Wednesday, 26 November 2014

John McLaughlin & Uri Geller

This fuck killed Uppalapu Shrinivas the mandolin player I just figured out that he used ultrasound and infrasound to target him for a long time, and he went into a liver transplant operation and this caused the lethal failure and lead to his death. This shows his involvment with human and organ trafficing, also his involvment with drug trafficing is 2nd time coming up MH170, MH17, Monaco etc... It seems to me that he is the one who directs intenationally the dirty logistics for these fucks. (He ordered his death, he was tortured by audio weaponry; LRAD type pulsated lowfr it causes pain in organs, then he turned to doctors and they finished the rest - transplant. Not the first case. So John is the mastermind behind EU and UK human and organ and all secret trafficing of stuff just as his servant is Sándor Pitnér in Hungary.
 This is the very nature of english MI6-5: They will smile at you, will talk love to you, will say: 1000 times that I love you and they continously killing you. One old woman told me once: "I hate these indians but I used to smile at them because if I smile they believe that I love them." Tells a lot.
They killed Sandor T. also he told me after he was tortured: "I told them everything." I didn't understand than but now. His brain was drilled. Uri Geller used to have fun saying this: "I used to tell them where to drill and where not to drill."
That fuck also works for these assholes. My father was tortured the very same way later by the very same shit. I just realized this now because they are targeting my organs with infra and ultrasound right now (night and day) from different direction. And this piece of shit T. Sanya the sun of the dead is helping them. He works for them. He works for those who killed his father. Insane.
John McLaughlin is one of the typical assholes: smiles gains respect worldwide and his hand is covered with blood. He is one of the leaders in UK. He trades with drugs and big friend of the oil industry just as is Uri Geller.
Mossad MI6 leaders. Killers of their own and millions. Distroyers of this planet.
The high energy ultrasound and infrasound is able to give you a lot of pain. Pulsated high energy waves penetrate nearly anything specially infrasound. But they have their own limits as well.

4 comments:

Anonymous said...

A European Mantrának van ilyesmikhez köze? Láttam egy régebbi postban felsorolva őket csak ezért kérdem.

Sound said...

Milyesmikhez? :-)
Nos valami köze van a rejtett világ történéseihez de nem hiszem hogy szeretnének róla beszélni... Annyit mondok hogy én találkoztam velük. Tehát valamihez van közük, de hogy mihez azt ők tudják...

Anonymous said...

Emberöléshez, vagy ahhoz hogy ők is a 'seggfejeknek dolgoznak' (works for these assholes). Szóval csak nem ölnek embert, ugye? Egyébként én is találkoztam velük de semmi feltűnőt nem láttam, csak hogy jól zenélnek.
Még egy kérdés ha szabad: szerinted a tudat önmagában letudja győzni ezeket a hullámokat, jobban mondva a fájdalmat amit a hullámokkal keltenek?

Sound said...

Semmit nem tudok arról hogy most éépen mit csinálnak. John McLaughlin is egy kiváló jazzmuzsikus, mint a CIA legtöbb oszlopos tagja ugyanúgy mint a mossadé. Pat Metheny, John Scofield, Avi Bortnik, John Zorn, Jaco Pastorius, Miles Davis sokan meglepődnek pedig annyira nyilvánvaló ha elkezded látni a mintákat. Byrd szenátor volt a CIA feje (is) a neve Byrd - bird allegória sokszor megjelenik és madaraknak is szokták hívni az alá tartozó embereket. Szerette a jót mindenből és az ő embereivel van tele a jazz, a fusion és a progreszív rock területe. Sok muzsikusnak volt rejtett árnyék élete amiből többnyire csak a drogozás, emg a nemi botrány az ami publikussá vált a gyilkolás nem. Pedig volt sok aki rengeteget ölt és ma is öl. persze ezeknek az említetteknek a többsége mint elemző és fejlesztő és stratéga játszott szerepet. Ezért is voltak olyan jó zeneileg is, az analógiás gondolkodást rendkívüli módon segíti a muzsikálás, főleg az improvizáció és a komponálás.
A Matrásokról csak annyit mondhatok és lehet hogy ennek se fognak örülni hogy amikor alakultak akkor találkoztunk. Azóta én nem követem mit csinálnak. Csak ami publikus. Az meg kiváló!!! Rendkívül jó muzsikát hoztak össze.