtt nem tartókat.
A rendszer erre a két pillérre épül:
a pénz korlát nélküli uralma és a tudat uralma
A tudat uralma feletti harc sokféleképpen és sok fronton zajlik.
Energia fegyverek szintjén, de főleg telepatikus csatornákon már magzatkortól, sőt itt is megjelenik már az élelmiszereken keresztüli manipuláció ami a tudatra koncentrál. Ide tertoznak a később megjelenő a testbe bevitt gyógyszerek és egyéb anyagok is (oltás stb). Mindegyik célja a manipuláció lehet hogy van amelyiknek manipulációja a test védelme, felkészítése a védelemre.
Nevelés. Iskola. A tudatot bombázó összes terület: szórakozás, a világról alkotott tudás, a készségek fejlesztése, a szeretet közöségének a minősége és területei, a nemi meghajtóerők manipulációja és ezen keresztüla tudat befolyása és a közös tudat manipulációja amit főleg a telepata képességűek értenek meg elsősorban. Ezt a legbonyolultabb terület szerintem. A látható "hivatalos" szerkezeteket könnyebb megérteni mert sokféle adat áll rendelkezésre. A pénz előállítóinak csoportja alá tartozik minden más emberi formáció ami "hivatalos". Katonaság, állam, jogrendszer, oktatási rendszer, rendfenntartó rendszer, gazdasági rendszer, minden amit a pénz mozgat. Ezért ez az elsődleges prioritás.
Ugyanakkor a második pillér is ugyanilyen jelentőségű az elmék feletti uralom megszerzése; a fent említett rendszerek alvezéreinek elméje feletti irányítás megszerzése miatt.
Dióhéjban ez a térv lényege. Erő és meggyőzés (bár ez utóbbi számomra bizonyította hogy nehezen működk mert az elmék többsége életellenes erők uralma alatt áll). Az életellenes irányítók mindkét fajtájának megkeresése és kényszerítése a változtatásra. Ezt minden szinten és felületen végezni kell. Mindenki hozzá tudja tenni ehhez a folyamathoz a magáét.
Főleg és elsősorban az elmék uralma terén például a valóság megismerése és a saját cselekedetek inditékainak folyamatos vizsgálata (amit most teszek azt miért teszem és hogan illik bele a hosszútávon fenntartható élet tervébe) a legfőnn amit mindenki meg tud tenni és meg kellene tennie.
A felelősség vállalása lenne a következő lépés. De ezt sokan elhárítják a pillanatnyi anyagi jólét és kényelem vagy fenyegetettség hatására.
Ha csak ezt megtenné mindenki napi szinten akkor nem is lenne szükség gyilkolásra a pusztulás és pusztítás rendszere egyszerűen összeomlana a felelősség vállalásának általánossá válásakor.
Gondolkodni mindenki tud. Beszélni és kérdéseket feltenni. Megérteni hogy melyik alrendszer hogyan működik mekkora hatása van a pénznek az alrendszerre és mekkora a tudatnak. A pénznek nincs korlátlan hatalma egyik alrendszer felett sem. Van mozgástér mindenhol. Azaz még volt egy pár éve ma ez eltűnőben van a diktatórikus vezetői magatartás és az erőforrásokhoz való hozzáférés megvonása miatt. (ha nem teszed meg azt amit mondok úgy ahog mondom nem dolgozhat és nem kapsz pénzt, amit én ingyen a semmiből állítok elő csalással). stb.
Beszélgetni ezekről. Logikusan és következetesen gondolkodni és nyomozni az igazság után.
Stb. Itt a terv általánosságban. Részleteiben meg le kellene ülnünk mert az ezer és ezer részterületet jelent. Mindenki tud valamit tenni.
---
A camilos koncerten ott volt a gömi is de az a karaktere rendkívül romboló volt elkerültem. Kért hogy azt is fejlesszem ha tudom, de amikor elmondta hogy mit is csinál, akkor mondtam hogy inkább ne is jöjjön a közelembe, mert addigra elfogyotta türelmem az ilyen viselkedéssel szemben és gyilkoltam. Ez ilyeneket már egyszerűen nem volt semennyi türelmem elviselni. De felajánlottam hogy segítek valaki másnak egy tervet kidolgozni és végigcsinálni. De én magam nem vagyok erre alkalmas.
Az én karaktereim között is volt kapcsolat, gyakorlatilag az alapokat úgy emlékszem mind tudta csak design-beli különbségek voltak. Külső kinézet, foglalkozás, hangszer, mozgás stílusa. És persze az emlékek. Hát nem is tudom innen már elég nehéz megmondani hogy ott mire emlékeztem, mert most meg már egyáltalán nem emlékszem egyik karakteremre se belülről. MEgismerem őket az emlékekről.
Az michel camilo koncert azért volt vontos hogy tudjuk előkerül-e a fizikai védelemhez szükséges tudás akkor is ha egyáltalán nem gyakorolunk a rejtőzködő és pihenő karaktereinkben. És a koncert volt a bizonyíték hogy működik. De rávilágított a hibákra is, mert azért a játékomon érezhető a pontatlanság és a gyorsaság egy minimális visszaesése a koncert előtti szokásos pár napos bemelegítés hiánya miatt. Ez egy halálos küzdelemben nyilván komoly veszélyt rejthet magában. Ezért kell minden karakternek mozognia legalább egy minimális szinten és ezért igyekeztek mindenkit a tesptedt tunyaság állapotában tartani. Ezért igyekeznek ma is akadályozni abban hogy eddzek és ezért támadják a testemet minden létező, rendelkezésükre álló módon a mi rejtett és nehezen bizonyítható (ultrahang, mikrohulám, egyéb hullámtechnológiák, plazmafegyverek és módszerek). Például az izomláz ma egyáltalán nem természete folyamat eredménye hanem mikróé, ugyanígy a sorozatos víz és vérhólyagok a lábujjaimon. Ezért használom az alufóliát és a mágneseket védelemre. Közben a légzőrendszeremet is folyamatosan támadják ultrahangos és egyéb módokon. A köhögés e miatt van.
 Végül a többiek tarolták le a régi progrockos vonalat és most már azt is látom hogy igazuk volt. Korábban kellett volna. De akkor még elfogult voltam és mindent emg akartam tenni azért hogy megfordítsam őket ha lehet. Nem lehet. Az Öreg embereinek mennie kell. Mindnek. Aki magától nem igyekezett megfordulni az soha sem fog. Az Öreg karaktereit viszont nem lehet megölni csak ha a toborzó csapatot is lekapcsolja a vadászcsapat. El kell fogni azokat akik az új jelöltet kiképzik felkészítik és belehúzzák a karakter maszkjába.
Ezért tanítottam meg hogyan lehet technika nélkül lezárni egy bizonyos vonalat csak parafenomén figyelőkkel. Hogy le lehessen zárni egy területet - legalábbis olyan módon hogy ne lehessen áthaladni észrevétel nélkül a maszkos megtévesztőknek. Ezt meg lehet oldani. Természetes határvonalakat követtün ka területi elv kialakításakor. Folyók, hegyek, stb. a területeken mindig három egymástól független állandó csoport működik és mint a cserepek egymást fedik. Ezen kívül vannak követők, és vadászok. Ők a tetőfedők gyakorlatilag, mert beázás így is van. A helyi figyelők egyébként is rejtve kell hogy maradjanak, mert helyben kiszolgáltatottá válnának vagy tovább kellene hogy álljanak. Természetesen ket is mozgatjuk hogy legyen más tapasztalat is, tapasztalatcsere és fejlődés meg kikapcsolódás kedvéért.
A fix váltópontok feltérképezése a mobil váltópontok követése mind a helyiek és a vadászok feladata is. Ezzel a módszerrel követhetők a mozgások. Persze mint minden rendszerbe ebbe is beépül a szarházi banda, tehát ezért vannak független csoportok és egymást is szemmel tartják hiszen nem tudják hogy ki kicsoda. Ezért azok akik nem beszélnek potenciális szarházik listáján szerepelnek. Akik elkezdenek beszélni azokat meg folyamatosan monitorozni kell hogy amit mondanak és amit csinálnak az egyezik-e. Ők gyorsabban fejlődnek és erősebbekké válnak hamar. Persze a szarházik is beszélnek de ők egy más nyelven.
A drogüzletelést addig tartottam elítélendőnek amíg az emberek nem tudták hogy a függőségbe hajszolják őket és hipnózissal érik el ezt. Ma már elfogadhatónak tartom hiszen mindenkinek elmondtam mit kell tudni a függőségről a hipnózisról tehát mindent tudnak ahhoz hogy akár drogokkal együt is egészséges életet élhessenek, azaz nem használva azokat. Sőt ma már azt gondolom hogy az egészséges fejlődési folyamatot fel is gyorsítaná a drogok teljes mértékű legalizálása, hiszen elpusztulna sokkal gyorsabban mindenki aki nem végzi el a tudatosság gyakorlatait minden nap többször.
Ezért nem is akarják egyáltalán legalizálni.
A prsotitúció más kérdés egy kicsit. De azt is legalizálnám. Hollandiában működik csak a többi szarházi igyekszik szétverni a dolgot. Főleg a magyar hálózat igyekszik szétverni az ottani kezdeményezést, mert amíg illegális addig a rendőrök és a bírósági-jogi szféra ingyen kurvázhat és a bevételeiket megcsapolhatja. Ezt a területet ők zsákmányolják ki. Viszont ha legalizálnák azért komoly szabályozásra lenne szükség.
---
Vihar előtti csend.
---
A CSI Cyber-nél mutattam az ottlévőken hogy hogyn cserélgetik a zombikat. A fekete srác egy romboló volt és az volt (később is)a feladata hogy ott tegen nekem és az eredeti elképzelésnek keresztbe ahol tud. A többiek között volt egy kettő aki már rájött hogy ő álarcban van.
Egyszer ráejtettem egy beton járólapot az ujjamra hogy tudjam emlékezzek hogy ez a saját testem.
Szóval sokan akiket úgy belehúznak ilyen álarcba nincsenek tisztában azzal hogy valaki más életét alakítják. A karakter helyettesítőit elég sokáig tart eflkészíteni, ahhoz ha véletlen megölik az egyiket már be kell hogy legyen készítve a következő sőt három másik minimum. A cyber-nél megmutattam pl a kis kurvának hogy hogy megy ez. Megöltem egyik nap a kis feketét másnap jött a másik. Persze levágtam a maszkot a halottról hogy lássák tényleg nem úgy néz ki az arca és ki benne volt az tényleg meghalt. Szóval másnak megint jött. Harmadnap ugyanez. negyednap ugyanez. Ötödik nap mondtam hogy számításaim szerint és ahogy ismerem a rendszert már ne mfog jönni dolgozni, mert ne mtudják ilyen gyorsan felkészíteni a következő beugrót és nem tudják pótolni. Úgy is lett. Nem jött senki helyettesíteni csak egy pár nap múlva.
Azóta több delikvenst készítenek be előre. Megkapják a karakter vonásait, a jelmezt gyakorolniuk kell és keményen fel kell készülniük. Ezek már kaptak valami egyéb felkészítést amivel megszakították a tudatukat és alkalmasak az ilyen típusú személyiségváltásokra.
Azt akartam ezzel megmutatni hogy ez az egyik módja annak ha egy karakteren változtatni akarunk. Bár az ilyen jellegű változás soha sem végleges, csak átmeneti vagy csak felületi - mint ez a fekete srác esetében történt. Amikor már kifutottak tartalék beugróból akkor kénytelenek voltak változtatni a karakter hozzáállásán azaz a megjelenésén legalább. Nagyon idegesítő volt ezért választottam őt erre azaz adta magát, mert állandóan valamit beugatott meg manipulált és szarakodott. Szóval amikor már egy napot csúsztak mert nem volt kész a következő beugró akkor az utána következőt már úgy küldték be hogy kicsit szelídebbre vette a figurát azaz a felszínen már nem ugatott bele abba amit elmondtam és csendben tudott figyelni amíg elmagyaráztam egy pár dolgot a többieknek. Persze a felszín alatt maradt ugyanaz a szarházi, de legalább elviselhetőbb lett a jelenléte.
A jesse ventura lába ott már igaziból az övé, van egy szó amit nem tud másként kimondani, találjátok ki melyik az. Kvíz. Látszik milyen pipaszár amikor belelép a szökőkútba.
"I want to stay in the Game!"
"Why?"
"Because i love the freedome it gives to me. I love that I can become anything in just month, I can be an IT pro, a hacker, a lower, a aeroplane engineer, a black man, I love the easy girls to fuck who come for the first approach, I love the money I can get my hands on." jesse
Igen az Évi is ugyanezért nem akarta megváltoztatni az egész rendszert és a többi is uganezért sem akarja megváltoztatni a rendszert.
Az iskolarendszer, a különböző szakmákba veló bekerülést leszabályozó és lassító jogosítványok és szabályok tömege, mind ezeknek a szarháziknak a műve. ugyanazok akik ezt a fajta szabadságot szeretik, ugyanazok teremtették meg a politikai "országhatárokat" kezdve a kínai nagy fallal a mai útlevél országhatár korlátozásokkal. Ezt mind azok a szabadkőművesek hozták létre akik a többnyire inkább buta, kisebb részben természeti gondolkodású népeket kifosztani uralni és szabályozni akarták. Azok akik az oda születő tehetségeket nem akarták hogy felkerüljenek a társadalmat irányító pozíciókba.
Mégis volt egyébként egy határokat eltörölni szándkozó folyamat - és ennek következménye volt például az európai únió létrejötte, persze a maskarabál lehetővé tette főleg azok számára akik nem röstelltek gyilkolni és sok pénzt költeni a maszkírozás fejlesztésére, hogy beszivárogjanak és uralmuk alá hajtsák a legfontosabb pozíciókat ahol az oktatási és a társadalmat ma leginkább szabályozó jogi kérdések eldőlnek. Nem beszélve az ököl a fegyveres szolgálatok és a különlegesen képzett gyilkosok kiépzéséről.
Ezek a karakterjegyek a közös tudatban vannak tárolva, azért annyira erősek és azért kerülnek elő valahányszor valakit belehúznak a szerepbe. Ilyen karaktert úgy lehet létrehozni hogy valaki leül megírja vagy esetleg többen összeülve megírják és utána részletesen elképzelik az életét az életének fontosabb élményeit aik meghatárzoták a gyermekkorát és a személyiségének a legfontosabb alakító tényezőit. A résztvevők mind ugyanazt a történetet képzelik el a legapróbb részletekig majd egy már begyakorolt folyamatban eltárolják a közös emlékezet vagy tudat rétegeiben. Amikor bekerül egy kiválasztott egyén egy ilyen karakterbe akkor ebből a közös tudatból érkeznek az irányító impulzusok. Ez teszi lehetővé hogy beugrás után is pontosan olyan legyen a karakter mint annakelőtte és rendelkezzék ugyanazokkal az emlékekkel.
Ugyanakkor a helyzet az hogy az aktuális és nemrégiben történt lényegtelen események pedig ugyanilyen módon kimaradhatnak azaz lehetnek emlékezetkiesések. Nagyon hasonlít két helyzet 1. amikor valaki otthagyja egy karakterét valaki beugrik helyettesíteni csinál valami egyébként meghatározónak számító dolgot, majd amikor az eredeti tulajdonos visszatér a karakterbe mégsem emlékszik az eseményre, mert kimarad... és 2. amikor valaki kitöröl egy életeseményt valmilyen oknál fogva a saját életeseményei közül. Ezt elég nehéz a karakteren belül tartózkodva megkülönböztetni de nem lehetetlen, csak gyakorlás kell hozzá.
Szóval végül azok akik a régi rendszert tovább viszik azok még most is maszkokban ugrabugrálnak különböző karakterek között egyszer az USA miniszterelnökeként máskor vidéki földbirtokosként, megint máskor zenészként, máskor orvosként stb feltűnve a kedvük szerint váltogatva, vagy tudatosságuk szinje szerint mások által ugrabugráltatva ezen szerepek között mások által meghatározott feladatokat végrehajtva.
A legtöbb ezen utóbbi kategóriába tartozik. Tudatlan még saját kamu szerepének létével is.
Ez egyébként azért is lehetséges mert dolgoztunk egy módszeren ami szerint a megbízható személyek segítségével kialakítható egy rutin mely szerint a delikvens "álmában" megoldható a jelmez karbantartása és javítása  test krbantatása ás tisztítása, miközben a a karakter nem emlékszik a karbantartás folyamataira.
Amikor a harcsa lány éppen a mókit alakította és megleptem a lakásán (móki jelmezében) és szeretkezés után felvágtam a jelmezt a hasán és megmutattam neki - akkor azt hitte ténylegesen hogy meg fog sérülni. Mondtam neki hogy bízzon bennem és csak nézzen fel a mennyezetre nem fog fájni sem neki. Tiszta görcsben volt hiszen abban a karakterben nem emlékezett arra hogy ő csak egy szerepet játszik.
Amikor felvátam a hsán a jelmezt és bedugtam a saját kezét az igzi testéhez akkor már kezdett megnyugodni. Tényleg nem fájt neki. Azután odahívtama tükörhöz és ott folytattam a jelmez levételét. Akkor már szólt hogy vigyázzak és ne rongáljam meg a jelemzt mert sokba kerül megcsináltatni, megcsinálni. De még mindig nem jutott eszébe hogy ki is ő. Amikor lekerült róla az arcot fedő jelmez, és kibontottam teljesen a testét, akkor döbbent rá ahogy nézte a vonásait a tükörben hogy ő harcsa veronika is...
Ezzel azt akratam elérni hogy az a karaktere emlkezzen arra hogy ő jelmezben van, legyen egy ilyen emléknyoma. Hogy visszataláljon majd önmagához. Mert a harcsa veronika sem ő maga volt hanem az is egy ilyen felépített felvett karakter volt, igaz a legközelebb önmagához, de ott is voltak benne testrészálcák és az sem az igazi karaktere. Nem leszbikus az eredeti személy de nagyon megkínozták férfiak és ezért gondoltam hogy amíg gyógyul addig inkább legyen leszbikus karakterben hogy ne kelljen a horrorral újra együtt élnie.
Ez eltt a gyökér karaktere amiből felépített magának más újabb karaktereket is mint például a mókit.
Abban még segítettem neki a többit már maga csinálta.
Szóval Azok akik ilyen módon élvezik a rendszer maszkírozás adta szabadságát azok számára nem érdek hogy ez a mocsok lelepleződjön. Ugyanakkor az élet mégsem fenékig tejfel itt sem, hiszen mint mondtam az ilyen álcázott karaktereket legyilkolják és átveszik egymástól is és ellopják egymás pénzét és pozícióit is. Szóval hulanak rendesen csak ez nem látható, mert egyrészt rengeteg ember van a földön, akiket bele lehet húzni ilyen karakterekbe másrészt a tudattalan rendszerelemek (főként a rendőrség tagjai, irányítói) úgy vannak megcsinálva hogy eltakarítsák az ilyen csomokat és jeleket amik lebuktatnák ezt a jelenséget. Arra mindegyik vigyáz hogy erről ne kerüljön ki információ. Ezért van az hogy amiket ide leírok az aranybánya minden titkosszolgálat és ilyen rejtőzködő társaság számára hiszen a legtöbb ezek közü csak részlegesen érti de inkább egyáltalán nem érti mi történik. Szóval van elhullás csak ezt nem sokan látják.
Mégis akik egyszer másszor már észhez tértek időnként ráébrednek hogy ők csak szerepet játszanak, az ügyesebb csoportok egymást figyelmeztetik, emlékeztetik arra hogy ő csak egy szerep szóval a halál ténye és a társak elhullásának a ténye nem marad leplezetlen. Ez kiváltja a félelmet és az élet törvénye szerint ők is igyekeznek a halálhoz vezető hibákat kiavítani.
Ezért igyekeznek fejleszteni a túlélési tréninget, a közelharc tréningjét, a többi maszkírozott ellenség felismerésének az eszközeit módszereit és igyekeznek megölni mindenki mást aki erről tud és meg tudják ölni. mert minnél kevesebben vannak annál több jut nekik.
Szóval ez a beépített feszültség a rendszerben elvezet oda hogy mindent kénytelenek fejleszteni, még akkor is ha ezeket a fejlesztéseket minden igyekeznek egy kicsit alacsonyabb szinten kihozni, a célból hogy a kiszivárgás - amit senki sem tud elkerülni - után mégis nekik legyen a jobb fegyver, módszer a kezükben hogy meg tudják védeni magukat. Ez a túlélési vágy hajtja az egész rendszert a felépülés felé, mert a fosztogatás rendszerében az alsó elnyomott és kofosztott szintek amikor rájönnek valami ilyen turpisságra és trükkre azonnal gyilkolni kezdik a felettük lévőket és az alattuk lévőket is - azokat még jobban mert a felettük lévőket többnyire nem tudják. Szóval annak felismerése hogy kit cseréltek le és mikor terjeszti a rendszer tagjaiban a tudatosságot a tekintetben hogy iganis van elhullás méghozzá igen tetemes mennyiségben.
Ezért igen hangsúlyos hogy a különböző krakterekben lévő személyek ne ismerjék fel mikor lett valaki lecserélve.
A sport presszóban is a csajokat cserélgették pontosan azért mert az én tudatomat és figyelmemet tesztelték és rajtam keresztül a többieket is félre akarták vezetni. De mindig van apró különbség és mindig észrevehető.
Szóval hullanak el. Ugyanakkor kevés az olan aki már eleget szenvedett a sok támadástól és attól amikor megszivatják és beleviszik olyan helyzetekbe ahol megalázzák és megkínozzák, mire újra visszaverekszi magát valamelyik másik karakterébe addig elege lesz.
Ellene hat a folyamatnak az hogy "csak a szépre és jóra emlékezünk" mindta is elterjedt. Az öntutadlan felhasználtak miután előző nap megölték az előtte levé egyént a karakterben másnap ugyanolyan magabiztossággal és lendülettel folytatják ugyanott ahol abbahagyták, majd harmadnap szintén - mert nem ők határozzák meg azt hogy mit csinálnak. Nem is tudják mi történt a karakterben előttük szereplő egyénnel. Többnyire megetetik őket valami dajkamesével és így állítják be a "beépülő" tudatát. Aki nyilvánvalóan elhiszi amit mondanak azután másnap szépen meghal ő is. Sokszor ilyen módon szabadulnak meg olyanoktól akik már kezdenek ébredezni de még mindig megbíznak a "munkáltatójukban.
E miatt a dolog miatt nem jó más által felépített karakterbe belebújni mert igazából nem bízhatsz meg senkiben ebben a műfajban és nem tudod hogy az infó amit kapsz valódi-e. Ha le tudod ellenőrizni akkor sem tudod hogy mi a karakter háttértörténete. Meg lehet azt is csinálni hogy a karakter titokban sátánista és egyébként szép és jó a felszínen ami megfigyelhető. És fordítva.
Azért tanítottam mindig azt hogy a karakterek felépítésében a karakterbe belebújó egyéneknek is benne kell lenniük, mert egyébként megszivathatják őket. Ha új egyént avatunk be egy karakterbe az külső megfigyeléssel kezdi majd utána, közben elsajátítja a kellő készségeket és csak kellő felkészülés után ugrik be.
Midnezt én azért csináltam mert az ilyen módon felépített karaktereket egy valódi csapat játssza, akik tudnak egymásról megbíznak egymásban és tudják hogy mire vállalkoznak. Rendelkeznek a megfelelő kiképzéssel hogy meg tudják védeni magukat. És így az én karaktereim tovább élnek fennmaradnak amíg kitartnak az eredeti keretrendszer mellett persze. A beszivárgás itt is előfordulhat ugyanakkor és amelyik ilyen csapat nem szelektélja ki szigorúan azokat akik eltérnek az eredeti céloktól és értékrendszertől azok elpusztulnak.
---
Segítség. Fulladozok ettől ami körülvesz. Úgy érzem magam mint hamvs érezhette magát amikor eldöntötte hogy ír erről a maskarabálról. Elszigetelték őt is és odaraktak a nyakára egy olyan szarházit mint a kemény katalin... De elfogadta mert az legalább elég intelligens volt ahooz hogy megértsen néhány dolgot... De ő is inkább csak a kertben érezte jól magát nem az "emberek" között.
Neki még volt kert.
---
Kezdenek kifogyni azokból a támadási csomagokból amiket még velem építtettek fel... ellenem. Hah milyen vicces is ez az egész. Nekem kellett megcsinálnom az ellenem irányuló támadások szerkezetét és eszközeit.
De megcsináltam mégpedig azért mert tudtam hogy nem amrad titokban. Ezért csináltam meg azt hogy úgy állítottam be a szűrőimet hogy engem halljon mindenki aki akar de én ne halljam a többieket csak akit fontos hallani. Így tulajdonképpen minden fejlesztés amit ezeknek a szarháziknak csináltam kikerült azaz mindig volt ellenséges csoport akik igyekeztek ellenerőt kifejteni. Az eredeti elképzelés szerint úgy gondoltam hogy ez azért jó így mert ha a teremtő úgy teremtette meg a világot és az életet hogy az mindenképp elpusztítsa önmagát és nel ehessen szeretetben élni úgy ahogyy szerettem volna - akkor én leszek az eki ezt az egészet a végső határokig eltolja és én leszek az aki elpusztítja.
Szóval amint kész lett egy támadófegyver, módszer megkerestek a másik oldalról ahol ellhullottak sokan, hogy akkor segítsek védelmet fejleszteni. Azután emgint jöttek a szarházik hogy ki tudják védeni kéne valami még jobb. Azután megint a védelem fejlesztése jött. Persze ehhez el kellett hullania sokuknak, mert egyébként nem voltak hajlandóak fejleszteni és mindent eltolni a végső határokig - és ezt tették pontosan azért mert a legtetején a legokosabbak belátták hogy igazam van egy két bizonyított példa után. Ezért ők abban voltak érdekeltek hogy lassítsák ezt a ejlődési folyamatot és redukálják a "veszteségeket" de legalábbis a veszteségek felismerését az elhullás arányairól való tudatos tudást. Ezért mentek bele például abba hogy visszahozzák a pontos egyezség szerinti kifizetést miután megöltem a steely dan-es fagen-t alakító zarházit és elvettem a pénzt, amiből kifizettem azokat akik az én hívásomra jöttek és tényelg pozitívan dolgoztak a projekten. Visszahozták mert ez lasítja a rendszer lebomlását. Hiszen a korrektség jó dolog.
De ugyanakkor megkértek hogy fejlesszek még ravaszabb módszereket hogy hogyan szedjék ki azokból a pénzeket akiket mégis ki kellett fizetniük, mert túlságosan is tudatosan kikövetelik a pénzt. Így még egy szinttel feljebb került a ravaszkodás és kifizettek mindenkit, de ki is pumpálták a pénzt belőlük mindjárt valamilyen módszerrel.
Őrület és hullaszag.
Egyszerűen annyira elegem lett ebből az egészből hogy ha lehetne se mennék vissza. Engem már csak azok érdekelnek akik józan és valós értékekre akarnak építeni maszkok nélkül valódi testtel valódi célokkal. De úgy tűnik ez még mindig nem akar kialakulni és ennek is a fő akadálya a hallgatás. Pedig ma már van világhálózata az ilyen embereknek is, de valamiért még mindig nem mozdulnak meg. Nem értik nem fogadják el amit mondok vagy még mindig félnek - végül is mindegy mi az oka a lényeg az hogy ezzel a viselkedéssel tovább tartják fen a régi rendszert és tovább lökik az egészet a végső pusztulás felé. Pontosan az ilyenek mint az Évi. Egyszerű szerethető karakter, több jó dolgot is csinál, védi a nők jogait, a bántalmazottak jogait ami egyébként ténylegesen egy igen fontos dolog, de közben ugyanannyi kárt csinál azzal hogy hazudozik és magának hatamas vagyon halmozott fel egy másik karakterében és amikor nem Évi akkor épp a lábát áztatja valahol a napos oldalon, szarva mindenre. És közben miatta hullanak el sokan akik nála százszor értékesebbek mert nem kötnek ilyen alkukat, mert nem csak a nők jogaiért állnak ki hanem mindenki joagiért és még az állatoknak és a növényeknek sőt a nem élő létezőkenek is elismerik és védik a létét.
A régi fosztogató rendszer fenttartói ők is.
---
Szóval emlékszem abban maradtunk a cyberes karakterben rejtőzködő jesse venturaval hogy akkor mi is a megoldás arra hogy mindig legyen beugró figura a leölt előző helyére, hogy állandóan képezni kell a többieket arra hogy be tudjanak ugrani. Perzse ahoz hogy bárhova be tudjanak ugrani meg kell tanulniuk egy csomó mindent és utána le kell radirozni az emlékezetüket. Hangszínváltoztatás, mozgáskultúra megváltoztatása, különböző érzelmi állapotok indukálása ezek technikái, hangszeres játék sokféle hangszereken, közelharc, fegyverhasználat, járműhasználat, egyéb lehallgató és robbanó és egyéb speckó dolgok tudása, túlélés stb - kinek mennyi pénze van és mit tud megengedni magának mennyi ember tréningjét tudja kifizetni. De van egy kis gond ezzel is. Egyre többen tudnak az emlékezettörlés technikájáról és egyre többen tudnak arról is hogyan lehet ellene védekezni. Hogyan kell emékeztetőket gyártani, hogyan tudod felkészíteni az elmédet arra hogy mégis emlékezzem még erős hipnotikus hatás esetén is.
Ja jut eszembe a michel camilós koncert azért volt annyira fontos mert ott használtam először a lézeres törlést ami fizikailag kiéget egy csomó neuronhálót az agyadból a bizonyos emlékek esetén ugyanúgy felépülő láncokból. És sikerült mégis emlékezni utána. Ez hatalmas dolog volt.
Szóval a sok pénz sokszor kidobásra kerül és még ha jól idomítható zombikat is szednek össze még akkor is előfordul hogy selejtes egy csomó, így még több megy a selejtbe ami még több pénzvszteséget jelent a rendszer urainak.
Igaz ők rendelkeznek az erőforrások gyakorlatilag legnagyobb hányadával, de ez a sziszifuszi munka egyre nehezebb lesz a számukra és egyre többe kerül miközben egy csomó területen elérik majd azokat a falakat amiket nem tudnak átlépni és emiatt nem fogják tudni fenntartani a misztikumot a hallhatatlanságukról, a mindenhatóságukról és egyre több partin akadnak majd olyanok aki golyószóróval vagy neutronalkalmazással dobják majd fel a dolgot úgy hogy ne mlesz túlélő. A partizás is egyre drágább lesz, és egyre többet kell költeniük erre is.
A középréteg is egyre többször bukik meg hiszen jó szolgái ugyan a rendszernek a a kicsik éhesek és egyre éhesebbek ahogy a rendszer fosztogatja és gyilkolja őket fel akarnak ők is törni, hát végni fognak maguknak helyet.
---
Ezek akik most a kirakatban vannak különböző filmekben szerepelve és üzeneteket beültetve, nemvéletlen vannak ott. Ők azok akiket nagyító alatt kell vizsgálni. Pl jesse Ventura aki ugyanakkor a vékony csávó a cis cyber című sorozatban ő az egyik aki a ravaszabbnál ravaszabb gyilkolási technikákat kitalálja, a valós életben... nem csak a filmben... a nyomtatós trükköt hogy meg lehet gyújtani még én találtam ki anno, ő hozzátett egy csomó marhaságot maik használhatatlanok de a függöny mögött ott több olyan csávó megjelenik akik ennél sokkal brutálisabb szart tolnak amaguk előtt és hagynak maguk után.
Chip is ezek közé tartozik. A helyzet az hogy az Öreg emberei szeretik a jó szerepét játszani - ugyan nem mind mert gonoszak is szeretnek lenni - de a valós életben mind csak oda tartozik ahhoz a szinthez ahol a saját zseb megtömésén kívül nemigen számít más, még ha időnként csinálnak is valamit ami szép és jó.
Kb ugyanaz mint az Évi típusú ember: csak az ő dolga legyen emg a többi le van szarva. Ezek az emberek kiváló segítséget jelentettek eleinte hiszen kizárólag rájuk tudtam támaszkodni, de most már ők maguk maradtak a rendszer tetején és ők azok akik nem engedik a változásokat bekövetkezni. A kabal eredeti feje le lett vágva. Én vágtam le magam, mert ők kevesek voltak hozzá. Most ők váltak a fejekké és most kénytelen leszek őket is levágni és meg is fogom tenni. Sok közülük már nincs. De a legravaszabbak is el lesznek takarítva, mert nem hajlandóak megcsinálni amit megbeszéltünk hogy megcsinálnak.
És most ahogy írom ezeket a sorokat megint levágom egy pár fontos figurájukat a tábláról, csak azért mert "you offered a donut" ahelyett hogy megtetted volna amit kell. Goodby. Igen a cabal összeroskad és most azért van ekkora csend mert visszavonták a vérdíjt a fejemről, nos azt pedig azért tették mert mnden rám küldött különlegesen képzett, legjobb gyilkosuk elbukott és "köddé vált" vagy ha tetszik "eltűnt mint erdőben a vadnyom". :-D Még mindig betartanak keményen és beszorítva ide de ezért is le fogok vágni még egy jópár kezet és fejet és lábat is csak hogy érezzék: nincs vége. Akkor lesz vége amikor a valós életben ki lesz mondva hangosan hogy mit vittem végbe és bizonyítékokkal alátámasztva kiderül hogy ki mit is csinált - már aki életben elér odáig, a holtakkal nem kell foglalkozni. Aki nem jut el ide az meg fog halni. Én - mi - fogjuk megölni. Nincs más választásunk mert ők nem hagynak más választást nekünk.
Ez a háború akkor fog véget érni amikor a pénzkibocsátás csalása ugyanolyan és még súlyozottabb bűncselekménnyé válik mint bármi és azonnali halállal jár. A legtetején és főleg ott. Az emberi fajnak ezzel le kell számolnia. Aki ezzel nem ért egyet az a cabal szolgája és haszonélvezője és irányítója és részese, helye nincs az emberi világban. Bár ők amúgy se mtekintik magukat embereknek - sokan inkább isteneknek képzelik magukat, vagy valami félistennek.
Ezeket azért expozáltam mert mehetnek, elcsúsztak megmutatták hogy nem oszták a valós és alapos elemzésre, leltárra épülő helyzetértékelésre épített túlélési tervet, az egyetlent ami lehetővé teszi hogy itt ezen a bolygón élet lehessen 20 év múlva is. Nem lesz. Ahogy a dolgok most állnak.
---
A gyerek alig állt a lábán úgy tántorgott b a kollégiumba. Csak a belvárosból jött gyalog ki a város szélére és amíg ideért három alkalommal támadt rá három különlegesen felkészített katona. Mindegyiket megölte de az ilyesmi mindíg kikészítette az idegeit. A koleszbe beérve a takarítőnő utánaszaladt a folyosón és már messziről ordibált felé ordenáré módon hogy miért és hogyan mer sáros lábbal végigmenni a frissen felmosott kövön. A gyerek idegrendszere nem bírta tovább egy pár mondatnál. Üvölteni kezdett olyan hangerővel hogy az egész kollégium hallotta.
"A tetves kurva némber anyádat te nőnemű hulladék.... ha annyi eszed volna legalább hogy felfognád mit is csinálok értetek és mit vállaltam, de legalább megmondanák a többiek elmagyaráznák hogy min megyek keresztül azért hogy normális élet lehetősége meglegyen ezen a tetves glóbuszon és hogy lépten nyomon meg akarnak ölni ezért - rohadt patkány undorító anyádat itt foglak megnyuvasztani téged is mert még veled is meg kell küdenem hogy ne szennyez be pszichikai sárral a lelkemet mert még beszélni se tanultál meg normálisan csak szar ömlik a pofádból és rohasztasz magad körül és neked áll feljebb hogy sáros a lábam, amikor megállni alig bírok rajta..." És csak fröcsögött ő is. Annyira kiakadt hogy gondolt egyet és odaszart a folyosó közepére. "ha nem lesz feltakarítva holnapra kinyírlak és mindegyiket kinyírom veled együtt amelyik nem mondja meg hogy miért szartam ide, és csak azt adja tovább hogy ideszartam..."
Merthogy ez volt a stratégiájuk - kiknek? - hát pont ezeknek akik pezsgős pronópartis donut-os terpeszkedéssel ülnek azokan az üzletekben amiket én építettem fel, amit én találtam ki azért hogy legyen tiszta üzlet, és amibe ők mégis beleszartak mert a drogpénzeket ott mossák és a drogot magát is ott szállítják az összes többi szarral és mocsokkal együtt és mindeközben hozzászoktatják az általuk toborzott újakat is ahhoz hogy mindez teljesen rendben van, nincs ezzel semmi probléma és közben kiépítik bennük a tudatalatti triggereket amivel mégis irányítani tudják őket úgy hogy észre se vegyék hogy irányítva vannak.
Ezeknek pusztulniuk kell és pusztulnak is. Mindnek mennie kell az őket szolgáló hordával együtt.
---
Egyébkén én nem sietek, a helyzet úgy alakult hogy most már nincs olya sok év hátra a végkifejletig ha akartok jövőt akkor lépnetek kell, ha nem akkor ne csináljatok semmit se, majd a vadászok elintézik. Elintéznek. Mert muszály. 100 év száz év, de ha jól megnézitek a "fejlődés" ütemét akkor azt látjátok hogy ennek a 100-nak az első ötöde nem ugyanolyan tempóban változott mint az utolsó... Ne mtudom miért és milyen intelligencia áll mögöttetek de óriásit hibázik.
---
EJF Tanítóképző
"És ez a lány?"
"Ő a legerősebb."
"Mi? azt gondoltuk hogy ő a legrosszabb mind közül. És robot táviránytott, kilúgozott aggyal."
"Nem. Azaz hogy onnan jön ő is, megjárta a poklok poklát. Pornó ott is a legdurvább legmélyebb bugyrit járta meg, és közben gyilkolnia is kellett hogy életben maradhasson. Egyszer egy katonai helyzetben olyan sérüléssel hogy a bele szó szerint kilógott a hasából, úgy vitte még ekkor is az egyik kisgyereket akiket próbáltunk biztonságba helyezni. És így gyalogolt, kocogott kb 10km-ert. Elképesztő dolgokra képes. Iszonyú mélyről jön, és az hogy életben van mutatja mennyire erős benne az élet szeretete, és hogy az ő élete sokkal többről szól mint az összes többié. Tompa egy kicsit igen. A belső fájdalom még gyötri. Majd később fel fog törni belőle minden. Egyenlőre nem emlékszik. Segítettem neki anno kiképeztem és segítettem felépíteni valami olyan karaktert neki amiben képes gyógyulni. Amikor feltörnek majd az emlékei és elkezd ezekre a borzalmakra emlékezni, akkor szüksége lesz segítségre. Én nem biztos hogy tudni fogok akkor vele beszélni mivel akkor meg én nem fogok emlékezni már semmire. De nagyon fontos hogy erősítsétek meg és ne kerüljön a pszichiátria kezébe. Meg kell neki mondani élőszóban hogy ezek mind tényleg megtörténtek. Ezek nem rémálmok a semmiből hanem valós események amiken ő ment keresztül. Azért lett törölve az emlékezetéből hogy fel tudjon épülni a legbelső rétegekben. Ez gyógyul a leglassabban és amíg nem épült fel, nem szilárdult meg, nem nyugodott meg ott azon a szinten addig a tudat ne mtud megbirkózni ezekkel az élményekkel. De amikor legbelül készen áll akkor már mehet. Lesz sírás, esetleg idegösszeroppanás szerű állapotok, a katarktikus túlélési emlékekkel, kell majd valaki mellé aki le tudja hozni és életszerűvé tudja tenni a dolgot. Ha ezt a krízist végigcsinálja úgy hogy szeretet veszi körül akkor utána ő lesz a legerősebb ember a tanítói pályán. Látni fogja hogy melyik gyerek van a rendszerben mint katona, fejlesztő, melyiket szippantotta be a pornós csorda, és egy csomót tud majd segíteni nekik hogyan éljék túl. Persze ne mtökéletes ő sem, kicsit tompa lesz és a kreativitása is lassú lesz, de olyan dolgokat segít majd meglátni amiket ti nem láttok mert nem voltatok benne. Nem olyan jó a nyelvi készlete és intelligenciája mint nekem de azt majd ti tudjátok pótolni, mert a velem töltött idő alatt is tanultatok sokminden vissza fog majd köszönni. Gyakorlatilag képes ugyanazokat a dolgokat meglátni amit én is észreveszek, kitartó, az irány jó, nehezen fogalmaz és talán nem olyan pontosan ezért jól át kell majd gondolnia mit és hogyan mondjon, de ebben is tudtok neki segíteni és fejlődni is fog tudni. Ha nem így lesz akkor meg úgyis mindegy. Ha ne mtud megélni és megmaradnia tanítóskodásban akkor az egész egy rakás szar és mindenestől el kell takarítani úgyis. Adni kell neki időt hogy rendbe jöjjön."
"És a többi? A zsidó lányok?"
"Azok rendben vannak. Persze ez nem jelenti azt hogy őket nem tudják megőrjíteni. Fogékonyak a zsidó manipulációra, de a szüleik szakítottak a zsidó hagyományokkal - nem minddel de a legdurvábbakkal igen és igyekeztek azokat az értékeket kivenni ebből a vallási és gondolkodási keretből amelyek egyetemes értékek, emberi értékek amikre tényleg lehet építeni. Ha megőrülnek és rombolni taposni kezdik valamelyik gyereket akár nagyon burkolt szeretetnek álcázott formában is abból látni fogjátok hogy az a gyerek kitűnik a többi közül komolyabb figyelem kell felé. A többi csaj is elmegy. Átlagosak, pozitívak. Akiket nem soroltam föl azokat tkarítsátok el erről a területről."
"Miért?"
"Mert ha ti nem zavarjátok el akkor megölöm őket."
---
"Úgy siettünk hogy kilógott a belem..."
Némelyik ilyen mondás hátterét ha tudnák az emberek lehet hogy nem is mondanák.