Thursday 26 March 2015

Rossz vér

A sátánista szertartás, véráldozat tiszta vért kíván, mert ha rossz vért áldozol akkor rontást hozol magadra a varázslat a visszájára fordul.
---
Szeretnék veled élni, de a mi életünk úgy nézem véget ért mielőtt elkezdhettük volna élni. Ha valaha lehetőség lesz erre és működik - jó lenne.
---
Minap mintha a Gömzsiket láttam volna. "Ott ordított a város főterén, olyan erővel hogy még lent az ifjúsági házban is meghallottuk és kiszaladtunk hogy mi ez. És mégse mozdult emg senki. Pedig azt biztosan sokan meghallották."
---
"Megyek haza apám épp fordult ki a disznóólból a gyatyája félig lent az egyik oldala tiszta disznószar." "Ha te nem baszol akkor megbaszom a disznót, vagy a gyerket."
J már régóta ennek a telepnek a folya volt. Nem voltak kerítések sem őrök, de a tábort nem tudta elhagyni. Nem volt hozzá ereje. Valami megfoghatatlan erő ott tartotta. El kellett végeznie a szertartásokat.
De mit esztek? valamit csak esztek? - Persze indőnként jönnek egy furgonnal és hoznak valami ennivalót.
---
"Ne haragudj készíthetek egy fotót rólad, olyan érdekesen jön ki ez a háttér veled együtt. És ha megkérhetlek húzd felegy kicsit s zoknyádat hogy  láttszon a térded." - "Mást nem akarsz?" "Hát ha még itt leszel egy óra múlva."
...
"P én is benne vagyok de nagyon erősek én nem vagyok képes ellenállni. Már százszor megpróbáltam és elbuktam. ... Olyan érzés mintha egy búra lenne a fejed körül, mintha az érzékeid valami láthatatlan ködbe kerültek volna és mintha ez a láthatatlan köd irányítaná a mozdulataidat. Csak azt látod amit ők akarnak, például megyek az utcán és látok egy tárgyat - teljesen közönséges tárgy, mondjuk egy gyufássaktulya, vagy agy coca-colás palack a járda szélén - de olyankor valahogy kiemelkedik a környezetből valahogy tudom hogy nekem van odatéve hogy fel kell vennem, olyan mint amikor a fotósok kiemelnek valamit egy fotón úgy hogy a többi részt egy kicsit eléltelenítik. csak azt látod és tudod hogy neked van ott, nem tudod miért de amikor odaérsz tudod hogy fel kell venned. Azután mész tovább és tudod hogy ide le kell tenned. És néha csakennyi a dolgod néha sokkal durvább. Amikor elirányítanak egy buliba és ott elvisznek félre, megbasznak és csikkeket nyomnak el rajtad miközben végig ilyen állapotban vagy és azt sugoddossák végig a füledbe hogy szeretlek meg imádlak és gyönyörű vagy. Csak hagyd a harcosokat hadd szórakozzanak egy kicsit."
---
Gondolatvezérelt számítógépesített támadórendszer a hozzáférés a mentális erő függvényében priorizált. És persze attól függően hogy mennyit fizetsz kerülhetsz feljebb... Nos ezért jó az ilyen energia fegyverzetet fejleszteni és jól bekavarni nekik, mert akkor egymásnak esnek.
---
Ott tartották őket ilyen táborokban, időnként hoztak újakat, akiket kijelöltek áldozati alanynak. Meg időnként orgiákat is rendeztek, jöttek katonák, gyilkosok és kielégítették magukat, meg is öltek néhányat ilyenkor ahogy kedvük szottyant.
Igen csak azokat mentettem ki akikről úgy gondoltam érdemes. A többit ott hagytam. Azokat akik próbáltak ellenállni megpróbáltam kiszedi onnan. A többiért nem mozdultam.
Így is elfogyott belőlem minden.
---
A massagyuri is helyettesítőket használ emlékszem ő magarázta el több alkalommal mi az a szódium és legutóbb meg már nem tudta mi az. Ilyen hibár ő nem követne el mert tudja hogy lebukna nálam, az már egy helyettesítő volt. ugyanígy az Ikó is szerintem. Egyébként ő se mert volna ennyire gyatra módon közelíteni, attól ő sokkal ravaszabb. A kollár a is benne van, az etele, a sekó is, vagy talán ő csak volt nem tudom. Elég szar ügy ez. Ja a Dani szintén. Érdekes fazon van még benne valami töredéke a jónak.
---
"Mindenki órákat zeng arról milyen jó veled dugni, de nekem nem volt annyira extatikus - most ne sértődj meg, de ahhoz képest hogy miket mondtak rólad ahhoz képest, jó volt de nem volt annyira hatalmas extázis." "Anikó ezek akik a történeteket faragják meg ódákat zengik olyan dolgot tanultak meg tőlem ami egy egészséges társadalomban teljesen természetes. Ezek itt soha nem tapasztalták meg a valódi szeretetet, avalódi figyelmet a valódi odafordulást és a vlódi kölcsönösséget. Főleg nem a nemiség terén. Itt MO-n a lakosság 80-90%-a nem ismeri a valódi szeretetet Angliában is igen rossz a helyzet de ez gyakorlatilag világméretű probléma. Soha nem tapasztalták meg. Nekik ez egy hatalmas extázis. Te valószínűleg ismered a valódi szeretetet és ezért neked ez nem jelent akkora meglepetést. De te is mondtad hogy a korábbi pasiaidat például nem szivesen szptad le. De engem, velem valahogyan ez őszintén és szivesen ment. Ez is valószínűleg azért van, mert bennük volt ugyan valamennyi szeretet de nem volt teljesen őszinte és odaadó."
"És te mit gondolsz nekem milyen férfi lenne a mgefelelő társ?"
"Mindneképpen olyan aki tudja milyen a valódi szeretet ez alap, de mivel te is hiperintelligens vagy hosszabb távon csak olyannal tudsz majd igazán együtt élni aki észben és főleg a hozzáállás irányában passzol hozzád és tudtok együtt dolgozni valamin. Az ilyeneknek mint mi, kell a tevőleges együttműködés és a szellemi összang is."
"Szerinted mi az esélye hogy találok ilyet?"
"pfff...." nevettünk. "Hát egy jó darabig elég kicsi esélyed lesz erre, de ha beindulnak a dolgok akkor sokan fognak felébredni mély álmukból, sokan kilépnek majd a delejes varázsból és akkor már növekedni fog a lehetőség erre is."
"Mégis mennyi idő?"
"Nem tudom. 15-30 év, a legjobb esetben is mondjuk 10. De ha jó helyeken keresgélsz akkor találhatsz előbb is."
"Mégis hol?"
"Hát azok között akik velünk dolgoznak. Tudom ők nem a legszebb lelkek de közöttük előbb találsz ilyet. Addig meg meg kell tanulnunk örülni annak ami van. Az ilyen pillanatoknak, együttléteknek mint ez itt."
...
"Nézz a szemembe és mondd ki mit szeretnél és megteszem neked."
"Nyalj ki kérlek."
---

No comments: