Saturday 4 April 2015

zsidó - gondolkodás, viselkedés, filozófia - vallás?

Ma a zsidó mosszad és velük együtt a többi titkos-szervezet szabdkőműves páholy és egyéb titkolózó hatami ambíciókat ápoló és az emberi pszichéhez valamit konyító, a közös tudat létének és manipulációjának ismerői - mind egy közös viselkedés és gondokodásformát jegyeznek.
Őket arról lehet felismerni hogy:
1. rendelkeznek az emberi psziché magasfokú ismeretével, a közös tudat (és tudatalatti-feletti) jelenségét ismerik, és megtanulták manipulálni azt;
2. összetartanak ha bárki kívülről ellenük fordul;
3. Tagjaik közé bárki befér aki alég rothadt lelkű ahhoz hogy embert egyen, gyereket basszon, kínozzon - szóval nincsenek sem erkölcsi sem egyéb korlátok csak a közös tudat manipulálásának tudmománya számít és hogy milyen képességekkel ruházta fel a teremtő.

E három jellemző gyakorlatilag meghtározza az egész közösség útirányát vagyis kijelöl egy sávot amiben az mozogni tud. A semmiféle önkontroll léte gyakorlatilag automatikusan egyre gyorsuló ütemű brutalizálódást hoz magával.
Az a rendszer amit én kezdtem el felépíteni arra apalul hogy a természeti törvények úgy vannak lefektetve, hogy a szeretet alapjaira épülő struktúrák tudnak csak fennmaradni hosszú távon és azok a legerősebbek. Ezt mind fizikailag mind pszichikailag bebizonyítottam. Viszont így a rendszerbe kerülők kiképzési anyagát folyamatosan tisztán kell tartani ahhoz hogy a brutalitás ne kezdjen eluralkodni rajta újra.
Ezért találtam ki és dogoztuk ki sokakkal a különböző para képességek és agágítás erőszakmentes módszereit. Ezek sokkal gyorsabbak és nem brutalizálják a pszichét.
ugyanakkor ezek a fent említett mocsokhordák még mindig ugyanolyan célokkal rendelkeznek: elnyomni, lehetetlenné tenni, megölni mindenkit aki nem ért egyet az ő szabályaikkal és céljaikkal. Minket pedig az érdekel hogyan tudjuk ezt az egész mocskot úgy átformálni hogy élhető hely válhasson ez a bolygó mindenki számára.
Végül is találtam megoldást. kicsit brutális ugyan de meg fogja oldani a dolgot. Végül igaza ett az Öregnek abban hogy a kényszer mint eszköz nem elhagyható. Kényszeríteni kell a nemzetközi zsidóságot arra hogy feladják a fent leírt elveiket, merthogy ezek az elvek általuk vannak a legjobban képviselve, természetesen sok nem zsidó is ehhez tartja magát, de a legnagyobb többségük zsidó.
Közöttünk nem férnek meg azok akik pusztán szórakozásból kínoznak meg embereket, nem tűrjük meg őket magunk között. Tudjuk hogy milyen következményekkel jár az ilyesminek a hosszabb távú jelenléte: egyre gyorsuló ütemű rendszertorzulást a kegyetlenkedés irányába.
Az egész pontosan úgy működik mint a szer-függőség. És a mosszad irányítói pontosan ilyenek: függők. Függők a hatalomtól és a hatalmukból fakadó megbecsültségtől.
Mai napig zt képzelik hogy ők megtehetnek bármit.
Nos ez ma már nincs így.
Én mondom meg hogy mit tehetnek, és ha nem teszik meg akkor ki fogom őket végezni egymás után egyesével négyesével, ahogy jön. És a saját zombi ügynökseregüket fogom felhasználni.
És mivel nem változtatnak semmit sem, sajnos ez fog történni amíg el nem fogynak végleg.
Ezzel párhuzamosan épül egy közösség amelyik már a szeretet alapjaira épül és nem zárnak ki tagjaik közül senkit aki ezeket az elveket követi akár tudatosan akár tudat alatt. Védjük egymást és megöljük azokat akik az értékes tagjainkat támadják - van kegyetlenség, de nincs kegyetlenkedés. Ölünk de nem kínzunk. Az ilyesmire ott vannak a régi rendszer zombi-zsoldosai - lehet őket használni. De én szeméy szerint csak azok ellen irányítom őket akik maguk ilyesmit csinálnak és ilyesmire parancsot adnak, vágynak.
Szóval a két rendszer egymást váltja ma. Persze a teljes váltás lassan megy végbe, mert a mosszad egyik jellegzetessége hogy mindenhova rutinszerűen beépíti a zombiait akik mindent a feje tetejére állítanak ami nem úgy működik ahogy ők akarják (totál kontroll a massza felett egy szűk kis kör számára, akik meg azt csinálnak amit akarnak). Szóval ezek a zombik meg úgy vannak programozva hogy egy darabig segítenek és kiválókká akarnak válni vagy legalábbis hangadókká, majd átfordítják a csoportok ügyét.
Nos ez az új rendszer elitjével szemben nem megy, mert sokkal erősebbek mint ők együttesen. eleddig azt a taktikát alkalmazzák hogy a legerősebbeket teljesen elszigetelik a többiektől hogy nehogy összedugják az elméiket és egymásra hangolódva egy még nagyobb hatalmat alkossanak - mint ahogyan ők ezt csinálják közben ellenkező irányba és próbálnak mindnekit el is pusztítani közben.
De felsülnek. S ráadásul egy két zombit is sikerült már észhez téríteni, mert ugye arra lettek programozva hogy egy darabig menjenek a beépülési célcsoporttal és azután fordítsák őket rossz irányba vagy bomlasszák sézt a közösséget, de ha végigcsinálják azt a kiképzési anyagot amit én állítottam össze akkor meglátnak olyan dolgokat amiket a mosszad rendszere elrejt előlük. És páran már átfordultak e miatt. Szóval onnan is van némi menekülés, de a legjobbak nem zsidók akik pontosan imserik a zsidó típusú elnyomás lényegét.

No comments: