Friday, 15 January 2016

II. világháborús repülős "balesetek" katonai hírszerzés

Volt egy közös dolog az összes ilyen balesetben. Azokat vadászta le tulajdonképpen egy rejtőzködő és iszonyú felkészültséggel képességekkel rendelkező csoport akik egészséges szerető családokban nőttek fel és e miatt mind erősek voltak mentálisan, ragaszkodtak bizonyos emberi értékekhez és nem voltak annyira könnyen megalkuvók, könnyen irányíthatók, habár képességeiket tekintve nem voltak annyira professzionálisak és annyria fanatikusak mint a vadászó ellenfeleik. Ezért leszármazottaik akik ezt a nyomozássorozatot elindították engem megkérve erre, gyakorlatilag nem voltak biztosak abban hogy tényleg megölték őket-e vagy sem. Ennek a tisztázása volt a fő cél. És a valós nyomozati esetekben bebizonyosodott (Wellington, a villámos, az ausztrál, a gibraltári ügyben ott nem volt még közvetett bizonyíték sem de nagyon valószínű)
 
Philpots; II. Világháborús repülőbalesetek nyomozói; (2016 jan 11-i adás azaz negyedik rész); Pip's father
https://www.youtube.com/channel/UCfnvSnvjBIXIHHU78quEsDA

Benne volt a pip faterja abban is. Ott is ugatott mint a fakutya, nem hitte el hogy az a baleset nem baleset hanem emberi erők által elrendezett baleset volt, gyilkosság. A wellington bombázón rajta volt az egyik legjobbjuk a briteknek, azért történt a dolog. A nyomozás során kiderült hogy az akkori biztosági előírások szerint egy bizonyos repülési idő után mehetett valaki éjszakai repülésre, ezt nem tartották be pedig akkoriban még szigorúan ellenőrizték hiszen pont akkor lett bevezetve pont azért mert sok volt a kiképzés alatti elhalálozás.

A parancsot a repülésre szándékosan adták ki olyannal aki nem rendelkezett elegendő tapasztalattal.

A másik bizonyíték az volt hogy - micsoda véletlen a földi irányítók akkor még csak a felszállás idejét és a leszállás idejét rögzítették azaz a leszállás kérés időpontját beleértve. Szóval volt egy iskolai tábla amire felírták óra, perc szerint hogy ki mikor mozdult. Az irányítókanak olyan emlékezete volt általában hogy mindig tudták melyik gép mikor száll fel és le és mennyi idő kell a fel és leszálláshoz neki, és mennyi idő kell egy service kör megtételéhez, parkolókör a reptér felett. Pont a baleset előtt valaki készített egy fényképet az irányító központban amelyen látszik a tábla a balesetet szenvedett gép felszállási időpontjával. Érdekes hogy még a negatív is előkerült és komolyabb vizsgálat után az is kiderült hogy a földi irányító homyálos és bizonytalan emlékeit alátámasztva - valaki manipulálta a balesetet okozó gép leszállási időpontját. A földi irányító történetesen olyan emlékezettel rendelkezett hogy meg tudta mondani sok sok év távlatából is a pontos időpontokat. De úgy emlékezett hogy volt valami furcsaság a táblával és a fénykép vizsgálata alátámasztotta ezt. Valaki átjavította a leszállási időpontot ezért kaphatott felszállási engedély a tréningező gép.

A dolog szándékossága egyértemű volt. A filmbe nem került bele ez a bizonyíték a tanú védelme érdekében. A nyomozást én végeztem. Pip faterja ott volt és folyton akadékoskodott.

Egyébként azért is kellett őt behúzni a csőbe, mert véleményvezér volt és ostoba. Nem hitt a telepátiában és az okkult erők hatalmában az emberi elme felett. Ugyanakkor ott is az olyan fajta nagypofájú verekedős katonák voltak a hangadók mint itt és sokfelé a világban. Nem véletlen.

Szóval csőbe húztam. Igaz a feladat amit így kapott nem szeretem feladat volt de ha tényleg őszintén gondolta a szolgálatot akkor végül is ő maga is megértette hogy fontos megcsinálni. A csávó akit meg lelőtt megérdemelte mert egy szarházi volt, áruló, csak a kat-intel közösség azt sem tudta - így jól megharagudtak rá. Ezzel akartam neki bizonyítani hogy még a legravaszabbat is bizony csőbe lehet húzni és be lehet állítani szarháziként, mert ezzel vádolt engem, hogy én döntöttem hogy ezt meg azt megcsinálom és szarházi vagyok én. Nos bebizonyítottam neki hogy ez nem így van.

Egyébként a fotó és a negatívja különböző katonai raktárakból került elő anglia szerte. A fotót már nem emlékszem ki csinálta és miért is. Az egész nyomozás a legmagasabb szinten lett titkosítva, mert végül eljutottam velük odáig hogy ugye aki ezt a gyilkosságot megtervezte és kivitelezte az tulajdonképpen a valódi és a legveszedelmesebb ellensége az országnak, hiszen azért céllal azért a legjobbjait irtja ki hogy ők uralkodhassanak. Ezt a jelen lévők is belátták. És mivel a hunok és az amerikai őslakosok, az ausztrál őslakosok és sok más nép ellensége is ugyanez a csoport volt ezért ott elindult a közös ellenség felderítési folyamata.

A nyomozás tehát egy második világháborús Wellington bombázó szerencsétlenségéből anglia és általában a humanitás az emberiesség ellen harcot vívó kis de nagyon nagy hatalmú titkos csopot elleni nyomozássá és felderítéséé, majd harccá terebélyesedett.

Kik lehettek ez a csoport? Nos indításnak annyit vetettem fel, hogy a fotó jelenléte és az hogy mennyire profin és hihetetlen pontossággal lett az egész emgszervezve és elsimítva ráadásul úgy hogy valaki a helyszínen dokumentálta is az szándékosság tényét (lásd a módosított időtábláról készült fotó - ja apropó arra a táblára az is meg volt határozva hogy milyen betűkkel kell írni és az is hogyan lehet törölni, a táblára való betűírást egyébként az említett dokumentum sorozatban be is mutatják, szinte rajzolták a számokat a katonák, ez az olvashatóság és a követhetőség miatt volt pontosan meghatározva mind a tábláról való törlés mind a rá való írás tekintetében. A törlést úgy tudom enyhén benedvesített szivaccsal kellett elvégenzni talán, már nem emlékszem ennyire részleteiben, s a fotón látszi hogy valaki kézzel vagy száraz ruhával maszatolta el és írta újra a táblát, de valaki olyan tette aki tudta hogy milyen betűkkel kell a táblára írni).

Szóval a gyilkosság tényét dokumentáló - arról nyilván elszámolni köteles gyilkos csoport - ismét előkerül a JFK gyilkosság és a ZApruder filmezés kapcsolatában. Az ugyanis szintén nem véletlen hogy a Zapruder csávó pont ott állt ahonnan a legjobb felvételt lehetett készíteni a fejlövésről. A csoport akik tehát a Wllingtonos gyilkosságot elkövették és megrendelték ugyanaz a csoport akik JFK kivégzését elrendelték csak ott már nem kellett annyira titkolózniuk, szinte nyilvános kivégzést rendeztek 1963-ban demonstrálva az addigra óriásira nőtt hatalmukat. Azért itt azt is meg kell jegyeznem hogy a Kennedy család is ennek a csoportnak volt a része és erre a célra lettek tenyésztve és irányítottan kerültek abba a helyzetbe hogy nemzeti sőt világhősökként felvették a harcot eme rejtett csoport ellen, majd e piedesztálról kegyetlen színjáték során hullttak le. Ennek a pszihikai hatása elsöprő volt.

Még egy pár dolog eszembe jutott a fotóval kapcsolatban. A fotót a pilóta készítette maga. Később lett lefoglalva mert kikerült a bázisról, de mint hadititok nem maradhatott magánkézen. A negatívval együtt került lefoglalásra de külön időintervallumokban így más más raktárba kerültek. Először a fotót találtam meg szinte "véletlenül" majd ezután már tudatosan nyomozva a negatív után megkerült az is.

A szivacsot teljesen be kellett vizezni úgy hogy a vízben össze kellett nyomni teljesen majd a víz alatt tartva elengedni hogy teliszívja magát vízzel kinyomni a vizet belőle, ezt háromszor meg kellett ismételni majd a víz felett teljesen ki kellett facsarni. Erről is hagytam egyébként itthon emlékeztetőt az iskolai táblatörlést is mindig így csináltam, meg ha szivacs van akezemben akkor is sokszor így csinálom, mert így logikus. Így van a legjobban kimosva minden előző szenyeződéstől és így ne hagy nagyon vizes nyomot a táblán és emiatt gyorsan szárad.

A másik dolog hogy amikor ez a szabályozás megtörtént - mármint hogy kell a repülésiránytóknak írni a táblára - valahogy ugyanekkor került szabályba az is hogy az egyest írásban egy függőleges vonallal kezdték írni hogy meg lehessen különböztetni a 7-es től mert az egyes ferde szára sokszor a hanyag és csúnya írásképű íróknál összekeverhető volt a hetes fenti szárával. Nyomtatásban maradt mert ott jól olvasható csak a kézzel való írásnál volt fontos. Ez visszajött az Írisztől, bár nem hiszem hogy tudta volna miért fontos.

Az hogy a pilóta miért csinálta a képet és miért úgy hogy pont benne volt a leszálló gép módosított leszállási időpontja (a felszállási időpont meg még nem szerepelt tehát a manipulátornak alig volt ideje javítani talán ezért nem az előírt módon nyúlt a táblához...) látszódjék miközben persze nem ez volt a fotó fő témája hanem a középen pózoló alak(ok?) nem emlékszem a képre... nem ismert, vagy nem emlékszem miért.

Az eseménysor rekonstrukciója során kiderült számomra hogy talán a pilóta maga javíthatta át a táblát halálra ítélve önmagát. Ezt megerősíti az a tény hogy a földi irányító próbálta lebeszélni a felszállásról a szabályzatra emlékeztetve a pilótát de az erősködött hogy de igen most pedig fel akar szállni. Gyakorlatilag kamikaze módjára halt meg - amennyiben tényleg tudatában volt annak hogy mit is csinál. A leszármazottjával beszélgetve kiderült számomra hogy bizony erős kontroll alatt állhatott. De mindenképpen erős volt pszichikailag. Azért elég kuszán emlékszem mi is volt a teljes történet ebben. Nem is emlékszem melyik gépen ült az a személy aki annyira fontos volt a briteknek. Lehet hogy a másikon.

Mindenesetre annyira fontos volt ennek a csoportnak hogy megöljék hogy egy kamikaze típusú merénylőt is feláldoztak érte. Már ha ez a pilóta tudatában volt annak hogy mit csinál. Merthogy már abban az időben terjedt a tudás az elme manipulációjának és a hipnózisnak az erejéről és csodáiról. Hiszen Freud család a huszas-harmincas években már sokat írt a témáról.

Na midnegy majd kibogozzátok. Végül ez a nyomozás lett kiterjesztve arra hogy akkor ki volt a gyilkos és mi volt az indíték. Viszont ez már hivatalosan ment a legnagyobb titkosítás mellett, mert itt már anglia első számú terrorista ellensége ellen folyt a nyomozás.
Ja és ez a csoport 1944 óta sokat fejlődött valószínűleg néhány tagja még él is és biztos hogy nevelt utánpótlást is tehát még mindig odakünnt vannak és vadásznak.
---
Ezeknek a második világháborús repülős merényleteknek a nyomozása után újraéledt a hírszerzői közösségben az elfelejtett "balesetek" körüli kétségekből fakadó tettvágy. Akor ők nem találtak bizonyítékokat vagy nem voltak annyira felkészülve, ma már összekapták magukat - ezért van az hogy a szarházik oldalán meg továbbfejlődött z ilyen típusú "balesetekkel" kapcsolatos coverup és maga a merényletekkel kapcsolatos szervezés is. A fake nyom mindig oda van készítve, miközben igen gyorsan eltakarítanak maguk után mindent az elkövetők. De mindig marad nyom. Ha nem a merényletről magáról akkor a takarításról.
---
hahaha még mindig el tudjátok azt adni hogy én egy low level senki vagyok? he? nem hinném... bár a beugatásokat nézve úgy tűnik azért még az ostobaság szintje igen magas... de azért ma már az ócska skizó szöveg nem fog elmenni, nem a gondolkodni képes emberek szintjén... hahaha
---
A több "baleset" nyomozása során arra is felfigyeltem hogy rengeteg kiváló hírszerző halt meg tréning során, főleg a repülés első korszakában - miközben a vezérkar valamilyen furcsa oknál fogva nem igyekezett kiküszöbölni ezeket a hibákat és nem igyekeztek biztonságosabbá tenni a repülést és a repülős tréninget. Ez az igény alulról való nyomás következtében jelentkezett.
---
 A gömi azt akarta, hogy tudjak az összes karakteréről. A Nina  a pronósztár, a csaj azon a hajószerű dolgon, a gitáros, a Hiromo, a zongorista, volt egy csomó karaktere. Ha jól emlékszem azt akarta elérni hogy mindegyikben emlékezzen rám és azért hoztuk össze a dolgot. Közben megpróbáltam fejleszteni a karaktereit és állandóan tanítottam, hátha kiszabadul és ki tud majd lépni az Öreg által írt karakterből. Én ebből is ki tudok lépni nagyon sokszor megcsináltam, de valamiért mindig visszajöttem önként. Persze közben az Öreg folyamatosan próbált megölni különböző módszerekkel, vagy ha nem ő volt akkor a többi embere, az ismétlők, az intel azon elemei akik öntudatukra ébredtek vagy kialakult náluk valami fajta az öregtől független akarat. Apámat is fejlesztettem, sok fekete karaktere volt. Azért kellett azokat kivégeznem akik nagyon értettek az emberi pszichéhez hogy ne tudjanak olyan karaktereket csinálni amik erősebbek mint az enyéim. Mivel ők megtörték az alany pszichéjét akit belehúztak, ezért nekik menniük kellett. Én pont ellenkezőleg felébreszteni, érzékennyé tenni és egészségessé tenni akartam felépíteni, kijózanítani akartam őket. Sokszor egy csomó munkám veszett kárba egy egy ilyen figura visszaesésekor és az ennek következtében fellépő haláluk miatt.
De mi lett a gömivel? Valószínűleg visszaesett és visszament a mocsokba, vagy kiszállt végleg és megállapodott valahol valami csendes karakterben. De az is lehet hogy vadászik és kerüli a reflektorfényt. Mindegyik verzió lehetséges.
Azért kért meg hogy fejlesszek a karakterein mert én felül tudtam írni az Öreg hipnózisát és tényleg jobbá tudtam tenni a karakterek jellemét életét. Persze ennek is meg voltak a korlátai mert kellett hozzá az alany hozzájárulása is és akarata a változtatásra. A nélkül csak kényszeríteni lehet bárkit. Néha az is működik, de a kényszerítő erő eltűnte után ha az alany nem ért egyet vagy nem teszi magáévá a változást akkor viszatér a régi mederbe. Az ilyen sok alteres karakterek mint a gömi is volt nagyon nehéz velük dolgozni, mert mindegyik karakterében meg kell őket győzni hogy érdemes változtatni. Vele sokat dolgoztam, de úgy tűnik ez befuccsolt. Nagyon nagy szarházi volt az Öreg is és az ilyen erős és jó képességű embereit rettentő gonosz módon levédte.
Ezzel is kísérletezgettek hogy olyan emberekkel vettek körül amiket önkéntes hozzájárulással lezártak és azzal kínoztak hogy odarakták mellém és a karakter egyszerre támadott és mondogatta hogy mennyire szeret. Ezek általában női karakterek voltak mert férfiban az ilyet nem tűrtem meg sokáig magam mellett. ilyen volt pl a csillagok küldötte is... hahah micsoda név... gabi... a ciklámen pólós csaj, kim, de voltak másfélék is. Ezeket már azért küldték az Öreg emberei miután a gyermekkori ilyen típusú előkészített "kínzóeszközök" közül sokat felébresztettem és sikerült önállóvá tennem - átálltak arra hogy jobban rákészüljenek és olyan emebreket küldtek a közelembe akiket levédtek az ellen hogy fel tudjam törni.
Az én karaktereim akik egyet értenek a céljaimmal azok elpusztíthatatlanok. Kiválóan meg tudják védeni magukat és általában egy jövedelemforrást is építettem köréjük, hogy legyen miből megélniük. A többi szarházi is megkapta ugyanezt de a legtöbb visszaesett és elpusztult helyükre külső tulajdonségaik alapján ledesignol hasonmások kerültek, de a többiek nem tudják visszaépíteni a karakter belső tulajdonságait és soha sem lesz olyan erős mint amit én építettem, mert ők nem értenek hozzá annyira mint én. Így az ilyen karakterek átjáróházzá válnak és egy idő után kiszolgáltatottá a heroin és állami, egyéb pénzkiszivattyúzó maffiának. A folyamatos cserélődés néha szándékos de többnyire nagy az elhullás is, amit egyre többen felfedeznek a szarházik közül és amikor kituódik akkor visszakerülnek a fosztogató és kizsigerelő nyomorgatás legnyomorultabb formáiba. Természetesen a külső megjelenésre ma már nagyon ügyelnek és a mocskot egyre komolyabb és bonyolultabb módszerekkel eltakarítják vagy megpróbálják eltüntetni.
---
Azt mondják: nem adunk semmit. Azt mondom hogy akkor meghaltok mind. :-D
---
Lindsy Stirling nevét az egyik dokumentumról szedtem elő az egyik ilyen repülős "baleset" jegyzőkönyvéről...
Több ilyen linket rejtettem el a karaktereimben, de nem csak ilyeneket.
---
Az Öreg karaktereibe amikor valakit "belehúztak" az úgy nézett ki hogy leradírozták az összes előző emlékeit és belenyomták az összes a karakterhez tartozó emléket. A karakter ereje abban rejlett hogy maga az alany nem volt tudatos benne és nem emlékezett arra hogy ő kicsoda valójában. Csak az a személyiség létezett. Például ha beléptél egy fekete karakterbe fehér létedre akkor nem tudtál ettől elvonatkoztatni csak az létezett amire emlékeztél és az alkotta a személyiséged korlátait, erejét. Ilyen módon lehet átugrálni a különböző határokat. Viszont ennek is van határa mert például a férfi nő határvonalat nem lehet átugrani. Még a legbonyolultabb teljes test maszk esetén is a férfiből nővé konvertálásnak vannak tennivalói amit napontam eg kell oldani. Pl orgazmus esetén a spermát tárolni majd ki kell pucolni. A fürdést is meg kell oldani, régebben mielőtt nem volt olyan erős ragasztó a különböző részek időnként leestek mert elengedett a ragasztás - ezek a problémák mind lehetőséget adtak arra hogy felébredj és rádöbbenj hogy jajj most én csak jétszom ezt a karaktert és én valójában ez és ez vagyok.
Persze ez nagyon magas szint. Például a Gábor-balettmester emlékezett minden karakterére mindig és a váltásokat is mindig ő maga irányította és tervezte - legalábbis a balettmesteri karakterében ezt így gondolta, holott volt feletti is egy olyan irányítás amit nem tudott felülírni. De a Gábor le is bukott, mert be lehetett azonosítnai bizonyos mozdulatait, szemmozgását és hiába próbált és hiába volt kicsi gyermekkorától kezdve úgy nevelve hogy soha ne alakítson ki szokásokat - ez elkerülhetetlen.
A szokás segíti az életünket. A szokás egy ismételt mozdulatsor és viselkedésminta többszöri elvégzése után alakul ki. A küzdelemhez gyakorolni kell, minden komolyabb tevékenységhez gyakorolni kell. Ismételni. Egyszerűen az emberi és az állati lét szerves része a szokás. Nem lehet elkerülni, senki nem képes erre.
Ezért kellett olyan karaktereket kialakítani akik nem emlékeznek, mert úgy elkerülhetővé vált a felismerhetőség.
---
Az Írisz is volt michelle wild karakterében
---
A fegyver vagy eszköz ami az amerikai B52-es repülő erőd bizonyos részeit megolvasztotta bizonyos részeit nem - szintén agyontitkol eszköz mind a mai napig. Nem bomba volt ez biztos és nem volt nagy bumm mint amit az egyik szemtanú állított, de valami volt. A közeli kisváros helyi újságját tanulményozva találtam egy eseménysort ami hetekig téma volt. Egy lövöldözés és gyilkosság történt pár évvel később a kisvárosban de időben azért elég közel hogy a város akusztikai jellemzői ugyanazok vagy nagyon közeliek legyenek. megkerestem az akkor ott éltek közül azokat akiket lehetett, mindet megkerestem és meginterjúztattam. A kérdéseim célja ennek a lövöldözésnek a felidézése és annak a felmérése hogy hallották-e a lövöldözést vagy csak sokat beszéltek a faluban erről. kiderült hogy a helyszíntől egész messze pár mérföldes közelségben is jól lehetett hallani a lövöldözés hangját és mivel nem egy két puskalövésről volt szó és nem vadászatról mindenki felfigyelt rá.
Ez azt jelentette hogy a repülőgépet biztosan nem bomba robbantotta szét és nem földről indított lövedék, ágyú, vagy rakéta (akkoriban már voltak ilyen tervek) érte el semmi olyasmi ami nagy durranással járt volna. A repülőgépre is alig páran lettek figyelmesek mert igaz közel szállt el a fejük felett de nem csapott akkora zajt. Tehát valami olyan eszközt használtak ami képes volt megolvasztani a repülőgép csak nagy hőfokon olvadó alkatrészeit (motorblokk) miközben a csavarokat összekötő alacsonyabb olvadáspontú biztonsági drót és a zöld festék az alumínium alkatrészeken érintetlen maradt. Azt is bebizonyítottam hogy a motor deformációja nem a becsapódás következtében állt elő hanem valamilyen a fémet olvadt állapotba hozó eszköz, fegyver hatására. Ez a nyomozati anyag is a legszigorúbb titkosítást kapta a fegyver jelenléte miatt.
Ez egyébként sokat elmond arról hogy kik voltak azok akik a segítségemet kérték ezekben a nyomozásokban és miért tették ezt milyen céllal. A céljuk egyértelműen az volt hogy megerősítsék, megerősíttessék velem a hivatalos álláspontokat és ezáltal a katonai hírszerzői intelligencia visszaaludjék mély álmába. Viszont volt egy pár ember a háttérben akik meg pontosan tudták hogy én nem fogom megenni a hazugságaikat és ki fogom derítei mi történt. Az ausztrálok például már akkor tudták hogy merénylet volt, és a jegyzőkönyveket nem a pilóta hanem egy teljesen semleges figura neve alatt tároltaák az irattárban, ezért a dokumentumok nem tűntek el - mint a főszereplők esetében.
Így elég pontosan rekonstruálni tudtam a történteket és kiderült hogy mi történt sikerült bizonyítékokat is találni. A B52-es gibraltári "baleset" szintén így járt. Ott megpróbáltam egy kézi fogóval elvágni azt a drótot ami a kormányzást biztosítja. Nos nem lehet elvágni. Még erővágóval is megpróbáltam és azzal sem tudtam megoldani. Ez is hadititok volt mostanáig, de most komoly okokkal és a többiek hozzájárulásával közzéteszem. Az a drót egy különleges fejlesztés. Még a kétfedeles szárnyú repülők gyártása során fejlesztették ki, pontosan ezért mert sokszor rongálták meg a repülőgépeket úgy hogy a szárnyakat összekötő drótokat vágták el, de baleset is történt a drótok elhasználódása miatt. A kormányzást is ezzel a dróttal oldották meg. Szóval ezt még erővágóval sem tudtam elvágni. (Séta után most már emlékszem hogy de mégis elvágam és kidrült számomra hogy valami brutál erős cucc ráadásul pókselyemmel is meg van erősítve, tehát ha a titánium,acél mégvalami ötvözet el is volt szakadva még mindig kormányozható volt a gép mert a póksemlyem egybe tartotta) kárt tudtam benne okozni de a kormáynzást lehetetlenné tenni nem tudtam. Tehát a kézzel való drótvágás nem volt lehetséges hacsak a merénylő nem rendelkezett lézervágóval.
Apropó lézervágó. Az Öreg írta a star wars karaktereit is és amikor később csináltam lézerkardot viccből kiderült hogy potosan olyan hangja van mint amit a star warban hallani lehet amikor a levegővel reakcióba lép. Honnan tudta az Öreg hogy milyen hangot ad a lézer amikor a levegőt vágja és amikor két lézernyláb egymással találkozik?
De mégis az ügy során kiderült hogy a gépet valami nagyon furfangos módon mégis szabotálták a kormányműnél. Azt hiszem valami időzített kémiai reakció volt a megoldás, de ebben már nem vagyok biztos. Ezt is titkosítva lett hogy hogyan csinálták és erre nem is emlékszem hogy mi volt, bár lehet hogy majd eszembe jut. Így ezek az ügyek mind bizonyították annak a rejtőzködő csoportnak a létét és tevékenységét, akik iszonyú alaposan felkészült emberekként, nagy tudással és eszméletlen képességekkel végre tudták hajtani az ilyen típusú merényleteket sőt ez a csoport még arról is gondoskodott a legtöbb esetben hogy a bizonyítékok is eltűnjenek az eset után, bár akkoriban még nem dolgoztak annyira alaposan mint ma és találtam bizonyítékokat.
A filmben szereplő személyek jórészt álarcot viselnek mind, kivéve egy párat. Volt egy sráv aki hasonló alkatú volt mint én vele együtt csináltuk a Gerth a nyomozó szerepét, szándékosan meghagytam a fülemet és látható a maszk széle hogy kicsit segítsem a még mindig hitetlenkedő alacsony intelligenciájú ostobákat a felismerésben, és sokszor a kezem sem lett alterálva (azaz nem volt rajta maszk erekkel és szőrrel, körömmel ujjvghoszabbítással). Sok félrevezetés is van benne mert a szarházik is igyekeztek beletenni a maguk fosát az én emlékeztetőim mellé. Egyben a fiatalok közül is bekerült egy pár és a korabeli ruházatot is előszedtük hogy megérthessük jobban hogyan öltöztek és mozogtak akkoriban. Ekkor csináltunk retro partykat is ahol igazán a 70-es évek szerint öltözve olyan zenét kajákat és italokat ittunk hogy megidézzük a hangulatát teljesen.
Volte egy pár dolog amiben hazudtam de azokat láthatóan jeleztem az értelmesebb intel számára ugyanis észrevehető a non verbális jelekből hogy most hazudok. Belementem mert a hivatalos titkosítást akkor abban a szerepben nem tudtam kikerülni. A sorozat így is majdnem letiltásra került. Sok késéssel került ki gyakorlatilag most jelent meg miközben valamikor 2000 környékén forgattuk le. 15 évvel később.
Nos ezért van az hogy gyakorlatilag az egész intel közösség egy rakás szar. Senki nem csinált semmit csak azon dolgoztak hogy megtömjék a saját zsebeiket és a saját hatalmukat meg tudják tartani. Tisztelet a kevés számú kivételnek.
---
John Lattimore designed the Wellington ariplane. As a young geinius, like me... :-D
---
Szóval ekezdtük felderíteni a történelmi események során ennek a hihetetlen képességekkel rendelkező kis csoportnak a mozgását mikor milyen akciókban vettek részt. Ennek érdekében előszedtük a régi B25, B52, B17, Wellington és egyéb repülőgépeket beöltöztünk korabeli ruházatba, felszerekleztünk korabeli eszközöttkel és megpróbltuk azokat a kuriózumnak számító tetteket replikálni amiket érdemes volt egy kicsit közelebbről megvizsgálni. Nagyon érdekes volt.
Sajnos ennek a retro party is egyik tartozéka volt lazításképp, de lett egy mellékága is ennek. A szarházik kitalálták hogy a középkori harci viaalokat is fel akarják újítnai és megrendezni, meg a római gladiátorviadalokat pontosan úgy ahogyan megtörténtek.... 
---
"Listen to what he says!"
...
The B25 aluminium you can see the the serial number, the husalage is shiny like if it would be installed yesterday... :-D Nos igen a virginiai b25 baleset kamu volt, akkortájt csinálták és valami érdekes hiba vagy véletlen folytán oda vezetett hogy az energia fegyver léte került napvilágra de legalábbis a közösség egy része elkezdett gondolkodni a helyzeten. igen azt akarták bebizonyítani hogy meg tudnak táncoltatni és be akarták bizonyítnai hogy okosabbak.
Ja úgy döntöttem hogy felhasználom a helyzetet mivel az egész hírszerzői közöség figyelt minkt mert érdekes volt a dolog mindenkit érdekelt és elkezdtem szivárogtatni az energia fegyverekről amit szintén én fejlesztettem nekik.
Ezért nem csináltam több nyomozást velük, pedig kérték hogy másszak bele egy-két civil gép eltűnésébe is. Addigra elegem lett a sok kamu tanú és jól felkészített ál szakértővel való beszélgetésből, de szerintem ez egy két tanú esetén látható is a fejemen... :-d időnként azon gondolkodtam hogy ott eltöröm a nyakát a delikvensnek.
Azután kitaláltam hogyan tudom az interjúk során befektetett erőforrásaikat kihasználni a saját céljaimra. Kitaláltam hogy megyek a sztoriaikkal és közben összeszedem amit érdemes sőt elindítottam egy két újabb projektet is közben. Így az ő pénzükön dolgozhattam tovább a saját projektjeimen. miközben őjk azt hitték hogy jól megyek szépen az ő pórázukon... hahaha... Persze a helyiek is hozzátették a magukét, mert úgy oldották meg a dolgot hogy máshogyan ne lehessen megmagyarázni a dolgokat... én meg bedobtam egy csomó mindent amit csak tudtam és amiről ők nem tudták bebizonyítani a többieknek hogy az létezik és az úgy van pont azért mert mindenkit a lehető legostobább szinten tartottak az intelen belül is.
Az első ügy izgalmas volt ez volt a Wellingotnos "baleset" de a csávó aki ott a számítógépével is babrál egyszer és midnegyikben nyilatkozik a swiss chees-es csávó rájött hogy baj van és ez a csávó sokkal értelmesebb mint azt ők becsülték. Ezért utána már rákészültek jobban. utána már szar volt. De mindig volt igazság is a setupjaikban, mert azért azt tudták hogy a totális kamukat átlépem és nem foglalkozom vele. Azután meg én kezdtem el őket ugyanilyen módon vezetni a gibraltáros balesetnél még abba is belementem hogy a merénylő lehetett speciálisan k.pzett ninja aki a hideg vizet is bírta és elvágta a drótot és kiugrott a gépből... hahaha ezért kellett bizonyítanom nekik hogy el lehet vágni a drótot. Arra sem számítottak hogy elvágom... azt hitték hogy az elvághatatlan, hiszen úgy tervezték meg hogy olyan legyen... ma is ilyen drótsodronyt használnak egyébként minden gépben a kézi mechanikus vezérléshez. És azért is fejlesztettem gyorsan közben egy egyszerű természetes anyagokból álló módszert amivel meg lehetett oldani a merényletet akkoriban is. Gyakorlatilag elvesztettem az érdeklődésemet a nyomozás iránt mert a sok hamis utólag legyártott bizonyíték ordított és nem volt kedvem velük foglalkozni. Ők azt gondolták hogy majd jól megvezetnek én meg ezt untam és kitaláltam mire lehetne felhasználni ezt az időt és a befektetett erőforrásaikat. Azután persze ők se voltak hülyék végül rájöttek hogy én is palira veszem őket és nem csináltunk több részt, azaz én nem. "But I think I really need to find out more..."
A svájci sajtos csávó egyébként megkérdezte amikor rávilágítottam hogy szándékosan hazudik hogy de "miért van talán valamiféle ellenállás, vannak egyáltalán olyanok a rendzserben akik nem szarházik és meg tudnak védeni. Hogy mit gondolok hogy lehet itt életben maradni egyáltalán..." Nos megmondtam neki hogy amíg ilyen szarházik irányítják a rendszert mint ő addig erre nem sok esély van... Ez ő politikája is pontosan az volt mint ami már elterjedt eleinte mosszados ötlet volt de ma mindegyik ezt csinálja, ha lebukás van azonnal előszednek egy fedőtörténetet hogy miért hazudtak és azonnal oldalt váltanak, és ezt még oda vissza is meg tudják csinálni többször. Persze ő is váltott azonnal hogy ő szivesen és akkor bedobta ezt a svájci sajtos történtetet... És igaza is volt valószínűleg aranyat szállítottak az ausztrál gépen és azért volt olyan iszonyatos mértékben túlterhelve és azért zuhant le, és azért takarították el a roncsokat olyan gyorsan.
A legjobbakat is át lehet verni de nem sokáig... azaz hosszú távon nem megy. A mási kdolog amiért szerették volna hogy ehhez hozzá legyen tapasztva a nevem hogy bizonyíték legyen hogy részt veszek az ilyen visszamenőleg való hazugsággyártásban és a technológiáról való dolgok amiket elmondok azok is kamunak tűnjenek vagy fel lehessen tüntetni őket annak. Pedig mára már van elég tanú aki elmondta legalább egyszer hogy mit látott és hogyan haltak meg a kollégái akik megtámadtak, még mielőtt ő maga is utánuk ment. Ez a szomorú.
---
2007-ben amikor először említettem hogy az Öreg hetes ikrek volt, elindult a nagy hajsza a testvérei után. De nem csak az. Ezek a patkányok azonnal nekiláttak hetesikrek előállításának. Rávettek valami ostoba naiv nőt aki semmit se tudott a moder energia fegyverekről és a jelenlét nélküli kínzási módszerekről - hogy szüljön hetesikreket. Persze hogy már fogantatástól azt tervezték hogy szépen az igényeiknek megfelelően fogják manipulálni az elméjüket hogy majd úgy viselkednejenek ahogy ők akarják. Miért volt ez fontos? Hát azért mert az Öreg azért vvolt annyira erős hipnotikus képességeiben, mert egyszerre hét elme fordult mindig ugyanabba a az irányba és meg tudták együtt oldani ezeket a feladatokat. Váltották egymást néha. Ezért volt annyira furcsa hogy egyszer kedves egyszer iszonyú kegyetlen az Öreg és néha totál ellenem dolgozik néha meg segít. Nem mindig emlékeztek ők sem arra hogy most éppen mi van és hol tartunk a sok emlékezetvesztés miatt, mert mindig letöröltük az emlékeinkete hogy meg tudjuk védeni a többieket részben és hogy meg tudjuk győzni a titkolózókat hogy nem kerül ki tőlünk semmi.
Szóval azt hajkurászták hogy akor majd ők 'csinálnak' olyan embert hetesikereket mint amilyen az öreg és akkor majd ők fogják uralni az egész bolygót.
Nos felkerestem ezt a nőt és elmondtam neki hogy miben sántikálnak és meg is mutattam neki az ultrahangos fegyvert, a plazmafegyvert, hogy milyen hatással van a testre hogy észrevegye amikor mainulálják és tudassa a gyerekekkel odabenn. mondtam neki hogy már magzatkorban is manipulálni fogják őket azért hogy már ott megpróbálják az irányításhoz szükséges triggereket elültetni. Merthogy tanulmnyoztuk a magzatkori szellemi fejlődést is és ott kezdődik az alapok letétele.
Ennyit tudtam tenni ebben az ügyben. Nemrég néztem a septuplets oldalt a wikipédián már eltüntették azt az oldalt ugyanúgy mint a gemenci daganatos szarvas képét - tehát a szarházik a markukban tartják ezt a területet és biztos vagyok abban is hogy titokban több ilyen ostoba és naiv nőt rávesznek arra hogy hetes nyolcasikereket vagy még többet szüljenek. Sajnálom csak őket és a gyermekeiket.
De nem fognak sikerrel járni. Azt is gondolták hogy ha megtalálják az Öreg testvéreit akkor majd jól megtanulnak majd mindent tőle amit én tudok... hahaha sok sikert hozzá. :-D Akkor jöttek csak rá hogy hát nem, nem az öreg tesói azok akik annyira jók...
Végül letöröltem mindent - szinte mindent - hogy ne adjak ki olyat amit nem akarok kiadni, mert azt tudtam hogy az infók kikerülését nem tudom megakadályozni hiszen ez volt alapvetően a gond hogy voltak gondolatolvasók akik elmondtak mindent a többi ostoba féegnek és azok meg mindenből csak a pusztítás ügyét szolgáló dolgokat építettek és romboltak mindent a hatalomért és a pénzért amiből hatalmat lehet csinálni. Szóval ellenük kellett ilyen drasztikus módon védekezni. A Gitáros a lopótök projektből látni akarta hogyan törlöm az emlékeimet és ott ugatott hogy "az aikido trükkjeidnek is mennie kell" "Everything must go." és nevetett... azt képzelte hogy én annyira a hatása alatt állok hogy meg is fogom csinálni... Nos a csávót ott helyben lebénítottam beadtam neki egy injekciót amitől nem tudott elájulni és elkezdtem levagdosni az ujjait. Ezért csináltam hogy a fájdalom hatására a figyelői mind odafigyeljenek és megüzentem nekik hogy "let's call you everthing". Igen. tudok kegyetlen lenni ha kell. Ők sokáig azt hitték hogy ők törlik le a mi emlékezetünket - pedig semmit se tudnak erről a területről. Bár sok mindent kiszivárogtatunk hiszen ez nem titok, nyugodtan töröhetik ők is a saját emlékezetüket... :-D Persze ők másokét szeretnék törölni, csak azzal meg az a gond hogy ahhoz hülyék hogy ők fejlesszenek és ők oldajanak meg problémákat jól, és szükségük van ránk, de ha letörlik az emlékezetünket kívülről akkor legközelebb már neml esz kihez fordulniuk. hahaha és ezért mégis meg kell tartaniuk a tudással rendelkező embereket. Ezért hoztak létre egyébként ilyen memória bankokat is akikben az adatokat tárolták mint a periódusos rendszer anyagismereti jellemzői, különböző szabályok stb, de hát arra is emlékezniük kell nekk is hogy hol tárolják, kiben ezeket... úgyhogy innen megint kezdődik a kör előlről.. nem beszélve arról hogy egymás titkait is folyamatosan kilesni próbálják és ellopni...
Egy ajtó maradt nyitva.
---
Ja szembe jutott hogy az usa b25 ös lezuhanása ami egy kamu baleset volt, gyakorlatilag azt is mi csináltuk és tényleg mágneses teret használtunk de lent a földön hajlítgattuk meg a replükőgép darabjait. Aki vette a fáradtságot és jobban megvizsgálta a roncsokat, és még egy kicsit ért is a fizikai becsapódások okozta sérülésekhez az észrevette hogy tényleg nem becsapódás okozta a torzulásokat - még ha úgy is tűnik mintha...
Hahaha az jó szórakozás volt, de ez megint annyira jellemző erre a szarházi bandára hogy utána ráengedtek engem hogy nyomozzak utána, azok után a roncsok után amit mi csináltunk egy pár héttel korábban...
Persze azért történt ez mert az a csoport akikkel a mágneses alapú fegyvereket fejlesztettem és egyben a szimulálást, azok nem ugyanazok voltak mint akik meg a régi baleseteket akarták kinyomoztatni velem. Csak annyit tudtak hogy van itt egy jó nyomozó, amazok meg hogy a kid a legjobb a fejlesztésekben stb... nem tudnak tudtak egymásról... tipikus nemtudja a jobb kéz mit csinál a bal. De ennek az eltt a következménye hogy mivel engem használtak mindenhol hogy fejlesszek nyomozzak én tudtam mindenről, és így kiszivárgott az összes szaruk. És a titkolózás ilyen mértékű rendszerén is sikerült lyukat ütnöm, mert kénytelenek voltak elkezdeni beszélgetni - máskülönben kinyírnák egymást. A titkolózás ilyen foka tette lehetővé egyébként hogy ennyi helyre beszivárogjak.

No comments: