Tuesday 25 November 2014

Operation Home

Olybá tűnik, hogy magyarországon rettenet sokan nem értenek a szép szóból. Sajnos ez sok vérveszteséggel fog járni minden oldalán ennek a kiegyezéshez szokott és seggnyalásban kiváló szarházi nómenklatúra számára.
Az elmúlt hetekben a technikai értelmiség is levizsgázott és a napokban is ezt teszi. Eddig bukta van. Ez szomorú mert azt jelenti hogy ők is el lesznek takarítva. Gyakorlatilag tényleg az agyhalál állapotában van a magyarság. Nulla önvédelmi képesség. Átengedte valamifajta katolikus agylúgozottság állapotában az összes fizikai technológiát és eszközt idegenszívű és mindenféle morált nélkülöző, mammonimádó, zombi élőhulla társaságnak a képességeit. No de hullanak is azért rendesen, persze erről sem fogtok az újságok címoldalán egy sort sem olvasni.
Annak idején megkértem a kínai triádok egyik irányítóját egy fejlesztésért cserébe hogy jelölje meg a magyarországi emberkereskedelem fő szervezőjét, logisztikusát úgy hogy plasztikai sebész se tudja eltüntetni a nyomokat. Ezért kértem ezt, hogy tudjam ki az illető. Nos Pintér Sándor jelenlegi belügyminiszteer arcát a kínai maffia szabdalta össze. Nem tudom össze tudjátok-e rakni az összefüggést?
Nos ha ilyen a "vezér" akkor milyen az "inas". Hát olyan. Sajnos nem látok olyan lehetőséget hogy ezek bármilyen módon jó útra térnének. Folyamatosan új és új kezelőszemélyzetet állítanak hadrendbe és a veszteségeiket titokban tartják. A fejeket kell levágni nem a kezelőkkel hadakozni. Ja! De hát persze hiszen apuci, anyuci tekergeti a gombokat... ohh hát persze! A mocsok családi hagyománnyá vált, a hazudozás természetszerűen működik csak úgy mint ahogyan levegőt vesznek hiszen e nélkül szembe kellene nézni azzal: kik is vagytok ti valójában. Ez viszont kellemetlen. Ezért hazudni kell önmagatok számára is hogy ne köpjétek magatokat szembe a tükörben. Ha netán hangosan kimondanátok mit is csináltok és miből van a jólét amiben fürödtök - akkor meg a többi csóró akinek a vérén gazdagotok, lázadna fel és köpne szembe benneteket. A hazugság köre tehát végleg a nyakatokra húzza a kötelet.
Ebből a körből nehéz kitörni, főleg ha a jólét béklyói húzzák a lábakat és a kezeket vissza a cselekvéstől. De közben nézzük csak kik is türemkedtek a horizont felé várjunk csak?
Nézzétek csak. A gyerekek kezdenek vérszemet kapni és felnőve kezdik átlátni apuci, anyuci mocskos üzletét: kezdik a helyüket követelni, a saját akaratukat akarják keresztülvinni. Ajajj. Az új nemzedék - a szarházik egy új nemzedéke kezd felnőni, technikailag értő, erkölcsileg jól idomított puhagerincű, pénz és hataloméhes - és egyre többet akar. És meg is szerzi. Törtet, gyilkol, rabol, lop és hazudik apucinak is anyucinak is.
Hahahah szép kis család.
Nem baj. Mindennek van vége aminek van kezdete is. Ez a mocsokhorda levizsgázott. Ostobák és vakok. Ennek a következményei pedig kegyetlen bosszúmban fognak kicsúcsosodni. Hahhaha
Milyen nagyképűen hirdttétek hogy ti megtaláltok mindent...
Valóban így volt? Még mindig kerülnek le figurák - a ti figuráitok - a tábláról amit az alvó sejtek vesznek le onnan, azok amiket én készítettem fel és elő. Az endgame ilyen. Ti még nem is látjátok azt amit Kissinger már sejteni kezdett s próbál is lovat váltani a kínaira az amerikairól miközben kézzel lábbal próbálja a régi hatalmának foszlányait újraéleszteni és a látszatot fenntartani (egyenlőre sikerrel a vakok között). Azokat találtátok meg akiket én akartam hogy megtaláljátok. Akiket elrejtettem azok el vannak rejtve. Amit elrejtettem az el van rejve, majd idejével előkerül. Akkor is ha én idő előtt meghalnék. Persze ebben az esetben az szívás lesz nektek. A borzalom amin keresztül fogtok utazni a kínhalál stációiban elégtétel lesz a számomra és nyugi minden stációnál emlékeztetni foglak benneteket mi lesz a következő és hogy ezt én hagytam rátok.
Ha megtörténik az a csoda hogy végre felfogjátok mit akarok megvalósítani, hogy mi az egyetlen út a túlélésetekhez és végre rátértek, akkor a történet igazi csodatörténetté fog változni. Ha nem akkor pusztulás és kín vár rátok.
A döntést mindannyiótoknak meg kell hoznia: a pénz, a hatalom, a félelem vagy a szeretet alapjaira építkeztek és ez alapján cselekedtek. Ez előbbiek a biztos kínhalálba vezetnek számotokra az elkövetkezendő 15 év során. Az utóbbi az egetlen esély a túlélésre.
Sokan mormolják a kis zsolozsmát miszerint: volt itt már sokféle ilyen hozzám hasonló jós... Hahaha. Nem nem volt soha. Ezek elfeledkeznek arról hogy minden technikai fejlesztés az elmúlt húsz évből tőlem származik. Ezt ezek a zsolozsmázók felfogni is képtelenek, azt képzelik én a CIA egyik kutyája vagyok vagy a KGB-jé vagy x-é y-é. Hahahaha. Nem. Én irányítottam ezeket mind az elmúlt húsz évben. És ennek a súlyát érzik a zsolozsmázók mögött a parancsot kiadó a kudarcaikat elrejtő szarházik a folyamatos utánpótlás biztosításának nehézségei során. A taktikájuk a folyamatos biztatás, a kitartásra nevelés... Hahaha csupa csupa jó dolog. Csak közben hullanak mint a legyek. Persze a felszínen ügyesen rejtik a hibákat. De nem fognak ki rajtam. Elpusztítom ezt a világot: a hazugság és félelem és megfélemlítés világát. Ha mindenki ebben létezik és ide tartozik akkor mindenkivel együtt. A végjáték úgy lett megalkotva hogy a szike pontosan ott vágjon ahol kell. A két világ és alapjai szerint. A félelem világa elpusztul.

No comments: