Sunday 28 April 2013

IRA

Az IRA az Ír felszabadítási hadsereget jelenti. Sokan még ma is csak terrorszervezetként emlegetik. Pedig nem az - bár egy időben próbálkoztak a terror módszerével elérni a céljaikat.
Azután megkértek, hogy segítsek nekik.
Tisztázzuk először is mi is az a terror és mi egy terrorszervezet. A terror félelmet jelent, a félelmet keltő egyén pedig a terrorista és amikor szervezetten több egyén teszi ugyanezt az a terrorszervezet. Az IRA az írek szabadságáért harol (még ma is scak megváltozott módszerekkel) az angol uralom és fosztogatás ellen.
A terrorszervezetek célja tehát a félelemkeltés és a sokkoló támadások keltette félelem használata valamilyen él érdekében. Az IRA ott tévedett, hogy az angol uralkodó-fosztogató réteget összekeverte az "angolokkal". Ez egy nagyon régi trükk. Az angol nép ugyanis ugyanúgy el van nyomva - csak ők kicsit szervezettebbek és többet ki tudtak maguknak harolni, mint más népek. A fölöttük uralkodó réteg ugyanúgy fosztogatja őket is, mint bárki mást. Ennélfogva az angol nép elleni támadások kifejezetten kapóra jöttek az uralkodó rétegnek - hiszen a terrorra hivatkozva még szorosabbra húzhatták az ellenőrző és kontrolláló szervek hatalmát a lakosság körül. Az áldozatok teljesen fölöslegesen haltak meg. Az IRA a fosztogató réteg kezére játszott.
Itt szúrjuk közbe, hogy egyébként az egyetlen réteg akinek hasznot hoz bármilyen terrorista akció és szervezet: az pontosan a különböző népek fölött álló uralkodó-fosztogató réteg.
Az IRA felismerte ezt a tényt. Ezért - és más okokból is - változtatott a célpontjain. A valójában tudatlan hatalom nélküli és ártatlan emberek gyilkolása helyett gazdasági célpontokat választottak: hidakat, épületeket. ÉS ez az egyetlen oka annak, hogy segítettem nekik. Láttam, hogy képesek változtatni a taktikájukon mert nem a félelem keltés a fő céljuk, hanem az ír nép felszabadítása az angol uralkodó-fosztogató réteg alól.
---
Akkor mit tudunk tenni? Mit javasolsz?
---
Kapsolódjatok be abba a csapásvonalba amit mi csinálunk. Szükségetek lesz mindenkire. Jogászokra, közgazdászokra, spirituális tanítókra, olyanokra akik valóban látnak és rendelkeznek ma még különlegesnek tartott képességekkel. Építünk egy hadsereget, egy új típusú nem parancsuralomra épülő hadsereget.
Stb.
ÉS felvázoltam nekik a tervet.
Egyetértettek. ÉS nekiláttak.
Így ért véget az IRA terrorista tevékenysége. És a céljaik érdekében bekapcsolódtak a világ spirituális újjáépítésébe. Több kevesebb kiserrel, kidarokkal és bukásokkal a mai napig. Majd megnézem hol járnak, ha eljutok odáig. De haladnak azt már látom néhány jelből...

1 comment:

Anonymous said...

Most ugrott be, hogy David Icke is valószínűleg "nekik dolgozik" vagy legalábbis kapcsolatban van velük.