Sunday 14 April 2013

Nyírjátok csak egymást

Az ostobák meg hullanak mint a legyek. Sajnálom. Nem mindenki képes ennek az egyszerű programnak a megértésére még a halála előtt.
---
Lassan elfogy az erőtök. Kénytelenek lesztek egymást beáldozni. Jajj de sajnálom. - No most hazudok. Megérdemlitek. Loptok kihasználtok mindenkit akit tudtok - mostantól fizetni fogtok keményen. Az ostoba, megvezethető emberrel meg amúgy sincs mit kezdeni. Aki meg pénzért vállalja a szerepét - az meg jócskán megérdemli a sorsát. :-D Aki nem képes tisztán látni a helyzetet, arra nincs szükség. Megy a levesbe. És nem mi fogjuk elintézni, hanem azok akiket szolgálnak. Akik fizetik őket... Hahaha. Micsoda elégtétel. Sajnálom a tudatlan ostoba barmokat, de nem udok mit tenni. Értéktelenek és vannak náluk értékesebb emberek akik követik és valóban követik, gyakorolják a programot. Nem csak úgy csinálnak.
---
Az oroszoknál még túl sok volt bennem az agresszió. Még ezt is átvették - látszik a szőke srác mozgásán és a hozzáállásán. Ezért kellett még jobban visszavenni franciaországban. Ott meg a pénzközpontúság lett a széthúzó tényező - pedig csak annyit mondtam, hogy végül is pénzt is tudnak majd keresni ezzel. Nyitva hagytam a lehetőségét - és mindjárt elkezdtek marakodni. De azért jó azt is látni, hogy azért a lényeget talán megértették, ha nem is mindannyian. A második Yamakasi filmben már látszik a megértés szikrája. A változás.
A szőke srác még azt is megcsinálta amikor felugrottam háttal a fára.
- Ez mi volt?
- Semmi. Csak poén. Nem tudom. Ez jutott eszembe.
Okosan ők is szépen a földre ugottak már, meg homokra. A nagy ugrásnál szépen letették a szivacsot is. Ott megsérültem, komolyan.
Betonra nem jó a nagy ugrásokat kivitelezni. Csak ha muszály.
A helyszínek, a mozdulatsorok - mind megcsinálták úgy ahogyan mutattam nekik.
A srác pörög mint a vekker. Sajnos az agresszió is átment. Érezni a pörgésén. És ez csak az alapkiképzés anyaga.
Erre épül a zuhanás, pörgés, levegőben, szélben célbalövés, késdobálás, kődobálás. stb. Fegyverhasználat. Szaltózás közben stb. Emlékszem nagy szélgenerátorok fölött dolgoztunk a célbalövés technikáin.
---
- "These are his trainees. He trained them. Can you imagine what is he capable of?"
---
Nem tudjátok elképzelni, mert minden képzeletet felülmúl.
---
"He was looking at first to the left counting on the empty wagon and then - look - he looks to the right. He was somwhat aware of the other train too. And look: he slows down a little bit - that's why our guy can get close. There he gets the knife in hand. He was close to him, but then he jumps - and our guy just hit by the next train. Unbelieveble.
- Did he count that? What was he thinkin' of?
- Nothing. He was only listening.
- I don't understand.
- How could he jump and plan this action while he was running?
- We don't know.
- I have an idea!
- ???
- He feels. He is using his feelings for planning. He just aware of his surrounding and he feels how fast he has to run to get through and when to jump etc.
- How could those kind of senses be developed?
- We have to find a way."
---
 "Hogyan lehet ilyen érzékelést kifejleszteni."
Jellemző. Programozók. Idióta robotok. Lelketlen tervezők. Kihagytak néhány fontos alkotóelemet a művükből. Elfeledkeztek arról amit minden valóságos spirituális értékrendet gyakorló ember és közösség tud. A tudományosságu korlátozott volt saját torzult hitük miatt. Áltudományos áltudomány. A lényeget nem merték és eszükbe sem jutott talulmányozni. Ostobák. És még mennyi van ezekből...
Immoral. What is moral? Be kellett nekik bizonyítani, hogy a mögött amit morálnak nevezünk az univerzum törvényei húzódnak meg. És megtettem. Megtettük. Én irányítottam a csapatot, akikkel közösen megtettük.
---
"- Te már visszafelé jössz? Hogy lehet ez? Most futottál csak a másik oldalon lefelé!
- Igen. Hátelfutottam a másik hídig és jövök visszafelé.
- Az nem létezik. Ennyi idő alatt nem lehet odáig elfutni.
- Hahha. Maga nézte mikor indultam el?
- Igen pont az órámra néztem amikor elfutottál a túloldalon.
- Hát pedig láthatja: száraz a nadrágom, csak a pólómba izzadtam bele egy kicsit..."
(magamban kuncogva élveztem a fazon hitetlenkedését. Valójában a csatornán van egy kis stég amivel szemben van egy bokor - még ma is ott van - ahol egyszerűen átugrottam a csatorna fölött a bokorban landolva.)
---
Sokat edzettem. Én találtam ki a képzési rendszert. A Bellewille című rajzfilm is egy emlékeztető volt a három francia Belle srácra. A legjobban már a német képzési anyag sikerült. Ez már civil ügy. Spirituális.
Ott már olyanokat kellett megkérni, akikkel nem kellett sokat beszélni - képesek voltak maguktól összeszedni a figurákat, kielemezni és begyakorlni. Később mégis vissza kellett mennem, mert nem tudták elmagarázni a gyerekeknek. Nem tudták tanítani. Ja igen. Az egy külön művészet. Nem elég csak tudni megcsinálni, meg kell tanulni továbbadni is.
Szendjétek szét a mozdulatsort elemekre. Nem kell nagyon, csak annyira amit még meg tud csinálni a tanuló. Ha túlaprózzátok akkor unalmas lesz és nem lesz kihívás benne.
A nyújtás az erőnlét fontos. ezeket is meg kell tanítani, hogyan kell nyújtani és rugalmassan erőssé tenni az izmokat. Szívóssá. Jó ők már nem harcosok lesznek és nem kell annyira brutális terhelés nekik, de ez a fajta izomzat őrzi az egészséget is és öregkorra is megmarad.
Ne felejtsétek el közösen ünnepelni, ha vlaki magához képest elér valamit. Soha ne dicsérjetek álsikereket. Ne hazudjatok mert az visszaüt. A valódi sikereket közösen ünnepelve kialakul a közösségi értékrendszerben a másik önmagával szembeni sikereinek az értéke. Értékké válik az, ha magaddal szemben érsz el valamit magadhoz képest. Ez azért fontos, mert ha versenyeztetitek a gyerekeket, akkor mindig lesznek lemaradók. És ez nem erről kéne szóljon. Ez egy spirituális képzés, gyakorlati tennivalókkal.
Hogyan tudsz eljutni A-ból B-be a leggyorsabban, a leghatásosabban. Árkon bokron át. A gyilkolástól a spirituális felépülésig.
---
Erről szól az életművem. :-D
Örülök, hogy értő fülekre is talált.
Már volt valami értelme. Ilyenkor azért kicsit megkönnyebbülök, hogy a sok mocsok és vér után azért valami olyasmit is csinálhattam amiből virág lett. Annak ellenére, hogy ezt is megpróbálták, próbálják szétcseszni, mint Mo-on az AA-t mint az NA-t világszerte stb. A takarítás mocskos. De előbb le kellett bontani azokat a struktúrákat amiket rettenetes áldozatok árán sem tudtunk volna megváltoztatni, visszafordítani. És z fnnál továbbra is. Akit nem lehet visszafordítani - mennie kell. Ezt a döntést meg kell hoznia annak a csapatnak, akik épp arra járnak és cselekedni is kell.
Szarházik. Ostobák. Nagypofájúak.
Azért méreg is van bennem.


No comments: