Sunday 29 March 2015

A szertartás

Tulajdonképpen parafenoméneket használtak a nagyurak csoportja ahhoz hogy a szertartásokat le tudják bonyolítani. A nagyurak azok a parafenomének voltak akik már rájöttek hogy a hatalmuk biztosításához és a képességeik megmaradásához távol kell maradniuk a szertartásoktól és azokat olyanokkal kell elvégeztetni akik jó erős pszichés adók azaz erős kisugrázású emberek, de lehetőleg vevőknek is jó vevőknek kell lenniük.
Tulajdonképpen minket használtak arra hogy megtartsuk a szertarásokat. Amikor én kerültem oda iszonyú erős lett a kör hatalma, mert én nagyon erős adó vagyok - erős hipnotikus képességekkel rendelkezem. Arra nem emlékszem mi történt az elrablás pillanatai után addig amíg a táborba értünk. Azt tudom hogy valahogy sokat utaztattak, mert az út több napig tartott. Valószínűleg a nyomkövetés miatt körbevittek valamerre. De tudom hogy be voltunk valami droggal nyomatva hogy alig tudtunk magunkról. És folyamatosan ebben az állapotban tartottak.
A szertartás alatt amikor összeálltak a nagyurak az a koncentrál pszichés erő megjelent bennünk és erősebbnek éreztük magunkat mint bármikor. De ez csak a szertartás idejéig tartott, és utána a pokol következett, öntudatlan rosszuléttel párosult kábaság. Napokkal egy egy szertartás után, már kicsit helyrejöttünk akkor már egyéb dolgokat is képesek voltunk csinálni.
Amikor Billy kérdezte hogy akkor most mihez kezdjen? Mondtam neki hogy a zene ugyanúgy segít és használható és van olyan ereje ha megfelelően használják. neki is elmagyaráztam sokadszor hogy itt tulajdonképpen az egyéni tudatok szinkronizálásáról van szó és fókuszálásáról, amit egy sokk okozásával érnek el azoknál akik nem akarnak ebben részt venni és gyakorlott koncentrálással érik el önmaguknál.
A sátánista típusú útvesztőbe a nemiség és a nemi kéj fokozásával és drogokkal való  kombinációjával gyakorlatilag a sátánizmus előszobáját képezi. Nagyon erős ez is, de a vérerősebb. Ugyanakkor a sátánista nagyurak pedig már távol maradnak a vértől fizikailag, mert ők már rájöttek arra hogy ez csökkenti mégpedig drasztikusan a saját pszichés klpességeiket - ugyanaz a letargia és erőtlenség lesz úrrá rajtuk mint a szertartást végzőkön csak nem olyan extrém mértékben. Szóval ők már elkezték azt is megérteni hogy itt valami nem stimmel ezzel. És a legerősebb pedig a szeretet alapú fókuszálás. Ezt mai napig elhallgatják és preferálják az emberek többségét arra hogy menjenek a sátánizmus felé, mert így ők megint uralkodni tudnak majd hiszen amíg ezek erőlködnek addig abból is táplálkoznak és amikor elgyöngülnek akkor meg a szeretetre nyergelve megint előnyökhez jutnak. De ebben a számításban hiba van. A szeretet hajtóereje ugyanis több befektetést igényel és hosszabb idejű odafigyelést. Tartósabb koncentrációt, tudatos erőfeszítést - amit megzavar egy egy ilyen véres betörés s ha amgad veszel részt benne akkor visszalök.
Afrikában megmutattam nekik hogyan lehet gyorsan és szépen ölni. A birkán természetesen.
A zene, a tűz, a szél a nemiség és némi szigorú keretek között tudatosan használt tudatmódosító elég erős lehet ahhoz hogy működhessen pozitívan is. De itt a nemiség és a drogok veszélyes jégpályát jelentenek amin a legtöbben simán elhasalnak.
---
Odajött hozzám ag egyikük és hangos szóval röhögve megjegyezte, hogy: "Péter. Ez itt ennyi. Pár szalonnasütés, kis tincitánci a tűz körül és vége. mit akarsz te ezektől?" - Teljesen kétségbe estem. Igaza volt.
Csak azt néztem hányan vannak közöttük akik irányítanak és tudatuknál vannak. Iskolaigazgató, rendőrtiszt, tanárok... Mind benne volt a legértelmesebbek. Itt tényleg nem volt már sok tennivaló. De a düh mégis toábbhajtott. ... Nem igaz. Nem igaz hogy nem lehet ezen változtatni. Nem igaz hogy nincs egy sem ezek között aki megértené amit mondok.
Sajnos fizikailag meg kellett tapasztalniuk a különbségeket és nekem emg kellett mutatnom nekik hogy ha így ölnek és ha úgy akkor mi történik. És meg kellett azt ismutatnom hogy tényleg széthullik a közösségük ha ezt folytatják. Végül is sikerült beazonosítani egy kettőt aki benne volt. Hála istennek a szokásos kgb-s szokás szerint a szertartás titkait sem tudta mind, egymás előtt is titkolták őket. Ezért amikor sikerült még jobban paranoiássá tenni őket, akkor kiserült egyben elgyengíteni is a közösségüket. Mivel maga a tevékenység amivel foglalkoztak eleve kényes volt és kiderüléskor (a köz tudatába való megjelenéskor) igen erős hullámokat csapott, ezért mindig a legnagyobb titokban kellett mozogniuk, ez állandó paranoiát jelentett és mindig extra költségeket az elleplezéshez.
Úgy gondoltam ha van egy pár ember akik képesek észnél maradni és nem manipulálhatóak olyan könnyen a sátánista elmetrükkök hatása alatt vagy képesek kivonni magukat alóla mert megtanulták hogyan kell (mert meg akarták tanulni) akkor igen komoly károkat tudok okozni a szertartás megszervezése körül. Eleinte csak ebbe tudtam kapaszkodni mert a városban tulajdonképpen mindenki benne volt. Volt aki tudatosan, volt aki mint befolyásolt.
Azért hozzáteszem hogy a hatalom szempontjából például sok olyan ember vett részt ebben akik azért a természet értékeit valamelyest tisztelték. például a Gemenc - ahol a legtöbb szertartás lebonyolították - azért tudott valahogy megmaradni a nyugat mindent letaroló profitéhsége ellenére, mert ez a sátánista véráldozó közösség védte. Tehát mielőtt teljesen feketére festeném őket le kell szögeznem hogy a kép korántsem ilyen egyszerű.
A nyugat ugyanakkor meg a pénzimádat bűvöletében szállt el ami ugyancsak egy rettenetesen veszélyes sőt tulajdonképpen egy végzetes irány amit már a sátánista véráldozat hatalma sem képes legyőzni.
Amikor ezeket megértettem, akkor már csak a hatalom manipulálására képes csoportokat láttam és ezek indítékait. A kettő közöt pedig a tömeg, a mit sem sejtő tömeg akikből az áldozati szertartások alanyai lettek. És ott állva ahogy néztem a megbűvölt gondolkodni képtelen tömeget, arra gondoltam hogy végül is ezekért miért erőlködök és miért teszem kockára az életem az egészségem és miért teszek értük egyáltalán bármit is. Nem többek mint egy birka, vagy egy csirke hiszen semmivel sem emelkednek felül az ő létszintükön.
De a kínzás és az esztelen gyilkolás viszont bántott. És tudtam hogy ha nem a pénzimádat akkor ez biztosan végez az emberi fajjal. Hiszen számos hatalmas és erős kultúra, birodalom pusztult már el a véres szertartások kegyetlensége miatt és ennek hosszútávú hatása miatt. például ott a maja kultúra vagy a római birodalom. A szertartásaik a nemiségre és a éráldozatra alapuló szeánszok erőssé tették őket, de elindították a belső rothadást is.
Az Öreg birodalma ugyanebben a fertőben rotyogott. Ő felismerte hogy a bukás elkerülhetetlen mert a rendszer tagjai egymást kezdték el irtani.
De már kialakult a rendszer tagjaiban a végzetes függőség a vér és a nemiség, a drogokkal végzett szertartások felé. A dolog odáig fajult hogy már nincs a számukra visszaút.
Ma is csak abban látom a megoldást hogy meg kell mégis mutatni nekik ezt a valós tapasztalatot. Biztos a bukás ezen az úton. De ahhoz hogy megértsék be kell őket avatni, meg kell nekik mutatni a trükköket, hogy megértsék mi történik egyáltalán. S legyen beszéd és vita ezekről. De a trozult személyiségek nem képesek erre. nem képesek megérteni valamit  a lezárt és merev gondolkodási keretrendszereik miatt.
És főleg nem képesek a valódi szeretet felelősségvállalására az egész bolygóval kapcsolatban. Nem egyeztetik a döntéseiket ezen a szinten a valósággal és mint ilyenek nem alkalmasak ekkora hatalom vállalására, de ugyanakkor mind erre törekszik. Sajnos nem képesek felfogni hogy ott nem lehet játszani a gombokkal hogy na ezt emgnyomom mi lesz... Mert azon a ponton már túl vagyunk és nemsokára ennek nagyon komoly tételei fognak megszólalni, mert a tempó gyorsul és gyorsul viszont a jelenlegi irányítók - akik engem itt sarokba szorítottak hogy ők szórakozhassanak addig... - nem képsek felfogni ezek jelentőségét. Azt hiszik magukról hogy meg tudják ezt is meg azt is oldani, s nem tudják helyesen felmérni a képességeiket. Még csak most kezdik összerakni aképet hogy mit vittem én magam véghez - természetesen sokak segítségével - de ennek ellenére hogy megpróbálták és egyik másik területen tudnak akár jobb eredményeket is - összegészében egyik sem képes arra mit véghezvittem. És ez itt nem a trükktáttól szól. A megértésről. Mit hogyan és miért. Ez a három kérdés a legfontosabb. Mit, hogyan és miért. pontosabban Miért, Mit és Hogyan. Ebben a sorrendben. És idáig még egyik sem jutott el. Az van a fejökben hogy majd ők megmutatják hogy ők jobbak meg erősebbek meg jújj meg hűjj. És a lényegből egy körömpiszoknyit sem értenek. Miért csináltam én mindazt amit csináltam. Mit csináltam és hogyan csináltam. A sok hazudozó és hazugság erdejében nem is könnyű ezt kihámozni, de megkeresni egyik sem keres meg hogy kérdezzen, mert félnek a lebukástól.
Ma ott tartok hogy elég szar ez így. Mintha semmit se csináltam volna. Vagyis se ezen a szinten se odafenn nincs már gyakorlatilag senki aki érdekelne. Itt még régebben akadtak emberek. Mára eltűntek mellőlem. Akik meg jönnek azok hazudnak, manipulálnak, keresik a lehetőséget hátha leesik nekik valami.
---
A szarvasagancs azért kellett hogy az emberáldozat fejére kötve szimbolizálja a tényt: az ember a természet része és semmivel sem különb vagy több mint egy szarvas, de ugyanakkor mégis több, az áldozat nagyobb értékű. Azért vigyáznak a Gemencben az agancsokra olyan nagy gonddal és ezért is olyan értékes az agancs ma is, mert fontos kelléke az áldozati szertartásnak.
---
De legalább a Déri amikor hozzáfér a déri emlékeihez akkor beszél. mert ő megértette még ha ugyan nem is hiszi hogy bármikor is megvalósulhat amire vágyom. Azért is llt vissza a sorba. És megértem. Most már, innen.

No comments: