Wednesday 15 April 2015

emlékeztetők

Nézem a Kalocsa Bélával készült interjút a bajai tv-ben s mondja a sikereit... Nohát nohát, s beugrik hogy ezt is mi csináltuk, engem kért meg hogy segítsek mert ki a karják vágni a sasfészek területét tarra... Jaja. Arról sincs emlékem hogy jártam a madarász szakkörre, de most ahogy néztem beugrott hogy jártam és akkor beszéltünk meg néhány hosszú távú stratégiát a Bélával meg a Barnabással talán. Valamelyik erőlködött hogy írjak a naplóba, vagy írjam alá a jelenléti ívet hogy legyen majd bizonyíték, hogy ott voltam...
---
"Azt kaptam feladatnak hogy csináljak pár olyan mozdulatot ami szexuálisan felizgatja és utána ejtsem..." kalapka csaj...
"Kitől kaptad ezt a feladatot?"
---
Azt mondják: "No hát akkor használjunk kollyabb fegyvereket." S közben elmegy melletem a fehér terepjáró és valahonnan karon talál valami közepesen erős fájdalmat okozó szar hullámtechnológiára épülő cucc. - Na jó hát akkor használjunk.
---
Tegnap a Szauron tornyánál az egyik munkás megint beugat: "Menj innen."
---
A Csányi is, a Mogyi, a két kávézó, a daniels, az alexandra és még legalább 20 30 ilyen cég üzleti tervét, stratégiáit és soknak még az induló tőkéjét is tőlem kaptátok. Ez nektek a nesze semmi? Ezt mind el fogom tőletek venni - és ki foglak nyírni benneteket, csak a rend kedvéért. És ezt mind azért csináltam hogy legyen munkahely, normális életkörülmények és pénz a védelem fedezésére - de főként azért hogy azt az értékrendet terjeszteni tudjuk ami az egyetlen életképes értékrend, a felépülés értékrendszere. És ti ugattok be nekem? A tetves kurva anyátokat. És aki beugat annak visszaütök méghozzá úgy ahogy én tudok. Brutálisan.
---
Én úgy nézem ide nagyon komoly és kemény erő szükségeltetik méghozzá igen brutális ritkítással és nincs sok értelme nagyon válogatni se. Mehet akármelyik.
---
"A lónak a faszát!" - kiabált apám sokszor fennhangon főleg amikor az utcán voltunk... :-)
Hiába hát van aki a nagy faszt szereti... "Jaj jajj valaki odamontírozta a fejemet..." Kell az eredeti felvétel? Akarjátok bevizsgáltatni? :-) Hát ha szeretitek az ilyen humort akkor én nem vagyok semmi ilyesminek az elrontója... :-) Megkaphatjátok az eredeti felvételeket is ha kell.
---
Turizmusból akartok élni? He? És közben begyűjteni egy két áldozatnak való gyereket mi? Végül is akkor nem kell annyit költeni meg utazni se, hülye meg irányítható meg mindig akad az ilyen turista tömegben mi? Sátánista turizmus. Gyertek és megfőzzük a gyereketek, emberhús és sült vér a strandon jobbra... Nem rossz ötlet végül is annyi birka van hogy simán belefér.
---
A szertartásokon végül is rádöbbentem valamire. Az jutott eszembe hogy végül is ugyanezekből az emberekből, gyerekekből nevelnek olyan szarházikat akik végül nekem támadnak és akikkel annyit harcolok amikor felnőnek. Szóval tulajdonképpen nem is kár azokért akik élvezik az ottlétüket vagy legalábbis nincs vele semmi gondjuk. Azután ott voltak azok is akik amolyan beugróként kerültek a körbe csak kipróbálni a gyilkolást. Ilyen volt a Gömzsik is. Próbálta szépíteni a dolgot utólag. "Nem tudok azóta a tükörbe nézni. Mindig azt a démont látom amivé váltam ott." Ja hát igen. szembenézni azzal hogy mekkora szarházi vagy és milyen mocsok lapul a mélyben igen kellemetlen dolog tud lenni. Ezért sokan nem is erőlködnek ilyen irányban, sőt. És ha már nekem is ott kellett lennem valamilyen sorsszerű kényszer folytán - azért én is beletettem néhány dolgot abba a bizonyos szervezőerőbe... S mivel én vagyok a legerősebb mind közül felül is írtam néhány dolgot. Persze mindent triggerekhez kötve.
---
Szóval akkor most jön aminek jönnie kell. Hát legyen.
---
Haha keresik a beültetett triggereket... Ezért olyan ideges a Martin - no meg a mögötte álló szarfaszúak...
---
"You have to know something."
"What."
"After you are going to have more trouble from your network. They do not like people with these skills unless they can control them. If you will develop yourself - and you will - then they will try to gain stronger control over you compensating the losses. So there is a downside to this. And also it wont be easy after for non of you int he family. You'll need help."
"I know the system Peter. I am one of those who run the system. I take the risk."
"I have a few people already who probably can be good company and help, you have to check them out. And find them cause I forgot their names."
---
Azta nézem sofit, jajj ezek cserélgetik egymást keményen. Tulajdonképpen kicsit vágyom vissza, ezt a részét kedveltem, csak ugye én mindig dolgoztam valamiért és én nem csak ott szórakoztam, hanem tettem a dolgomat hogy egy élhetőbb környezetben boldogukjanak a többiek akiket védtem, akikért dolgoztam, hogy változzanak ők is és megértsék amit mondok. Ezek meg csak szórakoznak. Tisztelet persze a kivételnek.
kurva fárasztó ez.
A sarkamat támadják most valami szarral, emlékszem apunak is mindig ki volt repedve a sarka, meg fájt neki, mire rájöttem - vissza tudtam emlékezni hogy persze hát csináltunk ilyen fegyvert is basszus. És súgtam neki hogy tegyen alufóliát vagy valamit a mi leárnyékolja a bakancsába. A fájdalom megmaradt de azt  jól kezelte, arra meg jó a mágnes. Jól körbe kell rakni a sarkat mágnesekkel. Megoldotta és visszaüzent egyszer. Itthon feküdt és csak annyit "mondott" nézd a sarkam... Szép egészséges volt a bőre.
Most nekem kell ugyanezt átszanom. Védeni a sarkamat a szaros fegyvereiktől. Meg ugyenz a vádlimmal, mikrózzák keményen, meg a sípcsontom melletti részt is, a térdemet, a hátsó combizmomat folyamatosan, hogy ne tudjam lelazítani egyáltalán, mert attól nagyon begyorsulnék, és közben folyamatosan küldik a hátamat és köhögtetnek változó célpontot találva a légzőrendszermen. De ennek ellenére azért futok. Gyorsulok. És még mindig nem emrtek megtámadni. Bár megtennék. Lehet hogy hagynám is, bár sajna ez reflexként működik nálam, mert úgy gyorsabb.
Tulajdonképpen most már tényleg nem érdekel senki. Szarok erre a patkány hulladék emberi kétlábú masszára. Nem érdekel. Kár volt ennyit kínlódni miattuk. Tényleg így gondolom. Egy rohadt féreghorda. Akármelyik országról van szó. Az aljától a tetejéig rohadt féreghorda. Néhány kivétellel de azok meg ... á szót se inkább.