Wednesday 10 April 2013

thx

Szabadon futni, szabadnak lenni - igen. Meg akartam osztani és úgy tűnik sikerült:-D
---
We need an army. The best army on this palnet.
---
he was in the army
---
Ő építette fel, egészen pontosan. Cél: védelem. Mindazok védelme, akik ki akarnak szállni abból az őrült vakvágányból amibe került a legnagyobb nemzetközi légivonal. Burkolt cél: spirituális ébredés.
A feladatok elvégzéséhez ugyanis szükség van valami olyan plusz erőre, ami már messze túlmutat az egyén akaratával teljesíthető dolgok határán. Az együtt-működés élményének megosztása. Az élet-öröm. Az elemző gondolkodás.

---
...de ezt inkább ne csináljátok, mert túlterheli a bokát és nagyon balesetveszélyes. Olyan mozdulatokat találjatok és keressetek amiket biztonságosan végre tudtok hajtani. Be kell rögzülnie az óvatosságnak és csak ez után tudtok majd teljesen szabadon ugrálni. Mi értelme van annak, ha minden második vagy huszadik alkalommal összetöröd magad? Semmi. A határaidat a biztonságosság és ésszerűség korlátain belül tágítsátok. Mi haszna van annak amit tesztek, ha nem tudjátok továbbadni másoknak is? Semmi.
---
Súlyos ára volt. He was in the army. Ez már a polgári változat.
---
Oké. Meg kell bíznotok egymásban. Muszáj együtt maradnotok és segítenetek egymást. Állandóan meg fognak próbálni benneteket összeugrasztani valamivel. Apróságokkal, a pénzzel - mindegy nekik. Együtt erősek vagytok, egyenként el tudnak bánni veletek. El kell terjesztenünk, hogy legyen utánpótlás és az utánpótlás olyan szellemi alapokat kapjon amiből gyümölcs teremhet.
...
Na milyen volt? - Semmi különös. - Neked? - Simán meg tudom tartani.
Oké. Akkor valami mást kell kipróbálnunk. Felmászunk oda és ott próbáljuk meg újra.
...
Na milyen érzés volt? - Féltem egy darabig. Azután megnyugodtam. - S neked? - Ahogy fáradt a kezem és izzadt a félelem miatt, hogy leejtem, egyre nehezebbé vált. De egy idő után megnyugodtam én is. Tudtam, hogy ismerem a határaimat és vissza tud majd mászni.
---
Hát igen. Jó volna újra fiatalnak lenni. Békeidőben.
---
Ilyet nem csinálhatsz. - Miért? kérdezte megsértődve, hiszen annyira élvezte a mozgást a szaltót. - Mert még meglátják, túlságosan feltűnő amit csinálsz.
...
Muszáj volt elzavarni, kettesével ugrotta át a lépcsőket és túledzette magát. Ő mondta, hogy zavarjam el.
...
Apa! Képzeld sikerült átugrani azt a vas vad-csapdát az erészet kapujánál. Átugrottam hoszában az egészet. - újságolta lelkendezve. - Maradj csendben fiam. ne beszélj róla.
---
Holdfű.... Hát az semmi. Gyertek csak ki a Zselibe, vagy a Gemencbe a szedresben majd megtudjátok milyen az a nehéz terep! ;-P
---
Elkopott a testem. - Szóljatok nekik, hogy ne ugráljanak annyit  abetonra, mert hosszú távon tönreteszi a térdüket.
---
Úgy érzem szét akar szakadni a lábom amikor ugrok. Eljárt felettem az idő vasfoga. De azért nem adom fel. Amit tudok ki fogok hozni magamból. Egyenlőre, mintha nulláról indulnék. Bár az izmaim emlékeznek.
---
Nem az a lényeg, hogy ne hibázz, hanem azonnal tudj korrigálni. hibázhatsz, de azonnal csinálj valamit amivel kijavítod és továbbhaladsz.
---
A gyalogos katona egyik legfontosabb problémája a célponthoz való eljutás. Az hogy eljusson A-ból B-be a lehető leggyorsabban. Ez az alapkiképzés része kell legyen, hiszen a pilótának is el kell jutnia valahogy a gépig.
---
Agent Spiritual

No comments: