Sunday, 29 March 2015

Tibor Etele magántanuló

Jó fokhagymásan pirítva...
A Gömzsik is hazudott és pontosan tudta valhol hogy ha szétrakja a lábát nekem akkor van esélye arra hogy helyi kitelepített ügynökből igazi kalandozó ügynökké lehessen szintet lépve. Megkapta. Végül be is vallotta mert rájöttem hogy tudja. És azt is bevallotta hogy a segge ami olan trapéz alakú csak jelmez, amit egyébként én is tudtam. (S itt bukik a déri is, mert ő azt állítja hozzánk képest ők ócska amatőrök voltak anno- szart akkor már ők használták ezt a módszert). Nem tudom azóta mit kavar és mit csinál nem is érdekel már annyit csalódtam ilyen figurákban hogy inkább nem is akarom tudni.
Végül is J. És V. és A, is egy csapda volt. A mesterelme e mögött a csapda mögött olyasvalaki trükkjét mutatja aki Trent Reznort is előkészítette nekem hogy beszivasson. Abban a pllanatban amikor Johnny Cash megkeresett hogy segítsek kimenteni Trentet és elmondta mit csináltak vele, abban a pillanatban feltűnt előttem a ravaszdi nő arca aki az egészet előkészítette. Abban a pillanatban tudtam azt is hogy ez egy csapda, de belementem mert úgy ítéltem meg hogy Trent intelligensebb és hosszú távon meg fogja lassan érteni, viszont megölni pedig nem fog tudni.
Hasonló trükk volt ez is J-vel és A-val és V-vel. Nem tudom Veronikát hová tegyem, egyenlőre egy gyönyörű gyöngyszemnek gondolom, kettőnk közös alkotásának, aki elvégzett egy fontos feladatot nekem. De ő is hallgat. Pedig segített is anno kapolcson odaküldte a mókus egyik helyettesítőjét hogy ő az. "A harcsa Veronika küldött hogy mutatkozzak be hogy én vagyok a móki helyettesítője." Néztem zavartan, mert akkor pont nem emlékeztem semmire. S folytatta. "Nem baj ha nem emlékszel rám, mondta hogy lehet hogy nem fogsz emlékezni csak megkért hogy jöjjek ide és ha emlékszel egy kicsit beszélgessek veled, de mindegy hagyjuk." s továbblépett. Az Írisz akkor kicsit korábban elhúzódott. "Inkább nem akraom ezt tudni mert akkor féltékeny leszek."
---
"Aznap éjjel amikor becsempészted a pénzt a tárcámba egy rókával álmodtam, hogy bemászott az ablakon és rám mosolygott majd eltűnt." "Igen. Olyan édesen aludtál szivesen megcsókoltalak volna, de akkor dolgom volt."
---
Amikor megöltem a rendőrkapitányt rá pár napra újra találkoztam vele az utcán. S mikor kiderült számomra hogy nem ismer meg rájöttem hogy ez egy helyettesítő. Egy pár napig tiszta ideg voltam. Akkor pont megint nem emlékeztem arra hogy vannak takarítók akik eltakarítanak utánam ha megtámadnak és megölök valakit. Féltem hogy majd jönnek és itt kell harcolnom a rendőrökkel. Azután amikor találkoztam megint vele akkor bekattantam. Úgy döntöttem hogy megint bemegyek és megölöm. S ha kell naponta kinyírom hogy kiderüljön mi folyik itt. Bementem hozzá és megint kivégeztem rövid beszélgetés után. A sátánistákról meg ilyesmiről dumáltunk nem igazán volt képbe, hárított és nevetett. Pár nap múlva megint ott volt az új helyettesítő. Kezdtem kiakadni. Megint bementem hozzá a portás már ismerősként üdvözölt: "Megint a kapitányhoz?" "Igen oda." Bementem és akkor már minden teketória nélkül megöltem kérdés és beszélgetés nélkül, de most meggyőződtem róla hogy tényleg halott-e.
S pár nap mólva megint ott volt.
Megyek a Minibe ott ül Etele. mondom neki hogy "te figyelj megöltem a rendőrkapitányt háromszor egyás után és megint ott van." "Bazmeg az te voltál. De minek szórakozol a rendőrkapitánnyal, az csak egy rendőr. Tucatáru. Fogunk egy kuglit aki belefér a jelmezébe megmondjuk neki hogy fontos beépülési feladat meg mittudomén azután kitöröljük a régi életének az emlékeit és éli tovább az életét mint rendőrkapitány." "Micsoda?" csodálkoztam "Ti pótoljátok mindig?" "Hát persze. Most már te is közénk tartozol. Tudod - és közelebb hajolva lehalkította a hangját - annak idején én is meg tudtam szökni a körből."
Bammm. Ekkor esett le a tantusz nekem hogy ezek úgy vannak kondícionálva hogy aki meg tud szökni a körből az nagyúrrá válik azaz irányítóvá és megkapja a privilégiumokat hogy megölhet bárkit, megbsazhat bárkit következmények nélkül, mert el lesz mindig simítva. Ezt korábban megtudtam már egyszer valahonnan csak elfelejtettem. Lehet hogy az öreg mondta el.
S folytatja ám Etele. "Hagyd a fenébe a rendőrkapitányt az csak egy báb, azt csinálja amit mi mondunk neki." "Hanem segíthetnél nekem." "Miben kéne a segítség? És mit adsz cserébe?" kérdem. "Hát ezeket kéne megrendszabályozni mert kezdenek önállóan dolgozni. Túl sokat fejlődtek és én szeretném irányítani őket."
Na gondoltam magamban helyben vagyunk. A sátánista őrület a hatalomvágy kezd benne is ágaskodni. "Rendben segítek, de cserébe nekem is kell adnod valamit." "Mit akarsz?" "Tudom hogy te őrzöd a kör ábráinak a titkát. Tudom hogy te vagy az aki a szimbólumokat rajzolod a táborokban. Rajzold le nekem mindet." Lerajzolta. Pontosan olyan volt mint amit a táborban láttam, még azokat is ismerte amiket a többiek sem és én is csak azért mert hipnózisban felidéztem mindent ami a táborban történt és vissza tudtam emlékezni arra hogy nem csak a kör szélén és belül voltak ábrák hanem a fák között is elrejtve. Ezt csak ő tudta. Lerajzolta azokat is. "Megvagy." gondoltam magamban. S cserébe elmondtam neki a Hubbard féle elmetrükköt. Azt hogy hogyan tud egészen egyszerűen sokkot okozni és így uralmat nyerni mások elméje felett egy lehetetlen helyzet kialakításával. Például ha ellop valamit valakitől de úgy hogy a másik tudja hogy ő volt de ne tudja bizonyítani és letagadja akkor az egy olyan tudati állapotba hozza a másikat hogy képes lesz az irányító triggert beültetni. megmutattam hogy például kézjelet használhat vagy hanghordozást triggernek. És meg is mutattam hogyan működik. el volt ájulva. (ugyanezt tanítottam a dietrichnek is szintén ezek közé tartozik)
Amit viszont hazafelé gondoltam attól már nem lett volna elájulva. Végül is megszivattam de keményen. Tudtam ugyanis hogy hazudik az ábrákkal kapcsolatban. Leírt valami szertartást hogy hogyan kell rajzolni milyen sorrendben meg ilyesmi de tudtam hogy az parasztvakítás. Az ábrák attól voltak olyan erősek mert ő rajzolta őket és ő volt az aki annyira erős volt.
A lopós trükkel pedig elértem azt hogy elszigetelődött a többiektől s így lassan kiesett a pixisből. Ugyanakkor pedig kiszivárogtattam a hülyeséget amit a rajzokról hadovázott össze a többieknek úgyhogy onnan is kirekesztették és nem hívták többé. Viszont így az ábrák ereje lecsökkent. A gyerekeket pedig közben egyre több infó érte arról hogyan kell védekezni. A Minis csapat révén pedig egyre terjedt a hipnózisból való felébredés gyakorlata is és azért az emberek fejlődtek is, bár nem túl jó ütemben, de azért mégis volt fejlődés. Ezek következményeként egyre többen tudtak megszökni a körből. És egyre többen váltak e miatt Nagyúrrá és Úrhölggyé. És ez ebben az elmemanipulált körben azt jelentette, hogy egyre több felé kellett aprózódniuk. Egyre többen lettek olyanok akik megölhettek bárkit, megbaszhattak bárkit, de egymással már mégse tudtak úgy feltétel nélkül elbánni, mert ha két kiváltságos került szembe egymással akkor elkezdődtek a gondok. Egyre többen kerültek ilyen státuszba a városban. A valódi koponyák a kik tudatosan iránították az ilyen közösségeket meg nem tudtak beavatkozni, mert nem akarták felfedni a kilétüket. És gyakorlatilag az egész város egy sátánista porfészekké vált ahol mindenki átesett ezen a beavatáson, embert ölt - gyereket. A legtöbb nem is emlékezik erre.
---
Szóval ezek a csapdák olyanok amik már szinte nem is lepnek meg. A fel volt pl készítve hogy a csillámporos dologgal ne is zaklassam mert az nem érdekli. Merthogy a henna volt amit a testfestésre használtunk amit a védekező ábrákhoz felhasználtunk de a csillámporos szar már a mosszad manipuláció hozzáadott szutyka. Ráadásul úgy is kezdett velem, mint a mosszad tréningelt anyám és a csisztu, a sátánista pszichikai kínzás módszereivel. kicsit egyébként olyan csökkentett inteles beütés van e mögött is érezhető a fejevesztettsége a mosszados intelnek, remekül sikerült levágni a rohadt csárlicsapatokat a hálózat testéről és ezzel komoly intelt veszítettek. Viszont a hálózat alájuk tartozó része így önállósította magát ahogy tudta. A ezek befolyása alá tartozik és alapból hárít. J. Szintén fel volt már készítve. Nem is emlékszem miért ebben a karakterben talákoztam velük és miért is nem szerveztem köréjük is valami anyagi forrást. Lehet hogy annyira átlátszó volt a dolog vagy már belefáradtam, a csányi meg a mogyi, meg a többi szar után hogy nem érdekelt? Nem emlékszem mi volt.
---
Veronika szövegein érzékelem a szokásos mérget amit bele szoktak csepegtetni miután magukra hagyom őket hogy ha visszatérek hozzájuk akkor maró gúnnyal visszaüssenek. Mint a pomplamoose meg a többi szar mosszados trükkcsapat akiknek segítettem. Láttam egyébként hogy a banda akik köréje gyűltek szarházik és csak a lehetőséget keresik hogyan tudják manipulálni ide vgy oda őt. Sikerült is nekik valamelyest - mégis valami kis ellenállást érzékelek a szövegekben a részéről. lekerekítette az éleket és elsimította a tüskéket egy kicsit - így nem fájnak annyira és el tudom engedni őket. Nem tudom ez taktikázás-e vagy őszinte... szeretném minig azt hinni hogy őszinte, de mára kifogytam az ilyen illúziókból. Szeretném azt hinni hogy legalább az őszinte volt: "..csak még egy lépés... ennyit én is tudok segíteni..." De már nem is számít igazából. A karakter egyébként is kitalált én is dolgoztam rajta, ő is persze még többet, én magam se vagyok biztos abban hogy ki is vagyok valójában - szóval elmegyünk szépen egymás mellett mint idegenek eleddig. Úgy tűnik azok az idők véget értek amikor odajöttek hogy én vagyok ez meg ez, nem baj ha nem emlékszel én emlékszem rád.
---
A háborúnak nincs vége. Koránt sincs vége. Most jön még csak a java.
kiscsaj is nem tudom hogy most trükköznek és összefogtak ők is a hilaryval hogy valami iszonyat gonosz trükkelmegint előnybe kerülhessenek vagy tényleg belátta a hilary hogy igazam van és az értékrend nem csak egy elvetélt ötlet hanem valódi és a legerősebb hatalmat adja... ki tudja? Ők, vagy még ők sem. Ez ilyen trükköt trükkre halmozó elmék mikor adják fel a hazudozást és a szemfényvesztést? Főleg hilary, vag bush, vag a többi ha már ezek közül van olyan amelyik eredeti és ne valamelyik névtelen sumák pózol vagy névtelen tökéletes elmekontroll alatt lévő helyettesítő pózol a szerepükben mint az új putin. mellesleg azért nem minden figura helyettesíthető, mert az erő és a tehetség az nem terem minden bokorban. Az elmét lehet ugyan tuningolni és ennek kiváló módszertana van, de azok a legtetején nem helyettesíthetők bárkivel bármikor, mert ott már olyan magasan van a léc hogy oda még a tuningolt helyettesítő is kevés lehet.
---
Szóval befogadtak a sátánisták. S Bill Gyula története sem olyan fekete mint azt a hazug mosszados déri beállította. Tulajdonképpen ő nem kegyetlenkedett. És iszonyú ereje volt. Védte az erdőt a folyókat és a magyarokat. Ezért onna  a cigánytelepről feláldozott egy két gyereket. Én megkértem hogy mondja el és mutassa meg hogy csinálta. Megmutatta. Nem ölettem meg vele egy gyereket csak hogy hogyan vágja el és mit csinál. Gyakorlatilag gyorsan és fájdalommentesen végzett vele. Csak a vért használta. Nem baszta meg őket és nem kínozta őket. Ezért is volt annyira erős. A kínzást és a baszást a kgb meg a mosszad etette meg ezekkel a sarlatánokkal mert ők tudták hogy így gyengébbk lesznek.
Hiszen a mosszad is csinálja a mai napig. Aranytálban fogják fel a vért. Így kötik össze a vér-erejét az arany és a gazdagság szimbólumaival. A réteses, az irószeres, a játékboltos a szabadság utcán. De ma már ez se érdekel. Kiégtem. Az egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz.
A déri ennek a mocsoknak a szolgája. És amosszados szarládák gyakorlatilag arra számítottak miután nem tudtak megölni se itt se ott, hogy ha ide beszorítanak akkor innen nem fogok tudni irányítani és akkora befolyásra szert tenni és meg tudják fordítani azt a folyamatot amit elindítottam.
És ezért varrták a nyakamba a dérit hogy a tehcnikával basztasson, hogy ne tudjak futni, mert a légzőrendszeremet támadja ultrahanggal, folyamatosan irritál és köhögtet, meg a sarkamat téremet a vádlimat rendszeresen meglövik mikróval hogy fájjon csak hogy ne tudjak edzeni se. Azt gondolta a déri hogy engem is olan könnyen elintéz mint Deaák billyt csak én nem tartoz véráldozatot nekem erre nincs szükségem én másképpen növök - lassabban és erősebbre mint bármelyikük. Ezért próbálnak eltaposni kiszorítani a bűnözői létbe hogy megállítsanak mert teret veszítenek meg szétmegy a hálózatuk a sok nagyúr miatt meg a sok úrhülgy miatt akik egyre többet akarnak a nagy tortából és egyre gyorsítják a birodalom széthullását. De már ne tudják megmagyarázni a többieknek hogy akkor negem miért is kell állandóan támadni, ha dolgozni akarok és nem ölök és futok meg ilyesmiket csinálok akkor miért is kell engem sakkban tartani és arra kényszeríteni hogy lopni menjek vagy öljek, mert támadnak? Ezt ugye már nem tudja a szarházi déri se elmagyarázni senkinek ezért trükköznie kell, hazudnia. De hát ez nem új dolog neki, ha még él egyáltalán mert második esélyt nem kap tőlem.
A zsidó világuralmi törekvés és a pénzhatalom mocska undorítóbb mint valaha. És nem változtatnak semmit.
Lassan csomagolhatjátok az uzsit a marsra...
---
Kicsit még közelebb hajolt hozzám és folytatta:
"Tudod mit mondott nekem az Öreg amikor kiszöktem a körből?"
"Mit?"
"Azt mondta hogy szabad vagyok. Azt csinálok amit akarok."
"De ha kiszöktél akkor nem akartál ott maradni, nem értettél egyet azzal ami ott folyik ugye?"
"Igen. Hát te miért szöktél? Kell ezt neked amgyaráznom. Te tudod a legjobban micsoda akarat kell ahhoz hogy megszökj. És én anno még az Öreg varázslatából szöktem - gondolj csak bele."
"És miért nem hagytad ott akkor őket, ha szabadon engedett?"
"Péter, ezeket nem lehet otthagyni. Vagy oda tartozol vagy megölnek aha tudnak de ha rád szállnak akkor onnantól az nem élet. Így legalább baszhatok, lehetett családom, nézd meg van két gyönyörű lányom és élhetek nyugodtan. Megcsinálom nekik a köröket, lerajzolom a jeleket és kész. meg amit muszály, de amiből csak lehet kihúzom magam."
"Értem. De én szét fogom verni ezt az egészet Etele, mert muszály szétverni. És én meg is tudom tenni. Ha velük tartasz akkor téged is úgy foglak kezelni mint őket."
"hahaha - nevezett keserűen - ugyan Péter, nem gondolhatod ezt komolyan te is láttad micsoda ereje van ennek a közösségnek, ha visszautasítod őket, se baszni nem fogsz, de még egy láyn se fog még cska szóba sem állni veled, és az életed egy pokol lesz. Ott fognak beléd rúgni ahol tudnak és soha nem állnak le csak ha megölöd őket."
"Akkor megölöm őket." ... "Mind." ... "És téged is Etele."
Etele nem nevetett. Látta a Gyerek szemében hogy ott viccről szó nincs. És tudta hogy meg fogja tenni. A csend többet mondott mint bármely szó.
"Tudod mit?"... "Segítek." ... "De belülről." ... "De valamit ki kell találnunk ahhoz hogy engem kiszakíts közülük egy kicsit és lemorzsolj róluk. Ők sokmindent nem tudnak amit én igen. Az Öreg megbízott bennem és elmondta, hogy az egészet azért csinálta, hogy legyen egy pár embere akik ellen tudnak neki állni, az ő hipnózisának. De túl jól sikerült a dolog és nem igazán akadtak emberek. Viszont azóta meg a közösség szétverhetetlen. Ezért kért meg enge hogy csináljam helyette a fogvatartást biztosító delejezést. Hogy legyen esélye annak hogy megszökhessenek páran. De még így is túl jól működik, amint látod. Gondolj bele hogy az Öregtől megszökni mit jelentett..."
Most viszont a gyereken volt az ámulat sora. Tisztelettel nézett a sörhasú alkeszra. Senki nem is tudta kicsoda ez az ember és mekkora hatalom van a kezében. Ugyanez igaz volt ugyan a gyerekre is.
"Gondolkodnom kell. Térjünk vissza a témára este..."
S kiötölték a Hubbardos műsort ketten hogy kiszakítsák Etelét és az állandóan bemikrofonozott Miniben beetessék a többieket az ábrákra vonatkozó maszlaggal.
A stratégia lényege az volt hogy Etele kiszálljon a buliból de úgy hogy a sátánista közösség maga túrja ki, és közben a többieket meg folyamatosan erősítsék a hipnózisból való  felébredés gyakorlatában. Így egyszerre tudtk erősíteni a potenciális áldozatokat és gyangíteni a sátánista kört, úgy hogy közben Etele nem kerül a fókuszukba. Természetesen mindketten iszonyú terhet vállaltak.
---
"Ha segítesz akkor én is segítek. Személyesen foglak kiképezni téged is."
---
"Méghogy ti védtétek az erdőt... És azzal hogy számolsz el, hogy odabasztatok egy atomerőművet ami radioaktív vizet engedi tonnaszám a dunába?" "Na ja. Hát persze nektek is kell a pénz mi? Patkányok vagytok ti mind."

No comments: